Saturday, June 18, 2011

Reshuffle special: Η ώρα του Παντελή…



Η Πέμπτη 16 Ιουνίου δεν ήταν σαν μια οποιαδήποτε ημέρα… Γιατί ο Οικονόμου Παντελής είχε ήδη λάβει τα μηνύματά του. Στον επερχόμενο ανασχηματισμό μπορεί και να έμπαινε στην κυβέρνηση! Ένα όνειρο ζωής ίσως να γινόταν πραγματικότητα – για τον Παντελή και την Ελλάδα. Από τα ξημερώματα της Πέμπτης, ο εκνευρισμός του Παντελή ήταν έκδηλος. Θα πήγαιναν όλα καλά ή στο τέλος κάτι θα σκάλωνε, ως συνήθως, και η αποτυχία θα χτύπαγε, για μια ακόμη φορά, με γδούπο, την πόρτα του φιλόδοξου πολιτευόμενου; Ο Παντελής ήθελε να γίνει ισχυρός, πολύ ισχυρός. Και πίστευε ότι διέθετε τα κατάλληλα όπλα. «Τα όπλα θα μας κάνουν ισχυρούς· το βούτυρο θα μας κάνει απλώς χονδρούς», έλεγε ο στρατάρχης Hermann Göring. Ο Παντελής, όμως, είχε στο δισάκι του και όπλα – πολιτικά όπλα – σπουδαία (λόγο, γνώση, κύρος – κυρίως το τελευταίο), αλλά και βούτυρο – εξ ου και το τόσο πάχος και λίπος που συσσώρευσε τα τελευταία χρόνια (ειδικά στο στομάχι, στο στήθος και στην περιφέρεια). Ολόκληρη την Πέμπτη ο Παντελής ήταν στο τηλέφωνο. Θα γινόταν τελικά υπουργός; Πληροφορίες, εκτιμήσεις, φόβοι μήπως μια καραμπόλα θα τον έβγαζε, όπως τόσες και τόσες φορές, εκτός πλάνων. Γιατί είχε αποτύχει πάμπολες φορές στην πολιτική του πορεία (ας αφήσουμε την προσωπική) ο Παντελής. Πίστευε, όμως, ότι τώρα ίσως να ήλθε, επιτέλους, η ώρα του…

 

Η Πέμπτη κύλαγε, αργά, βασανιστικά για τον Παντελή. Πολλοί παρατήρησαν την ημέρα εκείνη έναν αφηρημένο Παντελή. Έναν Παντελή κλεισμένο στις σκέψεις του, αναμετρώμενο – νοερώς για την ώρα – με το βάρος από την συνειδητοποίηση των ιστορικών του ευθυνών. Σκέψεις… Σκέψεις πολλές γέμιζαν το κεφάλι – αυτό το τεράστιο παραλληλόγραμμο κεφάλι – του βορειοηπειρώτη πολιτευόμενου. Αν γινόταν τελικά υπουργός, πώς θα τα έβγαζε πέρα με τις βαρύγδουπες αντιμνημονιακές του δηλώσεις; («Να βγούμε από το Μνημόνιο μια ώρα αρχύτερα: γίνεται!»)

 

Το βράδυ, στο ζεστό σπιτικό του, ο Παντελής δεν μπορούσε να κλείσει μάτι. Μέχρι που έλαβε τηλεφώνημα. Θα γινόταν τελικά υπουργός! Αναπληρωματικός υπουργός βέβαια, αλλά πάντως υπουργός. Το όνειρο ζωής θα γινόταν πραγματικότητα! Από εκείνη τη στιγμή ήδη, οι ευθύνες έδειχναν να βαραίνουν κι άλλο τον ήδη υπέρβαρο πολιτευτή. Τις προχωρημένες εκείνες ώρες ο Παντελής ένιωσε όπως δεν είχε ποτέ άλλοτε νιώσει. Έκανε στη σύζυγό του έναν έρωτα  δυνατό, απεγνωσμένο – έναν έρωτα Ελληνικό· έναν έρωτα εκτονωτικό, με πρωτόγνωρη ένταση, σαν να μην υπήρχε αύριο. «Είχα καιρό να σε δω έτσι Παντελή…», θα του ψιθυρίσει. Ο Παντελής κατηύθυνε με αποφασιστικότητα (και ίσως κάποια αυταρέσκεια) τη ματιά του και το χέρι του κάτω από το ύψος του αφαλού, κάνοντας μια στερεωτική κίνηση αυτοπεποίθησης. Η υπερένταση  δεν τον άφηνε να κλείσει μάτι. Σκεφτόταν τον εαυτό του υπουργό – έστω και αναπληρωτή. Βγήκε στο μπαλκόνι. Ο σοσιαλιστής Παντελής, σε ραντεβού με το πεπρωμένο του, κοίταξε το φεγγάρι. Όχι τυχαία, το έβλεπε πράσινο. «Ένα φεγγάρι πράσινο, μεγάλο, που λάμπει μες στη νύχτα – τίποτ’ άλλο» (για να θυμηθούμε και τον Λαπαθιώτη). Ο ύπνος έκλεισε τα βλέφαρα του Παντελή μόλις τις πρώτες πρωινές ώρες – για λίγα μόλις λεπτά. Σαν ελατήριο πετάχτηκε από το κρεβάτι, γύρω στις 5 το πρωί, ο μέλλων αναπληρωματικός υπουργός, συναισθανόμενος την κρισιμότητα των στιγμών, το βάρος της ευθύνης. Ζήτησε αποφασιστικά από τη σύζυγό του να τον ετοιμάσει για την μεγάλη αναμέτρηση με την Ιστορία: «Ειρήνη, φέρε μου το μπλε κοστούμι το καλό, το γαλάζιο πουκάμισο το καινούριο κι εκείνη τη μπλε ελεκτρίκ γραβάτα την επίσημη. Και που’ σαι. Κι ένα σώβρακο. Καθαρό». 

 

Τόσος κόπος, τόση γελοιοποίηση, τόσος εξευτελισμός (συνήθως απαραίτητα όλα αυτά στην πολιτική) έπιανε επιτέλους τόπο. Ο Παντελής, από χαμηλής εμβέλειας πολιτευτής, θαμών περιθωριακών τηλεοπτικών καναλιών και γυρολόγος διαφόρων γραφείων επιχειρηματιών για οικονομική στήριξη (χαρτζιλικάκι), γινόταν υπουργός. Ένα όνειρο ζωής ελάμβανε σάρκα και οστά. Το ρολόι της Ιστορίας έδειχνε ώρα Παντελή! 

 

Αφού πλύθηκε, ντύθηκε και καθάρισε τα’ αυτιά του (πολύ κερί πάνω στις μπατονέτες), τηλεφώνησε, για να μεταφέρει τα χαρμόσυνα νέα, στην Βάσω Τσόνογλου, την αχώριστη σύντροφό του στη βουλή. «Σαν έτοιμος από καιρό» ο Παντελής κατευθύνθηκε προς το Προεδρικό Μέγαρο για την ορκωμοσία, κάνοντας σκέψεις και σχεδιασμούς για τις πρώτες δηλώσεις του, για το πόσο αγέρωχα θα βάδιζε μπροστά στις κάμερες, για τις δέουσες πόζες… Στη Βουλή περίμενε με υπομονή τη σειρά του για να προβεί σε δηλώσεις ενώπιον των καμερών. Ο Παντελής, με χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και υπερκινητικός σαν να τον γαργαλάνε σε ευαίσθητα μέρη, σόλαρε μπροστά στις κάμερες, στιγματισμένος, όμως, από ένα ασυγχώρητο αισθητικό και επικοινωνιακό faux pas: προέβη στις βαρυσήμαντες δηλώσεις του φορώντας, με υπέροχα κουτσαβακίστικο στυλ, μαύρα γυαλιά ηλίου (Ray-Ban), προσθέτοντας έτσι (ακόμη) μία έντονη πινελιά γραφικότητας στο όλο, ήδη γραφικότατο, θέαμα. 

 

Οι δημοσιογράφοι και το κοινό που παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα τις δηλώσεις του αναπληρωματικού υπουργού Παντελή από τις οθόνες είδαν, εξ επόψεως ουσίας, μια από τα ίδια – τον γνωστό και αναλλοίωτο Παντελή, τον ίδιο ελαφρύ και αμετροεπή Παντελή που γνώριζαν εδώ και χρόνια. Οι πιο παρατηρητικοί, όμως, διέκριναν μια ανεπαίσθητη αλλά ουσιαστική διαφορά – όχι στον λόγο, αλλά στην εμφάνιση του νέου αναπληρωματικού υπουργού. Η εδώ και χρόνια πλέον σχεδόν πάλλευκη κόμη του Παντελή είχε παραχωρήσει τη θέση της σε μια ζωηρή στακτόχρουν κόμη (γκρι αρζάν)!  Πράγμα που αποδεικνύει ότι, και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Ιστορία, ακόμα και μεγάλα ζώα, πολιτικά ζώα, σαν τον Παντελή, μπορούν και διατηρούν τις μικρές ανθρώπινες αδυναμίες τους…

/σχετικά άρθρα/
Όταν τολμά ο Παντελής...
Χάρης Πασβαντίδης: το Πράσινο και το Μαύρο

 Παντελής πριν...

Παντελής μετά...

2,099 comments:

«Oldest   ‹Older   1601 – 1800 of 2099   Newer›   Newest»
Anonymous said...

Επιτέλους Νίκο μας, επιτέλους, γιατί είχε κουράσει το κρυφτούλι...

@NChajinikolaou
Αγαπητέ @ThePronunciator δες και το Σπήνdράνερ, εγώ πήγα στην #Mykonos με αυτο και έμεινα ενθουσιασμένος!

Anonymous said...

ιΝγκλέσιας

Anonymous said...

BEAREPANOMI GRIGORIS SAKKAS
@NChatzinikolaou ΝΙΚΟ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ?
1 hour ago
in reply to ↑
Nikos Chatzinikolaou
@NChatzinikolaou Nikos Chatzinikolaou
@BEAREPANOMI Έρχεται θερμό φθινόπωρο!

Διάλογοι ουσιαστικοί, διάλογοι με βάρος.

Anonymous said...

Το μελτέμι. Αχ αυτό το μελτέμι. Μας έχει πάρει και μας έχει σηκώσει εδώ στην Κούλουρη. Αλλά, δροσά. Ολα κι όλα. Το μελτεμάκι μπορεί να μας χαλάει λίγο το μπανάκι αλλά δροσιζόμαστε. Δεν είναι λίγο αυτό.

Anonymous said...

Ο Νίκος μας άρχισε να χαλαρώνει. Να είναι άραγε το αποτέλεσμα των πολυήμερων διακοπών ή η ζεστασιά και φιλικότητα του τουίτερ;

@NChadjinikolaou
Η Real σήμερα μπίπ και δερνει, γιά να το πω λαικά, γιά να το πω πεζοδρομιακά, δεν την χάνουμε με τίποτα!

Anonymous said...

"@markosseferlis hasn't tweeted yet"
Δεν πειράζει, προς το παρόν θα βολευτούμε με υποκατάστατα τύπου CHOMENIDIS.

Kι όμως. ο Χωμενίδης είναι ανώτερος του Βαμβακίδη. Δεν πρέπει οι δύο Έλληνες να συγχέονται σκοπίμως σε μια προσπάθεια (απέλπιδα, αν μου επιτρέπετε) να θιγούν προσωπικότητες. Ο αετοραχίτης ηθοποιός μας με την μοναδική αίσθηση χιούμορ ("Πλάτσα Πλούτσα", "Ανατροπή και Πέναλτι") είναι καλός κι αυτός, δεν μπορώ να πω, αλλά όχι όσο ο Χωμενίδης. Ο Χωμενίδης είναι συγγραφέας (με το σίγμα κεφαλαίο) και μάλιστα από τους καλούς. Με αστείρευτο χιούμορ (εδώ υπερτερεί ακόμη και του Βαμβακίδη), αξιοθαύμαστες εμπνεύσεις και γάργαρες αφηγήσεις, γράφει βιβλία για όλη την οικογένεια που θα μείνουν στην Ιστορία.

Anonymous said...

Ανώτερος του Βαμβακίδη, αλλά ισάξιος του Σεφερλή. Και το θέμα κλείνει οριστικά κάπου εδώ.

Anonymous said...

Κάποιοι θα πιστέψουν ότι είναι αστείο, αλλά πρόκειται για αληθινή πληροφορία. Είμαι σε θέση να γνωρίζω, ότι ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης έχει έναν τουλάχιστον αναγνώστη από τον χώρο του... αθλητισμού. Ποιος είναι αυτός; Ο παλαιός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, και νυν γυρολόγος προπονητής μικρών επαρχιακών ομάδων, ο εκ Καρδίτσης ορμώμενος Βάιος Καραγιάννης! Ο Καραγιάννης, έντιμος φτωχοπρόδρομος και ολικά αγράμματος, αλλά με ατσάλινη θέληση για μάθηση και αυτοβελτίωση, κατά τα χρόνια παραμονής του στην πρωτεύουσα μπορεί να μην έκοψε ποτέ τον χαρακτηριστικό "λασπωτήρα" που κοσμούσε την κεφαλή του, απέκτησε εντούτοις την καλή συνήθεια να ρουφά σαν σφουγγάρι! Με τον Χωμενίδη και την χωμενιδική τέχνη ο τίμιος καρδιτσιώτης ήλθε σε επαφή μέσω του συναδέλφου του Αλέκου Αλεξανδρή. Ο Αλέκος, διανοούμενος ολκής, μύησε τον φιλοπερίεργο Βάιο στα μυστικά της συγγραφικής τέχνης του Χωμενίδη, και έκτοτε Βάιος Καραγιάννης και Χωμενίδης (μέσω των βιβλίων του ασφαλώς) έχουν γίνει αχώριστοι. Έτσι χτίζονται οι σχέσεις ζωής, που μπορούν και σμιλεύουν χαρακτήρες και συνειδήσεις...

Anonymous said...

Ατύχησε 30χρονος αλλοδαπός (φυσικά!) ληστής στην Καλαμάτα.
Φορώντας κουκούλα και κρατώντας όπλο, μπήκε σε τράπεζα, βούτηξε γύρω στις 13.000 ευρώ και εξαφανίστηκε. Αλλά, σε λίγα λεπτά εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και συνελήφθη.
Όπως αποκαλύφθηκε, ο αλλοδαπός ληστής είχε αποφυλακιστεί προ ολίγων μόλις ημερών από τις φυλακές Ναυπλίου, όπου εξέτιε ποινή πενταετούς φυλακίσεως πάλι για το ίδιο αδίκημα (ληστεία), που είχε διαπράξει στην πόλη της Κορίνθου.
Το περίεργο είναι το εξής: εφόσον αποφυλακίστηκε, γιατί δεν απελάθηκε στη χώρα του;

Σίγουρα δεν πρόκειται περί λάθους των αρχών. Αυτό σημαίνει, ότι ακόμα και οι εγκληματίες που τελεσιδικα διαπράττουν κακουργήματα και φυλακίζονται, δεν απελαύνονται μετά την έκτιση της ποινής τους, παρά επιστρέφουν στην ελληνική κοινωνία για να κάνουν τα ίδια και χειρότερα!!

Αυτή η διαπίστωση επιβεβαιώνεται κι από ένα άλλο περιστατικό.
Ως γνωστόν, τέσσερα προστατευόμενα από την αριστερά και την… πρόοδο "μπουμπούκια" της βίλας Υπατίας (σχετικό θέμα), που ζουν στην Ελλάδα χαριστικά, όχι με κανονικές άδειες παραμονής, αλλά υπό ένα καθεστώς ..."ανοχής", είχαν συλληφθεί στις 19 Ιουλίου, στο αεροδρόμιο της Αθήνας, όταν έφευγαν για την πατρίδα τους (Μαρόκο) με βαλίτσες γεμάτες κλοπιμαία.

Ε, λοιπόν, δικάστηκαν αλλά ούτε αυτοί απελάθηκαν!
Αυτό θα πει "δημοκρατία"! Αυτό θα πει "πολυπολιτισμική" κοινωνία!
Με τις υγείες μας…

Anonymous said...

Το γλΥψιμο-σπατουλάρισμα μεταξύ γιγάντων, έστω και αν προέρχονται από διαφορετικούς χώρους, δεν έχει τελειωμό.

prezatv prezatv
@NChatzinikolaou ποτε επιστρεφεις με το καλο;
3 hours ago
Nikos Chatzinikolaou
NChatzinikolaou Nikos Chatzinikolaou
@
@prezatv Που;
3 hours ago
prezatv
prezatv prezatv
@
@NChatzinikolaou απο τις διακοπες...ποτε επιστρεφεις Αθηνα ...
3 hours ago
Nikos Chatzinikolaou
NChatzinikolaou Nikos Chatzinikolaou
@
@prezatv Πηγαινοερχομαι.Τη μισή εβδομάδα Αθήνα ήμουν.Την Τρίτη πάλι πίσω θα είμαι,για την εφημερίδα.Θέλεις κάτι;
3 hours ago
prezatv
prezatv prezatv
@
@NChatzinikolaou για τα τσιπουρακια που λεγαμε μαζι με αλλους απο το Twitter .ελα με το καλο και το κανονιζουμε μεσω dm ;) καλες βουτιες!
3 hours ago
in reply to ↑
Nikos Chatzinikolaou
@NChatzinikolaou Nikos Chatzinikolaou
@prezatv ΟΚ φίλε!Μέσα!

Anonymous said...

Και ο Γιώργος Αυτιάς (επιτέλους) στο Twitter;

http://twitter.com/#!/GiorgosAftias

Anonymous said...

iorgosAftiasΓιώργος Αυτιάς


@


@StKalogianakis Ευχαριστώ! Δύσκολο να έχω καλές διακοπές όταν τόσος κόσμος υποφέρει οικονομικά. Πολλοί δεν έχουν να πάρουν ούτε ένα γάλα!

Anonymous said...

Ρε παιδιά τι έγινε με την Ιωάννα Δεμεντή; ΤΙ ΕΓΙΝΕ;ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ; ΠΟΥ ΠΑΜΕ;

Anonymous said...

Εννοείς τη διαγραφή των τριών λογαριασμών της από το Facebook? Τη λογοκρισία που της άσκησε η κυβέρνηση γιατί ασκούσε σημαντική κριτική στον πρωθυπουργό μέσα από τους λογαριασμούς της? Η Ιωάννα θα αναδειχθεί σύντομα σε σύμβολο αντίστασης.

Anonymous said...

GiorgosAftias Γιώργος Αυτιάς
@NChatzinikolaou Νίκο, τώρα διαβάζω τη Real. Πολύ καλή δουλειά! Αν και Αύγουστος, πολύ δυνατό φύλλο!
2 hours ago
in reply to ↑
Nikos Chatzinikolaou
@NChatzinikolaou Nikos Chatzinikolaou
@GiorgosAftias Ευχαριστω φιλε!


Τσίμπησε για δεύτερη φορά ο Κάιζερ.

Anonymous said...

Κι ο πρέζας φίλος του μεγάλου παρουσιαστή;


Το μόνο που μένει είναι να δούμε τον πρέζα και φόλοουερ της αρχισυντάκτριας με τα ugly toes.

Anonymous said...

Nikos_Kamp Níkos Kampoúris
@NChatzinikolaou Μήπως κάτι περίεργο ''τρέχει'' με αυτό το profile; Δείτε το λίγο... twitter.com/#!/NChadjiniko…
47 minutes ago
in reply to ↑
Nikos Chatzinikolaou
@NChatzinikolaou Nikos Chatzinikolaou
@Nikos_Kamp το εχω δει.Είναι ψεύτικο.Απάτη.

Σαϊνι ο Νίκος

Anonymous said...

Είναι λαγωνικό ο Νίκος. Τις μυρίζται τις απάτες. Καιρός να ξεσκεπάσει τον απατεώνα

Anonymous said...

http://press-gr.blogspot.com/2011/08/ourania-kay.html

Δε σας φαίνεται σα μια (πολύ) βελτιωμένη έκδοση της elianoula;

Anonymous said...

Αυτή η χθεσινοβραδινή ψύχρα με οδήγησε στο να φορέσω το ζακετάκι μου, ένα ζακετάκι που είχα να φορέσω καιρό. Η βόλτα με τον θείο μου και τον παππού μου, η ήρεμη αυτή κοντινή βόλτα για ήπιo ξεμούδιασμα, κατέληξε σε μια δυσάρεστη-ευχάριστη έκπληξη: καθώς έβαζα το χέρι μου στην τσέπη για να βρω κανένα ψιλό και να αγοράσω από το περίπτερο κανένα σακουλάκι πασατέμπο να το μοιραστούμε καθήμενοι στο κοντινό παγκάκι, έπιασε μια τυλιγμένη χαρτοπετσέτα αρκετά όγκου. Την ανοίγω με έκπληξη και τί να δω; Μέσα της είχε τυλιγμένο ένα υπόλειμμα από... μπιφτέκι! Πρέπει να το είχα βάλει εκεί τον χειμώνα φεύγοντας από καμιά ταβέρνα για να το φάω όταν θα πείναγα. Το υπόλειμμα ομολογουμένως δεν μύριζε ευχάριστα, καθόλου ευχάριστα, αλλά σκέφτηκα ότι θα έφταιγε η ζέστη και η κλεισούρα. Μια και δυο γυρίζω ελαφρά την πλάτη για να μην με δουν παππούς και θείος και... το κάνω μια χαψιά. Το γεύτηκα και από την ηδονή ένιωσα σαν να ανελήφθην εις τους ουρανούς. Τόσο πολύ μου άρεσε.

Anonymous said...

It's official, o Παντελής Οικονόμου στην Σίφνο! I'll keep you posted.

Anonymous said...

Θέλουμε και φωτογραφίες. Κατά προτίμηση με μαγιό (μπανιερό).

Anonymous said...

Την Κάτια Μακρή θέλω εγώ να δω με μπανιερό. Για να διαπιστώσω εάν, όπως λένε κάποιοι κακοήθεις, εκτός από αλογόφατσα, έχει και αλογίσια καπούλια.

Anonymous said...

Δεν μένει λοιπόν παρά ο ανταποκριτής μας από Σίφνο να σπεύσει να φωτογραφήσει και την Κάτια. Να προσέξει μόνο μην τον εντοπίσει με το κινητό του να επιχειρεί φωτογράφηση και τον... δαγκώσει. Και τέτοιο δάγκωμα με τέτοια δόντια δεν αποκλείεται να είναι και θανατηφόρο!

Anonymous said...

Kristi Kots
Crazy_Girl_Elq Kristi Kots
@
@NChatzinikolaou Κύριε Χατζηνικολάου! Υπάρχει ένα προφίλ του Γίωργου Αυτιά! Είναι αυτός; Γιατί απαντάει κάπως περίεργα κ τον ακολουθείτε!
12 minutes ago
in reply to ↑
Nikos Chatzinikolaou
@NChatzinikolaou Nikos Chatzinikolaou
@Crazy_Girl_Elq Οχι!Δεν είναι!

Anonymous said...

AngelinaFeree Angelina
@NChatzinikolaou Κυριε Νικο εχουν φτιαξει ενα ψευτικο @Nchatdjinikolaou υποθετω οτι το γνωριζετε...δεν ειναι ουτε πλακα ουτε σωστο τι να πω?
8 minutes ago
in reply to ↑
Nikos Chatzinikolaou
@NChatzinikolaou Nikos Chatzinikolaou
@AngelinaFeree Εχω ειδοποιήσει το twitter.

ΧΩΡΟΦΥΛΑΞ!!!

Anonymous said...

Παρέμβαση της αστυνομίας του Twitter για την σύλληψη των δραστών.

Anonymous said...

Λέτε να μας κάνει τέτοιες αποκαλύψεις η Κάτια; Σίγουρα πάντως την περιμένω να είναι καλύτερη από την elianoula.

Anonymous said...

Σε ποια γλώσα έγινε η καταγγελία; Δέχονται και καταγγελίες στα Ελληνικά εκεί στο Twitter;

Anonymous said...

* γλώσσα

Anonymous said...

BEAREPANOMI GRIGORIS SAKKAS
@NChatzinikolaou ΝΙΚΟ ΑΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΗΔΗ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΙΑ
5 minutes ago
in reply to ↑
Nikos Chatzinikolaou
@NChatzinikolaou Nikos Chatzinikolaou
@BEAREPANOMI Ναι.Εχω ειδοποησει το twitter

Τρέμετε Χριστιανοί!

Anonymous said...

GRIGORIS SAKKAS
@BEAREPANOMI GRIGORIS SAKKAS
@NChatzinikolaou Ι ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Η ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΕΣΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΙTWITTER

Nikos Chatzinikolaou
@NChatzinikolaou Nikos Chatzinikolaou
@BEAREPANOMI Δεν εχει


GRIGORIS SAKKAS
@BEAREPANOMI GRIGORIS SAKKAS
@NChatzinikolaou ΟΚ ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
-------------------

Και ο επανομίτης δάσκαλος κατέρρευσε από την απογοήτευση.

Anonymous said...

http://dexiextrem.blogspot.com/2011/08/blog-post_778.html

Λιβυκή γραφή.

Anonymous said...

GiorgosAftiasΓιώργος Αυτιάς





Στο Twitter λάμπει όλος ο πλούτος αυτού του λαού. Τέτοια ευφυία, τέτοια καλλιέργεια! Απορεί κανείς πώς, με τέτοιον πλούτο, πιάσαμε πάτο!

Anonymous said...

BEAREPANOMIGRIGORIS SAKKAS





@GiorgosAftias Γιωργο η συζητηση με τον λαο ειναι πολυ μεγαλος πλουτος γι αυτο το αποφευγουν οι πολιτικοι επειδη μερικοι ειναι φτωχομυαλοι

Anonymous said...

@GiorgosAftiasΓιώργος Αυτιάς


@BEAREPANOMIΣυμφωνώ απολύτως.Ο λαός έχει μεγάλη σοφία Γρηγόρη. Φαίνεται άλλωστε αυτό και από το Twitter! Σπουδαία κρίση και μεγάλη μόρφωση.

Anonymous said...

@BEAREPANOMIGRIGORIS SAKKAS


@GiorgosAftias Γιωργο φωνες σαν τη δικια σου και του Νικου Χατζηνικολαου χρειαζονται μεσα σε αυτην τη μαυριλα τησ πληροφορησης που ζουμε




21 hours agovia web







replies ↓









GiorgosAftiasΓιώργος Αυτιάς


@


@BEAREPANOMI Σ΄ ευχαριστώ φίλε. Καλός είμαι κι εγώ, αλλά ο στυλοβάτης της ενημέρωσης είναι ο φίλος μου ο Νίκος! Τον έχουμε ανάγκη όλοι μας!

21 hours ago

Anonymous said...

3.38 σε sole meunière χα χα χα

Anonymous said...

Πετυχημένο!

Anonymous said...

BEAREPANOMI GRIGORIS SAKKAS
@NChatzinikolaou ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΝΙΚΟ

Nikos Chatzinikolaou
@NChatzinikolaou Nikos Chatzinikolaou
@BEAREPANOMI Καλησπερα φίλε.Πάω για φαγητό.Θα τα πουμε μετα.

GRIGORIS SAKKAS
@BEAREPANOMI GRIGORIS SAKKAS
@NChatzinikolaou ΟΚ ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ

Και έτσι τελείωσε βίαια η απόπειρα του Γρηγόρη για ένα ακόμη small talk με το ίνδαλμά του.

Anonymous said...

Ομολογώ πως βρίσκω τα τουιταρίσματα του νέου μας τουιτερικού ινδάλματος πιο χαριτωμένα από αυτά της elianoula.

Anonymous said...

http://nonews-news.blogspot.com/2011/08/blog-post_7177.html

http://nonews-news.blogspot.com/2011/08/blog-post_3576.html

Anonymous said...

http://www.fimes.gr/2011/08/pretenteris-giaourti-fotografia/

Anonymous said...

Έχω μείνει έξι χρόνια στην ίδια τάξη. Όχι ότι είμαι κακός μαθητής, αλλά να, πώς να το πω, είμαι λιγάκι απροσάρμοστος. Οι γονείς μου, αν και έχω μεγαλώσει αρκετά, δεν με αφήνουν να πηγαίνω μόνος μου να κάνω τις πολυπόθητες διακοπές. Με στέλνουν, χρόνια τώρα, στις κατασκηνώσεις Μπούκαλη στη Φθιώτιδα. Εκεί κάνω διακοπές με πολλά παιδιά, αλλά είναι πολύ μικρότερά μου στην ηλικία και με πιάνει τρέλα! Το πρωί, την πρωινή έγερση ακολουθεί γάλα κακάο και ψωμί με μέλι. Νόστιμο πρωινό αλλά θα προτιμούσα κάτι πιο πικάντικο, π.χ. μια τυρόπιτα. Μετά έχουμε καθαριότητα και πάμε για μπάνιο και παιχνίδια. Τα βαριέμαι αυτά τα παιδικά παιχνίδια αλλά αυτά ξέρουν να παίζουν τα παιδιά και αναγκάζομαι να τα παίζω και εγώ. Τα ίδια πάνω κάτω γίνονται και το απόγευμα. Τρώμε και παίζουμε. Δεν είναι πολύ ενδιαφέροντα τα πράγματα, αλλά είναι κάποιες διακοπές! Με τα κοριτσάκια το πολύ πολύ κανένα χάδι ή πεταχτό φιλί στο μάγουλο. Με τα αγόρια της κατασκήνωσης συχνά τις βγάζουμε έξω και τις μετράμε. Αυτό είναι κάτι που μου αρέσει να κάνω και το κάνω ευχάριστα. Τα βράδια, αλλά συχνά και τα μεσημέρια κατά τη διάρκεια της υποχρεωτικής ανάπαυσης, εγώ και άλλα παιδιά τις παίζουμε. Είναι λογικό. Είμαστε έφηβοι! Το βράδυ κλείνει αμέσως πριν το σιωπητήριο τραγουδάμε τον ύμνο της κατασκήνωσης φωνάζοντας στο τέλος δυνατά: Μπού – κα – λης!

Anonymous said...

@BEAREPANOMI GRIGORIS SAKKAS
@NChatzinikolaou ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ .Η REAL ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ

@BEAREPANOMI GRIGORIS SAKKAS
@NChatzinikolaou Ο ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΑ 28 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ

Anonymous said...

και μολις ο Χατζηνικολαου ξεκινησει να πλασαρει τσοντες με την εφημεριδα της κυριακης,αντι να λεει εχουμε πολυ ¨δυνατο¨φυλλο την κυριακη,θα λεει εχουμε πολυυυ ¨σκληρο¨ φυλλο την κυριακη

Anonymous said...

και μολις ο Χατζηνικολαου ξεκινησει να πλασαρει τσοντες με την εφημεριδα της κυριακης,αντι να λεει εχουμε πολυ ¨δυνατο¨φυλλο την κυριακη,θα λεει εχουμε πολυυυ ¨σκληρο¨ φυλλο την κυριακη

Anonymous said...

Σωστό. Την συνταγή άλλωστε την έχει δοκιμάσει και ο αδελφικός του φίλος Αιμίλιος Λιάτσος και το φύλλο του ήταν πράγματι πολύ... σκληρό!

Anonymous said...

Τι γελοία χώρα όμως. Τι επαρχιωτισμός. Ολόκληρο θέμα με τους parody accounts του Αυτιά και του Χατζηνικολάου στο Twitter μόνο και μόνο επειδή δεν ξέρουν να διαβάζουν αγγλικά.

Anonymous said...

http://www.newsbeast.gr/media/arthro/213003/thuma-apatis-o-giorgos-autias/

Πολύ γέλιο

Anonymous said...

Θα είναι καλή η τσόντα; Άμα είναι να πάω να πάρω την εφημερίδα.

Anonymous said...

Δεν πιστεύω να είναι καθαρή τσόντα. Καμιά "Ζοζεφίνα" θα είναι. Ο Νίκος "προσφέρει" μόνο ποιοτικές ταινίες.

Anonymous said...

Λέτε να βάλει την κλασσική ταινία I am so frigid... why?

Anonymous said...

Διάβασα τις περιπέτειες του μεταξεταστέου φίλου μας με την κατασκήνωση και το πρωινό του με γάλα κακάο. Εγώ θα ήθελα να θυμίσω και το θαυμάσιο HEMO που έπινα μικρός και το οποίο πίνω που και που ακόμη και σήμερα για να με κρατάει δυνατό και να με διατηρεί έναν πραγματικό άνδρα.

Anonymous said...

http://www.markos.tv/n-xatzinikolaoy-esy-eisai-o-aytias-ego-eimai-o-marlon-mpranto

Παρακαλώ σχολιάστε

Anonymous said...

Αν βάλει τσόντα ο Νίκος θα έχει και λόγο να σκουπιστεί με την καλή εφημερίδα κι ο Κοντοκώστας, αντί με τον Έλβις

Anonymous said...

Με το ΦΠΑ στο 23%, πόσο θα κοστίζει πλέον ένα σουβλάκι; Μήπως ακριβότερα και από τη Real News; Να κόψουμε το φαγητό ή το διάβασμα;

Anonymous said...

Το φαγητό ασφαλώς. Το διάβασμα, και ειδικά το διάβασμα της καλής εφημερίδας, είναι νέκταρ πνεύματος και ψυχής.

Anonymous said...

Πως σας φαίνεται αυτό;

http://nonews-news.blogspot.com/2011/08/blog-post_10.html

Anonymous said...

Σοβαρή επιλογή αυτή του Καρατζαφέρη. Και από περιεχόμενο και από αισθητική, καθαρά καρατζαφερική.

Anonymous said...

Νομίζω πως χρειάζεται να δούμε περισσότερες φωτογραφίες για να εκφέρουμε σφαιρική άποψη.

Anonymous said...

Θυμάστε τον Άδωνι όταν πρωτοξεκίνησε στο κανάλι; Πριν από εκείνη την εκπομπή του 30φυλόπουλου;

Anonymous said...

@GiorgosAftias Γιώργος Αυτιάς
Για όσους λένε ότι η Ελλάδα δεν παράγει: Η καλύτερη σουλφαμιδόσκονη είναι η Ελληνική! Μου έκανε ένα ποδάρι σαν καινούριο!

----------------------

Εκτός από οικονομικές έχουμε και ιατρικές συμβουλές. Λέτε να του την πέσει ο ιατρικός σύλλογος του πολύξερου Γιώργη:

Anonymous said...

http://www.zappit.gr/default.php?pname=Article&cat_id=27&art_id=7225

Anonymous said...

NChatzinikolaou Nikos Chatzinikolaou
Αν σας κάνει αναπάντητη κλήση το Χρηματιστήριο Αθηνών,παρακαλώ καλεστε πίσω!Του τελειώνουν οι...μονάδες!

https://twitter.com/#!/Mr_Petemy/status/100889893403754496

Το κλεμμένο τουίτ


NChatzinikolaou Nikos Chatzinikolaou
@ @spa_rky Εχω απαντησει ήδη.Είσαι πολυ κακοπιστος.Άσχημα προκατειλλημενος.Αστο!

spa_rky sparky
@ @NChatzinikolaou την είδα την απάντηση και το σβησα. εσύ μας μεγάλωσες εσύ θα μας λουστείς

NChatzinikolaou Nikos Chatzinikolaou
@ @spa_rky Μην είσαι τόσο σκληρός...

@spa_rky
sparky @NChatzinikolaou χαμογελούσες κλείνοντας τα δελτία ειδήσεων...

NChatzinikolaou Nikos Chatzinikolaou
@ @spa_rky ακόμη χαμογελω...Με βλέπουν και οι γιοι μου...Ξέρω τι λες...

SinithisYpoptos Συνήθης Ύποπτος
@ @NChatzinikolaou @spa_rky γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελάει πατέρα;

Από διάλογο ο Κάισερ για "πολύ γέλιο" ©. Γεια σου Νικόλα που αντέχεις στην κριτική

Anonymous said...

GEKontokostas
@NChatzinikolaou Καλο βραδυ! Δεν ειδα; αποκαλυψατε που πηγατε διακοπες;

NChatzinikolaou
@GEKontokostas Οχι.Τι σημασία έχει;


Αντρικές κουβέντες

Anonymous said...

ΓΙΑΤΙ ΒΟΥΡΚΩΣΕ Ο ΓΙΩΡΓΗΣ ΑΥΤΙΑΣ?

Ο Γιώργος Αυτιάς ανοίγει την καρδιά του στην εφημερίδα Real News και θυμάται την τελευταία φορά που βούρκωσε.
"Βούρκωσα όταν για πρώτη φορά πήρα τη βαλίτσα μου και έφυγα για την Κύπρο για δουλειά, ενώ ήμασταν απλήρωτοι πέντε μήνες στο κανάλι μας" λέει ο ίδιος και συνεχίζει: "Έπρεπε να εργαστώ γιατί η ζωή μ' έχει μάθει έτσι από μικρό παιδί. Περπατούσα στη Λεμεσό, με χαιρετούσε ο κόσμος και μονολογούσα: "Τι θέλω εγώ εδώ;". Έσφιξα τα δόντια και δουλεψα, ξεκινώντας από την αρχή. Ποτέ δεν φοβήθηκα τη δουλειά".

Anonymous said...

Συγκινητικό.

Anonymous said...

http://htsoukas.blogspot.com/2011/08/blog-post.html

Anonymous said...

αυτιάς γνήσιος ή πλαστός?

http://fimotro.blogspot.com/2011/08/blog-post_2341.html

Anonymous said...

Ο Παπαγιάννης, που είναι ο Παπαγιάννης;

Anonymous said...

To pet τσίμπησε

NChadjinikolaou
@GEKontokostas Οχι ότι έχει καμμία σημασία, αλλά ήμουν στο νησί των ανέμων, τώρα πίσω στην σκληρή δουλειά! http://t.co/l98XDf1

GEKontokostas
@NChadjinikolaou Ειναι ωραιο νησι! Καλη δουλεια, και παντα αδεκαστος στην κριτικη σας.

Anonymous said...

Στο Ζούμπερι είχαμε χτες μια γλυκιά βραδιά. Αύγουστος, και πολύς κόσμος πια εκεί ήρθε να ξεσκάσει. Λαϊκές διασκεδάσεις, με τον τρόπο που μόνο οι γνήσια λαϊκοί άνθρωποι θέλουν και μπορούν. Όλοι τώρα περιμένουμε αύριο μεθαύριο το ολόγιομο φεγγάρι. Οι ερωτευμένοι θα πιαστούμε χέρι χέρι και ψιθυρίζοντας και μερικά ερωτόλογα θα ατενίσουμε με προσμονή το κοινό αύριο. Στιγμές συγκινητικές που θα δώσουν στο Ζούμπερι το δικό τους χρώμα.

Anonymous said...

Nikos Chatzinikolaou
@NChatzinikolaou Nikos Chatzinikolaou
@Jewelinspector Είμαι στο γραφείο...Και στις διακοπές έχασα 4 κιλά.

Καλά, αυτός μόλις προχθές δεν μας έλεγε ότι... προσπαθεί να αδυνατίσει;

Anonymous said...

Έτσι είναι...


michalispappas Michael Pappas 
@
@misskaratza @nchatzinikolaou tha pernaw aurio apo to ekswtiko marousi, na kanw mia stasi me trigwna sti tzaiant?
10 Aug
in reply to ↑
Nikos Chatzinikolaou
@NChatzinikolaou Nikos Chatzinikolaou
@michalispappas Οχιιι!Προσπαθώ να αδυνατισω!

Anonymous said...

Τιραμόλα ο Κάιζερ. Τάχει χάσει από την πολλή μούφα και δεν ξέρει τι λέει.

Anonymous said...

Στην παραλία του Πλαταμώνα βρίσκεται ΤΩΡΑ ο Γιώργος Αυτιάς ο οποίος με την παρουσία του εκεί εξέπληξε τους λουόμενους καθώς θα περίμεναν να βρίσκεται στο νησί του είτε σε κάποιον δημοφιλέστερο τουριστικό προορισμό για "καλά" πορτοφόλια... Μάλιστα, κάποιοι λίγοι που προσπάθησαν να του μιλήσουν ψυχοπλακώθηκαν όταν τον άκουσαν να καταστροφολογεί και να λέει ότι δεν φανταζόμαστε πόσο άσχημα είναι αυτά που έρχονται... Ο κόσμος τον αποφεύγει και οι περισσότεροι πλέον κάνουν πως δεν τον βλέπουν...

Anonymous said...

Θέλω να καταγγείλω ότι και οι δύο γιοί-τραγουδιστές του Στράτου Διονυσίου, Άγγελος και Στέλιος, έχουν πέσει στην πλήρη αφάνεια.

Anonymous said...

διαβαστε και αυτο για την πολιτεια της Καλιφορνια,ειδικα το πρωτο σχολιο του μπομπ3905 οτι εχει παραγινει το κακο με το δημοσιο τους,τους επιπλεον 6 μισθους κλπ.

http://www.time.com/time/nation/article/0,8599,2087877,00.html?iid=tsmodule

What they need to do is reduce the size of the government. That means cutting the big salaries, the unnecessary middle and upper management, the over-site board members who are paid an extra 6 figure salary on top of what they earn at other jobs.


πω,πω αν καταρρευσει η αμερικη,απλα την ΓΑΜΗΣΑΜΕ

Anonymous said...

Mην ανησυχείς. Υπάρχουν πληροφορίες ότι για να αντικαταστήσει την Αμερική στον ρόλο της υπερδύναμης προορίζεται η Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω περισσότερα. Δεσμεύομαι όμως να προβώ σε αποκαλύψεις στο πολύ κοντινό μέλλον, όταν θα είναι έτοιμο και το σχέδιο ανασύνταξης της Ομάδας Ε.

Anonymous said...

GOD BLESS HOMADA EPSILON

Anonymous said...

To πιστεύω αυτό που λες 11:25. Έχω και εγώ τις πληροφορίες μου. Από Σεπτέμβριο ετοιμάζονται μεγάλες αλλαγές. Το Σύστημα σχεδιάζει πολλά σε αίθουσες με κλειστές πόρτες. Ετοιμάζεται για πρωθυπουργός ένας δημοσιογράφος Πάσχος Μανδραβέλης. Ο οποίος θα εγκαθιδρύσει την ελεύθερη αγορά που την έχει μάθει με διάβασμα μερικών ελληνικών βιβλίων και με τους περίφημους αυτοματισμούς της θα ισχυροποιήσει τη χώρα μας μέσα σε ένα μόλις δίμηνο. Από κει και πέρα, η πορεία της Ελλάδας προς την κορυφή του συστήματος παγκόσμιας διακυβέρνησης θα ακολουθήσει με φρενήρεις ρυθμούς και με τον Μανδραβέλη στο τιμόνι του παγκόσμιου συστήματος. Να είσαι εκεί κύριε Τσανς.

Anonymous said...

https://twitter.com/#!/GianPapagiannis

Επιτέλους!

Anonymous said...

Κάτι θα ξέρει ο Μανδραβέλης για τον ρόλο για τον οποίον τον προορίζουν.

Με την υπερβολική σοβαρότητα που τον διακρίνει αφού όλα τα θέματα είναι για αυτόν πολύ σοβαρά, με την απόλυτη θρησκευτικής χροιάς πίστη του ότι κατέχει την απόλυτη αλήθεια, με την ιδιότητά του ως μέλος της επιτροπής για τον επανασχεδιασμό του ίντερνετ, είναι πιθανό να κάμει μια καλή δουλειά.

Μόνο μην του πει κανείς ότι ως άποψη και αντίληψη ανήκει στο ΠΑΜΕ της κεντροδεξιάς, ξυπνήσει και χάσουμε έναν παγκόσμιο ηγέτη,.

Anonymous said...

'Αυτή είναι η Ελλάδα' είχε πει κάποιος και τον λοιδόρησαν. Η υπαγωγή του ALTER στο άρθρο 99 δεν είναι μόνο μια σκαστή παρανομία. Δείχνει ότι ποτέ τίποτε δεν φαίνεται να μπορεί να αλλάξει στην Ουγκάντα της Ευρώπης. Αυτά για τους αφελείς που νομίζουν ότι έχουν βρεθεί στοιχεία μια για τον Τσοχατζόπουλο, μια για τον Αλογοσκούφη, την άλλη για τον Θέμο, την παράλλη για τον Κουρή κλπ. και η αδέκαστη διακαιοσύνη θα τους χώσει στο φρέσκο. Εδώ όμως είναι Ελλάδα και φυσικά οι φύλαρχοι τα βρήκαν μεταξύ τους για μια ακόμη φορά. Πώς άλλωστε να κλείσεις ένα κανάλι που βλέπει όλη η σούπα του λαϊκού κοινού και ορκίζεται στο όνομα ντενεκεδοποιημένων παρουσιαστών τη στιγμή που τα αφεντικά τους από πίσω συνεχίζουν να λειτουργούν σαν γκάγκστερς και να συναγελάζονται με τους φορείς της πολιτικής, νομοθετικής και δικαστικής εξουσίας αντί να βρίσκονται στη στενή; Η Ελλάδα αναλλοίωτη στα χρόνια συνεχίζει τον δρόμο της ακμής.

Anonymous said...

August 12, 2011 11:25 PM, August 13, 2011 11:30 AM έχετε αλήθεια σχετικές πληροφορίες? Ισχύει ότι ανασυντάσσει την Ομάδα Ε ο Γιώργος ο Πάλμος; Μακάρι να είναι έτσι. Για την Ελλάδα και την ανθρωπότητα.

Anonymous said...

Ο Γ. Αυτιάς. Να δούμε τί έχει να πεί και ο Γ. Αυτιάς.

Anonymous said...

o πάσχος είναι ο σύριζας του κάλπη ελληνικού φιλελευθερισμού (στο ακουσμα της τελευταίας λέξης ακολουθούν πολλά γέλια)

Anonymous said...

Στην περίπτωση του Άλτερ το τηλεοπτικό κοινό θα χαιρετίσει τη σχετική διευθέτηση ως νίκη της ελεύθερης ενημέρωσης. Ποιος πιάνει Τράγκα και Χατζηνίκο τώρα. Στον ρόλο της Ντολόρες Ιμπαρούρι η Κάτια Μακρή. Το κοινό στους καναπέδες χειροκροτεί.

Anonymous said...

11:54, εγώ πάλι οραματίζομαι μια Ελλάδα με πρωθυπουργό το Φώτιο Κουβέλη. Μία σύγχρονη σοσιαλδημοκρατία από ανθρώπους που πραγματικά πιστεύουν σ' αυτή και δεν καπηλεύονται ιδεολογίες και αγώνες. Έναν δημόσιο τομέα που θα βρίσκεται δίπλα στον πολίτη και όχι απέναντί του. Ένα κράτος πρόνοιας στα πρότυπα της Βόρειας Ευρώπης. Μια χρυσή τομή ανάμεσα στον κρατικό παρεμβατισμό και την ιδιωτική πρωτοβουλία. Ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα. Πραγματικό σεβασμό σε μετανάστες και μειονότητες. Οικολογική εγρήγορση. Ισχυροποίηση της Ελλάδας στην παγκόσμια οικονομία με όπλο το τυρί φέτα και το παριζάκι Υφαντής.

Anonymous said...

H παραπάνω περιγράφει με εκφράζει και μένα. Απόλυτα θα έλεγα. Ναι, σε μια τέτοια Ελλάδα θα άξιζε κανείς να ζει! Και στο τέλος να ρίξει και ένα καλαματιανό.

Anonymous said...

* περιγραφή. έχω πιει και ένα ποτηράκι.

Anonymous said...

Μα τίποτε δεν είναι τυχαίο. Μανδραβέληδες και Κουβέληδες τα έχουν βρει από καιρό. Φιλελευθερισμός και σοσιαλδημοκρατία, σε ελληνική πάντα εκδοχή, είναι ενωμένοι like two testicles. Ποιος θα ξεχάσει το αλησμόνητο βιβλίο των Μίχα και Σκάλκου "Φιλελεύθερη Σοσιαλδημοκρατία"; A, και να μην ξεχάσω: Κάπου εκεί στη μέση, ανάμεσα στους δύο όρχεις, εμφανίζεται και ο Χωμενίδης.

Anonymous said...

εν ειδει κλανιάς

Anonymous said...

Άρχισα να αγαπώ τα ελληνικά λογοτοχνήματα από τον Χρήστο Χωμενίδη. Μια αγάπη, μια παραζάλη με τύλιξε μεμιάς και με ταξίδεψε σε μυστηριώδεις κόσμους. Κόσμους που μονάχα ένας Χρήστος Χωμενίδης μπορεί να σε ταξιδέψει. Η ταξιδιάρικη γραφή του Χωμενίδη είναι η καλύτερη εγγύηση για ώρες και ώρες έντονων πνευματικών και σωματικών απολαύσεων.

Anonymous said...

Έχεις δίκιο.Τα κωλοτεχνήματα του Χρήστου είναι στ' αλήθεια πολύ ανεβαστικά.

Anonymous said...

Εμένα πιο πολύ στον Χρήστο μου αρέσουν τα κοστούμια του. Είναι ένας πραγματικός κύριος. Σε συνδυασμό με την πίπα που χρησιμοποιεί για να καπνίσει το σιγαρέτο του, δημιουργεί την εικόνα ενός πραγματικού τζέντελμαν.

Anonymous said...

Μα που είναι μια δήλωση του Γιώργου? Να βγεί επιτέλους και να συμπαρασταθεί και σήμερα στον σπουδαίο μα προδομένο λαό ο Γιώργος Αυτιάς.

Anonymous said...

Ο Γιώργος Πάλμος, ερευνητής, πρώην συνεργάτης του Γ. Γκιόλβα και εκπρόσωπος της Ομάδας Ε, αποκαλύπτει πολλά και ουσιαστικά στον δημοσιογράφο Γιάννη Τσιριγώτη.

www.youtube.com/watch?v=maRWZIaiQJo&feature=share

Anonymous said...

Τωρα γουσταρουμε!!!

Anonymous said...

Χρόνια Πολλά,
χρόνια πολλά και στον Γιώργο τον Αυτιά μας να τον έχει δυνατό η Παναγιά.


http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=8295

Anonymous said...

TO ΠΑΣΧΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ!!!

Παναγιώτη, Μαρία, Δέσποινα, Πανάγο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ! Και ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!

Vangelis Tourkoglou said...

CHOMENIDIS Christos
Βομβαρδίζουν στη Συρία την Λατάκεια. Θέλουν να κλέψουν τα σοκολατάκια.

Anonymous said...

@tabou
Tasos Boutzas @NChatzinikolaou Φωνές...http://www.blogger.com/comment.g?blogID=3614145773017071666&postID=7423229658927879635

Δημοσιογράφος που δεν θα φοβηθεί να σηκώσει την φωνή του σε κάθε επισκέπτη υπουργό αλλά ούτε και να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι για να πάρει την απάντηση που θέλει.


@NChatzinikolaou
@tabou Τάσο σε Ευχαριστω!Δεν μου αξίζουν τόσο θερμα λόγια...Με συγκινησες!

Anonymous said...

George E Kontokostas
@GEKontokostas George E Kontokostas
@NChatzinikolaou Χρονια Πολλα, στηριγμα για τους Ελληνες ειναι η Παναγια.

Πράγματι.

Anonymous said...

CHOMENIDIS Christos
Είμαι εχθρός της πεολειχίας. Βάζουμε μουσακά στα αιδοία μας; Γιατί να βάζουμε ανδρικά μόρια στο στόμα μας;

Νομίζω ότι με το παραπάνω, ο Chomenidis κατακτά επάξια τον τίτλο της πιο γραφικής παρουσίας στο ελληνικό twitter.

Anonymous said...

Καμιά αμφιβολία περί αυτού. Ο Σεφερλής του twitter είναι. Όπως άλλωστε και πριν το twitter ήταν ο Σεφερλής των ελληνικών γραμμάτων.

Anonymous said...

Έτσι είναι οι περισσότεροι Έλληνες συγγραφείς: Αστείοι! Οι ακαδημαϊκοί διαπλέκονται με την εξουσία για μια θεσούλα και για επιδοτήσεις, μισθουλάκους κλπ. Οι άλλοι, οι λογοτέχνες, είναι για να τους κρεμάς κουδούνια.
Σε καμιά άλλη σύγχρονη εποχή η Ελλάδα δεν ήταν σε πνευματικό επίπεδο μια τόσο αστεία, ανύπαρκτη χώρα.

Anonymous said...

Βρήκα χθες μέσα στην τσέπη του παντελονιού μου ένα δίευρο. Μήπως ήταν θαύμα λόγω δεκαπενταύγουστου;

Reporter Y said...

Τα Εξάμπελα είναι ο νοτιότερος από τους κεντρικούς οικισμούς της Σίφνου. Αγαπημένος προορισμός του Παντελή μας και της γυναίκας του Ειρήνης, απογόνου του λόγιου του νησιού Αριστομένη Προβελέγγιου (σ.σ. η Ειρήνη, όχι ο Παντελής, god forbid!). Το μεγαλύτερο μέρος του σπιτιού τους το έχουν διαμορφώσει σε Μουσείο Ποίησης και Λογοτεχνίας δίχως, φυσικά, να συμβάλει καθόλου το Δημόσιο (σ.σ. αχέμ). Στα Εξάμπελα γεννήθηκε κι έζησε και ο διασημότερος Έλληνας μάγειρας, ο Νικολάος Τσελεμεντές!

Anonymous said...

Αν ζούσε ο μακαρίτης μάγειρος Τσελεμεντές (που γαλούχησε γενεές ελληνίδων στην καλή και απαιτητική μαγειρική και ζαχαροπλαστική) θα έπρεπε να του παραγγείλουμε μία τούρτα λευκή, σπέσιαλ παραγγελία για προσγείωση στον Παντελή.

Anonymous said...

Η συνταγή είναι απο το Βιβλίο "Ελληνικό γεύμα" του Νίκου Τσελεμεντέ. Σας εγγυώμαι ότι σε όσους αρέσουν αυτές οι γεύσεις ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ (ειδικά ο Παντελής)

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1415&Itemid=49

Anonymous said...

Να ερωτηθεί ο Τσελεμεντές για τη σολ μαουνιέρ που τόσο αρέσει του Νίκου μας

Anonymous said...

Όσο μπορεί βέβαια ο Τσελεμεντές να απαντήσει, άλλο τόσο μπορεί ο Νίκος μας.

Anonymous said...

Η δήλωση της χρονιά εχθές από τον τιτάνα Αντώνη Σαμαρά στον χώρο της ένδοξης και ιστορικής Παναγίας Σουμελά:

«Σύμβολο άσβεστο πατρίδων αλησμόνητων η Παναγία Σουμελά. Η Παναγιά με τη χάρη της εμπνέει και λυτρώνει. Εδώ, με αυτή την ευκαιρία, στέλνουμε μήνυμα ελπίδας σε όλους τους Ελληνες. Η πατρίδα πράγματι δοκιμάζεται και δοκιμάζεται σκληρά, αλλά θα τα βγάλει πέρα υπό τη σκέπη και τη δύναμη της Παναγιάς.
Αλλωστε, σε εμάς τους Ελληνες δεν αρμόζει η μεμψιμοιρία, ούτε η μοιρολατρία. Σε εμάς ταιριάζει ο αγώνας. Και στην Ευρώπη, άλλωστε, δεν ταιριάζει η μισαλλοδοξία. Ταιριάζει η αλληλεγγύη και η ενότητα. Θα τα καταφέρουμε με τη δύναμη της Παναγιάς. Και θα μείνουμε όρθιοι, όπως αρμόζει στους Ελληνες. Καλή Παναγιά. Χρόνια πολλά σε όλους».

Anonymous said...

Tί κρύβεται πίσω από την παραίτηση του κoμψευόμενου μητροπολίτη με τα μπορντώ και λευκά ράσα Χρυσόστομου; Όπως του έλεγε και κάποιος Γρηγόρης παλαιότερα "Χρυσόστομε Συνετέ, συνετίσου"!

Anonymous said...

GRIGORIS SAKKAS
BEAREPANOMI GRIGORIS SAKKAS
@NChatzinikolaou καλησπερα νικο

BEAREPANOMI GRIGORIS SAKKAS
@NChatzinikolaou ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΙΚΟ
10 Aug

BEAREPANOMI GRIGORIS SAKKAS
@NChatzinikolaou ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΝΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΡΗ ΕΠΑΝΟΜΗ 19 ΒΑΘΜΟΙ ΚΕΛΣΙΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ
11 Aug

BEAREPANOMI GRIGORIS SAKKAS
@NChatzinikolaou Καλησπέρα Νίκο τι κανεις ολα καλά?
11 Aug

Anonymous said...

Και η Παναγιά παίζει δυνατά στους προβληματισμούς όσων κάνουν φόλλο στον Νίκο.

GEKontokostas George E Kontokostas
@
@NChatzinikolaou Χρονια Πολλα, στηριγμα για τους Ελληνες ειναι η Παναγια.

BEAREPANOMI GRIGORIS SAKKAS
@NChatzinikolaou ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΡΙΟ Η ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΤΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΑΝΤΑ
14 Aug

Βοήθειά μας...

Anonymous said...

Είναι αλήθεια ότι μια χαρούμενη κυρία του λάιφστάιλ με μεγάλα στήθη διατηρεί την κουτσομπολίστικη θέση της ως πανελίστρια σε γνωστό λαϊκό κανάλι, μόνο και μόνο λόγω της σεξουαλικής σχέσης της με γέροντα μεγαλοστέλεχος του συγκεκριμένου καναλιού;

Anonymous said...

Να γίνουν κι εδώ επιχειρηματικές ζώνες και να τις διοικεί ο σύντροφος Καραϊσκος και ο Ξυνόγαλος

http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathextra_1_17/08/2011_402569

Anonymous said...

O Έλληνας εδώ και χρόνια την έχει μέσα του την επιχειρηματικότητα. Του έχει γίνει δεύτερη φύση. Είναι λάθος να πιστεύουμε ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα δημοσίων υπαλλήλων.

Anonymous said...

CHOMENIDIS Christos
Τι ωραίο να κατεβαίνεις από το χωριό στην πόλη για δουλειές καβάλα στο άλογο

Anonymous said...

Ο ΓιάΝης Βαρουφάκης μάλλον ζήλεψε τη δόξα του Chomenidis...

yanisvaroufakis Yanis Varoufakis
Rumour has it that in the new James Bond flick James is learning German. Just before some exploit, he says: Meine name ist Bond...Euro Bond!

Anonymous said...

Δυνατό και το χιούμορ του σεμνού Γιάνη Βαρουφάκη.

Anonymous said...

Σήμερα Πέμπτη 18/8 θα είμαι καλεσμένη στην εκπομπή "Ανθρωπος κ Sex" με την Γεωργία Σιδέρη στο Kontra Channel λίγο μετα τα μεσάνυχτα .Μπορείτε να το δείτε κ μέσω Internet www.kontrachannel.gr. Θα τα πούμε ολα.Πολλοι θα χάσουν τον ύπνο τους...

Ioanna Dementi

Anonymous said...

xρυσό ελληνικό καλοκαίρι...
Τζίφος παλι εφετος...Καλοκαίρι και με το πουλί στο χέρι.
Ορε και βουάρ

Anonymous said...

Ιωάννα θα σε δούμε απόψε δίπλα στη βυζαρού Γεωργία. Να τα πεις καλά μόνο, γιατί ο χώρος του sex δεν θέλει προχειρότητες στην έκφραση απόψεων. Θέλει δυνατές και εμπεριστατωμένες αναλύσεις.

Anonymous said...

Ιωάννα θα σε δω και εγώ.
Να πεις και για τα φέισμπουκ που σου έκοψαν οι κυβερνώντες.

Λέλα said...

Μου αρέσει αρκετά ο εκπρόσωπος τύπου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, ο Ζαφειριάδης. Κάποιοι μπορεί να τον πουν και μπούλη, αλλά εμένα μου φαίνεται καλοβαλμένος και καλοζωισμένος. Αυτό που θα λέγαμε γοητευτικός άνδρας. Ξέρει κάποιος φίλος ή φίλη αν είναι καπαρωμένος;

Anonymous said...

"Εκλογές τον ΟκτώΜβριο" είπε δύο φορές ο Νικήτας Κακλαμάνης στο Αποκαλυπτικό Δελτίο. Και μετά σου λένε ότι δεν μιλάνε σωστά οι απλοί άνθρωποι του μόχθου.

Anonymous said...

Johnny Kalimeris
@Johnnykalimeris Johnny Kalimeris
@GianPapagiannis γεια σου Γιαννη.

Οι άνθρωποι αυτοί διοικούν κανάλια...

Anonymous said...

ε κανάλια διοικούν,τι διοικούν? σοβαρές επιχειρήσεις μήπως...
Για τα κανάλια είναι είναι οι άνθρωποι.

Anonymous said...

Ο ζαφειριάδης διετέλεσε παντρεμένος με την κόρη της ντόρας.Μιλαμε για το ζευγάρι της χρονιάς (με σια Λιαροπουλου).Αντιπαθέστατα ΟΝΝΕΔιτακια που τα έδιωξαν πια απο την κατασκήνωση και κρατάνε μούτρα...Ρωμηος αγαπησε ρωμηά.

"Γελοιοι έρωτες" του Μιλαν Κουντερα.

Anonymous said...

Δυνατός ο λόγος της Ιωάννας. Τα είπε έξω από τα δόντια ενώ το γυμνασμένο της κορμί παλλόταν από αγανάκτηση.

Anonymous said...

Αποπάνω (μόνο εδώ φυσικά) είναι ο Καραΐσκος.

Anonymous said...

Δεν θα κρύψω ότι βαρέθηκα πολύ με την Ιωάννα και την εκπομπή Άνθρωπος και SEX. Από τα πιο βαρετά πράγματα που έχω δει. Πιο βαρετή ακόμη και από τον Ζαφειριάδη τολμώ να πω.

Anonymous said...

1:42 εντάξει για τον Ζαφειριάδη. Να δεχθούμε ότι είναι αντιπαθητικός όπως λες. Αλλά όχι και αντιπαθητική η συμπαθέστατη και καλόβολη Αλεξία!

Anonymous said...

Τελικά ο Γιώργος Πάλμος ΔΕΝ είναι γνήσιος εκπρόσωπος της Ομάδας Ε.

Πάρις Κ. said...

O Ζαφειριάδης είναι άξιο και ικανό στέλεχος από την παλιά καλή Οννέδ. Στο apparatus της κυρίας Μπακογιάννη μαζί με τον μακαρίτη - ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει - Σωτήρη Ξενάκη [τον σαββατοκυριακοαναπληρωματικό άνκορμαν του Alter] έκαναν θαύματα.
Πιστεύω Λέλα ότι μπορείς να προχωρήσεις, μιας που ο Ζαφειριάδης είναι ένας άνδρας έτοιμος για όλα, με κοφτερό μυαλό και χονδρά οπίσθια τα οποία, ως γνωστόν, δείχνουν καλοσυνάτο και συμπαθητικό άνθρωπο.
Μακάρι να ήμουν γυναίκα. Θα στόχευα και εγώ με χειρουργική ακρίβεια στην καρδιά του Δημήτρη. Και - γιατί όχι - στα πλούσια, συμπαθητικά οπίσθιά του που έχουν μάλιστα παραμεγαλώσει και μαλακώσει από το πολύ καθισιό.

Anonymous said...

Την βαρέθηκα και εγώ την Ιωάννα. ¨ολο τα ίδια και τα ίδια. Το facebook, οι έρωτες, τα μοντέλα, οι επιχειρηματίες που επιλέγουν άλλα μοντέλα και όχι εκείνη και άλλα τέτοια βαρετά. Μονότονη με μονότονα ενδιαφέροντα. Πώς έχουν καταντήσει έτσι σήμερα τα νέα παιδιά. Πόσο βαρετά μέχρι θανάτου είναι. Καλύτερα να μας έλεγε πώς μαγειρεύονται τα γεμιστά. Θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον

Anonymous said...

http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=415590&h1=true

Anonymous said...

August 19, 2011 8:18 AM, ο Γιώργης ο Μαλούχος που υπογράφει το άρθρο έχει ένα κοινό με τον Δημήτρη Ζαφειριάδη: είναι υπερβολικά ευρύπρωκτος.

Anonymous said...

Να πω την αλήθεια κι εγώ ψιλοβαρέθηκα με την εκπομπή και δεν άντεξα να τη δω όλη. Έπρεπε οι γυναικείες παρουσίες της εκπομπής να ήταν πιο αποκαλυπτικές για να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του τηλεθεατή.

Anonymous said...

Μεγάλη μετεγγραφή αυτή του βοηθού του Λάλα, Κων/νου Μπογδάνου, από το ραδιόφωνο του Σκάι. Ο λυρικός του λόγος μόνο με αυτόν του Βασίλη Σκουντή μπορεί να συγκριθεί. Μεγάλη στιγμή της χθεσινής εκπομπής του όταν συνομίλησε με τον καθαρευουσιάνο Ηλία Καβαλλιέρο, τον θαυμαστή του Ανδρέα Παπανδρέου και δημοσιογράφο της Ελ. Ώρας, των Νέων Ανθρώπων και της Αυριανής (αλλά και περιπτερά σε κεντρικό περίπτερο της Νέας Φιλαδελφείας...).

Anonymous said...

ΤΟΥ ΦΩΝΑΞΑΝ "ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ" ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΡΥΦΤΗΚΕ!

Ο Γιώργος Αυτιάς βρέθηκε εκτός προγράμματος-αν θέλουμε, το πιστεύουμε-σε δρόμο της Κέρκυρας, που είχε λαϊκή αγορά.
Κάποιος-προφανώς προβοκάτορας-του φώναξε, μόλις τον είδε "γιαούρτια!" .
Ο Γιώργος, νομίζοντας πως ήδη πέφτουν, έγειρε αριστερά το κεφάλι του και σήκωσε το δεξί χέρι στο ύψος του προσώπου, για να προφυλαχτεί. Τα... γιαούρτια, δεν έπεσαν βέβαια, αλλά ο Αυτιάς, για κάθε ενδεχόμενο-κι έχοντας στο μυαλό του, τον Πρετεντέρη- έτρεξε να κρυφτεί σε παρακείμενο κατάστημα, που, κατά τραγική ειρωνεία, πουλούσε γιαούρτια!
Τον "απελευθέρωσε" , λίγο αργότερα, περιπολικό της Άμεσης Δράσης...

Anonymous said...

Τα ελληνικά ενός συγγραφέα:

AlexisStamatis Alexis Stamatis
Ενας γιατρός του πατέρα μου έλεγε πως απο μια ηλκία και μετ αόλοι είμαστε συνομίληκοι

Anonymous said...

Και ο βαψομαλλιάς και μεγάλος Έλληνας Σάββας Καλεντερίδης στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας; Το κόμμα αυτό φαίνεται ότι ετοιμάζει κοσμογονικές αλλαγές για τον Λαό και την Πατρίδα.

Anonymous said...

Είχαμε χάσει για λίγο τον Γρηγόρη Σακκά από την Επανομή, αλλά επανήλθε στους ουσιαστικούς διαλόγους με τον Νίκο.

BEAREPANOMI GRIGORIS SAKKAS
@NChatzinikolaou ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΙΚΟ

Nikos Chatzinikolaou
@NChatzinikolaou Nikos Chatzinikolaou
@BEAREPANOMI Γεια σου φίλε!

Anonymous said...

Ο δάσκαλος από την Επανομή ανησυχεί για την πορεία των εξελίξεων. Και αντιδρά:

GRIGORIS SAKKAS
@BEAREPANOMI GRIGORIS SAKKAS
@NChatzinikolaou ΝΙΚΟ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑΤΠ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Anonymous said...

ΚΚΕ αλλαγή απο την επανομή

Anonymous said...

http://twitter.com/#!/GiaOnoma

Anonymous said...

Πώς σας φάνηκε η κωλοτούμπα του κουρδιστού;

Anonymous said...

Ο Κοντοκώστας σκέφτηκε. Σκέφτηκε πολύ και βρήκε τελικά τη λύση του Ελληνικού προβλήματος.

George E Kontokostas
@GEKontokostas George E Kontokostas
@NChatzinikolaou Xρειαζεται ένας ηγετης που θα εμπνευσει και θα αφουγκραστεί τον κόσμο.

Αυτό ακριβώς.

Anonymous said...

Αυτό που μ' αρέσει εδώ μέσα, είναι ότι αφού πολλοί σχολιαστές σκυλόβρισαν το twitter ως το κατεξοχήν μέσο έκφρασης κοινοτοπιών, εξυπνακισμού και μπουρδολογίας, τσουπ! να σου όλοι με λογαριασμό στο twitter τουϊτάροντας κάθε τρεις και λίγο. Τι να πει κανείς.. Τα ανθρώπων δοξάσματα παίδων αθύρματα

Anonymous said...

O Τηλέμαχος Χυτήρης νιώθει βαθιά πικραμένος μετά την εκπαραθύρωσή του από την κυβέρνηση. Πίστευε ότι έκανε σωστούς χειρισμούς στα ζητήματα των μέσων ενημέρωσης και ότι του άξιζε και με το παραπάνω η θέση του υφυπουργού. Όμως πάντα πίσω από μια δυσάρεστη διάσταση κρύβεται και μια ευχάριστη. Έτσι ο συμπαθέστατος Τηλέμαχος διδίδει ότι τώρα θα μπορέσει να αφιερώσει ολάκερο τον χρόνο του στην ποίηση. Υπόσχεση ή απειλή?

Anonymous said...

Σιγά σιγά αρχίζουν οι επιστροφές._

Αύριο ο Γιάννης Παπαγιάννης αναλαμβάνει τα ηνία του Αποκαλυπτικού Δελτίου. Ήταν καιρός γιατί μας ταλαιπώρησε ο παρουσιαστής - απόστρατος αξιωματικός κ. Αντώνης.

Την άλλη Δευτέρα στη γνώριμη ώρα του στις 10:03 ο Νίκος Χατζηνικολάου μπροστά στα μικρόφωνα του αγαπημένου σταθμού όλων των Ελλήνων.

Και την μεθεπόμενη Δευτέρα ο ίδιος παρουσιαστής επιστρέφει στην παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων που τόσο μας έλειψε.

Τέλος, το ερχόμενο Σάββατο αναλαμβάνει καθήκοντα και ο Στέφανος Χίος. Αν και υποστηρίζει ότι δεν πληρώνεται καλά από τον επιχειρηματία Κουρή, ο κ. Χίος θα αναλάβει την διαπόμπευση κάθε έμβιου όντος αυτής της χώρας.

Anonymous said...

το Πρόσωπο με Πρόσωπο;

Anonymous said...

Αν και δεν πολυκαταλαβαίνω τη μανούρα της δημιουργίας τουϊτολογαριασμών, μπορώ έστω και λίγο να την κατανοήσω ως μια προσπάθεια εντοπισμού "ωραίων ανθρώπων", δηλαδή ξυπνιτζήδων τύπου Χωμενίδη, που τους πρέπει το ανάλογο δούλεμα. Και εδώ σημειώνω ένα μεγάλο φάουλ προς τους σχολιαστές του blog που έχουν ανοίξει τουϊτολογαριασμό. Τον ανοίξατε που τον ανοίξατε ρε παιδιά, κάντε τον να πιάσει τόπο. Υπάρχουν και χειρότεροι από τον βλαχοπουράκια. Κυκλοφορεί στο twitter ταλεντάκι όλα τα λεφτά που ακούει στο όνομα Domianos και είναι φίλος της Μυρσίνης Λοίζου. Όχι μόνο άμεση δημοκρατία, αγάπη, ειρήνη και καλλιτεχνία, αλλά και υπερβολικός εξυπνακισμός. Στα δύο tweets το ένα είναι ξυπνητζίδικο και εξυπηρετεί λόγους εντυπωσιασμού. Πάρε κόσμε-πέντε κρίκοι ένα τάληρο. Παρακαλείσθε να τον πάρετε πίπα-κώλο όπως του πρέπει. θα μείνω υπόχρεος. Ειδικά ο κος Pronunciator που το χει....

Anonymous said...

11:39 αν πάει τελικά και ο Τράγκας σχολιαστής στο Αποκαλυπτικό εκτός από το Χωρίς Αναισθητικό που θα ξεκινήσει από Σεπτέμβριο στο περιστεριώτικο κανάλι, το κακό είναι ότι η Τάνια θα αναγκαστεί να μιλάει λιγότερο. Αν μείνει βέβαια γιατί δεν το βλεπω΄/

Anonymous said...

"Φέτος είμαι για μεγάλα πράγματα"

Ποιος το είπε σε κεντρικό καφενείο των Αθηνών; Ποιος άλλος από τον Νίκο Αναστόπουλο

Anonymous said...

Από μικρή ασχολούνταν με την κολύμβηση σε επίπεδο πρωταθλητισμού, όμως λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή της στη θάλασσα. Ο λόγος για την Χριστίνα Παππά, η οποία το μεσημέρι της Πέμπτης κολυμπούσε στην παραλία του Μυλοπόταμου, στο Πήλιο.

Ξαφνικά ένα τεράστιο κύμα την χτύπησε και την πέταξε με δύναμη σε βράχο. Η Χριστίνα έχασε τις αισθήσεις της και ένας λουόμενος που βρίσκονταν δίπλα της την έβγαλε στην ακτή. Εκείνη από το σοκ... έψελνε!

Η γνωστή ηθοποιός γλίτωσε με εκδορές και αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες και συνήλθε από το σοκ, ζήτησε να πάει σε μία εκκλησία να ανάψει ένα κερί.Πράγμα που έγινε και έτσι όλα επέστρεψαν στον παλιό καλό ρυθμό τους.

Anonymous said...

O μουσικός καλλιτέχνης Σ.Κ. έχει ροπή προς τα μεράκια. Σε αυτό το πλαίσιο κυνηγάει εδώ και καιρό τον αοιδό Κ.Μ. αλλά εκείνος αντί να του κάτσει, του κάνει νάζια. Έτσι ο Σ.Κ. έχει βαλαντώσει στο κλάμα, αφού τον θέλει, αφού τον ποθεί.
Σ.Κ., την κατσαρόλα!

Anonymous said...

O δημοσιογράφος κ. Ανταίος Χρυσοστομίδης διατηρεί (ομού μετά της συναδέλφου του των ΝΕΩΝ κυρίας Μικέλας Χαρτουλάρη) στο κρατικό κανάλι εκπομπή βιβλίου με συνεντεύξεις ξένων συγγραφέων. Η εκπομπή δεν βλέπεται βέβαια, μεταξύ άλλων και λόγω της αδυναμίας των δύο δημοσιογράφων να ολοκληρώσουν μια συζήτηση με τον κάθε φορά παρουσιαζόμενο συγγραφέα σε γλώσσα άλλη από την ελληνική. Εντύπωση κάνει το ότι οι περισσότεροι παρουσιαζόμενοι συγγραφείς εκδίδονται εν Ελλάδι από τον εκδοτικό οίκο Καστανιώτη. Το γεγονός ότι ο κ. Ανταίος Χρυσοστομίδης είναι και υπάλληλος του συγκεκριμένου εκδοτικού οίκου πρέπει μάλλον να θεωρηθεί ως κάτι το συμπτωματικό.

Anonymous said...

O Mάνος Καρμίρης τα λέει έξω από τα δόντια.

Πριν από...20 και βάλε χρόνια, από ραδιοφώνου, ανεφέρθην εις τα εικόνας-φωτογραφίας του θέρους, μεταξύ των οποίων εικόνων είναι και τα αρκούντως γυμνά-εκτεθειμένα γυναικεία πόδια.
Νυχάκια...ποικιλόχρωμα με διάφορα γκιρντάνια επί των νυχιών και επειδή κάποιος διεστραμμένος έφτιαξε όοολων των ειδών τα χρώματα, τα ζωντόβολα αι γυναίκαι, έβαψάν τα, με χρώμα π.χ. κιτρινοπράσινο, ως τα αρρωστημμένα νύχια που έχουν αρχίσει και σαπίζουν με πύον από την μέσα μεριά.
Α, αι πτέρναι; Εκεί κι αν είναι να εμμετιάζεις(νέα λέξις από την ΕΜΜΕΤΟΣ).
Ακολουθείς γυναίκα προπορευομένη, όπως λέγομεν...την παίρνεις από...πίσω, και σε κάθε της βήμα φόρα παρτίδα η...κατάμαυρη (σ)κατασχισμένη πτέρνα της, αλλά και όσο δύναται να εισχωρήσει το βλέμμα του ακολουθούντος κατάμαυρη πατούσα. Και ερωτώ: Πώς είναι δυνατόν εκεί ψηλά με τακούνι 10 εκατοστών να έχει μαυρίσει, αφού από το σπίτι της μέχρι που την συναντώ δεν έχουν μεσολαβήσει περισσότερον από 300 μέτρα;
Αρα μ' αυτά τα πόδια έπεσε για ύπνο και...δεν θάθελα νάμουν το σινδόνι της αλλά ούτε και το υπόδημά της.
Κατά τα άλλα νομίζει ότι γοητεύει κιόλας...
Μη χέσω...

Anonymous said...

About @katerinazarifi

26,029 Followers

...

Anonymous said...

Πως το εξηγείτε;

http://fimotro.blogspot.com/2011/08/blog-post_9701.html

Anonymous said...

August 21, 2011 10:29 PM

Δηλαδή; Για πες γιατί έχω χάσει επεισόδια

Anonymous said...

Και όμως, παρά τα όσα καταμαρτυρεί ο "φτερνάκιας" 2:40 παραπάνω, υπάρχουν Ελληνίδες με κεφαλαίο Ε που αντιστέκονται και με το παράδειγμά τους αποτελούν φάρο φωτεινό πλέριας Ελληνικής Ομορφιάς!

http://www.sakketosaggelos.gr/Article/967/

Anonymous said...

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον τελευταίο καιρό εμφανίζεται συγχυσμένος αλλά και ικανοποιημένος. Συγχυσμένος γιατί η ευρύτερη οικογένεια των Μητσοτάκηδων βρίσκεται σε έντονο ανακάτωμα εξαιτίας των αντικρουόμενων φιλοδοξιών των τέκνων και αυτή η σύγκρουση χαλάει την οικογενειακή αγαλλίαση αλλά ταυτόχρονα βάζει και κάποια εμποδιάκια στην πολιτική καριέρα του Κυριάκου. Ικανοποιημένος γιατί τελικά φαίνεται να αποδεικνύεται αληθινό αυτό που πολλοί έλεγαν παλιά, αλλά λίγοι το πιστεύαμε: ότι ο Κυριάκος θα είναι ο βασικός συνεχιστής της οικογενειακής δυναστείας στην αφρικάνικη φυλαρχική πολιτική της χώρας μας.

Anonymous said...

11:10 AM, μάλλον πρόκειται για το http://kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=7245

Anonymous said...

Σα να μου φαίνεται πως η Ιωάννα μας έγινε πιο σφιχτή και γυμνασμένη. Άραγε λέτε να ακολουθήσει φωτογράφηση σε περιοδικό;

Anonymous said...

Κάποιος διάβασε το προηγούμενο σχόλιο και έριξε τη διάψευση... http://fimotro.blogspot.com/2011/08/blog-post_9701.html

Anonymous said...

August 22, 2011 3:36 AM

Παπαρογιάννης ρηπόρτιγκ. Ο Σάββας ήταν έτοιμος να κατέβει (ή είναι ακόμη; δε ξέρω) με τον Καρα-τζαζ-φύρερ.

Anonymous said...

12.48 o 11.10 ευχαριστώ

Anonymous said...

Πάντως 12:53 PM για να ζητάει τον τελευταίο καιρό να βγαίνει στις τηλεοράσεις, ο Έλληνας Σάββας κάτι θα έχει στο μυαλό του σε σχέση με εκλογές. Ας μην ξεχνάμε ότι τώρα που διαλύεται το σύμπαν (υποτίθεται) πολλοί έχουν βγει από τις φωλιές τους με σκοπό να αποτελέσουν την διάδοχη κατάσταση αυτών που (υποτίθεται ότι) φεύγουν. Εγώ τον Σάββα θα τον έβρισκα μια χαρά στην ΝΔ και νομίζω ότι είτε εκτεθεί ως βουλευτής είτε όχι θα αξιοποιηθεί από μια ενδεχόμενη κυβέρνηση Αντωνάκη. Του πάει πολύ ο Σάββας.

Anonymous said...

Λογική η σκέψη ότι η υπερπροβολή έχει συνάφεια με τις εκλογές. Απλά η πληροφόρησή μου ήταν για το ΛΑΟΣ, όχι τη ΝΔ.

Anonymous said...

Είναι να απορεί κανείς πώς άντεξε τόσο χρόνια με καρκίνο ο Θέμελης. Τον θυμάμαι πάνω από μια δεκαετία να υποφέρει από τον καρκίνο και όταν τον είχα πρωτοδεί τότε σε ένα τραπέζι είχα τρομάξει: ισχνός, αδύναμος, με ένα σβησμένο σχεδόν υποχρεωτικό χαμόγελο στο πρόσωπο, ίσα-ίσα για να μην τον λυπούνται. Τον Θέμελη τον συναναστρεφόταν και κοινωνικά ο Σημίτης. Άρεσε και στη Δάφνη. Αυτά έβλεπε ο παραγκωνισμένος και λαϊκός φαρμακοτρίφτης Τσουκάτος και ένιωθε στην καρδιά του ένα βέλος.

Anonymous said...

Τί προβλέπετε για τη μετά χρεοκοπία περίοδο; Ποιοί λέτε να είναι οι καινούριοι βουλευτές; Ήδη είπαμε βέβαια τον έναν.

Anonymous said...

Για να αλλάξουμε κλίμα, Βαψ πώς σου φάνηκε η Χέλεν Μίρεν στο remake του Brighton Rock;

Σίγουρα θα πρόσεξες δύο σκηνές, τη μία εκεί που σφουγγαρίζει μετά το σπάσιμο της βιτρίνας και την άλλη εκεί που κάνει τολμηρές προτάσεις στον ηλικιωμένο που τη φλερτάρει...

Anonymous said...

Εγκαταλείπει τον Κάιζερ ο Λίβυος; Και ήταν και ιδρυτικό στέλεχος.

V. said...

4:17 δεν έχω δει, δυστυχώς, το συγκεκριμένο φιλμ, αν και μου αρέσει πολύ η Mirren. Πέραν όλων των άλλων και γιατί είχε δηλώσει κάποτε ότι ξυπνάει πάντοτε πολύ νωρίς, για να κάνει κάθε μέρα πρωινό έρωτα στον άνδρα της...

Anonymous said...

Για καινούργιους βουλευτές θα έλεγα τον Ιπποκράτη τον Σαββούρα. Αλλά νομίζω ότι έχει προσχωρήσει αλλού ο Ιπποκράτης.

Anonymous said...

NChatzinikolaou Nikos Chatzinikolaou
@
@slochaitis Πάλι με περιλαμβανεις σε μήνυμα μαζι με λογαριασμό που δημιουργήθηκε για να με υβριζει...Είναι σαφές ότι δεν υπάρχει σεβασμός.

Anonymous said...

slochaitis Sotiris Lochaitis
@
@NChatzinikolaou ούτε τους ξέρω, ούτε συμφωνώ μαζί τους, αυτό το έχω δείξει

Anonymous said...

Sotiris Lochaitis
@slochaitis Sotiris Lochaitis
@ThePronunciator @GiaOnoma @NChatzinikolaou @NotChajinikolau χαλοου, τραι το φολοου @jonnies_b χε χαβ φαν...!!!

NChatzinikolaou Nikos Chatzinikolaou
@
@slochaitis Πάλι με περιλαμβανεις σε μήνυμα μαζι με λογαριασμό που δημιουργήθηκε για να με υβριζει...Είναι σαφές ότι δεν υπάρχει σεβασμός.

slochaitis Sotiris Lochaitis
@
@NChatzinikolaou ούτε τους ξέρω, ούτε συμφωνώ μαζί τους, αυτό το έχω δείξει

@slochaitis Sotiris Lochaitis
@NChatzinikolaou δεν συμμετέχω σε δυσφήμισεις και ειδικά σε πρόσωπα που εκτιμώ

Nikos Chatzinikolaou
@NChatzinikolaou Nikos Chatzinikolaou
@slochaitis Γελά με τα αστεία τους,αν τα βρίσκεις χαριτωμένα, ,αλλα μην τους βάζεις στο "σπίτι" μου,γιατι με προσβαλλουν συνεχώς και άδικα.

Nikos Chatzinikolaou
@NChatzinikolaou Nikos Chatzinikolaou
@slochaitis Είναι στοιχειώδης σεβασμός του συνομιλητή.Δεν θα σου άρεσε αν εκανα το ίδιο σε σένα.

Sotiris Lochaitis
@slochaitis Sotiris Lochaitis
@NChatzinikolaou έχεις δίκιο, δεν έγινε από πρόθεση, όλα καλά !!!

Nikos Chatzinikolaou
@NChatzinikolaou Nikos Chatzinikolaou
@slochaitis Εντάξει Σωτηρη

Anonymous said...

Άντρας με πολύ μακριά παντελόνια ο Σωτήρης. Κανονικός Έλληνας δηλαδή.

Anonymous said...

VickyKaya_ Vicky Kaya
Skeftomai edo k meres na kopso ta mallia mou...eseis ti lete?
25 minutes ago
in reply to ↑
Sotiris Lochaitis
@slochaitis Sotiris Lochaitis
@VickyKaya_ όχι

Μέσα σε όλα ο Σωτήρης.

Anonymous said...

NChatzinikolaou Nikos Chatzinikolaou
@
@hellasf1 Επίσης τον βαψομαλλια τον θεωρώ...απόλυτο ξεφτίλα!

Anonymous said...

Domianos Yiorgos D
Βρε, ό,τι κάνουν στον Καντάφι, το κάνουν και σε εμάς. Απλά εδώ το κάνουν με πιο σικ τρόπο.

Anonymous said...

http://twitter.com/#!/tasoskourakis

Anonymous said...

Ένα αποφασιστικό ρετουσάρισμα έγινε και στο logo του κόμματος που ακούει στο όνομα Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός. Το λογότυπο θυμίζει πολύ το αντίστοιχο νέο -παιδικής ή καθυστερημένης αισθητικής- της ΝΔ. Ο ορθόδοξος σταυρός έχει υποχωρήσει και εμφανίζεται φλουταρισμένος, ενώ μια μοντέρνα, πρωτοποριακή εκδοχή της λέξης "Λαός" φιγουράρει σε πρώτο πλάνο.
Όλη αυτή η καινουργής βιτρίνα έρχεται πολύ ταιριστά να δέσει με τον Κώστα Κιλτίδη, την Μαρία Σόκαλη, τον Αστέριο Ροντούλη, τον ποδοσφαιριστή Γεώργιο Ανατολάκη και τα άλλα ικανότατα και σοβαρότατα στελέχη του σοβαρότατου αυτού κόμματος.

Anonymous said...

https://twitter.com/#!/Mithrida

Anonymous said...

Πάντα με δυνατά και πρωτότυπα πρωτοσέλιδα ο μάστορας της δημοσιογραφίας Γρηγόρης Μιχαλόπουλος (ή "Μιχαλόπλος", όπως προφέρει ο ίδιος το επίθετό του)

http://news247.gr/newspapers/Afternoon/eleftheri_ora/eleytherh_wra.1337798.html

Anonymous said...

Λίγα πράματα το Αποκαλυπτικό Δελτίο εχθές το βράδυ./Κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Να δούμε απόψε, θα προκύψει κάτι συναρπαστικό ή θα κλείσουμε τα μάτια από τη νύστα?

Anonymous said...

@anonlgrisback @NChatzinikolaou Τώρα δα ανέφερε η @Cyberela ότι ο Έλληνας φύρερ βγήκε στο Alter. Ποιος είναι; Ο Μιχαλολιάκος; Ο Καρατζαφύρερ; Ο Πλεύρης;

@NChatzinikolaou @ @anonlgrisback Δεν διευθυνω το ΑΛΤΕΡ.

anonlgrisback AnonLegionGR is BACK
@NChatzinikolaou Ρε συ! Δεν είπαμε δε δίνουμε βήμα σε φασίστες και ναζί;

@NChatzinikolaou
@ @anonlgrisback Δεν καταλαβαίνω τι λες.

@anonlgrisback και το ρε συ αλλου.Οχι σε μένα.Σε μενα θα μιλάς όπως σου μιλώ.Με σεβασμό.


@anonlgrisback
@NChatzinikolaou ΟΚ, τότε σκέτο Νίκο. Άκου, έχει δοθεί υπερβολικά πολλές φορές βήμα στους ρατσιστές. Έλεος πια! Δε θέλω να βλέπω TV γι'αυτό.

@NChatzinikolaou
@anonlgrisback Είμαι σε αδεια.Δεν ξέρω καν σε τι αναφερεσαι.Και μαλλον ούτε εσυ.

@NChatzinikolaou
@anonlgrisback Δεν διευθυνω το ΑΛΤΕΡ.

Anonymous said...

Βουλή. Τρίτη 23 Αυγούστου. Συζήτηση για την παιδεία. "Η σημερινή συζήτηση θα ολοκληρωθεί στις [sic] μία τα ξημερώματα" είπε ο γραμματιζούμενος προεδρεύων. Ποιος ήταν; Μα ποιος άλλος από τον προοδευτικό (και γι αυτό εγγράμματο)Τάσο Κουράκη.

Anonymous said...

Δεν πιστεύω να έκανε τέτοιο λάθος ο Κουράκης. Είναι καθηγητής πανεπιστημίου και ποιητής.

Anonymous said...

Μπούλης ξεμπούλης, αξίζει ένα μπράβο στον Κούλη τον Μητσοτάκη. Απέδειξε με την τοποθέτησή σου για το νομοσχέδιο της Διαμαντοπούλου ότι είναι ο μόνος βουλευτής αυτού του υπέροχου κόμματος της ΝΔ που φοράει παντελόνια.

Anonymous said...

Το να ακούς τον Άρη τον Σπηλιωτόπουλο να σου μιλάει για την παιδεία είναι σαν να ακούς τον Γιώργο τον Τσαλίκη να σου μιλάει για την όπερα.

Anonymous said...

O Σεραφείμ Κοτρώτσος προβλέπει από Σεπτέμβρη "καυτό" φθινόπωρο. Για να το λέει ο Σεραφείμ έτσι πρέπει να είναι.

«Oldest ‹Older   1601 – 1800 of 2099   Newer› Newest»