Saturday, June 18, 2011

Reshuffle special: Η ώρα του Παντελή…



Η Πέμπτη 16 Ιουνίου δεν ήταν σαν μια οποιαδήποτε ημέρα… Γιατί ο Οικονόμου Παντελής είχε ήδη λάβει τα μηνύματά του. Στον επερχόμενο ανασχηματισμό μπορεί και να έμπαινε στην κυβέρνηση! Ένα όνειρο ζωής ίσως να γινόταν πραγματικότητα – για τον Παντελή και την Ελλάδα. Από τα ξημερώματα της Πέμπτης, ο εκνευρισμός του Παντελή ήταν έκδηλος. Θα πήγαιναν όλα καλά ή στο τέλος κάτι θα σκάλωνε, ως συνήθως, και η αποτυχία θα χτύπαγε, για μια ακόμη φορά, με γδούπο, την πόρτα του φιλόδοξου πολιτευόμενου; Ο Παντελής ήθελε να γίνει ισχυρός, πολύ ισχυρός. Και πίστευε ότι διέθετε τα κατάλληλα όπλα. «Τα όπλα θα μας κάνουν ισχυρούς· το βούτυρο θα μας κάνει απλώς χονδρούς», έλεγε ο στρατάρχης Hermann Göring. Ο Παντελής, όμως, είχε στο δισάκι του και όπλα – πολιτικά όπλα – σπουδαία (λόγο, γνώση, κύρος – κυρίως το τελευταίο), αλλά και βούτυρο – εξ ου και το τόσο πάχος και λίπος που συσσώρευσε τα τελευταία χρόνια (ειδικά στο στομάχι, στο στήθος και στην περιφέρεια). Ολόκληρη την Πέμπτη ο Παντελής ήταν στο τηλέφωνο. Θα γινόταν τελικά υπουργός; Πληροφορίες, εκτιμήσεις, φόβοι μήπως μια καραμπόλα θα τον έβγαζε, όπως τόσες και τόσες φορές, εκτός πλάνων. Γιατί είχε αποτύχει πάμπολες φορές στην πολιτική του πορεία (ας αφήσουμε την προσωπική) ο Παντελής. Πίστευε, όμως, ότι τώρα ίσως να ήλθε, επιτέλους, η ώρα του…

 

Η Πέμπτη κύλαγε, αργά, βασανιστικά για τον Παντελή. Πολλοί παρατήρησαν την ημέρα εκείνη έναν αφηρημένο Παντελή. Έναν Παντελή κλεισμένο στις σκέψεις του, αναμετρώμενο – νοερώς για την ώρα – με το βάρος από την συνειδητοποίηση των ιστορικών του ευθυνών. Σκέψεις… Σκέψεις πολλές γέμιζαν το κεφάλι – αυτό το τεράστιο παραλληλόγραμμο κεφάλι – του βορειοηπειρώτη πολιτευόμενου. Αν γινόταν τελικά υπουργός, πώς θα τα έβγαζε πέρα με τις βαρύγδουπες αντιμνημονιακές του δηλώσεις; («Να βγούμε από το Μνημόνιο μια ώρα αρχύτερα: γίνεται!»)

 

Το βράδυ, στο ζεστό σπιτικό του, ο Παντελής δεν μπορούσε να κλείσει μάτι. Μέχρι που έλαβε τηλεφώνημα. Θα γινόταν τελικά υπουργός! Αναπληρωματικός υπουργός βέβαια, αλλά πάντως υπουργός. Το όνειρο ζωής θα γινόταν πραγματικότητα! Από εκείνη τη στιγμή ήδη, οι ευθύνες έδειχναν να βαραίνουν κι άλλο τον ήδη υπέρβαρο πολιτευτή. Τις προχωρημένες εκείνες ώρες ο Παντελής ένιωσε όπως δεν είχε ποτέ άλλοτε νιώσει. Έκανε στη σύζυγό του έναν έρωτα  δυνατό, απεγνωσμένο – έναν έρωτα Ελληνικό· έναν έρωτα εκτονωτικό, με πρωτόγνωρη ένταση, σαν να μην υπήρχε αύριο. «Είχα καιρό να σε δω έτσι Παντελή…», θα του ψιθυρίσει. Ο Παντελής κατηύθυνε με αποφασιστικότητα (και ίσως κάποια αυταρέσκεια) τη ματιά του και το χέρι του κάτω από το ύψος του αφαλού, κάνοντας μια στερεωτική κίνηση αυτοπεποίθησης. Η υπερένταση  δεν τον άφηνε να κλείσει μάτι. Σκεφτόταν τον εαυτό του υπουργό – έστω και αναπληρωτή. Βγήκε στο μπαλκόνι. Ο σοσιαλιστής Παντελής, σε ραντεβού με το πεπρωμένο του, κοίταξε το φεγγάρι. Όχι τυχαία, το έβλεπε πράσινο. «Ένα φεγγάρι πράσινο, μεγάλο, που λάμπει μες στη νύχτα – τίποτ’ άλλο» (για να θυμηθούμε και τον Λαπαθιώτη). Ο ύπνος έκλεισε τα βλέφαρα του Παντελή μόλις τις πρώτες πρωινές ώρες – για λίγα μόλις λεπτά. Σαν ελατήριο πετάχτηκε από το κρεβάτι, γύρω στις 5 το πρωί, ο μέλλων αναπληρωματικός υπουργός, συναισθανόμενος την κρισιμότητα των στιγμών, το βάρος της ευθύνης. Ζήτησε αποφασιστικά από τη σύζυγό του να τον ετοιμάσει για την μεγάλη αναμέτρηση με την Ιστορία: «Ειρήνη, φέρε μου το μπλε κοστούμι το καλό, το γαλάζιο πουκάμισο το καινούριο κι εκείνη τη μπλε ελεκτρίκ γραβάτα την επίσημη. Και που’ σαι. Κι ένα σώβρακο. Καθαρό». 

 

Τόσος κόπος, τόση γελοιοποίηση, τόσος εξευτελισμός (συνήθως απαραίτητα όλα αυτά στην πολιτική) έπιανε επιτέλους τόπο. Ο Παντελής, από χαμηλής εμβέλειας πολιτευτής, θαμών περιθωριακών τηλεοπτικών καναλιών και γυρολόγος διαφόρων γραφείων επιχειρηματιών για οικονομική στήριξη (χαρτζιλικάκι), γινόταν υπουργός. Ένα όνειρο ζωής ελάμβανε σάρκα και οστά. Το ρολόι της Ιστορίας έδειχνε ώρα Παντελή! 

 

Αφού πλύθηκε, ντύθηκε και καθάρισε τα’ αυτιά του (πολύ κερί πάνω στις μπατονέτες), τηλεφώνησε, για να μεταφέρει τα χαρμόσυνα νέα, στην Βάσω Τσόνογλου, την αχώριστη σύντροφό του στη βουλή. «Σαν έτοιμος από καιρό» ο Παντελής κατευθύνθηκε προς το Προεδρικό Μέγαρο για την ορκωμοσία, κάνοντας σκέψεις και σχεδιασμούς για τις πρώτες δηλώσεις του, για το πόσο αγέρωχα θα βάδιζε μπροστά στις κάμερες, για τις δέουσες πόζες… Στη Βουλή περίμενε με υπομονή τη σειρά του για να προβεί σε δηλώσεις ενώπιον των καμερών. Ο Παντελής, με χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και υπερκινητικός σαν να τον γαργαλάνε σε ευαίσθητα μέρη, σόλαρε μπροστά στις κάμερες, στιγματισμένος, όμως, από ένα ασυγχώρητο αισθητικό και επικοινωνιακό faux pas: προέβη στις βαρυσήμαντες δηλώσεις του φορώντας, με υπέροχα κουτσαβακίστικο στυλ, μαύρα γυαλιά ηλίου (Ray-Ban), προσθέτοντας έτσι (ακόμη) μία έντονη πινελιά γραφικότητας στο όλο, ήδη γραφικότατο, θέαμα. 

 

Οι δημοσιογράφοι και το κοινό που παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα τις δηλώσεις του αναπληρωματικού υπουργού Παντελή από τις οθόνες είδαν, εξ επόψεως ουσίας, μια από τα ίδια – τον γνωστό και αναλλοίωτο Παντελή, τον ίδιο ελαφρύ και αμετροεπή Παντελή που γνώριζαν εδώ και χρόνια. Οι πιο παρατηρητικοί, όμως, διέκριναν μια ανεπαίσθητη αλλά ουσιαστική διαφορά – όχι στον λόγο, αλλά στην εμφάνιση του νέου αναπληρωματικού υπουργού. Η εδώ και χρόνια πλέον σχεδόν πάλλευκη κόμη του Παντελή είχε παραχωρήσει τη θέση της σε μια ζωηρή στακτόχρουν κόμη (γκρι αρζάν)!  Πράγμα που αποδεικνύει ότι, και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Ιστορία, ακόμα και μεγάλα ζώα, πολιτικά ζώα, σαν τον Παντελή, μπορούν και διατηρούν τις μικρές ανθρώπινες αδυναμίες τους…

/σχετικά άρθρα/
Όταν τολμά ο Παντελής...
Χάρης Πασβαντίδης: το Πράσινο και το Μαύρο

 Παντελής πριν...

Παντελής μετά...

2,099 comments:

«Oldest   ‹Older   2001 – 2099 of 2099
Anonymous said...

Eυφυής (αλλά και λιγάκι γλΥφτης) ακροατής προς τους δύο Γιάννηδες:

"Από τον δημοσιογραφικό σας ανδρισμό περιμένουμε πολλά"!

Και εμείς...

Anonymous said...

Ρητορικό το ερώτημα 3:22. Η real news είναι το παράδειγμα που κάθε επιτελείο ανταγωνιστικού φύλλου πρέπει να έχει κατά νου.

Προς αποφυγήν εννοώ...

Anonymous said...

Οπως τα είπε ο 2:49 είναι. Ο κυρ-Νίκος υπέστη δυνατή ταπείνωση από τον eu2014 χθες. Αυτό είναι το τίμημα του ανοίγματος σε νέες, πιό νεάζουσες και διαδραστικές αγορές όμως. Το κράξιμο, το ξεβράκωμα, η ψυχρολουσία είναι στην ημερησία διάταξη (ειδικά γιά κατι τύπους σαν τον Νικολάκη). Οχι ότι θα ιδρώσει το αυτί του, ένα παραδόπιστο παχύδερμο είναι, οι ευκαιρίες γιά γέλιο όμως θα είναι πολλές εφεξής και, ίσως το κυριότερο, δεν θα καταφέρει ποτέ αυτός ο "επαγγελματίας" να αποκτήσει την εγκυρότητα που τόσο επιθυμεί (άλλο πράγμα η αναγνωρισιμότητα). Βαθειά μέσα του θα παραμείνει ο φοβισμένος Νικολάκης από την Αλεξανδρούπολη που το μόνο του επίτευγμα είναι μία ολοστρόγγυλη τρύπα στο νερό. Another sorry case.

Anonymous said...

Δικαιολογούνται και τα νεύρα και η νεύρωση και μια, γενικά μιλώντας, εντελώς αλλόκοτη, σπαστική συμπεριφορά - θα την χαρακτήριζε εύκολα κανείς και ως γραφικότητα... Όχι γιατί είναι συγγραφέας. Ούτε γιατί ανήκει στους πεφωτισμένους της ανανεωτικής, υπνωτικής αριστεράς. Αλλά λόγω του καθοριστικού γεγονότος του πνιγμού που συνέβη στην οικογένεια σε εκείνη τη μπανιέρα, έστω και εξαιτίας της προηγουμένης συζύγου...

Anonymous said...

Σε απόγνωση ο Γιάννης Δημαράς!
Το νέο κόμμα δεν τσουλάει και ο Γιάννης εκτονώνει τον πόνο του πίνοντας ένα ποτηράκι παραπάνω. Και δώστου κι άλλο ένα... Η φτώχια φέρνει γκρίνια. Πόσο γνωστό (αλλά και πόσο αληθινό) είναι αυτό. Έτσι, στο κόμμα της Φιλελλήνων, ο ένας έχει πέσει να φάει τον άλλον για το "πάτωμα" του νέου εγχειρήματος. Ο Δημαράς διαμαρτύρεται ότι η διαπλοκή τον φοβάται και τον θέλει εκτός (γέλια). Επιπλέον, εκμυστηρεύεται ότι δεν διαθέτει ικανά στελέχη! Ο Στάθης Παναγούλης διαμαρτύρεται για απανωτά λάθη. Κατηγορεί τον Δημαρά και τους επιτελείς του ότι δεν τον ακούνε και γι αυτό το κόμμα πατώνει. Ο Βασιλάκης Οικονόμου, ως συνήθως, δεν καταλαβαίνει τι γίνεται. Ο προγναθικός πρύτανης Νίκος Μαρκάτος έχει ήδη αντιληφθεί ότι σε λίγο θα πάει στον άλλο κόσμο και ακόμα να γίνει βουλευτής - το παντοτινό του όνειρο. Έτσι, αρχίζει ξανά να λοξοκοιτάει και σκέφτεται να την κάνει για αλλού (γυρολόγος). Και, τέλος, ο νέος υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού, ο διευθυντής ειδήσεων του EXTRA3 Μάκης Γιομπαζολιάς, δεν φαίνεται να μπορεί να εκπληρώσει την υπόσχεσή που έδωσε στους επιτελείς του νεοσύστατου κομματιδίου, ότι, αν ανελάμβανε την επίζηλη θέση που τελικά ανέλαβε, θα έκανε, λόγω ιδιότητας και γνωριμιών, μπορετή μια δυνατή και εντυπωσιακή προβολή του Άρματος στα ΜΜΕ. Γενικώς, για κλάματα...

Anonymous said...

Εντάξει είναι άσχημα τα πράγματα για τον Δημαρά αλλά ας μην υπερβάλλουμε κιόλας. Πιστεύω ότι τώρα με τη νέα σαιζόν, που θα αρχίσει και πάλι η επιτυχημένη εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην Υγειά μας", θα ξεκινήσει και πάλι τις εμφανίσεις ως καλεσμένος ο Δημαράς και με λίγο τραγουδάκι (κατά προτίμηση Λευτέρη Παπαδόπουλο) και λίγο πιοτί μπροστά στην κάμερα, θα ανέβει και πάλι ψηλά στις προτιμήσεις του εκλογικού σώματος.

Anonymous said...

"...Εξάλλου, ανάλογη υπερβολή ως προς το θέμα των διακοπών διαπιστώνεται και στην πλειονότητα του εξυπνότερου λαού του κόσμου: Ανω του 60% δήλωνε στις έρευνες ότι δεν επρόκειτο να κάνει διακοπές φέτος, πώς συνέβη όμως τελικά να αδειάσει η Αθήνα από τις αρχές Ιουλίου, τον δε Αύγουστο να ερημώσει πρωτοφανώς, ένας Θεός το ξέρει. Το πιθανότερο είναι ότι, για τον Ελληνα, η ανάπαυση στο εξοχικό του, το αυθαίρετό του, στο πατρικό του στο χωριό ή, ακόμη, στο φιλικό σπίτι όπου του προσφέρεται φιλοξενία, δεν λογίζονται ως «διακοπές». Οι αληθινές «διακοπές» προϋποθέτουν την αγορά παράλογα υπερτιμημένων υπηρεσιών στην Μύκονο και μάλιστα με δανεικά..."

Σ. Κασιμάτης 30/8/11

Anonymous said...

Γάτος ο Δάσκαλος. Κανείς δεν μπορεί να τον κοροϊδέψει. Ανακαλύπτει ό,τι βρίσκεται στα παρασκήνια της επικαιρότητας.


GRIGORIS SAKKAS
@BEAREPANOMI GRIGORIS SAKKAS
@NChatzinikolaou ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Anonymous said...

Έλληνας "δημιουργός" με κακάσχημο όνομα (αλλά και φάτσα) τα "άσματα" του οποίου θα χαρίσει αυτή την Κυριακή η "καλή εφημερίδα" του Άμστελ.

https://twitter.com/#!/hoovoo

Anonymous said...

@hoovoo
@nataliagermanou δε μας χέζεις ρε Ν(α)ΤΑΛΑΡΑ με τη γιορτή σου?!?! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ!
26 Aug

Anonymous said...

Βγήκαν τα ούφο παγανιά #1

George E Kontokostas
@GEKontokostas George E Kontokostas
@NChatzinikolaou Πραγματικά εμεις αγωνιούμε να σας δουμε στην τηλεόραση, πιό πολύ από εσάς!Ενα DVD της Α.Βίσσης με την Real ειναι καλή ιδεα;
7 minutes ago via web Favorite Retweet Reply

Anonymous said...

Nikos Chatzinikolaou
@NChatzinikolaou Nikos Chatzinikolaou
@hoovoo Χάρη υπέροχο το cd!Με δυο - τρία τραγούδια εχω κολλήσει άσχημα!Μπράβο!

#amstelpatronofthearts

Anonymous said...

Βγήκαν τα pets παγανιά #1

NChatzinikolaou Nikos Chatzinikolaou
Υψηλή φωνή συνήθως σημαίνει..."χαμηλά" επιχειρήματα!
22 hours ago
Rodis
Rodis_S Rodis
@
@NChatzinikolaou περιμένω να το πείτε live σε κάποιον από τους καλεσμένους σας.
1 hour ago
in reply to ↑
Vipera Vip
@ViperaVip Vipera Vip
@Rodis_S @NChatzinikolaou Μπορείς όμως να τους πεις ότι εμείς πια δεν ανεχόμαστε αυτό το ύφος?

("εμείς πια δεν ανεχόμαστε" LOL)

Anonymous said...

Υψηλοί διάλογοι @GianPapagiannis με τους φόλλοερς

Anonymous said...

O γλοιώδης ψευτοκαθηγητής Αλέξης Μητρόπουλος βρήκε για συνέντευξη στην εκπομπή του Κοτρώτσου. Αφού μας πέθανε στο το ατελείωτο γλΥψιμο προς τον παρουσιαστή αλλά και το κοινό ("τα παλικάρια μας, τα ελληνόπουλα, αξίζουν ένα καλύτερο μέλλον" κ.α.), αναφέρθηκε στην εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος λέγοντας "η εφημερίδα την οποία και εσείς κ. Κοτρώτσο... διευθυντεύσατε" [sic]!

Anonymous said...

Θα συμφωνήσω και εγώ με προηγούμενο σχόλιο ότι αυτή την Κυριακή η Real News θα φτάσει επιτέλους -και, γιατί όχι, θα ξεπεράσει- το όριο των 100 χιλ. φύλλων. Γιατί θα έχει δώρο δύο Χάρηδες. Και τον Ντέρτι Χάρι και τον Χάρη Βαρθακούρη.

Anonymous said...

http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=417161&h1=true

Anonymous said...

Tάσος Παπαδόπουλος στο πλάι της Τάνιας Iακωβίδου στο KONTRA:

"Τον Έλληνα τον έχουν βγάλει νοκ-άουτ, όπως λέμε και στο καράτε"

Anonymous said...

Σε τσάκωσαν με πόρνη πολυτελείας βρε κατακαημένε τηλεπερσόνε κ. Π; Θεός φυλάξοι. Πνεύμα και ηθική δεν είπαμε; Όπως διακηρύσσει και το κανάλι σου.

Anonymous said...

@5:41 PM
λέγεται ότι ήταν ατύχημα ο πνιγμός. Άλλοι βέβαια λένε άλλα.

Anonymous said...

Και καλά να πάει σε διακοπές ο Νίκος με σκάφος. Έτσι δεν κινδυνεύει από πιθανή κλοπή το πορσικό. Αν όμως πάει διακοπές με αυτοκίνητο, πού διάολο θα το αφήσει; Και πώς θα προστατευθεί από ενδεχόμενη κλοπή; Θα στήσει καραούλι έξω από το αυτοκίνητο για να εντοπίσει τον πιθανό κλέφτη; Δεν γίνονται αυτά κυρίες και κύριοι. Ακόμη χειρότερα αν αποκτήσει και εξοχικό, που όπως λέγεται το θέλει πολύ. Λοιπόν, τη λύση μπορεί να του την προσφέρει ο αρχιτέκτων Αριστείδης Αντωνακάκης. Μιλάμε για τα διαμερίσματα που ανεβοκατεβαίνουν! Έτσι ο Νίκος μπορεί να ανεβάζει πάνω στο διαμέρισμα και την Πόρσε. Άλλωστε είναι συνηθισμένος σε αυτό, αφού και στον τόπο μόνιμης διαμονής του ανέβαζε για λόγους ασφαλείας στην οικία του το πολυτελές όχημα και μάλιστα με ειδικό ασανσέρ!

http://www.viewdeco.gr/wp-content/uploads/2010/04/updown-01.jpg

Anonymous said...

Όποιος ακούει τις τελευταίες ημέρες realfm, το ακόλουθο τραγούδι δεν πρέπει να το έχει ακούσει ποτέ. Ούτε και πρόκειται να το ακούσει τις προσεχείς ημέρες.
www.youtube.com/watch?v=ovOExeah_QY

Anonymous said...

LKIOY El Kioy
@
@NChatzinikolaou Καλή νύχτα καλή ξεκούραση αύριο πρωί όλοι συντονισμενοι στον Real !!! Πρώτη του μήνα ΚΑΛΟ ΜΉΝΑ !!!

@stelios10 SteliosNG
@NChatzinikolaou καλο βράδυ φίλε Νίκο ήρεμο και γλυκό !

Vaios Roupis
@VaiosRoupis Vaios Roupis
@NChatzinikolaou Αυτη την εβδομαδα δεν εχουμε καμια κοπελα με μεγαλη ψυχη για να κανω ερευνα ;

Nikos Chatzinikolaou
@NChatzinikolaou Nikos Chatzinikolaou
@VaiosRoupis Περιμενε!Παρασκευή-Σάββατο!Χα,Χα!

Vaios Roupis
@VaiosRoupis Vaios Roupis
@NChatzinikolaou Γυμναζω δακτυλα ΧΑΧΑΧΑ

NChatzinikolaou Nikos Chatzinikolaou
@
@VaiosRoupis Χα,Χα!Θα ειδοποιηθεις εγκαίρως!

@VaiosRoupis Vaios Roupis
@NChatzinikolaou Πετα ενα κοκαλο ετσι να παρουμε μια ιδεα (αν ειναι δυσκολο το θεμα θα πρεπει να ανοιξω και photoshop) xaχa Καλη ξεκουραση

Δημήτρης Μάρκος
@markostv Δημήτρης Μάρκος
@NChatzinikolaou Αν πάρουμε το Ευρωπαϊκό στο μπάσκετ, θα μπορούν να μας βγάλουν από το Ευρώ; Χα Χα!

Vassilis
@VVRKS Vassilis
@GianPapagiannis δημόσια συγνώμη πότε θα ζητήσεις ΕΣΥ απο τον @NChatzinikolaou ρωτάω. Οχι δηθεν ευχαριστίες.Μάθε να διαβάζεις εσύ υπερόπτη..

Anonymous said...

Αυτός ο @VVRKS πάει "καρφί" για πετ. Ελπίζω ο @GianPapagiannis να τον βάλει στη θέση του

https://twitter.com/#!/kfinoy

Anonymous said...

NotChajinikolau Not Chatzinikolaou
Καλωσορίζουμε και τον κ. Κωνσταντίνο Λέκκα @LekkasKonstanti του Πανελληνίου Αρματος Πολιτών! Ευχαριστούμε γιά το φόλλο! Ανταποδώσαμε ήδη!

Konstantinos Lekkas
@LekkasKonstanti Konstantinos Lekkas
@NotChajinikolau Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. . . . Καλό Μήνα να έχουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ....!!!!! Να'στε καλά κ.Χατζηνικολάου.

Anonymous said...

Ο Κώστας Χατζής με την κιθάρα του, ο Λεωνίδας με τη φυσαρμόνικά του και η Ιωάννα με τη φλογέρα της.

Anonymous said...

Κατά τις 3 τα ξημερώματα κάθε μέρα ξαναπαίζεται από το MEGA το Μυστικο του Άρη Μπονσαλέντη (βασισμένο στο βιβλίο Ζήτημα Εμπιστοσύνης του Γιάννη Μαρή). Δεν είναι μόνον το ότι πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα σειρά με αξιόλογους ηθοποιούς. Είναι και το ότι θυμίζει στον αποχαυνωμένο τηλεθεατή ότι μπορεί να υπάρξει "λαϊκό" τηλεοπτικό πρόγραμμα που να μην είναι σαχλό. Σήμερα δεν μπορείς να βρεις κάτι αντίστοιχο ούτε για δείγμα. Νέοι ηθοποιοί της μόδας, γελοιοδέστατα σενάρια για κρετίνους, φτωχές παραγωγές. Τα τελευταία πολλά χρόνια, ίσως η μεγαλύτερη κατάπτωση που έχουμε δει αφορά την ποιότητα των τηλεοπτικών προγραμμάτων. Και όχι μόνο στην αστεία ιδιωτική τηλεόραση.

Anonymous said...

@GianPapagiannis Καλό μήνα και... κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.

@GregoryEust
@GianPapagiannis kalo Mina... Kiriolektika kathe katergaris ston pago tou

@GianPapagiannis
@GregoryEust Να δούμε ποιός θα μας δώσει απαντήσεις στα... αμείλικτα ερωτήματά μας


@GregoryEust
@GianPapagiannis nai poios? Tha ithela na sas parw sinenteuksi kyrie sinadelfe ( an mou epitrepete na to pw auto .... Eseis eiste korifaios)

Anonymous said...

Στις αποκαλύψεις για τα διάφορα έγγραφα που στέλνουν οι αμερικάνοι διπλωμάτες προς την κεντρική υπηρεσία δεν λαμβάνεται υπόψη η ματαιοδοξία ή ακόμη και η μαλακία που δέρνει τους διπλωμάτες. Κάποιος τραμπαρίφας διπλωμάτης μπορεί να στείλει ένα ρεπόρτ πειραγμένο, μόνο και μόνο για να δείξει ένα θέμα ως σπουδαιότερο από αυτό που είναι στην πραγματικότητα ή για να δείξει πόσο καλή δουλειά έκανε ο ίδιος και η ομάδα του και πόσο ο ίδιος μπορεί και επηρεάζει το σύστημα στη χώρα στην οποία έχει σταλεί και δρα. Καθημερινά πράγματα αυτά που ισχύουν για τους πάντες.

Anonymous said...

Ήρθα για σύντομες αλλά ελπίζω ευχάριστες διακοπές στο Ζούμπερι. Είπα να τη βγάλω οικονομικά φέτος, γιατί είμαστε και σφιγμένοι από λεφτά και θέλει λιτότητα. Θα μείνω μέχρι τις 10 Σεπτέμβρη. Είναι ωραία όταν έχεις πιάσει ένα μικρό σπιτάκι και μυρίζεις θάλασσα. Έχεις τις ξάπλες σου, ρίχνεις τις βουτιές σου, κάνεις τους περιπάτους σου και κυρίως μπορείς να τρως μέσα και να μην ξοδεύεις πολλά. Να αγοράζεις κονσέρβες, ζαρζαβατικά και άλλα από τα τοπικά μίνιμάρκετ και να την κάνεις ταράτσα και μάλιστα πολύ οικονομικά. Το βράδυ βλέπω και τηλεόραση μέχρι αργά και πέρα βρέχει. Και ο μήνας έχει 9. Αυτό πάει να πει διακοπές. Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι εδω στο τοπικό μίνι μάρκετ του Ζούμπερι δεν μπορώ να βρω Μπυράλ, το αγαπημένο μου αναψυκτικό. Τι έχει συμβεί δεν ξέρω. Αυτό λίγο μου χαλάει την απόλαυση των διακοπών αλλά στο κάτω κάτω δεν μπορείς να τα έχεις και όλα.

Anonymous said...

"Αντίο Λεωνίδα Κύρκο. Οι αναβάσεις σου με το Escort WRC θα μου μείνουν αξέχαστες."

Το παραπάνω tweet είναι μακράν το καλύτερο της εβδομάδας και έγινε από το Βαγγέλη Τούρκογλου. Βαγγέλη συγχαρητήρια γιατί όταν το δα κόπηκα στο γέλιο για κανα πεντάλεπτο. Μακάρι η πλειοψηφία των χρηστών στο βλακοτουίτερ να είχε ανάλογη αίσθηση του χιούμορ και να μην κόλλαγε με τις σοβαροφανείς μαλακίες τις οποίες εκστομίζει...

Anonymous said...

Χάθηκε ο Γιάννης Λοβέρδος. Κρίμα για τη δημοσιογραφία.

Anonymous said...

"Φαληρεύς" σήμερα:

Είδα από την τηλεόραση τον πρόεδρο των ταξιτζήδων (τον «αγαπητό Θύμιο» του Αντώνη Σαμάρα...) να κάνει δηλώσεις. Μεγάλο μέρος του προσώπου κάλυπταν τεράστια μαύρα γυαλιά και φορούσε ένα ροζ, σχεδόν φούξια, πουκάμισο με λευκό γιακά. Το μαλλί του ήταν βαθύ καστανοκόκκινο: το λεγόμενο «αλεπουδί», λόγω του ότι η απόχρωση προσεγγίζει το χρώμα της κόκκινης αλεπούς (vulpes vulpes), είδους διαδεδομένου ανά το βόρειο ημισφαίριο... Κατανοώ ότι οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους μας, μήπως όμως θα ήταν σκόπιμο ο πρόεδρος να προσλάβει έναν στυλίστα;

Anonymous said...

Πράγματι καταπληκτικό το tweet του Β. Τούρκογλου, ακόμα γελάω. Γέλασα πολύ και με του Not Hatzinikolaou "Μην κατηγορείτε το ΚΚΕ που δεν εξέδωσε ανακοίνωση γιά τον θάνατο του Λ. Κύρκου! Αν εσείς τινάζατε τα πέταλα θα θέλατε το ΚΚΕ να εκδώσει ανακοίνωση;"

Anonymous said...

tellidis Ioakim Tellidis
@NChatzinikolaou υπάρχει πλάνο για να βγει η RealNews σε iPad?

@NChatzinikolaou Nikos Chatzinikolaou
@tellidis Οχι.Δεν μας συμφέρει εμπορικά!

Anonymous said...

Eγώ πιο πολυ γέλασα με τον μαιμου χατζηνικολάου που λέει ανώνυμα ότι γέλασε με το δικό του τουίτ.

Anonymous said...

Δεν το πιστεύω 3:59. Το ίδιο θα μπορούσε να πει κανείς γιά τον Τούρκογλου. Τα παιδιά εδώ ξέρουν καλύτερα από το να αυτοδιαφημίζονται.

Anonymous said...

ςΠέρα από τη γελοιότητα μεγατόνων του Χατζηνικολάου με το ΙΕΚ Δομή και την όπως όλα δείχνουν συμφεροντολογική σταυροφορία εναντίον του και άρα υπέρ του σπόνοσρά του, του ΙΕΚ Ακμή (αν γινόταν αυτό σε άλλη χώρα θα τον είχαν οδηγήσει σε έξοδο από το επάγγελμα από τη γιούχα), εντύπωση προκαλεί και η μαλάκυνση του άλλοτε παρουσιαζόμενου ως σοβαρού, του Αλέκου Κωστάλα.

Πρώτα ως κριτής σε γελοίες εκπομπές, τώρα σε εξίσου γελοία διαφήμιση ενός ΙΕΚ, φαίνεται ότι στα γεράματα ο Κωστάλας ξεβρακώθηκε και έδειξε και την δική του γελοιότητα. Έχει τη (παχυλή) σύνταξή του, είναι σε αρκετά καλή οικονομική κατάσταση, οικογένεια δεν έχει, τι διάολο τις θέλει τις διαφημίσεις που τον γελοιοποιούν χωρίς όριο τώρα στα γεράματα;

Σοβαρέψου ρε Κωστάλα.

Anonymous said...

Σήμερα περί ώραν 2.30 μ.μ. ο βουλευτής Πέλλας του Πασοκ Ηλίας Θεοδωρίδης γευμάτιζε με συνεργάτη του στο ιστορικό εστιατόριο Κεντρικόν. Καθότι η ζέστη ισχυρή, συνόδευσε το (εξαιρετικό, επέλεξα το ίδιο) κερκυραϊκό σοφρίτο με δροσερό λευκό κρασί του καταστήματος. Κατά την διάρκεια του γεύματος επεδόθη σε ακατάπαυστη κριτική της κυβέρνησης και στα διαλείμματα μιλούσε με την ιδιαιτέρα του Ροβέρτου Σπυρόπουλου γιά την απόσπαση "δικού μας παιδιού" που φοβόταν ότι έφαγε δυσμενή μετάθεση. Ο βουλευτής, αφού έλαβε τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις από την αρμόδια υπάλληλο, καθησύχασε τον ανήσυχο νέο και όλα επέστρεψαν στην αρχική ηρεμία. Τυπικές βουλευτικές ασχολίες.

Vangelis Tourkoglou said...

Αντιγράφω από το υπέροχο blog "ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ":

"Πολύ κοντά σε συμφωνία φαίνεται να είναι η Δημοκρατική Αριστερά και το Άρμα Πολιτών αν κρίνουμε από τις δηλώσεις του Βουλευτή Αττικής Β. Οικονόμου στο EXTRA χθες το βράδυ στο δελτίο ειδήσεων. Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Άρματος, εμφανίστηκε ένθερμος οπαδός της σύγκλισης των δύο κομμάτων σε μια ενωμένη παράταξη που θα κατέβει στις εκλογές και θα αποτελέσει την εναλλακτική πρόταση της κεντροαριστεράς για την αντιμετώπιση της κρίσης. Μένουν τα επόμενα βήματα του Φ. Κουβέλη και του Γ. Δημαρά για να επιβεβαιώσουν αυτές τις προβλέψεις…"

Anonymous said...

Παρακαλείται ο #Conman να σταματήσει να σπέρνει διχόνοια.

Anonymous said...

@Ag_Kouris Andreas G. Kouris
September school day. Open your minds and fill them with life kids...

@konstaschris
@Ag_Kouris μήπως έχεις καμμιά ιδέα για το που θα ξεχειμωνιάσω φέτος;
9 hours

@G_Mitakides
@konstaschris @Ag_Kouris Real radio, the best idea for us also but alone! economical advices etc, like Aftias but more sofosticated

Ωραία Αγγλικά, δυνατά, Χατζηνικολακικά ο Μιτακίδης

Anonymous said...

I'm at ΑΒ Βασιλόπουλος w/ 2 others

---------------------

τι τουιτάρει θεε μου ο κόσμος! τρομακτικό!

Anonymous said...

8:48 PM ποιό αστέρι είναι αυτό;

Anonymous said...

copy-paste olo to tweet sto twitter search bar

Anonymous said...

9:01 "ΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΧΥΛΟΣ" ©

Anonymous said...

@pkazak
@AnnaProtopsalti Αυτό που λείπει από το τουίτερ είναι περισσότερες γιαγιάδες και λιγότερα troll! @NChatzinikolaou
12 hours

@NChatzinikolaou
@pkazak @annaprotopsalti έχουν και τα troll την πλάκα τους!
12 hours ago

Anonymous said...

Πάλι την ήπιε ο Νικολάκης. Γίνεται της πουτάνας με την τρόικα και αυτός έχει τον Χατζή στο στούντιο. Γάτα!

Anonymous said...

@SLochaitis
@Real_gr @NChatzinikolaou Απαιτώ να γινει η παρακάτω ερώτηση : ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ "ΤΟ ΡΕΣΙΤΑΛ" ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ;

@AnnaProtopsalti
@SLochaitis @NChatzinikolaou Μόλις πήρες την απάντηση! Δεν έχεις παράπονο!
39 minutes ago


@SLochaitis
@AnnaProtopsalti @NChatzinikolaou ...ναι αλλα δεν μου αρεσε η απάντηση...ελπιζω να ξεπεραστεί το θέμα ...
37 minutes ago

Anonymous said...

Νίκος Σφήκας
@NikSfikas Νίκος Σφήκας
Καζαντζίδης - Έχεις κορμί αράπικο youtube.com/watch?v=WzkVmd… [άνετα συγκρίνω τον Στέλιο με τον Βαν Μόρισον]

Anonymous said...

Με επίθεση στην Κύπρο απειλεί ευθέως η Άγκυρα. Σε δηλώσεις του στην τουρκική εφημερίδα Ζαμάν ο Εγκεμέν Μπαγίς ξεκάθαρα απείλησε την Κύπρο με τη χρήση στρατιωτική βίας σε περίπτωση που η κυπριακή Δημοκρατία προχωρήσει στις έρευνες για φυσικό αέριο. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπαγίς "Η Τουρκία δεν πρόκειται να δεχτεί τις κυπριακές έρευνες. Αν επιμένουν γι' αυτό υπάρχει ο στόλος».
Επίσης για τον τουρκικό στόλο, υπάρχει και ο ελληνικός Στόλος, αλλά αυτό δυστυχώς δεν υπάρχει κανένας στην Αθήνα να του το απαντήσει...
Επίσης στις ίδιες δηλώσεις θέλοντας να κάνει την προηγούμενη δήλωση του πιο ξεκάθαρη συμπλήρωσε ότι «Στο παρελθόν η Ελληνοκυπριακή πλευρά είχε επιχειρήσει να κάνει παρόμοια πράγματα, αλλά υπάρχουν αυτοί που θυμούνται τι αντιμετώπισε», αναφερόμενος φυσικά στην τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974 και απειλώντας ευθέως με επανάληψή της.
Απαντώντας σε ερώτηση του Τούρκου δημοσιογράφου της Ζαμάν ότι σε παλαιότερες κυπριακές έρευνες, πλοία του τουρκικού στόλου είχαν σταλεί στην περιοχή, ο Εγκεμέν Μπαγίς ανέφερε: "Γι΄αυτόν τον λόγο φτιάξαμε το στρατό μας και εκπαιδεύσαμε τους στρατιώτες". Δηλαδή για να κάνουμε εισβολές σε γειτονικά κράτη ότι κάνουν κάτi που δεν μας αρέσει!
"Είναι παράνομο να κάνουν έρευνες σε ύδατα που δεν τους ανήκουν. Η Τουρκία θα κάνει στο έπακρο χρήση όλων των δικαιωμάτων της, που απορρέουν από το διεθνές δίκαιο και θα πράξει τα δέοντα. Γνωρίζουν τη σοβαρότητα που διακρίνει την Τουρκία”, προειδόποιησε με θράσος "χιλίων πιθήκων" ο Ε.Μπαγίς.
Υπενθυμίζεται ότι ο συγκεκριμένος υπουργός πριν από ένα περίπου χρόνιο έλεγε στους Έλληνες δημοσιογράφους ότι δεν χρειαζόμαστε τους εξοπλισμούς, ότι πρέπει να προχωρήσουμε σε αμοιβαία μείωση των εξοπλιστικών προγραμμάτων ότι η Ελλάδα άδικα δαπανά τόσα χρήματα για όπλα, προφανώς διότι ήξερε ότι τα ωραία λόγια πάντα ακούγονται με χαρά από τα ευήκοα ώτα, άσχετα αν η χώρα του έφτιαξε Ένοπλες Δυνάμεις για να μπορεί να παρεμβαίνει στρατιωτικά όπου αυτή επιθυμεί κατά τα λεγόμενα του Τούρκου υπουργού...

Anonymous said...

GiwtaGiouMerlia Giwta Merlia
#ff στον κυριο @NChatzinikolaou που πιστευω δεν αξιζω το follow του αλλα ειναι ανθρωπος-προτυπο...ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ

Nikos Chatzinikolaou
@NChatzinikolaou Nikos Chatzinikolaou
@GiwtaGiouMerlia Το αξιζεις απολυτα! Ευχαριστω Γιωτα!

Anonymous said...

Ρε κουτσομπόλες,ποιά είναι η παρουσιάστρια με τον Ρούμπενς?

Anonymous said...

Πολύ σοβαρός εκδότης αυτός ο Αλαφούζος. Να είσαι (μεγαλο)εκδότης και να μαλακίζεσαι στο Twitter είναι δείγμα μεγάλης Ελληνικότητας. Πώς να μην έχει δίκιο ο αδελφός του Θέμης, με τον οποίον υπάρχει (όχι και τόσο υπόγειος) ανταγωνισμός, που τον θεωρεί φαιδρό; Ε όχι και φαιδρός ο Γιάννης, θα έλεγε ο σοβαρός διευθυντής-αχυράνθρωπος Άρης Πρωτοκλάστε.

Anonymous said...

Η (παγκοσμίως άγνωστη) Τώνια Μαυρομάτη του KONTRA.

www.youtube.com/watch?v=kO-4Vnd7r-E

Anonymous said...

Η κατά πάσα βεβαιότητα επιστροφή του Τέρενς Κουίκ στους τηλεπτικούς αγώνες μέσα από τη συχνότητα του EXTRA3 και το Αποκαλυπτικό Δελτίο θα αποτελέσει χωρίς αμφιβολία μια ακόμη νίκη της δυνατής και Ελληνικής ενημέρωσης.

Anonymous said...

Όχι ρε γαμώτο. Η πασίγνωστη Τόνια Μαυρομάτη; Δεν έχανα με τίποτα την εκπομπή της "Πίστευε και μη Ερεύνα" στο Τηλεφώς. Ακόμα θυμάμαι το μεγάλο αφιέρωμα-μαραθώνιο που είχε κάνει για τους Ιλουμινάτι. Μου άνοιξε τα μάτια. Τότε κατάλαβα τον ύποπτο ρόλο τους και τα σχέδια τους για την καταστροφή της Ελλάδας. Κρίμα. Κρίμα πραγματικά. Άναρωτιέμαι όμως μήπως ή όλη ιστορία είναι ένα σκοτεινό σχέδιο των Ιλουμινάτι για να καταστρέψουν την Τόνια γιατί τους αποκάλυψε. Δεν αποκλείεται καθόλου.

Anonymous said...

8:34 μάλλον κάτι τέτοιο θα συμβαίνει. Η Τόνια είναι πιο καθαρή και από τα χέρια του Νίκου (για να μη πω και από τα πόδια του).

Anonymous said...

Ισχυρή παρουσία και αυτός ο Χατζημιμίκος ή Παπαμιμίκος, ο πρόεδρος της αγαπημένης νεολαίας του μπουλόπαιδων, της ΟΝΝΕΔ. Βγαίνει τώρα και αυτός ο μπούλης να δώσει κατευθύνσεις για το που πάει το εκαπιδευτικό σύστημα και τα πανεπιστήμια. Χονδρός, μπούλης, φεγγαροπρόσωπος, λαϊκός και κοινότοπος δείχνει ότι η κατάπτωση είναι δυνατή ακόμη και στην νεολαία των Βουλαρομεϊμαράκηδων και Μιχαλολιάκων και άλλων λαϊκών ή βουτηρομπεμπέδων που παραδοσιακά κινείται ελαφρώς πάνω από τον πάτο.

Anonymous said...

μπουλουκόπαιδων;

Anonymous said...

Μπουλόπαιδων,μπουλουκόπαιδων και σοκολατόπαιδων.

Anonymous said...

8:34 μη ξεχνάμε και τον "ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ" © Ξυνόγαλος, "να το πούμε αυτό" © Παπαγιάννης

Anonymous said...

Ξεβράκωμα και του ζήτουλα Καρατζαφέρη από τα wikileaks. Αντίθετα από όσα πιστευουν τα κοθώνια οι οπαδοί του της ελληνο-ορθοδοξίας, ο χωριατάκος και γραφικός Πρόεδρος επιθυμούσε διακαώς σχέσεις με τον αμερικανικό και εβραϊκό παράγοντα. Υποθέτουμε ότι θα γέλαγαν και οι πέτρες του αμερικανοεβραϊκού παράγοντα με αυτόν τον αστείο και υπερφιλόδοξο (αν και ανώτερο όλων των άλλων αρχηγών) πολιτευόμενο και τον φιλόδοξο μικρομεγαλισμό του.

Anonymous said...

9.46 να τοποθετηθούν οι εραστές Ξυνόγαλος και Λοχαζός Βράσος. Αν κι ο πρώτος είναι πιά πασοκ, αλλά οι μεγάλες αγάπες δεν ξεχνιούνται.

Anonymous said...

According to Tzavella, Karatzaferis wanted to make positive gestures to Greece's
Jewish community, was seeking increased contact with American
officials, had tempered his tough anti-immigration stance by
meeting with migrants and committing to anti-racism declarations, and wished to burnish his foreign relations credentials by orchestrating an "accidental" but substantive meeting with Turkish PM Erdogan on the margins of a future EU meeting.

Πολλά γέλια και με τους εθνικόφρονες του προέδρου με το πουλί στο κεφάλι.

Anonymous said...

Τώρα είναι αξιόπιστα τα τουιτς χαμηλόβαθμων υπάλληλων της πρεσβείας, με κουτσομπολιά δ' εθνικής που κάνουν την τρίχα τριχιά για να δικαιολογήσουν την ύπαρξη τους ως υπηρεσία πληροφοριών στην γελοία αυτή χώρα; Εδώ οι άνθρωποι παρακολουθούσαν τον μπουχέσα, τι να λέμε τώρα....

Επίσης, παγκοσμίως δεν έχει βγει -ούτε προκειται να βγει- σοβαρή είδηση από τα γουικιληκς.

Αστο

Anonymous said...

Έχει μια δόση αλήθειας αυτό που λες φίλε, αλλά μη διαγράφουμε και όλες τις πληροφορίες (αντίστοιχο του "μην τα ισοπεδώνουμε όλα")//

Anonymous said...

"Ερχονται εκλογές γιατί δεν τους βγαίνουν τα κουκιά και ο Βενιζέλος φοβάται ότι θα αυτοκαταστρΟφεί. Πως το έλεγε η κασέτα στην τηλεοπτική σειρά; Μετά από τρία λεπτά το μήνυμα θα αυτοκαταστρΟφεί!"...

Και με αυτά τα μεστά λόγια ο ογκόλιθος της βραδυνής ενημέρωσης Γιάννης Παπαγιάννης μας αποχαιρέτισε...

Anonymous said...

*μπορεί να εννοούσε και αυτοκαταστρωφεί, μην τον πάρω στον λαιμό μου τον άνθρωπο...

Anonymous said...

Christos
@CHOMENIDIS Christos
Δια να μαθαίνουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλιότεροι: η πρώτη ελληνική τρόικα ήταν οι Λαλιώτης-Άκης-Γεννηματάς, ηρακλειδείς [sic] του ΑΓΠ.

Ηρακληδεύς ο συγγραφέας

Anonymous said...

Πάει, με άφησε η Μεροπίτσα μου. Πολλά τα ψυχικής φύσεως προβλήματα και λέω να επισκευθώ έναν ψυχίατρο. Έχω ακούσει πολλά εναντίον των ψυχιάτρων και φοβούμαι. Να πάω σε ψυχίατρο-ιερέα; Μήπως είναι καλύτερα; Έχω ακούσει καλά λόγια για αυτόν τον ιερέα και ψυχίατρο τον Καρπαθίου. Ξέρει κανείς αν είναι καλή επιλογή;

Anonymous said...

*επισκεφθώ

τα ψυχικά προβλήματα βλέπετε.

Anonymous said...

cmihalopoulos chris michalopoulos
Αναρωτιεμαι ενας τυπος σαν τον @NikSfikas τι δουλεια εχει εδω μεσα;
40 minutes ago
in reply to ↑
Νίκος Σφήκας
@NikSfikas Νίκος Σφήκας
@cmihalopoulos εξηγησέ μου λίγο τι εννοείς όταν λες ένας τύπος σαν εμένα τι δουλεία έχει στο twitter και θα προσπαθήσω να σου απαντήσω.
34 minutes ago via Seesmic Favorite Retweet Reply
replies ↓
chris michalopoulos
cmihalopoulos chris michalopoulos
@
@NikSfikas lovely lovely:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
19 minutes ago
chris michalopoulos
cmihalopoulos chris michalopoulos
@
@NikSfikas αν απαντησεις να ξερεις οτι εχω οριζοντιωθει...
20 minutes ago
chris michalopoulos
cmihalopoulos chris michalopoulos
@
@NikSfikas μα ειναι δυνατον οι ανθρωποι με τοσο κυρος και γνωσεις να πεφτουν στο επιπεδο μας;


Ο κ. Νικ Σφήκας

http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/275819_100002214780826_8100394_n.jpg

Anonymous said...

Έλα μωρέ τώρα, μια χαρά είσαι. Τη γκόμενα σου την έχεις, τί σου λείπει πια;

Anonymous said...

September 3, 2011 12:01 AM
άριστη επιλογή φίλε. Είσαι σε καλά χέρια.

Anonymous said...

BEAREPANOMI GRIGORIS SAKKAS
@NChatzinikolaou ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΥΜΕ ΣΤΟΝ REAL
51 minutes ago
in reply to @BEAREPANOMI ↑
Nikos Chatzinikolaou
@NChatzinikolaou Nikos Chatzinikolaou
@BEAREPANOMI Να είσαι καλα φιλε!
40 minutes ago via Twitter for iPhone Favorite Retweet Reply

Νερό στο κρασί του ο Αμστελ. Δύσκολο το κυνήγι του φόλλο

Anonymous said...

12:07 δεν σε εννόησα. Τί έχει δηλαδή ο Νίκος ο Σφήκας;

Anonymous said...

tkaranik Tassos Karanicolas
@
@Kyros_yakinthos @NChatzinikolaou Εγώ τον έβγαλα από την ψησταριά που έψησα να φάνε τα καμαρια μου!η real θα κάνει πάνω από 100.000 την Κυρ.
29 minutes ago
in reply to @tkaranik ↑
Nikos Chatzinikolaou
@NChatzinikolaou Nikos Chatzinikolaou
@tkaranik @kyros_yakinthos Μακάρι!Τελειωνω σε καμμια ώρα...
24 minutes ago via Twitter for iPhone Favorite Retweet Reply
Mentioned in this Tweet

tkaranik
tkaranik Tassos Karanicolas · Follow
Δ/ντης Πληροφορικής ,Οικογενειάρχης, και πάνω απ' όλα Πατέρας
Kyros_yakinthos
Kyros_yakinthos Kyros Yakinthos · Follow
Γεννήθηκε στις 16/10/67 στη Θεσσαλονίκη. Επιίκουρος καθηγητής στο Τμ. Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. MacEvangelist

Anonymous said...

Άριστος ο αιδεσιμολογιώτατος Στυλιανός Καρπαθίου φίλε. Και ως ιερέας και ως ψυχίατρος. Με γερές επιστημονικές βάσεις και 100% επιστημονικές απόψεις. Κοίτα πόσοι ψυχικά ασθενείς περιμένουν από κάτω για να τους θεραπεύσει

www.youtube.com/watch?v=xyneHO8ODuY

Anonymous said...

allufunmarx Allu Fun Marx ☭
O @NChatzinikolaou δίνει CD Κ.Χατζή στη Real. Eγώ προσφέρω για αντίπραξη το "Russian and Soviet Songs " Για συλλέκτες goo.gl/idNWX
38 minutes ago
in reply to @allufunmarx ↑
Nikos Chatzinikolaou
@NChatzinikolaou Nikos Chatzinikolaou
@allufunmarx Χα,Χα!Αθέμιτος ανταγωνισμός!
34 minutes ago via Twitter for iPhone Favorite Retweet Reply
Mentioned in this Tweet

allufunmarx
allufunmarx Allu Fun Marx ☭ · Follow
Άσπλαχνη θα με πεθάνεις, βρε ανφόλοου μη μου κάνεις. Ρίξε μου ένα ριτουίτ να γενώ κι εγώ ελίτ.

Anonymous said...

Manolis Vergetakis
MVergetakis Manolis Vergetakis
@NChatzinikolaou Νίκο, φούρνισες ή ακόμα;
33 minutes ago
in reply to @MVergetakis ↑
Nikos Chatzinikolaou
@NChatzinikolaou Nikos Chatzinikolaou
@MVergetakis Τελειωνω σε καμμια ώρα το πολυ...
29 minutes ago via Twitter for iPhone Favorite Retweet Reply
Mentioned in this Tweet

MVergetakis
MVergetakis Manolis Vergetakis · Follow
Newsaholic, overthinker, trying to find some resting space.

Anonymous said...

Μα που χάθηκε αυτός ο Καρπαθίου?Κάποτε έβγαινε συνέχεια στις μεσημεριανές εκπομπές για να καυτηριάσει κάθε φορά και κάτι. Είχε δώσει ρεσιτάλ τότε με το άγιο φως αν θυμάμαι καλά῎ Ίσως αυτή να ήταν και η πιο μεγάλη του στιγμή.Φέρτε πίσω τον μεγάλο Στυλιανό Καρπαθίου.

Anonymous said...

Χωρις να θελω να φανω κακος, ενα RIP πολυ ωραια θα του πηγαινε του MVergetakis tου Newsaholic, overthinker, who tries to find some resting space.

Anonymous said...

Eίναι και εγωιστής και ευέξαπτος ο Στυλιανός "για όνομα της παναγίας" Καρπαθίου

http://www.youtube.com/watch?v=m3eL5_cxUok

Anonymous said...

Λίγος σεβασμός στους κληρικούς μας δεν θα έβλαπτε.

Anonymous said...

Ισως να συνταξιοδοτήθηκε ο ιερεύς-επιστήμων, ποιός ξέρει (τιμητικώς ελπίζει κανείς). Να τοποθετηθεί ο Γιώργος Λιάνης επί του θέματος.

Anonymous said...

Δε νομίζω ότι ο επίκουρος καθηγητής κος Κύρος είναι γλείψας. Δεν θα το έλεγα με τίποτα, κρίνοντας τουλάχιστον από τον αντρίκιο τρόπο με τον οποίο φέρεται στον δημοσιογράφο κυρ Νίκο. Πρέπει να ανέβηκε στην κλίμακα των μελών ΔΕΠ καθαρά και μόνο με την αξία του και με τις (διακεκριμένες το δίχως άλλο) δημοσιεύσεις του σε διάφορα διεθνή περιοδικά αντίστοιχης εγκυρότητας με την Real News. Είμαι σίγουρος ότι όταν διαφωνεί με μια απόφαση του πρύτανη του ΑΠΘ ή του προέδρου του Τμήματός των Μηχανολόγων, τους το λέει στα ίσια. Κρίμα για τις επαίσχυντες αλλαγές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Ευτυχώς που άνθρωποι ειλικρινείς και ικανοί σαν τον κο Κύρο ή τον πρύτανη Πελεγρίνη διαφωνούν με αυτές.

Anonymous said...

Αποκλείεται. Οι ιερείς ποτέ δεν συνταξιοδοτούνται όσο βρίσκονται εν ζωή. Απσύρονται για ανάπαυση μόνον όταν ο Δημιουργός τους παίρνει μαζί του.

Anonymous said...

Τηλεφώνησα μόλις στον πατέρα Σαράντη Σαράντο και με ενημέρωσε ότι ο Στέλιος ο Καρπαθίου χαίρει άκρας υγείας. Eπομένως δεν υφίσταται ο παραμικρός λόγος ανησυχίας.
Καλή σας νύχτα.

Anonymous said...

Eίναι καλά ο Καρπαθίου?Είναι σίγουρο αυτό? Ευτυχώς.Πήγε η καρδιά μας στη θέση της.

Anonymous said...

Αφαντος ο Νίκος ο φούρναρης την τελευταία ώρα. Προφανώς αργεί να ψηθεί το δυνατό φύλλο. Κατά τα φαινόμενα αυτή την Κυριακή θα ειναι πιό δυνατό απ' ότι συνήθως. Αγωνία...

Anonymous said...

Mήπως απομαγνητοφωνείται καμιά σχοινοτενής συνέντευξη Καρπαθίου για την Real της Κυριακής και υπάρχει καθυστέρηση στο να κλείσει το φύλλο;

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=KLMffmLlnUI&feature=related

O Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, Νίκος Χατζηνικολάου, (ξάδελφος του δικού μας Νίκου)

Anonymous said...

AMOUNTRAKIS ANDREAS MOUNTRAKIS
@
@NChatzinikolaou άρα θα είναι καλό αύριο το φύλλο, έτσι Νίκο;
1 hour ago
in reply to @AMOUNTRAKIS ↑
Nikos Chatzinikolaou
@NChatzinikolaou Nikos Chatzinikolaou
@AMOUNTRAKIS Δύναμη!
1 hour ago via Twitter for iPhone Favorite Retweet Reply
Mentioned in this Tweet

AMOUNTRAKIS
AMOUNTRAKIS ANDREAS MOUNTRAKIS · Follow
Electrical&Comp.Engineer MBA,Consultant,Τομεάρχης Υποδομών Δημοκρατικής Συμμαχίας,Αρθρογράφος,Activist,Blogger!!!Tennis Lover,Active Citizen.

Anonymous said...

Ποιος είπε ότι η Ελλάδα δεν κάνει εξαγωγές; Και μάλιστα στο τομέα που αποτελεί το δυνατό της χαρτί, τον πολιτισμό.
www.youtube.com/watch?v=39Xc0yAfqSc

Anonymous said...

http://fimotro.blogspot.com/2011/09/blog-post_1962.html

http://fimotro.blogspot.com/2011/09/blog-post_8015.html

Anonymous said...

"Books. Cats. Life is good."
EDWARD GOREY

Anonymous said...

"Books, Cats, Life is Sweet."
EDWARD GOREY

Ανονιμος said...

Ρ τραβά γαμισου από δω ρ μπρο

«Oldest ‹Older   2001 – 2099 of 2099   Newer› Newest»