Sunday, June 19, 2011

ΓΕΥΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ VAPSOMALLIADES Χρήστος Γιανναράς: Τα βαμμένα μαλλιά είναι πιθηκισμός και εκβαρβαρισμός!



Κλείνουμε για την ώρα το αφιέρωμά μας στα βαμμένα μαλλιά (χρειαζόμαστε μπάνια και στα λουτρά του Σμοκόβου δεν είναι εύκολη η πρόσβαση στο internet…) με τις απόψεις ενός διανοουμένου, ο οποίος είναι σε θέση να αναλύσει  με έναν διαφορετικό, οπωσδήποτε ανώτερο, τρόπο την επονείδιστη συνήθεια πολλών ανδρών να βάφουν τα μαλλιά τους ή να καλύπτουν πονηρά την φαλάκρα τους. Ο Χρήστος Γιανναράς, πραγματικός χείμαρρος, έχει πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα να πει. Δείχνει το ζήτημα των κουτοπόνηρων επινοήσεων της κόμης να τον πονάει βαθιά. Και δεν χαρίζεται σε κανέναν – όπως το συνηθίζει άλλωστε. Με γλώσσα πύρινη αλλά συνάμα και μεστή, με λέξεις και φράσεις πρωτότυπες που πρώτη φορά φτάνουν στ’ αυτιά μας, θέτει το ζήτημα των βαμμένων μαλλιών στις πραγματικές του διαστάσεις και εξακοντίζει τα «πυρά» του προς όλες τις κατευθύνσεις…

 

Κύριε Γιανναρά, τι είναι για σας τα ανδρικά βαμμένα μαλλιά;

Τα βαμμένα μαλλιά είναι μιμητισμός κενός, πιθηκισμός έκδηλος,  εκβαρβαρισμός απόλυτος! Το βαμμένο μαλλί αποτελεί εγκύστωμα παρακμής εφιαλτικής. Το πλαίσιο που νοηματοδοτεί την επιθυμία ενός άνδρα που βάφει τα μαλλιά του είναι τα μεταπρατικά ιδεολογήματα της Δύσης. Ο κούφος μιμητισμός, ο παρακμιακός φενακισμός, η εγκληματική φρεναπάτη ότι ο χρόνος μπορεί ανέξοδα να παραταθεί.


 

Δηλαδή, αν καταλαβαίνω καλά, το βαμμένο μαλλί, κατά τη γνώμη σας, συνιστά σύμπτωμα γενικευμένης παρακμής;

Ακριβώς. Το βαμμένο μαλλί δηλοί, ως φυσιογνωμική εκφραστική, υπαρκτικό αδιέξοδο. Ευτέλεια, αλογία και αγλωσσία. Καταδεικνύει ζωή κενή νοήματος. Ο άνθρωπος που βάφει τα μαλλιά του στερείται της σχέσης με την αρχοντιά του ανθρώπου που ψηλαφεί νόημα κατ’ αλήθειαν βίου. 


Τι θα απαντούσατε σε εκείνους τους βαψομαλλιάδες που υποστηρίζουν ότι το να βάφουν τα μαλλιά τους αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμά τους;

Θα τους παρέπεμπα στο βιβλίο μου «Η Απανθρωπία του Δικαιώματος». Η ζωή είναι άθλημα υπαρκτικό. Η ύπαρξη είναι τάνυσμα στόχευσης στο πάντοτε απλήρωτο πλήρωμα της ζωής ως σχέσης. Ο βαψομαλλιάς, ον ολίγιστο, αηδιαστικά εγωκεντρικό, ολοκληρωτικά αλλοτριωμένο, κομίζει το απόλυτο τίποτα στο άθλημα της σχέσης.

 

Στη χώρα μας ειδικά έχουμε πολλούς που βάφουν τα μαλλιά τους. Τι οδηγεί κάποιον στην απονενοημένη επιλογή του βαψίματος των μαλλιών;

Η πασοκική λοιμική του Ελλαδέξ. Η σοσιαλεπώνυμη απάτη. Η ανεπίγνωστη αδυναμία ψηλάφησης νοήματος της όντως υπάρξεως. Η αδυναμία ταύτισης του κοινωνείν με το αληθεύειν.

 

Με κριτήρια ψυχολογικά και ανθρωπολογικά, πώς μπορούμε να περιγράψουμε τους βαψομαλλιάδες, τους περουκοφόρους, τους εμφυτευματίες και άλλες συμπαθείς κατηγορίες συνανθρώπων μας, οι οποίοι κλέβουν χρόνο που δεν τους ανήκει;

Οι μικρονοϊκές επινοήσεις της κόμης αποτελούν κατάντιας δείγμα θλιβερό, πλήγμα καίριο στον κοινωνιοκεντρικό χαρακτήρα του αληθώς ζην. Το βαμμένο μαλλί είναι ανήμπορο να κομίσει πρόταση νοήματος γόνιμη. Αποτελεί δείγμα επαίσχυντο διεθνιστικού μηδενισμού, μεταπρατικού «εκσυγχρονισμού», πασοκικού αμοραλισμού. Στερείται ψηλάφησης νοήματος. Είναι δείγμα απόλυτο μετριότητας προκλητικής, κατάντιας ολικής, ανεπάρκειας εκκωφαντικής. Καταδεικνύει ψυχικά υστερήματα κραυγαλέα. Ο άνθρωπος που βάφει το μαλλί του δεν μπορεί παρά να θεωρηθεί ολιγόστροφος, εθελόδουλος και εθελότυφλος. Ένας άνθρωπος σπιθαμιαίου αναστήματος, ολικά ανεπαρκής στο να συναντηθεί με το ανεπίγνωστο δώρημα της φαλάκρας, την αρχοντιά, το καύχημα των γκρίζων μαλλιών. 

 

Και η λύση; Υπάρχει λύση; Είστε αισιόδοξος, όταν υπάρχουν τόσοι Έλληνες που βάφουν τα μαλλιά τους;

Μόνο με μια ασυμβίβαστα κοινωνιοκεντρική πρόταση, μόνο με προσήλωση απόλυτη στην ανθρώπινη ποιότητα, θα ξεφύγουμε από την λοιμική των βαμμένων μαλλιών, από τον αισθητικό μεταπρατισμό του μαλλιού «κληματαριά», από την παρακμή και την σοσιαλεπώνυμη απάτη της περούκας. Μόνον η συμμετοχή στο άθλημα της σχέσης με το γκρίζο και αραιό μαλλί θα αποτελέσει σάρκωμα σκέψης γόνιμης, αφετηρία ρεαλιστικής νεκρεγερσίας του Ελληνισμού. Να κομίσουμε κριτήρια ποιότητας μαλλιού, ώστε να αληθεύει ο βίος. Με εμπειρικές ψηλαφήσεις ποιότητας ζωής. Με σκέψη γόνιμη, μακριά από μπογιές και περούκες. Προσωπικά, αρνούμαι να υποκύψω στους «ψυχολογισμούς», στις ψυχολογικές ψευδαισθήσεις και εκτονώσεις που κομίζει η βολική «αισιοδοξία» για περιορισμό της συνήθειας της βαφής. Ποια ελπίδα να έχει κανείς με τέτοια κατρακύλα ιλιγγιώδη, με τέτοια καυχησιολογία κραυγαλέα, με τόσους βαψομαλλιάδες; Η πραγματικότητα των βαμμένων μαλλιών δεν μπορεί παρά να οδηγεί στον απελπισμό. Finis Graeciae! Τουπίκλην!


Το γεύμα με τον κ. Γιανναρά πραγματοποιήθηκε στο ψητοπωλείο-οβελιστήριο «Η Λειβαδιά», Γλάδστωνος 7, στο κέντρο της Αθήνας. Το κλίμα ζεστό, φιλικό, με κόσμο αυθεντικά λαϊκό γύρω-τριγύρω. Απολαύσαμε από ένα σουβλάκι-καλαμάκι χοιρινό και μία πατάτες στη μέση. Το ψωμί προσφορά του καταστήματος. Ήπιαμε νερό. Οι τιμές λογικότατες. Ο λογαριασμός ανήλθε στο ποσό των 4,40 ευρώ.

931 comments:

«Oldest   ‹Older   801 – 931 of 931
Anonymous said...

EΠΕΙΔΗ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΛΙΔΑΣ
ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ...ΛΙΣΤΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΣΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΕΔΡΑΝΑ.

ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣ,ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ.

ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ

1,ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
2,ΠΡΟΚ.ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΑΡΙΘΜΟ. Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΛΑΔΗ 3,....ΟΝΟΜΑ ΚΛΠ.

Anonymous said...

3)ΝΤΟΡΑ
4)ΚΥΡΙΑΚΟΣ
5)ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ

Anonymous said...

Χθεσινοβραδυνέ για πες για την ΙΜΑΚΟ

Anonymous said...

"ΙΣΤΟΛΙΔΑΣ" ©

Αλβανός Ελληνόφωνος

Anonymous said...

"ΤΟΠΟΘΕΤΟΝΤΑΣ" ©

Μήπως, σε συνέχεια του "WALZ τα γίδια στο μαντρί" © έπρεπε να γράψεις "βάζντας"; Γιατί τα Ελληνικά δε σε πάνε.

Anonymous said...

@2.56
Eσενα στον βαζν με σάλια η μι βαζλινες.

Anonymous said...

@3:19
καλώς το γκομενάκι του Αλβανού. Εσένα κορίτσι μου με αμμοχάλικο σου τον βάζουνε.

Anonymous said...

6.ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ
7.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

Anonymous said...

http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/185296/sta-exarheia-tuponoun-idi-neo-nomisma/

Γραφικότητες άπλυτων. Να πάει ο Ξυνόγαλος να "ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΙΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΡΑ" ©

Anonymous said...

Μεγάλες εκπλήξεις στον τρίτο κύκλο του Dancing with the stars του χρόνου στον Αντένα. Φεύγει ο Χουφτάλας, τον αντικαθιστά ο Στέλιος Ράμφος. Προσθήκη νέας χορευτικής κατηγορίας ΑΜΕΑ

http://www.youtube.com/watch?v=yDFTagDUTbo&feature

Anonymous said...

Λανθασμένη η πληροφόρησίς σας αγαπητέ. Ο Ράμφος θα διαγωνιστεί. Προσωπικώς στοιχηματίζω υπέρ του, ιδίως εάν εν χορώ παρτεναίρ του, ως βασίμως φημολογείται, είναι ο Νίκος Δήμου.

Anonymous said...

Αν είναι μάλιστα παρουσιάστρια η Γκίζα αντί του ξυλάγγουρου της Μακρυ(κα)πούλια, η νέα σεζόν του Dancing προβλέπεται συ-γκλο-νι-στι-κή!

Anonymous said...

Σε τρώει η ανασφάλεια; Σε απορρίπτουν οι γυναίκες; Είσαι Ξυνόγαλος;
Κάν' το όπως ο Ρόκκος:

http://www.youtube.com/watch?v=ogwEZrWYkOY&feature=player_embedded

Anonymous said...

Είναι δυστυχώς γεγονός. Ο Γιώργος Λιάνης, το ιστορικό αυτό στέλεχος της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης, δεν λύγισε στις ασφυκτικές πιέσεις που του ασκήθηκαν και παραιτήθηκε. Δυστυχώς, μετά την περιπέτεια του Φίλιππα Πετσάλνικου, άλλο ένα ισχυρότατο πλήγμα για την δημοκρατία.

Anonymous said...

Βλαξ

επικίνδυνους ατραπούς

χου ρε

Anonymous said...

μαλάκα τι τρας πολιτικές αναλύσεις είναι αυτές!!?? Τι κωλεσμένοι παικταράδες?!

Κωλοσιαία εκπομπή

Anonymous said...

6)ΞΥΝΟΓΑΛΟΣ

Anonymous said...

Σορρυ, 8)ΞΥΝΟΓΑΛΟΣ ήθελα να πω για τους προς εξοστρακισμό. Έχασα το μέτρημα.

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=CNSONTCwQWA

Ετσι λύνονται οι διαφορές....

Προσέξτε τον τύπο που μπαίνει στο δωμάτιο με το καπέλο, είναι ο Καραϊσκος που ταπώνει το σακαρφλιά οννεδίτη πελατάκο της Τζίνας.

Anonymous said...

Προς Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας, Άντζελα Γκερέκου: Ο Κερκυραϊκός Λαός θα ήθελε να σας ενημερώσει για τα κάτωθι: Εάν κατά την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος -όπου και όποτε αυτό γίνει- ψηφίσετε θετικά, δηλαδή εναντίον του λαού, θα θεωρηθείτε ως ένοχη εσχάτης προδοσίας για δεύτερη φορά και θα υποστείτε τις συνέπειες της πράξης σας, όταν η χώρα αποκτήσει ξανά ελληνική κυβέρνηση. Κερκυραίοι Πολίτες».

Anonymous said...

Και γαμώ τους Λαούς αυτός ο Κερκυραϊκός Λαός. Καθαρή ελληνική λεβεντιά, σαν του Ξυνόγαλου. (Πώς αλλιώς θα έβγαζε τέτοιους αξιοσημείωτους βουλευτάς.)

Anonymous said...

Πριν από χρόνια, σε κάποιον αττικό δήμο, μια αλάνα που ήταν να γίνει πλατεία είχε καταντήσει γιοφύρι της Άρτης. Μαζευτήκανε το λοιπόν οι περίοικοι ('99-2000) και, αφού πρώτα πλακωθήκανε αναμεταξύ τους, γράψανε με σπρέι σε παρακείμενο ντουβάρι "Να γίνει πράσινο". Κάτω από την ηρωική αυτή φράση μισοσχημάτισαν κάτι σαν (ο Κύριος να το κάνει) αστέρι. Μετά καμάρωναν ότι κατ' αυτόν τον τρόπο περέπεμπαν στο αστέρι της οργάνωσης 17η Νοέμβρη, κι οτι ο καλλιτεχνικός τους οίστρος αποδείκνυε την τιτάνια μαχητικότητά τους, που σίγουρα θα τρόμαζε -μέχρις ακατασχέτου τσιρλιού- τους τοπικούς άρχοντες.

Βλέπετε λοιπόν ότι δεν υπάρχει παρθενογένεση στην τέχνη. Οι Κερκυραίες λεβέντισσες πάτησαν σε πλάτες -τραχανοφάγων, το δίχως άλλο- γιγάντων...

Anonymous said...

ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ.

ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ.
Ο ΓΕΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ ΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΤΑΞΙ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ,ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ,ΠΕΡΝΑΓΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΕΡΝΑΓΑΝ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΓΩ ΔΗΛΑΔΗ,ΚΑΦΕ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ...
ΟΣΟ ΦΙΛΕ ΗΤΑΝ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΚΟΥΝΑΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ,ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΦΤΑΣΑΝΕ ΣΤΑ 300,ΟΟΟ ΕΥΡΑ,ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΑ ΕΦΟΡΙΕΣ ΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ.

ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝΕ ΚΑΤΙ ΨΙΛΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ,ΔΕΝ ΦΤΟΥΡΗΣΕ ΤΙΠΟΤΕ.

ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΡΟΙΚΕΣ,ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ,ΕΦΟΡΙΑ,ΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΗΜΑ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΚΟΡΔΈΛΛΑ.
ΔΥΣΚΟΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΜΕ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝA ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ,ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΧΩ ΤΖΑΜΠΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ Η ΑΔΕΙΑ,ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ...ΤΙ ΕΙΠΕΣ;;; Ε ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ 6 ΜΠΑΝΓΚΑΛΟΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΓΙΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΟΙΚΙΑΣΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟΙ;;;

ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ.

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΧΕΡΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΩΡΕ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΛΟΥΦΛΗΣ ...ΙΡΛΑΝΔΟΣ

Anonymous said...

George Develekos B
Δεν περίμενα , ιδιαίτερα φέτος με την κρίση, να δω τόσο πολυ κόσμο στην
Μύκονο..., Πραγματικά σήμερα στο n'ammos και στο solymar δεν έπεφτε καρφίτσα...,Μπράβο στον κόσμο που δεν το βάζει κάτω με τιποτε....
11 Ιουνίου στις 10:28 μ.μ. μέσω: iPhone · Μου αρέσει! ·

Anonymous said...

George Develekos B
Εμείς Φτελια και ο Τσολακογλου -ΓΑΠ βγάζει διαγγελματα .... Άντε μέχρι να γυρίσουμε Αθήνα Δευτέρα αργά το βράδυ να έχει ξεκουμπιστει να ξεβρωμισει η χώρα....
10 Ιουνίου στις 7:54 μ.μ. μέσω: iPhone · Μου αρέσει! ·

Anonymous said...

George Develekos B
Μυκονοοοοοοοοοος για το τριήμερο μας!!!!
10 Ιουνίου στις 12:37 μ.μ. μέσω: iPhone · Μου αρέσει! ·

Anonymous said...

George Develekos B
Αληθεύει ότι ΜΕ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ;;;;ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ;;;;
09 Ιουνίου στις 9:31 μ.μ. · Μου αρέσει! ·

Anonymous said...

George Develekos B
τα καλύτερα έρχονται....Αρκεί ο Αντώνης να μην "μασήσει' στις πιέσεις....

Προβάδισμα έως 5% για τη Ν.Δ. δείχνουν νέες δημοσκοπήσεις
www.parapolitika.gr
Ανατροπή του πολιτικού σκηνιού δείχνουν οι έρευνες που διενεργήθηκαν τις τελευταίες μέρες.
09 Ιουνίου στις 9:04 μ.μ. · Μου αρέσει! · · Κοινοποίηση

Anonymous said...

George Develekos B
ΜEΓΑ ΠΛΗΘΟΣ - ΜΕΓΑ ΠΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ "ΘΑΨΙΜΟ" ΤΩΝ ΜΜΕ.....ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΑΙΔΙΑ, ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ.....ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
09 Ιουνίου στις 7:50 μ.μ. · Μου αρέσει! ·

Anonymous said...

Τώρα αντιμετώπισε τη χρεοκοπία και την οργή των πολιτών της χρόνιας πείνας μεγάλε ηγέτη Σαμαρά! Μάλλον δεν πρόκειται να κοιμηθείς από την αγωνία σου. Αύριο ξημερώνει η μέρα της ευθύνης και της ικανοποίησης του άλλου μίγματος που όπως καλά ξέρεις σημαίνει, δυστυχώς για όλους μας πτώχευση. Επί της κεφαλής του λαϊκισμού σου που χάιδευε αυτιά, η κατάρα του έθνους!

Anonymous said...

Και ο αενάως αγανακτισμένος φιλόσοφος στο Σύνταγμα

http://vimeo.com/24827556

Anonymous said...

ΝΑΙ, μπορείς! Μπορείς & εσύ να στείλεις την @elianoula στο http://t.co/Ndje4Cp κάνε like στο hotel & like στο comment της ΤΩΡΑ!

Anonymous said...

Πολύ εκνευριστική έχει καταντήσει αυτή η ελιανούλα. Άλλη δουλειά από τα social media δεν έχει να κάνει, να ρίξει και κανένα κιλό;

Anonymous said...

Απορώ με την μακαριότητα της Ελιανούλας την στιγμή που η δημοκρατική παράταξη φυλλοροεί. Αλλο ένα ιστορικό στέλεχος όπως ο Κοτσακάς αποχώρησε. Μα πού πάμε επιτέλους?

Anonymous said...

Ξυνόγαλε, εντάξει, κλέβεις στο κόμιστρο, αλλά όταν πουλάς τραχανά μέσα από το ταξί κόβεις απόδειξη;

Anonymous said...

Ο ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΑΡΗΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ,ΜΕ ΤΟ ΠΟΡΣΕ ΚΑΓΙΕΝ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ.

ΤΟ ΠΑΜΕ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ Ο ΜΕΛΛΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ BRUNCH O ΚΥΡΙΟΣ ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ.

Anonymous said...

Ο Ξυνόγαλος επιπλοποιός.

Anonymous said...

Ξυνόγαλε εσύ θα ρίξεις το ταξί;

Anonymous said...

Εσενα απο επανω για Γιουσουφακη του Ξυνό σε κόβω.....

Anonymous said...

Ζηλιάρα 12:39, στηρίζουμε Ξυνόγαλο στις δυναμικές του πολιτικές παρεμβάσεις, αλλά απαιτούμε και πράξεις πέραν των πύρινων λόγων.

Anonymous said...

sic transit gloria mundi

Anonymous said...

Καταπληκτική φωτό.

Παπούλιας, Λιάνης, Μιμή. Οι άλλοι;

Anonymous said...

Δεξιά παίζει να είναι η Στάη; Πίσω ο Απόστολος Δοξιάδης; Βέβαια μπορεί να κάνω λάθος. Ξέρουμε πότε ακριβώς τραβήχτηκε η φωτογραφία;

Anonymous said...

Αριστερά είναι ο Διονύσης Λιβανός, πρώτος Υπουργός Τουρισμού (από τη ΝΔ έκανε μετεγγραφή στο πασοκ) και δίπλα στον Παπούλια η Στάη, με την οποία συζούσε πάμπολλα χρόνια και η οποία τον άφησε όχι μόνο στον άσο (του έφαγε μεταξύ άλλων ένα διαμέρισμα στις Βρυξέλλες) αλλά και τον εγκατέλειψε όταν ήταν άρρωστος λίγο πριν πεθάνει. Ότι έκανε περίπου και στον Κατσίμη δηλαδή. Μόνο που αυτός δεν είχε τόσα χρήματα.

Anonymous said...

Ξέχασα να προσθέσω ότι η φωτογραφία έχει τραβηχτεί από τον ίδιο τον Ανδρέα στο Λαγονήσι. Η Στάη τότε τα φόραγε στο Λιβανό με έναν ασφαλίτη.

Θαυμαστής Ξυνόγαλου said...

Σειρά βαρυσήμαντων πολιτικών παρεμβάσεων Ξυνόγαλου

Anonymous said...

Μες την εντατική του έλεγε η έλλη του λιβάνη:"Γράψε μου το διαμέρισμα".

Anonymous said...

Eδάρη κάποιος δημοσιογράφος εν ονόματι Τέλογλου λέει.Κάποιος να βάλει το λινκ του Αλέφαντου στον χίο,με τον προπονητή να παραθέτει τις απόψεις του για το ξύλο.

Anonymous said...

Η Στάη στη φωτό μου θυμίζει λίγο την ελιανούλα.

Anonymous said...

ο πίσω ποντικομούρης είναι ο Δοξιάδης τελικά?

Anonymous said...

Ωραίες ιστορίες από τα παλιά. Επειδή δεν υπάρχει δυνατότης hyperlink και η σελίδα είναι μεγάλη, κάντε search με τον browser σας (Ctrl+F) με τις λέξεις "παθητική δωροδοκία" ή "Στάη".

Anonymous said...

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;;;;

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΑΝΟ.

Anonymous said...

Στην φωτό με τον Παπούλια, τη Λιάνη και τη Μιμή, αριστερά είναι ο Τσίπρας. Αγέραστος είναι ο πούστης.

Anonymous said...

On June 15, 2011, Standard & Poor's Ratings Services lowered its long-term counterparty credit ratings to 'CCC' from 'B' on four Greek banks--National Bank of Greece S.A. (NBG), EFG Eurobank Ergasias S.A. (EFG), Alpha Bank A.E. (Alpha), and Piraeus Bank S.A. (Piraeus). We have also affirmed our 'C' short-term ratings on the banks and our 'CCC-' issue ratings on their hybrid securities.

Anonymous said...

ιδου η λύσις

http://bit.ly/m26UH6

γκριζομάλλης said...

Δεν είναι ότι συμμερίζομαι την άποψη, αλλά αξίζει να διαβαστεί

(από την ιστοσελίδα του Le Monde, για γαλλομαθείς -ο πολιτικός επιστήμονας θεωρεί ότι η Τουρκία θα "θελήσει"/αναγκαστεί κάποια στιγμή να εγκαταλείψει το ΝΑΤΟ -Προσοχή, το μήνυμα διαβάζεται από διαφορετικές πιθανές αφετηρίες και προς διάφορες πιθανές κατευθύνσεις, ΟΧΙ απαραίτητα τις προφανείς):

http://www.lemonde.fr/international/chat/2011/06/06/les-etats-unis-ont-ils-encore-des-allies-israel-turquie-arabie-saoudite-pakistan_1532692_3210.html#xtor=EPR-32280229-%5BNL_Titresdujour%5D-20110615-%5Bzoneb%5D
---------------------------
Bertrand Badie : "L'appartenance de la Turquie à l'OTAN est devenue plus coûteuse qu'utile"
---------------------------
Dans un chat au Monde.fr, mercredi 15 juin, Bertrand Badie, professeur à Sciences Po, analyse les relations entre les Etats-Unis et leurs alliés, à l'heure où ces derniers comme la Turquie s'autonomisent de plus en plus de Washington

-------------------------------

Tewfik: La Turquie pourrait-elle alors décider de sortir de l'OTAN pour les raisons que vous avez évoquées ?

Bertrand Badie : Oui, j'en fais le pari. Surtout si l'AKP reste durablement au pouvoir. On a aujourd'hui dépassé un certain cap : l'appartenance d'Ankara à l'OTAN est devenue plus coûteuse et entravante que productive et utile. Si Erdogan persiste dans son projet régional ou "ottoman", son appartenance à l'Alliance atlantique ne pourra que lui sembler de plus en plus insupportable.

Anonymous said...

O Παπατζόν να μεταφράσει το γαλλικό κείμενο στα ελληνικά για εμάς τους αμόρφωτους μη γαλλομαθείς.

Anonymous said...

Η κυβέρνηση των άχρηστων την κάνει με ελαφρά. Συγχαρητήρια αξίζουν στον υπερήφανο Ελληνικό λαό

https://www.youtube.com/watch?v=U4qgTU1yak4

Anonymous said...

Προκρίνω λύση sir Basil Μαρκεζίνη για πρωθυπουργό κυβέρνησης συνεργασίας. Πολλά τα θετικά, με πρώτο ότι λόγω μεγέθους θα σκύβει εύκολα και δεν θα τον βρίσκουν οι κατά ριπάς "ΣΒΟΥΡΙΧΤΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ" © των εταίρων μας.

Anonymous said...

Δεν θα χρειάζεται να σκύψει γιατί θα τους τρομάζει με τη βροντώδη φωνή του.

Anonymous said...

Anthony the Renegotiator

Anonymous said...

"Ζούμε ιστορικές στιγμές" ©

Anonymous said...

Σκληρός παίκτης ο Anthony. Αυτά κάνει η πολλή παρέα με τον Γαρουφαήλ.

Anonymous said...

Πάλι μέσα έπεσε το όργιο

http://fimotro.blogspot.com/2011/06/ti_15.html

Anonymous said...

8:47 μέσα στο χαρούμενο πλήθος ξεχώρισα και τον σανδαλοφόρο άπλυτο Κρη αιγαγροβοσκό.

Anonymous said...

Ο πλέον δυστυχής κάτοικος της Ελλάδας είναι ο Ξυνόγαλος. Αφού δε βγαίνει η συμμορία των προθύμων και ο γιωργάκης θα συνεχίσει μόνος του, εξανεμίζονται οι ελπίδες του αλβανόφωνου Καρατζαφερικού μπαστουνόβλαχου να γίνει Γ.Γ. στο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Anonymous said...

Είναι όντως αλβανόφωνος;

Ετσι εξηγείται η ορθογραφία και το συνακτικό

Anonymous said...

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΧΡΗΣΘΕΙ ΑΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
ΠΙΘΑΝΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΑΝ ΟΧΙ ....ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ.

AVE ANTONIUS KLAPAFTIUS

Anonymous said...

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΧΡΗΣΘΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
ΠΙΘΑΝΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΑΝ ΟΧΙ ....ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ.

AVE ANTONIUS KLAPAFTIUS

Anonymous said...

"ΑΤΡΑΤΗΓΟΣ" ©



Κι άλλη βαρυσήμαντη πολιτική παρέμβαση Ξυνόγαλου

"ΑΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ είπε
Ιουνίου 15, 2011 στο 10:41 μμ

Ο …ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ….ΕΧΟΥΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΕΩΣ.
Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΩ 100,000 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΟΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ."

Anonymous said...

καλως το Γιουσουφακη

Anonymous said...

Ντοκουμένο στο Αποκαλυπτικό του Εγύφτιου.

Ο Δημαράς ξεμέθυστος!!!

Anonymous said...

Έλα και η βοήθεια του κοινού, ο 10:50 είναι ο Ξυνόγαλος που γράφει με πεζά για ξεκάρφωμα.

Anonymous said...

"Είστε ευπρεπής". Μόνιμη επωδός του Εγύφτιου όταν θέλει να γλΥψει κάποιον. Μήπως είναι υποσυνείδητη αντίδραση επειδή ο ίδιος είναι απρεπέστατος;

Anonymous said...

Αρπαξε τι μάπες του και ο Τελογλου (για την ακρίβεια μια φάπα έφαγε και έπεσε κάτω αναίσθητος και με διάσειση, καλά τι στο καλό από βούτυρο είναι;;;).

Βέβαια θα ήταν προτιμότερο να τις άρπαζε κανας Πρωκτοσάλτε, κανάς κύριος Μπάμπης, έστω ο Alexis, έστω ο Ψάλτης...

Δεν πειράζει την επόμενη φορά!!!!

Anonymous said...

Για το φίλο που το ζήτησε:

http://www.youtube.com/watch?v=jeCWTlcx6RU

Στα ισα και να ξαναφάει ρεεεεεεεεεεεεε...

Anonymous said...

όλο μαλακίες λες φίλε

ΒΑΡΣΟΣ said...

Μακράν οι πιο σοβαροί πολιτικοί στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή, είναι οι βουλευτές του ΛΑΟΣ. Αν και πάντα ψήφιζα Καρατζαφέρη γιατί είχα σε εκτίμηση το Βορίδη (και απεχθανόμουν την εθνικομπολσεβίκικη αντικαπιταλιστική ρητορική του Μιχαλολιάκου). Αγνοώντας τις γελοιότητες του Καρατζαφέρη με Ψινάκηδες κλπ, εκτίμησα την εξ αρχής υποστήριξη του κόμματος στο μνημόνιο και την εν γένει υπέυθυνη στάση που έχουν κρατήσει διαχρονικά σαν κόμμα απέναντι στα σημαντικά προβλήματα της χώρας. Σε αντίθεση με τον Γιωργάκη που "δεν πούλαγε τίποτα", τον Αντωνάκη της τζάμπα κριτικής ή τους ψυχασθενείς της αριστεράς, χθες που άκουσα τον Πλεύρη Τζούνιορ μου έκανε εντύπωση το πόσο λογικά και σοβαρά μιλούσε. Γεγονός που με εξέπληξε είναι η αλήθεια, γιατί τον είχα για σούργελο. Το τελειωτικό χτύπημα όμως ήρθε σήμερα, που άκουσα και τον Άδωνι στο τέλος της εκπομπής του Χαρδαβέλα, να έχει κόψει την κουραδοεθνικοπατριωτική ρητορική του κώλου με τους "κακούς Γερμανούς" και τους "περήφανους Έλληνες" και τα ελληνορθόδοξα σταυροκοπήματα και να δηλώνει ειρωνευόμενος, ότι "δεν μας δανείζουν ούτε γιατί είμαστε ο πιο έξυπνος ούτε ο πιο ωραίος λαός του κόσμου" και "ότι φταίει το κλούβιο μας το κεφάλι που φτάσαμε ως εδώ". Κάλλιο αργά παρά ποτέ τελικά, έστω και στο και 5 της διεθνούς διαπόμπευσης. Κάποιος πρέπει να λέει και την αλήθεια στον "περήφανο" ελληνικό λαό που του φταίνει πάντα οι Γερμανοί, οι Αμερικάνοι, ο Σόρος κλπ και ποτέ αυτός. Η μόνη σοβαρή στάση, ειδικά όταν βλέπει κανείς σε άλλα κανάλια να συνεχίζεται ο τσακωμός βουλευτών ΠΑΣΟΚ και ΝΔ σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα.

Παρόλα αυτά, κοιτάζοντας το άρθρο του Gavin Hewitt στο BBC με τίτλο "Debt-laden Greece mired in anger and humiliation" και κυρίως τα σχόλια και τις βαθμολογίες τους από αναγνώστες όπου το πιο δημοφιλές είναι ένα που κατηγορεί την Goldman Sachs (αγαπημένη του σουργελου του Μαξ Καϊζερ) συνειδητοποιώ ότι η βλακεία δεν είναι αποκλειστικά ελληνικό προνόμιο. Έχουν μπόλικη κι οι Άγγλοι φαίνεται. Μπορεί να υπάρχει κι ελπίδα τελικά...

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ said...

Oποιος είναι επώνυμος,πρέπει να τις τρώει.Σημαίνει οτι "επωνοματίσθηκε",όλοι ξέρουμε πώς,σε τι χρόνια κλπ κλπ.Στα ίσια και να τις ξαναφάει.

Anonymous said...

Καραϊσκο ελπίζω να κατάλαβες, μετά την ανάλυση του Βάρσου, γιατί ο Ξυνόγαλος δε θα σου δοθεί ποτέ ολοκληρωτικά, όπως δίνεται στο Βάρσο. Θα πρέπει να αναπροσαρμόσεις την πολιτική σου στάση αν θες να ζήσεις κι εσύ ένα τόσο μεγάλο δυνατό και βαθύ έρωτα με τον Ξυνόγαλο και να μη βολεύεσαι με ξεπέτες. Να πάψεις επιτέλους να είσαι το τρίτο πρόσωπο που υπακούει στα καπρίτσια των δύο εραστών κι βολεύεται από τα πρόσκαιρα καβγαδάκια τους.

Anonymous said...

Δες και αυτό Βάρσε

http://www.bbc.co.uk/news/world-13783420

Anonymous said...

Να προσέχει ο Ξυνόγαλος όταν επισκέπτεται την αγαπημένη του πρωτεύουσα

http://nonews-news.blogspot.com/2011/06/blog-post_615.html

Anonymous said...

http://nonews-news.blogspot.com/2011/06/blog-post_615.html

Σα να ξαναγύρισε στο βάψιμο ή μου φαίνεται;

Anonymous said...

Φαντάσου να είσαι πελάτης και να σου τύχει ένα τέτοιο...

Anonymous said...

Παραιτήσεις Φλωρίδη-Νασιώκα. "Ζούμε ιστορικές στιγμές" ©

Θαυμαστής κύριου Γιώργου said...

"Οι καιροί ου μενετοί" είπε ο Γιώργος ο Καρατζαφέρης στον πρόεδρο Κάρολο. Μπράβο Γιώργο.

Anonymous said...

"Η είμαστε ανάξιοι των περιστάσεων ή είμαστε αντάξιοι των περιστάσεων" μόλις είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος από βήματος κοινοβουλίου (με το ανάλογο ύφος). Μπράβο Ανδρέα.

Anonymous said...

Ο Χρήστος "Νάνος" Μαγκούφης μόλις είπε από περιστυλίου ότι "είναι πολύ δύσκολο να αποδομηθεί ο Γιώργος ο Παπανδρέου". Μπράβο Χρήστο.

Anonymous said...

να απογαμηθεί;

Anonymous said...

Πιστευετε οτι ο Βενιζέλος αυτήν τη στιγμή απολαμβάνει την κατάσταση;
Ή αγωνιά για την τύχη της πατρίδας;

Anonymous said...

ανασχισμαστισμός

Anonymous said...

ανασχισματισμός

Anonymous said...

Δε νομίζω ότι έχει ξαναγίνει ποτέ στην ελληνική ιστορία να έχουν εμφανιστεί ταυτόχρονα, τόσο ηλίθιοι ή ανίκανοι πολιτικοί. Και να υπάρξουν τόσο κρίσιμες περιστάσεις που η μαλακία τους να αποδεικνύεται περίτρανα.
ΒΑΡΣΟΣ

ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ.

ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ...ΛΟΧΙΑ

Anonymous said...

Ηρέμησε Ξυνόγαλε με τους λοχίες.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ said...

Nα κόψτε τις σάχλες κύριοι.
Δεν υπάρχουν ηγέτες άξιοι και ανάξιοι και φύρερ και τα λοιπά.Ούτε τώρα είναι χειρότεροι,ουτε παλιά καλύτεροι.
Δηλαδή ο Σημίτης ήταν καλύτερος;Ο Καραμανλής τώρα θα τα κατάφερνε καλύτερα;Πιστεύετε στους ανασχηματισμούς και την αλλαγή προσώπων;
Απλά λεφτά υπήρχαν τότε(ή τέλος πάντων μας δάνειζαν)
Τώρα ξοφλήσαμε και φαίνονται τα αληθινά αναστήματα προσώπων και κομμάτων.

Anonymous said...

Καραϊσκο τρέχα, ο Ξυνόγαλος κάνει επίθεση αγάπης στο Βάρσο, θα σου ξαναφάει τη γκόμενα ο χοντρός. O οποίος αγαπάει το ναζιστή Βορίδη και πρώην αρχηγό της νεολαίας ΕΠΕΝ, τον γραφικό και τσιριχτό Άδωνι και τον δυσλεκτικό Πλεύρη. Λες να αγαπάει και τον τηλεπλασιέ Βελόπουλο και τον βλάχο Ροντούλη; Ειδικά για τον Ροντούλη το θεωρώ πιθανό αφού αγαπάει και τον άλλο βλάχο.

Anonymous said...

Εσύ ρε γίγαντα ποιους αγαπάς; Τον Αντωνάκη το Σαμαρά;

Anonymous said...

Ή είσαι αδέσμευτος έτσι γενικά; Αδέσμευτος Τύπος;

Anonymous said...

O 2:21 Αγαπιεται με την Μαμα του...!

Anonymous said...

Άντε και καλούς απογόνους..

Anonymous said...

Ποιό "πιστωτικό γεγονός"; Εδώ πρόκειται περί πισωκολητού γεγονότος και μάλιστα λίαν ισχυρού (άνευ λιπάνσεως).

Anonymous said...

Η πλάκα είναι πως στο βίντεο της επίθεσης στον Τέλογλου που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δεν φαίνεται κανείς να τον χτυπάει!!!

Μάλλον λιποθύμησε από φόβο ο Τασούλης, εκτός αν απλά έκανε το ψόφιο κοριό για να αποφύγει τα χειρότερα...

Anonymous said...

2.21 η αλληλεγγύη του χοντρού Βάρσου στο χοντρό (και φυγόστρατο) Αϊβαλιώτη είναι το κλειδί. Και είναι συμπαθών τον κερατά Ανατολάκη. Πάνω από όλα όμως αγαπάει ιδιαίτερα πολύ και αυτό το ζωηρό αγόρι τον Βαϊτση Αποστολάτο.

Anonymous said...

Και σένα αγορίνο. Και σένα.

Anonymous said...

http://fimotro.blogspot.com/2011/06/blog-post_9676.html

για τους αποφοίτους του Κολλεγίου που είναι ανάμεσά μας.

Anonymous said...

5.50 εμένα έρχεται με την όπισθεν και μου νεικλά τα χιδιαρ. Όπως όλοι οι χοντροί, και του Καρα-τζαζ-φύρερ συμπεριλαμβανομένου. Και μη ξεχάσετε να βάλετε τις σβάστικες στον πάτο σας.

Anonymous said...

Σου έχουνε πει ότι έχεις χιούμορ; Γιατί αν ναι, σου έχουνε πει ψέμματα. Κοίτα να σταματήσεις να την παίζεις γιατί την έχει κάνει μακαρόνι. Ηρέμησε λίγο κε Μίσκο.

Anonymous said...

Πλακώσανε οι ναζιάρηδες ναζίδες. Τρόμος στο διαδίκτυο. Έλα να μου τα αερίσεις. Και σάλτα πηδήξου γιατί ακούω τον Πρωθυπουργό τώρα.

Anonymous said...

I call on the Greek government & all Greek political & economic leaders to take their responsibility. This is no time for party politics. Too much is at stake, & Greek citizens know this. They ask, & so do the fellow-members of the Eurozone, that those responsible now take the economic future of Greece firmly in hand. This is a time, NOT to stand divided, but for unity in action.

Herman Van Rompuy

http://www.twitlonger.com/show/b5d2rb

Anonymous said...

George Papandreou just pulled another George Papandreou. Atta boy.

Anonymous said...

Ρε Σαμαρικοί, Παπαρηγικοί, Τσιπρικοί, Ναζίδες, Ντορικοί, Κουβελικοί, Δημαράδες αλλά και αμφισβητίες πασοκτζήδες (κι εδώ χοντρός - Μπένυ) πάλι σας πήρε τα σώβρακα ο Πρόεδρος. Μεγάλος, πολύ μεγάλος. Ανατροπή θέλατε; Πάρτε τα τώρα.

Anonymous said...

Υπουργός Οικονομικών ο καθηγητής Μπαρουφάκης.

Anonymous said...

Με εμφανώς ξεβαμένο μαλλί ο Κύρτσος σήμερα στη ΝΕΤ. Πέρασε το ένα-δυο χέρια χρώμα Γιώργο ASAP!!! Ντροπή!!!!

Πάντως χαίρομαι πολύ που ο Γιώργος βοηθά τους νέους δημοσιογράφους. Ειδικά εκείνη 23χρονη που είχε κάνει διευθύντρια σύνταξης τη βοήθησε πολύ!!! Και αυτός και ο γιος του ;-)

Anonymous said...

10:19

Ξερεις κατι που δεν ξερουμε??!!!

Anonymous said...

Καλή επιτυχία και καλή όρεξη

Anonymous said...

MEGAνασχηματισμός

Anonymous said...

Καλός υπουργός ο Λοβέρδος.Ωραία μανικετόκουμπα.

Anonymous said...

Η απαντηση Σαμμαρα στο νεο Κυβερνητικο σχήμα

http://3.bp.blogspot.com/-MeqAs3jS3zE/TfszQMAlBhI/AAAAAAAAZ8I/kUJT16wbK2w/s1600/%25CE%259D%25CE%259F%25CE%2594%25CE%2595%2B%25CE%2599%25CE%25A9%25CE%2591%25CE%259D%25CE%259D%25CE%2599%25CE%259D%25CE%25A9%25CE%259D

Anonymous said...

@newsbombgr H ΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΗ...ΠΟΛΥ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ
EUROTSOPANIS NICK KORFIATIS

Σταμάτα ρε Ξυνόγαλε να γράφεις και θα λυθεί το πρόβλημα.

Anonymous said...

Αχ Παντελή

Anonymous said...

"Με υποβαθμίζεις, φεύγω. Πάω στην Πάρο" ...

http://nonews-news.blogspot.com/2011/06/blog-post_999.html

Anonymous said...

Αχ Μάκη

Anonymous said...

Δύσκολο να πετύχει αυτή η κυβέρνηση χωρίς τον έμπειρο Κώστα Γείτονα στις τάξεις της.

Anonymous said...

Τον έμπειρο και ουσιαστικό Κώστα Γείτονα.

Anonymous said...

Νάτα μααααας

Anonymous said...

"A populist politician from northern Greece"

http://www.ft.com/cms/s/0/1a81d12e-98bc-11e0-bd66-00144feab49a.html?ftcamp=rss#axzz1Pd1vKUnE

Anonymous said...

τοὐπίκλην= τὸ ἐπίκλην = τὸ κατ' ὄνομα, τὸ καὶ καλά.

Πιστεύω καὶ ἐλπίζω ὅτι τὸ κείμενο γράφτηκε ἀπὸ ἀγάπη πρὸς τὸν Γιανναρᾶ (γιατί, προφανῶς ὁ συντάκτης τὸν ἔχει διαβάσει ἀπὸ ἀρκετὰ ἕως πολύ)...

ioannis said...

Καλή χρονιά!Δεν βλέπω νέες καταχωρίσεις...Τί έγινε?Τους καλύψατε όλους?

Μωρίς said...

Τι κρίμα που ο Γιανναράς είναι απολογητής του πιο γκέι και βαψομαλλιάδικου νοητικού κατασκευάσματος του ανθρώπου: της ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ.

Τσαμανός said...

Άνοιξε τα σχόλια και στα καινούρια άρθρα, ρε Θεέ! :)
Να 'σαι καλά να μας τα χώνεις!

TaLaS said...

Αγαπητε συνιστολογε Βαψομαλλια,

συγχαρητηρια για το μπλογκ σου. Γραψε σε παρακαλω και αλλα κειμενα. Σου προτεινω να ασχοληθεις με τους ακολουθους βαψομαλλιαδες: Γιωργο Κωνσταντινου, Αδελφους Κατσαμπα, Δακη, Αντυπα, Α. Σβαρτζενεγγερ, Ρ. Ρεηγκαν, Ριπ Θορν.

Εις το επανιδειν!

Υ.Γ.: Δικιο εχει ο Γιανναρας!

«Oldest ‹Older   801 – 931 of 931   Newer› Newest»