Sunday, June 19, 2011

ΓΕΥΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ VAPSOMALLIADES Χρήστος Γιανναράς: Τα βαμμένα μαλλιά είναι πιθηκισμός και εκβαρβαρισμός!



Κλείνουμε για την ώρα το αφιέρωμά μας στα βαμμένα μαλλιά (χρειαζόμαστε μπάνια και στα λουτρά του Σμοκόβου δεν είναι εύκολη η πρόσβαση στο internet…) με τις απόψεις ενός διανοουμένου, ο οποίος είναι σε θέση να αναλύσει  με έναν διαφορετικό, οπωσδήποτε ανώτερο, τρόπο την επονείδιστη συνήθεια πολλών ανδρών να βάφουν τα μαλλιά τους ή να καλύπτουν πονηρά την φαλάκρα τους. Ο Χρήστος Γιανναράς, πραγματικός χείμαρρος, έχει πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα να πει. Δείχνει το ζήτημα των κουτοπόνηρων επινοήσεων της κόμης να τον πονάει βαθιά. Και δεν χαρίζεται σε κανέναν – όπως το συνηθίζει άλλωστε. Με γλώσσα πύρινη αλλά συνάμα και μεστή, με λέξεις και φράσεις πρωτότυπες που πρώτη φορά φτάνουν στ’ αυτιά μας, θέτει το ζήτημα των βαμμένων μαλλιών στις πραγματικές του διαστάσεις και εξακοντίζει τα «πυρά» του προς όλες τις κατευθύνσεις…

 

Κύριε Γιανναρά, τι είναι για σας τα ανδρικά βαμμένα μαλλιά;

Τα βαμμένα μαλλιά είναι μιμητισμός κενός, πιθηκισμός έκδηλος,  εκβαρβαρισμός απόλυτος! Το βαμμένο μαλλί αποτελεί εγκύστωμα παρακμής εφιαλτικής. Το πλαίσιο που νοηματοδοτεί την επιθυμία ενός άνδρα που βάφει τα μαλλιά του είναι τα μεταπρατικά ιδεολογήματα της Δύσης. Ο κούφος μιμητισμός, ο παρακμιακός φενακισμός, η εγκληματική φρεναπάτη ότι ο χρόνος μπορεί ανέξοδα να παραταθεί.


 

Δηλαδή, αν καταλαβαίνω καλά, το βαμμένο μαλλί, κατά τη γνώμη σας, συνιστά σύμπτωμα γενικευμένης παρακμής;

Ακριβώς. Το βαμμένο μαλλί δηλοί, ως φυσιογνωμική εκφραστική, υπαρκτικό αδιέξοδο. Ευτέλεια, αλογία και αγλωσσία. Καταδεικνύει ζωή κενή νοήματος. Ο άνθρωπος που βάφει τα μαλλιά του στερείται της σχέσης με την αρχοντιά του ανθρώπου που ψηλαφεί νόημα κατ’ αλήθειαν βίου. 


Τι θα απαντούσατε σε εκείνους τους βαψομαλλιάδες που υποστηρίζουν ότι το να βάφουν τα μαλλιά τους αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμά τους;

Θα τους παρέπεμπα στο βιβλίο μου «Η Απανθρωπία του Δικαιώματος». Η ζωή είναι άθλημα υπαρκτικό. Η ύπαρξη είναι τάνυσμα στόχευσης στο πάντοτε απλήρωτο πλήρωμα της ζωής ως σχέσης. Ο βαψομαλλιάς, ον ολίγιστο, αηδιαστικά εγωκεντρικό, ολοκληρωτικά αλλοτριωμένο, κομίζει το απόλυτο τίποτα στο άθλημα της σχέσης.

 

Στη χώρα μας ειδικά έχουμε πολλούς που βάφουν τα μαλλιά τους. Τι οδηγεί κάποιον στην απονενοημένη επιλογή του βαψίματος των μαλλιών;

Η πασοκική λοιμική του Ελλαδέξ. Η σοσιαλεπώνυμη απάτη. Η ανεπίγνωστη αδυναμία ψηλάφησης νοήματος της όντως υπάρξεως. Η αδυναμία ταύτισης του κοινωνείν με το αληθεύειν.

 

Με κριτήρια ψυχολογικά και ανθρωπολογικά, πώς μπορούμε να περιγράψουμε τους βαψομαλλιάδες, τους περουκοφόρους, τους εμφυτευματίες και άλλες συμπαθείς κατηγορίες συνανθρώπων μας, οι οποίοι κλέβουν χρόνο που δεν τους ανήκει;

Οι μικρονοϊκές επινοήσεις της κόμης αποτελούν κατάντιας δείγμα θλιβερό, πλήγμα καίριο στον κοινωνιοκεντρικό χαρακτήρα του αληθώς ζην. Το βαμμένο μαλλί είναι ανήμπορο να κομίσει πρόταση νοήματος γόνιμη. Αποτελεί δείγμα επαίσχυντο διεθνιστικού μηδενισμού, μεταπρατικού «εκσυγχρονισμού», πασοκικού αμοραλισμού. Στερείται ψηλάφησης νοήματος. Είναι δείγμα απόλυτο μετριότητας προκλητικής, κατάντιας ολικής, ανεπάρκειας εκκωφαντικής. Καταδεικνύει ψυχικά υστερήματα κραυγαλέα. Ο άνθρωπος που βάφει το μαλλί του δεν μπορεί παρά να θεωρηθεί ολιγόστροφος, εθελόδουλος και εθελότυφλος. Ένας άνθρωπος σπιθαμιαίου αναστήματος, ολικά ανεπαρκής στο να συναντηθεί με το ανεπίγνωστο δώρημα της φαλάκρας, την αρχοντιά, το καύχημα των γκρίζων μαλλιών. 

 

Και η λύση; Υπάρχει λύση; Είστε αισιόδοξος, όταν υπάρχουν τόσοι Έλληνες που βάφουν τα μαλλιά τους;

Μόνο με μια ασυμβίβαστα κοινωνιοκεντρική πρόταση, μόνο με προσήλωση απόλυτη στην ανθρώπινη ποιότητα, θα ξεφύγουμε από την λοιμική των βαμμένων μαλλιών, από τον αισθητικό μεταπρατισμό του μαλλιού «κληματαριά», από την παρακμή και την σοσιαλεπώνυμη απάτη της περούκας. Μόνον η συμμετοχή στο άθλημα της σχέσης με το γκρίζο και αραιό μαλλί θα αποτελέσει σάρκωμα σκέψης γόνιμης, αφετηρία ρεαλιστικής νεκρεγερσίας του Ελληνισμού. Να κομίσουμε κριτήρια ποιότητας μαλλιού, ώστε να αληθεύει ο βίος. Με εμπειρικές ψηλαφήσεις ποιότητας ζωής. Με σκέψη γόνιμη, μακριά από μπογιές και περούκες. Προσωπικά, αρνούμαι να υποκύψω στους «ψυχολογισμούς», στις ψυχολογικές ψευδαισθήσεις και εκτονώσεις που κομίζει η βολική «αισιοδοξία» για περιορισμό της συνήθειας της βαφής. Ποια ελπίδα να έχει κανείς με τέτοια κατρακύλα ιλιγγιώδη, με τέτοια καυχησιολογία κραυγαλέα, με τόσους βαψομαλλιάδες; Η πραγματικότητα των βαμμένων μαλλιών δεν μπορεί παρά να οδηγεί στον απελπισμό. Finis Graeciae! Τουπίκλην!


Το γεύμα με τον κ. Γιανναρά πραγματοποιήθηκε στο ψητοπωλείο-οβελιστήριο «Η Λειβαδιά», Γλάδστωνος 7, στο κέντρο της Αθήνας. Το κλίμα ζεστό, φιλικό, με κόσμο αυθεντικά λαϊκό γύρω-τριγύρω. Απολαύσαμε από ένα σουβλάκι-καλαμάκι χοιρινό και μία πατάτες στη μέση. Το ψωμί προσφορά του καταστήματος. Ήπιαμε νερό. Οι τιμές λογικότατες. Ο λογαριασμός ανήλθε στο ποσό των 4,40 ευρώ.

931 comments:

«Oldest   ‹Older   201 – 400 of 931   Newer›   Newest»
Anonymous said...

Να δούμε βέβαια τι θα πει το βράδυ και ο Χατζηνικολάου.

Anonymous said...

Ναι...ξαναλειτουργεί το ALTER...Παιχνίδια σε βάρος των εργαζομένων κι αυτά...Είμαστε σε πολύ δύσκολη κατάσταση ως λαός...

Anonymous said...

Μην το βλέπεις έτσι. Σκέψου του με όρους απόλαυσης ενός θεάματος που αντίστοιχο δεν υπάρχει στην κεντρική και δυτική Ευρώπη.

Anonymous said...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ (18.53)

Σύμφωνα με πληροφορίες που επιμένουν, ο Νίκος Χατζηνικολάου λιποθύμισε πριν από ένα τέταρτο. Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, αυτό συνέβη λόγω υπερέντασης. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής λιποθύμισε από τη χαρά του που επιστρέφει στην τηλεόραση. Ευχόμαστε να έχει συνέλθει και να επιστρέψει ακμαίος στις οθόνες μας σε περίπου μία ώρα από τώρα. Η ενημέρωση τον χρειάζεται.

Anonymous said...

Ξέρει κανείς πώς μπορώ να βγάλω μέσα σε ένα μήνα κάποια χρήματα που χρειάζομαι για να αγοράσω ένα παλιό Golf;
Ευχαριστώ

Anonymous said...

Εγυφτιακή δημοσιογραφία

http://fimotro.blogspot.com/2011/05/blog-post_6927.html

Anonymous said...

Πουλάκια κελαηδάνε χαρούμενα στον κήπο, κομμένη εξάτμιση περνάει, πλυντήριο παίζει, τι Σπέτσες και βλακείες, εδώ είναι η ομορφιά
elianoula

Νίκος said...

Πως με βρήκατε; Είμαι σίγουρος ότι σας έλλειψα. Νομίζω ήμουν άψογος όπως πάντα. Με τα αστειάκια μου, τις παρατηρήσεις και τα σχόλιά μου. Αυτά που μας γράφει ο φίλος από τους Φαϊνάσιαλ Τάϊμς τα ξέρω, τα έχω διαβάσει και στο μbλονg του Παπαγιάννη*, τον οποίο διαβάζω κάθε ημέρα.

* ο οποίος Παπαγιάννης ομιλεί άριστα τη Γαλλική

Anonymous said...

πλυντήριο ton παίζει???

Anonymous said...

9.06 δεν ξέρω αν πρόσεξες το κορυφαίο αποψινό αστείο του Νίκου, όταν πήγε να αναφερθεί στη Δαμανάκη και είπε "Δραχμ... Δαμανάκη". Γέλαγαν και τα μουστάκια του από (αυτο)ικανοποίηση λόγω του ομολογουμένως καταπληκτικού αυτού αστείου, ενώ κοιτούσε δεξιά και αριστερά τους πανελίστες για σημεία επιδοκιμασίας.

Anonymous said...

Ωραίο.

Anonymous said...

μουνοπανελίστες.

Anonymous said...

Και να ήταν δικό του το "αστείο" 9:10 πάει στα κομμάτια. Κυκλοφορεί από χθες σε μέηλ το σπανίου χιούμορ "δραχμανάκη" από αυτά με τους χιλιάδες παραλήπτες που προωθούνται καθημερινά από χιουμορίστες συνάδελφους του Νίκου. Ο πάντα έφηβος στην καρδιά (και στο χιούμορ όπως προκύπτει) Νίκος το υιοθέτησε ασμένως όπως το άλλο με την πριγκηπική αδελφή Πίπα.

Νίκος said...

Θαυμαστή μου 9.10, στον Τράγκα απαντούσα όταν έκανα αυτό το αστειάκι. Χαίρομαι που το παρατηρήσατε, άρα ήταν όντως επιτυχημένο.

Anonymous said...

Μάλλον αρμοδιότητας της ανάρτησης του άλλου μπλογκ είναι το σημερινό επιτυχημένο αστείο του Νίκου. Υγρό και παχύρευστο φορτίο.

Anonymous said...

Με αυτά και με εκείνα, η Ελλάς οδεύει προς ένα νέο Ναυαρίνο. Δεν υπάρχει άλλη λύση από τον ξένο παράγοντα (που θα καταριέται την ώρα και την στιγμή που δέχτηκε τους καραγκιόζηδες στους κόλπους του, αλλά αυτό είνα άλλη ιστορία) που θα μας θέσει υπό επιτροπεία γιά να γλυτώσουν αυτοί και εμείς από την μαλακία μας (όσο διαρκεί η επιτροπεία, γιατί μετά κλάφτα Χαράλαμπε). Είμαι ικανοποιημένος, επιτέλους θα μπουν τα πράγματα στην θέση τους. Οι "αρχηγοί" Γιωργάκης, Αντωνάκης θα χαμηλώσουν στις πραγματικές τους διαστάσεις, αυτές του ουτιδανού φλούφλη. Ο Παπακωνσταντίνου, αυτός ο Γιώργος Αυτιάς της πολιτικής, θα αντιμετωπίζεται ως κλητήρας. Ο ηλίθιος κόσμος θα δει επιτέλους τι τενεκέδες ξεγάνωτους επέλεγε όλα αυτά τα χρόνια γιά να τον εκπροσωπήσουν. Ελπίζω ειλικρινά ο εξευτελισμός αυτών που ευτέλισαν τα πάντα (και αυτών που τους υποστήριζαν) να είναι απόλυτος και εντελής.

Anonymous said...

Despite the hurdles, pressure is building to have a deal done within three weeks because of an IMF threat to withhold its portion of June’s €12bn bail-out payment unless Athens can show it can meet all its financing requirements for the next 12 months.


Without the IMF funds, eurozone governments would either be forced to fill the gap or Αthens could default

Δεν είδα πουθενά να αποκλείεται το κλατάρισμα. Καλό το σενάριο της EU αλλά ειδικά άμα ο Σαμαράς υψώσει πατριωτικό αντιμνημονιακό παράστημα, ο Θανασάκης ο Έλληνας θα αναγκαστεί να φάει τις τυρόπιτες του.

Anonymous said...

Και εγώ πιστεύω αυτά που λέει ο 9:38. Ο κόσμος έχει ήδη ξυπνήσει και έχει καταλάβει τί ψήφιζε. Ήρθε η ώρα να νικήσει η δημοκρατία. Μια δημοκρατία βαθιά, δυνατή, άμεση και συμμετοχική. Όπου ο πολίτης θα πάρει τη ζωή του στα χέρια του. Χέρια δυνατά, στιβαρά και ατσαλωμένα στη εργασία. Νέοι πολιτικοί θα αναδειχθούν και θα μας οδηγήσουν στο δρόμο της υπευθυνότητας, της εργασίας και κυρίως της δημοκρατίας. Υπάρχει τόσο μεγάλη δεξαμενή έντιμων ανθρώπων σε αυτή τη χώρα άλλωστε, που δεν τολμώ να πιστέψω ότι δύναται να γίνει κάτι άλλο.

Anonymous said...

Αν σε είχα τώρα δίπλα μου 9:51 θα έτρωγες "ΣΒΟΥΡΙΧΤΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ" © (ξέρεις εσύ)...

Anonymous said...

@9:51, το δίχως άλλο.

Anonymous said...

Γιατί 9:56; Γιατί είσαι βίαιος; Η δημοκρατία προϋποθέτει την αποδοχή της διαφορετικής άποψης φίλε. Δεν χρειάζεται βία. Γιατί δεν παραδειγματίζεσαι από τους συμπολίτες μας που διαμαρτύρονται δημοκρατικά και ειρηνικά στο Σύνταγμα; Πολίτες έντιμους, πολίτες συνειδητοποιημένους και κυρίως δημοκράτες. Που τους κορόϊδεψε η ανέντιμη πολιτική ηγεσία που διοικούσε τον τίμιο αυτό λαό τόσα χρόνια. Ανθρώπους εργατικούς, τίμιους και κατά πάσα πιθανότητα αμόλυντους από συνδικαλισμούς, βύσματα, φοροδιαφυγή και αυθαίρετα. Που δεν ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ και Ανδρέα γιατί αυτός τους έδινε παροχές από τα δανεικά και τους έστελνε στα μπάνια του λαού. Ψήφιζαν λόγω πίστης στο σοσιαλιστικό ιδεώδες. Σε έναν καλύτερο και κυρίως δημοκρατικό κόσμο.
Και γω ελπίζω σε ένα λαμπρό μέλλον με όλες αυτές τις δημοκρατικές εκδηλώσεις. Φαντάζομαι ήδη να ρέουν καυτά δάκρυα στα ροδοκόκκινα μάγουλα των γερμανών πολιτών-δανειστών μας, αυτών που αιματοκύλισαν τον κόσμο κάποτε, όταν αντιληφθούν τις δύσκολες ώρες που περνάμε παρακολουθώντας αυτές τις εικόνες διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα. Είμαι σίγουρος ότι θα μετανιώσουν για την άκαρδη και φιλοχρήματη συμπεριφορά τους.

Anonymous said...

Τί θα γίνει με τον κωλοblogger ρε; Όλο bugs είναι η μαλακία. Μία σβήνονται τα σχόλια, τώρα μπαίνουν εις διπλούν. Βρωμοαμερικάνοι φονιάδες των λαών

Anonymous said...

Ναι, αλλά ο Αντώνης είπε να αφουγκραστούμε τους αγανακτισμένους του Συντάγματος.

Anonymous said...

Ξυνόγαλος φορ Πρέζιντεντ. Για να φάει όλος ο κόσμος τραχανά και να φοράει "OMEGA SPEADMASTER" ©.

Anonymous said...

O Καραϊοσκος είναι αγανακτισμένος;

Anonymous said...

10:17 δεν ακολουθείς "ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ" ©

Anonymous said...

10:27 επειδή του έφαγε ο Βάρσος τη γκόμενα (Ξυνόγαλο)

ΒΑΡΣΟΣ said...

Γνήσια ελληνικά συναισθηματικές και πολύ συγκινητικές οι δηλώσεις του Ηλία Πανταζόπουλου στη σημερινή Espresso, αναφορικά με την επίθεση που δέχτηκε αυτός κι ο Αλέκος Συσσοβίτης από αλγερινούς.

Ο Ηλίας προτείνει να δημιουργηθούν δημόσιες σχολές αυτοάμυνας προκειμένου να εκπαιδευτούμε όλοι για να αντιμετωπίζουμε τον κίνδυνο των αλλοδαπών. Μια, το δίχως άλλο, πρακτική λύση όπου π.χ. 70χρονοι και 70χρονες θα παρουν εύκολα μαύρη ζώνη στο καράτε προκειμένου να αντιμετωπίζουν επιθέσεις.
Παραθέτω μία μόνο ερώτηση και την απάντηση του Ηλία, για να καταλάβουμε όλοι το πόσο ωραία μιλάει ο Ηλίας. Όποιος ενδιαφέρεται να διαβάσει αυτή την ωραία συνέντευξη, μπορεί στο παρακάτω link

http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&la=1&artid=1376522&catID=16



- Ηλία νιώθεις απροστάτευτος στην ίδια σου την πόλη;

- Την πόλη δεν την αισθάνομαι πια δική μου. Δεν είναι πλέον κανενός. Πρέπει να μάθουμε να τη μοιραζόμαστε. Δεν είναι αυτή που αγαπήσαμε, ούτως ή άλλως. Είναι μια άλλη, μια καινούργια, που πρέπει να τη γνωρίσουμε από την αρχή και να δεχτούμε τις ανωμαλίες της. Ολα επάνω της είναι διαφορετικά. Ακόμα και ο αέρας της δεν μυρίζει όπως παλιά. Οι γειτονιές μετά τα απανωτά λίφτινγκ, έχουν χάσει το χαμόγελό τους. Ακόμα και οι πιτσιρικάδες τα καλοκαίρια έπαψαν να φωνάζουν. Εχω την αίσθηση ότι ακόμα και το σουβλάκι πια δεν έχει τη γεύση που είχε παλιά.

ΒΑΡΣΟΣ said...

Αυτό που λέει για το σουβλάκι είναι πάντως πολύ σημαντικό. Δύσκολο να βρεις καλό σουβλάκι τη σήμερον. Πολύ μεγάλο πρόβλημα για την Ελλάδα η ανυπαρξία καλού σουβλακιού.

Anonymous said...

Τελικά έγινε έτσι
http://fimotro.blogspot.com/2011/05/blog-post_6427.html

ή έτσι
http://fimotro.blogspot.com/2011/05/blog-post_464.html

Anonymous said...

Λοχαγέ, όμορφα - το δίχως άλλο - λόγια από τον Ηλία. Αντί για το "Ηλία ρίχτο", ίσως θα πρέπει να ακουστεί το "Ηλία κλείστο".

Anonymous said...

Λοχαγέ, σχετικά με τη σωστή παρατήρησή σου για το σουβλάκι, νομίζω ότι δεν χάθηκαν όλα. Ένα καλό και ζεστό σουβλατζίδικο στην πλατεία Κάνιγγος περιμένει κάθε απαιτητικό λάτρη του σουβλακίου.

Anonymous said...

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=7106

Anonymous said...

Το είδαμε κι αυτό...

Μαθήτριες στα εξεταστικά κέντρα με σορτσάκια αρκούντως κοντά και τα μπουτάκια των εις κοινήν θέαν των εξεταστών.

Και ερωτώ: Ε, να μην κάνει τα στραβά γουρλωμένα μάτια του, ο επιτηρητής στα ωραία μπουτάκια των κοριτσιών;

Anonymous said...

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ
ΚΑΘΙΣΤΟΙ....

ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ NEW YORK.
ΜΕΓΑΛΟ ΣΠΙΤΙ ΩΡΑΙΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟΣ ΟΙΝΟΣ.
ΖΗΤΗΣΑ ΩΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Η ΤΟΥΑΛΕΤΑ,ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ, ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΝΑ ΟΥΡΗΣΩ.
ΠΑΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΧΕΣΤΡΑ ΥΠΗΡΧΕ Η ΕΠΙΓΡΑΦΗ

ΕΔΩ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ ΚΑΘΙΣΤΟΙ.
ΕΜΕΙΔΙΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΗΚΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΕΞΗΛΘΑ.

ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΡΠΙΟΝ ΚΑΙ ΕΝΩ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΙΧΕ ΑΝΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΑ ΣΥΖΗΓΟΣ ΤΟΥ ...ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΕΠΛΗΞΕ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΟΥΡΗΣΑ ΚΑΘΙΣΤΟΣ.
ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΠΑΨΑ ΝΑ ΕΧΩ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ ΕΛΛΗΝΑ ΦΙΛΟ ΜΟΥ.

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΞΑΝΑΕΙΔΑ ΤΗΝ ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ Β.ΕΥΡΩΠΗ.
ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΛΕΟΝ ΕΞΟΙΚΕΙΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΙΣΤΟ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ ΩΣ ΔΕΙΓΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΘΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΕΣ.

ΔΕΝ ΒΑΡΥΕΣΑΙ ΕΙΠΑ Β.ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΤΩΝ ΑΝΤΡΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΤΟΜΙΝΕΣ ΜΕ ΜΑΣΤΙΓΙΑ,ΞΥΛΟ,ΔΙΑΖΥΓΙΑ ΜΕ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ.

ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...ΚΑΡΝΕΑΔΟΥ ΜΕΡΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ,ΕΚΑΛΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ.

ΚΑΙ ΣΤΙΣ 3 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑΝ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥΣ ΚΑΘΙΣΤΟ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ.

ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΔΙΕΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΟΥΡΕΙ...ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΤΑ.

ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΘΙΣΤΟ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ.

ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΖΑΓΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΕ,ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ.

ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ ΣΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΠΡΑΜΑΝΤΩΝ

ΚΑΘΙΣΤΟΙ ΚΑΤΟΥΡΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑΤ΄Σ ΟΡΕ.
ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ....

Anonymous said...

Ένα πραγματικά κορυφαίο σχολιογράφημα από τον Ξυνόγαλο. Απολαυστικό μέχρι εκεί που δεν παίρνει.

Να σημειωθεί η φράση του "ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΗΚΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΣ", που δηλώνει ότι ο φίλος μας βρίσκεται πάντα "επί των επάλξεων", στον ορθό δρόμο, μακριά από τις σειρήνες του (καθιστού) "εκσυγχρονισμού".

Anonymous said...

Ναι, πολύ ωραίο αλλά και τόσο αντιπροσωπευτικό κείμενο. Περιέχει όλα τα στερεότυπα του Ξυνόγαλου: μίσος για την πρωτεύουσα, φαντασιοπληξίες, γεννητικά όργανα, εβαπορέ κλπ.

Anonymous said...

... μόνο ο τραχανάς λείπει.

Πανούλης said...

Πριν φύγω από το σπίτι για τον καθημερινό μόχθο της εργασίας, η μητέρα μου με συμβούλευσε να προσέχω γιατί η κατάσταση είναι τεταμένη και μπορεί να γίνουν επισόδια. Επίσης μου πρότεινε να το πω αυτό και στους φίλους μου για να προσέχουν και αυτοί. Αυτό κάνω λοιπόν με το συγκεκριμένο σχόλιο που απευθύνεται σε όλους εσάς τους διαδικτυακούς μου φίλους.

Μαρίνα said...

Πανούλη σε παντρεύομαι!! Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την χρήσιμη προειδοποίηση.

Anonymous said...

Αφιερωμένο στους φίλους των δύο μεγάλων Ανδρών:

http://www.tovima.gr/oldPhotos/ABRAMOPOYLOS1.jpg

Anonymous said...

Ο Τσαγκαρουσιάνος, άθελά του, μας έδωσε με το τελευταίο editorial του μία πολύ παραστατική περιγραφή των απανταχού Ξυνόγαλων:

"Ξαναβλέποντας τις ταινίες του Μελβίλ σε Blu-ray (μόλις βγήκαν τα μεγάλα του αριστουργήματα L’ armée des ombres και Le cercle rouge), διαπιστώνω πόσο επίκαιρο είναι το βασικό νόημα που τις συνδέει όλες: ότι ζούμε σ’ έναν κόσμο μοναχικών αντρών με καρδιά κοτόπουλου...ότι ο «ανδρισμός» εφευρέθηκε για να καλύψουν οι μάγκες την έλλειψη σοβαρότητας που τους χαρακτηρίζει. Εκτός από μοναχικοί, οι ήρωές του είναι συχνότατα δειλοί και ψεύτες.

Sad, but true. Δείτε γύρω σας."

(σ.σ: εδώ ξέρουμε πολύ καλά που να κοιτάξουμε)


http://www.lifo.gr/mag/columns/3979

Anonymous said...

"ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΑ ΣΥΖΗΓΟΣ ΤΟΥ ...ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΕΠΛΗΞΕ"

Άλλο ένα σχέδιο του "ΙΟΥΔΑΙΚΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ" ©

Anonymous said...

ΞΥΝΟΓΑΛΟΣ © στη NEW YORK, ΚΑΡΝΕΑΔΟΥ, ΕΚΑΛΗ. Τώρα ΚΑΙ στα Πράμαντα.

(παρα)μορφωμένος said...

Φορ γκατ σεϊκ,

Μίλησε ο Protopappas...
Πάντως, καλά του τα' πε του Δρούτσα. Α ρε Δρούτσα τι soumele να πάθεις

Anonymous said...

"Greece is a submerging market. Having been downgraded to junk bond status, no one expects it to turn back into an emerging market for the foreseeable..." όπως μας πληροφορεί ο κ. James Mackintosh, investment editor των FT (και μάλιστα με φάτσα τρελλού επιστήμονος θα συμπλήρωνα). Μας εξηγεί πολύ ωραία γιατί η Γερμανία είναι "...rather less keen on a Greek default which raises the prospect of yet more easy money being chipped off to Athens..."
(αυτό βέβαια που παραλείπει να μας πεί είναι ο μακρύς καυλός που θα φάει το Athens γιά αυτό το ακούραστο χρήμα που θα του γαργαλήσει τις αμυγδαλές). Music to my ears όπως εν χορώ θα έλεγαν ο Νίκος και το τρελό αγόρι από τα Μέγαρα.

Ολη η εξόχως ενδιαφέρουσα (και άκρως geeky) ανάλυση εδώ

http://video.ft.com/v/969434002001/Forget-Greece-the-euro-is-all-about-China

Anonymous said...

Ν. Κούνδουρος: “Τέσσερα κτήνη που ούρλιαζαν και βρωμούσαν με έκαναν να δω την πραγματικότητα”.

Anonymous said...

Ο Κούνδουρος συνάντησε 4 Ξυνόγαλους; Ήμαρτον που λέει και ο άλλος.

Anonymous said...

Ποιός φοράει τα παντελόνια και το strap-on;

Anonymous said...

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΚΟΚΟΡΑΣ
ΠΑΡΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΟΤΑ

Αρχοντούλα said...

Ξυνόγαλε, είναι αλήθεια αυτό που λένε, ότι οι Ηπειρώτες είναι ανατομικά προικισμένοι; Μήπως γιαυτό τολμάς να είσαι κόκκορας;
Με ειλικρινές ενδιαφέρον
Αρχοντούλα

Anonymous said...

ΕΛΑ ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΜΙΚΗ ...ΠΡΟΙΚΑ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ IN VIVO.

Αρχοντούλα said...

Μόνο αν είσαι και εσύ εκεί. Να ξέρεις ότι ο δυναμισμός που εκπέμπεις έχει ξετρελάνει πολλές αναγνώστριές σου.
Αρχοντούλα

Anonymous said...

ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΝ ΥΜΝΕΙΤΕ

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙ ΛΑΟΣ ΥΠΕΡΥΨΟΥΤΑΙ

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Μ...Ι ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΑΜΗΝ ...ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΕΣ ΜΑΣ

Αρχοντούλα said...

Τι κοροϊδεύεις σαχλέ; Νομίζεις ότι εμείς τα κορίτσια δεν έχουμε βαρεθεί τους φλώρους Αθηναίους που δεν ξέρουν να μας φροντίζουν;

Anonymous said...

ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ

ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΦΛΟΜΟΣΑΤΕ ΣΤΟ ΕΒΑΠΟΡΕ

ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΑΝ ΚΑΘΙΣΤΟΙ

ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΓΙΝΑΤΕ ΑΚΡΟΑΤΕΣ...ΕΡΓΩΝ
ΚΑΙ ΘΕΑΤΕΣ ΛΟΓΩΝ...

Anonymous said...


ΕΛΑ ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΜΙΚΗ ...ΠΡΟΙΚΑ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ IN VIVO.

Anonymous said...

Δασκάλα: ...παιδάκια, σήμερα θα μάθουμε για τον αυνανισμό...

Μαθητές (πλην Ξυνόγαλου): κυρία, εμείς που γαμάμε να βγούμε διάλειμμα;

Anonymous said...

"ΦΛΟΜΟΣΑΤΕ" ©

Γλωσσολόγε, μην τεμπελιάζεις!

Anonymous said...

Χάρηκα πως τελείωσα τη δουλειά, και μετά ανακάλυψα ότι έχω κάτι ακόμη να κάνω. Γιούχου στιγμής.
elianoula

Anonymous said...

Αυνανόγαλος

Νίκος said...

Γιά να το πω λλλαϊκά, γιά να το πω πεζοδρομιακά, έφαγαν την σκόνη μας χθες!

"Το χθεσινό δελτίο ειδήσεων του Alter , παρά τις μέρες αποχής, βρέθηκε στην πρώτη θέση της κατάταξης και μάλιστα πάνω από το Mega. Για την ακρίβεια, το δελτίο του Νίκου Χατζηνικολάου βρέθηκε στο... 21,6% , ενώ το δελτίο ειδήσεων του Mega βρέθηκε στη δεύτερη θέση με 19,2%.

Το δελτίο του ΑΝΤ1 με τη Μαρία Χούκλη βρέθηκε στο 13,9%, ενώ το κεντρικό δελτίο του Star βρέθηκε στο 11,4%. Σε χαμηλότερα επίπεδα από το σύνηθες κινήθηκαν τα δελτία της ΝΕΤ και του ΣΚΑΪ με 4,1% και 2,8% αντίστοιχα".

Anonymous said...

Και ειχα μια φαγουρα εις τον αριστερόν Ορχιν για τα ποσοστά των ειδήσεων,φαγουρα η οποια επεκτάθη και εις τον δεξιόν ορχιν κ.Νικο καραγκιοζογλου...

Anonymous said...

Μην το λέτε, ο κύριος Νίκος είναι παράγων.

Anonymous said...

Μας κατέπληξε και απόψε το παιδί με την μπριγιαντίνη με την γνώση του της ελληνικής. Μας μίλησε γιά "περί κοινού δικαίου αίσθημα" αλλά και γιά βουλευτές που φυγαδεύτηκαν "μέσω φακών" (και κουκιών ίσως;). Οφείλουμε να τον συγχαρούμε, πολύ δυνατά ελληνικά γιά κάποιον που η μητρική του είναι τα εγυφτιακά.

Anonymous said...

Η λήξη της τηλεοπτικής σεζόν 2010-2011 βρίσκει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ακόμη μία φορά, πρώτο, σημειώνοντας συνεχή ανοδική πορεία στον πίνακα τηλεθέασης. Παραμένει σταθερά στην πρώτη θέση, με μέσο όρο 25,5%, ενώ σημειώνει άνοδο 1,3 μονάδας σε σύγκριση με την περσινή σεζόν (24,2%). Επίσης, καταγράφει τη μεγαλύτερη διαφορά των τελευταίων 19 σεζόν σε μέσο όρο σεζόν για τις καθημερινές, με 26,4% και διαφορά 8,5 μονάδων από το δεύτερο κανάλι ALTER.ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ...

Anonymous said...

Τα άβαταρς των απανταχού σελέμπριτις κομπλεξάρονται ισόβια μπροστά στην τελειότητα του άβαταρ της @gwynethpaltrow
elianoula

Anonymous said...

http://howpornstarsgrowit.com/?a=55637&t=

Anonymous said...

ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ
ΤΟΥΣ ΠΗΡ Ο ΠΟΤΑΜΟΣ
ΤΟ ΣΚΑΝΕ ΜΕ ΚΑΙΚΙ
ΕΓΙΝΗΚΕ ΧΑΜΟΣ

Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ
ΝΑΣΟΥ ΚΙ Ο ΑΛΜΥΡΟΣ
Η ΚΡΗΤΗ ΞΕΣΠΑΘΩΝΕΙ
ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΠΑΛΙ
ΜΕ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΜΑΖΙ
ΟΛOI Ν ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ
ΜΗΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΣΤΙΓΜΗ

ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ
ΟΙ ΑΙΣΧΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΝ ΑΥΤΟΙ

Θαυμαστής Νίκου said...

"Την πρώτη τους ραδιοφωνική εμφάνιση στη συχνότητα του Real θα κάνουν αύριο στις 11.00 το πρωί στο Νίκο Χατζηνικολάου, ο Θύμιος Καλαμούκης και ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης, μετά και από την ολοκλήρωση της συμφωνίας για τη “φιλοξενία” της “Ελληνοφρένειας”, τα επόμενα 2 χρόνια στο σταθμό".

Ας ελπίσουμε μόνο να μην μειωθεί κατά μία ώρα η εκπομπή του πολυαγαπημένου μας Νίκου.

Anonymous said...

Το "ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ ΣΠΕΡΜΑ" © του Ξυνόγαλου φτάνει ψηλά και ψύχεται

Anonymous said...

"ΟΛOI"

Με το "ΟΛΟΙ" εννοείτε και τους
"ΙΤΑΛΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ" ©; τους "ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ" ©; τους "ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΛΒΕΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΖΕΖΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ" ©;

"Ν ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ"

Ενάντια στον "ΙΟΥΔΑΙΚΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ" © και στην "ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΝ ΤΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ" ©. Πρώτα "ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ" ©, φαντάζομαι έχεις "PROFICINCY" ©, μετά να "ΤΟΝ ΑΡΠΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΙΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΡΑ" © και τέλος
ρίξε του μία “ΣΒΟΥΡΙΧΤΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ” ©.


"ΜΗΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΣΤΙΓΜΗ"

Δε χάνουμε, μην ανησυχείτε, έχουμε “ΡΩΛΕΚΣ” ©,
"ΟΜΕΓΑ SPEADMASTER" © και
"ΟΜΕΓΑ SPEEADMASTER" ©, έτσι ξέρουμε πάντα τη σωστή ώρα.

"ΤΡΕΞΤΤΕ" © λοιπόν, είναι "ΕΟΙΜΟΙ" ©
για "ΚΑΡΤΡΡΕΥΣΗ" ©, όλοι θα σας "ΘΗΜΟΥΝΤΑΙ" ©.

Anonymous said...

Οι προφητείες Ξυνόγαλου να μοιράζονται με την real news, καλύτερες είναι αυτές του Παϊσίου

Anonymous said...

Γιά τους φιλοπαίγμονες

http://www.vouleftis.gr/#

Anonymous said...

Η αυτοκριτική του πρώην Ρηγά Alexis

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathpolitics_1_02/06/2011_1295374

Προνάνσιέητορ © said...

Νdη Εν Εφ - Νdoυ Νοτ Φορνgέτ του τιούν ιν ατ ηλέβεν όου φάϊβ το άουρ φέηβοριτ ρέηνdιο στέησιον, Ρήαλ Ρέηνdιο, γουέαρ άουρ φέηβοριτ προνdιούσερ εd άνκορμαν γουϊλ χόουστ χιζ νιού πρόνgραμ έdρυ, "Ελληνοφρένεια". Δις πρόνgραμ ιζ μbρότ το γιού μbάη Μινέρβα Μbένεκολ. Μιούζικαλ σκόρ προβάϊνdενd μbάη Πασχάλης Τερζής.

Anonymous said...

Οου γιές, Νgρεκοφρένια, γουή σούαρ νdόντ γουόd του μίς δατ.

Anonymous said...

Μεγάλη ερμηνεία του τουπίκλην Σπόρου, κατά κόσμον Γιάννη Σταματίου, που μας άφησε χρόνους τον Ιανουάριο. Ηταν και μέγας βαψομαλλιάς ο μακαρίτης, ας μην το παραλείψουμε αυτό.

elianoula said...

Αγαπητοί σχολιαστές, ανώνυμοι, επώνυμοι, σεξιστές, γιδοβοσκοί, τσομπάνηδες και βοσκοπούλες, ελπίζω να είστε όλοι καλά. Είμαι η elianoula και μόλις ανακάλυψα το θησαυρό που δεν είναι άλλος από τα σχόλιά σας.
Πρώτα - πρώτα θα ήθελα να δηλώσω φαν του blog και να δώσω συγχαρητήρια στο δημιουργό. Στο παρελθόν, μάλιστα, είχα εκφράσει στην τουιτεροκοινότητα τον αμέριστο θαυμασμό μου - εύχομαι εκείνο το τουίτ να είχε αποφέρει έστω και μερικά κλικ παραπάνω. Διαβάζω τα posts, αν και κάποιους από τους Βαψομαλλιάδες που παρουσιάζονται δεν τους ξέρω - όπως έχετε καταλάβει άλλωστε είμαι του ελαφριού ρεπερτορίου, Μύκονος, μόδα, καναπέδες, απολιτίκ πράγματα. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να διευκρινίσω βέβαια ότι κάποια σαχλά που αναρτήθηκαν ως δικά μου, τύπου «Μόλις γύρισα από Μύκονο και έπεσα με τα μούτρα στη δουλειά. Ουφ!», δεν τα έχω γράψει εγώ και αποσκοπούν στο να με βάλουν στον ντορβά με τις μπατανόβουρτσες. Ας είναι.

Ευχαριστώ θερμά όλους όσους δουλέψατε σκληρά για την αποκατάστασή μου, ακόμη και εσάς που θεωρείτε το μπαστουνόβλαχο ιδανικό μου ταίρι. Είχα στο παρελθόν έναν τέτοιο, δεν θέλω άλλο, με πήγαινε βουκολικές βόλτες στο χωριό, μου εξηγούσε τι σημαίνει η τσοκάνα, με ταΐζε στοργικά ζυγούρι, μου έδειχνε τις τσιμπουροβύζες κατσίκες και έλεγε ότι τους μοιάζω. Τι παραπάνω μπορεί να μου προσφέρει ο Ξυνόγαλος; Ειδικά τώρα, που έχουν ανέβει οι μετοχές μου με τα comments σας, μόνο αυτό μπορώ να του αφιερώσω: http://www.youtube.com/watch?v=Aa7rFAO8lMA

Όσο για το twitter addiction disorder, πράγματι πάσχω από δαύτο. Να πούμε όμως ότι η μόνη διαφορά μεταξύ του τουίτερ και του να γράφεις συστηματικά comments σε blog εντοπίζεται στην οικονομία λέξεων.

Τέλος, η μύτη είναι δώρο θεού και όχι πλαστικού – αν απευθυνόμουν σε τέτοιο έχω πιο επείγουσες ανάγκες, όπως ορθά κάποιοι διαπιστώσατε από τις φωτογραφίες στο (ανενεργό) προφίλ μου στο myspace.

Σας ευχαριστώ όλους για τα απολαυστικά σχόλιά σας και ελπίζω η παρουσία μου εδώ να μη σας αποτρέψει από περισσότερα στο μέλλον. Είμαι attention whore, τι να κάνουμε.

elianoula

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=ui2lUSbNj1o

Anonymous said...

http://www.alexshalman.com/2009/07/07/a-fat-girls-struggle-with-discipline/

Εξαιρετικά αφιερωμένο απο τους σχολιαστές της ιστοσελίδας στην elianoula

Anonymous said...

Αφού μιλάμε γιά χονδρές, ας απολαύσουμε την πιό αποκρουστική χονδρή της επικράτειας σε νέες περιπέτειες (μακριά τα παιδιά γιατί η φώκια δαγκώνει)

http://www.newsbomb.gr/politikh/story/55888/to-ntokoymento-me-ton-propilakismo-tis-lianas

Anonymous said...

Είμαι attention whore, τι να κάνουμε.

elianoula

Γι΄αυτό ταιριάζετε με τον "ΞΥΝΟΓΑΛΟΣ

Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ

©"

Anonymous said...

Εμείς οι αρσακειάδες πάντως μαθαίναμε όλες υποχρεωτικά φλογέρα.
elianoula

Άλλος ένας λόγος που ταιριάζετε με τον ξυνόγαλο. Αυτός είναι Κολλεγιόπαις. Τι πιό φυσικό; Αφήστε που είναι και μάστορας στο κλαρίνο.

Anonymous said...

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ...ΦΟΡΑΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΟΙ ΧΟΝΤΡΟΥΛΕΣ;;;;

Anonymous said...

http://fimotro.blogspot.com/2011/06/blog-post_9215.html

Anonymous said...

5:49 Δε σε χαλάει, χοντρομαλάκας είσαι

Anonymous said...

Δυνατός παίκτης

http://nonews-news.blogspot.com/2011/06/2125.html

Anonymous said...

Δύο συνεντεύξεις του φιλοσόφου γιά τους γιανναρόπληκτους, η πρώτη στον Μπάμπη του Σκαι στις 27 Μαρτίου και η δεύτερη στην Κυριακοπούλου στην ΕΤ1 στις 25 Μαϊου. Η ευρηματική σκηνοθεσία (πολλά closeups) θα επιτρέψει στον θεατή να απολαύσει τον εκφραστικό γιαννάρειο λόγο.

http://www.skai.gr/player/TV/?MMID=212444

http://vimeo.com/24244972

Anonymous said...

http://nonews-news.blogspot.com/2011/06/tiffany.html

Anonymous said...

http://www.axortagos.gr/psixagogia/totefteri/des-tis-ellinides-star-paxoules.html

elianoula παχουλουλα

V. said...

Στο τρένο (τον "ηλεκτρικό" και όχι το οτομοτρίς) είχα την χαρά να κάτσω δίπλα από έναν δυνατό Έλληνα, καλωδιωμένο με ακουστικά κινητού, ο οποίος φορούσε μπλουζάκι με κουμπάκια ριγέ (οριζόντιες ρίγες) σφιχτό με την κοιλιά προτεταμένη, βερμούδα και πέδιλα. Μέσα σε μόλις μερικά δευτερόλεπτα, μια άκρως δυσάρεστη οσμή κατευθύνθηκε με γοργό ρυθμό προς τα ρουθούνια μου και από εκεί βολίδα προς τον εγκέφαλό μου. Απασχολημένος με το περιοδικό που διάβαζα (Κάπτεν Μάρκ-συλλεκτικό) δεν έδωσα τη δέουσα σημασία, μέχρι που αντελήφθην την πηγή της έντονης αποφοράς. Ήταν τα τόσο ελληνικά αυτά ποδάρια του διπλανού μου, με τα κακοκομμένα νύχια, τα στραβά δάκτυλα και τις ξεραμένες φτέρνες που ανέδιδαν αυτή την άκρως ελληνική οσμή. Έβγαλα, με μια αποφασιστική κίνηση, τα ακουστικά για να του απευθύνω τον λόγο εκνευρισμένος και ίσως να τον νουθετήσω και λιγάκι, όμως κάτι με έκαμψε: συνειδητοποίησα ότι ακούγαμε τον ίδιο σταθμό, την ίδια εκπομπή!.. Η ώρα ήταν 11:45 και αμφοτέρων "τα ραδιοφωνάκια ήταν κολλημένα στους 97,8" και τον Νίκο Χατζηνικολάου! Κατόπιν, θυμήθηκα ότι ο ηχολήπτης του κ. Χατζηνικολάου Πάνος Παπάς μού είχε, σε ανύποπτο χρόνο, εκμυστηρευθεί ότι και τα πόδια του Νίκου αναδίδουν μιαν ανάλογη οσμή, οπότε έδωσα τόπο στην οργή και επέστρεψα (με έκδηλη αγωνία) στις σελίδες του περιοδικού μου. Οι Λύκοι του Οντάριο, με την καθοδήγηση του Κάπτεν Μαρκ, του Μίστερ Μπλουφ και του "Θλιμμένου Μπούφου", ετοιμάζονταν για μια ακόμη ριψοκίνδυνη επίθεση...

Anonymous said...

Και τα πόδια των λύκων του οντάριο πάντως θα έζεχναν από την απλυσιά. Ήταν δύσκολη η καθαριότητα εκείνες τις δύσκολες και μαχητικες εποχές.

Anonymous said...

ΝΑΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΦΙΛΕ ΒΑΠΣΟΜΑΛΛΕΑ...

ΑΝ Ο ΚΑΛΩΔΙΑΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΟΙΓΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΘΑ ΣΕ ΕΠΝΙΓΕ Η ΜΠΟΧΑ ΤΗΣ ΤΕΡΗΔΟΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΕΣΗΠΟΤΩΝ ΟΔΟΝΤΩΝ.

ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΔΥΣΟΣΜΙΑΣ ΕΚΤΟΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΩ ΑΚΡΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕΣ.

ΟΙ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΝΕΟΠΛΟΥΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΣΕ ΤΙΣ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΕΣ 24ORE ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΜΑΥΤΡΑ ΔΟΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΛΕΒΕΝΤΙΑΣ ΤΟΥ ...ΧΥΛΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ BAR ΠΟΛΥΤΕΛΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΤΗΣ ΓΕΝΕΥΗΣ Η ESCORT ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΧΕ...ΔΙΠΛΑΡΩΣΕΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ ΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΔΟΣΗ ΕΙΡΩΝΙΑΣ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΑΔΙΤΗΣ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ : ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΑΠΕΡΙΠΟΙΗΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ.
Η ΚΥΡΙΑ ΕΙΧΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΥΨΗΛΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΞ ΕΛΛΑΔΟΣ...

ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΦΙΛΤΑΤΕ ΒΑΨΟΜΑΛΛΕΑ ΤΑ ...ΠΟΔΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΥΛΟΥ ΠΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ, ΘΑ ΒΡΩΜΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΖΩΧΝΟΥΝ ΕΣΑΕΙ....

ΞΥΝΟΓΑΛΟΣ
©

Anonymous said...

Σίγουρα εσύ του κάνεις χάλαουα, αρχιλεβέντη ηπειρώτη.

Anonymous said...

ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ BAR ΠΟΛΥΤΕΛΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΤΗΣ (ΓΡΑΝΙΤΣΑΣ) ΓΕΝΕΥΗΣ Η (FORD) ESCORT ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΧΕ...ΔΙΠΛΑΡΩΣΕΙ ©

Anonymous said...

ΕΙΡΩΝΙΑΣ ή ΕιρωνΕΙας; Να παρέμβουν οι γλωσσολόγοι του blog.

Anonymous said...

Μέχρι τη Γενεύη ωρέ έχει φτάσει η αφεντιά του Ξυνόγαλου και μάλιστα σε πολυτελές ξενοδοχείο; Από την Ήπειρο μέχρι τη Γενεύη είναι μακρύς ο δρόμος. Μήπως πρόκειται για δημιουργήματα της φαντασίας του λεβέντη Ηπειρώτη;

Anonymous said...

Μέχρι τη Δημητσάνα έχει φτάσει η χάρη του Ξυνόγαλου. Όχι παραπέρα. Αυτό είναι τεκμηριωμένο.

Anonymous said...

Ούτε μία αναφορά στον ηρωϊκό σκύλο Φλοκ; Μα τα χίλια γένια.. Εξίσου καλός όμως ήταν κι ο Όμπραξ. Μεταμφιεζόταν κιόλας.

Anonymous said...

Τι μέλλον να είχε με την συμπαθέστατη elianoula ο αρχοντόβλαχος αυτός. Θα την ταλαιπωρούσε μέρα και νύχτα με την ακαλαισθησία και την μπρουταλιτέ του.

Anonymous said...

ναι αλλα εχει "περιποιημενα γενητικα οργανα". αυτο που το πας

Anonymous said...

Τώρα που ανέφερε ο Βαψ το περιστατικό της σωματικής αποφοράς συμπληρώνω ότι είχα παρόμοια εμπειρία πρόσφατα, όταν βρέθηκα για πολύ ώρα σε απόσταση βολής από τον μουσικοσυνθέτη του ελαφρού ρεπερτορίου Σταμάτη Κραουνάκη. Ω θεοί, ω δαίμονες! τι βρώμα ήταν αυτή! Όχι μόνο ποδαρίλα, αλλά αποπνικτική μυρωδιά και από άλλα σημεία του σώματος αυτού του καλλιτέχνη.

Anonymous said...

Υπάρχουν Ξυνόγαλε και χειρότερα γεννητικά όργανα. Αυτά των Κύπριων.

Anonymous said...

ΠΟΙΟΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ; ΠΟΙΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟI;

του Χρήστου Ράπτη

Οι κινητοποιήσεις των Αγανακτισμένων (που τρομοκρατούν πλέον τα συστημικά ΜΜΕ) φαίνεται να βγάζουν από τον λήθαργο τους "διανοούμενους" της χώρας και την πανεπιστημιακή κοινότητα, η οποία ξαφνικά φαίνεται να ανακάλυψε τον πνευματικό της ρόλο.

Είναι γνωστό ότι στη χώρα αυτή, όπου τα τελευταία 35 χρόνια κυριαρχούν η ευκολία και ο κυνισμός της πολιτικής εξουσίας, οι ελάχιστοι σοβαροί Έλληνες διανοούμενοι αναγκάστηκαν να ιδιωτεύσουν. Καταδικασμένοι στη σιωπή, παρέμειναν μακριά από τα πανεπιστήμια, όπου βασιλεύει η διαφθορά των κοινοτικών κονδυλίων και των επιδοτήσεων κάθε είδους.

Η πανεπιστημιακή κοινότητα, αντίθετα, συμβιβασμένη, κρατικοδίαιτη και με πολιτικές εξαρτήσεις, ταυτίστηκε με το μεταπολιτευτικό εξουσιαστικό σύστημα διακυβέρνησης, στρέφοντας την πλάτη της στην κοινωνία. Οι δήθεν πανεπιστημιακοί δάσκαλοι μετατράπηκαν σύντομα σε... επιχειρηματίες, αναπαράγοντας ένα ευνοιοκρατικό, αντιπαραγωγικό και εντέλει χαμηλού επιπέδου σύστημα "ανώτατης" εκπαίδευσης, που ήταν καταδικασμένο να χρεοκοπήσει ηθικά, επιχειρησιακά και πολιτισμικά.

Σήμερα οι καθηγητάδες, αυτοί δηλαδή που εξέθρεψαν την κομματοκρατία στα πανεπιστήμια, συγκυβερνώντας επί της ουσίας την χώρα τα τελευταία 35 χρόνια, βλέπουν ότι το καράβι της μεταπολίτευσης βουλιάζει και προσπαθούν να σωθούν, μεταμφιεσμένοι σε "Βελουχιώτηδες" της νέας εποχής. Δεν θα πρέπει να λησμονούμε ότι οι πολλοί γαλάζιοι και πράσινοι υπουργοί της μεταπολίτευσης προήλθαν απο την πανεπιστημιακή κοινότητα, η οποία έδωσε, άλλωστε, μεταπολιτευτικά στην χώρα τουλάχιστον δύο πρωθυπουργούς. Καθηγητές είναι ο Αλογοσκούφης και ο Χριστοδουλάκης που ευθύνονται ο καθένας με διαφορετικό τρόπο για την απογείωση του χρέους και των ελλειμάτων.

Τώρα, το καθηγητικό κατεστημένο, όπως λέγαμε παλιά, προφανώς θέλει να επιβιώσει "πολιτικά" και ακαδημαϊκά και έχοντας μηδενίσει το κοντέρ, να παίξει ρόλο στο πολιτικοκοινωνικό σκηνικό της επόμενης μέρας μετά την κρίση. Και αύριο οι αξιότιμοι καθηγητάδες, αφού στήριξαν τους πάντες στο παρελθόν αν χρειαστεί, δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να επεφημίσουν το κάθε μελλοντικό Βοναπάρτη.

Jamal - Male Escort said...

Πάντως ο Ξυνόγαλος το back door του το έχει καθαρότατο.

Anonymous said...

4:57 είναι επειδή τα γλΥφει συνέχεια, όπως κάνουν οι σκύλοι.

Anonymous said...

Πολύ ωραία τα λέει ο Ράπτης για τους "διανοούμενους". Ξηλώνει αυτόν τον χώρο, αν και ράπτης.

Otto von Bismarck said...

Ζέερ γκούτ τα λέει αυτός ο Γάπτης, αλλά εγκώ το είκα πει καλύτεγα:

Drei Professoren – Vaterland, du bist verloren!

Πολύ γουγούνια αυτοί οι καθηγκιταί -- schwein!

Anonymous said...

Χθές το απόγευμα πέρασα από την πλατεία Συντάγματος. Δεν υπήρχε ο τόσος κόσμος που περιμένει κανείς εάν παρακολουθεί τα μμε. Επίσης, σε σχέση με την πρώτη μέρα των συγκεντρώσεων οπότε και επίσης είχα περάσει από την ίδια πλατεία με τους διαμαρτυρόμενους, παρατήρησα ραγδαία αλλάγη του κόσμου επί το γραφικότερον. Καλύτερος ο κόσμος την πρώτη ημέρα. Χθες πάντως, ακριβώς μπροστά στην είσοδο του μετρό, βρισκόταν πολυπληθής ομάδα νεαρών που φώναζε ρυθμικά 'φέισμπουκ, φέισμπουκ'!

Anonymous said...

να δούμε όταν αρχίσουν οι θερινές διακοπές των αγαναχτισμένων πόσοι από δαύτους θα παραμείνουν.

Anonymous said...

Διαπίστωσα ότι πολύς κόσμος δεν θα πάει φέτος πουθενά. Ακόμα και ο φίλος μου ο Θανάσης που πάει κάθε χρόνο δύο με τρεις μήνες διακοπές, φέτος θα κάτσει στην Αθήνα. Ίσως κανένα μπάνιο στο Μάτι τα σαββατοκύριακα και αυτό είναι όλο.

Θανάσης ο Έλληνας said...

Φίλε, αν εννοείς πάντως εμένα, να σε πληροφορήσω ότι και φέτος, όπως και κάθε άλλη χρονιά, θα κάνω τις συνηθισμένες τριμηνιαίες (10/06 - 10/09 μου διακοπές στην ιστορική Σαλαμίνα. Καμιά βουτιά, λίγο ουζάκι, λίγες βόλτες, πολλή πολιτικολογία, αυτές είναι διακοπές! Δεν χαλάει ο Θανάσης με τίποτα τον προγραμματισμό του. Ειδικά το καλοκαίρι. Το Ελληνικό καλοκαίρι.

Anonymous said...

Τελικά οι Αλβανοί κερδίζουν τις εντυπώσεις παγκοσμίως.

http://www.youtube.com/watch?v=RDmLV5QXIis

http://www.youtube.com/watch?v=dZKGeKOgj2M

γκριζομάλλης said...

Θανάση, δεν θα ξεχάσω την ταμπέλα Καλωσήλθατε στο μαγευτικό Μπατσί, που είδα αμνημόνευτα χρόνια πριν στην είσοδο του εν λόγω μαγευτικού. Μια που θα είσαι εκεί τριγύρω, τσέκαρε και πες μου αν η ταμπέλα στέκει ακόμα. Μιλ μερσί.

Θανάσης ο Έλληνας said...

Θα δω αν θα το κάνω Γκριζομάλλη. Δεν είμαι και τόσο σίγουρος. Όχι γιατί δεν θέλω να εξυπηρετώ τους άλλους, αλλά γιατί θέλω, ιδιοτελώς, τα μυστικά της μαγευτικής Σαλαμίνας να παραμένουν καλά κρυμμένα στην αχλή του χρόνου. Για κατανάλωση μόνο από πραγματικούς Έλληνες. Από γενναίους Έλληνες. Και όχι από μητραλοίες σαν και του λόγου σου, που πρόδωσαν την γλυκιά μας πατρίδα για τα θέλγητρα της Δύσεως.

γκριζομάλλης said...

Μην είσαι τόσο αυστηρός. Εδώ στα σκληρά τα ξένα νοσταλγώ καθημερινώς (και καθηβραδυνώς) τις σαλαμίνιες χάρες.

Επίσης σε προκαλώ ιδιωτικώς να δούμε ποιος εξ ημών γνωρίζει καλύτερα τα κρυμμένα θέλγητρα της ηρωικής νήσου. Θα χάσεις καϋμένε, άκου που σού λέω.

Anonymous said...

Ο ΧΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΟΚΟΡΙΑ.

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΑΝ ΟΙ ΕΒΑΠΟΡΕΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΚΟΒΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΗΝ ...ΜΕΤΑΝΟΗΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.
ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΑΤΟΣ ...ΜΑΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙ ΕΒΑΠΟΡΕ ΖΑΜΠΟΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΔΑΝΕΙΑΚΙΑ.

THE PARTY IS OVER ΤΑ 2 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΕΞΟΧΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΗΣ ΚΟΡΗΣ ...ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ 40ρης ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ...ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕΙΡΕΣ ΣΤΟ SKY
Η ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΜΕ
ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΛΕΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΓΑΝΕ ΠΑΛΙΑ

Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΑΡΧΟΝΤΙΑ.

Anonymous said...

Καίρια η παρέμβαση Ξυνόγαλου. Απόδειξη ότι αν αφαιρέσεις την μπαστουνοβλαχίαση, από κάτω κρύβεται ένα κουκούτσι ορθής πολιτικής σκέψης.

Anonymous said...

Επίθεση με ειρωνείες και στον άλλοτε συνεργάτη του, τον Κανελλάκη, έκανε από την εκπομπή του πριν δύο μόλις λεπτά το παιδί με την μπριγιαντίνη. Μεγάθυμο πάντα αυτό το παιδί. Κρατά και τιμά φιλίες και συνεργασίες.

Anonymous said...

Φοβερά εύστοχο το σχόλιο του Ξυνόγαλου. Πολύ καλός.

Anonymous said...

Τίναξε την μπάνκα ο Ξυνόγαλος με το εύστοχο (και ολίγον δυσώδες) σχόλιό του, όπως και ο πρόεδρός του άλλωστε.

Anonymous said...

Προτείνω στη διαχείριση του μπλογκ, αν το επιθυμεί, να βραβεύσει τον Ξυνόγαλο για το παραπάνω σχόλιό του με την προσφορά ενός δωρεάν κομπλέ διημέρου στην Σαλαμίνα.

Anonymous said...

Νa βραβευθεί και η elianoula πάραυτα γιά το παρακάτω έξοχο τιτίβισμα:

Μπαίνουμε πλέον στο σαγιονάρα era. Τους ασχημοδάχτυλους να λυπάσαι
elianoula

Anonymous said...

Να γίνει λοιπόν προσφορά δωρεάν διημέρου ΓΙΑ ΔΥΟ. Αν και η συμπαθής elianoula θα χρειαστεί γερά νεύρα για να ανταποκριθεί σε αυτό το ταξίδι με περέα τον φίλο μας τον ολίγον χοντράνθρωπο.

Anonymous said...

Γράφω από το Σύνταγμα, στα Μακντόναλτζ. Δεν έχω να φάω ούτε ένα χάμπουργκερ. Να φύγουν οι κλέφτες. Πεινάω, πεινάω, δώστε μου να φάω.

Bruno Skoll said...

Ήθελα να ευχαριστήσω τον πελάτη μου κύριο Ξυνόγαλο που, με το σχόλιό του, επιβεβαίωσε το σχόλιο του συναδέλφου Jamal.

Anonymous said...

ΠΡΙΝ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΕΚΑΤΟΜΒΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΓΟΡΕΥΘΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΖΩΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΤΙΚΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΒΑΚΤΗΡΙΟΥ Ε.COLI 0104

Οι Γερμανικές υπηρεσίες δέν εδειξαν ιδιαίτερο ζηλο για την ενημέρωση των αλλων χωρών της ΕΕ διότι στην προκειμένη περίπτωση υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για την γερμανική κτηνοτροφία .Το βακτηριον E.Coli δεν εχει σαν χωρο πολλαπλασιασμου το εδαφος η τα φυτά απλα εκει παραμενει χωρις να πολλαπλασιαζεται.Ο ιδανικός χωρος του ειναι το πεπτικο συστημα των ανθρωπων και ζωων και ΚΥΡΙΩΣ ΒΟΕΙΔΩΝ.

Η Γερμανία λόγω κλίματος και αρκετα καλης αλυσιδας ψυξεως των προιοντων ζωικης προελευσης εχει την δυνατότητα να περιοριζει την εξαρση της επιδημιας.

Η Ελλάδα δεν εχει αυτη την δυνατότητα και ειδικα τους καλοκαιρινους μήνες.

Εαν δεν θέλουμε να εχουμε τρομακτικες επιπτωσεις στην υγεια του Ελληνικου πληθυσμου και ΟΛΟΣΧΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ πρέπει να σταματησουμε τις εισαγωγες προιοντων ζωικησ προελευσεως απο την Γερμανια τουλαχιστον για διαστημα 30 ημερων ωστε νa είμαστε σίγουροι για την ασφαλεια των εισαγομένων πρoιόντων.

Πρός το παρον οι συνεχεις παλινωδιες των Γερμανων δεν πείθουν για την πηγη της μολυνσης ,η ΣΟΓΙΑ δεν ειναι η πλεον διαδεδομένη τροφη στην Γερμανια.

Anonymous said...

"ΞΥΝΟΓΑΛΟΣ

Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ

©" ©

Μεγάλη αρετή η αυτογνωσία βλάχο

Anonymous said...

Εκβαρβαρισμός. Ο γερόλυκος γλείφτης (ή καλύτερα γλΥφτης) της κοινής γνώμης διευθυντής του ΚΟΝΤΡΑ (και κατά το παρελθόν διευθυντής και άλλων περιθωριακών σταθμών) Τάσος Παπαδόπουλος βγήκε στο "δελτίο" του Χίου να αναγγείλει την έναρξη της επανάστασης και τον συγκλονισμό του από την μαζική συμμετοχή του Λαού. Κατά σύμπτωση δίπλα του στέκονταν οι βαρβάτοι εκπρόσωποι της σοβαρότητας, ο γίγας πρώην εισαγγελέας Σακκας (που ξημεροβραδιάζεται στα δελτία του ΚΟΝΤΡΑ) και ο ακόμη πιο γίγας Δόκτορας Κουτσούκος.

O Trippi είχε άδικο. The revolution WILL be televised.

Anonymous said...

Και ο Τέρενς Κουικ στο Σύνταγμα;

Αναμφισβήτητα η επανάσταση κερδίζει σημαντικά σε κύρος και σφρίγος.

Anonymous said...

Και η Τζούλια Παπαδημητρίου Βοσκοπούλου εξεγερμένη στο Σύνταγμα; Η μαζικότητα του κινήματος ξεπερνά κάθε όριο πολυσυλλεκτικότητας. Διαμαρτυρόμενοι υπάρχουν παντού, μέχρι και στο Κολωνάκι, μας ενημερώνει η Τζούλια.

Anonymous said...

Αν και Κυριακή, ένιωθα πολύ κουρασμένος σήμερα. Μια κούραση ψυχολογική, που με βασάνιζε ανελέητα όλη μέρα. Συνειδητοποίησα ότι φταίει η μιζέρια και η απαισιοδοξία όλων των γνωστών μου για την οικονομική κατάσταση της χώρας. Έτσι, αποφάσισα να κατέβω στην πλατεία Συντάγματος για να διαμαρτυρηθώ και γω. Να ενώσω και γω τη φωνή μου με όλους τους άλλους αγανακτισμένους πολίτες. Μόλις έφτασα, πήρα ένα μαλλί της γριας και προσχώρησα στο πλήθος. Ένα πλήθος ζωντανό, ένα πλήθος ευαίσθητο, ένα πλήθος βαθιά δημοκρατικό. Σκέφτηκα ότι αν ρίχναμε όλοι μαζί ταυτόχρονα ένα ρέψιμο, θα γκρεμίζαμε το κωλοκτίριο της βουλής. Άρχισα να ακούω τις συζητήσεις γύρω μου. Άλλοι ζητούσαν να φύγουν οι κλέφτες, να φύγει το μνημνόνιο και η τρόϊκα, ενώ άλλοι μιλούσαν για το Facebook και το Twitter και το πόσο άλλαξαν τη ζωή μας. Και ξάφνου, συνειδητοποίησα ότι είχε φτιάξει η διάθεσή μου. Τα επαναστατικά vibes της ατμόσφαιρας, η αδελφοσύνη, η αλληλεγγύη και η αποφασιστικότητα μας με έκαναν άλλο άνθρωπο. Λαός ενωμένος-ποτέ νικημένος. Δεν θα περάσει ο φασισμός του μνημονίου. Η δημοκρατία θα νικήσει γι άλλη μια φορά.

Anonymous said...

Μας λένε να αφήσουμε τις συγκεντρώσεις στο Σϋνταγμα και να πάμε στη δουλειά μας. Μα δεν έχουμε δουλειά γιατί δεν βρίσκουμε, τους απαντάμε. Μας λένε ότι δεν ενδιαφερόμαστε για το καλό της πατρίδας. Μα γι αυτήν το κάνουμε, τους απαντάμε. Μας κατηγορούν για πολιτικά παιχνίδια. Μα δεν ανήκουμε σε κόμμα, τους απαντάμε.

Αν οι απαντήσεις μας δεν σου κάνουν, μην έρθεις μαζί μας. Κάτσε στον καναπέ σου γιατί η επανάσταση ξεκίνησε χωρίς εσένα και θα συνεχιστεί χωρίς εσένα. Πάψε μόνο να κατηγορείς όσους έχουν όνειρα. Όνειρα κι ελπίδες για ένα καλύτερο κόσμο. Ένα κόσμο για τον οποίο αγωνίζονται. Ένα κόσμο δίκαιο, χωρίς μίζες και ανισότητα. Ένα κόσμο με ίσες ευκαιρίες για όλους. Ένα κόσμο βαθιά δημοκρατικό. Γιατί αυτή είναι η δύναμη της δημοκρατίας και του λαού. Δύναμη που μπορεί να νικήσει και τον μεγαλύτερο στρατό του κόσμου.

Anonymous said...

Σπουδή πάνω στη διαφορετικότητα: Μαύρος Αλμπίνος, MTV, τώρα
elianoula

Anonymous said...

Προχθές διασταυρώθηκα με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ (του οποίου τα παιδιά είχε πρόσφατα τσακώσει η αστυνομία με υλικό για κατασκευή μολότωφ) Γρηγόρη Νιώτη. Είχε ξεχάσει ανοιχτά τα "μαγαζιά" του. Έτσι διαπίστωσα ότι από μέσα έλαμπε ένα γαλάζιο σώβρακο.

Δευκαλίων said...

Με την επανάσταση του Συντάγματος βρέθηκε σε δεύτερη μοίρα το χθεσινό Athens Pride. Άδικο αυτό. Αφιερώνω σε όλες και όλους ένεκα της χθεσινής μέρας το περίφημο Sexual Revolution των μαγευτικών και πολύυυυ αγαπημένων μου Army of Lovers. "Φίλα με παντού" Ηπειρώτη λεβέντη!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=INnsdMgoVvg

Anonymous said...

"Να αφουγκραστούμε τους Αγανακτισμένους" δήλωσε και ο Αντωνάκης.
Μίλησε κανεις για ξύλινο λόγο?

Anonymous said...

Και ο Γιάννης Βούλτεψης στο Σύνταγμα. Αν ζούσε βέβαια. Είναι παραπάνω από βέβαιο ότι και ο μακαρίτης θα έδινε βροντερό "παρών" εφόσον δεν είχε πεθάνει πέρυσι και βρισκόταν σήμερα εν ζωή. Τώρα όμως βρίσκεται νεκρός κάτω από το χώμα. Έτσι εκ των πραγμάτων δεν μπόρεσε να φορέσει το κασκέτο του και να πάει.

Anonymous said...

Μπορεί να τα έγραψε απολαυστικά και έξω από τα δόντια ο Μπάμπης στην Καθημερινή για Κουρή, Χατζηνικολάου και Τράγκα, έδειξε όμως ταυτόχρονα και τον (γνωστό σε αρκετούς) ρόλο του στο συγκρότημα Αλαφούζου. Γιατί απλούστατα -και είναι πασίγνωστο αυτό σε όσους γνωρίζουν τα του Ελληνικού τύπου- κανείς δημοσιογράφος δεν μπορεί να γράψει άρθρο με τόσες και τόσο έντονες προσωπικές αιχμές εναντίων τόσο "θεσμικών" προσώπων (ακόμη και όταν αυτές οι αιχμές σχετίζονται με την επαγγελματική ταυτότητα των κρινόμενων) χωρίς την άδεια ή, για να το πούμε με μεγαλύτερη ακρίβεια, χωρίς την εντολή του αφεντικού. Απολαυστικός ο Μπάμπης μεν, μαντρόσκυλο του αφεντικού του δε.

Anonymous said...

Και ως διευθυντής του ραδιοφωνικού ΣΚΑΪ ο Μπάμπης σάρωνε υπέρ των συμφερόντων των αφεντικών. Αυτά έχουν τα διευθυντηλίκια σε όλα τα Μέσα.

Anonymous said...

"Σε αυτόν τον άθλιο ψεύτη που τον έχουν βάλει να με συκοφαντήσει έχω καταθέσει αγωγή" είπε το πρωϊ ο Νίκος κατακεραυνώνοντας τον Μπάμπη. Ηταν τέτοιος ο θυμός του Νίκου που έβλεπε κανείς τα σφιγμένα χείλια και τα ανοιχτά ρουθούνια. Τούρμπο τον έκανε τον Νίκο ο Μπάμπης (ο Γιάννης δηλ). Αγωγή θα καταθέσει και ο Τράγκας όπως μας πληροφόρησε ο Νίκος. Αν γίνει ποτέ αυτή η δίκη δεν θα την χάσουμε με τίποτα.

IL GRANDE BELZONI said...

Η ΔΟΞΑ ΤΩΝ ΓΕΝΕΩΝ

Ο Αντρικος ελεγε>Ροδα ειναι και γυριζει,γυριζει ο τροχος ΓΑΜΑΕΙ και ο φτωχος!!

ο Γιωργακης λεει>Ροδα ειναι και γυριζει,γυριζει ο τροχος ΤΗΝ ΤΡΩΕΙ και ο φτωχος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΞΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΕΝΕΩΝ ΣΤΗΝ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ,ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!!

Υ.Γ>αφου φτασαμε στο σημειο να λεμε οτι το facebook κανει κανει επαναστασεις,ειμαστε αξιοι της ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ

Anonymous said...

A, ώστε θα προσφύγει δικαστικά ο Νίκος εναντίον του Μπάμπη? Πολλές δίκες θα έχει τότε, αν αληθεύουν τα γραφόμενα στο άλλο μπλογκ για ευθύνες του Χατζηνικολάου σε σχέση με το ισχαιμικό επεισόδιο του Πασχάλη Τερζή..

Anonymous said...

Τώρα βάζουμε Alter να δούμε τι θα πει ο Νίκος και ο άλλος ο βασιβουζούκος ο Τράγκας επί του θέματος. Προβλέπεται "πολύ γέλιο" ©

Anonymous said...

Δηλαδή Κουρής εναντίον Γιάννη δια μέσου των τσιρακίων τους.

Anonymous said...

Θα έχει δελτίο?

Anonymous said...

Οχι ρε πούστη μου, δεν έχει "ειδήσεις" σήμερα;

Anonymous said...

Καλά, ας δούμε τι έχει να μας πει η elianoula τότε.

Anonymous said...

@Anastasialadiab αν είχαμε ραντεβού στον Τερκενλή δεν θα μπορούσα να τουιτάρω, θα είχα σοκολάτες μέχρι τους αγκώνες
elianoula

Anonymous said...

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=7242

Anonymous said...

Ευτυχώς που σ' αυτές τις κρίσιμες στιγμές (sic) υπάρχει και ο Γ. Αυτιάς. Ο Γιώργος δίνει την δική του καθημερινή ανιδιοτελή μάχη στο πλευρό του προδομένου και χειμαζόμενου λαού μας και -ως νέα Βέμπο- μας εμψυχώνει στον άνισο αγώνα ενάντια στους σύγχρονους επιβουλείς της πατρίδας μας.

Γιώργο "Βέμπο" Αυτιά, σ' ευχαριστούμε.

Anonymous said...

Αφιερώνεται στον τυροπαραγωγό Ξυνόγαλο

http://www.youtube.com/user/HeftyKidEnt

Anonymous said...

11:40 νοτγουιδστάdιg που θα έλεγε κι ο Νίκος (μας), ο Αlexis, αφεντικός του Μπάμπη αλαφουζομαντρόσκυλου, έχει συνέντευξη του Άκη. Δις κοbλήτς δη πάζλ.

Anonymous said...

Πολύ γέλιο βάζει το πρωί ο Τράγκας,με το παραλήρημά του...Είχε πάντως προνοήσει και απαγκιστρώθηκε νωρίς από την υπόθεση Μνημόνιο,και τώρα λαϊκίζει φουλ...Καλημέρα-καλημέρα

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=Rb5E-qCQR7Q

20 μήνες αγώνας - Prime Minister GR

"Πολύ γέλιο" ©

Panos said...

Αφιερώνεται με πολλή αγάπη στον Νίκο "backdoor boy" Ξυνόγαλο. Ακόμα θυμάμαι τις τρυφερές στιγμές που περάσαμε παρέα.

http://www.youtube.com/watch?v=zqsSoIfpSPo

Anonymous said...

Ωραία γυναίκα αυτή η Γκίζα. Και πολύ καλή κωμικός.

Anonymous said...

8:48 πλάκα μας κάνεις?η υστέρω?

Anonymous said...

O 8.57 δεν κατάλαβε την ειρωνεία του 8.48.

Anonymous said...

Εδώ 8:57,ελήφθη...

Anonymous said...

search keywords:
προβλημα με κοπρανα. το πρωι μαυρα το βραδυ πρασηνα

Anonymous said...

Επιτέλους, ειδήσεις στον Σκαι. Γι αυτό μου αρέσει ο Αλαφούζος με τους απεργοσπαστικούς μηχανισμούς του. Η Σία σε μεγάλες ομορφιές απόψε, η γραία Ελλη παρακαλείται να φάει την σκόνη της...

Anonymous said...

Η Σία? Η σύντροφος του κομμαντάντε Μιχαλάκη απεργοσπάστρια?

Ατιμα θηλυκά....

Anonymous said...

Λίαν δυνατό το θηλυκό επιτελείο του σταθμού του Φαλήρου. Σία, Ελλη Τριανταφύλλου, Κατερίνα Ακριβοπούλου και Γκίζα όπως προείπαμε. Τι παραπάνω μπορεί να ζητήσει κανείς;

Anonymous said...

Τη Σία Λιαροπούλου περικαλώ

Anonymous said...

9:07,με ποιόν τραβιέται η Σία και 9:10 γιατι ξέχασες την κακάσχημη του δικαστικού ρεπορτάζ?

Anonymous said...

9.15 γνωστά πράγματα αυτά. Είσαι νέος στο μπλογκ? Αν ναι, καλωσήλθες

Anonymous said...

8:35 ώστε εσείς βουλώνετε τον σωλήνα παραγωγής "τραχανοβομβίδας" © με "ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ ΣΠΕΡΜΑ" © του Ξυνόγαλου;

Anonymous said...

9.10 τι παίζει με Ελλη Τριανταφύλλου; τι καπνό φουμάρει;

Anonymous said...

Βγήκε και ο πονηρός πολιτευτής Πυλαρινός, ο υπάλληλος του Μητσοτάκη και του Χριστόδουλου, να κάνει αυτοκριτική για το κατάντημα της χώρας. Και αυτός προσπαθεί να θηρεύσει ένα κοκκαλάκι από τη λαϊκή οργή.

Anonymous said...

O Καραϊσκος, αν σπάσει τη σιωπή του βεβαίως, θα σας τα πει χαρτί και καλαμάρι για το σκάι. Στα πλαίσια της ευπρέπειας και της καλώς εννοούμενης κοινωνικής κριτικής πάντα

Αλλο που δε θέλει

Anonymous said...

ο Μπάμπης γιατί δεν βγήκε σήμερα? Ετοιμάζει την άμυνα του εναντίον του Νίκου μας ή απεργεί?

Anonymous said...

Η Έλλη ξέρει αλλά δεν μιλάει. Δημόσιες σχέσεις και επιβίωση πάνω απ' όλα. Να την χαίρεται ο σύζυγος μπάρμαν από το Αίγιο με τον οποίον ζει μια όμορφη, δημιουργική και ενδιαφέρουσα ζωή, ειδικά μετά την αποτυχία της να εκλεγεί βουλευτής με την ΝΔ και μετά το κόψιμο της μεταμεσονύκτιας βδομαδιαίας εκπομπής της με τον Βασίλη Κουφόπουλο.

Anonymous said...

Αφιερώνεταιν στους εν Κύπρων αδελφούς μας.

http://www.youtube.com/watch?v=jluMpNrNV2E

Anonymous said...

Σιγά μην τρόμαξε ο Μπάμπης με τους Κουρ(αδ)είς. Απαστράπτων βγήκε στο γυαλί (όπως και η Σία, αλλά το ξαναείπαμε αυτό).

Anonymous said...

9.23 ενυπόγραφα -ξέρεις εσύ- παρακαλώ. Το σχόλιο για σύζυγο μπάρμαν από το Αίγιο είναι όλα τα λεφτά.

Για να δούμε αν θα τα δει (και θα ανεβάσει) ο Κ.

Anonymous said...

άκυρο. Ο Μπάμπης ενεφανισθη. Και μάλιστα δριμύς αφού αυτοικανοποιητικά δήλωσε με χρήση πληθυντικού μεγαλοψυχίας ότι "εμείς ήδη εδώ και μήνες είχαμε προβλέψει την αποτυχία του μνημονίου"

Anonymous said...

9.23, o 9.19 ευχαριστώ. κάτι θυμόμουν σχετικά με την κάθοδο με ΝΔ. Λόγω συζύγου κατέβηκε στο Αίγιο;

Anonymous said...

Alexis σε ρόλο ανακριτού απόψε στους Φακέλους. Θέρνd νdηνgρή καταστάσεις γιά τον φουκαρά τον Ακη. Στηρίζουμε Ακη, η ασέβεια προς τους θεσμούς δεν είναι ωραίο πράγμα (δεν είναι πρέπον σε σωστά ελληνικά).

Anonymous said...

9.30 δεν το θυμάμαι. Νομίζω πως όχι. Μάλλον μετά παντρεύτηκε τον μπάρμαν. Από την Αχαϊα άλλωστε έλκει την καταγωγή της η Έλλη (που αλάζει απόχρωση μαλλιών κάθε δεύτερη μέρα...).

Προνάνσιέητορ © said...

Νdήαρ Σερ 9:41,

σποτ ον, αζ προφίσιεdλυ στέητηνd μπαϊ 8:27 αζ ουέλ (ή πρόπερ Νgρήηκ ετσ', ετσ' όπως έλεγε κι ο αλήστου μνήμης Τσοβόλας)

Anonymous said...

9:48 μεγαλοκοπέλα δηλαδή(ς). Δεν είναι μία 50άρα;

Anonymous said...

Μπα, μάλλον κάτι λιγότερο.

Anonymous said...

Πόσο ακόμα πρέπει να βυθιστεί η Ελλάδα για να βγεί και να μιλήσει ο Γ. Λακόπουλος?

Anonymous said...

20 μήνες αγώνας

Anonymous said...

Aυτός ο τύπος στον αγραμματογιάννη δεν ξερω γιατί αλλά μου θυμιζει το λουβαρη

Anonymous said...

Καψαμπέλης προς Λίβυο: "Εσύ που έχεις σπουδάσει και Ιστορία"./ Απ' όλα έχει σπουδάσει αυτό το παιδί και τίποτα δεν ξέρει.

Anonymous said...

Εξαιρετική Μαργωμένου χθες στην Κ. Το μόνο κείμενο που έχω εγώ διαβάσει που θίγει τα κακώς κείμενα του "κινήματος" των "αγανακτισμένων".

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_2_05/06/2011_444759

Anonymous said...

εξαιρετική μαργαρώνη πράγματι

Γείτονας Νίκου said...

Είμαι γείτονας του Νίκου μας και βλέπω κατευθείαν μέσα στο σαλόνι του. Ο Νίκος μας έχει το δέκτη "καρφωμένο" στο Σκάϊ.

Anonymous said...

σαχλή!

Anonymous said...

Μαργαρίνη στο μνημονιακό ψωμί μας η Μαργωμένου.

Anonymous said...

δηλαδή στην κυβέρνηση, η μαργαρώνη τα βλέπει όλα καλά και τη χαλάει ο λαός και τα τρελλοπανό.Άμε να πλύνεις κανα σώβρακο ρε κοπελιά.

Anonymous said...

Αντιμνημονιακός και ο Ακης

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ said...

καθαρες κουβέντες, καθαρές εξήγες, καθαρός άνθρωπος ο ακης.Με έπεισε εμένα προσωπικά.Δούλεψε σκληρά και αγόρασε την αρεοπαγίτου

Anonymous said...

Και μένα με έπεισε. Αεροπαγίτου τώρα, σιγά τον δρόμο.

Και ο Μητσοτάκης έχει σπίτι εκεί

Anonymous said...

εγω σπίτι στην Αρεοπαγίτου,μόνο στη Μονόπολη μπορώ να χτίσω

Anonymous said...

Γιά τους αντιμνημονιακούς γραφικούς που μαζεύονται στο Σύνταγμα μιλάμε 12:24 και όχι γιά την κυβέρνηση μπίμπι μπο. Αντε βλάκα.

Anonymous said...

όπου βλάκα βάλε καραίσκο και είσαι μέσα

«Oldest ‹Older   201 – 400 of 931   Newer› Newest»