Sunday, June 19, 2011

ΓΕΥΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ VAPSOMALLIADES Χρήστος Γιανναράς: Τα βαμμένα μαλλιά είναι πιθηκισμός και εκβαρβαρισμός!



Κλείνουμε για την ώρα το αφιέρωμά μας στα βαμμένα μαλλιά (χρειαζόμαστε μπάνια και στα λουτρά του Σμοκόβου δεν είναι εύκολη η πρόσβαση στο internet…) με τις απόψεις ενός διανοουμένου, ο οποίος είναι σε θέση να αναλύσει  με έναν διαφορετικό, οπωσδήποτε ανώτερο, τρόπο την επονείδιστη συνήθεια πολλών ανδρών να βάφουν τα μαλλιά τους ή να καλύπτουν πονηρά την φαλάκρα τους. Ο Χρήστος Γιανναράς, πραγματικός χείμαρρος, έχει πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα να πει. Δείχνει το ζήτημα των κουτοπόνηρων επινοήσεων της κόμης να τον πονάει βαθιά. Και δεν χαρίζεται σε κανέναν – όπως το συνηθίζει άλλωστε. Με γλώσσα πύρινη αλλά συνάμα και μεστή, με λέξεις και φράσεις πρωτότυπες που πρώτη φορά φτάνουν στ’ αυτιά μας, θέτει το ζήτημα των βαμμένων μαλλιών στις πραγματικές του διαστάσεις και εξακοντίζει τα «πυρά» του προς όλες τις κατευθύνσεις…

 

Κύριε Γιανναρά, τι είναι για σας τα ανδρικά βαμμένα μαλλιά;

Τα βαμμένα μαλλιά είναι μιμητισμός κενός, πιθηκισμός έκδηλος,  εκβαρβαρισμός απόλυτος! Το βαμμένο μαλλί αποτελεί εγκύστωμα παρακμής εφιαλτικής. Το πλαίσιο που νοηματοδοτεί την επιθυμία ενός άνδρα που βάφει τα μαλλιά του είναι τα μεταπρατικά ιδεολογήματα της Δύσης. Ο κούφος μιμητισμός, ο παρακμιακός φενακισμός, η εγκληματική φρεναπάτη ότι ο χρόνος μπορεί ανέξοδα να παραταθεί.


 

Δηλαδή, αν καταλαβαίνω καλά, το βαμμένο μαλλί, κατά τη γνώμη σας, συνιστά σύμπτωμα γενικευμένης παρακμής;

Ακριβώς. Το βαμμένο μαλλί δηλοί, ως φυσιογνωμική εκφραστική, υπαρκτικό αδιέξοδο. Ευτέλεια, αλογία και αγλωσσία. Καταδεικνύει ζωή κενή νοήματος. Ο άνθρωπος που βάφει τα μαλλιά του στερείται της σχέσης με την αρχοντιά του ανθρώπου που ψηλαφεί νόημα κατ’ αλήθειαν βίου. 


Τι θα απαντούσατε σε εκείνους τους βαψομαλλιάδες που υποστηρίζουν ότι το να βάφουν τα μαλλιά τους αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμά τους;

Θα τους παρέπεμπα στο βιβλίο μου «Η Απανθρωπία του Δικαιώματος». Η ζωή είναι άθλημα υπαρκτικό. Η ύπαρξη είναι τάνυσμα στόχευσης στο πάντοτε απλήρωτο πλήρωμα της ζωής ως σχέσης. Ο βαψομαλλιάς, ον ολίγιστο, αηδιαστικά εγωκεντρικό, ολοκληρωτικά αλλοτριωμένο, κομίζει το απόλυτο τίποτα στο άθλημα της σχέσης.

 

Στη χώρα μας ειδικά έχουμε πολλούς που βάφουν τα μαλλιά τους. Τι οδηγεί κάποιον στην απονενοημένη επιλογή του βαψίματος των μαλλιών;

Η πασοκική λοιμική του Ελλαδέξ. Η σοσιαλεπώνυμη απάτη. Η ανεπίγνωστη αδυναμία ψηλάφησης νοήματος της όντως υπάρξεως. Η αδυναμία ταύτισης του κοινωνείν με το αληθεύειν.

 

Με κριτήρια ψυχολογικά και ανθρωπολογικά, πώς μπορούμε να περιγράψουμε τους βαψομαλλιάδες, τους περουκοφόρους, τους εμφυτευματίες και άλλες συμπαθείς κατηγορίες συνανθρώπων μας, οι οποίοι κλέβουν χρόνο που δεν τους ανήκει;

Οι μικρονοϊκές επινοήσεις της κόμης αποτελούν κατάντιας δείγμα θλιβερό, πλήγμα καίριο στον κοινωνιοκεντρικό χαρακτήρα του αληθώς ζην. Το βαμμένο μαλλί είναι ανήμπορο να κομίσει πρόταση νοήματος γόνιμη. Αποτελεί δείγμα επαίσχυντο διεθνιστικού μηδενισμού, μεταπρατικού «εκσυγχρονισμού», πασοκικού αμοραλισμού. Στερείται ψηλάφησης νοήματος. Είναι δείγμα απόλυτο μετριότητας προκλητικής, κατάντιας ολικής, ανεπάρκειας εκκωφαντικής. Καταδεικνύει ψυχικά υστερήματα κραυγαλέα. Ο άνθρωπος που βάφει το μαλλί του δεν μπορεί παρά να θεωρηθεί ολιγόστροφος, εθελόδουλος και εθελότυφλος. Ένας άνθρωπος σπιθαμιαίου αναστήματος, ολικά ανεπαρκής στο να συναντηθεί με το ανεπίγνωστο δώρημα της φαλάκρας, την αρχοντιά, το καύχημα των γκρίζων μαλλιών. 

 

Και η λύση; Υπάρχει λύση; Είστε αισιόδοξος, όταν υπάρχουν τόσοι Έλληνες που βάφουν τα μαλλιά τους;

Μόνο με μια ασυμβίβαστα κοινωνιοκεντρική πρόταση, μόνο με προσήλωση απόλυτη στην ανθρώπινη ποιότητα, θα ξεφύγουμε από την λοιμική των βαμμένων μαλλιών, από τον αισθητικό μεταπρατισμό του μαλλιού «κληματαριά», από την παρακμή και την σοσιαλεπώνυμη απάτη της περούκας. Μόνον η συμμετοχή στο άθλημα της σχέσης με το γκρίζο και αραιό μαλλί θα αποτελέσει σάρκωμα σκέψης γόνιμης, αφετηρία ρεαλιστικής νεκρεγερσίας του Ελληνισμού. Να κομίσουμε κριτήρια ποιότητας μαλλιού, ώστε να αληθεύει ο βίος. Με εμπειρικές ψηλαφήσεις ποιότητας ζωής. Με σκέψη γόνιμη, μακριά από μπογιές και περούκες. Προσωπικά, αρνούμαι να υποκύψω στους «ψυχολογισμούς», στις ψυχολογικές ψευδαισθήσεις και εκτονώσεις που κομίζει η βολική «αισιοδοξία» για περιορισμό της συνήθειας της βαφής. Ποια ελπίδα να έχει κανείς με τέτοια κατρακύλα ιλιγγιώδη, με τέτοια καυχησιολογία κραυγαλέα, με τόσους βαψομαλλιάδες; Η πραγματικότητα των βαμμένων μαλλιών δεν μπορεί παρά να οδηγεί στον απελπισμό. Finis Graeciae! Τουπίκλην!


Το γεύμα με τον κ. Γιανναρά πραγματοποιήθηκε στο ψητοπωλείο-οβελιστήριο «Η Λειβαδιά», Γλάδστωνος 7, στο κέντρο της Αθήνας. Το κλίμα ζεστό, φιλικό, με κόσμο αυθεντικά λαϊκό γύρω-τριγύρω. Απολαύσαμε από ένα σουβλάκι-καλαμάκι χοιρινό και μία πατάτες στη μέση. Το ψωμί προσφορά του καταστήματος. Ήπιαμε νερό. Οι τιμές λογικότατες. Ο λογαριασμός ανήλθε στο ποσό των 4,40 ευρώ.

931 comments:

«Oldest   ‹Older   401 – 600 of 931   Newer›   Newest»
Anonymous said...

Οι οποίοι παρεμπιπτόντως ούτε που έχουν ψοφήσει ποτέ αυτούς που τώρα μουτζώνουν.

Anonymous said...

12:49 γραφική είναι η μάπα σου καραγκιόζη

Anonymous said...

http://fimotro.blogspot.com/2011/06/blog-post_5197.html\


Η κρίση χτύπησε τα προξενιά!!

Και περιμένουν τόσες κοπελούδες τον Καραϊσκο να ανάψει το πράσινο φως

Anonymous said...

Τώρα εξηγείται η πολυήμερη εξαφάνιση του αντιμνημονιακού Καραϊσκου. Ξεροστάλιαζε στο Σύνταγμα με τους γραφικούς που περιγράφει τόσο γλαφυρά η Μαργωμένου. Προς τούτο συνηγορεί και ο θυμός του, μύγα στο σπαθί του δεν σηκώνει ο Καραϊσκος. Μίκης, Ακης και τώρα Καραϊσκος. Το ποτάμι της οργής φουσκώνει.

Anonymous said...

Στη Μεγάλη Βρετάνια άραγες;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ said...

Βαψ, ρώτησα προ ημερών τον Κο Βεργέτη για τους "αγανακτίστας".Μου είπε οτι αυτό που γίνεται στο Σύνταγμα είναι πολύ σπουδαίο."Μοναδική ευκαιρία" μου είπε.Και τίναξε το πορτοκαλί κασκόλ του πρός τα πίσω.Καλοκαιριάτικα όλα αυτά.

Εντελώς συμφωνώ με το βεργέτη.Συμφωνήσαμε μάλιστα για τη χυδαιότητα του μεσοπρόθεσμου σχεδίου.Πηγαίνω όποτε μπορώ στο σύνταγμα.Εχθές ψώνισα και λέηζερ με το οποίο παρενοχλούσα τις κάμερες στο Αθενς πλάζα και το μεγάλη βρετανία.
Σιγά δηλαδή,καλύτερα περνάνε στους καφενέδες και στα σφαιριστήρια;

Anonymous said...

Γραφικούς και λίγα λες.

Σαν γκρηνρουμ (σικ) σε εκπομπή της Πάνιας είναι.

Anonymous said...

Μεγάλη Βρετάννια

Anonymous said...

πορτακαλί

Anonymous said...

Μοναδική ευκαιρία;;

...χάνει ο Αλεξαντρής;

Anonymous said...

Εχω μιαν απορία...

Που ουρούν και αποπατούν όλοι αυτοί;;

Καραϊσκο;

V. said...

Καραϊσκο, το συναμφότερον - κατά τη γνώμη μου πάντα... Αν και απεχθάνομαι, στην γραμμή του μεγάλου Jonathan Swift, κάθε τι που έχει να κάνει με λαϊκές μάζες και ιδιαίτερα αυτού του είδους τις τυφλές εκδηλώσεις, νομίζω κι εγώ ότι προσφέρουν δυνητικά κάποια διέξοδο. Υπό την προϋπόθεση ότι θα βρεθεί κάποιος ικανός και εμπνευσμένος δημαγωγός να κατευθύνει την τυφλή και κακομαθημένη αυτή λαϊκή οργή προς τα κάπου, με μέσο τον έντεχνο βοναπαρτισμό, αφού το κακομαθημένο πλήθος νομίζω ότι αυτό που κυρίως ζητάει είναι λεφτά. Επειδή όμως δεν βλέπω κάτι τέτοιο εφικτό, διατηρώ τις επιφυλάξεις μου και προτιμώ να ξοδεύω τον χρόνο μου διαβάζοντας Μπλεκ, Όμπραξ και Ζαγκόρ...

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ said...

δεν είναι και λίγο πράγμα τα φράγκα.Καλά κάνουν και ζητάνε φράγκα.Αφου υπάρχουν κιόλας

Anonymous said...

Να δoθούν φράγκα (και όταν λέω φράγκα εννοώ φράγκα γαλλικά βέβαια) μαζί με την ρήαλ νιουζ της Κυριακής.

Anonymous said...

Και μια που κάποιος το ανέφερε....

http://www.youtube.com/watch?v=qGaoXAwl9kw

Anonymous said...

Σωστό αυτό που λέει ο 2:04. Αντί να μας γεμίζει η εφημερίδα αυτή του κώλου με CD του κώλου, ας δώσει κανα φράγκο μετρητό..

Anonymous said...

Να δοθεί τιμητική σύνταξη στους αγανακτισμένους.

Anonymous said...

Βαψ, πώς πάνε τα μπάνια στα λουτρά του Σμοκόβου?

Θρασύβουλος Τσακαλώτος said...

Μοναδική ευκαιρία μας παρουσιάζεται να ξαναζήσουμε σε replay ένδοξες στιγμές του Επους των Ελλήνων. Ως γνωστόν ο Στρατιωτικός Σύνδεσμος κινήθηκε το 1909 και έφερε τον Βενιζέλο από την Μεγαλόνησο στην Αθήνα που ηγήθηκε υπηρεσιακής κυβέρνησης με "εντολή" εκλογές γιά αναθεωρητική βουλή. Η συγκυρία είναι μοναδική. Το πολιτικό σκηνικό είναι ίδιο, σαπίλα και παλαιοκομματισμός. Ο εγγονός του αρχισυνωμότη Πάγκαλου είναι εδώ. Θα υπάρξει ένα πρόβλημα βέβαια με την εύρεση αλόγου ικανού να αντέξει το βάρος του, δεν θα τα χαλάσουμε εκεί όμως, θα τον βάλουμε να καβαλήσει ένα βόδι. Δεύτερος τη τάξει ο Καρατζαφέρης, αυτός επί του φανατικού οπαδού του Ξυνόγαλου ιππεύων. Θα ακολουθούν Μπουμπούκοι, Μίκηδες, Εγύφτιοι, Νίκοι, Τράγκες και λοιποί αντιμνημονιακοί πατριώτες. Θα σκαλώσουμε βέβαια στο γεγονός ότι δεν υπάρχει κάποια προσωπικότητα από την Μεγαλόνησο γιά να φέρουμε σηκωτή στην Αθήνα να αναλάβει. Σκέφτεστε κανέναν;

Anonymous said...

Tη Ντόρα

Anonymous said...

9:07 τώρα τελευταία, όπως μάθαμε από σχολιαστές της προηγούμενης σελίδας, πολλοί ιππεύουν τον Ξυνόγαλο. Μόδα είναι; ΄Η το κάνουν για τα λεφτά;

Anonymous said...

Μην είστε ανόητοι. Τον Καραϊσκο θα φέρουμε.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ said...

εγω φίλε δεν ανέχομαι μπάστακες.Μπαστακοκρατία

Anonymous said...

Δεν προκάμει (sic) ο Καραϊσκος. "Ανοίγει" η σαιζόν και έχει τους πάκι ενοικιαστές στα παραπήγματα. Αντιμνημονιακός μαϊμού δηλαδή. Αγαπά Άννα Νταλάρα.

Anonymous said...

Γιά πες μας 9:52 έναν αντιμνημονιακό που να μην είναι μούφα (των φρενοβλαβών συμπεριλαμβανομένων).

Anonymous said...

Ποιά η γνώμη του Εγύφτιου?

Anonymous said...

10:09 Γιώργος Παπανδρέου, είπε χθες στο Υπ. Συμβούλιο ότι είναι αντιεξουσιαστές στην εξουσία. Άρα αφού η εξουσία είναι μνημονιακή κι αυτός αντιεξουσιαστής, είναι αντιμνημονιακός.

Anonymous said...

Εποχή δηλώσεων, μην ξεχνάτε τις αποδείξεις.

http://volospress.blogspot.com/2011/06/blog-post_3498.html

Anonymous said...

Καραϊσκο, ούτε ο ταβλαδόρος Σκανδαλίδης ανέχεται μπάστακες. Τον άκουσα να το λέει, θα φύγει είπε αν του βάλουν μπάστακα στο υπουργείο. Ούτε ο Μήτσος ο οδοντίατρος (ο Ρέπας) και πολλοί άλλοι. Να τους αφήσουμε λες αμπάστακους; Ρητορικό βέβαια το ερώτημα γιατί μπάστακες θα μπουν. Αλλά ξέρεις, και ο πιό σκληροπυρηνικός μπάστακας γίνεται γατούλα μετά από δύο εξόδους στις μεγάλες πίστες, συνεπώς δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Anonymous said...

σιγά μην παραιτηθούν κιόλας.Μα δέκα μπάστακες να τους βάλουν.

V. said...

Τα μπάνια στα λουτρά του Σμοκόβου, 6:10, πάνε ευτυχώς καλά. Θα περάσω ολίγες ημέρες και στα λουτρά του Καϊάφα. Η γεροντοφιλική μου διάθεση ικανοποιείται πλήρως - υπάρχουν ακόμη και μερικά αθώα φλερτάκια. Υπάρχει τεράστια προσφορά, αφού - δεν θα το κρύψω - είμαι ο νεότερος άνδρας σε όλα τα λουτρά. Δεν το παίρνω πάνω μου όμως, και προσπαθώ να ανταγωνιστώ επί ίσοις όροις τους λοιπούς άνδρες-συνταξιούχους. Υπεράνω όλων το fair play.

Anonymous said...

H 'Ένσταση' μεταφέρεται από την Πατησίων στα λουτρά του Σμοκόβου.

Anonymous said...

V., μήπως γνωρίζεις αν μαζί με το ευαγές κατάστημα πρόκειται να μεταφερθούν (ή επαναπροωθηθούν αν προτιμάς) στο ειδυλλιακό Σμόκοβο και οι μαύρες που κάνουν πιάτσα απ' έξω;

Anonymous said...

Μαύρες συνταξιούχες;

Anonymous said...

Ο Βαψ ενδιαφέρεται μόνο για συνταξιούχες γιατί προσβλέπει στο μάδημα της σύνταξης.

Anonymous said...

Σε τι διαφέρει το μάδημα των εισπράξεων της μαύρης από αυτό της σύνταξης; Ας μας πει κάποιος.

Anonymous said...

Οι μπάστακες θα έρθουν γιατί δεν έχουμε Θάτσερ. Θέλουν αρχίδια αυτές οι δουλειές και η σιδηρά κυρία είχε τέσσερα (ή οκτώ) εξ όσων ενθυμούμαι.

http://news247.gr/oikonomia/keraynoi_spiegel_gia_syndikata_deh_elpe.1098305.html

Anonymous said...

Παλιά, όταν κάποιος έβγαινε με το κινητό έξω απ' το γραφείο, υποπτευόμασταν άλλη δουλειά. Τώρα ξέρουμε ότι απλά τσακώνεται με το γκόμενο.
elianoula

Anonymous said...

12:14 δεν πρόκειται να γίνει τίποτε μέχρι τουλάχιστον να δούμε κάποιο τέτοιο λινκ:


http://www.spiegel.de/Volk_aus_Karaiskoi_und_Xynogaloi.1098305.html

Anonymous said...

Δυνατό θέμα γιά καταχώρηση στας δέλτους του μπλογκ επαξίως

http://www.youtube.com/watch?v=Jja_2Whe4nY

Anonymous said...

11:29 πού τη θυμήθηκες την Ένσταση ρε φίλε...καταπληκτικό,άραγε υπάρχει ακόμα?Θα παρακαλέσω για πληροφορίες επί του θέματος,ευχαριστώ...

Anonymous said...

προφανώς κάποια γερμανική (ως συνήθως εταιρεία) εχει σκοπό να αγοράσει τη ΔΕΗ.Ο ρόλος των δημοσιογράφων (και του σπήγκελ) γνωστός...Τι σχέση έχει η Θάτσερ, με την πώληση των κερδοφόρων ΟΤΕ και ΔΕΗ απο τους εθνικούς μειοδότες ;;; Είστε σε έξαψη;Σας καλώ κύριε να επιστρέψτε στη λογική και να αφήστε τις μεγαλοστομίες (τρία αρχίδια και πέντε και δέκα).Οπα ρε

Anonymous said...

αγανακτίστας
ΑΛΛΟ ΟΙ ΤΟΥΠΑΜΑΡΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ...ΜΑΡΩΣ ΚΥΡΙΟΙ.
ΞΕΧΥΘΗΚΕ Ο ΧΥΛΟΣ ΤΩΝ ...ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΤΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ..ΣΑΝΤΙΝΙΣΤΑΣ.

Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΑΜΥΝΕΤΑΙ ΤΩΝ ΚΕΚΤΗΜΕΝΩΝ
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΙ 500,000!!!
ΜΟΝΟ;;;

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ .

9000 ΝΕΚΡΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

9000Χ3 ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ= 27.000

450.000 ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ 150.ΟΟΟ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ.

2000,ΟΟΟ ΜΕ 2,500,000 ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ.
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΝ ...ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ

ΚΥΡΙΩΣ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΥΠΕΡΚΕΚΤΗΜΕΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ

ΜΟΝΟ 500,000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ;;;
ΑΝ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΚΑΙ Η TRAFALGAR SQUARE KAI Η PIAZZA DEL POPOLO H PUERTA DEL SOL KAI ΤΑ ΗΛΥΣΙΑ ΠΕΔΙΑ.
ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑΝ ΤΕΡΜΑ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΥΣΤΑΡΙΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΔΟΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΣΗΜΟ ...ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ...ΠΑΝΕ ΕΠΙ ΜΟΝΙΜΟΥ ΒΑΣΕΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.

ΑΓΑΝΚΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ...ΠΑΠΑΡΙΣΤΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΜΕ ...ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ...ΚΟΤΕΣ.
ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΒΑΡΩΝΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΩΝ ΓΙΑΝΝΙΩΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΙΟΤΩΝ ,ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΠΑΤΡΙΝΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΚΟΡΔΕΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ...ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΧΑΒΟΥΖΕΣ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ.

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.
ΘΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΝ ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ...ΣΤΟ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΑ 5 ΚΙΛΟ ΤΡΑΧΑΝΑ ΣΤΟΝ ΓΥΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ.

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΣ ...100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΣΠΡΑΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕ...ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ .

ΥΓ.ΕΒΛΕΠΑ ΣΤΟΥ ΜΑΚΗ ΤΟ ΠΙΘΗΚΟΚΑΝΑΛΟ ΜΙΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ,ΩΣ ΕΔΗΛΩΣΕ,ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΕΓΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΦΕΡΕΛΠΙΣ ΝΕΑ: ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ...ΤΡΩΝ ΤΟ ΑΙΜΑ.

Η ΕΛΛΑΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΛΙΤ ΑΛΛΑ ΑΛΗΤ.

ΞΥΝΟΓΑΛΟΣ
©

Anonymous said...

Ξυνογάλειος ανάλυσις, τυπώστε την και κάντε στα ο!ο σας αέρα. Όπως κάνει και η elianoula με τα tweets του.

Anonymous said...

Καμμία έξαψη 4:02. Ούτε κανείς μίλησε περί πωλήσεως (άλλο αν αυτή είναι απαραίτητη έτσι που τα κάναμε, όταν είσαι στην ανάγκη πουλάς και μάλιστα όσο - όσο ν' ες πα;). Η Θάτσερ όμως ξεδόντιασε τους Σκάργκιλ (τους εκεί Φωτόπουλους) και το δυσβάσταχτο συντεχνιακό κόστος που αυτοί μετακυλίουν στην κοινωνία. Περί αυτού έχεις να μας πεις τίποτα; Φυσικά το εν λόγω κόστος δεν προκαλείται μόνο από τον Φωτόπουλο, αλλά από κάπου πρέπει να αρχίσει κανείς. Να πω τέλος ότι είναι από τις ελάχιστες φορές που συμφωνώ με σχόλιο του Ξυνόγαλου.

Anonymous said...

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_07/06/2011_393868

Τολάχιστον έχουμε σοβαρούς εγκληματίες

Anonymous said...

Κάποιος από αυτούς που μονίμως κατηγορεί ο Ξυνόγαλος πρέπει να τον έχει πηδήξει πολύ όταν ήταν μικρός. Τέτοιο μένος δεν εξηγείται αλλιώς.

Anonymous said...

O 4.02 είναι ο Καραϊσκος. Ποιός άλλος έχει το θράσος ή την αφέλεια, να υπερασπίζεται φρανκενσταλινικά δημιουργήματα του πασοκισμού στυλ φωτόπουλου, αυτή την εποχή;;


Η δεή ειδικά πρέπει να πωληθεί
1 (ένα) ευρώ, για να μην πω δραχμή, στον πρώτο γερμανό τουρίστα που θα κατέβει από το αεροπλάνο για τη θερινή σεζόν, και οι φωτόπουλοι να υποστούν διαπόμπευση ρωμαϊκού τύπου.

Φυσικά δεν θα γίνουν αυτά, αλλά θα κάνουμε δημοψόφισμα για να εκφράσει την άποψή του ο κάθε καραίσκος για το αν του αρέζει το μνημόνιο.

Anonymous said...

Συμφωνώ και γω να ξεδοντιασθούν οι φωτοπουλαίοι και να κουρευτούν οι μισθοί των δημοσίων.Αλλο αυτό και άλλο να πουλήσουνε οι πασόκοι τους οργανισμούς για μερικά ψωροφράγκα.

Anonymous said...

Πόσο την πολούσες τη δεή εσύ δηλαδή;

Ή πιο σωστά, πόσο την αγόραζες με τους φωτόπουλους μέσα;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ said...

ενα ευρώ πουλούσε την ΑΕΚ ο φιλίππου

Anonymous said...

Η άεκ είχε και εναν ποδαρά, έναν αγιασωτέλη, για να μην πω έναν κώστα παταβούκα και έναν βασίλη κικίλια.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ said...

Eδω και 20 χρόνια,οποτε πωλούσαν κάποιο δημόσιο οργανισμό π.χ ΟΤΕ, ξεσηκώνονταν οι Φωτόπουλοι:"ο δημόσιος πλούτος είναι αδιαπραγματευτος,δεν πωλείται το ένα δεν πωλείται το άλλο".Τσαμπουκάς,κλειστή η σταδίου, νεύρα.
Και άρχιζε η εθελουσία.Η ιστορία με τις αισχρές εθελουσίες αποδεικνύει οτι η μέριμνα των κομμάτων, δεν ήταν η απαλλαγή του κράτους απο τα βάρη, αλλα να πιάσουν φράγκα απο την πώληση των ΚΕΡΔΟΦΟΡΩΝ οργανισμών.
Ο κάθε κοπρίταρος(αγανακτισμένοι κοπρίτες) έπαιρνε εφάπαξ και 2 χιλ μισθό απο τα 45 του.

Ο δημόσιος πλούτος μονομιάς στα αρχίδια τους.Τα πανό στα σκουπίδια,γιορτές κρασιού και σαμπάνιας και φύγαμε για μεξικό.Εγω αυτά θέλω να δω:Αν πουληθεί η ΔΕΗ να μην πάρουν ούτε ευρώ οι καριόληδες αυτοί.

Marwood said...
This comment has been removed by the author.
Marwood said...

Τα λαμβάνοντα χώρα στο σύνταγμα τα θεωρώ τόσο αυτόχρημα και αυτονόητα γελοία και γραφικά, που δεν έχει νόημα καν να τα σχολιάζει κανείς σε ένα μπλογκ όπου παρεπιδημούν νοήμονες -θέλω να πιστεύω- αθρώποι.

Ελπίζω να κάνω λάθος, αλλά τα σχόλια του Καραϊσκου για το θέμα, αποπνέουν έναν αέρα εγυφτιακό του στυλ, ο δίκαια αγαναχτισμένος -άη- λαός επαναστατεί ενάντια στη σκλαβιά του μνημονίου.

Ελπίζω να έχω καταλάβει λάθος.

Η ουσία είναι ότι τους μπάστακες-κομισάριους που θα ξεβρωμίσουν τα υπουργεία από τους σκανδαλίδηδες και τους κολαούζους τους, θα πρέπει να τους υποδεχτεί ο λαός, ακόμα και αυτοί που σουλατσάρουν στο σύνταγμα, με ροδοπέταλα. Αυτό που είπε κάποιος για τη βόλτα στα μπουζούκια που θα τους "χαλαρώσει" δεν ισχύει. Μας τελείωσαν και οι μεγάλες πίστες, μαζί με τον κωστόπουλο και όλο τον παλιό κόσμο (αντίο παλιέ κόσμε).

Anonymous said...

6:19 συμφωνώ αλλά σιγά μη πειράξει το πασοκ τη σάρκα της σαρκός του. Έχει δίκιο (αυτό δε πίστευα ποτέ ότι θα το πω) ο Καραϊσκος στο 7.06

Anonymous said...

7,31 ομοίως τελειώσανε, και αυτά, τώρα. Οι φωτόπουλοι θα πάρουν από τα τρία το μακρύτερο, και το ξέρουν, γι'αυτό και έχουνε λουφάξει τώρα τελευταία μπας και σώσουνε τίποτις.

Οποιοδήποτε άλλο σενάριο, είναι φανερό πλέον, θα οδηγήσει σε χρεωκοπία, δραχμή, και καταστάσεις mad max ή στην περίπτωση μας Απόδραση από τον πλανήτη των πιθήκων με τον τσάρλτον χέστον.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ said...

Mαργουντ να σου κάνω μιαν ερώτηση:
Το άχθος των δανείων,αποπληρώνεται δίκαια απο το λαό;Ισομερώς ή πληρώνουν μόνο ορισμένοι;

Anonymous said...

Σωστή και η Βασούλα (σήμερα συμφώνησα με τα λεγόμενα του Ξυνόγαλου και της Βασούλας, δεσμεύομαι να το κοιτάξω).

Marwood said...

Δεν θέλω να γίνομαι κουραστικός λέγοντας ότι και αυτή η Κούβα ακολουθεί διαδικασία αποσοβιετοποίησης της οικονομίας, με πιο σοβαρά βήματα από εμάς.

Ο Τόμσεν, για να το πω έτσι, είναι ο φίλος του μη προνομιούχου.

Εχθρός του λαού, είναι το σύμπλεγμα του κρατικοδίαιτου συνδικαλισμού, κρατικοδίατης δήθεν επιχειρηματικότητας, και κλεπτοκρατικού πολιτικού συστήματος, που ρουφά ό,τι ζωντανό παραγωγικό και χρήσιμο υπάρχει ή μπορεί να υπάρξει σε αυτή τη χώρα. Μετά από μια τριακονταετία πασοκικής καταστροφής της εκπαίδευσης κιόλας, έχει καεί και η γη και τίποτα πλέον, κατά κοινή παραδοχή, μπορεί να φυτρώσει.

Ο Τόμσεν είναι ο Αη Γιώργης και το παραπάνω σύμπλεγμα είναι το θεριό. Είναι τόσο απλό, διάλεξε με ποιόν θές να είσαι.

Marwood said...

Να συμπληρώσω ότι το θεριό, χρησιμοποιούσε το μέσο του διορισμού στον ευρύτερο αχανή και αχαρτογράφητο δημόσιο τομέα, όπως η Κίρκη (τσίρτση) το ραβδάκι της: τους μετέτρεπε όλους σε γουρούνια (λέγε με φωτόπουλο).

Τυχόν επιτυχία του Τόμσεν και του μνημονίου, θα αναιρούσε τη χρησιμότητα, άρα και την ύπαρξη όλου αυτού του συμπλέγματος, καθώς δεν θα είχε πλέον πεδίο για να εμπορευτεί τις νταβατζήδικες και παρασιτικές υπηρεσίες του στην κοινωνία. Αυτός είναι και ο λόγος που αντιμάχονται όλοι -βολευτές συμπολίτευσης, ψυχοπαθής σαμαράς- λυσσαλέα το μνημόνιο. Περισσότερο δε από όλους, οι ίδιοι οι βρωμουπουργοί, οι οποίοι το σαμποτάρουν συστηματικώς, προκειμένου να αποτύχει, μήπως και ξυπνήσουν από το κακό όνειρο και έρθουν οι Ευρωπαίοι και τους πουν: ελάτε βρε κουτά, μια πλάκα σας κάναμε, εδώ να τα λεφτά, πάρτε τα, μόνο που προηγείται ο κύριος φωτόπουλος και ο παπασπύρος της αδεδύ που δικαιούνται οδοιπορικά για τις πορείες τους στη σταδίου.

Ο επιθανάτιος ρόγχος του χτήνους.

Anonymous said...

Δηλαδή 7:41 & Μπάργουντ, ο Ρέππας θα απολύσει τους φωτόπουλους;

Είναι σα να λέτε ότι ο μπαστουνόβλαχος δε θα ξαναμιλήσει για τραχανά.

Anonymous said...

η γκίζα θα βγάλει το καλοκαίρι?
Μήπως είναι ο Μ.Δανέζης του ΣΚΑΙ?

Anonymous said...

Δόκτωρ Βαγγέλας vs Ποιητής Τηλέμαχος τώρα στον Νίκο. "Πολύ γέλιο" ©

Anonymous said...

Μηνάς Δανέζης;

Anonymous said...

9.13 θα ξεράσω

Anonymous said...

Εν τω μεταξύ έχουν σφίξει τα γάλατα στην Παιανία και κρατάνε την θεία Ολγα και το παρεάκι μέχρι πολύ μετά τις 9:00 μέχρι να τελειώσει το δελτίο του ...Νίκου, επειδή φοβούνται τον ...Νίκο. "Πολύ γέλιο" © #2

Anonymous said...

Στην Μυτιλήνη (;) πλάκωσαν τον αμπάστακο - ταβλαδόρο - καφετζή της Χ. Τρικούπη Σκανδαλίδη στα αυγά. Στην Θεσ/νίκη (την κούκλα & αγάπη του Νίκου) ο δήμαρχος και λίαν δυνατός χορευτής αρνήθηκε την παραχώρηση της πλατείας Αριστοτέλους στον Μίκη "Σπίθα" Θεοδωράκη και αυτός απείλησε με ...κατάληψη της πλατείας. "Πολύ γέλιο" © #3

Anonymous said...

Στην Χίο ήταν τελικά. Δεν πειράζει, άλλος γιά Χίο τράβηξε και άλλος γιά Μυτιλήνη, είμεθα αντός πνεύματος.

Anonymous said...

"Ο ρόλος των δημοσιογράφων (και του σπήγκελ) γνωστός"

Και εδώ; Παρακαλώ βοηθείστε τον αόμματο.

Anonymous said...

τον αγράμματο

Anonymous said...

O Kουρουπλής πάντως δήλωσε ότι δεν τα βλέπει καλά τα πράγματα

Anonymous said...

Φίλε 9:16 το μεγκα πλέον στεγάζεται στη Μεσογείων διπλα στο ντινάν.Στην παιανία στεγάζεται ο Παναθηναικός

Anonymous said...

Είναι παληός γι' αυτό το λέει έτσι. Και γω όταν κινάω να πάω στον ιππόδρομο, στο δέλτα κατευθύνομαι. Στη μέση της διαδρομής θυμάμαι ότι έχει φύγει από εκεί....

Anonymous said...

σωστό.Μάλλον έχει κολλήσει στην παιανία απο τότε που χτύπησε η ρουκέτα της 17ν.Οι άνθρωποι ήταν πολυ μπροστά.Απο το 93 σημαδευαν σωστά και κανεις δεν τους μνημον(ιο) ευει πια.

Anonymous said...

10:06 ο Kουρουπλής τυφλώθηκε σε μονομαχία;

Anonymous said...

Ναι βρε παιδιά, το κανάλι της Παιανίας είναι ευφημισμός, τι θα πούμε δηλαδή, το κανάλι του Ντυνάν; Αμαν πιά με την υποχονδρία μερικών-μερικών.

Anonymous said...

Για πείτε αλήθεια, είναι το κόμμα της Ρηγίλλης ή το κόμμα της Συγγρού;

Από την άλλη εγώ πιστεύω ότι και όταν ήταν στη Ρηγίλλης, πάλι το κόμμα της Συγγρού ήταν.

Anonymous said...

Σωστό, αλλά και η Συγγρού είναι ευφημισμός, άρα εδώ έχουμε νταμπλ. Ωραίο πράγμα η γλώσσα (και δη η μοσχαρίσα).

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ said...

Αυτό το μέτρο του μεσοπρόθεσμου με την αύξηση του ΦΠΑ στις ταβέρνες είναι ιδιοφυές.Τους παραδέχομαι τους πασόκους ώρες ωρες.Που να βγάλουν έξω τους εφοριακούς σου λέει.Βάλτε ΦΠΑ 18% επάνω στα είδη εστίασης να καλυφθεί η ζημιά της φοροδιαφυγής.

Περίεργο γιατί στις ταβέρνες συνήθως κόβουν αποδείξεις.Δεν μπορώ να καταλάβω.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ said...

συγγνώμη 23% αυξηση

Anonymous said...

Μαθηματικός είσαι;

Anonymous said...

Καραίσκο, όταν αυξάνεται ο ΦΠΑ από 21% σε 23% πόσο είναι η ποσοστιαία αύξηση; Γιατί 18% επάνω δεν είναι σίγουρα.

Anonymous said...

Σόρυ, από 13% σε 23%

Anonymous said...

ασε ρε φιλαράκι τώρα γαμώ την αγανάκτηση μου γαμώ

Anonymous said...

Καραίσκο, η αύξηση είναι 76,92%. Δεν είναι και λίγο.

Anonymous said...

Η ΠΑΡΕΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....

China May Have Problems But The US And The UK Are Bankrupt.
There's going to be huge downsides, there's serious problems. Where am I gonna put my money? US? the UK? They're bankrupt. Why would I take my money out of a place that is having a dip and put it into a bankrupt country? - in GuruFocus

Jim Rogers is an author, financial commentator and successful international investor. He has been frequently featured in Time, The New York Times, Barron’s, Forbes, Fortune, The Wall Street Journal, The Financial Times and is a regular guest on Bloomberg and CNBC.

Anonymous said...

Συμιακό γαριδάκι στον Πειραιά και όλα τα ξεχνάς
elianoula

Anonymous said...

America's first colonists were a religious lot. Three-and-a-half centuries later, not much has changed: more than 9 in 10 Americans still say they believe in God, according to a new Gallup poll.


: http://newsfeed.time.com/

κ. Σούφρας said...

Γιά τον φίλο μου Βαψομαλλιά που εντρυφεί στην φωτογραφία δρόμου προσφάτως. Τώρα βέβαια δεν βρίσκεται στους δρόμους της αγαπημένης του Αθήνας, παρά ταύτα είναι ό,τι πρέπει γιά κοντινές candid φωτογραφίες των (επίσης αγαπημένων του) λουομένων γραιών του Σμοκόβου

http://tinyurl.com/3hdhd5a

Anonymous said...

http://www.lifo.gr/mag/columns/4007

Anonymous said...

απαγορεύει ο μουχτάρης Μπουτάρης τη συγκέντρωση στην αριστοτέλους του ΣΠΙΘΑ.Ο μίκης λέει θα την καταλάβει μόνος του.Η μείζων αντιπολιτευση του δήμου,ο Γκιουλέκας δηλαδή παίρνει το μέρος του Μίκη.Ο εκπρόσωπος της παράταξης των νοικοκύρηδων-κάποτε-παίρνει το μέρος του συγκεντρωσιάρχη και τέλος πάντων του διαδηλωτή αγανακτισμένου.

Τα βλέπουν οι αριστεροί της θεσσαλονίκης και οι παραγανακτισμένοικαι δεν βγάζουν καν ανακοίνωση.Τι να πούν;
Τους εκπροσώπησε ο Γκιουλέκας.

Anonymous said...

Το @twittersuggests με προτείνει μαζί με το @athenstransport. Τι κοινό έχουμε άραγε; Είμαι εγώ τόσο ασυνεπής ή τα ΜΜΜεταφοράς τόσο για γέλια;
elianoula

Anonymous said...

"Πανικός και έλλειμμα φαντασίας φαίνεται να διακατέχει το MEGA που προσπαθεί με προδελτίο στα πρότυπα του ALTER και παράταση της διάρκειας του κεντρικού δελτίου με την Όλγα Τρέμη να διατηρήσει τις τηλεθεάσεις του χειμώνα.

Ωστόσο, στο Μεγάλο κανάλι μάλλον αδυνατούν να καταλάβουν ότι το πρόβλημα τους είναι άλο και συγκεκριμένα η χρόνια απαξίωση της αντικειμενικότητας και του κύρους που διέθετε κάποτε το MEGA και χάθηκαν λόγω των κατά καιρούς πολιτικών παιχνιδιών με τη μια ή την άλλη πλευρά.

Πλέον, μόνο ελάχιστες “μονάδες” όπως οι ανταποκριτές Μιχάλης Ιγνατίου και Μανώλης Σπινθουράκης έχουν μείνει για να δίνουν αξία στις ειδήσεις του σταθμού, ενώ ακόμη και οι άλλοτε λαμπεροί σχολιαστές έχουν θολώσει… Γι αυτό και ο κόσμος γυρνά στον δημοφιλή Νίκο Χατζηνικολάου (παρατεταμένο χειροκρότημα), παρά τις σοβαρότατες αμαρτίες και “υποχρεώσεις” του σταθμού που τον κάνουν εξίσου αναξιόπιστο και υποκειμενικό με το MEGA."

http://www.mediablog.gr/

Anonymous said...

Δεν βοήθησε την τηλεθέαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, το «έκτακτο» , που προβλήθηκε μισή ώρα νωρίτερα, με στόχο να λειτουργήσει ως «lead in» του δελτίου ειδήσεων, σε μια προσπάθεια να... ανακόψουν τις αλλεπάλληλες πρωτιές του δελτίου του Alter.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου κέρδισε για άλλη μια μέρα την πρωτιά της τηλεθέασης στα δελτία των 20:00.

Μάλιστα, στα νεανικά κοινά η τηλεθέαση από το έκτακτο του Mega στο κεντρικό δελτίο έπεσε 1,5 μονάδα.

Σύνολο

Alter: 20,7%

Mega: 19,7%

Αnt1: 14,7%

Star: 8,8%

Νεανικά Κοινά

Αlter: 15,5%

Ant1: 15,2%

Mega: 14,9%

Star: 13,9%

Anonymous said...

ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΜΑΣ....Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ

ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΟΚΑΝΑΛΑ...ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ.

Anonymous said...

νεανικά κοινά....

εσυ παιδι μου σε καφωδειο σπουδασες...

Anonymous said...

"I fail to see the point of professional economists. They purport to know about trade and finance, about markets and credit, but I struggle to identify the actual benefits of all their expensive advice and esoteric debates.

For example, they really should be able to provide the answers we need about job creation, but where are they? How are new jobs created, by whom and under what conditions? Countries such as Spain are crippled with 40 per cent youth unemployment: what pragmatic solutions do the economists offer to this disaster?

The only response I know to this nightmare is to encourage entrepreneurs to start new companies. Such bold individuals cannot rely on arcane economics papers, obscure formulas or dry speeches, delivered by academics who prefer theory over practice. Instead, entrepreneurs embrace clever inventions and vigorous execution.

The fact that most economics textbooks barely mention entrepreneurs – and when they do they miss the point – shows that most “dismal scientists” are out of touch and unversed in the real workings of marketplaces"...

http://www.ft.com/intl/cms/s/0/121b216c-914a-11e0-b1ea-00144feab49a.html#axzz1Oghuvc00

Anonymous said...

3:24 ευχαριστούμε που μας ενημερώνετε για τις διατροφικές σας προτιμήσεις. Τα @@ σας τα τρώτε με τραχανά ή άνευ;

Anonymous said...

Τελικά ο Μίκης ο Σπίθας έγραψε στ' αρχίδια του τον Δήμο και εγκαταστάθηκε στην πλατεία Αριστοτέλους με την βαρυσήμαντη δήλωση "είμαι συνιδιοκτήτης της πλατείας". Οχι παίζουμε.

Anonymous said...

Να πάνε οι σκουπιδιάρες να τον μαζέψουνε

Anonymous said...

An older man, not in the best physical condition, asked the trainer in the gym, "I want to impress that beautiful girl. Which machine should I use?"

The trainer replied

"Use the ATM machine outside!"

Anonymous said...

"Οταν ήρθα στο γραφείο σου τον Οκτώβριο του 2009 για να σου πω ότι πρέπει να πάρεις μέτρα εσύ με αντιμετώπισες σαν ούφο".

Anonymous said...

http://www.lifo.gr/mag/columns/4027

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ said...

Σήμερα πέρασα απο το σύνταγμα, προκειμένου να μεταβώ στο ελεεινό miamis για τα γνωστά.Είχα πιεί ουζάκι με μεζέ γραβιέρα και εξωφρενικά γευστική τομάτα-τομάτες,με αποτέλεσμα να μην είμαι πολυ αγανακτισμένος όσο τις προάλλες.Παρατήρησα τα αντίσκηνα προς τη μεριά των λεωφορείων που πάν αεροδρομιο.Ρακένδυτοι,μαλλιάδες, χαβαλέδες επι της ουσίας, κουβέντιαζαν πανω στο γκαζόν για προσωπικά θέματα(και του πα του μαλάκα, μου πε το αρχίδι,την άλλη φορά θα τον γαμήσω).

Υπάρχει ενα θέμα που θα θελα να θίξω, χωρίς να γίνω elianoula προς θεού.Tα ρούχα.Τα παιδια φορούσαν πόλο καλοκαιρινά ανώνυμα.Δεν είναι θέμα στίλ, αλλα αγοράζοντας απο τη Κάνιγγος πχ το πόλο με 2 ευρώ λιαν συντόμως θα χαλάσει.Μια το γκαζόν μια τα τρεξίματα το προιόν φθείρεται.

Και το λέω αυτό, γιατί βγάζοντας την καλοκαιρινή μου γκαρντα-ρομπα-κιεβιτς, παρατήρησα ένα lacoste που έχω απο το 1986,να στέκεται αγέρωχο κι άφθαρτο σαν ολοκαίνουργιο.
Καλύτερα λοιπόν ένα ακριβό πόλο παρα 12 σκουλικιάρικα πολο με ημερομηνία λήξης, χυμού φρέσκου.

Που να τα πεις αυτά -οτι η φθήνια τρώει τον παρά-στους χεσμένους ελεεινούς που νομίζουν οτι βρίσκονται στα μάταλα ή στην ικαρία και τη γαύδο.
Είμαι αγανακτισμένος.

Anonymous said...

http://nonews-news.blogspot.com/2011/06/984.html

Anonymous said...

Καραισκο σου πρεπει φολαααα

Anonymous said...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΤΑΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΟ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΧΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΒΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ.
ΑΠΛΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΙΑΡΙΚΟ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΦΤΗΝΟ.
ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ,ΒΛΕΠΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ..ΦΤΗΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΓΓΟΥΡΙΩΝ ΠΟΥ ΛΕΝ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ E.COLI 0104.
Ο ΕΞΑΛΛΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΤΑΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤΣ ΧΑΒΟΥΖΕΣ,ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΕΦΕΤ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΙΣ ΧΥΛΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΜΑΖΕΣ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΥΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΟΙ ..ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΓΙΩ ΤΑ ΞΕΘΩΡΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΙΩΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ,ΟΤΙ ΕΝΑ ΜΑΓΙΩ LACOSTE ΕΧΕΙ ΜΕΝ 80 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.

Anonymous said...

ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΕΦΕΤ

http://portal.efet.gr/portal/page/portal/efetnew/news/view_news_categories?cat=PRESS

Anonymous said...

Εμμέσως πλην σαφώς ο γιδόγαμος μας πληροφορεί ότι εκτός από “ΡΩΛΕΚΣ” ©,
"ΟΜΕΓΑ SPEADMASTER" © και
"ΟΜΕΓΑ SPEEADMASTER" ©, έχει και "ΕΝΑ ΜΑΓΙΩ LACOSTE" ©.

Βέβαια είναι αρκούντως "ΚΑΦΟΥΡΟΓΥΦΤΟΣ" © να επενδύσει σε ένα "ΣΕΡΒΕΡ" © που δεν πέφτει με "ΚΕΦΑΛΑΙΑ" ©.

Anonymous said...

Στην παραλιακή ανοίγει μαγαζί που ονομάζεται Vlahobarox. Δεν μπορώ να φανταστώ τι διαφορετικό θα έχει από τα υπόλοιπα.
elianoula


Μπαρ για Ξυνόγαλους - σπεσιαλιτέ του το σφηνάκι τραχανα.

Anonymous said...

Εχουν και channel στο youtube τα νούμερα

http://www.youtube.com/user/RealDemocracyGr

στο παρακάτω από το ίδιο γελοίο channel κάπου εμφανίζεται και ο Καραϊσκος

http://www.youtube.com/watch?v=gsybqZqXFO8

Anonymous said...

Συμβαίνουν και εις Παρισίους

Anonymous said...

Ελα μουνί στον τόπο σου

Anonymous said...

"Στο πλαίσιο ραδιοφωνικής εκπομπής ο Νίκος Χατζηνικολάου δέχθηκε ερώτηση από ακροατή ο οποίος ήθελε να μάθει το λόγο που το ΣΚΑΙ ασκεί κριτική στο ALTER. Ο Νίκος Χατζηνικολάου ξεκαθάρισε ότι πρέπει να βγει να απαντήσει ο Γιαννίκος για το πώς έφτασε το κανάλι στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, καθώς ο ίδιος δεν είναι ούτε διευθυντής, ούτε ιδιοκτήτης, αλλά ένας απλός εργαζόμενος στο κανάλι...

Στη συνέχεια ο δημοφιλής δημοσιογράφος σχολίασε τα όσα ακούγονται τελευταία περί ALTER και ΣΚΑΪ.

«Καταλαβαίνω ότι οι ανταγωνισμοί των καναλιών φέρνουν το ΣΚΑΪ να ασκεί κριτική στο ALTER. Δεν ξέρω αν θέλει ο Αλαφούζος να κλείσει το ALTER, αλλά σίγουρα δεν του αρέσει να είναι ανοικτό. Αυτό είναι το προφανές όπως και η επίθεση που δέχομαι προσωπικά από τον Μπάμπη Παπαδημητρίου.»...

μπρρρρρρράβο Νίκο

Anonymous said...

Σαπιοκοιλιάς με ποδαράκια σπιρτόξυλα

Anonymous said...

June 8, 2011 2:36 PM
Ο Μπουτάρης χτές στο δελτίο του Μέγκα πάλι τύφλα ήτανε... Ο Δημαράς της Θεσσαλονίκης δηλαδή

Anonymous said...

Εύσημο μνεία.

Αυτό άξιζε

Anonymous said...

ρεσιτάλ μαλακίας καμμένου

Anonymous said...

Ρεσιτάλ μαλακίας και Μίκυ Σπίθα

Anonymous said...

ο Πελεγκρινο πηγε στου Σπιθα;

Anonymous said...

Κάνει το πάχος κακό στον εγκέφαλο;;;
http://www.inews.gr/68/kanei-to-pachos-kako-ston-egkefalo.htm

elianoula

Anonymous said...

Ποιά στοιχειώνει τις φαντασιώσεις σας με μαγιό τώρα που καλοκαιριάζει????

Anonymous said...

Ζεύξη πολιτισμών (αμερικανικού και μεξικανικού): Ο Ζορό ασπάζεται την χείρα του Μίκυ.

Anonymous said...

"Να δούμε την κρίση σαν ευκαιρία". Αυτή η σοφή και πρωτότυπη φράση που ακούγεται (πότε-πότε) από τα στόματα των πολιτικών μας, να που έχει εφαρμογή και στα δημοσιογραφικά πράγματα.

Πολλοί υποστήριζαν ότι η αποχώρηση των Ελληνοφρενών από τον ραδιοφωνικό Σκάι του Ψάλτη και του Πρωτοψάλτη θα έφερνε κρίση. Να όμως που από την κρίση προέβαλε - και μάλιστα με δύναμη - η ευκαιρία. Ακούει στο όνομα Γκίζα, έχει πελώριο χιούμορ και αντικατέστησε επαξίως του κομμουνιστές χιουμορίστες.

Τόσο γέλιο με τέτοιο χιούμορ είχα καιρό να ρίξω.

Anonymous said...

Συνδυασμένα με τέτοιο φυσικό κάλλος παρέλειψες να πείς 1:43, ευτυχώς το είπε κάποιος παραπάνω.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ said...

Ο θεός να σε σώζει απο χειραφετημένες,"έξυπνες",φιλελευθερες ελληνίδες τύπου Γκίζα. Μ αρέσει που κάνει-κάνουν σχόλια "τεκνατζίδικα"."Οι κοιλιακοί του Σάκη,τα πόδια του Μαρτάκη".Οι ελληνιδες στην αντεπίθεση μου γίνονται και σεξιστριες.Ισααααα

Αρε τραχανάρα που πρέπει,που λέει και η ο παιχταράς απο Ηπειρο

Anonymous said...

Χοντρό μπάσιμο του Καραϊσκου για τα μάτια του μπαστουνόβλαχου. Θα διαρραγεί άραγε η πολυετής φιλία Καραϊσκου-Βάρσου, ο οποίος τώρα γεύεται τις χαρές του Ξυνόγαλου;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ said...

Ζηλευετε κύριε;

Anonymous said...

Αφιερώνεται στο τρίγωνο της αμαρτίας Καραϊσκου - Βάρσου - Ξυνόγαλου

http://www.youtube.com/watch?v=wZqbWCH5yq4

Anonymous said...

Είδα άλλη μια διαφήμιση με μοντέλο έτοιμο να βάλει τα κλάματα. Τι διάολο, τις δέρνουν πριν τη φωτογράφιση;
elianoula

Anonymous said...

Ετκός από ωραίο χιούμορ έχει ωραίους παχείς αστραγάλους η Γκίζα. Αστραγάλους να τους πιεις στο ποτήρι.

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=k9k4NUA1FsE&feature=related

Ο Κρης σανδαλοφόρος αιγαγροβοσκός αφιερώνει με αγάπη στον νερατζόκωλο τσαρουχοφόρο γιδογάμη

Anonymous said...

ΕΥΓΕ ΠΕΛΩΡΙΕ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

ΑΦΟΥ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ,ΖΗΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΥΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΟΥΡΟΥΣΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΣ...ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΕ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΖΟΥΝ ΑΛΑ
ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ.

ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ ΤΖΑΜΠΑ ΣΑΡΚΑΦΛΙΑΔΩΝ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ Η ΕΛΛΑΣ.
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ...ΕΛΒΕΤΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙΣ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΤΖΙΑΒΑΤΗΔΕΣ ΧΕΙΡΟΓΛΕΙΦΤΕΣ, ΝΙΟΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΣΑΣ.

ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ
ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΙΚΗ...ΠΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΕΙΣ ΤΟΝ ΚΗΠΟ ΣΟΥ.
ΟΙ ΔΗΜΟΓΕΡΟΝΤΕΣ ΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ...ΔΙΑΒΑΣΕΙ.

Anonymous said...

Ξυνόγαλε εκτός από γερός πολιτικός αναλυτής είσαι και γλυκούλης.

Anonymous said...

Μιχελάκης vs Μπάμπης

http://www.skai.gr/player/Radio/?MMID=215228

Anonymous said...

"ΣΑΡΚΑΦΛΙΑΔΩΝ" ©

Anonymous said...

Πότε όμως θα δούμε το πιο ενδιαφέρον θέαμα: Μιχελάκης vs Γκίζα;

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=_Ve9ARvRZqs

Anonymous said...

4:34 είναι επειδή χέζει γλυκό τραχανά, πασπαλισμένο με "ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ ΣΠΕΡΜΑ" ©

http://olympia.gr/2011/06/10/%CE%B1%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CF%89-%CF%8C%CF%83%CE%B1-%CF%80%CE%AE%CF%81%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%AF-%CE%BF-%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%AC%CF%84%CE%BF%CF%82/#comment-225871

Σπαμαδόρος-τσιμπουκαδόρος ο βλάχος

Anonymous said...

Η Κέζα μεταμορφώνεται σε Χέζα γιά να στολίσει τον αγαπημένο μας Μίκυ

http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=405726

Anonymous said...

Η μόνη ίσως λύση για να σωθούμε είναι να μοιράσει η καλή εφημερίδα "Δημοκρατία" σε όλους του Έλληνες (και όχι μόνο στους λίγους αλλά πιστούς και απαιτητικούς αναγνώστες της) από ένα βιβλίο για τα έργα και τις ημέρες του γέροντα Παϊσίου. Αυτό θα ήταν μια κάποια λύση στους δύσκολους και σκοτεινούς καιρούς που διανύουμε.

Anonymous said...

Να εισηγηθείς 7:05 (αν έχεις ασφαλώς την δυνατότητα) να προσφέρει η καλή εφημερίδα και τα μπαλόνια που ανέμιζαν αγέρωχα χθες στον καταγάλανο Ελληνικό ουρανό της Θεσσαλονίκης, της κούκλας, της αγάπης του Νίκου.

Anonymous said...

Σε κάποιους ξινούς διαβάζω ότι δεν αρέσει η Γκίζα. Αναρωτιέμαι το γιατί. Παίζει ωραία, μιλάει ζωντανά. ενώ δεν νομίζω να είναι κανείς σε θέση να αμφισβητήσει το χιούμορ των κειμένων του σπουδαίου και φρέσκου Αντώνη Ανδρικάκη.

Anonymous said...

Όποιος χτυπάει τον Μίκυ χτυπάει τη ρωμιοσύνη και τα καρτούν γενικότερα. Λίγος περισσότερος σεβασμός δεν θα έβλαπτε

Anonymous said...

http://manoskarmiris.blogspot.com/2011/06/ike-2566.html

περιπτεράς έχει γίνει ο Μάνος;

Anonymous said...

Από παλιά...

Anonymous said...

Στο Ν.Ψυχικό έξω από τον ΑΒ;

Anonymous said...

Μετά τον Ξυνόγαλο, κι άλλος τρόμπας στο twitter

Anonymous said...

Στο Ν. Ψυχικό νομίζω ότι είναι αλλά δεν ξέρω που ακριβώς.

Anonymous said...

O συντάκτης της Δημοκρατίας Στέφανος Χίος εκμυστηρεύθηκε ότι δεν διαβάζει τα βιβλία του Παϊσιου που προσφέρει η εφημερίδα. Να έδινε κανένα σάντουιτς δώρο ο Φιλιππάκης θα ήταν πιο χρήσιμο, είπε ο Χίος.

Anonymous said...

“Ξέρω καλά τις δυσκολίες που περνάτε όλοι καθημερινά. Ξέρω, όμως, ότι η έξοδος από την κρίση είναι στο χέρι μας.“
PrimeministerGR

Anonymous said...

Neos Avrianismos: anagenisi enos Papandreiku efialti h televtaioi spasmoi enos kouresmenou ekbiasth ?
Yalafouzos

Anonymous said...

Προτιμότεροι οι μίκυδες από τις ελια-νούλες.

Anonymous said...

@peggyhondrou @BraintreeRose98 ΕΛΗΝΙΔΕΣ...GREEKLISH...
EUROTSOPANIS


"ΕΛΗΝΙΔΕΣ" ©

http://twitter.com/#!/PrimeministerGR/followers

Ο γυφτοτσάμης "ΕΛΗΝΑΣ" © Νοτιοαλβανός

Anonymous said...

Προσωπικά προτιμώ την elianoula με την θετική της προδιάθεση απέναντι στη ζωή, από τους αχόρταγους μέχρι και τα βαθιά γεράματα ΜίκΥδες με τις μόνιμες σωτηριολογικές προθέσεις. Ως εκ τούτου, πιστεύω ότι μια σύζυγος στο στυλ της elianoulas μπορεί να προσφέρει σε έναν γάμο ευεξία, χαρά και συνεπώς προοπτική. Ευχαρίστως θα την παντρευόμουν

Anonymous said...

Καλά στέφανα. Αν και κόβω ότι η elianoula θα σου απαντούσε αυτό

Anonymous said...

To ερχόμενο Σάββατο 18/06 να έρθετε να μας δείτε στο Gagarin. Σας υποσχόμαστε συναρπαστικό θέαμα. Νέα τραγούδια και παλιά. Εκπλήξεις πολλές.

Anonymous said...

Είστε αγανακτισμένοι από την Ουκρανία 12:17; αν ναί, θα έρθουμε ευχαρίστως.

Anonymous said...

Θα παίξετε και το "σέξυ θεία Λόλα";

Anonymous said...

Πάχυνε. Πάχυνε πολύ ο Πεταλωτής. Πρέπει να έχει πάρει τουλάχιστον 15 κιλά από τότε που πρωτοανέλαβε κυβερνητικός εκπρόσωπος. Με τόσο πάχος που έχει βάλει πάνω του είναι αμφίβολο αν μπορεί να αντικρίσει και τα όργανά του.

Anonymous said...

Άσε τα σάπια 10.44, αφού είσαι παντρεμένος. Θες να τη γλυκάνεις, να τη σπιλώσεις και μετά να την αρχίσεις ότι κάτσε τώρα χωρίζω, αύριο χωρίζω... Elianoula μη μασάς. Προτίμησε τον βλάχο να σε ταΐζει τραχανά, όχι εβαπορέ σαν τον άλλονε τον παπάτζα.

Anonymous said...

Άσε που μας τα λέει περίεργα αφού δηλώνει ότι θα προτιμούσε να παντρευτεί εσένα και όχι τον Θεοδωράκη.

Anonymous said...

Ρομπιλίκι πάλι ο ΧΙΟΣ. Τι μαλάκας είναι αυτός;
http://fimotro.blogspot.com/2011/06/blog-post_6062.html

Anonymous said...

Σιγά τώρα μην είναι μόνο ο Χίος. Τι ίδια και χειρότερα κάνει μέρα παρά μέρα και ο μπριγιαντίνης που τον κατηγορεί.

Anonymous said...

Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα. Και είναι και πολύ κεφάλας ο ίδιος. Σπάνια βλέπει κανείς τόσο τεράστιο και άσχημο κεφάλι.

Anonymous said...

Κεφάλι ξεκεφάλι, η Ιωάννα μας πάντως τον είχε ερωτευτεί.

Anonymous said...

Απαίσιο κεφάλι. Με ή χωρίς μπριγιαντίνη.

Anonymous said...

Γιατί τον έχεις δει και χωρίς;

Anonymous said...

ΜΕΓΑΛΟΣ ΡΟΜΠΑΣ Ο ΑΜΟΡΦΩΤΟΣΣ Ο ΧΙΟΣ. ΤΙ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ;

Anonymous said...

ΗΘΕΛΕ Ο ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΧΙΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ Ο ΚΟΥΡΗΣ ΝΑ ΓΛΥΨΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΖΕ. ΓΙΑ 500 ΕΥΡΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Anonymous said...

Ο μορφωμένος βλάχος δεν... "γλύφει"

Anonymous said...

Ξαναέβλεπα χθες την ταινία "A Private Function" για μια μικρή γεύση αγγλικού χιούμορ με μπόλικη bad taste. To κεφάλι του χοίρου στο τέλος, έτσι όπως σερβίρεται στην πιατέλα με το μηλαράκι στο στόμα, μου θύμισε το κεφάλι του Πεταλωτή. Γερό κεφάλι, χονδρό - πρέπει και νόστιμο. Αλλά και το κεφάλι του (συμ)πρωταγωνιστή Richard Griffiths παραπέμπει ανέτως στο στο κεφάλι του εκπροσώπου.
www.nyfilmcritics.com/fall_06/Richard%20Griffiths.jpg

Anonymous said...

O Xίος μπορεί να βγαίνει για 500 ένα σαββατοκύριακο. Ο Λίβυος για 1200 και να βγαίνει κάθε μέρα? Κορόιδο τον έπιασε ο βαψομαλλιάς Φίλιππας.

Anonymous said...

TI ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΟ; ΤΟΝ ΑΔΕΙΑΣΕ ΠΑΛΙ Ο ΚΟΥΡΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΓΑΠ; ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ 500 ΕΥΡΩ;

Anonymous said...

Μένος εναντίον του Χίου, το "γλείφει" ανορθόγραφα γραμμένο με ύψιλον (γλΎφει), δεν θέλω να φανταστώ ποιος μπορεί να σχολιάζει αρνητικά του παρουσιαστή ειδήσεων του Kontra.

Anonymous said...

Γίγας ο Στέφανος Χίος. Τουλάχιστον σε σύγκριση με κάποιους άλλους.

Anonymous said...

2.08, μήπως εννοείς 'με ΚΑΠΟΙΟΝ άλλο';

Anonymous said...

Σφεντόνες:

http://twitter.com/#!/search?q=%23syntagma

Anonymous said...

ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΠΑΚΙΑ ΧΙΟ. ΤΟΝΑ ΔΕΙΑΣΕ Ο ΚΟΥΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΗΣΕ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΑ ΓΛΥΨΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΣΕ. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ

Anonymous said...

Το Private Function (Στην Υπηρεσία της Αυτής Μεγαλειότητας) το έχω δει και εγώ παλιά, σε κινηματογράφο της Σταδίου (νομίζω το Άστορ που δεν υπάρχει πια). Σημαντική ταινία και με πολλή μπριγιαντίνη στα κεφάλια πολλών ηθοποιών.

Anonymous said...

Τώρα βεβαιωθήκαμε.

Anonymous said...

ΧΙΟ ΓΕΡΑ ΡΟΥΦΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ

Anonymous said...

Μήπως γνωρίζει κανείς με εγκυρότητα την ηλικία της elianoulas;

Anonymous said...

Μα άλλον δεν είχε καταγγείλει ο Κουρής ότι τον πληρώνει για τον έχει χαμηλόμισθο υπάλληλο ή δεν θυμάμαι καλά; Κάτι τέτοιο δεν είχε αποκαλύψει ο troktikos Γκιόλιας ότι άκουσε στο σπίτι του Μάκη;

Anonymous said...

XIO ΓΕΡΑ ΡΟΥΦΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ - ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ!!!

Anonymous said...

Εμένα μου αρέσει και ο Γιώργος Ζερβός του Ελεύθερου και του Blue Sky. Και αυτός γλείφει εκεί που έφτυνε και φτύνει εκεί που έγλειφε. Καλή πάστα αυτοί οι δημοσιογράφοι.

Anonymous said...

ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΑΤΙΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΙΟ. ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΟΜΗ ΑΥΤΟ ΤΟ Σ/Κ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΑΛΕΝΤΟ. ΠΟΙΟΣ ΡΟΥΦΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΙΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ;

Anonymous said...

Να σταματήσει το σπαμάρισμα του Παπαγιάννη εναντίον του Χίου. Ο διαχειριστής να αναλάβει δράση.

Anonymous said...

2.25 το σχολιο σου εξηγει πολλα

Anonymous said...

ΧΙΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ. ΞΕΡΕΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΜΑΛΛΟΝ.

Anonymous said...

ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΧΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΡΙ ΠΟΥ ΚΛΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΡΗ

Anonymous said...

2.25, λες ότι ο Ξυνόγαλος είναι πάντα ο Παπαγιάννης; Ή σήμερα μόνο ο Παπαγιάννης μιμείται το ξυνογάλειο ιδίωμα; Και τα δυο ενδιαφέροντα.

Anonymous said...

Δεν υπάρχει σχέση με Ξυνόγαλο. Όποιος γνωρίζει τα ντεσού και τα ιδιώματα καταλαβαίνει.

Anonymous said...

ΒΑΨΟΜΑΛΛΙΑ ΣΤΗΡΙΞΕ ΧΙΟ. ΤΕΤΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ ΘΕΛΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ

Clouseau said...

Εννούσα τα κεφαλαία. Κατά τα άλλα, υπάρχουν ορθογραφικά και άλλα τεκμήρια περί μη ταυτίσεως.

Anonymous said...

Αφού την ίδια δουλειά κάνουν τα δύο αγόρια. Δεν υπάρχει λόγος να χαλάνε τις καρδιές του.ς

Anonymous said...

Εγώ είδα τον Χίο προχθές με γυαλιά ray-ban και τον θαύμασα. Λυγερόκορμος μέσα στο θαλασσί του πουκάμισο ήταν ένας μικρός Θεός. Κρίμα για το πουκάμισο, γιατί αν ήταν κρεμεζί και ο Στέφανος ήταν (όπως και η Τάνια) από την Ανάβυσσο, θα του αφιέρωνα τους στίχους από το υπέροχο τραγούδι της Μαρινέλας

Να μη σε δω που θα περνάς
απ' τα στενά της Κοκκινιάς
με κρεμεζί πουκάμισο
παιδί απ' την Ανάβυσσο.

www.youtube.com/watch?v=vqtEUAd6BhQ

Anonymous said...

ΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙΣ ΚΑΝΤΙΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ 4,50 ΕΥΡΩ;;.
ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝ ΤΙΣ ΣYΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ...ΚΑΝΤΙΝΕΡΟΣ.

Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΤΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ...ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΧΗ ΓΙΑ ΓΥΦΤΟΚΑΝΤΙΝΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΑΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ ΠΛΕΟΝ Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ, ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΕΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΤΑΛΛΗΡΟ ΚΑΤΙ ΜΑΓΚΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ.

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣ BLACK BLOCK...ΔΕΝ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ,ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΦΤΟΜΠΟΥΛΟΥΚΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝ ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΛΕΣ.

ΑΓΑΝΚΤΙΣΤΑΣ,ΣΠΙΘΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ...ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΜΠΕΡΝΤΕΔΕΣ ΣΑΣ...ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ...ΠΑΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ,ΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.

ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ,,,,,

Anonymous said...

Χρήσιμη η παρουσία του στα τηλεοπτικά θεατρικά.
Όπως ο Κωνσταντίνος Χρηστομάνος ανανέωσε στην χώρα μας την τέχνη του θεάτρου, έτσι και ο Τζων Παπατζών ανανέωσε την τέχνη της τηλεοπτικής θεατρικότητας. Ειδικά εκείνο το "παρακαλώ, μη μιλάμε ο ένας πάνω στον άλλον" έχει δώσει άπειρη δύναμη στην τέχνη του θεατρικώς-τηλεοπτικώς εκφράζεσθαι, ανανεώνοντας σημαντικά ένα μάλλον ξεπερασμένο και φθαρμένο τηλεοπτικό είδος, όπως αυτό του δελτίου ειδήσεων-τοκ σόου.

«Oldest ‹Older   401 – 600 of 931   Newer› Newest»