Monday, November 10, 2008

Κραυγή απόγνωσης: «Άδωνι, σταμάτα να βάφεις τα μαλλιά σου»!

 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει καταστεί το πρόσωπό της ημέρας (το γεγονός από μόνο του αρκεί για να υπογραμμίσει εμφατικά τη σοβαρότητα της ωραίας Ελλάδας…). Και καλά να γίνει talk of the town ένας Άδωνις (και μάλιστα ένας Σπύρος-Άδωνις). Πρόσωπο της ημέρας, όμως, με ποια αφορμή; Για κάποια, μήπως, πολιτική του πράξη; Για κάποια πρωτοβουλία; Για κάποια πολιτική του δήλωση, έστω; Όχι, ασφαλώς. Πρόσωπο της ημέρας έχει αναδειχθεί για τα «κολπάκια» και τα μεράκια της προσωπικής του ζωής. Έχουμε τονίσει και σε παλαιότερη ανάρτηση ότι ο Σπύρος Άδωνις την πάτησε. Την πάτησε όπως την έχουν πατήσει και συνεχίζουν να την πατούν πολλοί συνάνθρωποί μας. Ερωτεύθηκε!


Η σαγήνη του έρωτος δεν βρήκε την παραμικρή αντίσταση στον μικροκαμωμένο Άδωνι και, επομένως, τον χτύπησε στον σταυρό. Από τότε, σύμφωνα και με αυτόπτες μάρτυρες, ο Άδωνις επίκεντρο της ζωής του έχει κάνει το αντικείμενο του πόθου του, την δεσποινίδα Μανωλίδου. Αυτή είναι το οξυγόνο του. Αυτή είναι το ψωμί και το νερό του (τρελαίνεται βέβαια και τα σουβλάκια, όπως απεκάλυψε πρόσφατα η συμβία του…). Δεν βλέπει τίποτε μπροστά του, σκουντουφλάει από έρωτα σε πόρτες, τοίχους και κολώνες και αυτό μέλει να συνεχισθεί, όσο παραμένει άσβεστος ο πόθος του για την εκλεκτή αρτίστα. Μπορεί οι επιστημονικές και πολιτικές του απόψεις να είναι σκληρές σαν σίδερο, αλλά αυτό με κανέναν τρόπο δεν σημαίνει ότι η καρδιά του έχει πετρώσει. «Άνθρωπος είμαι, δεν είμαι πέτρα» που τραγουδούσε και η μεγάλη Κατερίνα Σνάιντερ και το μήνυμα του άσματος βρίσκει την απόλυτη εφαρμογή του στην περίπτωση που ακούει στο όνομα Σπύρος και Άδωνις.


Τελευταία, όμως, ο Άδωνις άρχισε να πληρώνει και τον λογαριασμό. Οι σκληροτράχηλοι και ηθικολάγνοι ψηφοφόροι του ΛΑΟΣ δεν μπορούσαν να ανεχτούν μια συμπεριφορά ανθρώπινη, έξω από τα ασφυκτικά όρια της δημόσιας (για την ιδιωτική, άσ’ τα καλύτερα…) καρατζαφέρειας ηθικής. Και άρχισαν να χτυπούν τον ήδη πληγιασμένο από τα χτυπήματα του έρωτα, Άδωνι. Ο γνωστός «μπουμπούκος» δυσκολεύτηκε να καταπιεί μια τέτοια προσβολή (δεν ήταν, βλέπετε, σουβλάκι…). Το υπερμέγεθες εγώ του, ο δυσθεώρητος ναρκισσισμός του (ο οποίος γιγαντώθηκε όταν εξελέγη βουλευτής) επλήγη από τα πυρά ομαδόν εναντίον του. Και αντέδρασε σαν πληγωμένο ζώο (όχι ότι είναι και ζώον ο Άδωνις – μεταφορικώς ομιλούμε)… Έχει χάσει την μπάλα και βγαίνει πια αδιακρίτως σε κανάλια και ραδιόφωνα για να υπερασπιστεί την τρωθείσα τιμή του, την συμβία του και το κύρος των επιλογών του. Το αποτέλεσμα; Να γίνεται λαϊκό θέαμα, υποσκάπτοντας έτι περαιτέρω την χαμένη του (αν υπήρχε ποτέ…) αξιοπιστία. Το πρόβλημα, όμως, δεν έχει να κάνει μόνο με την δημόσια εικόνα του (καταγέλαστη, πλέον, ακόμη και για τον πιο φανατικό οπαδό του). Το πρόβλημα, πλέον, έχει να κάνει και με το ίδιο του το κόμμα. Ο Σπύρος Άδωνις έχει νιώσει ένα τράβηγμα τις τελευταίες μέρες. Και αυτό είναι το τράβηγμα του αυτιού που του έκανε ο Πρόεδρός του Γιώργος Καρατζαφέρης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος δεν μπορεί να ανεχθεί άλλο τον ξεπεσμό του βουλευτού του, όχι γιατί δεν ξέρει από αντίστοιχα πάθη (το αντίθετο…), αλλά γιατί «ρεντικολοποιεί» το κόμμα του, με το αναπόφευκτο εκλογικό κόστος. («Τώρα ρεντικολοποιείται το ΛΑΟΣ;» ακούω μερικούς να υποτονθορύζουν. Αφήνω ασχολίαστη την κακία και προχωρώ…). Ο Άδωνις βρίσκεται σε καραντίνα. Οι επιλογές του δεν βρίσκουν σύμφωνο τον Πρόεδρο Γιώργο. Ο Πρόεδρος, βέβαια, του την είχε φυλαγμένη και απ’ αλλού. Ο Άδωνις, μολονότι ένα «μυξιάρικο» της πολιτικής, σχεδίαζε, κατά πληροφορίες, ανατροπή του υπέρβαρου Καρατζαφέρη, ώστε να αναλάβει την ηγεσία του κόμματος ο ίδιος! Αυτό ο Πρόεδρος το γνωρίζει και δεν του το συγχωρεί.


Οι περισσότεροι είναι ενήμεροι ότι οι ερωτικές επιλογές του Αδώνιδος τον έχουν βάλει σε μπελά και με τους ψηφοφόρους του και με τον αρχηγό του. Λιγότεροι, βέβαια, γνωρίζουν ότι το πρόβλημα έχει ξεκινήσει από το «κράξιμο» που έφαγε ο εθνικόφρων βουλευτής, έπειτα από την αποκάλυψη του blog μας, σύμφωνα με την οποία, αν και νέος σε ηλικία (μόλις 36 ετών), βάφει τα μαλλιά του. Ο αρχηγός του είχε γίνει έξαλλος με τούτη την αποκάλυψη. Όχι με το γεγονός του βαψίματος καθ’ εαυτό (άλλωστε, και ο ίδιος ο Πρόεδρος βάφει τα δικά του μαλλιά…), αλλά με το γεγονός της δημοσιοποιήσεως αυτής της τόσο φαιδρής και αξιοκατάκριτης συνήθειας. Διότι, η δημοσιοποίηση του φριχτού αυτού γεγονότος οδήγησε πλήθος οπαδών-ψηφοφόρων να σπεύσουν να διαμαρτυρηθούν με σφοδρότητα πρωτόγνωρη και ανυπόκριτη στα όργανα του πατριωτικού, ορθοδόξου κόμματος. Έσπασαν, δε, τα τηλέφωνα του κόμματος από φωνές διαμαρτυρίας για την κακή αυτή συνήθεια του Αδώνιδος, ενώ όποιος μπει και στις ιστοσελίδες κόμματος και νεολαίας μπορεί ακόμη να δει το πλήθος και την ένταση των διαμαρτυριών, τόσο για τις προσωπικές επιλογές του αξιοθρήνητου, πλέον, βουλευτού, όσο και για το ότι βάφει τα μαλλιά του. Σε πρόσφατη, μάλιστα, κομματική εκδήλωση, με ομιλητή τον Σπύρο και Άδωνι, ακούστηκε η γιομάτη οργή και απόγνωση κραυγή ενός ταπεινού, καθημερινού ανθρώπου και (πρώην) ψηφοφόρου του Αδώνιδος: «Σταμάτa, ρε, να βάφεις τα μαλλιά σου!!!». Ενώνουμε και την δική μας φωνή με τη φωνή του ταπεινού ανθρώπου του μόχθου και αναφωνούμε: Άδωνι, ήλθε, παιδί μου, η ώρα να σταματήσεις το βάψιμο…

14 comments:

Anonymous said...

Ο Αδωνης είναι ένα μικρό, ανώριμο και ιδεοληπτικό παιδί που παριστάνει τον ώριμο και τον εραστή.
Που πας ωρέ Άδωνη,ελληνάρα εραστή;

Anonymous said...

ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΤΕΙΟ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΤΕΙΟ ΚΟΜΜΑ. ΑΝ ΒΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

Anonymous said...

αφού βάφει ο αρχηγός τα μαλλιά του, γιατί να μην τα bάφει και ο απλός βουλευτής; Σκέψου ότι ο Άδωνης έχει τον Καρατζαφέρη ως ίνδαλμα. Δεν είναι άρα λογικό να βάφει τα μαλλάκια του;

Anonymous said...

To θεωρω ΑΠΟΛΥΤΑ φυσιολογικο, ατομα ιδιοσυγκρασιας και ιδεολογιας Αδωνιδος να βαφουν το μαλλι.
Το ακριβως αντιθετο θα ηταν το αξιοπεριεργον και το ΑΝΩΜΑΛΟΝ!

Anonymous said...

Συμφωνώ απόλυτα με τον 7:44. Αν δεν βάφουν αυτοί οι τύποι τα μαλλιά τους ποιοί θα τα βάφουν; Άλλωστε τα βαμμένα μαλλιά του αρχηγού του δείχνουν τον δρόμο>

Anonymous said...

oti ki an lete, oti ki an grafete tou Adoni, katalavete oti den antilamvanetai---o anthropos eroteymenos einai kai xamenos sto diasthma--sosta grafei o vapsomallias oti to kleidi tis ermineias tis symperiforas tou einai o erotas tou gia tin Eugenia. Fainetai apo xiliometra makria.

MUSIC THROUGH THE YEARS said...

O κος Γεωργιάδης υπέστη βάρβαρη επίθεση απο τόν Ιατρό φρενο.....συγνώμη Ανευλαβή ήθελα να γράψω στην εκπομπή τού Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.Λίγο αργότερα στό REAL FM από πολλούς ακροατές υπέστη επίθεση η οποία κατά κύριον λόγο εστρέφετο εναντίον τής συντρόφου του ,η οποία είναι καί μουσικός.Τί βάρβαροι που είναι οι νεοέλληνες. Ευγενικά ένστικτα καί πατριωτικά ιδεώδη αγνοούνται στό βωμό τού κουτσομπολιού .Αίσχος.
Υ.Γ η ΒΑΦΉ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙΔΟΣ Θυμίζει ELVIS PRESLEY στό VIVA LAS VEGAS.
VIVA ADONIS

Anonymous said...

ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΩ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ, ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ. ΩΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ. ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΛΟΓΙΚΕΥΘΕΙ ΝΟΜΙΖΩ.

Anonymous said...

Σου απέστειλα (βαρυσήμαντο) ερώτημα στο πόνημα για τον Μαέστρο της Μπεζεντάκου.
Ελπίζω να ανταποκριθείς. Βασιζόμεθα σ'εσένα.
_Ο γκριζομάλλης

Anonymous said...

ΣΟΒΑΡΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΑΔΩΝΗΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟ BLOG ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ "ΔΕΝ ΒΑΦΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ"...!!!!....!!!! ΡΕ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ??????

Anonymous said...

eipe kai kati allo, oti einai psemmata ayta pou lete gia to malli tou giati exei kapoies aspres trixes kai pws an evafe to malli tou tha to elege!

Anonymous said...

τις λίγες άσπρες τρίχες σε ποιο σημείο ακριβώς του σώματός του τις έχει;;
xrys_

Anonymous said...

Έχετε παρατηρήσει το ΛΙΓΩΜΕΝΟ βλέμμα του Άδωνη όταν είναι δίπλα στην καλή του και την ακούει να μιλάει; Όποιος δεν έχει παρατηρήσει αυτή τη λεπτομέρεια χάνει. Δείχνει ο φουκαράκος βαψομαλλιάκας πόσο εξαρτημένος είναι από την αγαπημένη του. Ήρεμα ρε Άδωνη. Και άλλοι ερωτεύτηκαν. Δεν είσαι ο μόνος στη γη ερωτευμένος, τζουτζούκο μου ΣΟΥΒΛΑΚΟΦΙΛΕ.

Anonymous said...

Συνεχίστηκε για τρίτη ημέρα η εκδίκαση της έφεσης του Δικηγόρου & Καθηγητή Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Γκουανταλαχάρα του Μεξικού Κωνσταντίνου Πλεύρη
δες σχετικά Εβραίοι, όλη η αλήθεια http://makelio.blogspot.com/2009/01/blog-post_17.html
& Εβραίοι, όλη η αλήθεια ΜΕΡΟΣ ΙΙ
http://makelio.blogspot.com/2009/01/blog-post_5652.html
με εξέταση των μαρτύρων κατηγορίας (εβραιολόι+Δημητράς)
Εξετάστηκαν κατά σειρά ο πρόεδρος του ΚΙΣ Κωνσταντινής & ο πρόεδρος & γραμματέας της Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών με κάτι παράξενα ασιατικά ονοματεπώνυμα δύσκολο να συγκρατηθούν γι'αυτό & δε θα αναφερθούν προς αποφυγή λάθους.ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ κ.Κώστα ΠΛΕΥΡΗ ΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΧΕ ΛΟΓΩ ΣΥΝΩΝΥΜΙΑΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΓΝΩΣΤΟ ΕΒΡΑΙΟ ΔΟΣΙΛΟΓΟ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ κρίθηκε από το Δικαστήριο ότι δεν ενέπιπτε στα πλαίσια της δίκης.
Όλοι πέρα από το ότι επαναλάμβαναν το ίδιο ποίημα ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ & ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΑΛΜΟΥΔ ούτε σχολίασαν ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΛΜΟΥΔΙΚΕΣ ΣΦΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ & ΑΛΛΑΧΟΥ.Το γερό πυροβολικό, ο χουντοαναθρεμμένος υιος Υπουργού της 7ετους κυβέρνησης των Συνταγματαρχών Δημητράς,εξετάστηκε στο τέλος.Με ύφος 10 καρδιναλίων ξεχνάει τον ρόλο του ως μάρτυρα & μιλάει ως αυτόκλητος συνήγορος (πανάσχετος με τη νομική επιστήμη)θέλοντας να ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ (ποιος?o χουντοαναθρεμμένος Δημητράς τους 5 Δικαστές του Πενταμελούς Εφετείου για τις γνωμοδοτήσεις του ΟΗΕ & τη νομολογία της ΕΣΔΑ)για να λάβει την απάντηση από το Δικαστήριο:ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ,ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ,Η ΑΡΝΗΣΗ ΑΡΙΘΜΩΝ ΤΟΥ "ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ (που παίζει από 66.000 Εβραίους νεκρούς σύμφωνα με έγγραφο του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού που έχει προσκομισθεί στη δίκη έως 60.000.000 που είχαν το θράσος να γράψουν Εβραίοι όταν τελείωναν τα δεκάδες δις των αποζημιώσεων από Γερμανία,Αυστρία,Ελβετία,ολλανδικές & αμερικανικές ασφαλιστικές)ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ & ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΩΡΗΣΗ (Εθνικοσοσιαλισμός/Ναζισμός,Κομμουνισμός,Φασισμός κλπ.)ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ.Στη συνέχεια είχε το θράσος να προσκομίσει στη δίκη 2 καταδικαστικές αποφάσεις εκκρεμών δικαστηρίων με την εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ που δεν έχουν καταστεί αμετάκλητες (η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ υπενθυμίζουμε ότι στη συγκεκριμένη δίκη έχει αθωωθεί από το πρωτοβάθμιο δικαστήριο για την αναδημοσίευση αποσπασμάτων του βιβλίου ΕΒΡΑΙΟΙ,ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ διότι το δικαστήριο έκρινε ότι ούτε το βιβλίο καταδικάζεται εις ολόκληρον γι αυτό & κυκλοφορεί ελεύθερα & ότι ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ Η ΚΑΘΕ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ)Το δικάστηριο απέρριψε τις αποφάσεις που προσκόμισε ρίχνοντας του τις στη μούρη ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 2472/1997 ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ ΑΘΩΩΤΗΤΑΣ ΑΣΧΕΤΩΝ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ & ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΛΗΨΗΣ ΥΠΟΨΗ ΜΗ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΝ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΩΣ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ.Στη συνέχεια ο συνήγορος υπεράσπισης Βουλευτής του ΛΑΟΣ Θάνος Πλεύρης υπενθύμισε στο δικαστήριο ότι Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙ ΤΟΥ Ν.927/79 ΕΙΝΑΙ Η ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ της 07.01.2009 στην οποία ο Δημητράς ξεφτιλίστηκε στο δικαστήριο από την πανηγυρική αθώωση της εφημερίδας Α1 ΠΟΥ ΟΡΘΩΣ ΕΚΡΙΝΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΟ ΔΟΛΟΠΛΟΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΒΡΑΙΟΥΠΟΛΗ όπως την είχαν κατά τα χρόνια της Τουρκοκρατίας συνεργαζόμενοι με τους Τούρκους.
Στα πλαίσια της εξέτασης αξιοπιστίας του μάρτυρα ο κ.Κώστας Πλεύρης έθεσε την εξής ερώτηση στο Δημητρά:ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΧΕ ΑΣΚΗΘΕΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ & ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΜΕΝΑΝ,ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ?για να λάβει την απάντηση ότι υπάρχει αθωωτική απόφαση.
Στη συνέχεια αναγνώρισε το δικαίωμα του Παρατηρητηρίου του να λέει τα Σκόπια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & να αναγνωρίζει "μακεδονική & τουρκική μειονότητα" στην Ελλάδα ενώ μας υπενθύμισε ότι δεν λαμβάνει επιχορήγηση μόνο από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ αλλά & τον πληρώνουμε & από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.
Βρόντηξε & ούρλιαξε ο Δημητράς στην ερώτηση του συνηγόρου υιού Πλεύρη αν ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ & ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ SOROS για να λάβει την απάντηση στην αρχή ΟΧΙ & εν συνεχεία ΝΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΜΑΙΝΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ.
Η συνέχεια την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου, στην αίθουσα Δ100Α του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών στον 4ο όροφο,του Εφετείου Αθηνών,Λεωφόρο Αλεξάνδρας & Κύριλλου Λουκάρεως & ώρα 09.00 με την υπενθύμιση του Δικαστηρίου ότι αν λάβει χώρα κάποια στάση εργασίας των Δικαστικών υπαλλήλων που λαμβάνει χώρα αυτές τις ημέρες για κάποιες ώρες πχ 09-11 η δίκη θα ξεκινήσει με τη λήξη της στάσης πχ 11 αλλά ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ.

Fan Club του Κωνσταντίνου Πλεύρη στο Facebook http://en-gb.facebook.com/pages/-/24318104230

Το βιβλίο ΕΒΡΑΙΟΙ,ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

http://neos-forum.com/viewtopic.php?t=7749

οι εβραίοι όλη η αλήθεια - κωνσταντίνος πλεύρης

μέρος 1ο http://scribd.com/doc/6355803/-1

μέρος 2ο
http://scribd.com/doc/6356487/-2

http://thepiratebay.org/torrent/4004610/Konstantinos_Plevris_-_Jews__The_Whole_Truth_(greek_language)

http://eleftheriskepsis.gr/product_info.php?products_id=2029

http://youtube.com/watch?v=d494zbv00YQ

http://video.google.com/videoplay?docid=-6229070629122885245 The Eternal Jew (Der Ewige Jude) - English dub.

http://makelio.blogspot.com/2009/01/blog-post_3336.html