Monday, November 24, 2008

Βαμμένο μαλλί, ύψος και επιβεβαίωση



Το βάψιμο των ανδρικών μαλλιών αποτελεί μια απονενοημένη επιλογή, μια κίνηση απελπισίας - αυτό το έχουμε πει. Ατυχείς, νάρκισσσοι και ανασφαλείς συνάνθρωποί μας αδυνατούν να αντιμετωπίσουν επιτυχώς και δημιουργικώς τα τεράστια ελλείμματα που τους ταλανίζουν, καταφεύγοντας στην αξιοθρήνητη επιλογή της βαφής, η οποία δημιουργεί ψευδαισθήσεις ακμαιότητος και νεανικότητος. Τελευταίες πληροφορίες, όμως, αναφέρουν ότι το βαμμένο μαλλί συνιστά και μια επιλογή που συναρτάται και με το χαμηλό ύψος! Το "Σύνδρομο του Ναπολέοντος" (ή και "Σύνδρομο των Κοντών") φαίνεται ότι δεν οδηγεί, μονάχα, στον αυταρχισμό - οδηγεί και στο βάψιμο! Χαρακτηριστική η περίπτωση του ατυχούς αυτού ανθρώπου (ένα είδος "Σίφουνα ΑΖΑΞ" ή και "Σούπερ Γκούφυ"), τη φωτογραφία του οποίου δημοσιεύουμε, και ο οποίος αναζητά απεγνωσμένα την αναπλήρωση, σε σχέση με το μικρό του ύψος, στο βαμμένο μαλλί (και μουστάκι)! Βεβαίως δε - και αδιάψευστος μάρτυς η φωτογραφία - το απελπισμένο και γκροτέσκο αυτό πλάσμα δεν αναζητά την ανακούφιση και την επιβεβαίωση μόνο στο βάψιμο, αλλά και σε λοιπές εμφανισιακές γραφικότητες, που - σε συνδυασμό, πάντοτε, με την βαμμένη κόμη - δημιουργούν ψευδαισθήσεις σφρίγους, ισχύος και μεγαλείου...

4 comments:

Anonymous said...

ΠΑΤΗΣΑ ΝΑ ΜΕΓΕΘΥΝΩ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΒΑΨΟΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΦΥΣΤΙΚΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΟΥΠΕΡ ΓΚΟΥΦΙ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ, ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ, ΤΑ ΕΧΕΙ ΦΥΛΑΓΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΌ ΤΟ ΚΟΛΑΝ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ. ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΣΙΜΠΑΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΕΝΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟΣ!

Anonymous said...

Βρε ποιον μου θυμιζει.. ποιον μου θυμιζει...LOL!!!!
;)

Anonymous said...

Οι άνθρωποι αυτών των σωματικών προδιαγραφών (δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το βαμμένο μαλλί) διακρίνονται και για άλλα προσόντα. Άρα αυτό που φαίνεται μέσα από το παντελόνι δεν είναι φυστίκι που λέει ο 1:24 αλλά κάτι πολύ πιο σημαντικό και σαρκικό.

Anonymous said...

Αυτό που λέτε μέσα σε χιουμοριστικό περιτύλιγμα είναι αλήθεια. Χαρακτηριστική περίπτωση στα σύγχρονα πράγματα ο Σαρκοζί που λόγω χαμηλού ύψους (αυτό λένε κάποιοι αναλυτές)είναι ιδιαίτερα αυταρχικός (αυτός τουλάχιστον δεν βάφει τα μαλλιά του)!