Saturday, June 18, 2011

Reshuffle special: Η ώρα του Παντελή…



Η Πέμπτη 16 Ιουνίου δεν ήταν σαν μια οποιαδήποτε ημέρα… Γιατί ο Οικονόμου Παντελής είχε ήδη λάβει τα μηνύματά του. Στον επερχόμενο ανασχηματισμό μπορεί και να έμπαινε στην κυβέρνηση! Ένα όνειρο ζωής ίσως να γινόταν πραγματικότητα – για τον Παντελή και την Ελλάδα. Από τα ξημερώματα της Πέμπτης, ο εκνευρισμός του Παντελή ήταν έκδηλος. Θα πήγαιναν όλα καλά ή στο τέλος κάτι θα σκάλωνε, ως συνήθως, και η αποτυχία θα χτύπαγε, για μια ακόμη φορά, με γδούπο, την πόρτα του φιλόδοξου πολιτευόμενου; Ο Παντελής ήθελε να γίνει ισχυρός, πολύ ισχυρός. Και πίστευε ότι διέθετε τα κατάλληλα όπλα. «Τα όπλα θα μας κάνουν ισχυρούς· το βούτυρο θα μας κάνει απλώς χονδρούς», έλεγε ο στρατάρχης Hermann Göring. Ο Παντελής, όμως, είχε στο δισάκι του και όπλα – πολιτικά όπλα – σπουδαία (λόγο, γνώση, κύρος – κυρίως το τελευταίο), αλλά και βούτυρο – εξ ου και το τόσο πάχος και λίπος που συσσώρευσε τα τελευταία χρόνια (ειδικά στο στομάχι, στο στήθος και στην περιφέρεια). Ολόκληρη την Πέμπτη ο Παντελής ήταν στο τηλέφωνο. Θα γινόταν τελικά υπουργός; Πληροφορίες, εκτιμήσεις, φόβοι μήπως μια καραμπόλα θα τον έβγαζε, όπως τόσες και τόσες φορές, εκτός πλάνων. Γιατί είχε αποτύχει πάμπολες φορές στην πολιτική του πορεία (ας αφήσουμε την προσωπική) ο Παντελής. Πίστευε, όμως, ότι τώρα ίσως να ήλθε, επιτέλους, η ώρα του…

 

Η Πέμπτη κύλαγε, αργά, βασανιστικά για τον Παντελή. Πολλοί παρατήρησαν την ημέρα εκείνη έναν αφηρημένο Παντελή. Έναν Παντελή κλεισμένο στις σκέψεις του, αναμετρώμενο – νοερώς για την ώρα – με το βάρος από την συνειδητοποίηση των ιστορικών του ευθυνών. Σκέψεις… Σκέψεις πολλές γέμιζαν το κεφάλι – αυτό το τεράστιο παραλληλόγραμμο κεφάλι – του βορειοηπειρώτη πολιτευόμενου. Αν γινόταν τελικά υπουργός, πώς θα τα έβγαζε πέρα με τις βαρύγδουπες αντιμνημονιακές του δηλώσεις; («Να βγούμε από το Μνημόνιο μια ώρα αρχύτερα: γίνεται!»)

 

Το βράδυ, στο ζεστό σπιτικό του, ο Παντελής δεν μπορούσε να κλείσει μάτι. Μέχρι που έλαβε τηλεφώνημα. Θα γινόταν τελικά υπουργός! Αναπληρωματικός υπουργός βέβαια, αλλά πάντως υπουργός. Το όνειρο ζωής θα γινόταν πραγματικότητα! Από εκείνη τη στιγμή ήδη, οι ευθύνες έδειχναν να βαραίνουν κι άλλο τον ήδη υπέρβαρο πολιτευτή. Τις προχωρημένες εκείνες ώρες ο Παντελής ένιωσε όπως δεν είχε ποτέ άλλοτε νιώσει. Έκανε στη σύζυγό του έναν έρωτα  δυνατό, απεγνωσμένο – έναν έρωτα Ελληνικό· έναν έρωτα εκτονωτικό, με πρωτόγνωρη ένταση, σαν να μην υπήρχε αύριο. «Είχα καιρό να σε δω έτσι Παντελή…», θα του ψιθυρίσει. Ο Παντελής κατηύθυνε με αποφασιστικότητα (και ίσως κάποια αυταρέσκεια) τη ματιά του και το χέρι του κάτω από το ύψος του αφαλού, κάνοντας μια στερεωτική κίνηση αυτοπεποίθησης. Η υπερένταση  δεν τον άφηνε να κλείσει μάτι. Σκεφτόταν τον εαυτό του υπουργό – έστω και αναπληρωτή. Βγήκε στο μπαλκόνι. Ο σοσιαλιστής Παντελής, σε ραντεβού με το πεπρωμένο του, κοίταξε το φεγγάρι. Όχι τυχαία, το έβλεπε πράσινο. «Ένα φεγγάρι πράσινο, μεγάλο, που λάμπει μες στη νύχτα – τίποτ’ άλλο» (για να θυμηθούμε και τον Λαπαθιώτη). Ο ύπνος έκλεισε τα βλέφαρα του Παντελή μόλις τις πρώτες πρωινές ώρες – για λίγα μόλις λεπτά. Σαν ελατήριο πετάχτηκε από το κρεβάτι, γύρω στις 5 το πρωί, ο μέλλων αναπληρωματικός υπουργός, συναισθανόμενος την κρισιμότητα των στιγμών, το βάρος της ευθύνης. Ζήτησε αποφασιστικά από τη σύζυγό του να τον ετοιμάσει για την μεγάλη αναμέτρηση με την Ιστορία: «Ειρήνη, φέρε μου το μπλε κοστούμι το καλό, το γαλάζιο πουκάμισο το καινούριο κι εκείνη τη μπλε ελεκτρίκ γραβάτα την επίσημη. Και που’ σαι. Κι ένα σώβρακο. Καθαρό». 

 

Τόσος κόπος, τόση γελοιοποίηση, τόσος εξευτελισμός (συνήθως απαραίτητα όλα αυτά στην πολιτική) έπιανε επιτέλους τόπο. Ο Παντελής, από χαμηλής εμβέλειας πολιτευτής, θαμών περιθωριακών τηλεοπτικών καναλιών και γυρολόγος διαφόρων γραφείων επιχειρηματιών για οικονομική στήριξη (χαρτζιλικάκι), γινόταν υπουργός. Ένα όνειρο ζωής ελάμβανε σάρκα και οστά. Το ρολόι της Ιστορίας έδειχνε ώρα Παντελή! 

 

Αφού πλύθηκε, ντύθηκε και καθάρισε τα’ αυτιά του (πολύ κερί πάνω στις μπατονέτες), τηλεφώνησε, για να μεταφέρει τα χαρμόσυνα νέα, στην Βάσω Τσόνογλου, την αχώριστη σύντροφό του στη βουλή. «Σαν έτοιμος από καιρό» ο Παντελής κατευθύνθηκε προς το Προεδρικό Μέγαρο για την ορκωμοσία, κάνοντας σκέψεις και σχεδιασμούς για τις πρώτες δηλώσεις του, για το πόσο αγέρωχα θα βάδιζε μπροστά στις κάμερες, για τις δέουσες πόζες… Στη Βουλή περίμενε με υπομονή τη σειρά του για να προβεί σε δηλώσεις ενώπιον των καμερών. Ο Παντελής, με χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και υπερκινητικός σαν να τον γαργαλάνε σε ευαίσθητα μέρη, σόλαρε μπροστά στις κάμερες, στιγματισμένος, όμως, από ένα ασυγχώρητο αισθητικό και επικοινωνιακό faux pas: προέβη στις βαρυσήμαντες δηλώσεις του φορώντας, με υπέροχα κουτσαβακίστικο στυλ, μαύρα γυαλιά ηλίου (Ray-Ban), προσθέτοντας έτσι (ακόμη) μία έντονη πινελιά γραφικότητας στο όλο, ήδη γραφικότατο, θέαμα. 

 

Οι δημοσιογράφοι και το κοινό που παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα τις δηλώσεις του αναπληρωματικού υπουργού Παντελή από τις οθόνες είδαν, εξ επόψεως ουσίας, μια από τα ίδια – τον γνωστό και αναλλοίωτο Παντελή, τον ίδιο ελαφρύ και αμετροεπή Παντελή που γνώριζαν εδώ και χρόνια. Οι πιο παρατηρητικοί, όμως, διέκριναν μια ανεπαίσθητη αλλά ουσιαστική διαφορά – όχι στον λόγο, αλλά στην εμφάνιση του νέου αναπληρωματικού υπουργού. Η εδώ και χρόνια πλέον σχεδόν πάλλευκη κόμη του Παντελή είχε παραχωρήσει τη θέση της σε μια ζωηρή στακτόχρουν κόμη (γκρι αρζάν)!  Πράγμα που αποδεικνύει ότι, και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Ιστορία, ακόμα και μεγάλα ζώα, πολιτικά ζώα, σαν τον Παντελή, μπορούν και διατηρούν τις μικρές ανθρώπινες αδυναμίες τους…

/σχετικά άρθρα/
Όταν τολμά ο Παντελής...
Χάρης Πασβαντίδης: το Πράσινο και το Μαύρο

 Παντελής πριν...

Παντελής μετά...

2,099 comments:

«Oldest   ‹Older   401 – 600 of 2099   Newer›   Newest»
Anonymous said...

O Παναγιωτάκης είχε ατυχίες στο ζωή του. Καλός χαρακτήρας, από οικογένεια με αρχές, παιδί τίμιο και σπουδαγμένο. Η ζωή όμως (ο Θεός;) κάπως περίεργα του τα' χε φέρει. Τα τελευταία χρόνια μοναδική σχεδόν απόλαυσή του η παρακολούθηση του Lost.

Ο Παναγιωτάκης ασθένησε βαριά. Ένεκα του λόγου τούτου και μερικών άλλων ατυχιών, τον επαράτησε η συμβία του. Μάνα και ελάχιστοι φίλοι του τού παραστέκονταν. Το Lost παρέμενε η μεγάλη του απόλαυση. Ποιο να είναι το μυστικό; Τι ρόλο παίζουν οι χαρακτήρες; Είναι πραγματικοί ή πρόκειται περί ονειροφαντασίας; Όλα τούτα απησχόλουν εντόνως τον Παναγιωτάκη. Από το εξωτερικό του έφερνα σε δίσκους (dvd) κάθε νέο κύκλο, πριν να παιχτεί στα αργοπορημένα κανάλια της ημεδαπής.

Ο Παναγιωτάκης δεν άντεξε τις κακουχίες και τα στριμώγματα της ζωής. Πέθανε μια μέρα με βοριαδάκι. Ηρθα εσπευσμένα, μια βδομάδα πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία αφίξεώς μου, για την κηδεία του. Του είχα αγοράσει να του φέρω τον τελευταίο κύκλο του Lost. Πέθανε χωρίς να προλάβει να τονε δεί.

Anonymous said...

Εύρυ (Στυλιανίδης) απευθυνόμενος στον Νίκο: "Κύριε Χατζηνικολάου, οφείλω να πω ότι το αποψινό σας δελτία είναι αποκαλυπτικό". Σωστός ο Εύρυ. Με ένα σμπάρο δύο γλΥψίματα.

Anonymous said...

Συγκινητική η ιστορία με τον Παναγιωτάκη. A tremendously moving story.

Θανάσης said...

Το αφιερώνω με πολύ αγάπη στη σκυλίτσα μου την Μαιρούλα που με έσωσε από κάποιους κακοποιούς (γαβ γαβ γαβ - γαβ γαβ γαβ - γαβ - γαβ - γαβ - γαβ)

Κάθε νύχτα στην αυλή
γάβου-γάβου το σκυλί
δώσ’ του και γαβγίζει.
Του σπιτιού εδώ αυτός
είναι φύλακας πιστός
ποιος δεν τον γνωρίζει;

Αψηλά τ’ αφεντικά
κοιμηθήκανε γλυκά
πέρασε η ώρα.
Το γνωρίζει το σκυλί
και φωνάζει απ’ την αυλή
γάβου-γάβου τώρα.

Για να ξέρουν οι κακοί
που γυρνούν εδώ κι εκεί
κάτι να σουφρώσουν,
πως σαν έμπουν στην αυλή
θα τους πιάσει το σκυλί
και δε θα τη γλιτώσουν.

Anonymous said...

Αφιερώνεται με πολλή αγάπη στον Θανάση, τον φιλόζωο ποιητή

Anonymous said...

Υφυπουργό τον ανέβαζε υφυπουργό τον κατέβαζε η καλεσμένη κοινωνιολόγος τον Παντελή. Πήγε να εκραγεί ο νέος αναπληρωτής υπουργός από την κατάφωρη υποβάθμιση.

Anonymous said...

Λέτε να τα γράφει για την elianoula;

http://mediaxwri.blogspot.com/2011/06/twitter.html

Anonymous said...

Πράγματι, ήταν να τον λυπάσαι τον Παντελή που ήρθε αντιμέτωπος με την περιττολόγο αριστερίστρια και μητέρα όπως μας πληροφόρησε κοινωνιολόγο. Αρα είναι να λυπάσαι και τον άντρα της.

Anonymous said...

Λέει κι άσχημα λόγια

Anonymous said...

Είχαμε καιρό να δούμε τον παράγοντα και επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων Στράτο Γιδόπουλο. Πτωχά τα ελληνικά του. Αλλά πολύ πλούσιο το βάψιμο της κεφαλής του.

Anonymous said...

Εκνευριστική μέχρι εκεί που δεν παίρνει η αριστερίστρια.
Αφού συνέλαβα τον εαυτό μου να τάσσεται αναφανδόν με την πλευρά του Παντελή.

Anonymous said...

Μεγάλη αλήθεια αυτή. Χλευάζουμε τους Παντελήδες, αλλά μόλις εμφανίζονται οι μονίμως γκρινιάρηδες και παπαρολόγοι αριστεριστές, οι Παντελήδες αυτής της χώρας δείχνουν μνημεία σοβαρότητας.

Anonymous said...

Μήπως τα ξυρίζει και ο Παντελής?

Anonymous said...

Η υστερική αριστερίστρια-ακτιβίστρια του έπρηξε τους όρχεις του καημένου του Παντελή (είτε τριχωτούς είτε αποτριχωμένους). Τον έβλεπα τον φουκαρά και τον λυπόμουν. Αλλά αυτά έχει η πολιτική. Αφού θες να εξουσιάσεις στο μαζικοδημοκρατικό πλαίσιο, θα υποστείς αναγκαστικά και τις κουφιοκεφαλάκικες, σπασαρχίδικες απόψεις της κάθε μουρλής και άσχημης ακτιβίστριας.

Anonymous said...

Δεν ήμουν στο στούντιο, αλλά με την μακρόσυρτη παρέμβαση της κοινωνιολόγου 'συνεργάτιδας του Μάνου Χατζηδάκι' και 'επικεφαλής ΜΚΟ' είμαι σίγουρος ότι άκουσα τους όρχεις του Παντελή να καμπανίζουν από ενόχληση.

Anonymous said...

την έγραψε πάντως στους αδένες του ο παντελής

εύγε κύριε αναπληρωτά

Anonymous said...

http://www.guardian.co.uk/commentisfree/2011/jun/22/greeks-economists-eu

Παρακαλείται τις να μεταφράσει για τους κκ Ξυνόγαλο και Βάρσο

Anonymous said...

Το Βαρούλκο είναι η υστεροφημία του ψαριού. Θε μου, κάνε να μη μαδάει το μουστάκι του Λαζάρου
elianoula

Anonymous said...

Φωτόπουλος: "Κύριε Πρετεντέρη, επειδή εγώ λέω πάντα την αλήθεια, έχω συνεργαστεί καλά με τον κύριο Χρυσοχοϊδη στο παρελθόν αλλά εγώ είμαι πασοκ, αυτοί έχουν φύγει από το πασοκ".

Σε γλΥφω δηλαδή Μιχάλη αλλά δε τα καταπίνω. Έλα Φωτόπουλε, λίγο ακόμα και θα γίνεις Κώνστας.

Anonymous said...

Υπερπροσφορά μόνο γιά τους φίλους του blog (το λινκ είναι unlisted). Η διάσημη πιά αντιπαράθεση Παντελή με την αριστερίστρια/ακτιβίστρια/διαφημιστή/μουσικό/κοινωνιολόγο/σύζυγο/μητέρα/εθελόντρια/γυναίκα κ. Ρουμπίνη Τερζάκη στην χθεσινή εκπομπή "Πρόσωπο με Πρόσωπο" του Νίκου μας. Πρόκειται περί μνημείου σημειολογίας, να το δείτε όλοι (θα ακολουθήσουν ερωτήσεις).

http://www.youtube.com/watch?v=eK5-lq_1alc

Anonymous said...

Αν μη τι άλλο ο Γ. Κύρτσος διαθέτει χιούμορ. Σε τραγουδάκι της Amy Winehouse παίρνει τον λόγο η (αριστερίστρια) συμπαρουσιάστρια Αγγελική Σπανού και εκφωνεί δεκάρικο γιά το κακόμοιρο το κορίτσι που είναι αυτοκαταστροφικό και οι δισκογραφικές κάνουν τα πάντα γιά να την κρατήσουν όρθια στην σκηνή αφού από πίσω παίζεται χορός εκατομμυρίων κλπ, γιά να απαντήσει ο Κύρτσος: "Και εμείς έτσι αυτοκαταστροφικοί είμαστε και οι Σαρκοζί και Σόιμπλε κάνουν τα πάντα γιά να μας κρατήσουν όρθιους στην σκηνή". Καλό.

Anonymous said...

Υποδειγματικός εδώ ο Παντελής. Η αλήθεια να λέγεται.

Anonymous said...

Η Μυρσίνη Λοϊζου, κόρη του αδικοχαμένου μουσουργού Μάνου Λοϊζου, με οργίλη ανοιχτή επιστολή της προς τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνησιν απαγορεύει εφεξής την χρήση της συνθέσεως του Μάνου "Καλημέρα Ηλιε". "Ο Ήλιος άλλωστε, είναι δικός μας, και όχι δικός σας. Δεν μπορεί κανείς να μας τον πάρει. Και δεν θα μας τον πάρει" ισχυρίζεται η κ. Λοϊζου στην μακροσκελή και αυθεντικά Ελληνική επιστολή της και αυτομάτως γεννάται το εύλογο ερώτημα αν είναι συγγενής της κ. Τερζάκη.

http://www.enet.gr/?i=news.el.texnes&id=288322

Anonymous said...

Maitre,

γιατί γλΥφεται συνέχεια η κυρία Τερζάκη; Θέλει να γίνει Κώνστας και Φωτόπουλος στη θέση τους; Ξέρεις αν τα καταπίνει;

Anonymous said...

Μυρσίνη την λένε, τι περιμένεις. Το όνομα τα λέει όλα.

Anonymous said...

Κατ΄ιδίαν θέλει να τη δεί ο Παντελής. Βρε τον Παντελή. Δε σου φτάνει το ρούφηγμα που σου κάνουν οι Φωτόπουλοι ή σε χαλάνε τα μούσια; Βάλε τους Παντελή μου να τα ξυρίσουν, πάνω-κάτω, μπρος-πίσω όπως στον Καναδά.

V. said...

Δεν πρέπει να καταπίνει η Ρουμπίνη. Είναι αριστερίστρια/ακτιβίστρια στιβαρή.

Μάλλον γλΥφεται, γιατί βλέπει, απέναντί της στο μόνιτορ, έναν δημοσιογράφο με βλοσυρό ύφος και γυαλιά, αποπνέοντα υπέρμετρη αρχοντιά και ανεξέλεγκτο ερωτισμό. Είναι μετά να μη γλΥφεσαι από πόθο; Eδώ γλΥφομαι εγώ όταν τον κοιτάω...

Anonymous said...

Μυρσίνη, Ρουμπίνη.. τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο

Anonymous said...

Στυφή αυτή η Ρουμπίνη. Πάρα πολύ στυφή. Αν έχει άντρα θα τον έχει στείλει στο ψυχιατρείο. Εκτός και αν είναι κανένας σκηνίτης του Συντάγματος.

Anonymous said...

Βαψ, πιστεύεις ότι αυτό το γλύπσιμο κάνει καλό στην καράφλα;

Anonymous said...

Είμαι διατεθείμένος να συμφωνήσω με ό,τι επιθυμεί να προσάψει κανείς σε αυτήν την χώρα (γέλια). Εντούτοις, ο τόπος αυτός παραμένει ευλογημένος τουλάχιστον ως προς αυτό: είναι αδύνατον να βαρεθεί κάποιος όσο σκληρά και να προσπαθήσει.

Anonymous said...

Κάντε κλικ(κλικ) και σχολιάστε

http://fimotro.blogspot.com/2011/06/o_28.html

Anonymous said...

12:37 ωραία βίτσια έχετε maitre. Μα να σας αρέσει ο Κώνστας; Ο γλΥψας του γλΥψαντος, ω κωλομεγλΥφάτα είναι αυτή η χώρα τελικά.

Ας αναλάβει κάποιος να κάνει ένα chain των γλΥφόντων και γλΥφομένων.

Anonymous said...

ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΝΕΙ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΑ.
ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΕΙΣ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
ΓΝΩΣΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΑIΛΑΝΔΕΖΑ Η ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΒΑΛΣΑΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ Η ΤΡΙΧΑ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ.
Η ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ 30 ΜΕ 40 ΜΕΡΕΣ.

Η ΤΙΜΗ ΑΠΟ 150 ΜΕΧΡΙ 300 ΕΥΡΩ.

ΥΓ.ΦΙΛΕ ΒΑΨΟΜΑΛΛΕΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ

ΑΠΟΨΙΛΩΜΕΝΟΙ.....

Anonymous said...

Νομίζω λες πολλά αγαπητέ Ξυνόγαλε. Ανεβάζεις επίτηδες τις τιμές, μάλλον για να αποτρέψεις κάποιους από την αποψίλωση-αποτρίχωση και να τους κρατήσεις σφιχτά αλυσοδεμένους στον πυκνότριχο Ελληνισμό.

Ο δημοσιογράφος που κοίταζε με τη γλώσσα έξω η συμπαθής Ρουμπίνη είναι ο Χατζηνικολάου. Αν ήταν ο Κώνστας, η Ρουμπίνη θα είχε ασφαλώς οδηγηθεί στην πλήρη κατάρρευση λόγω του άμετρου και απόλυτου lust.

Anonymous said...

Από που ξέρει τα συγκεκριμένα στατιστικά που αφορούν τις προτιμήσεις του πολιτικού κόσμου ο Ξυνόγαλος; Έχε γούστο.

Anonymous said...

"Χυδαίο ομοφυλόφιλο" χαρακτήρισε ο Κούγιας τον υπέροχο χιουμορίστα Λαζόπουλο από την εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Μερικοί άνθρωποι όσο αντιπαθείς και να είναι μπορούν να γίνουν καμιά φορά και συμπαθείς, όπως άλλωστε και ο Παντελής χθες το βράδυ κατά την αντιμετώπιση της ευαίσθητης.

Anonymous said...

Οι επαναστατικοί Active Member διαφημίζουν μια συναυλία τους και στη διαφήμισή τους άκουσα ότι τονίζουν το ότι δεν έχουν χορηγούς. Την διαφήμιση την άκουγα στον Σκάι. Για να κλείσει τη διαφήμιση μια γυναικεία φωνή με τη φράση "με τη υποστήριξη του ΣΚΑΪ 100,3".
Σαν να μην μας τα λένε καλά οι επαναστάτες.

Anonymous said...

Ζήτω ο ΕΛ.ΔΑΣ (Ελληνισμός Δασύτριχος)! Κάτω οι αποψιλωταί-αποτριχωταί και οι παραφυάδες των (ball waxers) που έχουν απλώσει τα δηλητηριώδη πλοκάμια τους με σκοπό να καταπνίξουν την βαρβάτη (και μοσχομυρωδάτη) αρρενωπότητα του ηρωϊκού αυτού λαού και να τον μετατρέψουν σε έθνος Σαμαράδων (Τρυφώνων αλλά και Αντωνάκηδων). Ελληνες γρηγορείτε, ο κουνιστός εχθρός βρίσκεται προ των πυλών, ντιντιδοφάγοι στα όπλα!

Anonymous said...

O Mίλκος πάντως είναι metrosexual. Επομένως πρέπει να είναι ball waxer (και με τις δύο έννοιες του όρου).

Anonymous said...

Το δίχως άλλο, σημαντική η παρέμβαση της Μυρσίνης Λοϊζου για απαγόρευση χρήσης του "Ηλιε Καλημέρα" από το ΠΑΣΟΚ. Κάλλιο αργά παρά ποτέ, ο πνευματικός κόσμος της χώρας επιτέλους αφυπνίζεται, η ελπίδα ξανάρχεται:

http://bit.ly/ikPqhp

Anonymous said...

Κατέρρευσε ο ΓΑΠ από την κίνηση αντίστασης της Μυρσίνης. Σε μια κίνηση κατανόησης της επαναστατικής αυτής κίνησης της κόρης του μουσουργού δεν θα αποψιλώσει τους όρχεις του για κάνεναν μήνα.

Anonymous said...

Αυτά για όσους επιτίθενται στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Σκεφτείται ότι με τα σημερινά δεδομένα η εναλλακτική λύση είναι ο Σύριζα, η Μυρσίνη και η Ρουμπίνη.

Anonymous said...

Ναι, πράγματι είναι τσαμπουκαλού, δυναμική αλλά και ευαίσθητη η Μυρσίνη. Πρέπει να πέφτει μεγάλη παντόφλα επί της κεφαλής του καημένου του ανδρός της όταν κλείνει η πόρτα στο σπίτι. Αλλά με τις καταβολές που έχει δεν περίμενε κανείς και τίποτα καλύτερο.

Anonymous said...

Να πάει η Μυρσίνη στην πλατεία να τραγούδήσει το καλημέρα Ήλιε χορεύοντας παρέα με μουσάτους με χαϊμαλιά, κορίτσια με ξεβαμμένα μακό, αγωνιστές με ασιδέρωτα πουκάμισα και πέδιλα και άλλους συμπαθείς σκηνίτες. Να προσέξει μόνο να μην την κατουρήσουν, διότι έχω μάθει ότι εκεί μέσα στην πλατεία κατουράνε πολύ.

Anonymous said...

Το ελληνικό πρόβλημα είναι βαθύτατα πολιτισμικό. Στον συρφετό που ονομάζεται νεοέλληνες το μόνο που αξίζει είναι είτε αδυσώπητες δικτατορίες αφρικανικού τύπου, είτε διαίρεση στα πρότυπα Βόρειας και Νότιας Κορέας, είτε ναζιστικές εκκαθαρίσεις των εκατομμυρίων ηλιθίων που με την ψήφο τους καθορίζουν την μοίρα των υπολοίπων. Με λίγα λόγια η Δημοκρατία εξεμέτρησε το ζην στην χώρα που την ...εφήυρε

Anonymous said...

Λίγο υπερβολική ίσως η κρίση του από πάνω φίλου, αν και μια διαίρεση στα πρότυπα της Κορέας μπορεί να έχει και τα υπέρ της. Πάντως ορισμένοι δοξασμένοι αφρικανοί ηγέτες δεν θα ήταν άσχημοι για τη χώρα μας. Μομπούτου, Μουγκάμπε και Μποκάσα, οι προσωπικοί μου αγαπημένοι, νομίζω ότι θα ήταν πολύ ταιριαστοί κυβερνήτες για μας.

Anonymous said...

Και μην ξεχνάμε ότι όλοι αυτοί ντύνονταν και πολύ ωραία, όπως περίπου και εμείς.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ said...

ελα αγορι μου 3:51 συγχαρητηρια να πουμε

Anonymous said...

Εγώ πάντως αφήνω full hair γιατί έχω ακούσει ότι προστατεύουν από το Aids και άλλες σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένεις. Ελπίζω να είναι αλήθεια αυτό που μου είχε πει κάποτε μία θεία μου. Αλλά ακολουθώ αυτή τη γραμμή και για λόγους στιλ. Πριν 6-7 χρόνια έτυχε, κάπου στην Κρήτη, να φοράμε τα μαγιό μας μαζί με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη που ήταν και παραμένει το ίνδαλμά μου. Εκεί, με λοξές πονηρές ματιές, πρόσεξα ότι ο Πρόεδρος εκτός του ότι είναι προικισμένος με ένα μεγάλο όργανο, ήταν και πολύ... φουντωτός. Έτσι αποφάσισα να ακολουθήσω και εγώ τα βήματα ενός ανθρώπου που είναι ο προσωπικός μου ήρωας. Τώρα το τι κάνουν για το θέμα οι Αφρικανοί ηγέτες, δεν ξέρω.

Anonymous said...

2:22 επειδή τα γλΥφει, είναι κι αυτός στο chain με Φωτόπουλο και Κώνστα. Και παρά το ότι έγινε πασοκ πολύ πρόσφατα, ανέβηκε την ιεραρχία γρήγορα λόγω δυνατών πνευμόνων.

Κάποιο ειδικό βάλσαμο να μη με τρώνε τ' αρχίδια μου με αυτά που γράφει ο βλάχος ξέρει κανείς; Ή είμαστε οκ με τραχανά;

Anonymous said...

"Η ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ 30 ΜΕ 40 ΜΕΡΕΣ." ©

Κάθε 30 με 40 ημέρες κουρεύεσαι;

Anonymous said...

5:40, γιατί δεν προμηθεύεσαι το περίφημο βάλσαμο της Ταϊλανδέζας για το οποίο μίλησε στον Ξυνόγαλο με τα καλύτερα λόγια ο βουλευτής Τασούλας;

Anonymous said...

Tι; Τα ξυρίζει και ο Τασούλας; Δεν είναι Έλληνας; Είναι ένας ουτιδανός άπατρις;
Όλο με αυτά ασχολούνται μου φαίνεται οι κανάγιες (εδώ θυμήθηκα λίγο Μπλεκ) και γι αυτό δεν κάνουν αποδοτική αντιπολίτευση.

Anonymous said...

goldenballs!

Anonymous said...

Ο σοσιαλιστής βουλευτής Κουρουμπλής πήγε να τα ξυρίσει και τα έκοψε. Γι' αυτό τελικά θα ψηφίσει "ναι".

Anonymous said...

Μα δεν βλέπει που είναι το μέλλον; Δεν βλέπει καθόλου τι επιτάσσουν οι συνθήκες;

Anonymous said...

Βλέπω τον Ευάγγελο να αγορεύει τώρα στη βουλή και σκέφτομαι ότι πρέπει να είναι ο πιο αντιπαθητικός άνθρωπος που έχω ποτέ δει. Σκέφτομαι επίσης πόσο δίκιο είχε ο Πάγκαλος που του είχε πει έξω από το πρωθυπουργικό γραφείο "Βαγγέλη, και καθιστός και όρθιος το ίδιο μαλάκας είσαι".

Anonymous said...

ο ήλιος ο πράσινος έχει παράδοση στα μη αντιπαθητικά στελέχη. Χρήστος Πρωτόπαπας, Τώνια Αντωνίου, Χ.Ευθυμίου, κοκ

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ said...

Ξερουν οι ΠΑΣΟΚΟΙ.Λιγο πριν το δεκαπενταυγουστο,θα διωξουν τον Παγκαλο και θα νιωσουν απελευθερωμενοι και δικαιωμενοι ολοι (μας).Σαν να εχει χασει ο καθεις 210 κιλα.Θα κατεβαινει η λιαστη τοματα, το ουζακι και ο μαρινατος γαυρος καλυτερα.

Θα δικαιωθουν ετσι κι ο κυρ μητσος κι ο κυρ κωστας.

Anonymous said...

http://adiavroxoi.blogspot.com/2011/06/karampogiatius-vapsius-mallius.html

Anonymous said...

βαψ,ο εβεργετης τωρα ετ 3 με μπλουζακι επιτυχια

Anonymous said...

Είχαν συνέντευξη αυτού του poser αλμπάνη, του Μπαντιού; Τρομερά κωμική η όλη συζήτηση μεταξύ σπουδαιοφανών ανωμάλων (και ο Σαββίδης να μην καταλαβαίνει χριστό από τις μπαρουφοειδείς κενολογίες). Νομίζω ότι και άλλη φορά έχουμε αναφερθεί στην θαυμάσια κριτική του Φώτη Τερζάκη για έναν από τους πομπώδεις ημίτρελους αερολόγους (και βεβαίως τις ρέπλικές του)

www.enet.gr/?i=news.el.article&id=147269

Anonymous said...

Όλοι αυτοί οι αγύρτες και κομπογιανίτες είναι για πολλές φάπες.

Anonymous said...

Α ρε Γαλλία τι έχεις γεννήσει και μας ταλαιπωρείς.

Anonymous said...

Τίποτε πιο διασκεδαστικό από την Γαλλική φιλοσοφία. Προσωπικά δεν χάνω ποτέ την ευκαιρία να παρακολουθώ μια καλή διασκεδαστική συζήτηση με Γαλλικό άρωμα.

Anonymous said...

To Μπλουζάκι του Βεργέτη με κατακυρίευσε. Αν μου πει κανείς που μπορεί να βρεις κανείς τέτοιο μπλουζάκι, θα του δώσω την ευχή μου.

Anonymous said...

8:24 υποψιάζομαι πως η Τώνια Αντωνίου είναι τίγκα στην τρίχα. Παντού.

Anonymous said...

Τελικά την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η περιοδεία του Άρη Σπίνου στη Σαλαμίνα.

Η τελική πανηγυρική ομιλία του καλού δημοσιογράφου θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό αναψυκτήριο FLAMINGO που βρίσκεται επί της κεντρικής λεωφόρου Σαλαμίνος 252. "Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΣΜΟΣ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ" θα είναι το θέμα που θα αναπτύξει το χαλκέντερο πολιτικό στέλεχος και το περιεχόμενό της αναμένεται με αγωνία από όλους τους εθνικά σκεπτόμενους και ανησυχούντες.

Anonymous said...

ΠΟΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΨΙΛΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

ΦΥΣΙΚΑ Η ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΕΧΕΙ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΜΙΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΤΟΝ ΔΟΥΡΑΜΠΕΗ.

ΤΟ ΚΥΜΑ ΑΠΟΨΙΛΩΣΕΩΝ ΑΡΧΙΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΥΤΑΝΙΕΡΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΞΙΣΤΟΡΩΝΤΑΣ ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΡΩΣΙΔΑ ΕΣΚΟΡΤ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΘΑ ΤΟΥ ...ΕΓΛΕΙΦΕ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΝ ΛΟΓΩ ΠΥΚΝΗΣ ΤΡΙΧΟΦΥΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΛΕΙΨΙΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΨΙΛΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΥ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ,ΛΕΕΙ,ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑΡΑΞΕΙ ΣΤΟ ΓΛΕΙΨΙΜΟ ...ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΓΕΝΙΚΩΣ.

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ,ΜΕ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ ΓΑΝΤΙΑ ΣΕΝΤΟΝΙ ΚΛΠ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΛΕΟΝ ΦΤΗΝΗ ΟΔΟΣ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΟΠΩΣ

http://bodygroom.philips.com/

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΤΑΙΛΑΝΔΕΖΑ.....

ΥΓ.ΘΑ ΗΤΟ ΑΚΡΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΦΙΛΗ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΟΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑ ΤΟ ...ΕΥΓΕΝΕΣ ΦΥΛΟΝ

Anonymous said...

Σήμερα αγαπητέ μου φίλε, 9 στα 10 κορίτσια ακολουθούν την μέθοδο της αποψιλώσεως. Σε μαγαλύτερη όμως χρονική συχνότητα από αυτήν που ανέφερες σε προηγούμενό σου σχόλιο.

Anonymous said...

Τη στιγμή που η πατρίς δοκιμάζεται, κάποιοι ασχολούνται με τις αποψιλώσεις οργάνων.
Αιδώς Αργείοι!

Anonymous said...

ΓΝΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ...Η ΣΑΤΙΣΤΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΕΣ ΜΑΣ.

Anonymous said...

2:38 δεν έχεις απαντήσει όμως αν όντως κουρεύεσαι κάθε 30 με 40 ημέρες.


"Η ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ 30 ΜΕ 40 ΜΕΡΕΣ." ©

Κάθε 30 με 40 ημέρες κουρεύεσαι;

June 28, 2011 5:55 PM

Anonymous said...

Δεν είμαι φίλος 3:09. Φίλη αν έλεγες θα έπεφτες μέσα.

Anonymous said...

Δεν είναι απλώς ότι ψήφισε "Όχι" ο Κουρουπλής. Είναι ότι με αυτόν τον τρόπο έκλασε στα μούτρα και τον Ευάγγελο που, στην ομιλία του πήγε να πατρονάρει και να γλΥψει τον τυφλό βουλευτή. Του έδειξε ότι αυτά τα φτηνά γλειψίματα ("ο Κουρουπλής βλέπει πιο μακριά από όλους μας" και άλλα τέτοια γλυκανάλατα) δεν περνάνε εύκολα.

Anonymous said...

Κύριε συνάδελφε 3:56, δικαιώθηκε όμως ο Νίκος (μας), τον οποίον ψέξατε προχθές για το χιούμορ του, επειδή έλεγε το Ρομπόπουλο Ρομπαϊ.

Anonymous said...

ΟΙ ΕΛΙΓΜΟΙ ΤΩΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑ ΑΛΛΩΝ ΤΙΝΩΝ LAST MINUTE ΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΠΛΕΕΙ : ΦΕΛΛΟΙ ΚΑΙ ΚΟΠΡΑΝΑ.
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

Anonymous said...

Σας το είπα, ο Ξυνόγαλος είδε το φως το αληθινό κι έγινε πασοκ.


Μπράβο Ξυνόγαλε.

Anonymous said...

Δεν ήμουν εγώ που έψεξα τον Νίκο για το αστείο του που τελικά αποδείχθηκε πολύ επιτυχημένο. Ίσα ίσα που ο Νίκος μια χαρά τα λέει και "είναι και ένας από τους μόνους" (για να χρησιμοποιήσω παπαγιάννικη εκφραστική) που τα λέει έξω από τα δόντια.

Anonymous said...

ΟΙ ΚΥΒΙΣΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΞΥΝΟΓΑΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ LAST MINUTE ΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗ ΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΞΥΝΟΓΑΛΟΥ © ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΣΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΠΡΑΜΑΝΤΩΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ Η ΠΟΥΤΣΑΤ΄Σ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΤ'Σ.

Anonymous said...

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΙΓΜΩΝ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ ΣΤΟΥ ΚΑΣΙΔΗ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΚΥΡΙΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΞΕΧΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ...ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΚΗΝΗ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΚΙΩΝ.

Anonymous said...

Ο έχων αέρα στο κρανίο αντί φαιάς ουσίας Γιδόγαλος (ίσως να ευθύνεται ο καθαρός βουνίΣος αήρ δι αυτό) αλλάζει πολιτικές απόψεις πιό γρήγορα και από τα γκελ που κάνει το γνωστό σε όλους μεταλλικό σφαιρίδιο του φλίπερ (pinball) όταν εκτοξεύεται με στόχο διαγαλαξιακούς εχθρούς με όλη την πρόωση που του δίνει το ισχυρό έλασμα. Space cadet με τα όλα του ο Νικολάκης. Να προσέχει τα τιλτ μόνο.

Anonymous said...

Κι εσύ ρόμπα κλαρωτή και ξεκούμπωτη που αλλάζεις θέσεις τόσο γρήγορα. Είπαμε, από Χούντα, νδ, κκε, φιλελεύθερος και τώρα πασοκ.

Και καλά να είσαι κωλοτούμπας, τώρα όμως που έγινες πασοκ θα σε χωρίσει ο Βάρσος. Οπότε τζάμπα και το ξύρισμα του κώλου που έκανες.

Anonymous said...

Ξυνούgλημ' θα τρίζνε τα κόκαλλα του πατέρ'ς. Iμείς πάντα δεξά ημάστανι.


ΜΑΜΑ ΞΥΝΟΓΑΛΟΥ ©

Anonymous said...

Σαν να ακούω τον ίδιο τον Ξυνόγαλο. Δυνατή επιρροή από την πλευρά της μητέρας. Όπως σε όλους μας άλλωστε.

Anonymous said...

Ξυνόγαλος Space Cadet

Anonymous said...

4:32 έξω απ' τα δόντια τα λέει μόνο η Μαλάμω.

Anonymous said...

Να δούμε τι θα πει σε λίγο και ο Χατζηνικολάου. Περιμένω την ανάλυσή του σαν νέκταρ. Σίγουρα θα βάλει μια κι έξω τα πράγματα σε κάποια τάξη.

Anonymous said...

Ναι. Να δούμε τι θα πει. Να μάθουμε που πηγαίνει η κατάσταση.

Anonymous said...

Πότε θα ξεκολλήσουν κάτι στόκοι εδώ μέσα από τη λογική του κομματικού μαντριού; Πρέπει ντε και καλά κάποιος να χαρακτηρίζεται κκε ή νδ ή οτιδήποτε άλλο γιατί αναγκαστικά θα πρέπει να συμφωνεί σε όλα μα όλα με τις επιλογές ενός κόμματος; Οποιαδήποτε διαφωνία κάποιου με μια θέση ενός κόμματος και συμφωνία με τη θέση ενός άλλου αυτομάτως θα πρέπει να τον τοποθετεί στην κατηγορία του "κωλοτούμπα"; Ξεκολλάτε ρε επιτέλους μερικοί εδώ μέσα. Άλλαξαν οι καιροί πια. Η βλακεία, ειδικά στην χώρα αυτή, είναι παντού γύρω μας και άρα είμαστε συνηθισμένοι σ' αυτή. Ο σπασαρχιδισμός πάλι όχι.

Τώρα πλέον υπάρχουν, όπως σωστά το έθεσε η Μπακογιάννη, δύο μόνο πολιτικές τοποθετήσεις. Υπέρ του μνημονίου ή κατά του μνημονίου. Είναι πλέον κοινός τόπος ότι τα πασόκια δεν υπάρχει περίπτωση να πηδήξουν τους Γενοπάδες και τις λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις και σαμποτάρουν τις απαραίτητες αλλαγές του μνημονίου από την πρώτη μέρα κιόλας. Δεν κάνουν απολύτως τίποτα ούτε στην κατεύθυνση της μείωσης του δημοσίου ούτε στην κατεύθυνση της πάταξης της φοροδιαφυγής. Απλά παίρνουν αναβολές χωρίς ουσία. Δυστυχώς απαιτείται κυβέρνηση εθνικής ενότητας που αμφιβάλλω πλέον αν θα βρεθεί κιόλας. Γιατί ποιος θα πάει να θυσιαστεί κάνοντας τα παραπάνω καπετανιλίκια, χωρίς να καταγραφεί ως "κουίσλιγκ" από το γίγαντα δημοκρατικό και λίαν καλομαθημένο ελληνικό λαό και να τελειώσει την πολιτική του καριέρα; Θέλει πολλά αρχίδια που από τους υπάρχοντες πολιτικούς μάλλον δεν έχει κανείς. Μακάρι να κάνω λάθος.

Anonymous said...

Η μεγαλύτερη αφέλεια είναι να πέσει κανείς στην παγίδα της επιλογής υπέρ η κατά του μνημονίου. Το γεγονός μάλιστα ότι ολόκληρη σχεδόν η κοινή γνώμη έχει πέσει θύμα αυτού του γελοίου ψευτοδιλήμματος δείχνει και την κατάντια του δημόσιου διαλόγου σε αυτή την αστεια χώρα.

Anonymous said...

Για ανάλυσέ το μας λίγο αυτό κε Υπερεγκέφαλε (να θυμηθώ και τη Περιπέτεια με τη σειρά μου)

Anonymous said...

Ο Νίκος μόλις έβγαλε τον "κύριο Θόδωρο" με την ιδιότητα του μάρτυρος στα επεισόδια του Μπαϊρακτάρη. Οι ακροαματικότητες θα χτυπήσουν κόκκινο.

Anonymous said...

Γιαούρτη (sic) και στην μάπα της Κανέλλη. Η προβοκασιόν της κυβέρνησης είπε με άψογη γαλλική προφορά η αναξιοπαθούσα βουλευτής. Λάθος η γιαούρτη, αυτή θέλει βρεμμένη (sic) σανίδα.

Anonymous said...

8:01 σε ότι αφορά στην πρώτη παράγραφο, ο Ξυνόγαλος (γιατί σε αυτόν γίνεται η κριτική και το κωλοπιλάλιασμα - σε ξυρισμένο πάτο βεβαίως, βεβαίως) αλλάζει θέσεις συχνότερα από ότι χέζουν τα γίδια του όταν περπατάνε. Η πολιτική θέση του Ξυνόγαλου είναι που έχει @@ να τα γλΥψει.

Σε ότι αφορά στους Φωτόπουλους-ΓΕΝΟΠάδες, και στην ανικανότητα πάταξης της φοροδιαφυγής και της μείωσης του δημοσίου τα έχω πει (και μου τη βγαίνει ο άλλος βοσκός από την Κρήτη, μέχρι να φάει 5 σκαμπίλια στα πόδια και να στρώσει). Και είναι και λογικό. 80% δικοί τους είναι, τόσο παίρνουν στις εκλογές στα Υπουργεία, ΔΕΚΟ κλπ. Aλλά ο χρόνος που έχουν ακόμη να παίξουν είναι πολύ λίγος. Θα πτωχεύσουμε και θα πέσουν, θα αναλάβει ο Σαμαράς, θα τον ρίξουν οι Φωτόπουλοι κλπ και θα ξαναέρθει το ΝΕΟ-ΝΕΟ-ΝΕΟ πασοκ με Μπένι σε ένα χρόνο το πολύ. Διαβαστό το παιχνίδι. Κι ο Ξυνόγαλος θα συνεχίσει, ανάλογα με το πόσο "ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟ ΣΠΕΡΜΑ" © έχει ο τραχανάς που τρώει από την πίσω πόρτα, να παίζει αυτό το πινγκ-πονγκ αλλάζοντας προτίμηση στους πολιτικούς (της πλάκας) φορείς.

Anonymous said...

Φρονώ ότι και ο Ξυνόγαλος έχει δικαίωμα στην αλλαγή γνώμης, όπως όλοι οι έντιμοι Έλληνες πολίτες.

Anonymous said...

http://nonews-news.blogspot.com/2011/06/blog-post_386.html

Οχι ρε γαμώτη, κρίμα για τον Χρήστο, που ωστόσο πρέπει να παραδεχτούμε ότι στην φώτο είναι πολύ μοδάτος, για τα δεδομένα της προ 35ετίας μόδας δηλαδή , πέρα από τη εξαιρετική ομοιότητα με τον μεγάλο Barry Gibb.

Μεγάλο σουξέ ο Χρήστους στις γκόμιν'ς

Anonymous said...

Κρίσιμες οι στιγμές για τον Ελληνισμό. Η καλή εφημερίδα "Δημοκρατία" να βγάλει ένθετο με τις προβλέψεις του Παϊσίου για την Ελλάδα, μετά την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου.

Στους σημερινούς καιρούς επιβάλλεται επαγρύπνηση. Δεν επιτρέπονται ολιγωρίες.

Anonymous said...

Fallacy of synthesis 9:59, ούτε λογικός είναι, ούτε Έλληνας πολίτης κατά παραδοχή του ΞΥΝΟΓΑΛΟΣ

Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ

©

May 23, 2011 4:10 PM

Anonymous said...

"Πολύ γέλιο" © ο Πλεύρης, το άλλο πουλέν-γκομενάκι του Βάρσου, που προσπαθεί να πείσει ότι η ΕΛΑΣ δεν έκανε προβοκάτσια. Εύγε, αξιόπουστας.

Anonymous said...

Μπορεί όντως και να μην είναι προβοκάτσια. Μπορει να είναι οι άνθρωποι-πληροφοριοδότες της αστυνομίας πόλεων που αναμειγνύονται με τους ταραξίες.

Anonymous said...

Ελπίζω η αγκαλιά του χοντρού Βάρσου να χωράει και τον μεγάλο πολιτικό άνδρα Κώστα Κιλτίδη που θα συνταχθεί με τον πρόεδρο Καρατζαζφύρερ.


http://www.youtube.com/watch?v=s39q-n_UE74&feature=player_embedded

Μπας κι ο χοντρός με τα άσπρα είναι ο Βάρσος;

Anonymous said...

10:32,

"Aστυνομίας Πόλεων":

Βάρσο εσύ;

Anonymous said...

Φίλε εσύ που κατηγορείς την αστυνομία για προβοκάτσια, θες γιαούρτη όπως η Κανέλλη.

Σου προτείνω να πας να αυτογιαουρτωθείς μόνος σου για να μου γλιτώσεις και τον κόπο.

ΥΓ μαζί με τον κεσέ τον πήλινο

Anonymous said...

Χοντρoβράσε μη ζορίζεσαι, θα σκάσεις από το κακό σου για την προβοκάτσια των τσέων. Κι αφού δεν πέτυχε βγάλτε τα τανκς τώρα μαζί με τον άλλο χοντρό το Θόδωρο. Αλληλέγγυοι στο πάχος και στο φασισμό οι χοντροί.

Anonymous said...

ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΦΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΤΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΧΥΛΟΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ.

ΑΛΛΑ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ,ΤΥΦΛΩΜΕΝΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΥΝ ΚΑΙ ΤΕΩΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΑΝΙ...

Ο ΧΥΛΟΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΓΛΕΙΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΛΑΕΙ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ,ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΛΠ ΚΛΠ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΜΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΥΣ 300 ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ.

Η ΑΤΑΒΙΣΤΙΚΗ ΓΥΦΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΠΛΗΚΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΤΗ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΞΕΝΩΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ.

ΚΑΙ ΕΝΩ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ,ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΡΙΘΜΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ 18 ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑ,ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ,ΚΑΙ ΕΡΠΕΙ ΕΦ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ....

ΟΤΑΝ ΟΙ MALATESTA KAI CIANCABILLA ΨΑΧΝΑΝΕ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΤΟ 1898 ΟΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΗΔΗ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΟΟΜΗΡΕΙΑ,ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Η ΓΙΑ ΤΟΝ MAX STIRNER ΣΤΟΝ ΧΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ ΣΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ...

ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑ Ο CIANCABILLA ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 18 ΕΤΩΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΟ 1890 ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΣ ΤΟΥ Ο ΒΟΝΑΝΟ ΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2010.

ΥΓ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ ΟΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΑΔΙΤΗΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΝ Β.ΗΠΕΙΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ.

Anonymous said...

Αχ καλέ βοήθεια, φασισμός

Anonymous said...

Σωστή η ανάλυση του Ξυνόγαλου. Μπράβο.

Anonymous said...

Είπε ο Ξυνόγαλος τον Ξυνόγαλο κεφάλα.

Χούντα, ΝΔ, ΛΑΟΣ, ΚΚΕ και τώρα πασοκ. Μιλάμε για τόνους κάτουρα από τις φιλημένες ποδιές.

Anonymous said...

Δυνατό σεντόνι από τον Ξυνόγαλο. Από τα καλύτερα κείμενά του πραγματικά. Μόνο που ξεχάστηκε και γράφει το 'γλύφει' με ει. Εδώ όλοι τιμής ένεκεν το γράφουμε με ύψιλον.

Anonymous said...

http://lsm-new.blogspot.com/2011/06/blog-post_27.html

Anonymous said...

gΝικουλάκ' ας πδί μ΄τα πουgλιτκά κι τς αναgλύσ' κι τράβα ν' αρμέξ' τη γίδα κι να μασ΄του γάλα. Ήπρεπ να σ' σφαλιαρώσ' κι άλλου σαν ήσνα μκρός αλλά ας ουόψετ΄η μάνα σ΄.


"ΤΡΙΖΟΝΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΠΑΤΡΟΣ ΞΥΝΟΓΑΛΟΥ" ©

Anonymous said...

Δυναμική παρέμβαση Ξυνόγαλου που κλείνει πολλά στόματα!

Anonymous said...

Το σχόλιο του Ξ. ήταν σχόλιο με όρχεις.

Anonymous said...

search keyword: "ασυγκράτητα ούρα"

Anonymous said...

κάτουρα, γάλα, όρχεις, με λίγα λόγια δυνατός συνδυασμός.

lena said...

spoudazo sto uni Ioanninon. paizei na gnoriso ton xinogalo?dic

Anonymous said...

Τελικά τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τα παλιά καλοραμμένα ρούχα!! Σήμερα στη βόλτα μου φόρεσα το παλτό του πεθαμένου πατέρα μου και ένιωσα το χάδι της ποιότητας σε όλο μου το κορμί. Πάει. Δεν φτιάχνουν ανθεκτικά ρούχα πια.

Marwood said...

Ολα, μα όλα τα λεφτά, είναι στο βίντεο με την Ρουμπίνη, που αφού λέει αυτά που λέει τελος πάντων, και καταγγέλει στον -συνοφρυωμένο- Παντελή, στο τέλος (μετά το 10.00) ζητάει και το ρουσφετάκι-ρουσφετάρα της, δηλαδή να συνεχίσουν να δαγκάνουν τον περιώνυμο δημόσιο κορβανά διάφορες ομιχλώδεις μη κυβερνητικές οργανώσεις με αστεία αντικείμενα!!

O Παντελής όμως, δεν της είπε ωραία λόγια, δυστυχώς

Anonymous said...

Έχεις προφανώς γερό έλλειμμα ευαισθησίας. Η κοπέλα ήθελε το χρήμα για καλό σκοπό.

Marwood said...

12.26, δεν έχεις και άδικο γενικώς, αλλά είσαι στο βόρειο ημισφαιριο?

Anonymous said...

Ο Ξυνόγαλος γράφει ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

Anonymous said...

Μα πρόκειται για δυνατό Έλληνα. Και ΠΑΣΟΚ. Όπως όλοι οι δυνατοί Έλληνες.

ΒΑΡΣΟΣ said...

Ρε 10:39 και 10:59 εσύ πρέπει να την παίζεις και με τα δύο χέρια για να γράφεις τόσες μαλακίες εδώ μέσα. Προβοκάτσιες από "τσέους" και μαγκιά ασύστολη. Με τα πόδια πληκτρολογείς;

"Σέρβερ" © said...

Μη γράφετε τόσο δυνατά κύριε Ξυνόγαλε.

Anonymous said...

Τίμια η απόφαση του Παπουτσή για τη διενέργεια ΕΔΕ εξ αιτίας των εικόνων συνεργασίας μεταξύ κουκουλοφόρων και αστυνομικών χθες μπροστά στη βουλή. Δεν θα βγάλει πουθενά η ΕΔΕ αυτή. Όμως ο Χρήστος δείχνει ότι είναι άνδρας που δεν κωλώνει μπρποστά σε τίποτα, ένας πολιτικός τεράστιου διαμετρήματος, και τιμά τα παντελόνια που φορεί.

Anonymous said...

Πέρασα το πρωί από το Σύνταγμα για να πάρω κάτι ψάρια που ήθελα να φάω με λεμόνι, και αντίκρισα μια εικόνα φρικτή, μια εικόνα δημοκρατική. Ότι γλύτωσε από το κατούρημα των επαναστατημένων με τις σκηνές, το ανέλαβαν οι επαναστατημένοι χωρίς σκηνές σε συνεργασία με την αστυνομία πόλεων. Μπήκα στο κυρίως μέρος της πλατείας, έριξα ένα κατούρημα πίσω από τα φυλλώματα και απεχώρησα.

Anonymous said...

Και εγώ πέρασα το πρωϊ από την πλατεία Συντάγματος που θύμιζε την ζώνη μεταξύ των γερμανικών και συμμαχικών χαρακωμάτων κατά τον Α' Π.Π. γνωστή ως no man's land. Εναν αιώνα μετά, η υπερήφανη Ελλάς απέκτησε την δική της no man's land στο διακεκαυμένο μέτωπο του διοικητικού κέντρου της. Ανέπνευσα τον νοτισμένο από χημικά και κάτουρο αέρα με ανακούφιση. "Αυτήν η αγωνιστική οσμή θα πρέπει να εισήλθε στα ρουθούνια του Winston Churchill τον Δεκέμβριο του '44" σκέφτηκα υπερήφανα βαδίζοντας προς τις φυλλωσιές γιά κατούρημα. Κρίμα που δεν πέτυχα τον 10:16 να διασταυρώσουμε τα πέη μας.

Anonymous said...

Χοντροβάρσε, 10:28 "το ανέλαβαν οι επαναστατημένοι χωρίς σκηνές σε συνεργασία με την αστυνομία πόλεων".

Και μη ζορίζεσαι γιατί ή θα σπάσουν τα κουμπιά του υποκαμίσου ή θα χεστείς επάνω σου.

Οδηγός ΕΘΕΛ

http://www.blogger.com/profile/02548425165210095821


Χρυσά Αυγά ο κύριος

Anonymous said...

Έξω φρενών ήταν χθες το βράδυ ο Γιώργος Αυτιάς με όλες αυτές τις ασχήμιες στο κέντρο της ιστορικής πόλεως των Αθηνών. Από το μπούκωμα δύσκολα έβγαινε η παραμικρή λέξη από το στόμα του. Μόνο κοιτούσε αποσβολωμένος τις εικόνες μέσα από την συσκευή της τηλεόρασης. Ήταν τόσο ενοχλημένος και συγκλονισμένος, που πολλοί εργαζόμενοι του Alter παραδέχτηκαν ότι τον είδαν να δακρύζει.

Anonymous said...

Ωραία τα λέει και ο Κασιμάτης γιά το σπατουλαριστό γλύψιμο στον Φωτόπουλο στην τελευταία πρετεντερειάδα

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_29/06/2011_447508

Anonymous said...

Το άρθρο του Κασιμάτη είναι πολύ καλή απάντηση σε όλους όσοι πιστεύουν ότι το πασοκ θα αναγκάσει τους Φωτόπουλους να δουλέψουν.

Anonymous said...

Αυτό που παραλείπει να πει ο Κασιμάτης είναι ότι και ο Παναγιωτόπουλος έγλυφε τον διαπρεπή συνδικαλιστή (όχι όσο ο ομογάλακτός του Μιχαλάκης γιά να λέμε την αλήθεια). Μεταξύ κατεργαραίων ειλικρίνεια όμως. Ολοι έχουν φτιάξει καπετανάτα με Φωτόπουλους. Ολοι. Αυτή ειναι η εκλογική τους πελατεία και ο πελάτης έχει πάντα δίκιο. Τα ίδια γινόσαντε (sic) στις ΗΠΑ την δεκαετία του 50. Δείτε το Λιμάνι της Αγωνίας, διαβάστε γιά την υπόθεση Jimmy Hoffa. Οι αρχισυνδικάλες ήταν σουπερ σταρ και κάθε μέρα πρωτοσέλιδο, σήμερα δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους. Δύσκολο πράγμα η σοβαρότης και ο απογαλακτισμός, ειδικά όταν πρέπει να πραγματωθούν από Μιχαλάκηδες και Πάνους που φυσικά ξέρουν ποιά θα είναι η μοίρα τους αν το πράξουν. Ο θύτης δεν μπορεί να γίνει σωτήρας (στο "θύτης" συμπεριλαμβάνονται και οι "αγανακτισμένοι"). Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα γιά το υπερήφανο πολιτικό μας προσωπικό λοιπόν και "πολύ γέλιο" © γιά μας τους υπολοίπους.

Anonymous said...

Aφήσατε τους συνδικαλιστές στην ησυχία τους. Κάτι έχουν προσφέρει και αυτοί στη δόλια πατρίδα. Εάν δεν είχαμε και τους συνδικαλιστές, όσοι έχετε μισθωτή εργασία θα ζούσατε ακόμη στην εποχή των σπηλαίων. Δεν τα λέει άσχημα ο Φωτόπουλος. Διόλου άσχημα δεν τα λέει. Και αν καμιά φορά ξεφεύγει λιγάκι, φταίνε οι δουλικοί προϊστάμενοί του που δεν έχουν τα balls (ξυρισμένα ή αξύριστα) να τον συνετίσουν. Κάτω τα χέρια από τον συνδικαλισμό. Κάτω τα χέρια από τον τίμιο αγωνιστή συνδικαλιστή Φωτόπουλο.

Anonymous said...

πρόσεχε 12:02 γιατί θα σε ψεκάσω με φλιτ

Anonymous said...

Αυτό που τελικά λείπει στις σχέσεις κυβερνητών και κυβερνωμένων, διοικητών και συνδικαλιστών είναι η αγαπητική σχέση. Ο έρωτας. Με έρωτα στην πολιτική όλα θα μπορούσαν να πάρουν έναν δρόμο πιο γλυκό, πιο ουσιαστικό, πιο δημιουργικό.

Anonymous said...

Ρουμπίνη;

Anonymous said...

Λες 11.40 ο Φωτόπουλος να έχει την τύχη του Hoffa; Θα είχε "πολύ γέλιο" ©

Anonymous said...

Που τέτοια τύχη 1:14, αυτά τα πράγματα θέλουν οργάνωση και βούληση.

Anonymous said...

1:48*

V. said...

Ατύχημα είχε χθες το βράδυ, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, ο πρώην (και παντοντινός) Πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης. Εκεί που, ξάγρυπνος, περίμενε τη σειρά για για να σχολιάσει την επικαιρότητα στην μεταμεσονύκτια εκπομπή του Κωνσταντίνου Λαβίθη στον ΣΚΑΪ (Κώστα, μην είσαι τόσο δουλικός έναντι του Πρέδρου...), διεπίστωσε ότι είχε... βουλώσει η λεκάνη του! Βολεύτηκε όπως-όπως με τη γνωστή βεντούζα, μέχρι να σπεύσει ο υδραυλικός το επόμενο πρωί στην Προεδρική οικία δια τα περαιτέρω...

Anonymous said...

2:58, ο 1:48, δυστυχώς έχεις δίκιο, αλλά... η κυβέρνηση των ΗΠΑ είχε, κατά τη διάρκεια του ΒΠΠ, έρθει σε συμφωνία με τη Μαφία για τη φύλαξη των docks της ΝΥ.

Να δω Τσακογιάννη να ρίχνει "5 σκαμπίλια στα πόδια" των Φωτόπουλων και μετά το συζητάμε αν θα κάτσουνε φρόνιμα.

Anonymous said...

Φαίνεται παράγει πολύ υλικό ο σεβαστός πρόεδρος.

Anonymous said...

Some Greeks are angry about their paralysed, corrupt country. Others just want the good times to come back……..But it is also possible that many Greek citizens are disappointed with politicians not because they reject the old patronage system, but because it has run out of money and is now failing to provide for them.

THE ECONOMIST

Anonymous said...

Η αλήθεια είναι ότι πράγματι ο Αποστόλης κοπρίζει και μάλιστα από δύο οπές.

Anonymous said...

koprizei kai apo tin katw? mwre bravo!

Anonymous said...

Μην σε εκπλήσσει. Τα υδραυλικά του Αποστόλη λειτουργούν στην εντέλεια. Επί τη ευκαιρία, χρόνια του πολλά για σήμερα. Να χαίρεται τη γιορτή του και ότι επιθυμεί.

Anonymous said...

Σωστά. Χρόνια πολλά στον Πρόεδρό (μας) λοιπόν.

Anonymous said...

Καταπληκτικό! "Πολύ γέλιο" © !

Θανάσης ο Έλληνας said...

Διαμαρτύρεται ο αριστεριστής δημοσιογράφος του Ιού Δημήτρης Τρίμης ότι εδάρη από τα ΜΑΤ. Τώρα θα ήταν υπερβολή να πούμε καλά του έκαναν και να τις ξαναφάει; Γιατί μέσα σε μια κατάσταση εκτός ελέγχου, ο ευαίσθητος, ξερόλας, παρεμβατικός δημοσιογράφος θεώρησε σκόπιμο να πάρει την δημοσιογραφική του ταυτότητα στα χέρια και να κάνει υποδείξεις στο ΜΑΤατζήδες να μην είναι σκληροί και βίαιοι. Ένα νοερό "στ' αρχίδια μας" ακούστηκε από τα όργανα της τάξεως και ο παρεμβατικός δημοσιογράφος εκεί που δεν τον σπέρνουν τις άρπαξε κανονικά και με τον νόμο. Αχ αυτοί οι αριστεριστές. Μπερδεύουν μονίμως τη δουλειά του δημοσιογράφου με αυτή του ακτιβιστή και στο τέλος πάντα την πατάνε.

Anonymous said...

καθόλου υπερβολή δεν θα ήταν.

Anonymous said...

Γράφτηκε ότι ο Τρίμης έσπασε από την πτώση και το ένα του χέρι. Ευτυχώς το αριστερό.

Anonymous said...

Η μήπως θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι καλά έκαναν και περιποιήθηκαν με μπουγέλα και "ΣΒΟΥΡΙΧΤΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ" © τον υπερήφανο κοζανίτη Αλέκο "δεν ψηφίζω το μεσοπρόθεσμο και αναλαμβάνω τις ευθύνες μου" Αθανασιάδη που κυκλοφορούσε χθες στην Βουκουρεστίου σαν τον Φρη Γουϊλυ (sic);

http://www.youtube.com/watch?v=CzBESujeKg0

Anonymous said...

μετά την υπερψήφιση*

Anonymous said...

Πρώτα ο Χατζηδάκης, τώρα ο Αθανασιάδης. Τελικά η πολύπαθη (;) οδός Βουκουρεστίου δέον όπως μετονομασθεί σε οδό "ΣΒΟΥΡΙΧΤΗΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ" ©, έτσι, με το σήμα του κόπυραϊτ ως φόρος τιμής στον Νικολάκη τον τσοπάνο γιά την μοναδική συμβολή του στα δημόσια πράγματα μετά από σχεδόν τρία χρόνια ακατάπαυστης μαλακίας.

Anonymous said...

Όσοι διαμαρτυρόμαστε για το θλιβερό επίπεδο της ελληνικής δημοσιογραφίας δεν έχουμε παρά να δούμε το ρεπορτάζ με τα σπασμένα πιάτα στην ταβέρνα της Πλάκας του αντιπαθέστατου, υπερκινητικού, τσιρκολάνου δημοσιογράφου του CNN που έδινε ανταπόκριση από την Αθήνα. Το επίπεδο της δημοσιογραφίας παγκοσμίως βρίσκεται εδώ και χρόνια σε υψηλά επίπεδα.

Anonymous said...

Το Alter χαρακτήρισε μάλιστα αυτή την γεμάτη κλισέ και κρυάδες χονδρή μαλακία ως "επίδειξη χιούμορ". Πάρ' το κάτω και το χιούμορ.

Anonymous said...

λινκιά (sic) παίζει;

Anonymous said...

Δεν ξέρω. Κι εγώ στο υπέροχο ALTER το είδα.

Anonymous said...

Νέα αποαγόρευση μεγάλου έργου τέχνης. Ο θεσπέσιος τιτάνας της συνθέσεως Ηλίας Ανδριόπουλος απαγόρευσε και αυτός με τη σειρά του, μετά την Μυρσίνη, στο ΠΑΣΟΚ να παίζει στις συγκεντρώσεις του το ανυπέρβλητο "Θα σε Ξανάβρω στους Μπαξέδες". Ανυπολόγιστη η βλάβη για το Κίνημα.

Anonymous said...

Μεγάλη απώλεια, πράγματι.

Anonymous said...

Ευτυχώς. θα γλιτώσουμε επιτέλους από τα δύο αυτά μαλακισμένα τραγούδια.

Anonymous said...

Σκέψου σοβαρότητα. Ο Ανδριόπουλος έστειλε την ανακοίνωση απαγόρευσης στο... fimotro και τον Μπριγιαντίνη. Αυτό τα λέει όλα.

Anonymous said...

Πύραυλο τον έκανε τον Χατζηνικολάκη αυτός ο Κουμούτσος της ΕΘΕΛ. Μετά από το σχόλιο του Κουμούτσου ότι "δεν μπορεί να βεβαιώσει ούτε για τον Χατζηνικολάου οτι δεν ανήκει στην Χρυσή Αυγή" ποιος είδε τον Νίκο και δεν τον φοβήθηκε. Μαζί με τη φράση "Αφήσε τις εξυπνάδες σε μένα κ. Κουμούτσο", φλόγες έβγαιναν από τα γουρλωμένα μάτια και καπνοί από αυτιά και ρουθούνια του γνωστού τηλεπαρουσιαστή.

Anonymous said...

Κάποιος άρπαξε από το μανίκι τον Σαρκοζύ. Ξυνόγαλε είσαι στην Ελλάδα;

Anonymous said...

Καλά αυτός ο Αθανασιάδης πρέπει να είναι κλασσική περίπτωση βλάβης.

Εκανε την κωλοτούμπα της χρονιάς και μετά βγήκε σαν τον κονιόρδο να κάνει βόλτα στο κέντρο της Αθήνας μέσα από τους διαδηλωτές σε φάση "δε φοβάμαι κανένα".

Και λίγες έφαγε...

Anonymous said...

"φλόγες έβγαιναν από τα γουρλωμένα μάτια και καπνοί από αυτιά και ρουθούνια του γνωστού τηλεπαρουσιαστή."

Mήπως είχε καταπιεί το πούρο του, (μετά δαχτυλιδιού ή άνευ, αδιάφορο, εκτός αν ακολουθεί κάποιος τις "ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ" ©);

Anonymous said...

μηπως ειχε κατσει στο (καθετο και αναμμένο) πουρο του;

Anonymous said...

Έχετε κάποιες πληροφορίες για το Νίκο που θα θέλατε να μοιραστείτε μαζί μας;

Anonymous said...

Δεν νομίζω. Όλα είναι φήμες.

Anonymous said...

Αφού έγινε λόγος γιά τον μακαρίτη Jimmy Hoffa (ωραίο παιδί ε; μη μου πείτε - και κυρίως καλό) ας ακούσουμε μία επιτυχία που (δικαίως) σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση την εποχή που ο μέγας Jimmy μεσουρανούσε (απαραίτητο αξεσουάρ γιά ορθή ακρόαση ένα scotch on the rocks ανά χείρας).

http://www.youtube.com/watch?v=dbhKSRqL2qg

Anonymous said...

"Πολύ γέλιο" © πάντως με τον θυμό του Νίκου που τον έκανε μπαρούτι ο συνδικαλιστής. Δεν έχει κανείς χριστιανός το συγκεκριμένο απολαυστικό απόσπασμα, με τον Νίκο να παίρνει ανάποδες και να γουρλώνει μάτια δηλώνοντας με στόμφο ότι "δεν ανήκει στην Χρυσή Αυγή";

Θαυμαστής Νίκου said...

Κύριε Νίκο επειδή με ανησύχησαν οι περιγραφές "φλόγες έβγαιναν από τα γουρλωμένα μάτια και καπνοί από αυτιά και ρουθούνια του γνωστού τηλεπαρουσιαστή", σας στέλνω αυτό να το φοράτε για να είστε πάντα κοντά μας.

Anonymous said...

Τρομερό σουρεάλ θέαμα στον Μάκη. Παπάδες με σταυρούς στα χέρια, τυφλοί βουλευτές, διαμαρτυρόμενοι του Συντάγματος, Μπαγιώργος αριστερός προοδευτικός και ο Μάκης με λευκό παπούτσι, λευκό παντελόνι και λευκό στενό πουκάμισο με την κοιλιά να εξέχει. Ελλάδα ολέ.

Anonymous said...

και άσπρη ζώνη καραβλάχικη. στη γωνία η κιμ κίλιαν τον θαυμάζει.

Anonymous said...

Ωραία περιποιείται και η Μαρίλη τον Νίκο "Hoffa" Φωτόπουλο

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_2_25/06/2011_447077

Anonymous said...

Μεγάλη ερμηνεία του εορτάζοντος Προέδρου Αποστόλη σήμερα από τα έδρανα

http://www.youtube.com/watch?v=NlmDq3v3Eas

Anonymous said...

Έλα αγόρι μου να πούμε, συγχαρητήρια, αξιόπουστες στην κυβέρνηση

Anonymous said...

Πάντα αυτά δεν έκανε; Με ΤΟ ΟΝΟΜΑ προσπάθησα να το κάνει ερασιτεχνικά. Μετά κατάλαβε ότι αυτά γίνονται και χωρίς εφημερίδες και ίσως πιο ουσιαστικά. Ο Αποστόλης πάντως φαίνεται να την έχει σκαπουλάρει οριστικά.

Anonymous said...

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΕ ΥΠΟΘΕΤΑ ...ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑ ΤΗΣ ΛΙΑΝΑΣ....

Anonymous said...

Μην θίγεις τους ασθενείς. Δεν είναι ανθρώπινο. Η Λιάνα έχει σπασμένα νεύρα. Να κρίνουμε μόνο τους υγιείς.

Anonymous said...

Τον Απόστολο;;

Anonymous said...

Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΒΑΛΕ ΠΑΠΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ...ΕΥΧΕΛΑΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΣΤΥΣΗ....
ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΣΕ ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖ ΜΠΕΡΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΜΕ ΘΥΜΙΑΤΟ ΚΑΙ TOMMY HILFIGER ΜΑΙΜΟΥ Τ-SHIRT STHN ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΩΡΑ.

Anonymous said...

Ελένη μου έχει χαλάσει το κινητό. Απαντώ μόνο στο σταθερό.

Anonymous said...

http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2006748#one

ΑΛΛΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΦΑΦΑΛΑΤΑ ΛΟΥΚΟΥΜΑΤΖH

Anonymous said...

"Έφτασα κοντά στον θάνατο" δηλώνει ο ο Νίκος Χατζηνικολάου.
Γλίτωσε όμως και έτσι συνεχίζει να θανατώνει τη δημοσιογραφία.

Anonymous said...

"Εφτασα πολύ κοντά στον θάνατο και αυτό με έχει κάνει να βλέπω τη ζωή αλλιώς...μιζεριάζω λιγότερο, ΓΚΡΙΝΙΑΖΩ ΛΙΓΟΤΕΡΟ και έχω πιο αισιόδοξη και θετική ματιά".

Άλλα είδαμε χθές...

Anonymous said...

Οπως λέει, με τη σύζυγό του Κρίστη δεν τους συνδέει μόνο το ερωτικό στοιχείο. Παράλληλα, εκείνη είναι στο πλευρό του και ως σύμβουλος. "Η Κρίστη είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο για μένα. Εχει μια πιο πειθαρχημένη στάση ζωής από μένα που είμαι πιο χύμα, πιο εκρηκτικός, και με βοηθάει να βάζω μερικά πράγματα σε τάξη, να περιμένω να πέσει η σκόνη τους μέχρι να πάρω τη σωστή απόφαση, και να μη λειτουργώ κυκλοθυμικά".

Σίγουρα...

Anonymous said...

Ο Πρόεδρος Αποστόλης πάντως βρίσκεται σε μεγάλες φόρμες αυτές τις μέρες (μάλλον λειτουργούν εύρυθμα τα υδραυλικά)

http://www.youtube.com/watch?v=fjTK3P_F51U

ΥΓ1 Ευχαριστούμε τον Νίκο (μας) και την ομάδα του (sic) που ανεβάζουν το υλικό στο realportalgr στο youtube

ΥΓ2 που τα είπε αυτά ο Νίκος; λινκ γρήγορα!

Anonymous said...

http://www.economist.com/node/18897415?fsrc=scn/tw/te/ar/theabusesofausterity

Anonymous said...

http://www.reuters.com/article/2011/07/01/us-strausskahn-idUSTRE7600AC20110701

Anonymous said...

Μα στην Espresso. Που αλλού θα μπορούσαν να γραφτούν τόσες κουταμάρες.

www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&la=1&artid=1389576&catID=16

Anonymous said...

Πάντως διατηρώ μια μικρά επιφύλαξη για τον Αποστόλη και την εύρυθμη λειτουργία των υδραυλικών του. Τα τελευταία (αρκετά) χρόνια, έχει πολλά νεύρα. Μήπως δεν ενεργείται κανονικά;

Anonymous said...

Ακριβώς το αντίθετο νομίζω συμβαίνει 7:50. Τα νευράκια είναι απόδειξις της άριστης λειτουργίας των υδραυλικών του Αποστόλη. Αυτό δεν ισχύει γιά όλους τους υστερικούς(ές); Αποστόλης χωρίς νευράκια είναι Μαρκόπουλος (ή Σταμάτης γιά τους παλαιότερους) χωρίς τικ.

Anonymous said...

Σταμάτης ή Τσαλδάρης;

Anonymous said...

Τσαλδάρης. Σόρυ

Anonymous said...

Μήπως για την περίπτωση του Απόστολου απαιτείται η παλαιά, καλή μέθοδος των ψυχιάτρων, δηλ. η τοποθέτηση δάκτυλου σε κάποια οπή, ώστε να ηρεμήσει και να αγαλλιάσει ο αγαπημένος (ξενύχτης) Πρόεδρος;

Anonymous said...

Πολλά νεύρα (και) απόψε ο Νίκος.

Anonymous said...

Πράγματι. Νευρικός, διδακτικός και ισχυρά αντιμνημονιακός.Ισως χρειάζεται στριφογυριστή αγωγή σαν του Αποστόλη.

«Oldest ‹Older   401 – 600 of 2099   Newer› Newest»