Wednesday, April 1, 2009

José Mojica Marins: το μισανθρωπικό (και ολίγον παρανοϊκό) βάψιμο



Ο José Mojica Marins ή Zé do Caixão ή, απλώς, Coffin Joe αποτελεί μάλλον κάτι μοναδικό στην ιστορία του κινηματογράφου (ή κινηματόγραφου, όπως τον έλεγε και ο Κώστας Σημίτης…). Πρόκειται για έναν maestro της εναλλακτικής έκφρασης εκ Βραζιλίας, μια από τις σπάνιες φωνές ειλικρίνειας και διαφορετικότητας σε παγκόσμιο επίπεδο στο είδος εκείνο της έβδομης τέχνης που συνδυάζει τρόμο και σεξ – γενικότερα, στο exploitation.


Ο José κατάλαβε από πολύ ενωρίς τη ματαιότητα της συμβατικής έκφρασης. Τον κούραζε αφόρητα η συμβατική και ηθικολογική προσέγγιση σε κάθε μορφή τέχνης. Επέλεξε, λοιπόν, να ζήσει και να δημιουργήσει μοναχικά (σαν τον Outsider του Colin Wilson) – και το κατάφερε με αξιοσημείωτη καλλιτεχνική (αν και δεν θα λέγαμε και εμπορική) επιτυχία. Ο μακρύς και μοναχικός δρόμος της προσωπικής, εναλλακτικής έκφρασης ουδέποτε τον απέλπισε – αντίθετα τον όπλιζε με δύναμη και κουράγιο πρωτόγνωρο, αν και η εντελώς μοναχική, αντισυμβατική πορεία φαίνεται ότι τον πείραξε λιγάκι στα νεύρα…


Ο ανυπότακτος και ευφάνταστος σκηνοθέτης υπήρξε συνήθως ο ίδιος πρωταγωνιστής των εναλλακτικών κινηματογραφικών αριστουργημάτων του, εμφανιζόμενος επί της οθόνης ως το alter ego του, o Coffin Joe. O Joe, επαγγελματίας νεκροθάφτης, κυκλοφορούσε στον τόπο του ως ο τρελός του χωριού, το μίασμα, ο ιδιόρρυθμος και ενοχλητικός παρίας - ένας «λοξίας» του σκότους με μια παράδοξη οπτική. Πάντοτε ζώντας σε έναν καταθλιπτικό επαρχιακό μικρόκοσμο (να και πάλι το ζήτημα της επαρχίας, δηλ. του μικρού, κλειστού τόπου με τον στενοκέφαλο, οπισθοδρομικό κόσμο), αντιδρούσε φωνάζοντας «ο βασιλιάς είναι γυμνός»· κι εδώ που τα λέμε, όχι μόνο το φώναζε, αλλά μούγκριζε γεμάτος πάθος και οργή, κάνοντας και σχετικές γκριμάτσες αποστροφής (όσοι, ελάχιστοι, είχαν την τύχη να απολαύσουν τα μικρά κινηματογραφικά διαμάντια του ιδιόρρυθμου καλλιτέχνη, γνωρίζουν για τι μιλάμε…), γιατί ο πολύς κόσμος αδυνατούσε να συνταχθεί με τις απόψεις του και να αναγνωρίσει εκείνο που ο ίδιος θεωρούσε ως προφανές.


Ο λοξίας νεκροθάφτης ούτε στιγμή δεν μπορούσε να ανεχτεί την εξοργιστική, καταθλιπτική μικρόνοια των επαρχιωτών. Η δεισιδαιμονία, η θρησκοληψία, ο συντηρητισμός που κατατρύχει τους υπανάπτυκτους ανθρώπους του κλειστών τόπων εκνευρίζει τον José. Ευρύτερα, όμως, οι βασικοί στόχοι του καλλιτέχνη με τα κάπως διαταραγμένα νεύρα είναι ο αστικός κόσμος (bourgeois και petty-bourgeois) με τις συμβάσεις, τα τικ, τις αναστολές και τις νευρώσεις του, καθώς και η εκκλησία που, όπως μας δείχνει ο βλάσφημος José, λειτουργεί πάντοτε ως ο δεσμοφύλακας των ενστίκτων, ως ο δήμιος της λογικής… Μια περσόνα κατά πολλούς ανήθικη (ή, ακριβέστερα, α-ηθική), που δεν ανέχεται την κοινωνική σύμβαση· η θρησκευτική αποβλάκωση και η τρυφηλότητα των εκμαυλισμένων εκπροσώπων της λαμπερής αστικής παρακμής αποτελούν κόκκινο πανί για τον αινιγματικό καλλιτέχνη, τις οποίες χτυπά σαν χταπόδια, με όποιον τρόπο μπορεί – έναν τρόπο λίγο πρωτόγονο και γκροτέσκο, είν’ η αλήθεια, χωρίς, λ.χ., την ειρωνεία και λεπτότητα ενός Bunuel ή ενός Chabrol.


Το ως άνω περιγραφέν μίσος, από ένα σημείο και πέρα, λαμβάνει διαστάσεις ευρύτερα μισανθρωπικές. Ο José ζει σε έναν κόσμο που βασιλεύει – πρέπει να βασιλεύει – μόνον ο ίδιος. Στην αντίληψή του δεν υπάρχει χώρος για άλλους βιρτουόζους… Όλοι, με εξαίρεση την ευγενή του ύπαρξη, είναι αδύναμοι και συμβατικοί – ως εκ τούτου αξιοκατάκριτοι και απορριπτέοι. Τους αδύναμους να καταλάβουν αλλά και να δράσουν σύμφωνα με τον αιώνιο νόμο των ενστίκτων, ο καλλιτέχνης δεν τους αντιμετωπίζει με κατανόηση – ούτε καν με συγκατάβαση. Βγάζει τον βούρδουλα και εφορμά (κυριολεκτικά), κοκκινίζοντας πλάτες... Η αποστροφή του προς τον (μέσο) άνθρωπο και την αδυναμία του (αντικατοπτρίζοντας, κατά μία έννοια, μια νιτσεϊκή οπτική) τον οδηγεί στη (νομιμοποιημένη στη συνείδησή του) επιλογή του φόνου – την απελευθερωτική δύναμη του οποίου εκθειάζει (καθώς και την ηδονή που προσφέρει, θυμίζοντας De Quincey και τη θεώρησή του περί φόνου ως μια από τις καλές τέχνες…).


Ο José είναι μονίμως θυμωμένος, με όλους και με όλα – ακόμη και με τον ίδιο του τον εαυτό. Στο μίσος έχει ανακαλύψει, ως άλλος Cioran, μια σχεδόν μεταφυσική δύναμη, που μπορεί και τον κρατά στη ζωή. Μισεί, όπως οι άλλοι αναπνέουν… Και εύχεται να τους δει όλους στην Κόλαση, με την οποίαν έχει μια αξιοπρόσεκτη καλλιτεχνική εμμονή, αναπαριστώντας την με ιδιαίτερη ενάργεια.


«Κουράστηκα από τους ανθρώπους» υποτονθορύζει ο εικονοκλάστης καλλιτέχνης στο αριστούργημά του «Απόψε θα πάρω την ψυχή σου». Και, αρνούμενος τις αυταρχικές θρησκευτικές υποχρεώσεις, σε μια κίνηση γεμάτη συμβολισμούς, θα ζητήσει να φάει κρέας, αν και Μεγάλη Παρασκευή… Η σύζυγός του, μια συμβατική μικροαστή, σαν κι αυτές που βλέπουμε παντού γύρω μας, επιχειρεί να τον συνετίσει. «Ξέχασες ότι σήμερα είναι Μ. Παρασκευή;» τον ρωτά με ανυπόκριτη αγωνία. «Και τι με νοιάζει; Θα φάω ό,τι θέλω και κανένας δεν θα με σταματήσει. Θα φάω κρέας σήμερα, ακόμη κι αν είναι ανθρώπινο», ουρλιάζει ο αντιδραστικός εγωκεντρικός και η αδύναμη σύζυγος κατεβάζει, όλο θλίψη, το βλέμμα.


Η περιφρόνηση προς κάθε τι κοινωνικά (και ιδίως θρησκευτικά) αποδεκτό βρίσκει στον μαυροφορεμένο, με την ελαφρά ανισορροπία, σκηνοθέτη τον κατ’ εξοχήν εκφραστή της. Ο επιτάφιος περνά, σε κλίμα κατάνυξης, έξω από το λιτό σπιτικό του José. Και λοιπόν; Εκείνος καταβροχθίζει, χωρίς ενοχές, ένα μπουτάκι αρνίσιο! Αυτό το αρνίσιο μπούτι λειτουργεί όπως ο σταυρός στα χέρια του Van Helsing. Ο σταυρός απομακρύνει τον Δράκουλα, ενώ το αρνίσιο μπούτι απομακρύνει τον ιερέα-επικεφαλής της ιεράς πομπής και σύνολο το Άγιο Πνεύμα από το φτωχικό του νεκροθάφτη-επαναστάτη. Μιλάμε για μια τεράστια, ανατρεπτική, επαναστατική κίνηση. Στο πρόσωπο του José (και στο αρνίσιο μπούτι) η εκκλησία βρίσκει τον μάστορή της - ή, αλλιώς, κόλαφος στην εκκλησία από ένα αρνίσιο μπούτι…


Όχι μόνο στο επίπεδο της καλλιτεχνικής έκφρασης, αλλά και στο προσωπικό επίπεδο, ο βίος του José Mojica Marins είναι διάστικτος από εκκεντρικότητα… Φορεί πάντοτε μαύρα ρούχα, μαύρο ημίψηλο, μαύρη μπέρτα, βάφει κατάμαυρα μαλλιά και γένια, ενώ διατηρεί τεράστια, φυσικά, νύχια – νύχια τόσο μεγάλα ώστε έχουν κυρτώσει ακολουθώντας μια κυκλική πορεία.


Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες, μέχρι στιγμής, πληροφορίες, ο παράδοξος αυτός άνθρωπος με τα σπασμένα νεύρα έχει αρπάξει ουκ ολίγους παπάδες και βολεμένους αστούς από τον λαιμό, λόγω και της διαταραγμένης προσωπικότητάς του, επιχειρώντας με αυτά τα χαρακτηριστικά μακρουλά του νύχια να τους… καρυδώσει. Δυστυχώς ή ευτυχώς (ανάλογα με το πώς το βλέπει κανείς), χωρίς αποτέλεσμα. Έτσι κι αλλιώς, οι συνάνθρωποί μας αυτών των κατηγοριών αναπαράγονται σαν τα κουνέλια, με αποτέλεσμα κάθε απόπειρα εξοντώσεώς τους να καθίσταται, εν τέλει, μάταιη.

 
Η ιδιαίτερη (και γκροτέσκα) αναπαράσταση της Κολάσεως από τον μεγάλο μαέστρο του εναλλακτικού τρόμου και της μισανθρωπίας: http://www.youtube.com/watch?v=pAdAixzYq-k&feature=channel_page

412 comments:

«Oldest   ‹Older   201 – 400 of 412   Newer›   Newest»
Anonymous said...

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΝΠΗΡΕ ΠΟΤΕ ΠΤΥΧΙΟ ΛΟΓΩ....ΧΑΜΗΛΟΥ IQ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ...ΒΛΑΚΕΙΑΣ.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΡΔΕ
ΑΣΕ ΤΑ ΚΩΛΟΤΡΥΠΟΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ ΣΟΥ.

ΜΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΛΗΣΤΗ ΤΩΝ Β.ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ

L4 said...

Τέρμα οι αποκαλύψεις.Τέρμα και οι αντιπαραθέσεις. Προέχει το μεροκάματο. Χρειάζονται χρήματα για την αγορά μπριγιαντίνης.

Anonymous said...

ΧΑ ΧΑ και πάλι ΧΑ
το παλικαράκι έκανε προώθηση το sms του "XAZINIKOLAOY" από το ένα του κινητό στο άλλο, και μας το παρουσίασε ως εισερχόμενο από το άλλο.
Αυτό το παιδί τη μανούρα και τη μαιμουδιά την έχει μεσα στο αίμα του. Γιος βουλευτή δεν είναι άλλωστε? Απο κει έμαθε τα κόλπα

Anonymous said...

Ο Αναστασιάδης γράφει στα πα..ρια του και ειρωνεύεται τον Παπαγιάννη στη στήλη των media στο ΘΕΜΑ (όπως άλλωστε και τον Χατζηνίκο), και ο ανόητος Παπαγιάννης δεν καταλαβαίνει το πνεύμα του σχολίου και το αναδημοσιεύει υπερήφανος.

Anonymous said...

Ρε μήπως είναι βλάξ τελικά, έτσι απλά... αυτό θα εξηγούσε πολλά....

Anonymous said...

Ο παπατζών είναι τόσο βλαξ μέσα στην λουμπεν έπαρσή του που νομιίει ότι δεν τον αγγίζουν αυτά τα σχόλια, φαντασιώνεται ο φουκαράς ότι είναι ρυθμιστής. Σωστό αυτό με το sms, το επεσήμανε και άλλος σχολιαστής χθες. Εν τω μεταξύ το τι ξεκατίνιασμα πέφτει μεταξύ πρωκτικού, πορτοκάλογλου, παπαρογιάννη κλπ δεν λέγεται. Δώσε τζάμπα βήμα σε αγράμματους, συμπλεγματικούς κάφρους νεοέλληνες και ιδού τα αποτελέσματα. Τα μαλακισμένα αυτά βλέπουν το διαδίκτυο σαν προέκταση του πέους τους, ρε ουστ!

Anonymous said...

Τη λέει και στο Σωκράτη για συνακτικό
είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα

ΧΑ ΧΑ τι άλλο θαα ακούσουμε ρεεεεεεε

Anonymous said...

Σωστά. Η σχετική μπουρδολογία όλων αυτών των αστοιχείωτων και ανόητων σκιαγραφεί και το πόσο μεγάλο μύθος είναι αυτός που έχει στηθεί περί δήθεν εναλλακτικής και σοβαρής ενημέρωσης μέσω blogs και διαδικτύου. Πιο κάφροι από τους κάφρους της "συμβατικής" δημοσιογραφίας, πιο συμπλεγματικοί από τους συμπλεγματικούς, πιο αγράμματοι από τους αγράμματους και πάει λέγοντας. Αν κανείς έχει την πολυτέλεια να γελά, έχει καλώς. Αλλιώς...

Anonymous said...

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΛΑΧΟΤΕΝΙΣΤΑ, ΖΟΥΓΚΛΑ, ΧΟΝΤΡΟΘΕΜΟ, ΜΠΑΝΑΛΟΓΙΩΤΑΡΕΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΡΟΓΙΑΝΝΗ, ΓΚΙΟΛΙΑ, ΧΙΟ, ΜΠΟΝΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ. ΚΑΘΕ (ΠΕΡΑΣΜΕΝΟΣ) ΑΙΩΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Dr NO said...

Σε σχέση με την ενημέρωση μέσω των blogs νομίζω ότι υπάρχει μια μεγάλη παρανόηση. Δεν είναι όλοι αυτοί οι σκουπιδιάρηδες των δήθεν ενημερωτικών blogs το πρόβλημα. Αν θέλουμε να παραδεχτούμε την αλήθεια, το πρόβλημα είμαστε συνολικά εμείς ως κοινό. Αυτοί είμαστε, αυτούς αναδεικνύουμε. Όπως και στην πολιτική. Είμαστε ως λαός σκατάνθρωποι και σκατάνθρωπους αναδεικνύουμε. Να σταματήσει το παραμύθι του δήθεν καλού και απαιτητητικού κοινού που θέλει υποτίθεται (ενημερωτική) σαμπάνια και του δίνουν νερωμένη ρετσίνα. Το κοινό (δηλαδή εμείς) έχει αναδείξει όλους αυτους τους παρακμιακούς ως παράγοντες του διαδικτύου. Η γνωστή κλάψα έλεγε ότι ο κόσμος θέλει ποιότητα και έχει υχηλά στάνταρντς αλλά οι εκδότες δήθεν τον κοιμίζουν. Τα είδαμε τα χάλια μας και με το διαδίκτυο. Τα ίδια και χειρότερα με πριν. Πάλι κάποιοι άλλοι φταίνε και όχι το κοινό;

Anonymous said...

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ BLOGS: ΕΝΑΣ ΑΘΛΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟΣ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ!

Anonymous said...

"Ζούμε σε μια εποχή που αλλάζουν τα πάντα. Το σύστημα είναι χαωτικό."

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΙΤΡ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΠΑΠΑΤΖΩΝ. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩς ΧΑΟΤΙΚΟ (ΟΠΩς ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ).

aunt agatha said...

Διαφωνώ με το σχόλιο του δρος Νο. Δεν μπορεί να μιλάει γιά "ανάδειξη" την εποχή που ο καθένας με 3 "πατήστε κλικ" που λέει και ο αγράμματος Παπαγιάννης αποκτά αμέσως βήμα και γράφει ότι παπάρα του κατέβει στην ξερή του την κεφάλα. Θα έλεγα αντιθέτως να σταματήσει το παραμύθι "αυτοί είμαστε αυτούς θέλουμε". Ο κόσμος διψάει γιά πχιοτικότερο διαδίκτυο και επιβραβεύει αυτές τις προσπάθειες. Τρανή απόδειξη αυτό το πολύ καλό μπλογκ που δεν νομίζω να μαζεύει τον μέσο ελληνάρα κάφρο και ο σχολιασμός γιά τα παραδημοσιογραφικά νομίζω γίνεται πιό πολύ γιά πλάκα.

Πιό λιανά: αν έχεις μπλογκ επιπέδου, θα μαζέψεις και τέτοιο κοινό (διαδραστικόν το μέσον γαρ), αλλιώς πορτοκάλογλου, πρεσσμμε και λοιπός κατιμάς.

Anonymous said...

Καλά 10:49.Αν αρχίσουμε να απαριθμούμε τα ορθογραφικά (αλλά και συντακτικά) λάθη του Παπαμπριγιάννη, θα ξενυχτήσουμε.

Dr NO said...

Aunt Agatha

μιλάω για "ανάδειξη" γιατί στα ενημερωτικά blogs (και εγώ διαβάζω αυτό το blog και σχολιάζω, αλλά δεν είναι "ενημερωτικό", τουλάχιστον με την τυπική έννοια: αμιγώς ειδησεογραφικά θέματα, συνεχής ροή κλπ.) κανείς δεν ανάγκασε το κοινό να αναδείξει ως δημοφιλή αυτά που έχει αναδείξει. Σύμφωνα με τις μετρήσεις, το κοινό του διαδικτύου υποτίθεται ότι είναι ανώτερης μόρφωσης από τον μέσο όρο. Αν λοιπόν το "εκλεκτό" κομμάτι του διαδικτυακού κοινού παρακολουθεί αυτά τα τραγικά, δήθεν ενημερωτικά blogs του κώλου, τότε τί να πούμε για το υπόλοιπο κοινό; Το κοινό αυτό (το ελληνικό κοινό εννοώ), αν το δούμε γενικά, δεν έχει δώσει καλά δείγματα γραφής. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν νησίδες. Και στις εκδόσεις, και στα blogs (αυτό και άλλα, αλλά μη "ενημερωτικά") και στις τέχνες και στην πολιτική κλπ. Ποτέ όμως με κάποια μαζικότητα. Βαριέμαι να απαριθμήσω τόσες και τόσες προσπάθειες που έχουν γίνει χωρίς καμία επιτυχία. Πάρε όποιον τομέα θέλεις και κοίταξε τι έχει επικρατήσει ως κυρίαρχο ρεύμα. Τί να λέμε τώρα (ή, όπως θα έλεγε κάποιος άλλος, "έλα μωρέ τώρα"...).

Anonymous said...

Πέραν των ορθογραφικών/συντακτικών μαργαριταριών υπάρχει ένα γενικώτερο πρόβλημα στην εκφορά του (προφορικού αλλά κυρίως του γραπτού) λόγου εκ μέρους του Παπαμπριγιάννεως: τραγικά περιορισμένο λεξιλόγιο, συνεχής χρήσις οπαδικών τσιτάτων και εκφράσεων του συρμού, δυσκολία έκφρασης κ.ά. δίνουν την εντύπωση γραπτού (κακού) μαθητή της α' λυκείου (το πολύ).

Anonymous said...

etsi lew kai egw. den prepei na htan kai poly kalos mathitis o Papagiannis!

Anonymous said...

Πάντως τον γλαφυρό λόγο του τρωκτικού και του πρέζα δε τον φτάνει κανείς (μόνο ίσως το γνωστό πτηνό και η θαυμάστριά του).

reporter Y said...

Γιά τους φίλους της καλλιτεχνίας (και της κουτσομπολίας): Αυτήν την στιγμή ο Γιωργάκης με τον Σταύρο Ξαρχάκο επιδίδονται στο καθιερωμένο souper après spectacle μετά των συζύγων τους στον Διόνυσο στους πρόποδες του ιερού βράχου μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη παράσταση της όπερας του δευτέρου "Σιρανό και Ρωξάνη" νωρίτερα στην Λυρική Σκηνή σε παγκόσμια πρώτη.

Anonymous said...

Η πολιτική και οι πολιτικοί δεν είναι μάζωξη τέχνης και πολιτισμού. Ο κόσμος της εξουσίας και του χρήματος είναι ένας αδίστακτος κόσμος γεμάτος ίντριγκες και καμαρίλα. Ας μην είμαστε αφελείς να θεωρούμε ότι οι κολαούζοι αυτού του κόσμου που είναι οι δημοσιογράφοι θα είναι του παρθεναγωγείου.

Είναι σαν να βρίσκεσαι στο κέντρο της ζούγκλας ανάμεσα σε θηρία που ετοιμάζονται να σε κατασπαράξουν και να σε απασχολεί η οικολογική σου συνείδηση.

Ολοι όσοι έχουν την πολυτέλεια να σχολιάζουν εκ του μακρόθεν καλά κάνουν και κράζουν.

Ομως μέσα στον κόσμο της εξουσίας όπου οι δημοσιογράφοι ζουν και αναπνέουν δεν υπάρχουν περιθώρια για σεις και σας.

Το μόνο που υπάρχει είναι μία επιπλαστη σοβαρότητα τύπου τρέμη, πρετεντέρη και χατζηνικολάου και απο την άλλη οι άγαρμπες φωνές παπαγιάννηδων και κουρδιστών.

Προτιμώ τους δεύτερους. Αγενείς αλλά με λιγώτερα φτιασίδια.

Anonymous said...

11:46, σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους τα ίδια ισχύουν...

Ioanna said...

ΡΕ ΓΜΤ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΕΜΠΕ ΚΡΙΜΑ ΠΩΣ ΘΑ ΓΕΛΑΜΕ ΤΩΡΑ??

Anonymous said...

Reporter Y, το "σε παγκόσμια πρώτη" που αναφέρεις για τη συγκεκριμένη όπερα μου θυμίζει το αντίστοιχο "σε παγκόσμια πρώτη" που λέει ειρωνικά ο Φ. Καμπούρης όταν προλογίζει καινούρια τραγούδια του Εθνικού Σταρ.

Anonymous said...

Ιωάννα πιστεύεις ότι σωστά έκανε ο Παπατζόν και σταμάτησε τον πόλεμο με τον Χατζηνικολάου;

Ioanna said...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ "ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΕΜΠΕ" ΗΤΑΝ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΛΥΚΟ ΥΠΝΟ??

Anonymous said...

Πώς σου φαίνεται Ιωάννα ότι Παπατζόν και Χατζηνίκος συναντήθηκαν χθες και όπως φαίνεται τα βρήκαν; Τί έμαθες εσύ για το μέλλον του στο EXTRA ή μήπως δεν έχεις σχετική πληροφόρηση;

Υ.Γ.Πολύ ζωντανή η χθεσινοβραδυνή εκπομπή.

reporter Y said...

11:58 δεν ξέρω αν συμμετείχε ο Εθνικός Σταρ στην παράσταση, σε βεβαιώ πάντως ότι δεν το είπα με το πνεύμα του συμπαθέστατου Φίλιππα.

dem> said...

Ιωάννα μήπως τη θέση του Παπαγιάννη την πάρει ο Σπίνος; Γιατί πολύ αέρα τον βλέπω να έχει πάρει. Αν και νομίζω ότι τελικά θα επιστρέψει ο Παπαγιάννης. Αποκαλυπτικό Δελτίο χωρίς Παπαγιάννη είναι σκορδαλιά χωρίς σκόρδο (και το εννοώ και κυριολεκτικά γιατί το δελτίο, όταν το βλέπεις, φέρνει ως αίσθηση κάτι σε μυρωδιά από σκόρδο).

Anonymous said...

Δεν υπάρχει συγκριση κατά τη γνώμη μου 11:53.Ο χώρος της πολιτικής είναι ένας εμετικός χώρος εκτός συναγωνισμού.

Φαντάσου να πας στην ταβέρνα να περιμένεις να σε σερβίρουν να σου λένε συνέχεια έρχεται το φαγητό και να μένεις νηστικός στο τέλος.Να πηγαίνεις στο γήπεδο να πληρώνεις για να δεις αγώνα και οι ομάδες να μην εμφανίζονται ποτέ ενώ τα μεγάφωνα θα αναγγέλουν ότι όπου νάναι βγαίνουν.

Δεν υπάρχει τομέας επαγγελματικής δραστηριότητας που να μπορεί να συναγωνιστεί σε αναξιοπιστία τους πολιτικούς.Οι τύποι είναι εκτος συναγωνισμού.

Πως να είναι καλά παιδιά οι δημοσιογράφοι;

Οπως είπε και ο νίτσε στο τέλος γινεσαι αυτό ακριβώς που πολεμάς.Αλλοτριώνονται οι παντες.

Battle not with monsters lest ye become a monster.Ιf you gaze into the abyss the abyss gazes into you.

aunt agatha said...

Μα, αγαπητέ δρα Νο, η ανάρτηση ανά 5-10' μίας παπάρας είναι ικανή να χαρακτηριστεί ένα blog "δημοσιογραφικό"; περί ΚΟυβέντας καφενέ πρόκειται στην καλύτερη περίπτωση. Εγώ πχ έχω στην πάνω αριστερή άκρη του browser μου ένα tab που τιτλοφορείται "latest headlines". Πρόκειται περί live feed του bbc (τι σκ... aunt agatha θα ήμουν αλλιώς;), αυτήν την στιγμή έχει σαν πρώτη είδηση την αντίδραση του ΟΗΕ στην εκτόξευση της στρακαστρούκας από τον μουρλό βορειοκορεάτη Κιμ Τζονγκ Ιλ. Οι πρεσμουμουέ, πορτοκάλογλου και λοιποί προσφέρουν την ψευδαίσθηση της συνεχούς ροής ενώ στην ουσία αναπαράγουν ο ένας τις μαλακείες του άλλου (μεταξύ βυζιών, κώλων και λοιπών μερών της γυναικείας ανατομίας όπως βλέπαμε παλιά στα συνεργεία). Αυτό βέβαια διαχέεται και στα "συμβατικά" μέσα με πιό καθως πρέπει τρόπο. Δεν θα διαφωνήσω με το τελαυταίο σου σχόλιο πηγαίνοντάς το μάλιστα πιό πολύ στα άκρα λέγοντας ότι θεωρώ την χώρα αυτή τόσο περιθωριοποιημένη που δεν είναι ικανή να παράξει ειδήσεις (και πολλά άλλα) άξιες σχολιασμού σε παγκόσμιο επίπεδο (εκτος και αν προσγειωθεί κανένα νεφελίμ από αυτά του Λιακόπουλου στο κοινοβούλιο).

Anonymous said...

Το σύστημα της δημοσιογραφίας είναι αυτό που είναι γιατί, σε μεγάλο βαθμό, δεν λειτουργεί ο νόμος της αγοράς. Δεν επιλέγονται άνθρωποι με κριτήριο την επαγγελματική επάρκεια, αλλά με κριτήριο το πόσο βολικοί και ελαστικοί είναι εφόσον βέβαια μπορούν να διεκπεραιώσουν με κάποια επάρκεια τον ρόλο τους. Υπάρχει περίπτωση να είσαι καλός αλλά δύσκολος και να σε φάνε λάχανο, ανεξάρτητα από το αν είσαι επαρκής ή υπάρχει ένα κοινό που σε ακολουθεί. Επίσης το κοινό σε γενικές γραμμές κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και δεν αντιδρά δυναμικά όταν παρατηρούνται επεμβάσεις των αφεντικών του Τύπου. Αν στα media οι κεφαλές ήταν καλύτερες και ποιοτικότερες, θα ήταν καλύτεροι και οι δημοσιογράφοι. Όταν οι κεφαλές είναι σε γενικές γραμμές αυτής της ποιότητας και αυτής της ελαστικής συνείδησης, πως να επιλέξουν δημοσιογράφους ικανούς, υπερήφανους και σχετικά ανεξάρτητους; Αυτή τη δημοσιογραφία βλέπουμε και, σε ένα βαθμό, εθιζόμαστε.

Dr NO said...

Μα αυτό εννοώ και εγώ. Λέω ότι τα "ενημερωτικά" blogs στην Ελλάδα (τα πιο δημοφιλή τουλάχιστον) είναι δήθεν ενημερωτικά. Πώς μπορεί να εξηγηθεί ότι στη χώρα μας δεν μπόρεσε να δημιουργηθεί ένα πραγματικά ενημερωτικό και πραγματικά παρεμβατικό blog της προκοπής;

Anonymous said...

Πάλι λάθος μάλλον κάνει ο Παπαγιάννης με τον Αγούδημο.

Anonymous said...

Ο αγούδημος είναι άγιος άνθρωπος.

Αδύνατον ένα τέτοιο ηθικό ανάστημα να εμπλέκεται στην απαγωγή παναγόπουλου.

Anonymous said...

Ο Παπαγιάννης δεν είχε υποσχεθεί ότι μέχρι την Παρασκευή που μας πέρασε θα πήγαινε τον Χατζηνικολάου στο πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ; Δεν μας ενημέρωσε. Το έκανε ή μήπως πρόκειται για μια ακόμα κωλοτούμπα;

Anonymous said...

12:57 ποιος είπε ότι ο Αγούδημος είναι άγιος άνθρωπος; Αυτό σημαίνει ότι ντε και καλά προσπάθησε να αυτοκτονήσει γιατί υπάρχουν στοιχεία που οδηγούν σε υποψίες για συμμετοχή του στην απαγωγή, όπως λέει ο Δόκτορας;

Anonymous said...

Καλά ο αγούδημος πως τις πήρε τις άγονες γραμμές με τον παυλίδη υπουργο;

Αξιοκρατικά θα τις πήρε.

ΣΙΣΣΥΦΟΣ said...

Μεγάλη πλάκα.
Ο Παπαγιάννης κατηγορεί ρατσιστικά ως ΤΥΡOΓΑΛΟ τον πρώην προϊστάμενό του στην Real News Λιάγκα, τη στιγμή που η καταγωγή του ίδιου είναι από τα.... ΜΕΓΑΡΑ!!!

Anonymous said...

Κι εγώ νόμιζα ότι τυρόγαλο έλεγε το αμόρε του.

Anonymous said...

10 αναρτήσεις το τρωκτικό για το σεισμό στην Ιταλία. Λέτε να κάνει άλλες 10 μέχρι αύριο;

Anonymous said...

Βλέπω και ανάρτηση για τη διάκριση μεταξύ πακιστανών και μπαγκλαντεσιανών. Συγκλονιστική.

Anonymous said...

ιωαννα ,δικο σου και μονο.ενα παλιο classic deep house anthem σε συγχρονο remix 2009.αφιερωμενο.τραγουδα η διδυμη αδελφη(ονομα και πραμα ) της φιλεναδας σου[λεμε τωρα] ευας κουμαριανου..

Anonymous said...

Θαυμάσιο το άρθρο του Καραγιαννίδη στο Πρώτο Θέμα για αυτή τη μαλακία του Σκάι με τους μεγάλους έλληνες. "Καραγκιοζισμός" ο τίτλος του άρθρου και όποιος δεν το έχει διαβάσει ας μπει στην ηλεκτρονική σελίδα της εφημερίδας και ας το απολαύσει.

Anonymous said...

O Καραγιαννίδης είναι ο πιο μαλάκας άνθρωπος του κόσμου. Αντιδραστικός, εξυπνάκιας κι εκνευριστικός. Όταν λένε όλοι άσπρο αυτός λέει μαύρο, μόνο και μόνο για να το παίξει προσωπικότητα και ενάντια στο ρεύμα, ο κομπλεξικός. Ελεεινός..

Anonymous said...

ιωαννα,περιμενω την γνωμη σου για μουσικη και βιντεο απο τα κομματια αυτα.πως τα βρισκεις;to πρωτο σπεσιαλ για σενα.

http://www.youtube.com/watch?v=TxvpctgU_s8&fmt=18

http://www.youtube.com/watch?v=BMTK8OiUWIg&fmt=18

http://www.youtube.com/watch?v=eyUfJVqMtO0&fmt=18

http://www.youtube.com/watch?v=GYfcF4oztsw&fmt=18

ΚαΛ said...

Δεν νομίζω ότι ο Καραγιαννίδης είναι ελεεινός. Είναι μάστορας του λόγου και ένας κρυπτοφασίστας με άποψη. Εννοώ ότι είναι αντιδημοκράτης και ολοκληρωτικός από θέση, ενώ ταυτόχρονα ξέρει και να γράφει, να δημιουργεί εικόνες κλπ. Τα κείμενά του για τον καλόγερο που δήθεν δεν έλιωνε καθώς και για τον Τσίπρα που έλεγε ότι θα ήταν η χαρά του κωλομπαρά είχαν αφήσει εποχή.

Anonymous said...

Και μένα μου αρέσει ο Καραγιαννίδης. Εκφράζει την αντικουλτουριάρικη στάση πολύ δυνατά. Θυμίζω τη φράση (χωρίς να θυμίσω το ποιος την είπε): "Όταν ακούω τη λέξη κουλτούρα, τραβάω το περίστροφό μου"...

K. said...

Ο Καραγιαννίδης μπορεί να είναι ένας τραμπούκος αλλά προσωπικά τον βλέπω ως αντίβαρο στους διάφορους χατζηνικολάου της ελληνικής δημοσιογραφίας. Μερικές φορές είναι λίγο χυδαίος.Αλλά και αυτό χρειάζεται όταν βασιλεύει ο καθωσπρεπισμός. Ο Παπαγιάννης φαντάζομαι ότι βλέπει τον εαυτό του ως τον Καραγιαννίδη του πολιτικού ρεπορτάζ. Όνειρα θερινής νυκτός! Ο Καραγιαννίδης ξέρει να γράφει...

χαϊτίδης said...

ο καραγιαννίδης δεν έχει βάλει βέρες και με ένα ξένο τεφαρίκι με κορμί λαμπάδα, δίμετρο;
Ξέρει ο καραγιαννίδης. όχι που θα πήγαινε να μπλέξει με τις εγχώριες μπουρούχες (ιωάννες κλπ.).

Anonymous said...

Kalos alla laikos typos o karagian.

Anonymous said...

Αν είναι έτσι, δυό φορές μάγκας ο καραγιαννίδης...

Anonymous said...

Μια μεγάλη διαφορά Καραγιαννίδη και Παπαγιάννη, αν είναι να τους συγκρίνουμε όπως έκανε φίλος παραπανω, είναι η εξής: ο Παπαγιάννης είναι καλός μόνο στην τηλεόραση και όχι στο γραπτό (στο οποίο είναι κακός), ενώ ο Καραγιαννίδης είναι κακός στην TV αλλά εξαίρετος στο γραπτό. Όπως όμως έχει πει και μέγας Αντώνης Πανούτσος, ο δημοσιογράφος κρίνεται από το γραπτό. Το κείμενο είναι η πιο ολοκληρωμένη μορφή έκφρασης.

O ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ said...

Αυτός ο Γιαννάκης ο Αλαφούζος, πως την έχει δει τη δουλειά με το δελτίο, αφού οι κοπελίτσες που έχει βάλει εκεί πέρα, συμπαθείς οκ (η σία σέξυ αμαζόνα ως σεισμική ανταποκρίτρια, με τα ιταλικά της το πιάνο της κλπ) αλλά δεν μπορούν, δεν το' χουν, δεν κάνουν για αυτή τη δουλειά πως να το κάνουμε.
Ας πάρει τον Παπαγιάννη να δει πως θα ανέβουν τα νούμερα...

Anonymous said...

8:55 o Πανούτσος είναι ένας από τους λίγους αρθογράφους στην Ελλάδα που ξέρει να γράφει. Κείμενα πρωτότυπα και ενδιαφέροντα, χωρίς να αναμασάνε τις κοινοτοπίες των άλλων. Οι άλλοι, μπροστά στον Πανούτσο, γράφουν μπουρμπουλήθρες...

O ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ said...

Σωστός ο Καραγιαννίδης με τη βουλγάρα βολευμπολίστρια σύζυγο.
Προς τιμήν του το γεγονός ότι ανακάλυψε τον Γεωργίου και τον καθιέρωσε, καθώς και άλλους.
Εβλεπε μακριά...

Anonymous said...

Επιπόλαιε, η Σία Κοσιώνη με το βαμμένο μαλλί και τις μαύρες ρίζες εμένα μου κάνει πολύ λαϊκή. Η Αλίνα Σαράντη που έλεγε ειδήσεις αρχικά ήταν πολύ πιο ενδιαφέρουσα παρουσία και καλύτερη δυμοσιογράφος. Η Σία (ήδη από το όνομα φαίνεται η λαϊκότητα) είναι τόσο πολύ λαική, όσο και ο σύζυγός της Μιχάλης Λεάνης.

Ο ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ said...

Δεν έχεις και πολύ άδικο, αν και κάποιοι από το κανάλι που επικοινωνώ, για να μαθαίνω "παραλειπόμενα" για να παραπληροφορώ και γω ως άλλος Παπαγιάννης το τίμιο κοινό αυτού του μπλογκ, την αποθεώνουν που λέει ο λόγος... Τι να πω, παράξενα πράγματα.
Τώρα για το λέάνη τα εχω πει μου φαινεται, γνωστά πράγματα...

Anonymous said...

http://4.bp.blogspot.com/_f-3mDyreLdU/Sdn9a10lJ-I/AAAAAAAASsU/4SYyjflPEno/s1600-h/06042009592.jpg
Μόλις είδα τον μητσιά, ωρε τιν τουτο στη κεφαλή ντου?

Anonymous said...

Πανούτσος και Πανδώρας είναι μακράν οι μεγαλύτεροι μάστορες του γραπτού λόγου στον ελληνικό τύπο.

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες, η Σία (quelle horeur όνομα) είναι ο ορισμός της λάικας. Εναν στυλίστα δεν έχουν εκεί στο Φάληρο να το μάθει να ντύνεται το κακόμοιρο; Στον σημερινό της ρόλο της πολεμικής ανταποκρίτριας η συγκριση με την αλλη μπαναλοβλαχάρα του είδους Μαρία Καρσιλαααάκη (ντοπιολαλιά) είναι αναπόφευκτος (μάλλον προτιμώ την 'ξανθιά' Σία από κάποια απροσδιόριστη διαστροφή).

Anonymous said...

Ως δημοσιογράφος η σία είναι τραγελαφική περίπτωση

Anonymous said...

*horreur

Anonymous said...

Τα έχεις πει; Δεν αντιλαμβάνομαι ακριβώς τι εννοείς... Πάντως ο Λεάνης είναι ο κλασσικός ξερόλας, εξυπνάκιας, που χωρίς καμιά καλλιέργεια παριστάνει τον ειδήμονα σε όλα. Που πας ρε φουκαρά Λεάνη και κάνεις και τον είρωνα; Με τι προσόντα να ειρωνευθείς ρε κακομοίρη που μιλάς και γελάει ο κόσμος; Το αστείο επίσης είναι ότι καπνίζει και... πίπα (μάλλον όχι γιατί του αρέσει, αλλά για να νιώθει λιγάκι ως διανοούμενος γαλλικής σχολής). Την Κοσιώνη πάντως εγώ δεν την αντέχω. Μια ξεπλυμένη είναι, χωρίς κανένα βάθος, μια λαϊκιά που αντί να δουλεύει σε κανα μπαρ την έχουν βάλει και παριστάνει και τη δημοσιογράφο. Θεέ και κύριε.....

Anonymous said...

η περιγραφή Λεάνη θα μπορούσε να περιγράφει κάλλιστα τον (μάλλον μέντορά του) Αλέκο Βέλλιο .

al.el. said...

Συμφωνώ με τον/την 9.20. Πανούτσος, Πανδώρας (θα πρόσθετα και τον Καραγιαννίδη ως προβοκάτορα) είναι δημοσιογράφοι που θα μπορούσαν να γράφουν σε οποιαδήποτε μεγάλη εφημερίδα και βγάζονας πολύ περισσότερα λεφτά απ΄'ό,τι εδώ. Τί να πουν οι λοιποί κακομοίρηδες που παριστάνουν τους δημοσιογράφους (του Παπαγιάννη συμεριλαμβανομένου) που είναι κυριολεκτικά για τα μπάζα;

Ο ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ said...

Ετσι ανώνυμε, για (πιανω) μπάρ είναι η σία.
Για λεάνη και βέβαια τα έχω πει, εδώ ή αλλού, ίσως και ανώνυμα δεν θυμάμαι τώρα, τα' χω πει πάντως είναι βέβαιο,
Μπορώ να τα ξαναπώ βέβαια...

Anonymous said...

9:25 o Βέλλιος μπορεί να είναι εξίσου γραφικός και εκνευριστικός αλλά δεν είναι και ένας σκέτος ντενεκές σαν τον Λεάνη, που κρατάει την πίπα λες και κρατάει κατσαβίδι...

Anonymous said...

ΑΛ ΕΛ συμφωνώ, θα προσέθετα όμως και τον Καραίσκο

Anonymous said...

Ναι, Επιπόλαιε, για πες μας τι έχεις να πεις για το αξύριστο παιδί εκ συμπρωτευούσης με την πάρα πολύ βαριά προφορά; Το παιδί που θεωρεί ότι είναι η Πανδώρα του αθλητικού τύπου;

diaporon said...

Τελικά τί διάολο έγινε με την Πανδώρα; Ξέρει κανείς τίποτα; Θα επιστρέψει στο γράψιμο, γιατί δεν έχουμε σχεδόν τίποτα να διαβάζουμε στον ελληνικό Τύπο (εξαιρείται φυσικά το pressmme και ένας δημοσιογράφος που γράφει σ' αυτό και ονομάζεται Παπαγιάννης αν δεν κάνω λάθος).

Anonymous said...

γιά όσους έχουν σύνδρομο στέρησης, ο πανδώρας κάθε μεσημέρι στις 12.00 από τον αθηνα 9.84 (όχι τόσο καλός στα προφορικά όσο στα γραπτά νομίζω)

al.el. "ο" 9.20 είμαι ('γνωστός' εδώ μέσα όταν δεν γράφω ανωνύμως).

Ο ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ said...

Ξεψειρίσα το κάτωθι σχετικό ανώνυμο, εμπρηστικό αν μου επιτρέπετε, σχόλιο μέσα από έναν ωκεανό μπουρδολογημάτων, στο αστείο μπλογκ του Καραίζκου. Ιδού, lest we forget

Για να μην αναφερθώ στην περίπτωση του ελεεινού Λεάνη, τσε γκεβάρα των λαδάδικων με λάβαρο το φραπόγαλο ανασεμιά με άρωμα τυροκαυτερής, αποκλειστικού συνεντευξιαστή του Τσίπρα για θέματα βοτανικού, μεγάλου χιουμορίστα (μπρρρρ...)και πολύ γοητευτικού άντρα. Βέβαια τον ξέβρασε η πόλη του γιατί εκεί κυριαρχεί η κοσμοπολίτικη και ερωτική μορφή του Αντώνη του Κανάκη, και μας κατέβηκε με την υπόλοιπη ανεπρόκοπη παρέα του από τα λαδάδικα για να μας μάθει να "ζούμε" και και να μας το παίζει ξυπνιτζής των ερτζιανών, σαν τον ψαριανό ένα πράμα δηλαδή...
Ουστ απο δω λαμόγιο, όξω οι μπουγάτσες από την πόλη μας.

V. said...

Επιπόλαιε, και μια υποσημείωση για κάτι που δεν γνωρίζω εάν είναι γνωστό (και, επί της ουσίας, άνευ σημασίας). Ο εκνευριστικότατος Κανάκης, με τον χωρίς χιούμορ, πλακατζίδικο σε επίπεδα γυμνασιακών αστεϊσμών, λόγο βάφει (μολονότι νέος και αυτός!) τα μαλλιά του... Ανασφάλειες, ο χρόνος που περνά και τον φοβίζει κλπ. κλπ. αναγκάζουν και αυτόν τον τύπο που, κατά τ'άλλα, κάνει τον καμπόσο, να βάφεται...

O ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ said...

Για να είμαστε τίμιοι (όχι ότι υπάρχει κανας ιδιαίτερος λόγος βέβαια, αλλά έτσι) ο Κανάκης ο οποιος έχει εξελιχθεί σε μεγαλονταβά της "νύφης" είναι τρισχειρότερος από το Λεάνη.
Δηλαδή ο Λεανης είναι απλώς ξενέρωτος, τη στιγμή που ο Κανάκης αποτελεί αληθινή Πληγή για μια ολόκληρη πόλη...

vapsomallias said...

Συμφωνώ, ασυζητητί...

Anonymous said...

Που το θυμηθήκατε το καγκουροείδωλο με τα κρύα "αστεία" που γαλούχησαν γενιές και γενιές βλαμένων;

Anonymous said...

Επιτέλους μία ανάρτηση της προκοπής από το τρωκτικό:

http://troktiko.blogspot.com/2009/04/monica-bellucci-dubai-cartier.html

Anonymous said...

http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2009/04/to.html

Anonymous said...

Χαίρομαι που ξαναγυρνά ο Παπαγιάννης στο Αποκαλυπτικό Δελτίο, η αποκάλυψη που έκανε σήμερα ήταν πολύ δυνατή.

μέσα από το EXTRA3 said...

Ο Παπαγιάννης επέστρεψε με ψαλιδισμένα τα φτερά. Επίσης, να πούμε ότι είναι πάρα πολύ τσιγγούνης. Δεν βγάζει το πορτοφόλι να κεράσει. Αντίθετα δέχεται κεράσματα από χαμηλόμισθους δημοσιογράφους που έχουν πόρους μόνο από τη δουλειά τους στο κανάλι.

Anonymous said...

Σε λίγο καιρό Παπαγιάννης και Χατζηνικολάου θα είναι και πάλι μαζί...

Anonymous said...

ο κανάκης είναι λόγιος σεφερλής (νομίζει)

B.Eλ said...

O Κανάκης εγώ θα έλεγα ότι δεν έχει ίχνος χιούμορ. Καλά, γελάει κανείς με αυτές τις μπούρδες που λέει μαζί με τους άλλους ξενέρωτους δίπλα του τους δήθεν χιουμορίστες;

Anonymous said...

11.09, χωρίς ίχνος υπερβολής, βρίσκω τον Σεφερλή πραγματικά πάρα πολύ ανώτερο από αυτόν τον απαράδεκτο κρύο Κανάκη. Έστω όμως να είναι Σεφερλής. Λόγιος όμως γιατί;

άμα το λέει η σούφρα σου said...

Συμφωνώ με τα όσα ακούστηκαν γιά την ερωτική συμπρωτεύουσα (τι γελοίος, γλειψιματικός όρος) και τα τέκνα της που διεπρέπουν στα Μέσα. Παρατηρώ επιστροφή Παπαγιάννεως. Συνημμένο βιντεάκι του μεγάλου Τσέχου υπερρεαλιστού Jan Svankmajer που, κατά την γνωμη μου, εικονογραφεί έξοχα τις σχέσεις Παπ-Χ"νικολάκη.

Anonymous said...

http://troktiko.blogspot.com/2009/04/blog-post_1971.html

Anonymous said...

Πολύ καλό το Αποκαλυπτικό Δελτίο σήμερα και η Τάνια πολύ όμορφη!

Anonymous said...

Ο Τέλης ο Παυλίδης (ο βουλευτής με τα κοντά παντελόνια και τις πολλές τρίχες στ' αυτιά) δίνει ρέστα τώρα από του βήματος της βουλής. Ιερή αγανάκτηση, στόμφος και ρητορική δεινότητα πρώτης γραμμής.

reporter X said...

Ο Τάσος Ιγγλέζος, που αναφέρει το δημοσίευμα του Τρωκτικού για τον Παπαγιάννη, υπήρξε και αυτός υποψήφιος (αποτυχών) στο υπόλοιπο Αττικής και, αν θυμάμαι καλά, πρέπει να είχε βγει και ως καλεσμένος στο Αποκαλυπτικό Δελτίο στο παρελθόν.

SD said...

Ο Λεάνης στο group Χελάκη εμφανίζεται ως πολλά βαρύς και όχι. Νομίζει ότι τα ξέρει όλα, ότι έχει χιούμορ, ότι είναι μεγάλος εραστής. Θα μου επιτρέψετε να πω ότι είναι απόλυτα ταιριαστός με την Σία των ειδήσεων. Πιστεύω ότι πιο ταιριστό ζευγάρι δεν υπάρχει. Ζηλεύει παθολογικά τον Πανούτσο για τις γνώσεις, την ευφυία και τη χάρη με την οποία γράφει και προσπαθεί να του μοιάσει. Μάταια αγαπητέ Μιχάλη. Μάταια. Με τι προσόντα καημένε να κάνεις κάτι τέτοιο; Το επίεδό σου είναι με τον Μπαμ και Κάτω. Και αυτός όμως ακόμα είναι ανώτερός σου. Σε κάθε δημοσιογραφικό μαγαζί στην Ελλάδα είναι ζήτημα αν υπάρχει μια καλή πένα. Στο συγκρότημα Χελάκη αυτή είναι ο Πανούτσος (όπως στον ΔΟΛ ήταν ο Κασιμάτης). Τελεία και παύλα Μιχαλάκη.

Anonymous said...

Είχα ακούσει κάτι για τον Λεάνη και για τη σχέση του με κάποιο μοντέλο με το όνομα Ιωάννα, αν θυμάμαι καλά. Λέτε η συγκεκριμένη Ιωάννα να είναι η Ιωάννα Δεμέντη;

Anonymous said...

Τη θέση του Παπαγιάννη στο δελτίο, εάν τελικά έφευγε, εποφθαλμιούσε και ο...Άρης Σπίνος. Και ο Τάσος Παπαδόπουλος να κάθεται μπάστακας ως μαϊντανός του Σπίνου,,,

άμα το λέει η σούφρα σου said...

Ρεσιτάλ Παυλίδη στην βουλή. Θεατρικότης, μαυρογυαλουρισμός, υπέρμετρη γλαφυρότης. O "πολιτικός μας πολιτισμός" σε πακέτο.

Anonymous said...

Ο Τέλης δεν δέχεται υποδείξεις γιατί είναι καθαρός. Εντύπωση κάνει και απόψε, όπως και κάθε φορά που αγορεύει στη βουλή, η αναφορά του σε εικόνες που προέρχονται από τον αγνό κόσμο της ελληνικής θάλασσας.

Anonymous said...

ρε τι σουργελο είναι αυτος ο παυλιδης.

Ε ρε γιαουρτι που παει χαμενο.

Anonymous said...

O Κασιμάτης την έκανε από ΔΟΛ ή του την κάνανε;

V. said...

Συζητούσα σήμερα το μεσημέρι με βουλευτή της ίδια ας πούμε περιφέρειας που ξέρει τα θέματα και με διαβεβαίωνε ότι ο Τέλης είναι πολύ δημοφιλής στην περιφέρειά του. Ο κόσμος εκεί, λέει, πίνει νερό στο όνομά του (και με διαβεβαίωσε ότι αυτό δεν είναι καθόλου αστείο). Αυτό μάλλον κάτι λέει και για τους ψηφοφόρους, δηλαδή όλους εμάς, γιατί ο Παυλίδης και ο κάθε Παυλίδης με κάποιον τρόπο εκλέγονται. Δεν έρχονται ουρανοκατέβατοι!

Anonymous said...

Του Κασιμάτη προφανώς του την κάνανε. Δεν είναι κανένα κορόιδο να φύγει από το ΒΗΜΑ που ήταν πρώτο βιολί και μπορούσε να έχει και παρέμβαση και να αναζητά την τύχη του εδώ και εκεί. Άλλωστε και στον Ε.Τ. που του είχαν κάνει προσφορά με πολλλά χρήματα αρνήθηκε να πάει. Πάντως, στο ΒΗΜΑ είχε ένα θέμα με την αμοιβή του που τη θεωρούσε μάλλον χαμηλή.

ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΤΩΡΑ said...

Έλα μωρέ τώρα με τον Κανάκη βραδυάτικα, άναψα πάλι.. Αντε ρε με τον ξενέρωτο που νομίζει ότι είναι και χιουμορίστας. Μιλάμε για τελειωμένο κρυώκολο, κι αυτός και το πανελάκι της συμφοράς που έχει. Πάντως για να είμαι ειλικρινής εκεί πάνω είναι όλοι τους άλλος κόσμος. Άλλο χιούμορ, άλλες συνήθειες, ροκ, ραθυμία, άλλος πλανήτης γενικότερα από εμάς τους "χαμουτζήδες", γι αυτό και γελάνε ελάχιστοι από εδώ με τα αστεία του Κανάκη, σε αντίθεση με τους πάνω που είναι λαϊκό ίνδαλμα ο ξενέρας. Πιο βαλκάνιοι οι βόρειοι..Αλλά ο συγκεκριμένος ξερόλας, μου θυμίζει στην έπαρση και στον τρόπο που κριτικάρει τα πάντα, τόν έτερο "αγαπημένο" μου Λαζόπουλο. Είναι λαύρος κατά της εξουσίας ο επαναστάτης Κανάκης και πάντα κοντά στους νέους. Α πάγαινε ρε μαστουρόφατσα Κανάκη...

Anonymous said...

ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΤΩΡΑ βρίσκω σωστή την επισήμανσή σου, Δεν το είχα σκεφτεί. Πράγματι ο Κανάκης είναι ο Λαζόπουλος της συμπρωτεύουσας. Τα ίδια κρύα αστεία, η ίδια απλοϊκή, εξυπνακίστικη προσέγγιση των πραγμάτων, η ίδια σαχλαμάρα. Α και να μην ξεχνάμε και οι δύο έχουν την ίδια μεγάλη λαϊκή αποδοχή. Και οι δυο τους λαϊκά ινδάλματα..

Anonymous said...

Τί; Είναι αλήθεια; Η Ιωάννα είχε δεσμό με τον Λεάνη;;;

Anonymous said...

ΕΙΜΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙΟ ΜΟΝΟΣ ΣΤΗΝΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΠΡΤΑΝΟΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ,ΓΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ.

Anonymous said...

http://2.bp.blogspot.com/_BCsaeWGNwNI/Sdp-PHh1LWI/AAAAAAABWtk/H-0ZIq-Vh2o/s1600-h/PAPA+JOHN.jpg

Σήριαλ έγιναν για άλλη μια φορά ο κωλοτούμπας και ο βουτορομπεμπές...!!!!

pan said...

Συγγνώμη, αλλά θα ήθελα αν είναι δυνατόν κάποιος να με βοηθήσει να καταλάβω. Βγαίνει μία σύμβαση που λέει ότι ο Παπαγιάννης υπήρξε με ένα τρόπο κρατικοδίαιτος. Θα ήθελα να καταλάβω τί διαφορά έχει αυτό με με την περίπτωση Σπίνου που, αν και δημοσιογράφος, πήγε σε κρατική θέση. Ή τι διαφορά έχει αυτό με την υπόθεση των κρατικοδίαιτων δημοσιογράφων που πληρώνονται από γραφεία τύπου υπουργείων, δημόσιων οργανισμών κλπ. Το γεγονός ότι η σύμβαση είναι για τόσο λίγα χρήματα δεν δείχνει τίποτε άλλο παρά μόνο τη φτήνια και τη λιγούρα του Παπαγιάννη και του κάθε Παπαγιάννη που ξεπουλιέται για ένα κομμάτι ψωμί. Αλλά αυτό κάνει μπαμ από μακριά. Λιγούρηδες του τάληρου είναι όλοι αυτοί. Τί να πεις μετά ρε έρημε Παπαγιάννη;; "Δεν ήμουν τότε στο Αποκαλυπτικό Δελτίο" λέει. Και λοιπόν; Δεν ήσουν δημοσιογράφος σε άλλα Μέσα;

Anonymous said...

1:17 AM : Πώς μας πληροφορείς αφού δεν ξέρεις;

Anonymous said...

Ο Ζαγουρίτης δήλωσε στην κάμερα ότι ο Παυλίδης σήμερα αγωνίζεται για τη θέση του... αφοπλιστική η δήλωση αυτή.

Anonymous said...

Το παίζει και άνετος στο μπλογκ του ότι και καλά δε μασάει...
Τελειωμένος είναι, και το ξέρει, και μάλιστα την χαριστική βολή θα του τη δώσει ποιος άλλος, ο βουτυρομπεμπές φυσικά
Μπουχαχαχα

Anonymous said...

Α ρε ερμε Παπαγιάννη, λαγός τη φτέρη έξυνε....
Μπουχαχααχαχα
Μπουχαχαχαχαχαχα

Anonymous said...

είναι και ψιλικατζής τρομάρα του

Anonymous said...

που εισαι αρη σπίνο να δεις τον τιμητή
ε ρε γλέντια
μπουχαχαχαχχχαααχα

Anonymous said...

λεανης.ο ορισμος του βουλγαρου κουραδομαγκα.πιο γραφικος και απο τον καθηγητη ηρακλειδη τση παντειου.το τι κερατο εχει φαει απο την παρθενοπιτσα δεν λεγεται.η οποια ειναι απεριγραπτο βουρλο.μωροφιλοδοξη φαντασμενη και μετριοτητα ισου βεληνεκους με μενεγακη και ντορα μητσοντρακουλα.

reporter X said...

ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ FROM THE HORSE'S MOUTH: ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑΞΥ ΒΡΥΩΝΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ; ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ (ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΣΟ;); ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΜΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΜΨΟ ΤΡΟΠΟ;

reporter Y said...

Ωχ, ωχ, ωχ, προβλέπεται ότι θα γίνουμε κοινωνοί open mouth insert foot καταστάσεων (η ουρίτσα του χαζοπαπαμπριγιάνεως πάντως σε πλήρη έκταση εκτός από τα σκέλια του χάιδευε και τις οθόνες μας χθες, θα έπεσε πολύ βρεμένη σανίδα).

Ψιλικατζης Δυτικών Προαστίων said...

@April 7, 2009 2:12 AM

Υπάρχει κανα προβλημα με την ευγενη ταξη των ψιλικατζήδων

Anonymous said...

Τρομερό το δίδυμο Μακρή - Χουδαλάκη. Ξεκίνησαν με το ηχητικό από την χθεσινή ομιλία του Α. Παυλίδη. "Εμείς δεν παραιτούμαστε" είπε η σούπερ σταρ Κάτια Μακρή. Αυτό έλλειπε να παραιτηθείς. Κράξε τους κανονικά και με τον... νόμο.

---------------------------------

Τάδε έφα Παπατζών στο blog του. Αφήνοντας ασχολίαστα την ορθογραφία, σύνταξη, το ύφος καθυστερημένου κλπ, αποτελεί δημοσιογραφία αυτό; Να παραιτηθεί δηλαδή ο τριχοαυτιάς Τέλης (και να μείνει με την ρετσινιά) επειδή έτσι βολεύει τον χοντροκωστάκη και την αγράμματη κυράτσα την Μακρή; χου ρε!

άμα το λέει η σούφρα σου said...

Από εκλεκτή φίλη διαμένουσα στην ερωτική συμπρωτεύουσα έλαβα το ακόλουθο μέηλ το οποίο με την άδειά της αναδημοσιεύω:

"Δεν τα ειπατε ολα για τον Κανακη. Ανεπαγγελτος πεφτακιας ο κυριος, καμμενος απο τον πολυ μπαφο και δικτατωρ της νυχτερινης ζωης. Η γνωστη φιλοσοφια του 'Εγω ειμαι ΡΟΚ αλλα πηγαινω το καλοκαιρι στη Βουρβουρου και χτυπαω ξανθα πιπινια. Ο ετερος Σταθης Παναγιωτοπουλος, κι αυτος ΡΟΚ, κατεχει μια Τζαγκουαρ που στο πισω μερος της εχει μοστραρει ενα αυτοκολλητο των Deep Purple, αγαπημενου συγκροτηματος του. Και φυσικα την πεφτει σε οτι διαθετει στηθος, συμπεριλαμβανομενου και του δικου μου πριν μερικα χρονια (εφαγε πορτα). Πραγματικα δεν γνωριζω πως βιοποριζονται αυτοι οι τυποι. Μεγαλυτερο πληγμα της πολης ειναι ο σταθμος rainbow στον οποιο οι εν λογω κυριοι εχουν εκπομπη. Σαν τις ακριδες εχουν κυριευσει την πολη. Στο σουπερμαρκετ να πας, αυτους τους ανεκδιηγητους θα ακουσεις να χαριεντιζονται μεταξυ τους. Η μονη εξηγηση για την επιτυχια τους ειναι οι ορδες των φοιτητων οι οποιοι βρισκονται ακομα σε νηπιακο σταδιο και δυστυχως δεν θα το ξεπερασουν ποτε. Και μιας και μιλαμε για φοιτευτες, θυμιζω την αφορμη για το ξεσπασμα του Μαη του 68 και το σκανδαλο με την εκδοση του καταστασιακου κειμενου το οποιο μιλουσε γι αυτο το πραγμα. Σκεφτομουν πριν λιγο καιρο να το τυπωσω σε και το τοιχοκολλησω αλλα λογω στενοτητος εκανα πισω. Αει σιχτιρ με την ερωτικη πολη. Η δευτερη μεγαλυτερη πολη της Ελλαδας, με το μεγαλυτερο ποσοστο ανεργιας και μολυνσης, κι εμεις το μονο που κανουμε ειναι να καλλιεργουμε το μυθο του αστικου βιαγκρα. ΟΥΣΤ!"

γιά την μεταφορά

Επαμεινώνδας Σούφρας

Anonymous said...

Ο ποντικός έγραφε ότι το σουπερ μάρκετ κρατούσε ιατρικά στοιχεία και ξέχασε να πει ότι αυτό γινόταν σε άλλη χώρα. Τώρα βλέπω στέλνει μειλ στον εαυτό του. Τι άλλο θα δούμε.

Anonymous said...

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με... Jaguar;;; Α ρε που έφτασε η άλλοτε κραταιά και αριστοκρατική εταιρία... Οι Jaguar ήταν πάντοτε τα αυτοκίνητα που έκαναν την διαφορά. Στην Ελλάδα συνήθως το απέφευγαν οι πολύ χυδαίοι. Πήγαιναν κατ' ευθείαν στις Μερσεντέ... Τη δεκαετία του 70 οι Μερσεντέ ήταν τα αυτοκίνητα των "βιολιτζήδων", των μπουζουκόβιων και των βλάχων-νεόπολουτων. Τις Jaguar τις προτιμούσε (συνήθως, όχι πάντα, μια τάξη με περισσότερο γούστο), ενώ οι πιο ιντελεκτσουέλ (και γουστόζοι) προτιμούσαν τις Citroen DS (τον περίφημο βάτραχο). Οι BMW ήταν από μόνες τους μια άλλη κατηγορία. Ήταν πάντα το αυτοκίνητο των ανερχόμενων στρωμάτων (δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι δοξάστηκαν από τους φίλους και οπασούς του ΠΑΣΟΚ). Πάει και η Jaguar λοιπόν... Αν και, εδώ που τα λέμε, δεν μου κάνει πια εντύπωση. Έχουν έρθει τόσο τα πάνω κάτω, το χρήμα πηγαίνει με αυξανόμενους ρυθμούς στα χέρια των αγροίκων, και στην Αγγλία ακόμα, όταν ταξιδεύω, τα ίδια χάλια βλέπω. Jaguar (και Aston Martin) στα χέρια κανιβάλων (και ρώσων και ινδών κλπ.). Και πίστευα ότι όσοι καράβλαχοι στα εξωτερικά ήθελαν να κάνουν φιγούρα με αυτοκίνητα επέλεγαν Bentley. Να όμως που τίποτα δεν μένει ανέπαφο από την κακογουστιά των νεόπλουτων...

Anonymous said...

Τώρα που ο (εκνευριστικός) Άδωνις έφερε το θέμα του Παπαγιάννη στη βουλή, το ζήτημα του δημοσιογράφου με την μπριγιαντίνη λαμβάνει άλλη διάσταση. Για να δούμε, για ποιον λόγο έχει πάρει τα χρήματα; Και πως συμβιβάζεται να τσεπώνεις χρήματα του δημοσίου (και μάλιστα ως αργόμισθος) ενώ εισαι δημοσιογράφος; Τί διαφορετικό κάνουν οι δημοσιογράφοι (Χατζαραίοι, Γαργαλάκοι και άλλοι) που τα παίρνουν από την ΓΓ Τύπου; Τί διαφορετικό κάνει ο Σπίνος; Και εκείνoι τουλάχιστον τα παίρνουν και πιο θεσμικά από τον Παπαγιάννη.

Ο Παπαγιάννης ακολούθησε την πορεία του Τριανταφυλλόπουλου. Γαβγίζει για τους άλλους γιατί νομίζει ότι θα φοβηθούν να ασχοληθούν μαζί του. Όπως συμβαίνει με τον Τριανταφυλλόπουλο, που πολλοί ιδιαιτέρως του καταμαρτυρούν (με στοιχεία) τα μύρια όσα, αλλά δημοσίως το ράβουν από τον φόβο της διαπόμπευσης. Πρόκειται για καθαρή δημοσιογραφική αλητεία και κάποτε θα έπρεπε να αντιμετωπιστεί.

Anonymous said...

α ρε μεγαλεια ο παπατζων, ο αγωνας του δικαιωνεται σιγα σιγα...

reporter X said...

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ;

Ο Γιάννης Παπαγιάννης αποτελεί μια ιδιόμορφη περίπτωση. Για να τον καταλάβει κανείς, πρέπει να ξέρει να τον αναλύσει ψυχολογικά. Ο ίδιος πάσχει από την ίδια ασθένεια που έπασχε (όχι πια) ο Γιώργος Κουρής. Αισθάνεται απόκληρος. Ποτέ δεν κατάφερε το κάνει το Σύστημα να τον πάρει στα σοβαρά, αν και πολύ το ήθελε. Ξεκίνησε κουτσά στραβά μια «δημοσιογραφική» καριέρα (αν μπορούμε να ονομάσουμε καριέρα την επαγγελματική του πορεία). Και ουδέποτε μπόρεσε να δουλέψει σε μεγάλα μαγαζιά. Το μόνο Μέσο στο οποίο έχει εργαστεί και που στην ουσία θεωρείται «θεσμικό» είναι η Απογευματινή, από την οποία πέρασε, λόγω νεοδημοκρατικών προσβάσεων, ένα φεγγάρι. Από κει και πέρα το χάος… TELECITY (του Καρατζαφέρη), ΑΠΟΦΑΣΗ (με… Μιχάλη Δημητρίου), ΑΝΩ-ΚΑΤΩ (του… γνωστού Μάνου Αντωνελάκη), BLUE SKY (του τσοντόβιου Κισσανδράκη) κλπ. Πάντα στο περιθώριο ο Παπαγιάννης. Και χωρίς τη θέλησή του. Τότε ήταν που σταδιακά αποφάσισε ότι, αφού δεν τον παίζει το Σύστημα, καλύτερα να κοιτάξει να του γαβγίζει από τις παρυφές του. Έτσι αποφάσισε να γίνει Γιώργος Κουρής και Τριανταφυλλόπουλος μαζί. Η τακτική τραμπούκου πίστεψε ότι θα ήταν η μόνη λύση, αφού δεν μπορούσε να γίνει ένας δημοσιογράφος τον οποίον η πιάτσα θα αντιμετώπιζε σοβαρά.

Το EXTRA ήταν η μεγάλη του ευκαιρία. Μετά τη φυγή του Χίου, τον οποίον την εποχή εκείνη έγλειφε, προσπάθησε να αναλάβει εκείνος την παρουσίαση του δελτίου. Ο ιδιοκτήτης (και ταμπελάρχης) Φίλιππος Βρυώνης δεν του έκανε τη χάρη. Μετά από λίγο ο Παπαγιάννης θύμωσε, αφού είδε τη θέση του Χίου να την παίρνει ο Χαριτάτος. Πήγε τότε θυμωμένος στο… BLUE SKY που δεν τον έβλεπε ούτε η μάνα του. Τελικά τα βρήκε με την ιδιοκτησία του EXTRA και ανέλαβε το δελτίο. Εκεί πρέπει να πούμε ότι είχε σχετική επιτυχία. Το EXTRA ήταν ένα περιθωριακό κανάλι και μόνο το Αποκαλυπτικό Δελτίο και η trash εκπομπή του Φίλιππου Καμπούρη το ανέβαζε. Ο Παπαγιάννης άρχιζε να κάνει ένα όνομα. Τότε τα μυαλά του πήραν αέρα. Θεώρησε ότι παίρνει την εκδίκησή του από το Σύστημα, όπως το είχε πετύχει και ο Κουρής πιο παλιά. Κάπου εκεί, με την ισχύ που του έδινε η απήχηση του δελτίου, ο Παπαγιάννης άρχισε τα παιχνίδια. Παιχνίδια δικά του αλλά και των δύο αφεντικών του, Κουρή και Bρυώνη. To EXTRA έχει ουσιαστικά ένα ιδιότυπο ιδιοκτησιακό καθεστώς, για το οποίο δεν είναι ώρα να πούμε περισσότερα.

Ο Φίλιππος Βρυώνης συμπαθούσε αρκετά τον Παπαγιάννη. Του θύμιζε τον εαυτό του. Απόκληρος και περιθωριακός και αυτός, ποτέ δεν μπόρεσε να μπει στο Σύστημα. Επιπλέον, ο Παπαγιάννης τον βόλευε. Του κόστιζε 2000 ευρώ το μήνα (κάποτε και λιγότερο), τη στιγμή που ο Χίος έπαιρνε (αν θυμόμαστε καλά) 6.000 ευρώ. Επίσης ο Παπαγιάννης ήταν ανοιχτός στο να κάνει τις «δουλειές» του Βρυώνη (για το θέμα δεν μπορώ να πω περισσότερα). Από ένα σημείο και πέρα, όμως, ο Παπαγιάννης άρχισε να δημιουργεί προβλήματα. Και να αυτονομείται. Τα πρόστιμα που έπεφταν σαν βροχή στο κανάλι, έκαναν τον Βρυώνη, αναρίθμητες φορές, να θέλει να διώξει τον Παπαγιάννη. Τελικά, την τελευταία στιγμή την έβγαζε καθαρή. Ήταν φτηνός, ήταν πιστός και υπάκουος στα κελεύσματα των αφεντικών και έφερνε νούμερα. Ο ιδιοκτήτης μπορούσε μέσω της επιρροής του δελτίου του καναλιού του να «διευκολύνεται» στις «δουλειές» του με το δημόσιο.

Τα τελευταία γεγονότα είναι γνωστά. Ο Παπαγιάννης, σαν πληγωμένο ζώο, αντέδρασε έντονα, αψυχολόγητα, ταράσσοντας, άθελά του, το Σύστημα. Και είδε να του κλείνουν οι πόρτες από παντού. Τον έδιωξε ο Χατζηνικολάου, τον έδιωξε ο Λάλας και εκεί που νόμιζε ότι τη θέση του στο κανάλι την έχει «κλειδωμένη» (και κόμπαζε γι αυτό), στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας ο Βρυώνης του έδειξε επίσης την πόρτα της εξόδου. Εκεί ο Παπαγιάννης έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του. Δεν μπορούσε να χωνέψει ότι στην ουσία βγαίνει εκτός επαγγέλματος. Και προσπάθησε να ρίξει γέφυρες τόσο με Χατζηνικολάου, όσο και με Κουρή και Βρυώνη. Με τον Χατζηνικολάου τα έχουν ήδη βρει. Χρειάζεται λίγος ακόμη χρόνος για να σπάσει ο πάγος. Και εχθές έγινε μεγάλης διάρκειας συνάντηση Παπαγιάννη Βρυώνη.

Εκεί έγινε το έλα να δεις. Ο Βρυώνης έριχνε γερές χριστοπαναγίες στο παιδί με τα γυαλιστερά μαλλιά. Και αυτό, όπως έλεγε ο ίδιος ο (αθυρόστομος) Βρυώνης (με τη νέα γυναίκα και τη λατρεία για τον ποδόγυρο) που του αρέσουν πολύ αυτά να τα διηγείται, καθόταν παναγία… Ο Παπαγιάννης έχει αυτό το χαρακτηριστικό. Είναι υποτακτικός, πειθήνιος στα αφεντικά, αλλά επιθετικός και αγενής προς όσους δεν έχει ανάγκη. Νεαρές δημοσιογράφοι, καθαρίστριες, απλοί υπάλληλοι του καναλιού έχουν δεχτεί άπειρες προσβολές. Ο Βρυώνης του διεμήνυσε ότι είναι στο κανάλι υπό προθεσμία. Του επέβαλε να κόψει τις μαγκιές και τις αλητείες και να κάνει ένα ήρεμο δελτίο. «Δεν θα τσακωθώ εγώ με όλο το πολιτικό σύστημα για τις δικές σου μαλακίες» του είπε και ο Παπαγιάννης έσκυψε το κεφάλι και έβαλε την ουρά στα σκέλια. Επίσης, του ζήτησε να σταματήσει τα προσωπικά «παιχνίδια». Με αποκορύφωμα το σχέδιο αποδόμησης του Μεϊμαράκη με τις μούφα αποκαλύψεις για ευνοϊκές μεταθέσεις (κάτι που το ξέρει όλη η Ελλάδα και σιγά το θέμα…). Έγινε γνωστό ότι ο Παπαγιάννης έπαιζε «παιχνίδια» με ανθυποψήφιο του Μεϊμαράκη στη Β Αθηνών. Έπεσε λοιπόν λεπίδι και το θέμα, όπως θα είδατε, κόπηκε από το δελτίο, παρότι ο Παπαγιάννης μας είχε υποσχεθεί συνέχεια.

Ο Βρυώνης λοιπόν έδωσε διορία κάποιου χρόνου στον Παπαγιάννη, ενώ έχει αρχίσει και ψάχνει και αντικαταστάτη. Ειδοποίησε τον διευθυντή του καναλιού Μάκη Γιομπαζολιά ότι στην περίπτωση που ξαναρχίσουν τα ίδια, δεν χρειάζεται να δώσει ο ιδιοκτήτης εντολή. Ο διευθυντής του κοινοποιεί αμέσως την απόλυσή του. Ο Βρυώνης είναι επίσης έξαλλος για την περιθωριοποίηση του καναλιού. Ο Παπαγιάννης έχει καταφέρει να στρέψει όλους τους σχετικά σοβαρούς πολιτικούς εναντίον του. Και εδώ ο Παπαγιάννης λέει ένα καραμπινάτο ψέμα . Όσοι παρακολουθούν το δελτίο θα έχουν προσέξει ότι ο Παπαγιάννης, όταν σπανίως έχει καλεσμένο έναν πολιτικό, φροντίζει και λέει ότι εμείς συνήθως δεν καλούμε πολιτικούς γιατί δεν τους θέλουμε. Ψέμα. Οι πολιτικοί αρνούνται να εμφανιστούν στο κανάλι, γιατί θεωρούν την συμπεριφορά Παπαγιάννη απαράδεκτη. Όχι μόνο την συμπεριφορά στο δελτίο, αλλά και την συμπεριφορά του γενικώς. Πολλοί πολιτικοί έχουν διαμαρτυρηθεί στην ιδιοκτησία και την διεύθυνση για όσα κομπλεξικά και απρεπή, όπως λένε, λέει ο Παπαγιάννης δεξιά και αριστερά. Έχουν επίσης υπάρξει καταγγελίες για τη συνήθεια του Παπαγιάννη να φωτογραφίζει πολιτικούς σε ραντεβού τους ή ενώ πίνουν καφέ ή γευματίζουν ή ενώ περπατούν στον δρόμο. Η συμπεριφορά του Παπαγιάννη θεωρείται αντιεπαγγελματική και κωμική, αλλά για κάποιους και εξοργιστική.

Ο Βρυώνης λοιπόν έβαλε γερό χέρι στον Παπαγιάννη, τον καθύβρισε, τον έχει υπό προθεσμία και τον έθεσε υπό επιτροπεία. Από δω και στο εξής, δύο τρεις φορές την εβδομάδα θα βγαίνει αναγκαστικά και έπειτα από απόφαση του Βρυώνη στο δελτίο ως σχολιαστής και ο διευθυντής του καναλιού Μάκης Γιομπαζολιάς, για να δίνει έναν τόνο σοβαρότητας και να κρατάει το χαλινάρι στον Παπαγιάννη. Το κλίμα πάντως δεν είναι καλό και όπως λέει ο Βρυώνης η πρόβλεψή του είναι ότι αυτή η τελευταία ευκαιρία που έδωσε στον Παπαγιάννη δεν θα κρατήσει πολύ. Ήδη με τον διευθυντή του καναλιού και έναν δυο συνεργάτες του κάνει έρευνα αγοράς για αντικατάσταση του Παπαγιάννη.

ΥΓ. Υπάρχει θέμα και με τη στάση του Παπαγιάννη απέναντι στον Άδωνι Γεωργιάδη. Ο Άδωνις είναι έξαλλος με τον Παπαγιάννη. Και γιατί τον εξυβρίζει, αλλά κυρίως γιατί επιτίθεται απρεπώς στη μέλλουσα σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου (με αποκορύφωμα τη χυδαιότητα ότι δήθεν η Μαωλίδου αφήνει τον μπουμπούκο για κάποιον νεαρό παιδαρά). Ο Άδωνις δαγκώνει σίδερα. Γι αυτό και έφερε το θέμα Παπαγιάννη και την παράδοξη πληρωμή του από το Δημόσιο στη βουλή. Ο Άδωνις έχει διαμαρτυρηθεί για το θέμα και στον Βρυώνη και στον Γιομπαζολιά (του οποίου είναι ανηψιός από την πλευρά της μητέρας του). Έχει βάλει και τυον Καρατζαφέρη να μιλήσει στον Βρυώνη, με τον οποίον διατηρεί προνομιακές σχέσεις. Ο Παπαγιάννης όμως όλο λέει ότι θα σταματήσει τις ύβρεις και όλο μετά από λίγο επανέρχεται με υπονοούμενα. Η εντύπωση που έχουν τα διευθυντικά στελέχη και η ιδιοκτησία του καναλιού για τον χαρακτήρα του Παπαγιάννη είναι η χειρότερη. «Κωλόπαιδο» είναι ο πιο ελαφρύς από τους χαρακτηρισμούς που του προσάπτουν. Το κλίμα για τον Παπαγιάννη είναι πολύ αρνητικό και, κατά πάσα πιθανότητα, έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση γι αυτόν στο κανάλι του Περιστερίου, αν πάρουμε τις μετρητοίς τη διάθεση και τα λεγόμενα του ιδιοκτήτη του EXTRA3,Φίλιππου Βρυώνη.

Anonymous said...

Reporter X πολύ διαφωτιστικό το κείμενό σου. Τώρα κατάλαβα και γιατί ο παπαγιάννης ήταν χθες έτσι μετρημένος. Ποιος είναι όμως ο μάνος αντωνελάκης;

Anonymous said...

κλαπ κλαπ κλαπ
Συγχαρητήρια αγαπητέ Ρεπόρτερ Χ
Πολύ ζουμερή η ανταπόκριση και με ουσία...

Ο ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ said...

O Κανάκης, ενέσκηψε (αυτή είναι η σωστή λέξη φρονώ) στη βλαχονύφη από το Αμέρικα, διορθώστε με αν κάνω λάθος. Οσο για το Στάθη "Ν." Παναγιωτόπουλο, τον οποίον ενθυμούμαι από το Ποπ και Ροκ επί Πετρίδη, τι να πεις για τύπο που είναι κολλημένος εδώ και 30 χρόνια με τους Ντιπ (για ντιπ) Πέρπλ!
Τη δουλίτσα τους την κάνουν δυστυχως, τα λεφτάκια τους τα βγάζουν (αλήθεια πως;) στην τεμπελλούπολη εκμεταλλευόμενοι τα ταπεινά ένστικτα καθώς και την ταπεινή νοημοσύνη ντόπιων τε και φοιτευτών, αποτελούν παρασελέπριτις και πρότυπα(χα) για τη νεολέρα, είναι και οι πρώτοι γκαμιάδες, ειδικά ο Αντωνάκης, τι να σε λέω τώρα, πραγματική παρακμή...
Από την άλλη το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος Κανάκης, με αυτή τη φάτσα, αυτό το στυλάκι, αυτή την ομιλία και με αυτό το χούμορ, αποτελεί σημείο αναφοράς, παρα-pop icon και μέγας μάγιστρος της νυχτερινής ζωής της πόλης (ένα είδος Στηβ Ρούμπελ των Κατσαπλιάδων), εμένα δεν το χωρά ο νούς μου, αποτελεί ένα από τα μεγάλα μυστήρια του σύμπαντος...

lawyer said...

"Reporter X" θαυμάσιο και άκρως κατατοπιστικό το κείμενο-ρεπορτάζ σου. Επειδή ένα δύο από αυτά που αναφέρεις τυχαίνει να τα έχω μάθει και εγώ από επιχειρηματική πηγή, μπορώ να βεβαιώσω ότι είναι απολύτως ακριβή.

Θα σε παρακαλούσαμε για ότι νεότερες πληροφορίες υπάρχουν, αν είναι δυνατόν να μας ενημερώνεις.

Anonymous said...

Ενδιαφέρουσα η ανταπόκριση του reporter x αλλά ψηφίζουμε παπατζόν διότι είναι ότι πιο ενδιαφέρον κυκλοφοράει αυτή την εποχή στην πιάτσα.

Οπως έλεγε ο πανούσης σε ένα παλιό τραγουδάκι "οχι αλλο νταλαρα παριο κι αλεξιου" έτσι και μεις λέμε οχι άλλο λαου λαου ,pretender και σπυρακη.

Anonymous said...

reporter x στην τουρκικη μιτ δουλευεις;παντως το οτι ενοχλουνται οι ξεφτιλες οι πολιτικοι γιατι τους δειχνει ποτε στον ποδογυρο,ποτε νεοφιλελευθεροι υπουργοι στο παθητικο κωλομπαριλικη σε οτελ και ποτε να τα ξυνουν σε μπιστρο ειναι μαγκια του.χρειζονται πολλα κωλοπαιδα για να διαλυθει αυτο το συστημα.

Anonymous said...

Και μόνο που τα χώνει στο σούργελο το μπουμπούκο παίρνει άφεση αμαρτιών ο παπατζόν.

Κρίμα ρε γαμώτο που δεν μπήκε στη βουλή και η σαρή με το εμπνευσμένο σύνθημα σταυρώστε με σταυρώστε με στον π... σας καρφώστε με.

Anonymous said...

Ώστε έτσι με Παπαγιάννη; Γιαυτό ήταν χθες με πεσμένα αυτιά και το δελτίο ήταν αρκετά άνευρο. Για να δούμε απόψε. Θα κράξει τον μπουμπούκο;

Anonymous said...

η σπυρακη γκαστρωθηκε στο γνωστο ταξιδακi της παρτουζας των απεσταλμενων στο μπουκουρεστ για το νατο περσι;

Anonymous said...

Το ότι ο μπουμπούκος είναι σούργελο είναι γεγονός. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο Παπαγιάννης είναι πρώτος επειδή του τα χώνει. Τότε αρχηγός θα ήταν και ο γραφικός Ψαριανός που επίσης δεν αφήνει τον μπουμπούκο σε ησυχία...

Anonymous said...

ρε παπαγιάννη πως γίνεται να παρουσιάζεις το αποκαλυπτικό και να κάνεις εδω΄ανώνυμα σχόλια υπερ του εαυτού σου την ίδια στιγμή πες μου σε παρακαλώ

Anonymous said...

10.34 δεν γέννησε η Σπυράκη; Με ποιον είναι παντρεμένη; Με κανέναν δημοσιογράφο και αυτή σαν το σούργελο τη Μακρή που κατουράει πράσινα;

Anonymous said...

παρτούζα με σπυράκη, τι λες, ενδιαφέρον ακούγεται

Anonymous said...

Τουλάχιστον το 10¨22 σχόλιο πιστεύω ότι είναι του Παπαγιάννη. Ίσως και τα υπόλοιπα εγκωμιαστικά. Μπορεί να έχει πει στη Μαριλένα να τα γράφει.

Anonymous said...

Ποια είναι η Μριλένα;

Anonymous said...

ο παπαγιάννης επέτυχε την τηλεμεταφορά, ή το δελτίο είναι μαγνητοσκοπημενο?

Anonymous said...

Εγώ είμαι η μαριλένα

Anonymous said...

σίγουρα η μαριλε΄να τα γράφει και όχι ο παπαγιάννης γιατί είναι ορθογραφημένα

Helene said...

Reporter X δικαιώθηκες ήδη. Βλέπω αμέσως αμέσως Γιομπαζολιά ως σχολιαστή στο δελτίο και τον Παπατζών ενετελώς άκεφο και ουδέτερο. Από ποια πηγή γνωρίζεις όλες αυτές τις πληροφορίες ;
(αν θέλεις λες).

Anonymous said...

Παρακαλώ όσοι γνωρίζουν να μου πουν:
α.για σπυράκη και παρτούζες
β. αν δε ξέρεις για σπυράκη, για άλλες παρτούζες
γ. το νονιουζ είναι επίσης του κουρδιστού μπόνιου?

Anonymous said...

Του τάπε ο ρεπορτερ ψι

Anonymous said...

πιστεύω ότι η πηγή του ρεπορτερ χι είναι ο ιγκορ καψαμπέλης, που εποφθαλμια τη θεση του κόμη παπατζον

Anonymous said...

ο ίδιος ο παπαγιάννης δαιρρέει αυτή την πληροφόρηση για να γίνεται μποούγιο γύρω από το όνομά του

reporter X said...

Η Μαριλένα είναι η μελαχροινή κοπέλα με τα γαλάζια μάτια που δούλευε ως βοηθός στην εκπομπή της Βάνας Μπάρμπα και την έχει πάρει ο Παπαγιάννης να κάνει επιμέλεια και στο blog του. Θυμηθείτε τα "κρυπτικά" εγκωμιαστικά σχόλια "Μαριλένα for ever" κατά καιρούς στο pressmme.

Μάνος Αντωνελάκης είναι ένας δήθεν εκδότης που έχει δαγκώσει όλον τον κόσμο, για τον οποίον δεν μπορώ να πω περισσότερα παρά το ότι έβγαζε την εφημερίδα "Καλημέρα" και την "Άνω Κάτω", ενώ έχει δραστηριότητες (εκδοτικές και άλλες) και στην "συμπρωτεύουσα" ("φίλος" του Παπαγιάννη).

Ξέχασα να αναφέρω ότι ο Παπαγιάννης πέρασε και ένα διάστημα από τον "Ελεύθερο" της Μάστορα. Εκεί προσπαθούσε να κάνει τον νταβατζή. Όταν η Μάστορα τον έδιωξε ακούγοντας τις συμβουλές του Ζερβού, ο Παπαγιάννης, με τη γνωστή τακτική του, άρχισε να την ειρωνεύεται και να της επιτίθεται κατηγορώντας την ως άσχετη, ότι παίζει παιχνίδια, ότι βγάζει κακή εφημερίδα κλπ. Ο γνωστός Παπαγιάννης δηλαδή...

Εννοείται ότι δεν μπορώ να πω από που αντλώ τις πληροφορίες, αν και το "from the horse's mouth" που έγραψα μπορεί να οδηγήσει σε κάποια συμπεράσματα...

Anonymous said...

το βρήκα ο Φίλιππας Συρίγος είναι το βαθύ λαρύγγι

reporter X said...

Στο no news έχει κωδικό και γράφει και ο ίδιος ο Παπαγιάννης, όπως άλλωστε και στο press-gr, εκτός από το δικό του pressmme. Θυμίζω ότι παλαιότερα σκυλοβριζόντουσαν no news και pressmme.

Anonymous said...

Εγώ νομίζω ότι ο reporter x είναι ο ίδιος ο βαψομαλλιάς.

Anonymous said...

το παλικαράκι ο μπόνιος που εξαφανίστηκε?

Anonymous said...

ρεπορτερ χι πες μας και για την παρτουζα με τη σπυρακη και πως την πηραν τα σκάγια.

Anonymous said...

Μήπως είναι η Ιωάννα που έχει πληροφορίες μέσα από το κανάλι;

Anonymous said...

γιατί όταν σκέφτομαι την υπόθεση της παρτούζας σπυράκη μου έρχεται στο μυαλό η απίστευτη ιστορία με τα κτήνη που βίασαν τη γιαγια στην αιτωλοακαρνανία?

reporter X said...

Η Σπυράκη είναι μια μπεμπέκα. Όταν την είχε ο Καψαμπέλης στον Επενδυτή την είχε αξιολογήσει καλά. Παπαγαλάκι του Ρουσόπουλου ήταν και δεν πάταγε ποτέ στην εφημερίδα. Όταν μπόρεσε και μπήκε στο MEGA ανάσανε. Είχε πετύχει τον στόχο της (αυτόν που δεν έχει μπορέσει να πετύχει ο Παπαγιάννης).

ΥΓ. Αυτό το λέω για να πειράξω τον Καψαμπέλη και να τον χρίσω ως πληροφοριοδότη μου. Είναι βέβαια αλήθεια. Όμως δυστυχώς ο Ανδρέας δεν μπορεί να ξέρει τα του Βρυώνη.

Anonymous said...

ο πιο σοβαρός είναι ο σαμοίλης από την κομπανία μου φαίνεται

Anonymous said...

Η Ιωάννα ο reporter x? Μα η Ιωάννα μιλάει μόνο για γυμναστικές και αρώματα.

gp said...

Άλλα λόγια ν΄αγαπιόμαστε απόψε ο Παπα(ρο)γιάννης. Ρεπόρτερ Χ είχες δίκιο. Φανερή η απονεύρωσή του. Το έχει ρίξει στη γενική ανα΄λυση και το σορολόπ..

Anonymous said...

Αγνώριστος χθες και σήμερα ο Παπαγιάννης. Φανερά σφιγμένος. Φαίνεται ότι δίνει τις εξετάσεις του. Εγώ πάντως τον παρακολουθώ γιατί τον θεωρώ ζωντανό και ενδιαφέροντα, ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα. Άλλωστε δεν είναι και εύκολο να κάνεις δελτίο μέσα από τόσους περιορισμούς, αν αληθεύουν οι παραπάνω πληροφορίες.

Anonymous said...

ρεπορτερ χι αληθεύει ότι τα κτήνη που βίασαν τη γιαγια στην αιτωλοακαρνανια τους είχε προταθεί αρχικά να βιάσουν τη σπυράκη αλλά μόλις την είδαν τόβαλαν στα πόδια και έφτασαν τρέχοντας με τη γλώσσα έξω στην αιτωλοακαρνανία;

Anonymous said...

Το Αποκαλυπτικό Δελτίο και ο Παπαγιάννης σήμερα ήταν αγνώριστοι. Αν πάει έτσι το δελτίο θα βουλιάξει. Παπαγιάννη ξαναβρες τον ρυθμό σου.

taliban ari spinou said...

χαλια εγώ το έκλεισα μετα το πρώτο 20λεπτο όταν κατάλαβα ότι η δουλεια πήγαινε για μούφα
βλέπω ελεύθερη πτώση τηλεθεάσεων

Ενας Γραφολόγος said...

δεν μου αρέσει η υπογραφή παπαγιάννη. σα μουτζούρα είναι, πολύ νευρική, δείχνει επιπόλαιο και τσαπατσούλη άνθρωπο

Anonymous said...

Επίσης είναι χαρακτηριστικό ότι ο Παπαγιάννης δεν είπε τελικά τίποτα ούτε για το τρωκτικό και την καταγγελία για τη σύμβαση με το δημόσιο, όπως είχε προαναγγείλει, ούτε για τον Μπουμπούκο-Άδωνι που έφερε το θέμα του στη βουλή, όπως επίσης είχε απειλήσει.Φαίνεται ότι μπήκε γερό χέρι στον Παπατζόν (ρεπορτερ Χ είχες δίκιο) και γι αυτό απόψε ήταν αρκετά χαμένος, πιεσμένος και μπερδεμένος.

Anonymous said...

Γραφολόγε πολύ σωστή η διάγνωσή σου. Φαίνεσαι καλός γραφολόγος. Πιο καλός και από τον Γρηγόρη Μιχαλόπουλο.

Anonymous said...

ναι, πράγματι πιο μπερδεμένος και από τον μανώλη τον καψή φαίνεται

ispanos said...

Vriskomai sto ejvteriko kai diavazw gia mia antiparathesi metaksy kapoioy Papagianni (poy den ton jerw) kai kapoiou Xazilikolaou. O deyteros einai enas neokopos ekdotis pou vgazei mia efimerida gia tin opoia elege oti den tha exei prosfores kai dwra giati ekxydaizoun tin dimosiografia, alla katelikse na deinei kati apo efimerida kai polla dwra mesa se sakoula?

Anonymous said...

Ο Γιομπαζολιάς κάνει το δελτίο πολύ βαρετό, δεν έχει το νεύρο που χρειάζεται και αποτελεί παραφωνία.

Όσο για τον Βρυώνη, αυτά που αναφέρει ο Χ μάλλον είναι υπέρ του Παπαγιάννη παρά εναντίον του.

Anonymous said...

Παπατζών συμφωνώ και εγώ. Ο Γιομπαζολιάς είναι δημοσιογράφος μιας άλλης εποχής. Έχεις δίκιο. Μιλάει πολύ και αργά και ηθικολογεί.

Ως προς το δεύτερο σκέλος όμως δεν βλέπω αυτά που λέει ο ρεπορτερ χ για τον βρυώνη είναι υπέρ σου.

Anonymous said...

ναι τι γιομπαζολιας τωρα μου λετε, σιγά μη φέρουμε και το βίκτωρα το νέτα για όνομα

Anonymous said...

Σωστα.Ανεξάρτητα αό τα λάθη του Παπαγιάννη και αυτά που αναφέρει ο reporter X, o Παπαγιάννης είναι ζωντανός, τηλεοπτικός και έχει νεύρο. Ο Γιομπαζολιάς είναι μουρτζούφλης, αργός και μιλάει πολύ. Δεν κάνει για τη σύγχρονη τηλεόραση ενώ ο Παπαγιάννης είναι συμβατός...

Anonymous said...

Μεγάλη Βρετάνια, γράφει ο παπαγιάννης. Μεγάλη Βρετανία δεν λέγεται; Και τι κάνει ο παπαγιάννης (ο λαϊκός παπαγιάννης, όπως δηλώνει) εκεί με πούρα και ουίσκι; Μιμείται τον χατζηνικολάου;

sym said...

Εκτός αυτού το roof garden είναι και παράνομο. Έτσι δεν μας έλεγε ο Παπαγιάννης; Τί γυρεύει άραγε εκει;

Anonymous said...

REPORTER X ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΗΝ ΣΠΑΣΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΥΩΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ! EINAI KAI MIA ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΑΖΙ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΩ

Anonymous said...

Ο σοβαρός πολιτικός συντάκτης κακομοίρογλου εμπιστεύεται το blog σε ένα ξεκώλι?και τι κάνει το ξεκώλι?πολιτική ανάλύση με την μέθοδο της βίζιτας?

Anonymous said...

Μόλις διάβασα τα σχόλια περί μεγάλης βρετάνιας (που ήμουν μέχρι προ 20λέπτου), στο GB corner που καθόμουν δεν ήταν κανένας παπαγιάννης, που εθεάθη;

Anonymous said...

Ιωάννα η εμμονή σου με τις βίζιτες έχει καταντήσει βαρετή.

Anonymous said...

Δεν μπαίνω συχνά στο blog. Και όποτε μπαίνω δεν συζητάω. Αυτό θα το πω όμως όμως γιατί ξέρω από μέσα. Το πιο σοβαρό το είπε ένας αναγνώστης πιο πάνω. Αυτό δικαιολογεί τα πάντα. Ο Παπαγιάννης έχει τα κλειδιά του nonews και του press-gr. Αυτό είναι το μυστικό για τον τσακωμό του με τον Χατζηνικολάου.
ΒΑΖΕΛΟΣ ΚΑΙ extradakias..

Ioanna said...

Μάλλον κάποιοι έχουν καταντήσει βαρετοί γιατί έχουν εμμονή μαζί μου....γράφοντας πάντα ανώνυμα όμως..

Anonymous said...

dystyxws h kota pou mexri prin ligo ebrize ton nikolakh exei thn tash na fantazetai oti vrisketai sth M.Vretania, sto Baraonda, oti mamaei gkomenes, oti einai o kalyteros klp klp ola ayta dystyxws mono sth fantasia toy..gi'ayto kai exei arketa neyra

Anonymous said...

ΕΣΥ ΙΩΑΝΝΑ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕΣ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ Η ΤΟΝ ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΑ Η ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Ο ΧΙΟΣ;

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=G4ItCmQY0p4&NR=1

Anonymous said...

ας δούμε και τπτ άλλο γιατί πολύ Ιωαννίτιδα πάθαμε εδώ μέσα

http://tv.yupi.gr/channels/yupiwood/view/2403

(αυτή είναι γυναίκα)

Anonymous said...

ΒΑΨΟΜΑΛΛΙΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ;;;;;;

Anonymous said...

να και η μαριαλενα.στο γνωστο μοτιβο βιντεο για.. -αρες.

http://www.youtube.com/watch?v=bbXckeQ5RoQ&feature=related

αντε και απο βυζ-αρες ευχομαι γρηγορα στο τσαμπιονς λιγκ της αυνανιας στις ...μουν-αρες.

Anonymous said...

ιωαννα,περιμενω την γνωμη σου για μουσικη και βιντεο απο τα κομματια αυτα.πως τα βρισκεις;to πρωτο σπεσιαλ για σενα.

http://www.youtube.com/watch?v=TxvpctgU_s8&fmt=18

http://www.youtube.com/watch?v=BMTK8OiUWIg&fmt=18

http://www.youtube.com/watch?v=eyUfJVqMtO0&fmt=18

http://www.youtube.com/watch?v=GYfcF4oztsw&fmt=18

Anonymous said...

Η Μίνα Ιορδανίδου τώρα στον Δρυμούση.

Anonymous said...

Η Μίνα είναι η γυναίκα που αρέσει πολύ στον Καψαμπέλη...

pet said...

Ο Παπαγιάννης συνεχίζει τις χυδαιότητες για τον Μπουμπούκο. Ρε Παπαγιάννη είσαι φτηνός. Ο Μπουμπούκος είναι τόσο γελοίος από μόνος του που έχεις τόσα και τόσα να του σούρεις.Τα ψέματα για φανταστικά γκομενιλίκια της Μανωλίδου βρήκες να χρησιμοποιήσεις για να τον πλήξεις;

diaporon said...

Τί σχέση έχει ο Παπατζόν με τον ΓΓ του ΥΠΕΧΩΔΕ Δήμο Κατσιγιάννη; Επειδή ο Κατσιγιάννης θέλει να πολιτευτεί, για να δούμε... Θα έχουμε καμιά δήθεν τυχαία προβολή του από τον πεντακάθαρο Παπαγιάννη;

Θα επανέλθουμε...

Anonymous said...

Ο Παπαγιάννης λέει ψέματα και για τον Ρουσόπουλο ότι δεν θέλει να τον δει κανείς στο Υπόλοιπο που θέλει να πολιτευθεί. ο Ρουσό μπορεί να είναι αυτό που είναι αλλά τα ψέματα του Παπαγιάννη δεν έχουν όριο. Συνεχίζει να λέει ότι ο Ριρής δεν μπορεί να κάνει συγκεντρώσεις γιατί δεν τον θέλουν πουθενά. Ο Ριρής όμως κάνει συνεχώς συγκεντρώσεις σε σπίτια και μάλιστα (δυστυχώς για μας) με ιδιαίτερη επιτυχία.
Δυστυχώς, γιατί αποδεικνύεται ότι το εκλογικό σώμα μάλλον κοιμάται όρθιο.

εθνοπροδότης said...

Νατος πάλι ο Μίκης. Ξαναβγήκε να μας νουθετήσει για το Μακεδονικό.

Άντε κοίτα να γράψεις κανένα τραγούδι και άσε την πολιτική για αρμοδιότερους ρε φραγκοφονιά.

Anonymous said...

Τί είπε πάλι ρε παιδιά ο Μίκης;

??? said...

Μήπως έχει σχέση ιδιοκτησιακή ο Γιομπαζολιάς ο διευθυντής του EXTRA με τίποτα περίεργα νυχτερινά κέντρα;

Anonymous said...

κακώς δίνεται σημασία στον μίκη. ο μίκης είναι ο παπαγιάννης της τέχνης και της πολιτικής. κωλοτούμπας από τους λίγους. εδώ και κάποια χρόνια περνάει τη φάση του μεγαλέξανδου. και αυτός ανάμεσα στους εθνικώς ανησυχούντες.

Anonymous said...

Το ελληνικό κοινό είναι για πολλά γέλια. Στη χώρα που τίποτα σοβαρό δεν αναδεικνύεται (και πολύ λίγα σοβαρά πράγματα παράγονται) οι ελληνίδες καρακάξες και διάφοροι άλλοι γραφικοί ημιμαθείς κατέκλυσαν το Μέγαρο Μουσικής για να ακούσουν της κοινοτοπίες, τα άρλεκιν της ψυχολογίας, που γράφει ο Γιάλομ. Ο οποίος βέβαια δεν πουλάει πουθενά τόσο όσο στη γραφική χώρα μας και έρχεται συχνά πυκνά για τις αρπαχτές του. Όλες οι καρακάξες με τα ψυχολογικά και σεξουαλικά προβλήματα, όλες οι ευνουχισμένες, ανακάλυψαν στις αμερικάνικες κοινοτοπίες του συγγραφέα το διανοητικό παντεσπάνι που τους έλειπε.

Και αυτό δείγμα της αβάσταχτης γελοιότητας της ελληνικής σκηνής, όπου ο κόσμος τα σοβαρά βιβλία τα ρίχνει στα τάρταρα, αλλά άμα δει εκλαϊκευση τύπου Γιάλομ, καθώς και αισθηματικά λιγωτικά μυθιστορήματα (κυρίως γυναικών συγγραφέων) του τρέχουν τα σάλια...

Anonymous said...

ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ BLOG ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ PAPAGIANHS.BLOGSPOT.COM Ή KAPSABELHS.BLOGSPOT.COM. ΑΦΟΥ ΟΛΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΑΛΛΑΞΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ.

Anonymous said...

7:09 δεν αντιλαμβάνεσαι το αστείο του πράγματος; Ότι όλοι εδώ "ασχολούνται" χωρίς στην πραγματικότητα να ασχολούνται;

Anonymous said...

http://zorro-gr.blogspot.com/2009/04/blog-post_08.html

Anonymous said...

H Μαριαλένα φαίνεται πολύ ωραίο μωρό. Και πολύ καλύτερο από την Ιωάννα!

Anonymous said...

Αυτά τα έχουμε διαβάσει εδώ από χθες.

Anonymous said...

εχετε παρατηρησει το ξεδιαντροπο γλυψιμο του παπατζωνη στον αλφα; λετε να ψηνεται τιποτα;

Anonymous said...

Παπατζών το δικό σου το κωλαράκι θα ζεσταθεί σίγουρα όπου να ναι..

Από τις κλωτσιές του Ομέρ..

«Oldest ‹Older   201 – 400 of 412   Newer› Newest»