Monday, January 19, 2009

Terry Thomas: το αριστοκρατικό βάψιμοΜετά το αφιέρωμα στον φρικαλέο Πάνο Παναγιωτόπουλο (που μας άφησε μια δυσάρεστη, στυφή επίγευση), ας αποκαθαρθούμε με κάτι ολωσδιόλου διαφορετικό – σε στυλ και σε ουσία (το στυλ είναι η ουσία, βεβαίως, αλλά ας μην περιηγηθούμε στις ατραπούς μιας τέτοιας συζήτησης…). Κυρίες και κύριοι: Terry Thomas, το, χωρίς αμφιβολία, αριστοκρατικό βάψιμο!


Ο μεγαλειώδης Terry ανήκει, το δίχως άλλο, σε μια διαφορετική, ευγενέστερη εποχή. Οι πιο ευαίσθητοι εξ ημών την αναπολούμε (χωρίς, ωστόσο, λόγω ηλικίας, να την έχουμε ζήσει) με νοσταλγία και – γιατί όχι – με φθόνο: χειροφιλήματα, κομψά ενδύματα, γάντια, brylcreem, bowlers, doffing (ο περίφημος χαιρετισμός δια του ελαφρού αγγίγματος ή ανασηκώματος του καπέλου), χειροποίητες (μαύρες και μόνο μαύρες) ομπρέλες, φουλάρια, plus twos /plus fours, κομψά νυχτοπερπατήματα με τζαζ και (ευγενικό) χορό στα cabaret you get the pictureΣ’ αυτές τις ένδοξες, κομψότατες εποχές, κατά τις οποίες η υψηλή (όσο και απολεσθείσα) τέχνη του gentlemanship βρισκόταν στο απόγειό της, ακόμη και η ατιμία είχε το στυλ της˙ ουδεμία σχέση με τη σημερινή vulgarité, όπου η απάτη αποτελεί υπόθεση φρικτών, αντιαισθητικών, ακορέστων κοστουμάκηδων ή λούμπεν στοιχείων – ακαλλιεργήτων, κακοντυμένων, ακαλαισθήτων…


Ο (ασφαλώς βρετανικής καταγωγής) Terry Thomas (γεννηθείς το 1911 στο Λονδίνο), με τους τρόπους, την κομψότητα και το εν γένει μεγαλείο του ήλθε να ενσαρκώσει τον δανδή απατεώνα της upper class – και έφερε εις πέρας τον σκοπό του με αξιοπρόσεκτη επιτυχία. Σήμα κατατεθέν του η κομψοτάτη πίπα σιγαρέτων, που στηρίζεται – με περίσσια χάρη – ανάμεσα στα λεπτά, μακριά δάκτυλα του αριστοκράτου-απατεώνος˙ επίσης, οι ρόμπες, τα pinstripe κοστούμια (για τις περιηγήσεις εντός του άστεως) και τα tweed (για τις εξοχικές εξορμήσεις του σαββατοκύριακου)… Τα bespoke κοστούμια του παραγγέλνονταν στη Savile Row, στο Mayfair, ενώ υποκάμισα και γραβάτες αυστηρώς από Jermyn Street. Ακόμη και τα εσώβρακά του (άνετα και, πάντοτε – ασφαλώς – λευκά) ήσαν χειροποίητα…


Φυσικό χαρακτηριστικό του, αυτό το (όχι και τόσο ανεπαίσθητο) κενό στους εμπροσθίους οδόντας του δημοφιλούς ηθοποιού. Ενώ, συνήθως, το συγκεκριμένο κενό ταυτίζεται, από ειδικευμένους φυσιογνωμιστάς, με την κάπως περιορισμένη νοημοσύνη, στην περίπτωση του Terry Thomas κάθε άλλο παρά αυτό ίσχυε (τέρας ευφυίας ο Terry). Γνωστή, επίσης, η φιλοπαίγμων διάθεση του κορυφαίου ηθοποιού – σε αντίθεση με τον κατατονικό και καταθλιπτικό χαρακτήρα άλλων μεγάλων κωμικών...


Από την περσόνα αυτή δεν θα μπορούσε να λείπει και το στοιχείο της λατρείας προς το «ασθενές φύλο». Λάτρης της γυναικείας χάριτος ο Terry, θυσίαζε τα πάντα χάριν του θησαυρού που ονομάζεται τρυφερή γυναικεία σάρξ. Ελάτρευε ιδιαιτέρως τα μακριά πόδια και τα μεγάλα, τροφαντά στήθη, ενώπιον των οποίων έχανε το φως του… Αυτός ήταν και ο λόγος που ο γάμος του με την νοτιοαφρικανή σκουρόχρωμη γαζέλα Ida Patlanski δεν μπόρεσε να στεριώσει. Ο είλωτας του αιδοίου, Terry, δεν μπορούσε να προσφέρει αποκλειστικότητα. Την χάρη, το στυλ και την κορμοστασιά του έπρεπε να την απολαύσουν και άλλες γυναίκες – όσο το δυνατόν περισσότερες. Δίκαιη, λοιπόν, η απόφασή του να αποφεύγει, έκτοτε, τις δεσμεύσεις…


Κάπου εκεί, έρχεται να ενταχθεί και η συνήθεια της βαφής της κόμης (κόμης ταιριαστής με το εξαίσιο, διακριτικό μουστάκι) – μια αισθητική παρασπονδία, που συγχωρούμε, βεβαίως, στον δανδή ηθοποιό. Γιατί, στόχος του ήταν πάντοτε η – με τα μέτρα της εποχής – αισθητική τελειότητα. Δεν ήταν, λοιπόν, δυνατόν, να επιτρέψει σε μερικές λευκές τρίχες να του χαλάσουν την αψεγάδιαστη εικόνα, που με τόσο κόπο φιλοτεχνούσε. Να που, τελικώς, όλα τα ζητήματα πρέπει να αντιμετωπίζονται διαλεκτικώς. Το βαμμένο μαλλί δεν είναι και πάντα κάτι το… αξιοκατάκριτο $%$*^*. Η παραδοχή αυτή καταδεικνύει, βεβαίως και το δικό μας μεγαλείο ψυχής: δεν είμαστε μονομανείς και εμπαθείς, απορρίπτοντας αδιακρίτως το βαμμένο μαλλί (θα έλεγα, μετά από μια τέτοια επισήμανση, ότι δεν είμαστε ούτε και σεμνοί, αλλά ούτε και ειλικρινείς…). (υιός: Πατέρα, ο ελέφαντας πετάει;/αυριανιστής πατέρας: Πού άκουσες, παιδί μου, τέτοιες ανοησίες;/υιός: Το διάβασα στην Αυριανή, πατέρα.../αυριανιστής πατέρας: Έ, να σου πω… Μια πετάει, μια δεν πετάει… – αυτά για την μεροληψία μας κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…).


Ο gentleman Terry Thomas ετίμησε – κυρίως – την ανυπέρβλητη βρετανική κωμωδία όσο ολίγοι. Εχάρισε στο πολυπληθές κοινό του στιγμές μεγάλης απολαύσεως (και – θα τολμούσα να πω – μεταρσιώσεως). Επέταξε, όμως, εις τους ουρανούς μια αποφράδα ημέρα του 1990... A man of great calibre (για να το εκφράσουμε στη γλώσσα που καταξίωσε αυτόν τον μεγάλο της υποκριτικής τέχνης και του στυλ), θα μείνει για πάντα ζωντανός στη μνήμη μας. Κάθε φορά που θα τον απολαμβάνουμε στις οθόνες μας, ένα σφίξιμο στο στομάχι θα μας θυμίζει ότι η εποχή στην οποίαν μεγαλούργησε ο εστέτ Terry έχει περάσει ανεπιστρεπτί… Terry Thomas: μια εξαιρετική φυσιογνωμία, ένας κομψός γυναικάς – ένας μεγάλος, αριστοκρατικός βαψομαλλιάς…

89 comments:

Anonymous said...

ΚΕΝΟ ΣΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΝΟΣ, Ο ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ. ΤΟ ΚΕΝΟ ΑΥΤΟ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΟΙ?

_O Grizomallis said...

Μετά τη γενναία (παρότι έμμεση) παραδοχή του Μαιτρ ότι είναι Αυριανιστής (μήπως Αυριανοτομπριστής;), δεν ντρέπομαι πλέον να αποκαλύψω ότι είμαι (σ)το πλευρό της Vulgarité την οποία σταθερά καταγγέλλει (να πιστέψουμε την καταγγελία, Μαιτρ, ή πρόκειται για ένα ακόμα Αυριανοτομπριστικό σας κόλπο;).

Είναι ίσως η αμφίθυμος (to say the least) σχέσις μου με την Αλβιώνα που με ριζοσπαστικοποιεί, αλλά, όταν βλέπω τέτοιες ευγενείς αμφιέσεις, με πιάνει το Μπεραιώτικο.

Πάντως, προηγούμενε ανώνυμε, το κενό στα μπροστινά δόντια ήταν δυνάμει χρήσιμο στον μακαρίτη, για να στερεώνει (ή και να γαργαλάει) τις βαρβάτες πίπες... σιγαρέττων του.

al. el. said...

O Thomas είναι ένας πολύ κομψός άντρας αλλά και θαυμάσιος κωμικός. Έχω δει λίγες ταινίες του και στην Ελλάδα πιο παλιά αλλά και στην Αγγλία όπου έμεινα ενάμιση χρόνο και τέτοιες ταινίες προβάλονταν συχνά. Ο ηθοποιός αυτός δείχνει ότι κάποιος μπορεί να είναι κομψός και δημοφιλής στις γυναίκες χωρίς να είναι και τόσο όμορφος. Να τα βλέπετε οι άντρες που έχετε καταντήσει αγροίκοι και δεν ξέρετε τρόπους. Έχετε αφήσει την ευγένεια στα χέρια κακέκτυπων όπως Ζαμπούνης και Ζάχος Χατζηφωτίου. Αγόρια αποκτήστε τρόπους για να κυριεύσετε τις γυναίκες!!

Anonymous said...

καλά να σου αρέσουν τα μακριά πόδια και τα στήθη αλλά ρώτησε κανείς τις κατόχους αν θα επέλγαν τον συγκεκριμένο τύπο; στο χέρι του είναι να επιλέξει; αυτόν δεν τον πλησιάζει ούτε γιαγιά 80 ετών. θυμίζει κάτι έλληνες χούφταλα που κάνουν τους εραστές ενώ είναι ερείπια. οι άντρες νομίζουν ότι είναι το κέντρο του κόσμου. αλλά δυστυχώς η εποχή τους έχει ξεπεράσει. αν νομίζετε ότι τέτοιοι άνδρες είναι πρότυπα... πάντως ηθοποιός ήταν καλός.

marwood said...

Εμένα παλι πάντα μου θύμιζε το Δημήτρη Νικολαϊδη...

_O Grizomallis said...

Ναι,
και στην τελευταία φωτό δεν έχει κάτι από Ζορζ Πιλαλί;
(Μη βαράτε όλοι μαζί.)

Anonymous said...

Σωστή κατά κάποιο τρόπο η σύγκριση με Νικολαϊδη. Πιο δουλεμένη όμως περίπτωση ο Τέρυ Τόμας. Αν πρέπει πάντως σώνει και καλά να τον φέρουμε σε ελληνική αναλογία ίσως ο Δημήτρης Καλυβωκάς να ήταν πιο σωστή επιλογή (έβαφε και τα μαλιά του;)

Anonymous said...

Αγαπητή σχολιάστρια (el. al.) αν μάθαινε ο μακαρίτης ότι τον συσχετίζουμε με ζαμπούνηδες και χατζηφωτίου, θα σηκωνόταν από τον τάφο για να διαμαρτυρηθεί. Σεβασμό στις σταθερές αξίες..

Marwood said...

Κρίμα που τελείωσε τόσο άδοξα η συζήτηση για Πανο Π. και κυρίως για το διάδοχο το Ρενέ (Β)Λακόστ, Νίκο ΧατζηΝικολάε (λόγω της ομοιότητος του αυταρχικού και μεγαλομανούς χαρακτήρα του, με αυτό του γνωστού ρουμάνου ηγέτη, αν και στην περίπτωσή του τελευταίου το αληθινό κουμάντο ήταν η σύζυγός του Έλενα, αυτός θύμιζε περισσότερο τον proverbial Κουταλιανό ή μπουμπούκο τελως πάντων, λές?). Και είχα να πω τόσα πολά γι' αυτόν... Ελπίζω να μας επιφυλαξεις αγαπητέ Β. μια full blown παρουσίαση του ανδρός στα πλαίσια της υποκατηγορίας "Βαμμένα Μυαλά".

Πλην όμως χαίρομαι που η συζήτηση μετατοπίστηκε σε ένα αγαπημένο μου θέμα, τους παλαιούς βρετανούς κωμικούς και δη τους "καρατερίστες" που πιτεύω ότι είναι πραγματικά αξεπέραστοι. 'Ενα χαρακτηριστικό παράδειγμα εξωπραγματικής ερμηνείας, που μόνο η εν λόγω βρετανική σχολή θα μπορούσε να επιτύχει είναι της ανυπέρβλητης Edith Evans ως Lady Bracknell σε μια κινηματογραφική μεταφορά του The Importance of being Earnest του 1952. Πρόκειται για ίσως την καλύτερη ερμηνεία β' ρόλου που έχω δει.

Anonymous said...

Τον εκπληκτικό Terry Thomas μπορούμε να τον θαυμάσουμε και μάλιστα γυμνό μαζί με Λουί ντε Φινές και Μπουρβίλ σε αυτό το εκπληκτικό απόσπασμα (big moustache).

http://www.youtube.com/watch?v=yLrtkFJ-6-w&feature=channel_page

άμα το λέει η σούφρα σου said...

Δεν είχα πάρει χαμπέρι ότι ανέβηκε ποστ γιά τον γίγαντα Terry και καθόμουν και μαλακιζόμουν με τα βλαχαδερά του προηγουμένου ποστ...

Τι να πει κανείς γιά τον αριστοκρατικώτερο αραιοδόντη (ας μου επιτραπεί ο νεολογισμός) βαψομαλλιά που στόλισε τις οθόνες μας;

Ευτυχώς ήλθε ο φίλτατος κ. Βαψομαλλιάς to the rescue και τα είπε όλα με το απαράμιλλο στυλ (και την ακατάσχετη μεροληψία που μας αρέσει) που τον διακρίνει -
Terry forever!

ΣΕΛΙΔΑ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ said...

Καλησπέρα σας.Προσπαθώντας να αποφύγω μια νέα σεντονιάδα θα γράψω τό σχόλιο μου με...δόσεις.Σε γραμμάτια.ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ ΝΟ 1 ΛΗΞΙΣ :19/1/2009
Εκπληκτος παρατηρώ οτι η υποδοχή στόν Sir Terry Thomas είναι χλιαροτάτη.Το διασημότερο tooth-gap της οθόνης υπήρξε το πλεον αντιπροσωπευτικό παράδειγμα Βρεττανικού ξεκαρδιστικού χιούμορ,μια μάσκα που κοσμούσε κάθε ταινία που έπαιζε.Ποιός δεν θυμάται τον Charles ,μπάτλερ τού Jack Lemmon στο How to murder your wife.Γιά να τελειώνω με το πρώτο γραμμάτιο να πω κάτι θλιβερό γιά το τέλος του αγαπημένου μου:Πέθανε παμπτωχος σε δημόσιο ίδρυμα.
Αλλά για εμάς τούς fun του ζεί .
κ.Σελίδας

άμα το λέει η σούφρα σου said...

Μόλις τώρα είδα το σχόλιο του επίσης φίλτατου κ. Γκριζομάλλη και θα συμφωνήσω εν μέρει - η επί σκηνής περσόνα του γίγαντος Ζωρζ Πιλαλί φέρει ολίγον σε Terry (στο πιό κωλομπαρέ της βέβαια)...

Θα συμφωνήσω και με τον φίλτατο κ. Σελίδα, αν αρχίσουμε όμως τις σινεφιλικές αναφορές στον λατρεμένο Terry θα ξημερώσουμε!

Anonymous said...

Παιδιά, η αλήθεια να λέγεται: όταν μιλάμε για έναν Terry Thomas, τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να περιγράψουν τον Άνδρα. Η τεραστια προσωπικότητά του (μαζί με την εξαιρετική προφορά του και το εν γένει στυλ) είναι πολύ δύσκολο να χωρέσει σε λόγια.We love Terry Thomas!

(Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε και για έναν μεγάλο "χώστη", στον οποίον, όσοι ανήκουμε στο ανδρικό φύλο, οφείλουμε τιμή και δόξα).

Marwood said...

Κ. Σούφρα, πολύ ωραίο το διαφημιστικό με τον Terry, nice touch είναι το γεγονός ότι καπνίζει(!) σε βενζινάδικο

άμα το λέει η σούφρα σου said...
This comment has been removed by the author.
άμα το λέει η σούφρα σου said...

"Good show!" όπως θα έλεγε (και λέγει στο συγκεκριμένο κλιπ) με απαράμιλλο στυλ ο μακαρίτης κ. Marwood, χρησιμοποιώντας μία από τις διάσημες ατάκες του (μία άλλη που χρησιμοποιούσε συχνάκις ήταν "What an absolute shower!" - αμφότερες αμετάφραστες "αγγλιές")...

Anonymous said...

Καθώς και το "I say" νομίζω...

BarW said...

Πολύ καλός ο Terry Thomas. Να διορθώσω λιγάκι με την επισήμανση ότι δεν διακρίθηκε μόνο σε κωμωδίες αλλά και σε άλλα είδη. Χωρίς αμφισβήτηση ένας πολύ μεγάλος ηθοποιός και συμπαθέστατος χαρακτήρας.

Marwood said...

Αναφέρθηκε προηγουμένως το how to murder your wife, ένα link για download για όποιον ενδιαφέρεται

Marwood said...

Βλέπω ότι το blog αυτό http://iloveclassics.blogspot.com/ έχει φοβερές ταινίες, ειδικά το Aguirre η μάστιγα του θεού το έψαχνα, αμ το Night at the opera?
Και μια που το έφερε η κουβέντα, πότε το αφιέρωμα στον Groucho?

ΣΕΛΙΔΑ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ said...

Marwood hello.
Είμαι ο κ.Σελίδας.μήπως υπάρχει κανένα link για το Ιταλικό le bambole 1965,Bolognini,Comencini.

Ευγενικά

Κ.Σελίδας

Anonymous said...

"μακριά πόδια", "τροφαντά στήθη", μμμ... κάπως σεξιστικό μου κάνει. αντιμετώπιση της γυναίκας με τον παλιό, παραδοσιακό τρόπο που(δυστυχώς για τον Τ.Thomas)και άλλα(σημερινά)αγόρια παρόμοιων αντιλήψεων φαίνεται να εχει περάσει μαλλον οριστικά.

Anonymous said...

K.Βαψομαλιά περιγράφετε με μεγάλη ζωντάνια την αγγλική ετικέτα μιας άλλης εποχής, ευγενέστερης ή γραφικότερης δεν ξέρω.

Ο ενθουσιασμός της περιγραφής και η λεπτομέρης γνώση δείχνει μάλλον ιδιαίτερη αγάπη και αδυναμία.

Αφού σας αρέσει τόσο πολύ γιατί χαλιέστε στην Ελλάδα και δεν κατευθύνεστε (ή δεν επιστρέφετε) εκεί που βρέχει 363 μέρες το χρόνο;

Να ξέρετε πάντως ότι οι συμπεριφορές και τα μοντέλα που προβάλετε δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα και δεν είναι αυτά που λείπουν σήμερα από τις γυναίκες στην περιπέτεια που λέγεται σχέσεις με τους άνδρες.

ΣΕΛΙΔΑ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ said...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΙΤΡ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ....ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΜΑΚΡΥΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΑΝΤΑ ΣΤΗΘΗ ΝΙΩΘΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΧΛΙΜΙΝΤΡΙΖΕΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ.ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΗΜΟΥΝ ΓΑΙΔΑΡΟΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΩ
κ.Σελιδας

Anonymous said...

Ο ¨ΣΕΛΙΔΑΣ¨ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΓΕΡΟΝΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ ΛΑΜΠΡΟ ΚΟΩΣΤΑΝΤΑΡΑ ΟΤΑΝ ΕΒΛΕΠΕ ΤΑ ΚΑΛΛΗ ΤΗΣ ΜΑΡΩΣ ΚΟΝΤΟΥ.

Marwood said...

κ. Σελίδα,
Βρήκα αυτό το μικρό απόσπασμα με τη Lollobrigida. Αν βρω και την ταινία θα ειδοποιήσω

http://rapidshare.com/files/187353448/BamboleLollo.mov

ΣΕΛΙΔΑ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ said...

TO MARWOOD
ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΟ ΚΛΙΠΑΚΙ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ.
Η GINA STA ΩΡΑΙΑ ΤΗΣ.
ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.
K.ΣΕΛΙΔΑΣ

Sexist said...

Σκοτιστήκαμε τι λείπει από τις γυναίκες, και πολλή αξία δώσαμε στις φασολοειδείς τριχωτές μέγαιρες που όχι μόνο λυμαίνονται την ημεδαπή, αλλά και προσπαθούν να δημιουργήσουν ενοχές στους Άντρες που επιθυμούν να βρουν αυτό που μόνο η αλλοδαπή προσφέρει.

Ναι, αδελφοί βαψομαλλιάδες! Ποιός Άνδρας θα μπορούσε να αντισταθεί στη θέα μακριών ποδιών συνδυασμένων με τροφαντά στήθη, τη στιγμή μάλιστα που περιβάλλεται και βάλλεται από κακέκτυπα γυναικών, γεμάτα κακία και μιζέρια, συνεχείς απαιτήσεις, οχλήσεις για αποκατάσταση, ανδροπρεπή συμπεριφορά που θέλγει μόνο όσους έχουν μερακλίδικα γούστα;

Κάλια said...

Σεξιστή δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Αυτές τις βλακείες δεν τις λέει ούτε καθυστερημένος. Μιλάς για τις γυναίκες που το μόνο που θέλουν πια είναι μια αξιοπρεπή και δημιουργική ζωή χωρίς τον φασισμό που παραδοσιακά επικρατούσε στην άγια ελληνική οικογένεια. Δεν μπορεί το μυαλουδάκι σου να χωρέσει ότι οι γυναίκες στην Ελλάδα αντί για άντρες βλέπουν ανώριμους φοβισμένους γιούς των μαμάδων τους που απλά φοβούνται από την οποιαδήποτε υπόνοια ανεξαρτησίας και δημιουργικότητας μιας γυναίκας. Μήπως έχεις απωθημένα;

Anonymous said...

Ο ΣΕΞΙΣΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ. ΤΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΣΕ ΦΘΑΡΜΕΝΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ, ΑΛΛΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ. ΣΕΞΙΣΤΗ ΠΡΟΣΠΑΗΣΕ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΑΝΟΗΤΟΣ.

Μανος said...

Ο σεξιστής κορίτσια τα λέει πολύ καλά. Αποτελεί μια όαση. Είναι η φωνή της αλήθειας.Τα πράγματα ειδικά στην Ελλάδα είναι έτσι όπως ακριβώς τα περιγράφει. Κορίτσια ηρεμήστε και συνέλθετε. Για το καλό σας.

Anonymous said...

Ιωάννα είσαι πολύ όμοεφη σήμερα στον Καμπούρη. Το μαλλί πιασμένο πίσω και το κομψό, αριστοκρατικό σου ντύσιμο σε κάνει μια Θεά!!!!!!!

idd said...

Spoydaios o TT. Eyxaristi i ypenuimii tou. Dieprepse opos lete stin komodia, alla tha ithela na pw oti diperpepse kai se alla eidi. Osoi parakolouthoun tainies tromoy/saspens tha ton exoun apolausei stous dyo Dr Phibes, sto Vault of Horror kai isws se alles pou twra mou diafeygoun. Krima pou oi tainies tou den probalontai pia toso syxna.

Sexist said...

Οι ανεξάρτητες γυναίκες ούτε απαιτούν από τους Άντρες να ασχολούνται συνέχεια μαζί τους για "να τις κάνουν να γελάνε", ούτε απαιτούν από τους Άντρες να τις ταίσουν και να τις ντύσουν και ενίοτε και να τους δώσουν και κάτι σε ρευστό (και δεν αναφέρομαι στο είδος του ρευστού που θα έπρεπε να επιζητούν), ούτε εξαντλούν τη δημιουργικότητά τους στο κυνήγι του καλού γαμπρού και χορηγού.

Βεβαίως, οι επιρροές του κομμουνισμού είναι οφθαλμοφανείς στις ευπειθείς πασιονάριες, κάνοντάς τις να ταυτίζουν την κυριαρχία του πέους με τον φασισμό και να καταλήγουν σε επιφανειακές δηλώσεις, αρνούμενες να αποδεχθούν τη γυναικεία τους φύση.

Anonymous said...

ΡΕ ΣΥ ΣΕΞΙΣΤΗ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ? ΚΑΤΙ ΑΝΕΡΑΣΤΑ ΖΑΒΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ!

Anonymous said...

πολυ δυνατη αναλυση απο sexist. ζωγραφιζεις φιλε.

ΒΑΡΑΒΒΑΣ said...

Ηρεμήστε εν Χριστώ αδελφοί και αδελφές.... Ο Κύριος μεθ υμών

Κάλια said...

Σεξιστή εσύ κάποιο πρόβλημα έχεις. Ή κάποια σε παράτησε για άλλον και σου δημιούργησε τραύμα ή έχεις μεγαλώσει με γουρουνοειδείς αρχές. Και το πρώτο και το δεύτερο είναι πολύ συνηθισμένα στην Ελλάδα και δεν με εκπλήσσεις καθόλου. Για σένα μόνο λυπάμαι και το πρόβλημα σου. Με λίγη προσπάθεια θα το ξεπεράσεις. Φιλιά.

Anonymous said...

SEXIST, ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΤΟ ΡΙΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ). ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΛΕΝΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΟΥΤΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΤΖΑΜΠΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ. ΕΤΣΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΛΟΥΜΠΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΣΕΙ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ,

Marwood said...

Sexist είσαι ο νέος μου ήρωας

ΒΑΡΑΒΒΑΣ said...

Ο τσακωμός σας μου έφερε ευχάριστες αναμνήσεις από την Α' Δημοτικού. Τότε που πηγαίναμε εκδρομή με το σχολείο σε κοντινό πάρκο και φωνάζαμε σε όλο το δρόμο "Αγόρια κοθώνια, κορίτσια μακαρόνια"....
Κατά τη γνώμη μου πάντως, η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Και ο σεξιστής έχει δίκιο σε αυτά που λέει και οι κυρίες του blog το ίδιο. Και οι περισσότερες γυναίκες ψάχνουν ευγενή χορηγό έχοντας υπερβολικές απαιτήσεις αλλά και πολλοί πλέον άνδρες είναι μαμόθρεφτοι...
BTW γνώμη μου όμως, και όπως λέει κι ο Dirty Harry: "Opinions are like assholes. Everybody's got one"

O MARIOS O BLACKMAN said...

Βαραβά εσύ για μακαρόνι μου κάνεις πάντως με αυτά που λες

ΒΑΡΑΒΒΑΣ said...

Γεια σου Μάριε Blackman. Σε ακούω τακτικά...Μήπως κέρδισα στην κλήρωση του σταθμού σου, εκείνη την κράτηση τραπεζιού στο πανηγύρι της Άνω Μακρυνίτσας; Θέλω πολύ να πάω....

O MARIOS O BLACKMAN said...

ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΦΑΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΜΕ ΧΑΡΑ ΒΕΡΡΑ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ, ΣΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΚΗΣ ΜΠΕΚΟΣ
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ, ΦΙΛΙΑ
ΚΥΡΙΕΕΕΣΣΣ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥ...

http://www.youtube.com/watch?v=x4n7ZQ7q5RA

ΒΑΡΑΒΒΑΣ said...

θΕΈ ΜΟΥ και ο big Μάκης Μπεκος θα είναι στο κλαρίνο; Τελευταία φορά που τον απήλαυσα ήταν στην κοσμική ταβέρνα "ΤΑ ΑΓΡΙΜΙΑ" με τη μεγάλη αοιδό Φιλιώ Πυργάκη...Αλλά αυτό ήταν πολύ παλιά, μιας και θυμάμαι του κολλαγα πεντοχίλιαρα στο κλαρίνο, όχι ευρώ...

Anonymous said...

ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΣΕΡΣΕ ΛΑ ΦΑΜ (ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΚΑ, ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΗΤΕΡΑ).

Anonymous said...

Σωστοοό. Η Όρκα ελληνίδα μητέρα καταστρέφει αγόρια και κορίτσια. Ας το έχουν αυτό στα υπόψιν οι νεώτερες για να μην ακολουθήσουν στη διαπαιδαγώγηση τα χνάρια των μανάδων τους>.

Anonymous said...

Ιωάννα, η Κινηματογραφική Λέσχη της ΕΤ1 συνεχίζει, και αυτή την Παρασκευή, το αφιέρωμα στον μεγάλο Raul Ruiz, όπως και την προηγούμενη. Απόψε έχει την υπερσπάνια ταινία "Le Trois Couronne du Matelot". Μην κάνεις το λάθος και την δεις, όπως την προηγούμενη Παρασκευή, γιατί θα σαλτάρεις και δεν θα μπορείς να αποδώσεις το weekend. Απόψε καλύτερα ξεκούραση, από μια εξουθενωτική εβδομάδα και, προς Θεού, όχι Raul Ruiz.

ΣΕΛΙΔΑ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ said...

to MARWOOD

THOSE MAGNIFICENT MEN http://www.goodgo.ca/12954

TERRY THOMAS,BENNY HILL.IRINA DEMICK.WOW

K.SELIDAS

Anonymous said...

SEXIST ΤΩΡΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΑ. ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!

Marwood said...

Cheers Mr Selida, τώρα θυμάμαι ότι πρόκειται ταινία που είχα δεί μικρός. Θα την κατεβάσω να την ξαναδώ

Anonymous said...

ΛΑΘΟΣ. Ο ΣΕΞΙΣΤ ΕΙΝΑΙ "ΘΕΑ" ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.

Anonymous said...

O sexist θεά; Μα ποια είναι και που το ξέρεις; Δεν μας λες και μας; Sexist πάρε θέση..

lena2 said...

Den jerw ton kyrio, alla ap auta pou diabazo exo na po oti h eygenia leipei simera. Den thatan asximo na ypirxan kapoii evgeneis antres simera pou oloi kanoun tous anetous kai perimenoun tin proti kinisi apo tis gynaikes

Anonymous said...

ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΤΕΡΡΥ ΤΟΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΞΕΝΗ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΚΗ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΩΜΩΔΙΑ. ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΣΗΣ ΧΙΟΥΜΟΡ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΙs ΔΥΟ ΚΟΥΛΤΟΥΡΕΣ. ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΡΥ ΤΟΜΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥΣ.

Anonymous said...

ΚΑΙ ΖΑΖΟΠΟΥΛΟΥΣ ΕΠΙΣΗΣ...

ΖΑΖΟΠΟΥΛΟΣ said...

Άκουσα το ονομά μου η μου φαινετε
Τι έγινε κορίτσια πως περναμε όλα καλα?

ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ said...

Αυτές με τα μακριά πόδια να μου τις στείλετε εμένα..

Anonymous said...

Πεοκρούστης?

Anton said...

Καταπληκτική ταινία αυτή του Ραούλ Ρουίζ, δεν τον ήξερα καν τον άνθρωπο, αν ήξερα τι ταινία ήταν θα την έγραφα στο βίντεο να την ξαναδώ πολλές φορές.

Τι να πω, μόνο με τον Καβγατζή του Φασμπίντερ μπορώ να τη συγκρίνω, αλλά και πάλι αυτή του Ρουίζ είναι πολύ καλύτερη.

Μεγάλη αποκάλυψη για εμένα προσωπικά, Les Trois Couronne Du Matelot. Αριστούργημα.

vapsomallias said...

Καλά, ο Raul Ruiz είναι τεράστιος σκηνοθέτης. Τεράστιος και αλλόκοτος, όπως ο Alejandro Jodorowsky, o Andre Delvaux κ.α., των οποίων οι ταινίες όχι μόνο δεν προβάλλονται στη γελοία ελληνική τηλεόραση, αλλά οι περισσότερες απ' αυτές (του Ruiz και του Delvaux) είναι αδύνατον να βρεθούν και σε DVD. Ας είναι καλά ο Μπακογιαννόπουλος και η ΕΡΤ που τις θυμήθηκαν (κάποτε είχα στείλει και σχετική επιστολή ζητώντας την προβολή τους, αλλά, βεβαίως, με έγραψαν...). Ο Ruiz, βέβαια, τελευταία γυρίζει συμβατικές και μάλλον μέτριες ταινίες, αλλά τί να κάνουμε - μένουμε στις παλιές... Εξαιρετικά σουρεαλιστικό, πάντως, ότι συζητάμε για Ruiz σε ένα post για τον μέτριο και αντιπαθέστατο Πάνο Παναγιωτόπουλο...

vapsomallias said...

Ά, έκανα λάθος. Συζητάμε σε ένα post για τον μεγάλο Terry Thomas - οπότε ΟΚ...

Ioanna said...

ΗΡΘΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΥΣΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΣΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΖΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ!!ΝΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΩ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΖΑΖΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΛΑΤΡΕΥΩ ΟΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΣΤΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΕΛΕΝΑ ΓΚΡΕΚΟΥ!!ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΩ ΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΜΑΡΙΟ BLACKMAN!ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ SEXISTH ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ 100ΡΙΚΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΗΣΥΧΟΥΣ....

K. said...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΙΩΑΝΝΑ. ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ. ΠΟΛΥ ΑΙΣΘΗΤΗ Η ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΣΟΥ.

Sexist said...

Ας υποθέσουμε ότι μπροστά στο σύγχρονο Άντρα υπάρχουν 2 επιλογές:

Η πρώτη είναι η αλλοδαπή κουκλάρα που με 100 ευρώ τα κάνει όλα για μία ώρα.

Η δεύτερη είναι η εγχώρια παλιογαλότσα με την ξινή μούρη, που περιμένει τον κάθε πεινασμένο να κάνει την κίνηση για να μπορέσει κι αυτή να το παίξει θεά, ακόμα κι αν η φάτσα της μοιάζει σα να προέκυψε από πείραμα διασταύρωσης με μπουλντογκ.

Πείτε μου, αδελφοί βαψομαλλιάδες, ποιός είναι ο κακομοίρης, αυτός που θα επιλέξει το πρώτο ή το δεύτερο;

Anonymous said...

ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ ΙΩΑΝΝΑ ΔΙΑΤΙ ΕΠΙΤΙΘΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΒΙΖΙΤΟΥΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΟΥ; ΜΗΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΘΕ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ; ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΘΙΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΣ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΖΕΝ ΠΡΕΜΙΕ ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΤΕΡΑ ΑΙΤΙΑ ΔΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗΝ;

ROCKY said...

Η Ιωάννα και άλλες κοπέλες επιτίθενται στις βιζιτούδες γιατί είναι θεσπέσιες και με ένα κατοστάρικο γεύεσαι χωρίς τις υστερίες, τις απαιτήσεις και τα καπρίτσια της κάθε ελληνίδας. Η μέση ελληνίδα, που στην πραγματικότητα κάνει πορνεία ντύνοντάς την σε γάμο, βλέπει τον ανταγωνισμό να της παίρννει τη δουλειά, ζητώντας απείρως λιγότερα και προσφέροντας απείρως περισσότερα. Οι ελληνίδες γρήγορα στη μαμά τους για καθοδήγηση γιατί η δια του γάμου πορνεία έχει γίνει πια δύσκολη. Ο ανταγωνισμός, φίλες μου. Ο ανταγωνισμός..

ROCKY said...

Ξέχασα να πω ότι ο σεξιστής τα λέει θαυμάσια. Βάζει στη θέση της την κάθε Ιωάννα που έρχεται να μας κουνηθεί με απόψεις ενώ αυτό που ψάχνει είναι έναν καλό γαμπρό.

Anonymous said...

ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΣΤΗ (ΣΤΡΕΒΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙ) ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΒΑΡΗ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΑΣ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ. ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΑΓΟΡΙΑ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ; ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΘΑ ΠΩ: O ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΡΕΤΕΙ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΞΕΣΤΟΣ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΞΩ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ), ΑΦΟΥ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΡΟΠΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΒΑΣΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ (ΑΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΛΙΓΑΚΙ ΕΣΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΤΕΡΥ ΤΟΜΑΣ). ΑΓΟΡΙΑ ΛΙΓΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΒΛΑΨΕ

Ioanna said...

ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΟΜΑΙ ΜΕ ΑΔΥΝΑΜΑ ΑΝΤΡΑΚΙΑ ΠΟΥ Η ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΙΣ ΒΙΖΙΤΟΥΔΕΣ ΤΩΝ 100 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΦΟΒΗΘΩ.

Anonymous said...

ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ ΙΩΑΝΝΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΓΑΜΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΓΑΜΟ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ (ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ). ΨΑΧΝΕΤΕ ΛΕΦΤΑ, ΜΟΡΦΩΣΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΘΕΣΗ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΣΟΝΤΑΡΕΤΕ ΩΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ "ΧΙΟΥΜΟΡ" ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΝΑ ΓΕΛΑΤΕ), ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΑΛΛΑ ΛΕΤΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΖΗΑΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΑ, ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΛΠ. ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΣΟΝΤΑ, ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ. ΜΗΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΣΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΖΕΝ ΠΡΕΜΙΕ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΘΥΤΕΡΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΕΣΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ;

Ioanna said...

1.54 ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΖΕΝ ΠΡΕΜΙΕ ΜΙΛΑΣ?ΓΙΑΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΩ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ..ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ!!ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ

Anonymous said...

ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ. ΜΙΛΑΩ ΑΣΦΑΛΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ. ΑΥΤΌ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΦΗΜΕΣ. ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣΑΙ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΚΑΤΣΕ. ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ Η ΦΗΜΗ ΜΑΛΛΟΝ ΖΗΤΑΓΕΣ ΠΟΛΛΑ. θΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ, ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΕΣΕΝΑ ΙΩΑΝΝΑ; ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΛΟΓΙΚΟΙ.

Νίκος Βουρλιώτης- NIVO said...

Άκουσα κάτι για ζεν πρεμιέ ή μου φάνηκε? Εδώ είμαι κορίτσια, παρακαλώ τι θα πάρετε

Anonymous said...

Η ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ ΙΩΑΝΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΗΠΙΕ ΤΟ ΑΜΙΛΗΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΦΗΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΩΣ ΑΝΕΚΠΛΗΡΩΤΟ ΕΡΩΤΑ ΤΗΣ. Ο ΕΡΩΤΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ. ΕΙΔATE ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ ΙΩΑΝΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ;

Ioanna said...

ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ...ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΥΣΧΕΤΙΣΤΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΥΡΙΟ.

Anonymous said...

Η Ιωάννα - είναι γνωστό, το έχει δηλώσει και δημοσίως - είναι κατά του γάμου, γιατί βλέπει τη φθορά και την παρακμή του συγκεκριμένου θεσμού, καθώς και τη λιγούρικη διάθεση των ανδρών, αλλά και το πάθος των γυναικών για μια εύκολη αποκατάσταση. Η Ιωάννα είναι δημιουργική και αυτόφωτη και δεν χρειάζεται σπρώξιμο (όπως κι αν το εννοεί κανείς αυτό...). Ιωάννα, άλλοι μου φαίνεται ότι ήθελαν κάτι από σένα και όχι εσύ από αυτούς. Τα σχετικά σχόλια νομίζω ότι είναι σκόπιμα και βαλτά από γνωστή προέλευση...

Anonymous said...

Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται.

Anonymous said...

poios erwtas; einai ervteumeni i iwanna me ton papagianni;

Anonymous said...

είχαν άραγε συναντηθεί ποτε,στην πλατεία κολωνακίου ή όπου αλλού στο κέντρο, ο Θάνος Λειβαδίτης και ο Ανδρέας;

Ioanna said...

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΩΤΕΥΟΜΟΥΝΑ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΕ ΒΙΖΙΤΕΣ.ΟΚ?

Anonymous said...

ΙΩΑΝΝΑ ΕΑΝ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟ STAR ΝΑ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΤΟΝ ΚΑΙΡΌ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥΛΑΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ; ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΔΕΑ;

vapsomallias said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Αγαπητή Ιωάννα, πιστεύεις πραγματικά ότι η σοβαρότητα ενός ανδρός κρίνεται από το εάν απολαμβάνει που και που την παρέα μίας εκλεκτής δεσποινίδος;

Marion said...

Ο Θάνος Λειβαδίτης ήταν ένας μεγάλος μποέμ. Του άρεσε πολύ το ποτό, το ξενύχτι, το κάπνισμα, η παρέα. Για να κερδίσει όλα αυτά μπορούσε να θυσιάσει τα πάντα. Έχω την εντύπωση ότι ο έρωτάς του για την Μέμα Σταθοπούλου τον σημάδεψε. Νομίζω ότι μετά από αυτή τη σχέση κάθε άλλη γυναίκα του φαινοταν λίγη. Πίσω από το σκληρό, άτεγκτο προσωπείο βρισκόταν ένας ευαίσθητος και ευάλωτος άνδρας. Αιωνία του η μνήμη.

Anonymous said...

ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΤΣΟΚΑΡΟ Ο ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ...ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ Κ ΓΑΜΙΑΣ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ...ΤΑ ΕΚΑΝΕ Κ ΠΑΛΙΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ Μ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΦΑΓΕ ΠΙΤΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!

Anonymous said...

Έλεος! Κι άλλοι ερωτεύτηκαν χωρίς ανταπόκριση αλλά δεν έκαναν έτσι!

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.