Sunday, June 19, 2011

ΓΕΥΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ VAPSOMALLIADES Χρήστος Γιανναράς: Τα βαμμένα μαλλιά είναι πιθηκισμός και εκβαρβαρισμός!



Κλείνουμε για την ώρα το αφιέρωμά μας στα βαμμένα μαλλιά (χρειαζόμαστε μπάνια και στα λουτρά του Σμοκόβου δεν είναι εύκολη η πρόσβαση στο internet…) με τις απόψεις ενός διανοουμένου, ο οποίος είναι σε θέση να αναλύσει  με έναν διαφορετικό, οπωσδήποτε ανώτερο, τρόπο την επονείδιστη συνήθεια πολλών ανδρών να βάφουν τα μαλλιά τους ή να καλύπτουν πονηρά την φαλάκρα τους. Ο Χρήστος Γιανναράς, πραγματικός χείμαρρος, έχει πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα να πει. Δείχνει το ζήτημα των κουτοπόνηρων επινοήσεων της κόμης να τον πονάει βαθιά. Και δεν χαρίζεται σε κανέναν – όπως το συνηθίζει άλλωστε. Με γλώσσα πύρινη αλλά συνάμα και μεστή, με λέξεις και φράσεις πρωτότυπες που πρώτη φορά φτάνουν στ’ αυτιά μας, θέτει το ζήτημα των βαμμένων μαλλιών στις πραγματικές του διαστάσεις και εξακοντίζει τα «πυρά» του προς όλες τις κατευθύνσεις…

 

Κύριε Γιανναρά, τι είναι για σας τα ανδρικά βαμμένα μαλλιά;

Τα βαμμένα μαλλιά είναι μιμητισμός κενός, πιθηκισμός έκδηλος,  εκβαρβαρισμός απόλυτος! Το βαμμένο μαλλί αποτελεί εγκύστωμα παρακμής εφιαλτικής. Το πλαίσιο που νοηματοδοτεί την επιθυμία ενός άνδρα που βάφει τα μαλλιά του είναι τα μεταπρατικά ιδεολογήματα της Δύσης. Ο κούφος μιμητισμός, ο παρακμιακός φενακισμός, η εγκληματική φρεναπάτη ότι ο χρόνος μπορεί ανέξοδα να παραταθεί.


 

Δηλαδή, αν καταλαβαίνω καλά, το βαμμένο μαλλί, κατά τη γνώμη σας, συνιστά σύμπτωμα γενικευμένης παρακμής;

Ακριβώς. Το βαμμένο μαλλί δηλοί, ως φυσιογνωμική εκφραστική, υπαρκτικό αδιέξοδο. Ευτέλεια, αλογία και αγλωσσία. Καταδεικνύει ζωή κενή νοήματος. Ο άνθρωπος που βάφει τα μαλλιά του στερείται της σχέσης με την αρχοντιά του ανθρώπου που ψηλαφεί νόημα κατ’ αλήθειαν βίου. 


Τι θα απαντούσατε σε εκείνους τους βαψομαλλιάδες που υποστηρίζουν ότι το να βάφουν τα μαλλιά τους αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμά τους;

Θα τους παρέπεμπα στο βιβλίο μου «Η Απανθρωπία του Δικαιώματος». Η ζωή είναι άθλημα υπαρκτικό. Η ύπαρξη είναι τάνυσμα στόχευσης στο πάντοτε απλήρωτο πλήρωμα της ζωής ως σχέσης. Ο βαψομαλλιάς, ον ολίγιστο, αηδιαστικά εγωκεντρικό, ολοκληρωτικά αλλοτριωμένο, κομίζει το απόλυτο τίποτα στο άθλημα της σχέσης.

 

Στη χώρα μας ειδικά έχουμε πολλούς που βάφουν τα μαλλιά τους. Τι οδηγεί κάποιον στην απονενοημένη επιλογή του βαψίματος των μαλλιών;

Η πασοκική λοιμική του Ελλαδέξ. Η σοσιαλεπώνυμη απάτη. Η ανεπίγνωστη αδυναμία ψηλάφησης νοήματος της όντως υπάρξεως. Η αδυναμία ταύτισης του κοινωνείν με το αληθεύειν.

 

Με κριτήρια ψυχολογικά και ανθρωπολογικά, πώς μπορούμε να περιγράψουμε τους βαψομαλλιάδες, τους περουκοφόρους, τους εμφυτευματίες και άλλες συμπαθείς κατηγορίες συνανθρώπων μας, οι οποίοι κλέβουν χρόνο που δεν τους ανήκει;

Οι μικρονοϊκές επινοήσεις της κόμης αποτελούν κατάντιας δείγμα θλιβερό, πλήγμα καίριο στον κοινωνιοκεντρικό χαρακτήρα του αληθώς ζην. Το βαμμένο μαλλί είναι ανήμπορο να κομίσει πρόταση νοήματος γόνιμη. Αποτελεί δείγμα επαίσχυντο διεθνιστικού μηδενισμού, μεταπρατικού «εκσυγχρονισμού», πασοκικού αμοραλισμού. Στερείται ψηλάφησης νοήματος. Είναι δείγμα απόλυτο μετριότητας προκλητικής, κατάντιας ολικής, ανεπάρκειας εκκωφαντικής. Καταδεικνύει ψυχικά υστερήματα κραυγαλέα. Ο άνθρωπος που βάφει το μαλλί του δεν μπορεί παρά να θεωρηθεί ολιγόστροφος, εθελόδουλος και εθελότυφλος. Ένας άνθρωπος σπιθαμιαίου αναστήματος, ολικά ανεπαρκής στο να συναντηθεί με το ανεπίγνωστο δώρημα της φαλάκρας, την αρχοντιά, το καύχημα των γκρίζων μαλλιών. 

 

Και η λύση; Υπάρχει λύση; Είστε αισιόδοξος, όταν υπάρχουν τόσοι Έλληνες που βάφουν τα μαλλιά τους;

Μόνο με μια ασυμβίβαστα κοινωνιοκεντρική πρόταση, μόνο με προσήλωση απόλυτη στην ανθρώπινη ποιότητα, θα ξεφύγουμε από την λοιμική των βαμμένων μαλλιών, από τον αισθητικό μεταπρατισμό του μαλλιού «κληματαριά», από την παρακμή και την σοσιαλεπώνυμη απάτη της περούκας. Μόνον η συμμετοχή στο άθλημα της σχέσης με το γκρίζο και αραιό μαλλί θα αποτελέσει σάρκωμα σκέψης γόνιμης, αφετηρία ρεαλιστικής νεκρεγερσίας του Ελληνισμού. Να κομίσουμε κριτήρια ποιότητας μαλλιού, ώστε να αληθεύει ο βίος. Με εμπειρικές ψηλαφήσεις ποιότητας ζωής. Με σκέψη γόνιμη, μακριά από μπογιές και περούκες. Προσωπικά, αρνούμαι να υποκύψω στους «ψυχολογισμούς», στις ψυχολογικές ψευδαισθήσεις και εκτονώσεις που κομίζει η βολική «αισιοδοξία» για περιορισμό της συνήθειας της βαφής. Ποια ελπίδα να έχει κανείς με τέτοια κατρακύλα ιλιγγιώδη, με τέτοια καυχησιολογία κραυγαλέα, με τόσους βαψομαλλιάδες; Η πραγματικότητα των βαμμένων μαλλιών δεν μπορεί παρά να οδηγεί στον απελπισμό. Finis Graeciae! Τουπίκλην!


Το γεύμα με τον κ. Γιανναρά πραγματοποιήθηκε στο ψητοπωλείο-οβελιστήριο «Η Λειβαδιά», Γλάδστωνος 7, στο κέντρο της Αθήνας. Το κλίμα ζεστό, φιλικό, με κόσμο αυθεντικά λαϊκό γύρω-τριγύρω. Απολαύσαμε από ένα σουβλάκι-καλαμάκι χοιρινό και μία πατάτες στη μέση. Το ψωμί προσφορά του καταστήματος. Ήπιαμε νερό. Οι τιμές λογικότατες. Ο λογαριασμός ανήλθε στο ποσό των 4,40 ευρώ.

931 comments:

«Oldest   ‹Older   601 – 800 of 931   Newer›   Newest»
Anonymous said...

Για σοβαρή ανανέωση του μπαϊλντισμένου τηλεοπτικού τοπίου προτείνω να γίνει τηλεοπτικός σταρ ο τραχανοφάγος Ξυνόγαλος. Κλάσεις πιο μυρωδάτος από τον Χίο.

Anonymous said...

Κάθε Σαββατο και Κυριακή 6-9 το απόγευμα ο Γιάννης Παπαγιάννης στα μικρόφωνα του Real Fm 97,8. Για κριτική χωρίς χρωματισμό. Για αποκαλύψεις χωρίς φίμωτρο. Για δημοσιογραφία χωρίς δεσμεύσεις.

Anonymous said...

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος με τους δύο πρώην αχώριστους συνεργάτες

http://tinyurl.com/5tnlouq

Anonymous said...

Ο ισχυρισμός του 4:08 είναι απολύτως σωστός. Οχι μόνο ο τρισάθλιος Εγύφτιος δεν αφήνει κανέναν να αρθρώσει λέξη χωρίς να τον διακόψει γιά να εκτοξεύσει την κοτσάνα του, όταν πάει να γίνει διάλογος μεταξύ καλεσμένων χωρίς να συμμετέχει ο ίδιος πετάει και αυτό το "παρακαλώ πολύ, μην μιλάμε ο ένας πάνω στον άλλον". Δεν μένει εκεί όμως. Εδώ και καιρό εντρυφεί στην τηλεσκηνοθεσία με εντολές όπως "επάνω μου η κάμερα", "μην δείχνετε ακόμα τους καλεσμένους", "μην μιλάτε κύριε τάδε, σε λίγο θα βγείτε σε παράθυρο δίπλα μου" κοκ. Τα παράθυρα βλέπετε είναι κάτι που πωλείται από τον ψυχοπαθή λούμπεν τηλεδιασκεδαστή. Και τι να πει κανείς βέβαια γιά τα ανδράποδα τους καλεσμένους (Καμμένους, Ντινόπουλους κλπ) που καταδέχονται να υφίστανται αυτούς τους εξευτελισμούς γιά λίγη τηλεθέαση. Που φτάσαμε.

Anonymous said...

εγώ πάντως αυτή τη διασκέδαση δεν την αλλάζω με τίποτα. είναι το ναρκωτικό μου.

Anonymous said...

“ΑΜΟΡΦΩΤΟΣΣ” ©
“ΓΛΥΨΕΙ“ ©
“ΤΟΝΑ ΔΕΙΑΣΕ“ ©
“ΞΕΦΤΙΛΗΣΕ“ ©

Εγυφτιακά Ελληνικά ή Νοτιοαλβανικά Ελληνικά; Τι αποφαίνονται οι κ.κ. συνάδελφοι;

ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΞΥΝΟΓΑΛΟ. ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΡΙ ΠΟΥ ΚΛΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑ-ΤΖΑΖ-ΦΥΡΕΡ

ή


ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΡΙ ΠΟΥ ΚΛΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΒΡΥΩΝΗ (ή ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ)

Anonymous said...

Εγυφτιακό χιούμορ και (δήθεν)γλΥψιμο

Anonymous said...

Σε καλό τους. Τι αστείο ήταν αυτό. Θα ορκιζόμουν ότι πίσω από αυτό το όμορφο μπλογκ με το δυνατό αστείο είναι η Γκίζα. Είναι;

Anonymous said...

Η αλήθεια είναι ότι με την μετεωρική είσοδο της υπερταλαντούχου Γκίζης στην ζωή μας μία νέα κλίμακα αξιολογήσεως αστείων πρέπει να ισχύσει εφεξής. Το Εγυφτιακό αστείο λοιπόν λαμβάνει την διόλου ευκαταφρόνητη βαθμολογία των τεσσάρων Γκιζών (στις πέντε). Μόνο τα αστεία του Ξυνόγαλου έχουν βραβευθεί με πέντε Γκίζες μέχρι στιγμής.

Anonymous said...

Τρώγοντας κεφτεδακια στο ΙΚΕΑ θυμήθηκα τον καλύτερο chef του κόσμου http://bit.ly/ieQyGg
elianoula

(2 Γκίζες)

Clouseau said...

Το βρήκα. Η ελιανουλα είναι ο Δημήτρης Ιατροπουλος.

Anonymous said...

Tώρα που υπάρχει ο κίνδυνος να βγούμε από το ευρώ, η Γκίζα θα μπορούσε να είναι το νέο νόμισμα της χώρας. Π.χ. Πόσο έχει αυτή η κουβέρτα; 21,75 γκίζες.

Anonymous said...

Αν βγούμε από το ευρώ θα μετράμε με τραχανά, όπως λέει ο “ΑΜΟΡΦΩΤΟΣΣ” © νερατζόκωλος φίλος των "ΙΤΑΛΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ" © και των "ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΛΒΕΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΖΕΖΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ" ©. Οπότε ένα "ΕΝΑ ΜΑΓΙΩ LACOSTE" © θα κάνει 15 τσουβάλια τραχανά.

Anonymous said...

Τάσσομαι αναφανδόν υπέρ της λύσης νομισματικής μονάδος σε Γκίζες όπως προτείνει ο φίλος παραπάνω.

ΤΡΑΧΑΝΕΡΟΣ said...

9:54 ΟΥΣΤ

ΤΡΑΧΑΝΕΪΡΟΣ said...

http://4.bp.blogspot.com/_2kn8GSMl4pA/TILAo8EgTII/AAAAAAAABfE/kIAAuYkhfd4/s1600/traxanas__4.jpg

Anonymous said...

Υποπτεύομαι ότι την τηλεοπτική Γκίζα δύσκολα θα την βρει χειμώνας.

Anonymous said...

Πρέπει όμως να την βρει χειμώνας και να μην έχει την τύχη του Ψάλτη, γιατί έχει και υποχρεώσεις. Το μικρό Γκιζάκι έχει οικονομικές απαιτήσεις που η μητέρα του πρέπει να τις καλύψει.

Αλέκος said...

Ο συνθέτης Σταμάτης Σπανουδάκης έλεγε σε φίλους του σε ταβέρνα στα Σπάτα ότι η μόνη εφεδρεία που έχει το Έθνος είναι ο Κώστας Καραμανλής. Ίσως το πρόσφατο πεζοναυτικό του κούρεμα να αποδίδεται σε αυτή την ανάγκη για δυναμική επιστροφή σωτηρίας για τον τόπο. Ας επιστρέψει και ας τον πληρώσουμε με όσες γκίζες ζητήσει.

Anonymous said...

Να τοποθετηθεί ο Βαψ για την μαύρη κοπέλα με την οποία εθεάθη σε μπαρ του κέντρου των Αθηνών.

Anonymous said...

Μεγάλες στιγμές, μεγάλη εισαγωγή από τον Στέφανο Χίο αυτά με το κοστούμι του μακαρίτη.

Anonymous said...

Με τις πάντες μπήκε ο Χίος, αναλύει την χθεσινή εμφάνιση του Γιωργάκη ενδυματολογικά και ψυχιατρικά. Μούφες διέδιδε ο φθονερός Εγύφτιος το απόγευμα.

Anonymous said...

Παραμύθια τα όσα έγραφε ο Παπαγιάννης για τον Χίο. Μας έβγαλε ασπροπρόσωπους. Μπράβο Στέφανε!

Anonymous said...

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του @AlterCha o @Yalafouzos είναι ο Αντίχριστος και πρέπει να εξοντωθεί με οποιοδήποτε κόστος.
Yalafouzos


Δυνατή περίπτωση και ο Γιάννης όπως και να το δει κανείς.

Anonymous said...

ΧΕΣΤΗΣ Ο ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑΣ ΧΙΟΣ.ΑΦΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΙΚΟ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΟΥΡΙΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ. ΠΟΥ ΣΑΙ ΤΑΤΙΑΝΑ;

Anonymous said...

Είπε ο Κουρής αγράμματο τον Χιο επειδή του το ζητάνε στο Alter! Τον διώχνει για την οικογένεια για να το πουλήσει στον Παπανδρεου. Αυτός είναι ο Κεφαλονλίτης. Όχι ότι ο Χίος δεν είναι για φτύσιμο. Αλλά είναι ανθρωπάκι που δεν αξίζει.

Anonymous said...

ΧΙΟ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΞΑΝΑΓΛΥΦΕΙΣ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΚΗ; KOYBENTA ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΚΟ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ. ΒΑΡΑΓΕ ΠΡΟΣΟΧΗ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟΥΛΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Anonymous said...

Τίμια και αντρίκια η εξήγηση του Χίου. Τα έβαλε δυνατά με την οικογένεια Παπανδρέου. Χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος.

Anonymous said...

Για πολλές κουράδες ο μαλάκας ο Χίος. "Περιμένουμε την απάντηση του Ανδρέα Παπανδρέου" γι αυτά που είπε ο Καμμένος διατυμπάνιζε ο γελοιοδέστερος ρουφιάνος του Κουρή. Φτου σου πράκτορα Χιο για την ξεφτιλισμό σου.

Anonymous said...

ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΛΕΩ ΤΙΣ ΡΟΧΑΛΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΧΙΟΥ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΡΥΕΓΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΣΑΛΙΑ ΜΕ ΦΛΕΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ. ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ

Anonymous said...

Καλή η σύζυγος του Χίου. Ανέχεται το δύσκολο ωράριό του, τον φροντίζει και τον νοικοκυρεύει.

Anonymous said...

Χίο μαλάκα, κανένα σχόλιο για τον Νίκο Παπανδρέου δεν θα κάνεις; Μώκο καραγκιόζη του Κουρή; Σε ροχαλιάζουν και εσύ νομίζεις ότι ψθχαλίζει

Anonymous said...

Βαψομαλλιά θα τα βάψεις τελικά. Πες αλεύρι...

Anonymous said...

O ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΧΙΟΣ ΞΕΡΟΣΤΑΛΙΑΖΕΙ ΣΤΗ ΟΘΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ FIMOTRO Η ΤΟ ΝΟΝ-NEWS. ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ Ο ΨΥΧΑΚΙΑΣ

Anonymous said...

Κωνσταντίνος Παλιατσάρας και συνθέτης Νιάρχος στον Σπύρο Παπαδόπουλο. Και οι δύο με βαμμένο μαλλί.

Anonymous said...

Καημένε Δαραβίγκα. Σε φάγαν τα μοντέλα.

Anonymous said...

Παντρεύτηκε τελικά και η Νίκη Λαλιώτη. Καημένε Κακαβούλη, δεν πρόλαβες.

Anonymous said...

Καλό κορίτσι η Νίκη. Και όμορφο. Ο πατέρας της πρέπει να είναι πολύ υπερήφανος για την πορεία της. Βλάχος των Δολιανών, ναι. Αλλά και πατέρας περήφανος.

Anonymous said...

Θα μας πονέσεις Κόναν;

Anonymous said...

Όχι πολύ. Τα μαλλάκια σου θα βάψω. Και με μια μικρή φωτό. Για να σε θυμόμαστε πως ήσουν

Anonymous said...

Καλέ μη μου τα βάψετε. Ντρέπομαι.

Anonymous said...

Και ο Μάνος Μανωλάκος στον Χίο. Αν είχε σώας τα φρένας, θα μιλάγαμε για ένα θέαμα συμαρπαστικό. Αλλά ο φαρμακοποιός έχει άλλα προβλήματα.

Anonymous said...

XIOΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΤΖΗΑΒΑΤΗΣ. ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΚΗ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΧΙΟ; ΣΕ ΚΑΠΕΛΩΣΕ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ Ο ΚΟΥΡΗΣ;

Anonymous said...

Τρελάθηκε από την πολιτική αποτυχία ο Μανωλάκος. Ήταν τίμιο παιδί και ιδεολόγος. Τώρα όμως κάνει μόνο για πανελίστας του Χίου και την Μιχαλονάκου.

Anonymous said...

Ετοιμάζονται μεγάλες πολιτικές ανακατατάξεις. Οργανώνεται κίνημα υπό την ηγεσία του Στέφανου Τζουμάκα. Χρειάζεται να βγουν μπροστά οι έντιμοι και άφθαρτοι.

Anonymous said...

Να διαφραφούν τα παπαγιαννέικα σχόλια. Ας κοπρίζει στο δικό του κωλομπλόγκ.

Anonymous said...

Γύριζα από το Κέντρο όπου πήγα να αγοράσω εφημερίδες και περιοδικά. Ενώ περπατούσα προς το αυτοκίνητο που το είχα αφήσει αρκετά πιο πάνω προς Εξάρχεια, με πλησιάζει ομάδα δύο νεαρών μαυριδερών και μου ζητάει οικονομική βοήθεια. Στον τοίχο βρισκόταν τρίτος ομοεθνής τους με γυρισμένη πλάτη. Όταν τους προσπερνάω χωρίς να τους μιλήσω, ο τρίτος που δεν είχα προσέξει ότι κατούραγε στον τοίχο, γύρισε και πήγε εκδικητικά να με κατουρήσει. Οπότε αναπόφευκτα σκέφτηκα ότι καλά να πάμε λεβέντικα από μαχαίρι, αλλά όχι και από μόλυνση πακιστανικού κάτουρου.

Anonymous said...

Γερές δηλώσεις του Δόκτορα Κουτσούκου στην εκπομπή της Μιχαλονάκου. Να φύγουν οι γκέι και οι λάιτ από το ΠΑΣΟΚ, δήλωσε ο δόχτορας, για να ξαναβρει το κόμμα την παλιά ανδρεοπαπανδρεϊκή του αίγλη.

Anonymous said...

Έχει γκέι το πασόκ;

Anonymous said...

Δυο τρεις Κουτσούκους να είχε το Πασόκ και θα είχαμε σίγουρα μια εθνικά υπερήφανη πολιτική με πολύ ψωμί ('ψωμάκι') για τον κόσμο ('κοσμάκη').

Anonymous said...

Ξέρει κανείς αν αξίζει να αγοραστεί αύριο η εφημερίδα Real News για την ταινία που δίνει με τίτλο Η Δολοφονία του Τζέσε Τζέιμς?

Μπουρδάρας said...

Έπεσε το ταβάνι στο κεφάλι της Ντόρας με τα θλιβερά ποσοστά περιθωριακού κομματιδίου που μόνιμα πια της δίνουν οι δημοσκοπήσεις. Εμ, δεν άκουγε τον πολύπειρο μπαμπά της. Όλη την γκρίνια της ψηλής, ξινής και άχαρης θα την φάει τώρα υπό μορφή κρεβατομουρμούρας ο φουκαράς ο Ισίδωρος. Το χειρότερο; Να του ζητήσει και ερωτοπραξίες για να ξεχάσει τον βαρύ πόνο. Δύσκολα πράγματα για έναν σύζυγο που δηλώνει ότι αυτά είναι περασμένα ξεχασμένα και τον πάνε πολύ πίσω, στις πρώτες ημέρες του γάμου.

Anonymous said...

Την παντρεύτηκε ελπίζοντας σε επιχειρηματικά ανταλλάγματα (τα οποία πράγματι έλαβε). Όμως τόση ψυχική (και σωματική) οδύνη, Ισίδωρε, δεν ξεπληρώνεται με τίποτα. Την πάτησες σαν μουσκάρι (που είσαι...).

Anonymous said...

Ας αρνηθεί ο Ισίδωρος και θα νιώσει ταχύτατα τα αντίποινα. Παντοφλιά από παντόφλα νούμερο 45 δεν είναι καθόλου ανώδυνη εμπειρία.

Anonymous said...

Είχα κάποτε έναν φίλο στην ΟΝΝΕΔ που την έπαιζε χάριν της Ντόρας. Και δυστυχώς δεν πρόκειται για μύθευμα ή για υπερβολή. Για χάρη της Ντόρας, από την συνεχή τριβή είχε τραυματίσει το νεανικό πουλάκι του. Συγκινητικές άγουρες νεανικές καταστάσεις.

Anonymous said...

Στην ΟΝΝΕΔ ήταν, τι ψάχνεις.

Anonymous said...

Ας μην ξεχνάμε ότι στην Οννέδ είχε υψηλή θέση και ο Μάνος Μανωλάκος.

Anonymous said...

Βουλγαράκης, Μεϊμαράκης, Μιχαλολιάκος... Αφρός...

Βουνάτσος said...

Το κάθε κόμμα είχε και έχει τον ερωτισμό που του αξίζει. Και στο ΠΑΣΟΚ υπήρχε πολύς νεανικός ερωτισμός, λόγω και της ευελιξίας και χαλαρότητας που παρείχαν οι σοσιαλιστικές, αριστερές, επαναστατικές ιδέες. Η Τώνια και η Μιλένα ήταν και παραμένουν εξαιρετικά δυνατές στο σπορ - από διαφορετικές βέβαια αφετηρίες και με διαφορετικά αισθητικά στάνταρντς. Η Συλβάνα ήταν παραδοσιακά (αν και τώρα έχει πια γεράσει) το αγαπημένο παιδί για τις ξεπέτες των συντρόφων (από τουαλέτες μέχρι αποθηκούλες), με το παρατσούκλι "η βλάχα". Και η Βάσω ήταν πολύ δυνατή στο σπορ, με κύριο χαρακτηριστικό το πολύ θυσσανωτό εφήβαιο, το οποίο σκόρπιζε ρίγη ηδονής σε πολλούς συντρόφους και ειδικά σε έναν βαψομαλλιά, "γεφυράκια" πρώην τσάρο.

Anonymous said...

Ώστε και ο τσάρος; Πράγματι σοσιαλίστρια η μαντάμ, δεν έκανε διακρίσεις αφού ανακούφιζε και τους μπαμπουΐνους.

Anonymous said...

Κουτσομπόληδες! Καλά λένε ότι τελικά οι άντρες είναι μεγαλύτερες κουτσομπόλες από τις γυναίκες.

Anonymous said...

Και ο Αποστόλης με μια έννοια θα μπορούσε να συμπεριληφθεί στην ομάδα. Αλλά αυτός είναι άντρας.

Clouseau said...

Κορίτσι σάλτα να δεις αν έρχομαι.

Anonymous said...

Δεν αφήνει κατά μέρος ο Σπανουδάκης τις πολιτικές αναλύσεις περί Καραμανλή και τις γελοίες επικές συνθέσεις; Μια χαρά δεν ήταν όταν έγραφε τις μουσικές για τον "Κήπο με τα Αγάλματα" και τον "Παραμυθά";

Anonymous said...

Ερώτηση αποκλειστικά προς την elianoula:

elianoula ήσουνα στο μπαλτάζαρ απόψε ή κάνω λάθος;

Anonymous said...

Σήμερα βρέχει. Καιρός για περίσκεπτη προσέγγιση των θεμάτων της ζωής και ενδοσκόπηση. Ειδικά πάνω στα μεγάλα ζητήματα της πολιτικής, της ηθικής και του έρωτος. Ως προς τα δύο πρώτα, θα παραμείνω φειδωλός. Ως προς το τρίτο σκέλος όμως, θα πω μόνο ένα όνομα και νομίζω αρκεί: elianoula. Θεέ Έρωτα! Δώσε μου παυσίπονο για να μην με ταλανίζει η σκέψη αυτού του θείου πλάσματος.

Anonymous said...

3:01 έχει κυριαρχήσει πάνω σου τόσο δυνατά το πνεύμα της elianoulas, που την βλέπεις ίσως ακόμη και όταν κοιτάς άλλα κορίτσια. Δεν είναι κακό. Είναι ανθρώπινο. Τόσο ανθρώπινο που εξηγεί τον σπαρακτικό λόγο, τον πασπαλισμένο με την χρυσόσκονη του έρωτα, του 11:27.

Anonymous said...

http://www.nytimes.com/2011/06/09/business/global/09euro.html?_r=2&pagewanted=1

Θανάσης ο Έλληνας said...

ELIANOULA

Με πύρωσε ο έρωτας για μια κομψή γατούλα/
Είναι θερμή, μελαχρινή την λεν’ elianoula/

Μοναδική περίπτωση, μου φέρνει όλο τρέλα/
Ερωτική, θεσπέσια - έχω βαρέσει μπιέλα/

Τα άνθη μ’ όρεξη τρυγάς, πανούργα λιμπελούλα/
Έτσι κι εγώ θε να τρυγώ, εσέ elianoula/

Anonymous said...

"Γιωργάκη, γιωργάκη εδώ είναι Ελλάς, εμείς θα σε γαμάμε και συ θα προσκυνάς".

"Γιωργάκη μαλάκα μαζί σου σπάμε πλάκα".

Χα χα χα χα χα

Anonymous said...

http://video.google.com/videoplay?docid=8024831007162047256#

Anonymous said...

Οποία κατάπτωσις! Ακόμα και οι ελιανούλες έχουν θαυμαστάς.

Anonymous said...

ΚΥΡΙΟΙ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ.

ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ,Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ,ΠΡΙΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΕ ΣΤΥΛ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ ΑΣ ΠΡΠΛΑΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ:

ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ.
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ,
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΜΕ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΙΟ 120 ΕΥΡΩ.
ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΜΙΣΘΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΥΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ.

ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕ.

ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΙΨΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ.

ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ....

Anonymous said...

ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΜΙΣΘΟΣ 120 ΕΥΡΩ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΟΣΟ ΣΕ ΔΡΑΧΜΕΣ.

Anonymous said...

"ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ".

Tο στάση πληρωμών πάει κι έρχεται. Αλλά και έξοδο από την ΕΕ; Πώς να γίνει αυτό; Δεν ξεύρει ο οργίλος σχολιαστής ότι ΕΜΕΙΣ είμαστε η ΕΕ; Δεν ξέρει ότι ΕΜΕΙΣ είμαστε το άλας της (ευρωπαϊκής) γης; Μπορεί να σταθεί ΕΕ άνευ Ελλάδος; Και για να το θέσω ευρύτερα, μπορεί να σταθεί ΠΛΑΝΗΤΗΣ άνευ Ελλάδος;

Anonymous said...

Γνωστά πράγματα, repetitio mater stu(pi)diorum est όμως

http://tinyurl.com/3f4fd57

Anonymous said...

Ρε Ξυνόγαλε τί θα γίνει με την περίπτωσή σου; Εκεί που πετάς και κανα σωστό από καιρού εις καιρόν, πετάς και μια μαλακιάρα ενίοτε που σείεται το Διαδίκτυο. "Κατάργηση της ιδιοκτησίας" και "κοινωνικό μισθό 120€"; Μήπως να βαφτίσουμε και το Γιωργάκη Κιμ Ιλ Γιονγκ; Κοίτα σύνελθε λίγο.

Anonymous said...

Ναι, έλεγε πολλά σωστά πράγματα ο Ξυνός τον τελευταίο καιρό. Αλλά το τελευταίο του σημείωμα, αν και δεν στερείται φαντασίας, μας οδήγησε βίαια, απότομα στις παλιές καλές(;) του μέρες.

Anonymous said...

Εμένα στον Ξυνόγαλο μου αρέσει πιο πολύ η πρόσφατη εμμονή του με το καντινιέρικο σουβλάκι της πλατείας συντάγματος, που όπως λέει πωλείται 4,50 ευρώ.
Το έχει ποστάρει, το έχει τουιτάρει, δείχνει τέλος πάντων να τον απασχολεί πολύ αυτό το θέμα. Περιμένουμε ανάλογα σχόλια και για την τιμή της πορτοκαλάδας.

Anonymous said...

Αν είναι καλό το σουβλάκι αποδέχομαι το αντίτιμο των 4,5€. Μεγάλο πρόβλημα η εύρεση καλού σουβλακίου στις μέρες μας. Τί μνημόνια, μεσοπρόθεσμα κι αηδίες. Αυτά είναι κόλπα του Σόρος για να αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη. Το κακό σουβλάκι είναι το κύριο πρόβλημα της Ελλάδας σήμερα.

Στρατηγός Δαπέργολας said...

Αφήσατε επι τέλους τον κον. Ξυνόγαλον εις την ησυχίαν του. Τον επρήξατε με τα σχόλιά σας. Επρήξατε και ημάς. Αφήσατε την έκφρασιν να αναπτυχθεί ελευθέρως μέσω των δυναμικών και πρωτοτύπων σχολίων του διακεκριμένου Ηπειρώτου σχολιαστού. Εάν τις απαλλάξει εαυτόν της διαθέσεως δια μονομανιακήν και άκαιρον κριτικήν επί λεχθέντων και γραφέντων υπό Ξυνογάλου του Ηπειρώτου, θα εντοπίσει αναμφιβόλως και αδάμαντες.

Anonymous said...

Ο Φίλιππος Πετσάλνικος εισήχθη στο νοσοκομείο με συμπτώματα πνευμονίας. Άτυχος λοιπόν ο πολιτικός κόσμος στις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα. Χωρίς έναν αξιόμαχο Πετσάλνικο στο πολιτικό μας προσωπικό, έτοιμο να πολεμήσει για τα δίκια μας και κατά της εκμετάλλευσής μας από τις βδέλες τους Γερμανούς, δεν μας βλέπω καλά. Τί άλλη ατυχία μπορεί να μας συμβεί πια; Εύχομαι μόνο να έχει καλά ο Θεούλης τον Μίλκο τον Βαρβιτσιώτη. Τίποτε άλλο. Αν πάθει κι αυτός κανα κακό καταστραφήκαμε.

Anonymous said...

Αφού τον ενοχλεί η τιμή του σουβλακίου, ας βγάλει ο Ξυνόγαλος τροχήλατο με τραχανά στη διατίμηση. Τι καλύτερο άλλωστε από ζεστό τραχανά για να καλμάρουν τα λαρύγγια των φωνασκούντων; Αλλά ο βλάχος θέλει μόνο να γκρινιάζει σα γκόμενα, δε του κόβει παραπάνω.

Anonymous said...

ΚΥΡΙΟΙ

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ.
ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΡΩΗΝ ΚΝΙΤΗΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ...ΚΑΖΑΚΗΣ.

Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΤΥΠΟΣ ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΠΡΙΝ Η ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ.

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΝ ΚΑΙΖΕΡ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.

ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ;;;;

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΩΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΤΑΣ ΤΙ ΛΕΝΕ;;;

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.
ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ
ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ.
ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ
ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

ΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;;

ΤΟ ΚΑΤΑΛΒΑΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο...ΚΑΖΑΚΗΣ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ
ΗΡΩΙΚΗ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΟΥΤΟΦΡΑΓΚΟΙ

ΑΛΛΑ......

ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΠΕΡΑ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ...ΜΙΣΘΟΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΣ 120 ΕΥΡΩ

ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ....ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ..ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΩΝ.

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ;;; ....ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΡΚΕΤΟΣ ΓΙΑ ΡΥΖΙ ΖΑΧΑΡΗ,ΓΑΛΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΡΑΧΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ.

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ;;;;
ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΝ ΟΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ;;;

ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ Ο ΧΥΛΟΣ ΝΑ ΞΕΜΑΘΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΟΛΑ ΔΩΡΕΑΝ ...ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ.

ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;;;
ΣΤΗ ΝΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΣΕ 12 ΩΡΕΣ.

ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΟΤΙ ΕΝΙΑΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΚΑΤΣΙΚΟΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΘΑΤΣΕΡ ΚΑΛΗ ΤΗΣ ΩΡΑ,ΟΙ ΝΟΡΒΗΓΟΙ,ΟΙ ΕΛΒΕΤΟΙ,ΟΙ ΔΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΤΑΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ TO KNOW HOW.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.

ΞΥΝΟΓΑΛΟΣ
©

Anonymous said...

Έξοχος Ξυνόγαλος. Τα είπε όλα μέσα σε (όχι και τόσο) λίγες γραμμές.

Anonymous said...

Καζάκης, Κάιζερ και Μπαρουφάκης. Οι ήρωες της νέας επαναστατικής εποχής στη χώρα της σαρδέλας και της πρέφας.

Anonymous said...

Φαίνεται ότι κρυολόγησε άσχημα ο πρόεδρος της βουλής. Εκεί στην Καστοριά έχει χαμηλές θερμοκρασίες ακόμα και πρέπει να πούντιασε.

Εάν ο Φίλιππος αφήσει τον μάταιο τούτο κόσμο, η πολιτική θα χάσει ένα πραγματικό κεφάλαιο και η Ελλάς έναν μεγάλο Έλληνα.

Anonymous said...

"ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΡΩΗΝ ΚΝΙΤΗΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ" ©

Αυτοαναφορικός ο γιδόγαμος

Anonymous said...

Όχι και πρώην Κνίτης ο Ξυννόγαλός μας. Κένταυρος στην ΟΝΝΕΔ.

Anonymous said...

Καλέ αγιούτο!

Anonymous said...

ΣΕ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΗΣΟΥΝ ΟΛΟ ΤΡΕΛΑ, ΜΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΕΛΑ

Anonymous said...

3.47, δίκιο είχες.

Anonymous said...

Είναι οριστικό. Είναι και έγκυρο, καθώς μου το εκμυστηρεύθηκε μόλις σήμερα ο Δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς. Η Ευρώπη δεν πρόκειται να απομακρύνει από τους κόλπους της την Ελλάδα. "Δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να απομακρύνουν οι Ευρωπαίοι τη μόνη χώρα που έχει στο λεξιλόγιό της τη λέξη 'φιλότιμο'", είπε ο Γιώργος Αυτιάς.

Anonymous said...

Όποιος ξέρει υπεύθυνα τι γίνεται στο Μπομπολέικο και τι ετοιμάζεται αλλού να μιλήσει.

Anonymous said...

Eγώ δεν ασχολούμαι με τον Μπόμπολα και τα άλλα αρχαιολογικά μέσα, οπότε δεν μπορώ να ενημερώσω. Παρακολουθώ μόνο το Twitter του Ξυνόγαλου που μου αρέσει πραγματικά. Ολιγόλογος σχολιασμός, πικάντικος, εύστοχος. Αυτή είναι η νέα εποχή. Λίγα λόγια και καλά. Περιεκτικά. Ζουμερά.

Anonymous said...

Τους κατοικους της Ελλάδας θα απομακρύνουν,θα γεμίσει η Ευρωπη γραικους με πτυχία ψυχολογίας,πολυτεχνείου ,νομικης,γιλολογίας που θα εργαζτουν γκαρσόνια.

Anonymous said...

Μα εμείς οι Έλληνες έχουμε τους περισσότερους αναλογικά πτυχιούχους.

Είμαστε από τους πιο ισχυρά μορφωμένους λαούς του δυτικού τουλάχιστον κόσμου.

Anonymous said...

ΑΚΟΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΕΣ...ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ...ΥΠΟΘΕΤΑ GREEKLISH...
@EUROTSOPANIS

Και υπάρχουν κι άλλοι που νομίζουν ότι, επειδή χρησιμοποιούν Ελληνικούς χαρακτήρες, ξέρουν Ελληνικά. Ενώ γράφουν επαρχιωτοχριστιανοχωροφυλακίστικα.

Anonymous said...

Είναι και χριστιανός δηλαδή; Ωχ, μόνο αυτό μας έλειπε.

Anonymous said...

"Σε λίγο το διάγγελμα του Πρωθυπουργού" ανακοινώνει το σημαντικό site του Κώστα Χαρδαβέλλα.

"Εις τους όρχεις μας" τουιτάρει με παρρησία ο λεβέντης ηπειρώτης.

Ε μετά, πώς να μην τον συμπαθήσει κανείς!

Anonymous said...

ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ Η ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΜΑΛΛΟΝ Η ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ.

Η S&P κόβει την μακροπρόθεσμη πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας σε CCC, στην περιοχή των junk, από Β. Η βραχυπρόθεσμη αξιολόγηση της χώρας μας είναι στο C.
ΕΧΕΤΕ ΓΕΙΑ ΒΡΥΣΟΥΛΕΣ.
ΜΑΤΑ ΔΙΚΑΙΩΝ ΤΕΤΕΛΕΙΩΜΕΝΩΝ......
ΜΟΛΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ THE LAST WALZ ΣΥΓΓΝΩΜΗ SOUBLAKI TVN 4.50EUR.

Anonymous said...

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΥΚΝΟΥΣ;;;;

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ ΤΟΥΣ....

Anonymous said...

Σωστά αυτά που γράφεις Ξυνόγαλε, αλλά εμείς σε γενικές γραμμές τα ξέρουμε. Καλύτερα να τα γράψεις μέσω twitter στην elianoula, που της κεντρίζουν την προσοχή μόνο καναπέδες, κεφτεδάκια και weekends στις Σπέτσες.

Anonymous said...

Θα ήθελα να ρωτήσω ευθαρσώς τον ηπειρώτη σχολιαστή εάν είναι (και) χριστιανός.

Anonymous said...

H elianoula εχει αλλα προβλήματα...

Πρωταθλητές στην παχυσαρκία
Υπέρβαρες ή παχύσαρκες είναι το 30% των Ελληνίδων. Ενας στους τρεις άνδρες έχει πρόβλημα βάρους.Το 26% των κοριτσιών και το 19% των αγοριών είναι υπέρβαρο


Ανησυχία προκαλεί η έκρηξη της παχυσαρκίας στην Ελλάδα. Ο λαός μας σπάει το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο, με τα στοιχεία να δείχνουν ότι είναι επιτακτική η αλλαγή του διατροφικού μοντέλου. Γυναίκες και παιδιά κατέχουν την πρώτη ευρωπαϊκή θέση στην παχυσαρκία και οι άνδρες τη δεύτερη.

Η οικονομική κρίση πλήττει τους ασθενείς με νοσογόνο παχυσαρκία, οι οποίοι θέλουν να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση για αντιμετώπιση του προβλήματός τους. Τα Ταμεία καλύπτουν όλο και μικρότερο μέρος του κόστους, με αποτέλεσμα οι ασθενείς να επιβαρύνονται οικονομικά.

Τα παραπάνω ανέφεραν χθες οι καθηγητές Χειρουργικής κ. Γιώργος Ζωγράφος και Ευάγγελος Μενενάκος, με αφορμή επιστημονική ημερίδα με θέμα "Από τη χειρουργική αντιμετώπιση της παχυσαρκίας στη μεταβολική χειρουργική", η οποία πραγματοποιείται το Σάββατο στο αμφιθέατρο του "Ιπποκράτειου" νοσοκομείου της Αθήνας.

Οι επιστήμονες είπαν ότι η παχυσαρκία έχει πάρει διαστάσεις επιδημίας στη χώρα μας. Το 30% των Ελληνίδων είναι υπέρβαρες ή παχύσαρκες, κατέχοντας την πρώτη ευρωπαϊκή θέση. Πρόβλημα σωματικού βάρους έχει και ένας στους τρεις άνδρες, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη χειρότερη θέση στην Ευρώπη. Η Ελλάδα κατέχει την πρώτη ευρωπαϊκή θέση και στην παιδική παχυσαρκία. Το 26% των αγοριών

Anonymous said...

Είναι βέβαιο ότι ο ορεσίβιος φίλος μας τα έχει παντελώς χαμένα. Ολα αυτά που τραβάει η δύσμοιρος πατρίς τα εισπράττει σαν "ΣΒΟΥΡΙΧΤΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΤΕΣ" © στην πλατύ (και παχύ) σβέρκο του. Απολύτως λογικό γιά κάποιον που έχει ανατραφεί πιστεύοντας στην φυσική ανωτερότητα του έθνους του. Τα τραγικά αποτελέσματα τα βλέπουμε. Περιφέρεται ο δυστυχής άσκοπα στο διαδίκτυο σαν κότα που της έχουν κόψει το κεφάλι μουρμουρίζοντας ασυναρτησίες. Βρίσκεται στην φάση της άρνησης και προσπαθεί να εκτονωθεί σαν τους "αγανακτισμένους". Που νάξερε ο δυστυχής τι τον περιμένει.

Anonymous said...

8.35, σε άρνηση βρίσκεται για εντελώς προσωπικούς λόγους (από τον αφαλό και κάτω), καμία σχέση με τα δημόσια πράγματα.

Anonymous said...

Θριάμβευσε και ο Ερντογάν στην Τουρκία με την σύζυγο με τον εκδυτικοποιημένο φερετζέ και αυτό αποκαλείται πρόοδος. Δεν πάμε καθόλου καλά.

Anonymous said...

"WALZ" ©

Waltz βλάχο, waltz. Aν και το μόνο "βάλτς" που ξέρεις εσύ είναι το "βάλτς τς κατσίκες στο μαντρί".

Anonymous said...

Μήπως γνωρίζει κανείς ποια είναι η πορεία της υγείας του κου Πετσάλνικου; Έχω μεγάλη αγωνία.

Anonymous said...

Μάλλον εννοούσε "βάλ'ς" 9:02 (όπως "έλα να μου τουν βάλ'ς").

Anonymous said...

8:35 & 8:51, ο βλάχος από την πολύ τραχανοφαγία, έχει μπερδέψει τον κώλο του με το στόμα του, από το οποίο πορδίζει ασυστόλως, διαδικτυακά με κεφαλαία, με όλους τους γνωστούς κινδύνους (να πέσει ο "ΣΕΡΒΕΡ" ©). Φυσικά το γεγονός ότι καταπίνει το "ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ ΣΠΕΡΜΑ" © του, συμβάλλει στη χοληφόρο διάθεσή του.

Anonymous said...

Μα είναι τόσο παχύσαρκη η elianoula; Γιατί στις φωτογραφίες που ανεβάζει στο twitter δείχνει το αντίθετο. Δεν θέλω να πιστέψω ότι είναι παραπλανητικές αυτές οι όμορφες φωτογραφίες.

Anonymous said...

Αχ, πόσο αγαθός είσαι 9:17. Το ανάκτορο του Τατοϊου, ξέρεις, κατασκευάστηκε κατά τέτοιον τρόπο ώστε να μην φανερώνει τις πραγματικές του διαστάσεις από όποια γωνία και αν το παρατηρήσει κάποιος. Από τότε που εφευρέθηκε η φωτογραφία οι γυναίκες αυτήν την πρακτική την έχουν αναγάγει σε υψηλή τέχνη. Ανέκαθεν φυσικά μπορούσαν να κρύψουν τις ατέλειες (σαμπρέλες) με την επιλογή κατάλληλου φορέματος, την εποχή του photoshop όμως η προσποίηση έχει χτυπήσει δυσθεόρατα ύψη που θα έλεγαν και κάποιες πολύ γνωστές κυρίες. Μέγα όπλο της γυναικός η προσποίηση όπως έλεγε και ο φιλόσοφος. Κάνε την χάρη στον εαυτό σου λοιπόν και μην σαλιαρίζεις στην θέα φωτοσοπιασμένων φωτογραφιών της κάθε elianoulas γιατί θα πληγωθείς σαν τον Ξυνόγαλο και θα αρχίσεις να γράφεις ασυναρτησίες με κεφαλαία.

Anonymous said...

Μην ψαρώνεις ρε 9:31. Το ξέρω ότι είναι παχύσαρκη. Έτσι το λέω γιατί ξέρω ότι κυκλοφορούν κάτι καλοπροαίρετοι σαν κι εσένα εδώ μέσα κι ήθελα να δώ φαρμακερό σχόλιο.

Θανάσης ο Έλληνας said...

Η elianoula είναι αδύνατη και όμορφη. Αρκετά με διάφορους φαρμακόγλωσσους και χολερικούς με σχόλια χωρίς μέτρο. Δεν κάνει καλό η χολερική διάθεση. Ας το βάλουν κάποιοι καλά μέσα στο μυαλό τους και ας μάθουν επιτέλους να υμνούν χωρίς αναστολές την αισθητική τελειότητα.

Ηλίας Παμπορίδης said...

Και εμένα μου αρέσει πολύ η Ελιανούλα.

Anonymous said...

Ηλίας Παμπονηρίδης

Anonymous said...

Και όμως 9:35 είμαι καλοπροαίρετος έναντί σου και ας μου καταμαρτυρείς το αντίθετο. Είσαι τυφλός όμως από έρωτα και δεν το αντιλαμβάνεσαι. Κάποτε θα το αντιληφθείς, σε αντίθεση με τον Θανασάκη που είναι ανίατη περίπτωση.

Anonymous said...

Είμαι γεμάτος από έρωτα. Δεν ντρέπομαι να το ομολογήσω. Έναν έρωτα απρόσμενο, τρυφερό, μεγαλειώδη. Έναν τόσο έντονο έρωτα που για πρώτη φορά έχει συγκλονίσει την - συνήθως όχι και τόσο ευαίσθητη - καρδιά μου. Ένα έρωτα παράφορο που με κάνει και πετώ στα ουράνια.

Anonymous said...

Μάλλον με έχεις μπερδέψει με κάποιον άλλο φίλε. Δεν τρώω κόλλημα με γυναίκες που δεν ξέρω, δηλαδή με φωτογραφίες από το Internet. Παρόλα αυτά (κι επειδή θεωρώ ότι έχω φωτογραφική μνήμη), ας βγει η ίδια να πει αν ήταν προχθές το βράδυ στο Balthazar. Μπορεί να συνηγορούν τα γεγονότα ότι: α) θεωρώ ότι πράγματι έχω φωτογραφική μνήμη β)ακούγοντας αθέλητα τη συζήτηση στην παρέα τους, το κύριο θέμα ήταν το.. πάχος.

Anonymous said...

Ασφαλώς θα την φωτογράφισες 11.01, σε στυλ Παπαγιάννη. Γιατί δεν της στέλενεις τη φωτογραφία να το επιβεβαιώσει. Πάντως, αν ήταν η ίδια η elianoula, σίγουρα θα διαπίστωσες ότι κάθε άλλο παρά χονδρή είναι. Έτσι δεν είναι;

Anonymous said...

Όχι φίλε, δεν παριστάνω τον Παπαγιάννη, ούτε τραβάω φωτό τον κόσμο που δεν ξέρω. Παρόλα αυτά, αν είναι πράγματι αυτή, είναι αντικειμενικά υπέρβαρη. Αρκετά υπέρβαρη θα έλεγα.

Anonymous said...

Υπάρχει όμως φίλε ένα καινό εδώ νομίζω. Η φίλη μας έχει πολύ χαρακτηριστικό όνομα. Δεν άκουσες πώς την αποκαλούσαν;

Anonymous said...

Μήπως ο 11:20 δεν έχει στην κατοχή του κινητό;

Anonymous said...

Μεγάλοι κουτσομπόληδες οι άντρες. Είναι να μην σε πιάσουν στο στόμα τους. Και μετά λένε για τις γυναίκες.

Anonymous said...

Όχι γιατί άκουσα τη συζήτηση της παρέας της για 1 λεπτό και ενώ περίμενα να μου φέρουν το ποτό που είχα παραγγείλει. Μετά την έκανα γιατί είχα καλύτερα πράγματα να ασχοληθώ. Ο μόνος λόγος που την συνέδεσα ήταν το ότι κάποια στιγμή γύρισα και είδα ένα προφίλ ανθρώπου που μου φάνηκε οικείο. Μετά συνειδητοποίησα ότι τότε που κάποιος πρήχτης άρχισε να ασχολείται μαζί της εδώ μέσα, η συγκεκριμένη είχε αναρτήσει μια φωτό στο twitter με το προφίλ της. Και έτσι σύνδεσα τα γεγονότα, ότι πρέπει να είναι αυτή. Μπορεί όμως να κάνω και λάθος. Πάντως ο κόσμος είναι πολύ μικρός φίλε. Τόσο μικρός που δεν το φαντάζεσαι.

Anonymous said...

Από όλα αυτά τα άκρως χαμηλά που διαμείβονται κρατάμε το ότι επιτέλους άνοιξε το (τρισάθλιο και εξόχως δήθεν) Balthazar και θα ζεσταθεί λίγο η τσέπη των αναξιοπαθούντων αφων Πιτσιλή στην οποία ως γνωστόν παρεπιδημούν καβούρια από αυτά τα μεγάλα που βρίσκει κανείς στο Maryland. Είχε κόσμο φίλε;

Anonymous said...

Γιατί να μην το φαντάζομαι; Συμφωνώ απόλυτα. Πρόσφατα,σε μέρος όπου κατοικώ και μάλιστα όχι μέσα στο κέντρο της πόλης είδα πρόσωπο που μου φάνηκε γνωστό. Για κλάσματα του δευτερολέπτου σάστισα μέχρι να καταλάβω τι γίνεται και τελικά συνειδητοποίησα ότι ήταν η Άννα Βίσση.

Anonymous said...

Ξέχασα να αναφέρω ότι μιλάμε για μέρος εκτός Ελλάδας.

Anonymous said...

Ναι είχε κόσμο στο Balthazar Δημήτρη.

Anonymous said...

Α, κάπου γύρω από το Λονδίνο θα την είδες. Την έχω πετύχει και εγώ.

Anonymous said...

Καθότι ανώτερος δεν θα μετέλθω των άθλιων μεθόδων σου 11:51 (αν και μπορώ κάλλιστα να το πράξω).

Anonymous said...

http://fimotro.blogspot.com/2011/06/e_13.html

EΞΩΔΙΚΟ ΚΡΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ

Anonymous said...

Αγαπητέ 11:40 να σε διαβεβαιώσω ότι ο πρήχτης δεν είναι ένας. Είναι δύο, τουλάχιστον.

Anonymous said...

Για παίξε μπάλα 11:57

Anonymous said...

Κυκλοφόρησαν το απόγευμα φήμες ότι ασθενής είναι και ο Λευτέρης Πανταζής με καρκίνο στην πατούσα. Αν γνωρίζει κανείς ας ενημερώσει.
Πάντως ο Γιάννης Δημαράς επιχειρηματολογεί αυτή τη στιγμή με γραββάτα στον Γιάννη Πρετεντέρη.

Anonymous said...

Tι μαρτύριο και αυτό! Οι γείτονες εδέησαν να βρουν γαμπρό για την χοντρή κόρη τους (ας είναι καλά το τεράστιο σπίτι που της δίνουν προίκα) και θεώρησαν σκόπιμο να το γιορτάσουν. Έτσι ακούμε μέχρι αυτή την προχωρημένη ώρα Κονιτόπουλους, Πάριους και το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας να μας τρυπάνε τα αυτιά. Στο κήπο νέοι με λευκά πουκάμισα και κοπέλες με το πάθος του γάμου στο βλέμμα τους λικνίζονται με ένα ποτό στο χέρι χειροκροτώντας. Κοιτάω κρυφά από το παράθυρο την έτοιμη για γάμο κόρη που την έχουν παστώσει με πούδρες για να μειωθεί η ασχήμια και σκέφτομαι τον γαμπρό, όταν σε λίγες μέρες θα προσπαθεί να πάρει και να προσφέρει ηδονή επί της συζυγικής κλίνης με παρτεναίρ αυτόν τον μπόγο. Και στα δικά σας.

Anonymous said...

Πεθάναν" οι εκδότες. Τους έκλεισε τα σπίτια ο Παπαγιάννης
Δεν είναι μόνο ο Μπόμπολας που αργά σκέφτηκε ότι δεν μπορείς στην εποχή του διαδικτύου να βγάζεις μια εφημερίδα με 700 εργαζόμενους από τους οποίους γύρευε πόσοι δουλεύουν πραγματικά.

Το ίδιο συμβαίνει με όλους τους εκδότες-νταβατζήδες, αυτά τα καλόπαιδα που σιτίζονται από τη διαπλοκή με τις κρατικές διαφημίσεις και από τα δάνεια (κι αγύριστα) κάποιων ανυπόληπτων τραπεζιτών οι οποίοι σπρώχνουν εκατομμύρια ευρώ στα σαπάκια ΜΜΕ με μόνη υποθήκη τους τελειωμένους τίτλους τους.
Σε λίγο και κοκαίνη να βάζουν προσφορά στις φυλλάδες τους κανείς δεν θα τις αγοράζει.

Έπεσαν στο λάκο που οι ίδιοι άνοιξαν μια και οι δουλείες που έχουν αναλάβει για λογαριασμό των κρυφών χορηγών τους απαιτούν με το στανιό κι οποιοδήποτε αντίτιμο μεγάλες κυκλοφορίες-ειδικά στις κυριακάτικες εκδόσεις.

Μόνο που τώρα ήρθε το τέλος

Anonymous said...

Βαριά η κατάσταση του Προέδρου Πετσάλνικου. Η σύζυγός του Μαριέλε βρίσκεται ολημερίς και ολονυκτίς στο πλευρό του. Ας ελπίσουμε τελικά να τα καταφέρει. Ο τόπος τον χρειάζεται.

Anonymous said...

Εγώ νομίζω ότι τα σπίτια τους τα έκλεισε ο Χίος. Ίσως και ο Παπαγιώτης.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ said...

Οταν φεύγει ή σύζυγος,πάει δίπλα στον πρόεδρο η Φλέσσα ;;

Anonymous said...

Με έναν Πετσάλνικο δεν κάνουμε τίποτα. Χρειαζόμαστε πολλούς Πετσάλνικους. Ένας να πεθαίνει και πολλοί να γεννιούνται.

Anonymous said...

H Φλέσσα; Δεν πάει η Λάουρα;

Anonymous said...

Αυτή η Φλέσσα έχει αφήσει και κανέναν; Σημειωτέα και η αγάπη της σε ΠΟΛΥ νεαρές ηλικίες.

Anonymous said...

Πολύ κουτσομπολιό εδώ μέσα. Αχ, δεν μπορώ., Πάω για ύπνο.

Anonymous said...

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ...ΕΘΝΟΥΣ;;;;

Anonymous said...

Πάντως η ίδια λέει ότι έχει παιδί να θρέψει. Ό,τι κάνει, το κάνει ως μάνα.

Anonymous said...

Συγκλονιστικός ο Μίχελας απόψε στου Πρετεντέρη

Anonymous said...

Έχει πει και κάτι για τον εργαλειάκι του Μάχου αλλά δεν δύναμαι να το αναφέρω. Μην μας κατηγορούν και για κουτσομπόληδες.

Anonymous said...

Πάντα είναι συγκλονιστικός ο μεγάλος αυτός Κρης.

Anonymous said...

Μα τι όμορφο το κεφαλάκι του Μίχελα όπως χαριτωμένα δραπετεύει απο το κοστούμι του

Anonymous said...

μάχου;

Anonymous said...

Τηλε

Anonymous said...

Εχετε κάποιον δίαυλο ή κάποια εκπομπή και θέλετε να την κόψτε ή τελος πάντων, να τελειώνετε μ αυτό;
Πάρτε την Κολοβού

Anonymous said...

Ποια Κολοβού; Την Ανδρονικη;

Anonymous said...

ΠΟιά άλλη;

Anonymous said...

Μου φαίνεται ότι κάποιος έχει φάει μεγάλο κλάσιμο από την καταπληκτική Ανδρονίκη και το φυσάει και δεν κρυώνει. Λίγο ψυχραιμία συστήνω.

Anonymous said...

Eδώ ψάχνει και δεν βρίσκει τηλεοπτική στέγη κοτζαμ Τζίνα Ντρούλις και έχουμε τις "Κολοβές" να κυριαρχούν επί των τηλεοπτικών πραγμάτων.

Anonymous said...

Αυτός που βρίζει την κουκλάρα Ανδρονίκη ας μας πει γιατί το κάνει. Τέτοια γυναίκα μόνο μεγαλύτερη τηλεθέαση μπορεί να φέρει.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ said...

H τζίνα δραγώνα τι κάνει;Ποιός βλάκας ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ παντρεύτηκε την κλασμένη χρησιμοποιημένη αποβάθρα του Αρη;
Αλλα είναι τόσο μαλάκας που μπορεί να το θεωρεί και τιμή του

Anonymous said...

Η αλήθεια είναι ότι η θεσπέσια Ανδρονίκη είναι ό,τι πιο όμορφο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στα τηλεοπτικά μας πράγματα.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ said...

Παρακαλώ τον διαχειριστή να σβήσει το αθλιο παραπάνω μου σχόλιο

Anonymous said...

Μα εσύ Καραισκο δεν έλεγες ότι σου άρεσε η Τζίνα και την είχες μάλιστα πλευρίσει αλλά δυστυχώς ανεπιτυχώς?

Anonymous said...

Μα Καραισκο γιατί ζητάς από τον διαχειριστή να σβήσει το σχόλιό σου "H τζίνα δραγώνα τι κάνει;Ποιός βλάκας ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ παντρεύτηκε την κλασμένη χρησιμοποιημένη αποβάθρα του Αρη;
Αλλα είναι τόσο μαλάκας που μπορεί να το θεωρεί και τιμή του"; Αφού μπορείς να το σβήσεις και μόνος σου.

Anonymous said...

ΠΟυ κρύβονται όλα αυτά τα παιδάκια εδω που έγραφαν για το Δανέζη;
Που κρύβονται τώρα.
Η "εμπόλεμη ζώνη" εχει καιρό να μεταδοθεί.Ο Δανεζης πλέον θα κάνει ντοκιμαντέρ σε εμπόλεμες ζώνες paint ball.

Anonymous said...

Καθήστε τώρα γιατί μπλέξαμε. Ποια Τζίνα του άρεσε και την είχε πλευρίσει; Η Δραγώνα ή η Ντρούλις;

Anonymous said...

Δεν αξίζει να κοπεί μια τέτοια σπουδαία εκπομπή που τιμά την ημεδαπή δημοσιογραφία. Και ο Δανέζης είναι εξαιρετικά ικανός επαγγελματίας.

Anonymous said...

ναι μωρε όλες μ εχουν κλάσει εμένα

Anonymous said...

Τον Δραγώνα που έβγαζε το Highlights και ήταν και μεσάζων για εταιρεία πολεμικών προμηθειών τι τον έχει;

Anonymous said...

Μόλις έσφιξαν οι κώλοι στο mega, έκοψαν πρώτα το Δανέζη.ξέρουν αυτοί εκεί.Θα τον ταίζει η γυναικούλα του τώρα.Μια χαρά σωτήρη

Anonymous said...

Καμμία συγγένεια.Αυτός γαμούσε την κούντουρά αλλα δεν έλεγε οχι και σε αγοράκια-δημοσιογράφους

Anonymous said...

Ντροπή να κοπεί η εκπομπή του άριστου επαγγελματία Δανέζη. Είναι και πολύ γοητευτικός άνδρας πέρα από σημαντικός δημοσιογράφος.

Anonymous said...

Είχε δυο-τρία γιουσουφάκια και τους ακουμπούσε πολλά φράγκα.

Anonymous said...

Την ευθύνη για τα σχόλια την φέρουν οι σχολιαστές. Το δηλώνω έναντι θεών και ανθρώπων για καθαρά νομικούς λόγους.

Anonymous said...

ομοίως τα ακουμπούσε και στην αγλαΐα παππά

Anonymous said...

συνθήκη γιουσουφ-καιταρτζή

Anonymous said...

Είναι τζέντελμαν και ο πρώην χρηματοδότης του Τσαγκαρουσιάνου Δραγώνας. Ο Δανέζης όμως ήταν τζέντλεμαν.

Anonymous said...

καλά ρε βαψ αμα είναι να σε πάνε μέσα σβήστα

Anonymous said...

Πιστεύω στο ήθος της Αγλαϊας Παππά. Να αναγνωριστεί στον εκδότη ότι έδειχνε προτίμηση στις κάπως φινετσάτες. Να του πιστωθεί αυτό.

Anonymous said...

Προτιμώ να μένουν τα σχόλια αλλά να έχουν άλλοι την ευθύνη. Τάσσομαι αναφανδόν κατά της λογοκρισίας.

Anonymous said...

Φινετσάτη η Κουντουρά θα μας τρελάνεις;

Anonymous said...

την του κένταυρου την έσβησες, του μαχούλη όμως την άφησες.

Anonymous said...

Παρακαλούμε αναπτύσσετε ιδέες, κρίσεις, απόψεις. Τα κουτσομπολιά δεν μας αφορούν. Η κατάπτυστη αυτή συνήθεια του έθνους συνιστά πραγματική μάστιγα. Ανάλυση με ήθος. Αυτή πρέπει να είναι η αρχή όλων των Ελληνοψύχων.

Anonymous said...

Άλαλα τα χείλη των ασεβών...
όπως μας λέγει και ο πρωτοψάλτης Ευγένιος Χαρδαβέλλας.

http://www.youtube.com/watch?v=cIpavNZm9A8

Anonymous said...

"Απαρχή ξεχωριστής οικειότητας: να κουτσομπολεύεις κατ' ιδίαν μ' έναν τρίτο τους κοινούς σας φίλους".

Π. Κονδύλης

Anonymous said...

Είσαι και εστέτ γαμώτη

Anonymous said...

Παρακαλώ διαδώσατε όπου δει την δουλειά του πρωτομάστορος της ψαλτικής Ευγενίου Χαρδαβέλλα. Αξίζει να φτάσει εις τα πέρατα της οικουμένης μια τέτοια σπουδαία δουλειά. Βοηθήσατε την φωνή της ορθοδοξίας, την μαστορική της ορθόδοξης ψαλτικής, να πληρώσει τας καρδίας ημών.

Anonymous said...

Είδες;

Anonymous said...

Έστειλα ήδη το βίντεο στην μητέρα μου με εντολή να το μεταφέρει και στην γιαγιά μου. Η ψαλτική του Χαρδαβέλλα αρχίζει και γίνεται ευρύτερα γνωστή.

Anonymous said...

Τελικά κάποιοι εδώ μέσα δεν έχουν δίκιο. Έβαλα να ακούσω με τα αυτιά μου αυτήν την Γκίζα που πολλοί εδώ εμπαίζουν και είδα μια χαριεστάστη παρουσία. Θα έλεγε ότι είναι ισοϋψής με τους Αρβύλες. Μάθετε να κρίνετε ορθά και ακριβοδίκαια.

Anonymous said...

Τωρα αυτό με τους αρβύλες για καλό το λες;

Anonymous said...

Οι Αρβύλες κακώς δεν ακολούθησαν το λαμπρό παράδειγμα των Ελληνοφρενών. Δεν έχουν καμμία θέση στο κανάλι της καταπιεσμένης νοικοκυράς που εμφανίζονται. Επρεπε να τους πάρει ο Νίκος στο Alter και όταν αυτό θα κλείσει να μεταβούν όλοι μαζί στο Kontra. Τότε θα μιλούσαμε γιά αισθητική τελειότητα.

Anonymous said...

Στεν(α)χωριέμαι πολυ με τις εξελίξεις στον δημοσιογραφικό όμιλο Μπόμπολα.Θα κλείσει το "Εθνος";Ο σέντρα; το goal news;
Πόσο θα χάσει η ενημέρωση -στην ουσία- απ αυτό το πεπρωμένο;Και τα παιδιά;Τα παιδιά που δούλευαν για να γράφουν εκεί.Τα παιδιά που απο το πρωί εργάζονταν σκληρά στα τυπογραφικά ορυχεία του Μπόμπολα και σταματούσαν μόνο για μια σαλάτα με τοματίνια,σπανάκι και τριμμένο τυρί και γκρουτόν ολικής;
Τι έκαναν λάθος;Μα δεν ήταν ισχυρή η Ελλάδα όπως έγραφαν τόσα χρόνια;

ΝΙΚΟΣ said...

Α)Kαφεδάκι, τσιγάρο,υπολογιστής και ύφος βαθύ και δυναμικό.Υπηρέτες της ενημέρωσης.Με ποιόν έφαγε η Ντόρα,που πήγε ο Σημίτης,αντάρτικο του Βενιζέλου.Και τώρα φτυάρισμα.
Β)Ομιλος Λυμπέρη."Σύσκεψη brainstorming" στο φουαγιέ του Ομίλου.Δώστου πάλι τη Βανδή πρωτοσέλιδο,πάμε πάλι το Λαζόπουλο, τον Ντέμη, τη Βίσση.Και τώρα απολύσεις.Απο 60 άτομα που βόσκαγανε τώρα εχουν μείνει 20-25 με κατάθλιψη να αναπολύν τα μεγαλεία.
Τα επόμενα χρόνια θα αναπολούν την περίοδο 1995-2008 με φώτο και αφιερώματα της περασμένης χλιδής και τρυφηλότητας.

Anonymous said...

τον φίλιππΑ Πετσάλνικο και τα μάτια σας!

Anonymous said...

Και η ΙΜΑΚΟ βαδίζει δυνατά. Δυνατά και ελληνικά.

Anonymous said...

Κάποτε έτυχε να βρεθώ στην πόλη που ονομάζεται Καστοριά. Ενώ έπινα τον καφέ μου θαυμάζοντας ως τουρίστας τη λίμνη (καθώς και τις νεάνιδες που σέρβιραν με χάρη) εμφανίζεται ο Φίλιππος Πετσάλνικος. Δεν θυμάμαι ακριβώς τι ιδιότητα είχε τότε, αλλά η έκπληξη ήταν οπωσδήποτε ευχάριστη. Εμφανίστηκε και στο τραπεζάκι μας για τον παραδοσιακό, πολιτικάντικο χαιρετισμό. Φορούσε γαλάζιο παντελόνι, λευκό πουκάμισο και λευκό πουλόβερ στους ώμους. Μοντέρνος. Γερομοντέρνος. Τον παρατηρούσα καθώς χαριετούσε και καθώς απομακρυνόταν. Ήταν έναν αγέρωχος Καστοριανός. Ένας σπουδαίος Έλληνας! Ο Θεός της Ελλάδος να τον αναπαύσει. Να τον έχει πάντα καλά, εννοώ.

Anonymous said...

"Mα πώς στο καλό χωράει τέτοιο θεόρατο εγώ σε τόσο οικονομική συσκευασία;" αναρωτιέται ο αρθρογράφος της Καθημερινής για τον Sir Βασίλη. Μπορεί πολλά να μην βοηθούν τον άνδρα: η "οικονομική συσκευασία" του, η στριγγή φωνή του, το ελαφρύ πάρκινσον στα χέρια. Αλλά, αν αληθεύουν οι διηγήσεις της Ελενίτσας της ζωηρής, μιλάμε για ένα εργαλείο "οικονομικό" μεν σε μέγεθος, αλλά πολύ όμορφα σμιλεμένο από τα χέρια του Δημιουργού.

Anonymous said...

Πως και ο χοληφόρος ζηλόφθονος μπαστουνόβλαχος δεν κράζει το ΦίλιππΑ για τη διπλωματική ασθένεια η οποία προέκυψε μόλις έσκασε το θέμα με την παράνομη πισίνα του; Μήπως επειδή ο βλάχος έχει κι αυτός πισίνα;

«Oldest ‹Older   601 – 800 of 931   Newer› Newest»