Wednesday, December 24, 2008

MERRY CHRISTMAS!Καλά Χριστούγεννα - σε βαψομαλλιάδες και μη...

75 comments:

άμα το λέει η σούφρα σου said...

Καλά Χριστούγεννα - είθε ο Υψιστος να μας δίνει χρόνους και να τους δίνει βαφές.

_O Grizomallis said...

Και από εμένα,
τα δέοντα.

Marwood said...

Καλά Χριστούγεννα σε όλους και από μένα. Και ένα σχετικό σχετικό άρθρο της wikipedia για το "War on Christmas", θέμα που το βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρον
http://en.wikipedia.org/wiki/Christmas_controversy

Ελληνέζος said...

Τρισμέγιστε και πολυαγαπημένε Βαψομαλλιά,

Καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές!

Μιά απορία θα εκφράσω με την ελπίδα ότι, αφ'ενός, με τον καινούριο χρόνο θα έχεις άπλετο χρόνο να μας αναπτύξεις τις απόψεις επί του θέματος και ότι, αφ'ετέρου, οι λείαν εξειδικευμένες γνώσεις σου θα μας διαφωτίσουν και πάλι.

Στο προκείμενο: γνωρίζουμε, αγαπητέ Βαψομαλλιά, αν οι χημικές ουσίες, οι οποίες αναμφιβόλως εμπεριέχονται στις βαφές των μαλλιών, έχουν επιπτώσεις στην υγεία των θλιβερών αρσενικών όντων που τις "φοράνε"?

Και αν ΝΑΙ (και εφ'όσον το "πάρουν" οι σχετιζόμενοι στα σοβαρά το ζήτημα) πως βλέπετε να επηρεάζονται τα ποσοστά βαψομαλλίασης, ποιές είναι οι προβλέψεις σας?

Και κάτι ακόμα.

Επειδή βλέπω ότι το διεθνοποιήσατε το θέμα, θα μπορούσατε να μας χαρτογραφήσετε, ει δυνατόν, τις ενδεχόμενες ψυχολογικές διαφορές, τα διαφορετικά κίνητρα (τα σχετιζόμενα/που οδηγούν σε αυτή τη φαιδρά ανδρική συνήθεια βεβαίως) τα οποία μπορεί να υποβόσκουν ή να διακρίνουν, ίσως, έναν Έλληνα από έναν διεθνή Βαψομαλλιά?

Χρόνια πολλά σε όλους!

Anonymous said...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΣΕ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΒΑΨΟΜΑΛΛΙΑΔΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΟΥΚΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ, ΓΕΝΙΚΩΣ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΧΙΚΩΝ ΕΠΙΝΟΗΣΕΩΝ.

ΣΕΛΙΔΑ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ said...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΑΓΓΟΥΡΙ Α ΤΟΥΤΙ(ΠΑΡΑΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ VERSION).ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΥΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΑΣ.ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΣΤΟΝ ΜΑΙΤΡ.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

vapsomallias said...

Επαναλαμβάνοντας το "Χρόνια Πολλά" (περισσότερο - σε ό,τι τουλάχιστον με αφορά - διακωμωδώντας τις ευχές, αφού τις βρίσκω άκρως αστείες, εκνευριστικές και άνευ του οιουδήποτε περιεχομένου, θυμίζοντας ότι ο Βασίλης Ραφαηλίδης της είχε κατατάξει στην κατηγορία της "λευκής μαγείας" και τονίζοντας ότι επιμένω στο "Καλά Χριστούγεννα" περισσότερο ως αντίδραση στην πολιτική ορθότητα που πιέζει για κατάργηση της συγκεκριμένης εορτής) να πω στον αγαπητό "Ελληνέζο" ότι δεν έχω κάποια ιδιαίτερη τεχνική γνώση στο ζήτημα "βαφή" - από αισθητικής απόψεως με συναρπάζει το φρικτό αυτό και, ταυτοχρόνως, τόσο κωμικό θέαμα. Έχω διαβάσει κείμενα που ομιλούν περί των επιπτώσεων των βαφών στην υγεία, αλλά δεν είμαι σε θέση να τα προσυπογράψω. Έβλεπα τις προάλλες και του κεφάλι του δημοσιογράφου Βέλιου και πρόσεξα ότι η βαφή τού έχει κάψει τις τρίχες... Για να μην αναφέρω το παράδειγμα του γραφικότατου δικαστικού Σεργάκη (μαϊντανός σε γραφικές εκπομπές), που η (πορτοκαλί-καφέ) βαφή τού έχει κάψει τις τρίχες, ανακάζοντάς τον, στα γεράματα, να προχωρά στην φρικτή λύση της εμφυτεύσεως...

Ως προς τις ενδεχόμενες διαφορές ελλήνων και ξένων βαψομαλλιάδων, δεν νομίζω ότι υφίστανται. Ανασφάλεια, ναρκισσσισμός, κακή σχέση με τον χρόνο και τον εαυτό, απουσία αισθήσεως της γελοιότητος είναι τα κοινά χαρακτηριστικά που ενώνουν την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο ως προς τα χαρακτηριστικά των βαψομαλλιάδικων, περουκοφόρων, "γεφυρωμένων" κλπ. τέκνων.

Ας ευχηθούμε, πράγματι, οι εορτές και το Νέον Έτος όχι να αλλάξουν τους συνανθρώπους μας αυτούς με τα περίεργα, ιδιόρρυθμα ελλείμματα (ο κόσμος, νομίζω, δεν αλλάζει - μόνο κάποιες αναλογίες μεταβάλλονται), αλλά να φέρει και σ' αυτούς την εσωτερική ηρεμία και αυτοεκτίμηση, που τόσο έχουν ανάγκη...

Και σε μένα, ας φέρει τη δυνατότητα κτήσεως ενός "πλοίου της αγάπης" (για να θυμηθούμε το γνωστό, παλαιό, γραφικό σήριαλ), ώστε, με μόνιμη προσκεκλημένη την λατρεμένη Ιωάννα Δεμέντη (και, αν θέλετε, εσάς ως προσκεκλημένους), να περνάμε αξέχαστες, flower power, στιγμές σε μακρινά, ρομαντικά ταξίδια...

[Είπα πλοίο της αγάπης και αμέσως θυμήθηκα το αγαπημένο μου άσμα του κ. Πιλαλί που πήγαινε (αν θυμάμαι σωστά) κάπως έτσι...]

love boat,
love boat,
πλοίο της αγααάπης...

love boat,
love boat,
πάρε με μακριααά)...

..............

Να πίνω καμπάρι,
στο όμορφο Μπάρι,
να' χω την Ιωάννα(άλλο όνομα λέει, αλλά λαμβάνω το θάρρος να το αλλάξω) αγκαλιά,
να την τρελαίνω στα φιλιά,

Κι ο Άιζακ φραπέ να με κερνά,
σε χαβανέζικα νησιά (ή, μήπως, λέει "νησά"),
μαζί μ' εξωτικές κυρίες,
να τρώω σπέσιαλ παγώτα, κλπ. κλπ.


PS. Κύριες Σούφρα, ως πιο ειδικός στο θέμα, μπορείτε να με διορθώσετε... Και, μιας και είστε φίλος και θαυμαστής του κ. Πιλάλα, δεν μπορείτε να μεριμνήσετε ώστε να ανεβάσει στο youtube κανένας χριστιανός μια συνέντευξη που νομίζω ότι είχε δώσει προ αμνημονεύτων ετών, τις παλιές καλές εποχές του Seven X, στον Χρήστο Ξανθάκη (αλλιώς, Μιράντα Καστανίδου), όταν έκανε την εκπομπή με τίτλο "Cult" (αν θυμάμαι σωστά) και με συνεντεύξεις-αφιερώματα και σε άλλους σημαντικούς παρεξηγημένους, όπως τον Λεωνίδα Χρηστάκη, τον (παλαιό, τρομακτικό ηθοποιό) και νυν συγγραφέα του "φανταστικού" Μάκη Πανώριο κ.α.

άμα το λέει η σούφρα σου said...

Αφού συμφωνήσω με τον φίλτατο Βαψομαλλιά περί της αφόρητης μπαναλιτέ των ευχών, αποφάσισα να προβώ σε μία πράξη αγάπης και να ανεβάσω ένα αντιπροσωπευτικόν Pilali package γιά τους (ευάριθμους με χαρά διαπιστώνω) φίλους αυτού του ρέκτου της αντικουλτούρας περιέχον τα ακόλουθα:

α) "Λαβ Μπόουτ"
β) "Η Μπετονιέρα" (άσμα-σταθμός, περιέχον τον πολυτραγουδισμένο στίχο:

"από χώμα
κι από λάσπη
μας έφτιαξε ο θεός
οικοδόοοομος (δις)
ήτανε κι αυτός"

(αμφότερα από το "Επιθυμία" [1983])

γ)Φωνή εξ ουρανού
δ)Η Μυίγα (απαγγέλει ο Πάνος Κουτρουμπούσης)

(από την "Θεοκωμωδία" [1994])

ε)τα εξώφυλλα των δύο δίσκων (η "Θεοκωμωδία" διά χειρός Π. Κουτρουμπούση)

στ)Φωτογραφία του καλλιτέχνου από εμφάνισή του με τον Δ. Πουλικάκο προ διετίας (δική μου).

Μπορείτε να το αποκτήσετε στην εξωφρενικά χαμηλή τιμή των 49,99 ευρώ (just joking) από εδώ.

ΥΓ Αγαπητέ Βαψομαλλιά, την θυμάμαι αυτήν την εκπομπή στο SevenX, θα ρωτήσω τον Ζώρζ αν βρίσκεται στο αρχείο του και αν η απάντησις είναι καταφατική δεσμεύομαι να επιληφθώ προσωπικώς το ανέβασμά της στο youtube καθώς ο καλλιτέχνης δεν τα πάει καθόλου καλά με τις νέες τεχνολογίες - καλές ακροάσεις!

vapsomallias said...

Ευχαριστώ.

Μόλις τώρα μου θυμίσατε ότι η συγκεκριμένη εκπομπή, στην οποίαν και αναφερόμεθα, νομίζω - ειμαι σχεδόν βέβαιος - ότι είχε φιλοτεχνήσει πορτρέτο και του αγαπητού Πάνου Κουτρουμπούση...

_O Grizomallis said...

Εκ των ανελπίστων Δώρων του (την ιεράν στιγμήν ταύτην δια σπασμένων παρθενικών υδάτων προς τον Κόσμον εκβαλλομένου) Αλλαχανθρώπου.

Η Ευλογία του Ισά και του Πατρός ημών Αλλάχ
εις την ευσεβήν Σούφραν του ιερού τούτου βλογίου.

Τα του Σουλεϊμάνου αγαθά
εις τον βλογοδέσποταν και εις τους Αλλάχον προσκυνούντας αμήν.

(*Δια τους μη βουδιστάς, Σουλεϊμάν ο Σολομών, Ισά ο Αλλαχάνθρωπος αμήν.)

Ioanna said...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!!!!

Anonymous said...

Egglezikes epinoeiseis gia na xexwrisoun mesa stin tosi varemara twn sxesewn tous. Gia polles klwtsies...

mancun said...

Ε όχι και βαρετές οι εγγλέζικες σχέσεις 8:12. Διαφορετικές από τις δικές μας (άρρωστες και πνιγηρές) σχέσεις, ναι. Οι σχέσεις μεταξύ εγγλέζων είναι από πολλές απόψεις πιο υγειείς γιατί δεν πνίγουν την αυτονομία του ατόμου μέσα στην παθολογική συλλογικότητα (σχέσεις στρείδι). Αν δε, επιθυμείς να αναφερθείς στο "σεξουαλίζεσθαι", σύμφωνα και με την γνωστή πρόσφατη έρευνα, οι εγγλέζοι είναι πολύ πιο δραστήριοι από εμάς τους πάτους. Μην βλέπεις τις εγγλέζικες σχέσεις μέσα από μεσογειακά γυαλιά...

άμα το λέει η σούφρα σου said...

Το Love Boat τώρα και στο youtube - εδώ.

Anonymous said...

ΙΩΑΝΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟΥΡΗ; Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΠΛΕΞΕ ΤΟ ΕΓΚΩΜΙΟ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΜΑΙΡΟΥΛΑΣ (ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ), ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΧΝΑΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΑΛΑΩΡΙΤΟΥ. ΚΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΙΟ ΑΙΣΘΗΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΛΗΦΘΕΙΣ ΣΤΟ "ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΛΑΩΡΙΤΟΥ".

Ioanna said...

8.43 ΣΕ ΠΟΙΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ???ΞΕΡΕΙΣ ΕΧΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΓΙΑ ΨΩΝΗΣΤΗΡΙ ΣΤΗ ΒΑΛΑΩΡΙΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΩ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ....

Ioanna said...

ΚΑΤΑΞΙΩΝΟΜΑΙ ΑΛΛΟΥ ΕΓΩ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΞΙΩΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ.. ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ!ΟΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ...ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΠΥΧΗ....

Anonymous said...

ΙΩΑΝΝΑ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ REALFM ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΑΝΝΑ ΤΡΥΦΙΔΟΥ. ΕΚΘΕΙΑΖΕ ΤΗΝ ΜΕΡΟΥΛΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΨΙΛΟΛΙΓΝΟ ΜΕΛΑΧΡΙΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 25 ΚΑΙ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΒΑΛΑΩΡΙΤΟΥ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑ. ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΩΣ "ΕΝΑ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ", ΕΙΠΕ, ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ Η ΤΡΥΦΙΔΟΥ ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ, ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΦΩΤΟΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕ (ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΕ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ) ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΣΜΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΛΩΣ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΉ ΒΑΣΗ. ΑΥΤΑ.

ΤΕΛΙΚΑ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ. ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΨΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ Ή ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ;

Ioanna said...

XAAXAXXAX EXEI ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ Ο ΚΥΡΙΟΥΛΗΣ ΤΕΛΙΚΑ!!!!ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΞΑΝΑΠΗΓΕ ΣΤΟΝ REAL FM ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΣΟΥΡΕΙ??ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΙ....ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ Ο Κ.ΛΙΓΟΥΡΗΣ-ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙ ΕΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ....ΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΨΙΛΟΛΙΓΝΟ ΨΩΝΗΣΤΗΡΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ Κ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΟΥΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΩ...ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ-ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ-ΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΥΣΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ??ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ....ΔΕΣΜΟΣ???ΑΧΧΑΧΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΑΒΟΥΡΟΓΑΜΙΣΣΑ!!!

Ioanna said...

ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!

Anonymous said...

iwanna krata gera kai mhn asxoleisai me kakies diaforwn pou se zhleuoun. oloi emeis se agapame kai den se sygkrinoume me kamia anorgasmikh Mairoula.

Ioanna said...

ΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΩΡΑΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΟΥΣ Κ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΕΣ!

Την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2008 η Μαριάντα θα τραγουδίσει στο Guzel για τον ραδιοφωνικό σταθμό LOVE RADIO κι όλους εσάς! Στο event αυτό φορά θα πει για πρώτη φορά τα καινούρια της τραγούδια!

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!! ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ απο ΤΩΡΑ!!

http://www.youtube.com/watch?v=wcoRBX500u0

http://www.youtube.com/watch?v=1OlyVAQPhuc

http://www.youtube.com/watch?v=UXkW3HHCPLc

Ioanna said...

ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΡΑΖΕΙ ΤΙΣ ΑΤΆΛΑΝΤΕΣ!!

Anonymous said...

ΜΑ ΙΩΑΝΝΑ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ! ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΔΕΙ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. ΑΥΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 12-1 (ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ)ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΤΡΙΩΡΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ REAL ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΥΦΙΔΟΥ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΕ ΣΕΝΑ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ.

Ioanna said...

ΕΧΩ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΟΝ ΛΙΓΟΥΡΗ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΕΣ...ΑΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ Κ ΜΕ ΛΕΡΩΝΕΙ... ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ FACE TOY FACE ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΓΛΕΙΦΕΙ Κ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ...

Anonymous said...

Κοριτσάκι σε είπε, δε σε είπε και καμπούρα!

Ioanna said...

8.57 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΕΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ!ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ Κ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ PC ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΚΟΣΜΟ Κ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΒΑΛΑΩΡΙΤΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΛΙΓΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ Ο ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΥΡΙΟΣ. ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ KAI NA XARAKTHRIZEI trash ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ!

Anonymous said...

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Η ΙΩΑΝΝΑ. ΣΑΝ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ. ΑΦΟΥ, ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ, Η ΙΩΑΝΝΑ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΑΩΡΙΤΟΥ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΊΛΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΟΛΓΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΥΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ. ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΥΤΑ Ο Κ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΕ; ΕΙΝΑΙ Η ΙΩΑΝΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟ; ΑΠΟ ΚΑΚΙΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ Ο Κ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΔΥΣΚΟΛΑ" ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΝΤΙΜΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ!

Anonymous said...

Iwanna, synantithikate me ton Papagianni sti Valawritou kai an kai se eide den se anefere; Ma ayto einai tromero, an bebaia einai alithia.

Anonymous said...

Ιωάννα μη βάζεις τις φωνές γιατί τρομάζεις τους άντρες!

Ioanna said...

OXI ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΜΕ,ΜΕΤΑ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ JK ME THN ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΝΤΑΚΤΗ,ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ.

Anonymous said...

Το JK Ιωάννα είναι στέκι νεοδημοκρατών. ΝΔ είσαι; Με ποιον πολιτικό συντάκτη πήγες; Με τον Σπίνο ή με τον Κανά;

Anonymous said...

Ιωάννα ήσουν πολύ όμορφη χθες με το κομψό μαύρο έξωμο (ή και εξώπλατο) που φορούσες. Επίσης, στην αρχή της εκπομπής, μας έδωσες την ευκαιρία να θαυμάσουμε τα υπέροχα πόδια σου. Ωραία πόδια λέγεται ότι έχει και η Χριστίνα Κορτέση.

Ioanna said...

ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟΝ ΒΕΡΓΗ.

Anonymous said...

toulaxiston me bergh xereis ti pairneis to eidame oloi kai sth gnvsth afisa me tsiler

Anonymous said...

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΙΩΑΝΝΑ. ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ. ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΜΑΙΡΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ (Ή ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΛΕΙΦΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ). ΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙΣ ΒΕΛΙΟ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ, ΣΠΙΝΟ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΕΣ.

Ioanna said...

ΝΑΙ ΝΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΩ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΣΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ 1000 ΠΟΝΤΟΥΣ ΑΧΑΧΧΑΧΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΝΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ!

Anonymous said...

ΕΙΝΑΙ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΝΑΣ, Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΙΕΨΕΣΥΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΚΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗ ΒΑΛΑΩΡΙΤΟΥ.

Π.Π. said...

Iωάννα έχω ακούσει ότι η οικογένειά σου ανήκει πολιτικά στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας. Γιατί δεν ψηφίζεις κι εσύ ΝΔ και πιο συγκεκριμένα Πάνο Παναγιωτόπουλο;

Ioanna said...

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΕΧΩ Κ ΕΓΩ!!

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΧΟΥΜΕ GUZEL ME TA ΝΕΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΤΑΣ.ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ!ΣΑΣ ΦΙΛΩ!!

Anonymous said...

ΙΩΑΝΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΛΕΤΩ ΚΑΤΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΩ. ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΡΙΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ ΣΤΟ YOUTUBE ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗΣΕΙ. ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΓΛΥΚΙΑ ΙΩΑΝΝΑ.

παν. παν. said...

Ιωάννα υπάρχουν και άξιοι βουλευτές στα κόμματα. Π.χ. ο Πάνος Παναγιωτόπουλος. Δίνει καθημερινά τον αγώνα δίπλα στους απλούς ανθρώπους υπέρ των εργαζομένων και ποτέ δεν υπήρξε άνθρωπος της διαπλοκής. Η πορεία του υπήρξε διάφανη. Νομίζω ότι αξίζει την ψήφο σου.

Ioanna said...

Η ΜΑΡΙΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Κ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ!!ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΩ!ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑΝΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΔΑΠ ΤΟ 2005 ΣΤΑ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΕΚΕΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ Κ Ο ΠΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ!!ΑΦΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ(ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑΝΤΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ Κ ΔΕΝ ΕΠΕΦΤΕ ΚΑΡΦΙΤΣΑ) Η ΜΑΡΙΑΝΤΑ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ!!

θα τα ανεβάσω τα βιντεάκια να παρει λίγο μάτι και ο κύριος λιγούρης,τουλάχιστον αυτη τη φορα θα δει κάτι ωραίο!!

Anonymous said...

Βαψομαλλιά, μιά και είχες εκδηλώσει ενδιαφέρον δια την καλλίπηγον νεαρά Ναταλί Θάνου, αυτό είναι αφιερωμένο σε σένα!

To λινκ μπορεί και να ερμηνευθεί ως απάντηση στους υπαινιγμούς της δεσποινίδος Ιωάννας ότι θα μας αφήσει δια τον ΠΠ!

Ioanna said...

afiste me na koimithwwwwwwwwwwwwww!!

Anonymous said...

Πιστεύω και εγώ ότι η δεσποινίς Θάνου κερδίζει στα σημεία. Το ότι φωτογραφίζεται με τον Καραχάλιο είναι σίγουρα μείον, αλλά αφού και η δεσποινίς Δεμεντη είναι θαυμάστρια του Παναγιωτόπουλου και δαπίτισσα, τότε σίγουρα θα προτιμήσω τη δεσποινίδα Θάνου.

Anonymous said...

ΕΝΟΣΩ Η ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΘΕΥΔΕΙ, ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ:

http://www.sockandawe.com/

Anonymous said...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΧΘΩ ΟΤΙ Η ΘΑΝΟΥ Ή ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΔΕΜΕΝΤΗ. ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΛΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΣΕ ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΗ; ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΓΕΙΝ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΚΛΠ. ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ, ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ, Η ΙΩΑΝΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΝΑ ΔΕΚΑ ΜΕ ΤΟΝΟ, ΕΝΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΜΗΔΕΝ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ 2 ΣΤΙΣ 3 ΛΕΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΟΜΟΙΕΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ. Η ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΣ ΥΠΕΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Ioanna said...

ΟΥΤΕ ΘΑΥΜΑΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΔΑΠ ΑΝΗΚΩ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ!!

Anonymous said...

Δεν μας χέζετε με το ψώνιο την Δεμέντη που νομίζει ότι είναι δημοσιογράφος επειδή βγαίνει με τα σούργελα στου Καμπούρη την εκπομπή! Τι ασχολείστε με αυτά τα μαλακισμένα;

Ioanna said...

3.08 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΟΤΟΥΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...

Ioanna said...

ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΩΜΟΤΑΞΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΙΓΟΥΡΗ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΤΑΙ....ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΠΕΙΝΑΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΨΩΝΗΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΒΑΛΑΩΡΙΤΟΥ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ...ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΓΩ ΤΑ ΛΕΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΖΕΡΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ...

άμα το λέει η σούφρα σου said...

Ολη η ανωτέρω ανταλλαγή με την δίδα Ιωάννα (η οποία μετά χαράς διαπιστώνω ότι κερδίζει τις καρδιές όλο και περισσότερων φίλων του ευγενούς αυτού ιστολογίου - Ιωάννα, μην κωλώνεις, είμαστε μαζί σου) μου θυμίζει τον γνωστό διάλογο με τον βρετανό λόρδο και τον μπάτλερ του όταν ο πρώτος, άρτι νυμφευθείς, απεπειράθη να προβεί στα δέοντα:

"Tell me James, is it in?"

"Hmmm, I'm afraid not Sir..."

"Now James? Is it now in?"

"Sorry Sir. Still out..."

"Aaaah, now it should definitely be in. Right James?"

"Well Sir, let me put it this way. It is indeed in unless the other one's out..."

Anonymous said...

Δεν μας χέζεις ρε Ιωάννα ψώνιο. Ποιός ασχολείται μαζί σου; Ούτε ο Καμπούρης δεν ασχολείται.

Anonymous said...

O άλλος, ο "πεινάλας" που γράφεις, έχει μια γυναίκα που σου ρίχνει δυο κεφάλια. Τι να κάνει μαζί σου αγαπητή Ιωάννα; Να παίξει lego;

Ioanna said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

ΙΩΑΝΝΑ. ΕΙΣΑΙ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ ΨΩΝΙΟ. ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Ioanna said...

ΠΕΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΣ ΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΙ ΕΧΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ...ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ....ΧΙΧΙΧΙ

Ioanna said...

ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΚΥΛΟΜΟΥΡΑ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟ,ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΨΩΝΗΣΤΗΡΙ,ΝΑ ΓΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΛΠ ΚΛΠ ΝΑ ΒΡΙΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΟΠΩΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ.. ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΨΩΝΙΟ!!!

vapsomallias said...

Θα ήθελα να τονίσω ότι η Ιωάννα (η Ιωάννα μας) είναι ένα σπάνιο είδος γυναίκας: πανέμορφη, κομψή, θελκτική, σαγηνευτική. Αλλά και με επιπλέον προσόντα, όπως ευφυία, καλλιέργεια, ετοιμότητα στο λόγο, ευθυκρισία, τόλμη, παρρησία κλπ. Εδώ μιλάμε για έναν συνδυασμό που όμοιός του είναι δύσκολο να βρεθεί - σε Ελλάδα και εξωτερικό, σε Δύση και Ανατολή. Αυτό το λέω για ορισμένους κακοπροαίρετους, που επιθυμούν να θίξουν την λατρεμένη Ιωάννα - ένα κορίτσι που προσπαθεί να χαράξει τον δικό της δρόμο στο κακοτράχαλο οικόπεδο της showbiz.

Ιωάννα, εγώ δηλώνω την αγάπη μου και τον σεβασμό μου. Μην ακούς τις (λίγες) φάλτσες φωνές που επιθυμούν να σε μειώσουν. Εμείς (οι πολλοί) σε εκτιμούμε και (νοερώς) σε χειροκροτούμε(applause!!!).

PS. Κύριε Σούφρα, έξοχος ο διάλογος που μας χάρισες...

Ioanna said...

vapsomallia den xreiazontai ta eyxologia ase na ta kanoun oi peinales stis parakmiakes poy arketh diafhmish tous kaname.paw na kanw kati douleies k tha erthw drimyterh to brady na anevasw ta videakia pou sas yposxethika.

Anonymous said...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΙΩΑΝΝΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥΡΗ!

Anonymous said...

Δεν κατάλαβα. Η γυναίκα του Παπαγιάννη έχει δύο κεφάλια; Υπάρχει πράγματι γυναίκα με δύο κεφάλια;

Anonymous said...

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΙΩΑΝΝΑ ΕΙΧΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΕΣΜΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΠΩΝΥΜΟ. ΑΝ ΕΧΩ ΣΩΣΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΟΡΦΑΝΙΔΗ, ΤΟ "ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ".

Anonymous said...

Η Ιωάννα δεν είπε ότι είναι δημοσιογράφος. Είπε ότι πηγαίνει σε μια σχολή για να γίνει δημοσιογράφος. Που είναι το μεμπτό; Ιωάννα μην ακους τις βλάσφημες φωνές. Προχώρα δυνατά, έτσι όπως μόνον εσύ ξέρεις...

Anonymous said...

Ιωάννα σκέψου την πιθανότητα στήριξης του Πάνου Παναγιωτόπουλου. Δεν είναι όλοι οι πολιτικοί ίδιοι. ο Πάνος λατρεύει και στηρίζει τα νέα παιδιά. Αξίζει τον έναν σου σταυρό.

taka taka said...

Είναι σίγουρο ότι είχε δεσμό η Ιωάννα με Ορφανίδη; Πότε; Μετά από την Ντούβλη; Γιατί κάτι είχε πάρει το αυτί μου ότι είχε δεσμό ολίγων μηνών με τον Γιάννη Παπαγιάννη. Γι αυτό τον λόγο, λένε, την πρέβαλε πριν από κάποιους μήνες, ενώ τώρα της κάνει νερά και την αγνοεί από το ρεπορτάζ Βαλαωρίτου.

Anonymous said...

Ένα μωρό με δυο κεφάλια
και δυο κεραμίδια στα δυο του τα φρύδια
Ο δότης μπαμπάς του ήταν στο Ε.Κ.Κ.Ε
κι έχει λατέρνα που παίζει ρέγκε

Οι αλήτες το λένε παιδί του σωλήνα
κορίτσι πράμα και είναι κρίμα
Με το ραδιενεργό του βλέμμα
αν σε κοιτάξει είσαι και τέρμα

Αν καταφέρει να μπει στο κόμμα
θα 'ναι κι πρώτη κι ας είναι σε κώμα
Το κόμμα μοιράζει κρατικό οξυγόνο
τρεις μήνες το χρόνο στα μέλη του μόνο

Η μαμά του είναι στείρα
αλλά έχει τον δικό της
τον ατομικό της
αντιδραστήρα

Ioanna said...

ηρθα

Ioanna said...

4.31 ΘΑ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΑΠΛΑ ΟΤΙ Η ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ ΗΤΑΝ 1.50....ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΝΑΙ Κ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΑΡΚΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΟΥΡΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ!ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟΝ ΠΕΙΝΑΛΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΡΙΧΝΕΙ 2 ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΤΣΟΚΑΡΑ??
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ. ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΔΕΣΜΟΥΣ ΜΕ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ.

Anonymous said...

Δεν ξέρω τι λετε εμενα ο Παπαγιάννης μου κάνει γοητευτικός άνδρας απο την τηλεόραση και έχει μεγάλο σουξέ στις φίλες μου σας πληροφορώ

vapsomallias said...

Ιωάννα καλώς ήλθες... Περιμέναμε με αγωνία το σήμα της επιστροφής σου...

Ioanna said...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΟΦΙΛΕΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ!!ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΛΕ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΣΤΗ ΒΑΛΑΩΡΙΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟ ΨΩΝΗΣΤΗΡΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΚΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΕΙΝΑΛΑΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.ΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΑ ΧΑΡΟΥΝΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΝΕ ΤΟ ΨΩΝΗΣΤΗΡΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΣ ΧΑΛΑΣΕΤΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!ΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΧ

Anonymous said...

Στη Βαλαωρίτου δεν έχει χώρο να παρκάρεις το καλάμι σου;

Ioanna said...

11.30 ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΦΗΝΩ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΤΟΥ Κ.ΛΙΓΟΥΡΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟ ΨΩΝΗΣΤΗΡΙ!!ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ Κ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ.