Monday, November 3, 2008

Ελεάννα Τρυφίδου: Πέρυσι τα είχα με βαψομαλλιά – τον Βαγγέλη Γκούμα!


Όπως έχουμε επισημάνει και κατά το παρελθόν, ο ραδιοσταθμός Real fm αποτελεί έναν προνομιακό χώρο συζήτησης περί βαψομαλλιάδων. Ο Γιάννης Παπαγιάννης και η Μαριάνθη Κωνσταντάτου κρατούν τα πρωτεία, αλλά δεν πάει πίσω και το δίδυμο Γιώργου Λιάγκα-Ελεάννας Τρυφίδου. Σαν κάτι να έχει τσιμπήσει το συγκεκριμένο δίδυμο και, τελευταία, που το πάνε που το φέρνουν, στα βαμμένα μαλλιά καταλήγουν... Η δεσποινίς Τρυφίδου, μάλιστα, κατηγορεί, ανερυθρίαστα, τον ραδιοφωνικό παρτενέρ της ότι βάφει τα μαλλιά του – κάτι που, όμως, ο νεαρός και φιλόδοξος παρουσιαστής έχει με κατηγορηματικότητα αρνηθεί. Όπως, μάλιστα, δήλωσε από ραδιοφώνου ο σοβαροφανής συνάδελφός τους Δημήτρης Μάρκος [σοβαροφανής κατά το ότι αρνείται με πάθος οιαδήποτε συζήτηση περί βαψομαλλιάδων, θεωρώντας την κατώτερη του επιπέδου του (!!!)], ένα απόγευμα της προηγούμενης εβδομάδας, με το που εισήλθε στα premises του ραδιοσταθμού, δέχθηκε την ξαφνική επίθεση της μπριόζας Ελεάννας, η οποία, με μια εκπληκτική κίνηση κατς, έβαλε κάτω τον σοβαροφανή συνάδελφό της, τον ξάπλωσε στη μοκέτα και άρχισε την έρευνα επί της κόμης του (!), αλαλάζοντας «κι ο Μάρκος τα βάφει!» και κάνοντας τον να ντραπεί και να αισθανθεί πολύ άσχημα (περαστικά Δημητράκη…). Εκείνο, όπως, που συγκλόνισε τον δημοσιογραφικό κόσμο αλλά και το απαιτητικό ελληνικό κοινό ήταν μια αποκάλυψη που βγήκε από το στόμα της ίδιας της δεσποινίδος Τρυφίδου. Η χαρίεσσα (και kinky) Ελεάννα προέβη σε ένα πρωτόφαντο και εξωφρενικό outing του ίδιου της του εαυτού: παρεδέχθη, ενώπιον του αποσβολωμένου νεαρού συμπαρουσιαστού της ότι, πέρυσι τέτοια εποχή, διατηρούσε δεσμό με έναν… βαψομαλλιά, τον δημοσιογράφο του κοσμικού και αποκαλυτικού ρεπορτάζ του STAR, Βαγγέλη Γκούμα! Μάλιστα, η συμπαθής (και παραπλανημένη) Ελεάννα, «ξεβράκωσε» τον πρώην ερωμένο της, λέγοντας δημοσίως «Ναι, τα είχα με τον Γκούμα. Και είναι βαψομαλλιάς, πανάθεμά τον. Δυο τρίχες έχει όλες κι όλες κι αυτές τις βάφει. Τις βάφει κομοδινί!», εκπλήσσοντας το ακροατήριο, το οποίο προσπαθούσε να φανταστεί την τροφαντή δημοσιογράφο σε τρυφερά τετ α τετ με τον συνάδελφο και εκλεκτό της καρδιάς της, την ώρα που του χάιδευε όλο πόθο και ερωτισμό τα βαμμένα του μαλλιά! Να επισημάνουμε ότι πράγματι ο αποκαλυπτικός δημοσιογράφος και πιονέρος του κοσμικού κυρίως ρεπορτάζ, Βαγγέλης Γκούμας, έχει αλλάξει, σε ό,τι αφορά το τριχωτόν της κεφαλής, από την εποχή που τον πρωτογνωρίσαμε (και τον θαυμάσαμε) από τις οθόνες του ΝΕW CHANNEL και TEMPO. Αργά αλλά σταθερά, μεταπήδησε στην πολυπληθή συνομοταξία των βαψομαλλιάδων, προτιμώντας, μάλιστα, για τα αραιότατα μαλλιά του μια επιθετική απόχρωση σε κομοδινί-καροτί! Να αποδώσουμε σε αυτήν την εφιαλτική προσωπική εμπειρία της δεσποινίδος Τρυφίδου την επιθετική της διάθεση έναντι των πάσης φύσεως βαψομαλλιάδων;

10 comments:

Anonymous said...

Η ΤΡΥΦΙΔΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΟΥΜΑ;; ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΟΥ ΒΑΨΟΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.

Anonymous said...

την έχω δει την τριφίδου με τον γκούμα. είναι αλήθεια. και ναι βάφει τα μαλλιά του

MUSIC THROUGH THE YEARS said...

EKΠΛΗΞΗ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ.ΤΑ...ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ.ΙΣΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΟΥΘΕΣΙΑ:ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΣΤΑ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΑΣΤΑ ΞΕΒΑΜΕΝΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΟΥΜΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΨΕΙ.ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΡΙΑ.

Anonymous said...

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΝΗΘΕΙ ΟΤΙ ΒΑΦΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ. ΚΑΛΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΟΥΜΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ. ΤΟ ΜΑΛΑΚΙ ΤΟΥ (ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΡΑΙΟ) ΛΑΜΠΥΡΙΖΕΙ ΑΠΌ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.

Anonymous said...

Στα παπάρια μας αν τα βάφει ο Μάρκου και Γκούμας ή με ποιον γκομενίζει η Τρυφίδου.

Anonymous said...

Tin Eleanna paroti xontroula tin briskw poly sexy ki as taxe me vapsomallia. Tis pane ta parapanw kila. O Markos exei ta xalia tou eite me avafo eite me vammeno malli. Ta lew ola ayta gia na paiksw sto eirwniko paixnidi pou exeis sthsei.

Anonymous said...

ΣΤΟΝ REALFM ΕΓΙΝΕ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΥΦΙΔΟΥ. ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΓΚΟΥΜΑΣ ΝΕΥΡΙΑΣΕ ΜΕ ΤΟ BLOG ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ. ΕΛΕΑΝΝΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ. ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΤΑΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ.

Anonymous said...

Εκπληκτικό. Μοναδικό: Χρησιμοποιείτε τις κυριολεκτικές τρίχες για να μιλήσετε για τις μεταφορικές τρίχες (και τους τρίχες). Χειρουργική συνταγή μόνο που δεν ξέρω πόσοι από όσους σας διαβάζουν καταλαβαίνουν τι (και γιατί) γράφετε, ξεφτυλίζοντας την ελληνική πραγματικότητα και τελικά και τους ίδους τους αναγνώστες-ακροατές-τηλεθεατές. Καλό βράδυ και συγχαρητήρια.

al.el.

MUSIC THROUGH THE YEARS said...

ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΛΕΩ ΧΑΙΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ BLOG:ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΒΑΦΩΝ ΩΣΤΕ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΑΨΟΜΑΛΛΙΑΔΕΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΤΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ :ΑΝ ΠΕΤΑΞΑΤΕ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΦΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ BLOG.

Anonymous said...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΠΛΗΣΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ? Η ΕΛΕΑΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΟΝΤΡΗ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ Μ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΓΥΡΩ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΑΣΗ ΟΠΟΤΕ ΕΤΥΧΕ Ο ΓΚΟΥΜΑΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ,ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ. ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΩΣ ΦΙΛΗ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ.