Saturday, June 18, 2011

Reshuffle special: Η ώρα του Παντελή…



Η Πέμπτη 16 Ιουνίου δεν ήταν σαν μια οποιαδήποτε ημέρα… Γιατί ο Οικονόμου Παντελής είχε ήδη λάβει τα μηνύματά του. Στον επερχόμενο ανασχηματισμό μπορεί και να έμπαινε στην κυβέρνηση! Ένα όνειρο ζωής ίσως να γινόταν πραγματικότητα – για τον Παντελή και την Ελλάδα. Από τα ξημερώματα της Πέμπτης, ο εκνευρισμός του Παντελή ήταν έκδηλος. Θα πήγαιναν όλα καλά ή στο τέλος κάτι θα σκάλωνε, ως συνήθως, και η αποτυχία θα χτύπαγε, για μια ακόμη φορά, με γδούπο, την πόρτα του φιλόδοξου πολιτευόμενου; Ο Παντελής ήθελε να γίνει ισχυρός, πολύ ισχυρός. Και πίστευε ότι διέθετε τα κατάλληλα όπλα. «Τα όπλα θα μας κάνουν ισχυρούς· το βούτυρο θα μας κάνει απλώς χονδρούς», έλεγε ο στρατάρχης Hermann Göring. Ο Παντελής, όμως, είχε στο δισάκι του και όπλα – πολιτικά όπλα – σπουδαία (λόγο, γνώση, κύρος – κυρίως το τελευταίο), αλλά και βούτυρο – εξ ου και το τόσο πάχος και λίπος που συσσώρευσε τα τελευταία χρόνια (ειδικά στο στομάχι, στο στήθος και στην περιφέρεια). Ολόκληρη την Πέμπτη ο Παντελής ήταν στο τηλέφωνο. Θα γινόταν τελικά υπουργός; Πληροφορίες, εκτιμήσεις, φόβοι μήπως μια καραμπόλα θα τον έβγαζε, όπως τόσες και τόσες φορές, εκτός πλάνων. Γιατί είχε αποτύχει πάμπολες φορές στην πολιτική του πορεία (ας αφήσουμε την προσωπική) ο Παντελής. Πίστευε, όμως, ότι τώρα ίσως να ήλθε, επιτέλους, η ώρα του…

 

Η Πέμπτη κύλαγε, αργά, βασανιστικά για τον Παντελή. Πολλοί παρατήρησαν την ημέρα εκείνη έναν αφηρημένο Παντελή. Έναν Παντελή κλεισμένο στις σκέψεις του, αναμετρώμενο – νοερώς για την ώρα – με το βάρος από την συνειδητοποίηση των ιστορικών του ευθυνών. Σκέψεις… Σκέψεις πολλές γέμιζαν το κεφάλι – αυτό το τεράστιο παραλληλόγραμμο κεφάλι – του βορειοηπειρώτη πολιτευόμενου. Αν γινόταν τελικά υπουργός, πώς θα τα έβγαζε πέρα με τις βαρύγδουπες αντιμνημονιακές του δηλώσεις; («Να βγούμε από το Μνημόνιο μια ώρα αρχύτερα: γίνεται!»)

 

Το βράδυ, στο ζεστό σπιτικό του, ο Παντελής δεν μπορούσε να κλείσει μάτι. Μέχρι που έλαβε τηλεφώνημα. Θα γινόταν τελικά υπουργός! Αναπληρωματικός υπουργός βέβαια, αλλά πάντως υπουργός. Το όνειρο ζωής θα γινόταν πραγματικότητα! Από εκείνη τη στιγμή ήδη, οι ευθύνες έδειχναν να βαραίνουν κι άλλο τον ήδη υπέρβαρο πολιτευτή. Τις προχωρημένες εκείνες ώρες ο Παντελής ένιωσε όπως δεν είχε ποτέ άλλοτε νιώσει. Έκανε στη σύζυγό του έναν έρωτα  δυνατό, απεγνωσμένο – έναν έρωτα Ελληνικό· έναν έρωτα εκτονωτικό, με πρωτόγνωρη ένταση, σαν να μην υπήρχε αύριο. «Είχα καιρό να σε δω έτσι Παντελή…», θα του ψιθυρίσει. Ο Παντελής κατηύθυνε με αποφασιστικότητα (και ίσως κάποια αυταρέσκεια) τη ματιά του και το χέρι του κάτω από το ύψος του αφαλού, κάνοντας μια στερεωτική κίνηση αυτοπεποίθησης. Η υπερένταση  δεν τον άφηνε να κλείσει μάτι. Σκεφτόταν τον εαυτό του υπουργό – έστω και αναπληρωτή. Βγήκε στο μπαλκόνι. Ο σοσιαλιστής Παντελής, σε ραντεβού με το πεπρωμένο του, κοίταξε το φεγγάρι. Όχι τυχαία, το έβλεπε πράσινο. «Ένα φεγγάρι πράσινο, μεγάλο, που λάμπει μες στη νύχτα – τίποτ’ άλλο» (για να θυμηθούμε και τον Λαπαθιώτη). Ο ύπνος έκλεισε τα βλέφαρα του Παντελή μόλις τις πρώτες πρωινές ώρες – για λίγα μόλις λεπτά. Σαν ελατήριο πετάχτηκε από το κρεβάτι, γύρω στις 5 το πρωί, ο μέλλων αναπληρωματικός υπουργός, συναισθανόμενος την κρισιμότητα των στιγμών, το βάρος της ευθύνης. Ζήτησε αποφασιστικά από τη σύζυγό του να τον ετοιμάσει για την μεγάλη αναμέτρηση με την Ιστορία: «Ειρήνη, φέρε μου το μπλε κοστούμι το καλό, το γαλάζιο πουκάμισο το καινούριο κι εκείνη τη μπλε ελεκτρίκ γραβάτα την επίσημη. Και που’ σαι. Κι ένα σώβρακο. Καθαρό». 

 

Τόσος κόπος, τόση γελοιοποίηση, τόσος εξευτελισμός (συνήθως απαραίτητα όλα αυτά στην πολιτική) έπιανε επιτέλους τόπο. Ο Παντελής, από χαμηλής εμβέλειας πολιτευτής, θαμών περιθωριακών τηλεοπτικών καναλιών και γυρολόγος διαφόρων γραφείων επιχειρηματιών για οικονομική στήριξη (χαρτζιλικάκι), γινόταν υπουργός. Ένα όνειρο ζωής ελάμβανε σάρκα και οστά. Το ρολόι της Ιστορίας έδειχνε ώρα Παντελή! 

 

Αφού πλύθηκε, ντύθηκε και καθάρισε τα’ αυτιά του (πολύ κερί πάνω στις μπατονέτες), τηλεφώνησε, για να μεταφέρει τα χαρμόσυνα νέα, στην Βάσω Τσόνογλου, την αχώριστη σύντροφό του στη βουλή. «Σαν έτοιμος από καιρό» ο Παντελής κατευθύνθηκε προς το Προεδρικό Μέγαρο για την ορκωμοσία, κάνοντας σκέψεις και σχεδιασμούς για τις πρώτες δηλώσεις του, για το πόσο αγέρωχα θα βάδιζε μπροστά στις κάμερες, για τις δέουσες πόζες… Στη Βουλή περίμενε με υπομονή τη σειρά του για να προβεί σε δηλώσεις ενώπιον των καμερών. Ο Παντελής, με χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και υπερκινητικός σαν να τον γαργαλάνε σε ευαίσθητα μέρη, σόλαρε μπροστά στις κάμερες, στιγματισμένος, όμως, από ένα ασυγχώρητο αισθητικό και επικοινωνιακό faux pas: προέβη στις βαρυσήμαντες δηλώσεις του φορώντας, με υπέροχα κουτσαβακίστικο στυλ, μαύρα γυαλιά ηλίου (Ray-Ban), προσθέτοντας έτσι (ακόμη) μία έντονη πινελιά γραφικότητας στο όλο, ήδη γραφικότατο, θέαμα. 

 

Οι δημοσιογράφοι και το κοινό που παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα τις δηλώσεις του αναπληρωματικού υπουργού Παντελή από τις οθόνες είδαν, εξ επόψεως ουσίας, μια από τα ίδια – τον γνωστό και αναλλοίωτο Παντελή, τον ίδιο ελαφρύ και αμετροεπή Παντελή που γνώριζαν εδώ και χρόνια. Οι πιο παρατηρητικοί, όμως, διέκριναν μια ανεπαίσθητη αλλά ουσιαστική διαφορά – όχι στον λόγο, αλλά στην εμφάνιση του νέου αναπληρωματικού υπουργού. Η εδώ και χρόνια πλέον σχεδόν πάλλευκη κόμη του Παντελή είχε παραχωρήσει τη θέση της σε μια ζωηρή στακτόχρουν κόμη (γκρι αρζάν)!  Πράγμα που αποδεικνύει ότι, και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Ιστορία, ακόμα και μεγάλα ζώα, πολιτικά ζώα, σαν τον Παντελή, μπορούν και διατηρούν τις μικρές ανθρώπινες αδυναμίες τους…

/σχετικά άρθρα/
Όταν τολμά ο Παντελής...
Χάρης Πασβαντίδης: το Πράσινο και το Μαύρο

 Παντελής πριν...

Παντελής μετά...

2,099 comments:

1 – 200 of 2099   Newer›   Newest»
Anonymous said...

στακτόχρουν ή σκατόχρουν?

Anonymous said...

Δημ:Θα φορολογήστε τα ρέπος;
Οικονομου:Οχι

Anonymous said...

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=2146119256048&set=a.2146118896039.2129939.1338284623&type=1&ref=nf

Anonymous said...

Ο κυρ Παντελής συμβολίζει την ουσία της ψυχής του Έλληνα πολιτικού:

Φαντασμένος, εξυπνάκιας, γραφικός, ξερόλας, ανεπαρκής, κωλοτούμπας. Του Έλληνα πολιτικού είπα κατά λάθος. Του Έλληνα σκέτο θα ήταν πιο σωστή διατύπωση.

Anonymous said...

Άρα μπορούμε να μιλάμε και για τον Ερωτικό Παντελή.

Anonymous said...

Προσωπικά πιστεύω ότι ο Παντελής Οικονόμου πρέπει μάλλον να είναι οριακά ανώτερος από τον άλλο μεγάλο Οικονόμου της Βουλής, τον Βασίλη τον εποχούμενο στο Άρμα Πολιτών.Κάτι είναι και αυτό.

Anonymous said...

Οι χρυσές εφαιδρείες (sic) στα όπλα! Μία άλλη μεγάλη μορφή του ανεξάντλητου πολιτικού (αχεμ) θιάσου μας βαδίζει τον ρόλο του πεπρωμένου του με μαλλί γκρι σουρί και ουχί γκρί αρζάν, το μόνο σημείο που θα διαφωνήσω με αυτό το spot-on πορτρέτο/αφιέρωμα στον τετράκις μέγιστο Παντελεήμονα. Μπράβο Βαψ, you made us proud!

ΥΓ. όποιος βρεί ποιός είχε πει το "χρησιμοποιώ ηλιθίους γιά να σας εξευτελίσω" κερδίζει αυθεντικό ζεύγος Ray-Ban μαϊμού (καθρέπτη) αρίστης ποιότητος.

Anonymous said...

ο ανδρεας;

Anonymous said...

Ο Καραμανλής

Anonymous said...

Με έχει συγκινήσει ο Παντελής Οικονόμου. Το λέω και το υπογράφω. Δεν ξέρω τι προτιμώ. Παντελή αγορεύοντα στη βουλή ή Παντελή πανελίστα? Όπως και να έχει, πρόκειται αναφίβολα για μια μεγάλη αξία. Το άστρο του αδικημένου Παντελή έπρεπε να έχει λάμψει νωρίτερα. Αν αυτό είχε συμβεί, μάλλον δεν θα βρισκόμασταν στην σημερινή παρακμή. Ακόμη και έτσι όμως υπάρχει ελπίδα. Έλα Παντελή. Δείξε μας τι αξίζεις! Και αξίζεις σίγουρα πολλά!!

Anonymous said...

Μήπως το είπε ο σύζυγος της Δέσποινας;

Anonymous said...

Ειλικρινά δεν ξέρω με τι να χαρώ περισσότερο, με την υπουργοποίηση του Παντελή ή με την περίλαμπρη νίκη της elianoulas που έχασε μεν μερικούς followers στο twitter, εκπλήρωσε όμως ένα (μικροαστικό) όνειρο ζωής, αυτό της δωρεάν φιλοξενίας το επόμενο σ/κ σε σουϊτα του ιστορικού Ποσειδωνίου των Σπετσών. Τους ενώνει η χρήση της εκούσιας ή ακούσιας γελοιοποίησης και ανεπτυγμένων τεχνικών επαιτείας προς εκπλήρωση του ευγενούς στόχου τους. Ως καλοί άνθρωποι χαιρόμαστε γιά λογαρισαμό αμφοτέρων.

Anonymous said...

Ακολουθεί βαρυσήμαντη πολιτική δήλωση Χρήστου Παπουτσή:

"Ο πρωθυπουργός έχει ισχυρή λαϊκή εντολή και αρραγή κοινοβουλευτική πλειοψηφία και όλοι μας έχουμε αναλάβει από κοινού την ευθύνη προς την ελληνική κοινωνία. Ο πρωθυπουργός έβαζε και θα βάζει πάντα τα συμφέροντα της χώρας και του λαού πάνω από όλα. Το παρελθόν των Ιουλιανών έχει δώσει διδάγματα σε όλους. Οι παραιτηθέντες και όσοι αποστασιοποιήθηκαν από το ΠΑΣΟΚ βρήκαν απέναντί τους τα αντανακλαστικά της ισχυρής παραταξιακής συνείδησης του κόμματος"...

Από το 1977 ΠΑΣΟΚ said...

Ψηφίζω ΠΑΣΟΚ από το 1977, την πρώτη φορά πουείχα δικαίωμα ψήφου, μέχρι σήμερα, σταθερά και αταλάντευτα. Ανδρέα, Σημίτη, των Γιώργο τώρα και όποιον άλλον γίνει αρχηγός. Είμαι ΠΑΣΟΚ, αν και έχω και τις ενστάσεις μου. Δεν είμαι προσωπολάτρης. Ομολογώ όμως ότι χρειαζόμαστε στο κόμμα νέο αίμα. Πιστεύω ότι ο Παντελής ο Οικονόμου αν πετύχει στα καθήκοντά του βάζει δυνατή υποψηφιότητα για μεγάλα πράγματα και για την μετά τον Γιώργο εποχή. Ξέρω, σε κάποιους αυτό μπορεί να φαίνεται παράλογο. Πιστέψτε όμως ότι είναι πολύ πιθανό. Παντελή μη μας απογοητεύσεις.

Anonymous said...

Σκληρά αντιπολιτευτικός απόψε ο Στέφανος.

Γιαννάκη ακούς ;;

Anonymous said...

Πράγματι το είπε ο σύζυγος της Δέσποινας, Ντέμης Νικολαϊδης. Κερδίζει ο 8:56.

Anonymous said...

Ο Βρυώνης του έξτρα το είπε.

Anonymous said...

ο εθνάρχης παπαδόπουλος το είπε. φέρε τα ρεϊμπαν τώρα. Μαμούχαλος.

Anonymous said...

Χοντρός γκαφαδόρος ο Παντελής με αυτή την κουτοπονηριά του να προσπαθήσει να κρύψει από τα ηλεκτρονικά αρχεία του με τρόπο βλάχικο, χωριάτικο τις παλιές του απόψεις. Α ρε Παντελή. Γεννημένος βλάχος είσαι. Άρχισες τις κουτοπονηριές και τις γκάφες ακόμα δεν ανέλαβες. Γκαφαδόρε Παντελή.

Anonymous said...

Θέλω να διαψεύσω κατηγορηματικά την κατηγορία ότι ο Παντελής Οικονόμου τελούσε χρόνια ολόκληρα και τελεί υπό την προστασία της οικογένειας Βαρδινογιάννη.
Τέρμα οι συκοφαντίες εναντίον του Παντελή.

Anonymous said...

Αν πράγματι στηρίζουν τον Παντελή καλοί κάλοι είναι και αυτοί.

Anonymous said...

Ο Παντελής Οικονόμου αποτελεί κάτι μάλλον σπάνιο στο Ελληνικό πολιτικό στερέωμα. Έχει καταφέρει να εκφράζει με επιτυχία και τους παραδοσιακούς και τους νεωτεριστές. Γιατί και ο ίδιος είναι και παραδοσιακός σοσιαλιστής και νεωτεριστής. Αυτό θαυμάζουμε στον Παντελή. Πατάει με εμφανή επιτυχία σε δύο βάρκες. Είμαστε σίγουροι ότι θα καταφέρει να ισορροπήσει και δεν θα πέσει τελικά μέσα.

Anonymous said...

Αφήστε ήσυχο τον Παντελή. Ξέρει να κάνει τη δουλειά που ανέλαβε και την ξέρει καλά. Περισσότερους Παντελήδες χρειάζεται αυτή η κυβέρνηση και αυτή η χώρα.

Παντελεημονίτες Α Αθήνας said...

Όποιος πειράξει τον Παντελή, θα έχει να κάνει μαζί μας. Και η εκδίκησή μας θα είναι μια εκδίκηση που δεν θα έχετε ματαδεί..

Anonymous said...

Καλέ θα μας πονέσετεε;

Anonymous said...

Κάτι που εμένα μου έχει κάνει εντύπωση στην περίπτωση Π. Οικονόμου είναι η εξέλιξή του στα ενδυματολογικά. Τον θυμάμαι στις παλιές συνεδριάσεις του Πασόκ με άχαρα κοντομάνικα πουκάμισα, κάτι παλιοπαντέλονα κτλπ. Με τα χρόνια ο Οικονόμου έγινε κανονικό φιγουρίνι. Έτσι μαθαίνεται ο σοσιαλισμός.

Anonymous said...

Ναι, ρωτήστε επίσης τον Άκη.

Anonymous said...

Πετυχαίνω τον Παντελή πολύ συχνά στο κέντρο. Πάντα ευγενικός απέναντι στους απλούς ανθρώπους έχει μια ζεστή καλημέρα η καλησπέρα για όλους. Ευτυχώς που υπάρχει ο Παντελής και έτσι αποκλείεται να πούμε καληνύχτα Ελλάδα.

Anonymous said...

Εγώ πιστεύω στον Παντελή. Μια φορά που πήγα να σκοντάψω είπα "Παντελή βόηθα με" και δε σκόνταψα. Μια άλλη φορά πήγα να κάψω το σουφλέ αλλά ο Παντελής εμφανίστηκε σε όραμα και μου είπε να σβήσω τον φούρνο.

Παντελή, σε ευχαριστώ.

Anonymous said...

Πολύπλευρη και πλουραλιστική τελικά η πολιτική και κοινωνική συνεισφορά του Παντελή στο συλλογικό και ατομικό καλό.

Anonymous said...

πολύ μεγάλο κεφάλι

Αρχοντούλα said...

Το κείμενο επιβεβαιώνει την εντύπωσή μου ότι ο Παντελής είναι πολύ θερμός άνδρας, όπως και ο άλλος βορειοηπειρώτης φίλος μας, ο Ξυνόγαλος. Μάλλον είναι τα ηπειρώτικα νερά, κι ότι δεν πίνουν εβαπορέ.

Anonymous said...

μέγα κεφάλαιο για τον τόπο

Anonymous said...

Σίγουρα μεγάλο κεφάλι. Τουλάχιστον από άποψη περιεχομένου.

Anonymous said...

ωρε τι κεφάλα είναι ετούτη. δίπλα του ο τζέφρυ μοιάζει να εχει ένα κεφαλάκι τοσο δα

Anonymous said...

και να φανταστεί κανείς ότι η κεφάλα αυτή θα βάλει τους κεφαλικούς φόρους

Anonymous said...

κεφάλ αττατούρκ

Anonymous said...

τη στιγμή αυτή ακούω the man whose head expanded τυχαίο?

Anonymous said...

Abhorrent. Such a vicious attack on a true gentleman.

John Anastasi

Anonymous said...

H Φ. που εργαζόταν ως ιδιαιτέρα μεγαλοστελέχους του ΠΑΣΟΚ είχε ερωτευθεί σφοδρά τον Παντελή. Αντιμετώπιζε τη δική μου έκπληξη με μεγάλη έκπληξη. Κάθε απλός τυπικός χαιρετισμός εκ μέρους του Παντελή ήταν ικανός να αυξήσει τους κτύπους της καρδιάς της 28ρονης τότε Φ.
De gustibus non est disputandum!

Anonymous said...

disputanum

Anonymous said...

A true gentleman, indeed.

Anonymous said...

7:39 δε το θυμάσαι καλά, ανάποδα ήταν. Είχε πει ο Ανδρέας τότε "δε θα φορολογήσουμε τα repos" κι ο Παντελής είχε πει "τα repos θα φορολογηθούν". Αυτή του την ειλικρίνεια, γιατί τα repos φορολογήθηκαν, την πλήρωσε ο Παντελής με κατάψυξη για πολλά χρόνια. Γι΄αυτό έσπευσε τώρα, όπως λέει ο 11:13 να αλλάξει θέσεις. Έμαθε.

Anonymous said...

Ο 11.22 έχει δίκιο. Η κριτική προς τον Παντελή δεν είναι ο πολιτικαντισμός του. Αυτόν τον έχουν σε γενικές γραμμές όλοι, αν θέλουν να κάνουν καριέρα, ειδικά όταν έχουν να κάνουν με λαούς της δικής μας ποιότητας. Η γελοιότητα του Παντελή εδράζεται στην αναντιστοιχία μεταξύ στόχων και δυνατοτήτων. Αυτό κυρίως διαμορφώνει την φαιδρότητα που τόσο ξεχωριστά χαρακτηρίζει του Παντελή.

Anonymous said...

Παμε παλι:
Δημ:Θα φορολογηστε τα ρεπος;
Οικονομου:Ναι
Εγινε και προεκλογικο σποτακι της Ν.Δ

Anonymous said...

Το περιστατικό με τα repos σημάδεψε τον Παντελή. Τον κυνηγά μέχρι και σήμερα. Έκανε καιρό ο Παντελής να βγει από την κατάψυξη. Αυτός είναι και ο λόγος που πίσω από αυτή την επιτηδευμένη άνεση που εμφανίζει ο Παντελής δημοσίως κρύβεται ένας άνθρωπος φοβισμένος. Πολύ φοβισμένος. Γι αυτό ίσως νιώθει την ανάγκη να παριστάνει συνεχώς τον άνετο. Προεκλογικά τον έλουζε κρύος ιδρώτας μήπως πει κάτι λάθος, μήπως κάνει το χαρακτηριστικό λάθος που θα τον έστελνε οριστικά στον πολιτικό καιάδα. Τελικά τα κατάφερε και εξελέγη. Μπορεί να μην είναι τελικά και κακή περίπτωση. Ο Γιώργος Αυτιάς λ.χ. τον αξιολογεί θετικά. Το ίδιο και ο Γιώργος Βαρεμένος. Μπορεί λοιπόν κάτι να έχει να δώσει και να αποτελέσει την μεγάλη έκπληξη του οικονομικού επιτελείου. Εάν πετύχει, όπως έγραψε κάποιος σχολιαστής και σε προηγούμενο σχόλιο, μην εκπλαγούμε να τον δούμε και σε ακόμα πιο υψηλές θέσεις. Εάν στην μάχη της ηγεσίας ο Βενιζέλος θα έχει χονδρικά την στήριξη και του Παπανδρεϊκού στρατοπέδου έτσι όπως πάνε τα πράγματα, ενδέχεται ο ψημένος πολιτικά και οικονομικά Παντελής να αποτελέσει το αντίπαλο δέος. Η φιλοδοξία του Παντελή, για όσους τον γνωρίζουν, δεν έχει όρια. Μένει να αποδείξει ότι χωρίς όρια είναι και οι ικανότητές του. Οι παντελίδικες ικανότητες πρέπει να αποδειχθούν όμως στην πράξη για να τον εμπιστευθούμε, να τον αγαπήσουμε και να τον στηρίξουμε. Δείξε μας τι αξίζεις Παντελή!

Anonymous said...

Μην λέμε /τώρα και υπερβολές λόγω ευγενείας.
Η ανικανότης του Παντελή είναι παντελής. Το ίδιο και η αστειότης.

Anonymous said...

Δημ:Θα φορολογηστε τα ρεπος
Ναι

Anonymous said...

Ξέρει την οικονομία σε βάθος ο Παντελής. Μπορεί να είναι η μεγάλη έκπληξη αυτού του ανασχηματισμού. Αρκεί να μην τα χάσει από το άγχος και να μπορέσει να βγάλει προς τα έξω όλες τις δυνατότητές του.

Anonymous said...

Πιστεύω ότι και ως διαπραγμετευτής θα είναι καλός ο Παντελής. Με τόσες ώρες πτήσεις σε τηλεοπτικά παράθυρα θα έχει πάρει το κολάι. Αφήστε. Θα δούμε θετικές εκπλήξεις.

Anonymous said...

*διαπραγματευτής

*πτήσης

Anonymous said...

θα φορολογησει τα ρεπο

Anonymous said...

Το πιο αστείο βέβαια θα είναι να μην μακροημερεύσει αυτή η κυβέρνηση και να πέσει πολύ σύντομα, οπότε ο Παντελής θα είναι ο υπουργός των λίγων ημερών. Πολύ ειρωνικό αυτό για έναν τόσο μεγάλο στόχο ζωής.

Anonymous said...

Αχ γραφικέ μου Παντελή
θα σε επιάσω απ' το μαλλί
και θα σου το ξεβάψω.

Φιλοδοξία έχεις πολλή
και μου τη δίνεις πια πολύ
γι αυτό και θα σε κλάσω.

Anonymous said...

Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι κάποτε ήταν πολύ ερωτευμένη με τον Παντελή και η τραγουδίστρια Εύη Καπάταη. Τον είχε πετύχει σε μια νυχτερινή εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ και της είχε κινήσει το ενδιαφέρον. Δεν βρήκε ποτέ το θάρρος να αποκαλύψει στον νεαρό τότε Παντελή τα αισθήματά της, αν και υποστήριζε ότι εκείνος είχε καταλάβει εκείνο το βράδυ στο 'Λάδι στη Φωτιά' τι γίνεται και ένιωθε πολύ κολακευμένος με φουσκωμένο το στήθος από έπαρση. 'Να του πείτε πως μαζί του πέρασα πολλά' σιγοτραγουδούσε η Εύη για όσο διάστημα είχε κολλήσει συναισθηματικά πίσω από τον Παντελή. Τι σου είναι και αυτές οι καλλιτέχνιδες.

Anonymous said...

Κοντρα ξυρισμα,κοστουμι βαρυ,γυαλι σκοτεινο και σκληρο,φλας γραβατα και δηλωσεις στο περιστυλιο.Για μια καρεκλα δυο εβδομαδων ολα τουτα.Για να παμε διακοπες ως υφυπουργοι,ως κατι βρε αδερφε.
Ηθελα να ξερα ποιος νουνεχης ανθρωπος θ αναλαμβανε την εξουσια τουτη, με αυτα τα χαλια της οικονομιας.(οπως τα παρουσιαζουσι)

Anonymous said...

Εγώ, αντίθετα από τον 7:09, πιστεύω ότι ο Παντελής (και ο κάθε Παντελής) θα δάνειζε τη γυναίκα του σε ομάδα Πακιστανών, θα έκοβε το ένα του χέρι και πόδι, θα δεχόταν να τον πηδήξουν παρά φύση και με βιαιότητα για ένα ολόκληρο σαββατοκύριακο κλπ κλπ, προκειμένου να λάβει τον τίτλο ενός υπουργού, αναπληρωτή ή έστω υφυπουργού.

Anonymous said...

Αγαπητέ 7.09 ο Παντελής που έχει ως μοναδικό στόχο το καλό της Πατρίδας. Αυτά τα περί διακοπών ως υφυπουργός είναι ανάξια σχολιασμού.

Anonymous said...

Θέλω να ενημερώσω ότι ο Παντελής δεν εμφανίστηκε μόνο προχθές με γυαλιά ηλίου και μαγκιά. Το συνηθίζει. Παραπέμπω σε φωτογραφία του από την εφημερίδα TA NEA.

http://images.tanea.gr/assetservice/Image.ashx?c=18884229&r=0&p=0&t=0&q=100&v=1&s=1&w=200

Σύλλογος Φίλων Παντελή said...

Οικονόμου Παντελής
όμορφος και ευσταλής
Υπουργός Οικονομίας
χώρα όχι υποτελής

Anonymous said...

MediaNews | 19/6/2011
Την κάθοδο στις εκλογές σκέφτεται ο Χασαπόπουλος
Το παλιό ρητό, η δημοσιογραφία οδηγεί παντού αρκεί να την εγκαταλείψεις νωρίς, τριβελίζει το μυαλό του Πασοκοσυντάκτη του μεγάλου καναλιού και εκπομπάρχη, Ιορδάνη Χασαπόπουλου. Ο δημοσιογράφος εσχάτως έχει πυκνώσει τις επισκέψεις του στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Ξάνθη, (εκλογική περιφέρεια και του πρώην εκπροσώπου) και σκέφτεται σοβαρά – βοηθούντος και του Γιώργου Πεταλωτή, να θέσει υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές.

Anonymous said...

Θα ένιωσε κι αυτός την ανάγκη της αλτρουιστικής προσφοράς.

Anonymous said...

Πολύ δυνατές δηλώσεις Βαγγέλη σε αγγλικά Παπουτσή στην σύνοδο του Eurogroup. Ο Βαγγέλης μίλησε στους δημοσιογράφους με το οικείο σε όλους ψαρωτικό ύφος, λέγοντας τις οικείες σε όλους αρλούμπες. Αρχοντοχωριατισμός - σοβαρότης σημειώσατε άσσο. Πολιτικοί σαν τον Βαγγέλη (και δημοσιογράφοι σαν τον Νίκο βεβαίως-βεβαίως) εκφράζουν τον λαό της ρετσίνας και των κεκτημένων στο έπακρο. Οι εκασταχού Παντελήδες είναι το απαραίτητο κερασάκι στην πολύχρωμη αυτή τούρτα.

Anonymous said...

Μα και ο Βενιζέλος ουσιαστικά ένας Παντελής είναι. Με καμιά 80αριά περισσότερα κιλά.

Anonymous said...

Ο Παντελής είναι η elianoula της πολιτικής.

Anonymous said...

Και πιό σοβαρό, πιό λεφτά και διαπλεκόμενο πεθερό. Μη το ξεχνάμε αυτό. Αν ο Παντελής είχε τέτοιες πλάτες θα έφθανε πολύ μακριά.

Anonymous said...

Και τώρα που ο μικροαστικός στόχος επετεύχθη, μπορώ να γυρίσω στον μπλαζέ εαυτό μου. Φευ, κανεις δεν θα μασήσει
elianoula

Anonymous said...

Ένα κεφάλι με μπριγιαντίνη επέρδετο όλο το απόγευμα από ραδιοφώνου. Και μιλάμε για το "πραγματικό ραδιόφωνο" των πραγματικά μεγάλων δημοσιογράφων και παραγωγών. Εκεί λοιπόν το λιγδερό κεφάλι αποκάλυψε ότι του τηλεφώνησε ο... Παντελής για να του διαμαρτυρηθεί. Ο λόγος; Ότι στο "ιντερνέτ" [sic] τον έχουν γελοιοποιήσει... Χρήσιμη και καθοριστικής σημασίας η παρέμβαση αυτή του Παντελή. Και κυρίως απευθυνόμενη στο κατάλληλο πρόσωπο, τον πύργο αυτό κύρους, ώστε να τον προστατεύσει αποτελεσματικά από τη γελοιοποίηση και να του παράσχει την απαιτούμενη επικάλυψη σοβαρότητος. Παντελή, συνέχισε έτσι όπως μόνο εσύ ξέρεις.

Anonymous said...

Μας απογοήτευσε η elianoula με αυτή την μανιασμένη επιθυμία της να κερδίζει ένα δωρεάν διήμερο στις τόσο άσχημες Σπέτες. Επίσης, από την τρελή χαρά που επέδειξε ευθύς ως εδημοσιεύθησαν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού.
Αποσύρομαι.

Anonymous said...

ιdερνέτ αποδίδεται φωνητικά μάλλον 9:46

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=MunMCO3uNdA

Anonymous said...

Being a father is sometimes my hardest but always my most rewarding job. Happy Father's Day to all the dads out there.
@BarackObama

Anonymous said...

Μπροστά στον πολιτικό άνδρα Παντελή ο Μπαράκ μοιάζει με λούστρο έξω από το NYSE τη δεκαετία του '20. Άντε στα καλά του με ελεγκτή τραίνου.

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=W-gvPn7-4-M&feature=player_embedded

Anonymous said...

Εντελώς λούμπεν κόμμα η ΝΔ. Βλέπεις την Τάνια να εκπροσωπεί τη ΝΔ στο δελτίο του Χίου και σου έρχεται να ψηφίσεις ΠΑΣΟΚ και Παντελή και με τα δύο χέρια.

Anonymous said...

αξιόπουστο δελτίο

Anonymous said...

έχει τελειώσει (τελείωσαα) ευρωπαικό πολιτισμό στο πανεπουστήμιο η δέσποινα στυλιανοπούλου

Anonymous said...

Φίλε, τα γράφεις τέλεια !
Μετά από μια πραγματικά δύσκολη μέρα που είχα με καθημερινά προβλήματα, διάβασα τα κείμενά σου και μ'εκανες και γέλασα (με τα χάλια μας βέβαια).
anyway.

Anonymous said...

Ναι το έχει αυτό. Είναι και χιουμορίστας ο Βαψομαλλιάς.

Anonymous said...

Βλέπω τη βαμμένη ξανθιά μαινάδα στον Χίο και σκέφτομαι με συμπόνια όχι την Νέα Δημοκρατία που την έχρισε αναπληρώτρια τομεάρχη, αλλά τον φουκαρά τον άνδρα της. Κρίμα.

Anonymous said...

Πως εγινε κ άφησε ο Γιάννης την Τάνια να βγει στον Στεφανο??Κάποιος φούρνος γκρεμίστηκε!!

Anonymous said...

Μπα, δεν την άφησε. Θα την φάει ζωντανή. Εδώ το κοριτσάκι που είναι μαζί του γλάστρα στο ραδιόφωνο, η χαζούλα Γεωργία Ευσταθίου η πρώην γλαστρούλα του Μάκη, κάτι τόλμησε να πει στο τέλος της εκπομπής (όλοι στην πλατεία ή κάτι τέτοιο δημαγωγικό) και ο σκληρός άντρας την ψάρωσε με τη φράση "Μη μιλάμε μαζί". Λούφαξε η παιδούλα.

Anonymous said...

Παρότι είναι εξίσου γραφικός με τον Παντελή, το σημερινό "Τρελαντώνης" προς τον αστείο πρόεδρο της Νου Δου νομίζω ότι πρέπει να το πιστώσουμε στον πρόεδρο Γιώργο. Πήγε να ρίξει μια εξυπνάδα ο "Τρελαντώνης", μια εξυπνάδα που προφανώς του είχε γράψει ο Χρύσανθος (αν και νομίζω αρκετά καλή, για τα δεδομένα Αντωνάκη πάντα) και πήρε ανάποδες ο χοντρός πρόεδρος του Ροντούλη. Κατά τα άλλα η σημερινή συζήτηση στη βουλή μας θύμισε σε ποια χώρα ζούμε. Αυτή είναι η Ελλάδα. Το σημερινό επίπεδο της αντιπαράθεσης έδειξε ότι αστείοι και περιθωριακοί δεν είναι δυστυχώς μόνο κάποιοι Παντελήδες.

Anonymous said...

Στη γραμματέα του ρίχνει τελικά την ευθύνη ο Παντελής για την περίεργη εξαφάνιση των αντιμνημονιακών του παρεμβάσεων. Σε συζητήσεις με δημοσιογράφους για μια οφ δι ρέκορντ ενημέρωση για το θέμα, ο Παντελής υποστήριξε ότι δεν υπήρχε λόγος να κατεβάσει τα αντιμνημονιακά κείμενα, γιατί παραμένει αντιμνημονιακός και θεωρεί κάποιους όρους του μνημονίου ως εξαιρετικά επαχθείς. Η αναστάτωση πάντως που προκάλεσε η εξαφάνιση των επίμαχων άρθρων έχει οδηγήσει αρκετούς στο να ζητάνε ΗΔΗ την παραίτησή του!

Αδιόρθωτε Παντελή. Πάντα με μια γκάφα κάτω από τη μασχάλη σου.

Anonymous said...

Τυγχάνει να γνωρίζω την Γεωργία Ευσταθίου και δηλώνω ότι δεν είναι καθόλου χαζούλα. Το πιθανότερο σενάριο είναι να της έφυγαν τα πιπάκια εξ αιτίας του γεγονότος ότι ο δολιχοκέφαλος μεγαρεύς με την θεληματική βούλα στο πηγούνι καθόταν δίπλα της. Ετσι είναι μερικοί άνδρες, μπορούν να μετατρέψουν ακόμα και τα πιό χειραφετημένα θηλυκά σε άβγαλτα κοριτσάκια, είναι θέμα αύρας και στυλ. Αυτό πρέπει να έγινε.

Anonymous said...

Προκειμένου να γελάμε, ας έχει πότε πότε και καμιά γκάφα κάτω από τη μασχάλη του ο Παντελής. Αρκεί η μασχάλη αυτή να είναι αρκούντως καθαρή.

Anonymous said...

Εχει δίκιο ο 1:17. Το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης απόψε ήταν τόσο υψηλό αλλά και καθαρτήριο που άρχισα να κλάνω ακατάσχετα και μεγαλοπρεπώς προς την κατεύθυνση του δέκτη. Ευτυχώς ήμουν νηστικός.

Anonymous said...

Πάντως όποιος δεν είδε Τάνια σήμερα στον Χίο έχασε. Και καλά να είσαι ηγερία περιθωριακού καναλιού και μπριγιαντινάκια παρουσιαστή. Αλλά να εμφανίζεσαι ωε στέλεχος μεγάλου κόμματος - έστω και αν το κόμμα αυτό είναι η παντoιοτρόπως γελοία ΝΔ - δείχνει ότιστο κόμμα αυτό υπάρχει και πιο κάτω league από αυτή του Γιάννη Μανώλη και του Θανάση του Μπούρα.

Anonymous said...

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, μετά την υπουργοποίηση του Παντελή η πασίγνωστη ομάδα Jib-Jab εργάζεται πυρετωδώς γιά να παρουσιάσει βίντεο-παραλλαγή του παρακάτω με ήρωα τον αγαπημένο μας υφυπουργό

http://www.youtube.com/watch?v=kVFdAJRVm94

Anonymous said...

Σύμφωνα με άλλες ασφαλείς πληροφορίες, στην επέτειο της 14ης Ιουλίου που παραδοσιακά γιορτάζεται στον κήπο της γαλλικής αρχαιολογικής σχολής στην Διδότου όχι μόνο θα δώσει το βροντερό παρόν ο Γιάννης Παπαγιάννης αλλά θα τραγουδήσει και την Μασσαλιώτιδα (κατόπιν πιεστικής απαιτήσεως του πρέσβη κ. Φαρνό) όπως υπερηφάνως έπραξε το 2010 ο Σάκης Ρουβάς συμβάλλοντας στην περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων των δύο αδελφών χωρών

http://www.youtube.com/watch?v=8ytDDpD5sRU&NR=1

Anonymous said...

http://www.newstoday.gr/article/57516/ola-osa-zetaei-mia-ellenida-sto-krevati

Να τοποθετηθεί η elianoula

Anonymous said...

11:22 μα αυτός ήθελε και τη φορτώθηκε, έτσι δεν είναι;

V. said...

Ας πω εγώ κάτι γύρω από το αγαπημένο μου θέμα (ή ένα από αυτά, τέλος πάντων) που ονομάζεται Τάνια "έχεις απόλυτο δίκιο/σαφέστατα" Ιακωβίδου. Γέρος άνθρωπος ο σύζυγος-φροντιστής Θεόκλητος 10:22. Σάμπως θα μπορούσε να βρει εύκολα και κάποιαν άλλη καλύτερη; Τον θάμπωσε τον παππού η νεολαία Τάνια. Οι άνδρες, λόγω του πόθου καθότι συνήθως απλοϊκά όντα, εμφανίζουν άρνηση να δουν όλα τα πραγματικά στοιχεία της γυναίκας που τους ενδιαφέρει, αν και εμφανή περίπου από την πρώτη στιγμή. Έτσι, τα αρνητικά στοιχεία, αν και συνήθως κάνουν μπαμ εξαρχής, τείνουν να τα απωθούν. Ο Θεόκλητος, λοιπόν, αντίκρισε εμπρός του ένα νέο κορίτσι (πουρό αυτός), που δούλευσε στο κανάλι του Καρατζαφέρη (λαϊκή καριέρα προδιαγραφών φροντιστή Θεόκλητου), ξανθό (βαμμένο), λαϊκό (σαν τον Θεόκλητο - εδώ λειτούργησε η λεγόμενη "αρχή της οικειότητας"), αγράμματο (εύκολο δηλ. θύμα φροντιστηριακού πατερναλισμού, όπως αφελώς πίστεψε ο ηλικιωμένος Θεόκλητος) και τραγικά ζωντανό (δηλ. νευρωσικό). Έτσι έπεσε στην παγίδα ο γέροντας Θεόκλητος και, μαζί με το πακέτο, πήρε και τα κοντά χέρια, τη φαρδιά λεκάνη, την ημιμάθεια, την άμετρη φιλοδοξία, την υστερία, την πολυλογία και παλλιλογία (την γνωστή σε όλους μας ακατάσχετη φλυαρία), την ανοησία της Τάνιας. Δεν πειράζει. Τα έχει αυτά ο έρωτας...

Anonymous said...

Άσ'τα Βαψομαλλιά, διαταξικά κοινότατη η γυναικεία πολυλογία και υστερία. Ο παθιάρης γέρων (υπάρχουν πάντως και τα βιάγκρα) ίσως τα εστάθμισε και εσκέφθη ότι καλύτερα υστερία με σφιχτό κωλαράκι, παρά υστερία με ζελέ από ξύγκι.

(Ιδέα μου είναι ότι οι ξεπλυμένες ξανθές μειώνονται;)

Anonymous said...

σφιχτό ή απλώς μεγάλο?

Anonymous said...

Την θυμάμαι γλάστρα σε κουτσομπολίστικη εκπομπή του ALTER καθώς και γλάστρα του Αρναούτογλου να εκστομίζει κάθε δευτερόλεπτο απίστευτες κοινοτοπίες και ανοησίες. Γελούσε και κουνιόταν ανοήτως όλη την ώρα, σαν να την γαργαλάνε.

Anonymous said...

στον αλτερ την θυμαμαι και εγω:υφακι ξεπετα,ατακες της κωλαρας,κουραδοποιηση και τα ρεσταααααα...

στο αποκαλυπτικο δελτιο ομως σφιξαν οι κωλοι:σοβαροφανεια,πονεμενο υφος,το ποπολο που υποφερει,το παντεσπανι του λαου-και τα αρ^^^ια μας κουνιουνται....

Anonymous said...

Έχει ομολογουμένως και τα προβλήματά του ο έρωτας. Πάθος, ζήλιες, ανησυχίες, διαψεύσεις, ματαιώσεις. Μην νομιστεί όμως ότι μόνο οι ασθενείς χαρακτήρες τα αντιμετωπίζουν αυτά. Τα ίδια και χειρότερα έχει αντιμετωπίσει στην ερωτική του ζωή και ο στιβαρός Γιάννης Τσιριγώτης.

erotiklifetsirigoti.blogspot.com

Anonymous said...

Tsirigotis for President.

Anonymous said...

Βαψ ο 10.22, μα αυτό είπα κι εγώ ότι μόνος του τη φορτώθηκε δε του την επέβαλε κανείς. Γιά πόσο γεροντοέρωτα μιλάμε; Τι διαφορά ηλικίας;

V. said...

Δεν επιθυμώ να εμπλακώ σε κουτσομπολιά, 10:22 (ποτέ δεν ασχολούμαι μ' αυτά...). Νομίζω, όμως, ότι πρέπει να είναι καμιά εξηνταριά ο σιτεμένος φροντιστής. Αλλά την αγαπά δυνατά και την υπερασπίζεται συγκινητικά. Δεν είναι τυχαίο ότι είχε τηλεφωνήσει προ καιρού στον διευθυντή της, Μάκη Γιομπαζολιά, υβρίζοντάς τον λόγω της μη ορθής (κατά τη γνώμη του) αξιοποιήσεως της Τάνιας στο κανάλι. Η ίδια η Τάνια, μάλιστα, λέει σε κλειστό κύκλο ότι σημειώνεται σαφής έλλειψη ερωτοπραξίας. Που αποδίδεται αυτή η απραξία; Ίσως στην πλήξη από τη φθορά της συζυγικής σχέσης. Ίσως στην ηλικία του συζύγου. Ίσως στην εμμονική επιθυμία της Τάνιας για πολιτική καριέρα. Ίσως στην αγραμματοσύνη και την επιπολαιότητά της, που την καθιστά ανίκανη να αναλύσει τα πράγματα σε κάποιο βάθος. Ίσως στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν αμφότεροι (τεράστια προβλήματα στο φροντιστήριο της Καλλιθέας του Θεόκλητου, τρεις κι εξήντα η αμοιβή της Τάνιας από το κανάλι όπου με αυταπάρνηση εργάζεται). Πώς να τα βγάλουν βόλτα; Τη βγάζει βόλτα ο Θεόκλητος παρά θιν' αλός, όπως περίπου έκανε στο "The Thomas Crown Affair" ο McQueen στην Dunaway - μόνο που η ρομαντική (;) βόλτα δεν λαμβάνει χώρα στο εξωτικό Crane Beach, αλλά στην ταπεινή Ανάβυσσο, όπου κατοικεί βαριεστημένα το ζεύγος. Και συζητούν. Μιλά ο Θεόκλητος άραγε; Απλώς ακούει την υστερική φωνή της Τάνιας; Μήπως, απλώς, περιμένει να επιστρέψει σπίτι για να γευτεί τα λουκάνικα που η σύζυγος τού ψήνει στο τζάκι; Ποιος να ξέρει... Μυστήριος ο κόσμος του δυνατού (και δη ελληνικού) έρωτα.

Anonymous said...

Μα έβγαινε συχνά στο Alter νομίζω σε ζωντανή σύνδεση και μίλαγε καθιστή σε ένα γραφείο που είχε ένα αυτοκόλλητο νομίζω και έγραφε Θεόκλητος. Μήπως το στέλεχος αυτό της ΝΔ και δημοσιογράφος εργάζεται και στο φροντιστήριο του άντρα της; Θα μπορούσε ίσως να το κάνει, τώρα που πήρε και πτυχίο από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.

Anonymous said...

ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ

Για προσπάθεια να αλλοιωθούν οι πολιτικές του θέσεις, από "τραμπούκους", "κακοποιούς" και "εγκληματίες" που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία και οι οποίοι διαισθάνονται ότι απειλούνται τα συμφέροντα τους, έκανε λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Π. Οικονόμου, από το βήμα της Βουλής, απαντώντας σε όσους ανώνυμα μέσω του διαδικτύου προσπαθούν να τον εμφανίσουν ότι έχει αλλάξει απόψεις για το μνημόνιο.

Παράλληλα επεσήμανε ότι τέτοιου είδους προκλήσεις, δεν πρέπει να υποθάλπονται από βουλευτές και πρόσθεσε ότι για το θέμα πρέπει να επιληφθεί η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

κ. Σούφρας said...

Δεν επιθυμώ να εμπλακώ σε κουτσομπολιά, 10:22 (ποτέ δεν ασχολούμαι μ' αυτά...)

---------------------------------

Φρονώ ότι η ανωτέρω βαψομάλλειος δήλωσις θέτει υποψηφιότητα γιά το επίζηλο Understatement of the Year Award.

Γιά ποιόν λόγο όμως αγαπητοί μου να ασχολούμεθα με αξιοθρήνητες περιπτώσεις όπως αυτή της θεόχαζης (και κατακαυλωμένης γιά παντός είδους μεγαλεία) Τάνιας που, αν ζούσαμε στις ΗΠΑ, θα ανήκε στην κατηγορία white trash και βγάλε ενώ γύρω μας αφθονούν τα νιάτα, η σφικτή σάρξ, η εκθαμβωτική ομορφιά αλλά και η λαμπρή διάνοια και μάλιστα σε ταξιδιωτική συσκευασία;

http://misstourismface.blogspot.com/2011/06/blog-post.html?spref=fb

Anonymous said...

H Νάταλι Αμορίν πιστεύω ότι ήταν η πιο ικανή από τις υποψήφιες.

Κανονικά πάντως έπρεπε την απονομή να κάνει κάποιος ερωτικός άνδρας, κάποιος Παντελής.

Anonymous said...

Σταματήστε τα κουτσομπολιά. Θέλουμε θέσεις, αναλύσεις, απόψεις. Τεκμηριωμένα επιχειρήματα. Σε βάθος και εμπεριστατωμένες πολιτικές αναλύσεις για να ξέρουμε προς τα που οδεύουμε.

Anonymous said...

Τώρς που το λες 4:18 θυμήθηκα ένα προ ετών σχόλιο της Πανδώρας που είχε κατασπαράξει τoν Ανδρέα Λοβέρδο ο οποίος είχε απονείμει τα βραβεία σε διαγωνισμό ομορφιάς γιά την Μις Ξυλόκαστρο ή κάπου εκεί τέλος πάντων. Συνοδευόταν από καταπληκτικό σκίτσο της Εφης Ξένου που απεικόνιζε τον ζεν πρεμιέ Ανδρέα σαν λαϊκό γόη (που είναι) με βερμούδα, φανέλα, pegasus, φραπόγαλο ανά χείρας και γυαλί ηλίου (τύπου μύγα) στερεωμένο στο πλούσιο μαλλί.

Anonymous said...

Βαψ, αν πρέπει να είναι καμιά εξηνταριά ο σιτεμένος φροντιστής, αυτή πόσο είναι; Δεν είναι μία 45άρα πατημένα;

Anonymous said...

Π. Οικονόμου:"OXI" στην επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 11 , 14:46

Τη διαφωνία του για επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Π. Οικονόμου μιλώντας στο ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ99,5.
"Δεν συμφωνώ με την πρόταση της Ν.Δ. αφού το μνημόνιο επικαιροποιείται και θα συνεχίσει να επικαιροποιείται. Δεν υπάρχει περιθώριο για επαναδιαπραγμάτευση, αλλά αυτό που γίνεται αυτές τις μέρες και στην Ευρώπη είναι μια συζήτηση για ένα διαφορετικό μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, με άλλο περιεχόμενο και άλλη σύνθεση".
Απαντώντας σε ερώτηση αν είναι κατά του Μνημονίου με αφορμή θέσεις που είχε διατυπώσει στο παρελθόν είπε «Το ψήφισα. Βεβαίως και έκανα κριτική, αλλά υπάρχει η εξής απλούστευση, που μπορεί να γίνει θανατηφόρα στις μέρες μας: ότι όσοι ψήφισαν το μνημόνιο, το αγαπάνε. Και ότι όσοι δεν το αγαπούν, πρέπει να το καταψηφίσουν ακόμη και αν γίνει στάση πληρωμών»
Σε ότι αφορά το ενδεχόμενο διορθωτικών κινήσεων στο μεσοπρόθεσμο: «Υπάρχει ατελείωτος χρόνος όταν ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο για να βρούμε μέτρα που δεν θα επιβαρύνουν τους αδύναμους της κοινωνίας και να ακυρώνουμε άλλα μέτρα που τους έχουν ταλαιπωρήσει»

Ώπα, ώπα, μπαμπάκο

Anonymous said...

Νομίζω ότι είναι μικρότερη.

Anonymous said...

Έκανε τέτοια δήλωση ο Παντελής σήμερα, 20 του "Ιούνη"; Αρνούμαι να πιστέψω μια τέτοια ξεγυρισμένη κωλοτούμπα.

Anonymous said...

Έλεος Βαψομαλλιά, αποκαλείς γέροντα έναν εξηντάρη; Που έχει γυναίκα 15-20 χρόνια νεότερη; Εγώ παιδί μου θα τον έλεγα εικόνισμα. Τώρα βέβαια ως προς την επιλογή ατύχησε ο παρορμητικός τζόβενος. Προς γνώσιν και συμμόρφωσιν ημών των υποδελοίπων (οι σεμνές και αξιόλογες προτάσεις Σούφρα δείχνουν τον δρόμο).

Anonymous said...

Το ήθελε πολύ ο Παντελής.Να γίνει υφυπουργός...Μα τούδωσαν μια τσάπα και θα μείνει της άθλιας ομάδας κηπουρός!

Anonymous said...

Βρε Παντελή σε θαύμασα, που μίλαγες με πλάνο...
Εσένα πάντα σκέφτομαι σα ρεύομαι και κλάνω!!!

Anonymous said...

Ο Παντελής δεν ήθελε να γίνει υφ-υπουργός αλλά πρωθ-υπουργός.

Ιδού πώς:

http://www.youtube.com/watch?v=sbXjmzPLQDw

Anonymous said...

Για 45άρα η Τάνια-όλο-ζωντάνια μιά χαρά γράφει στο γυαλί από μάπα. Δε ξέρω στην πραγματικότητα όπου μπορεί να είναι μεγάλη απογοήτευση και από μάπα και από σασί, όπως λέει ο Βαψ. Αν και ο 12:38 άλλα λέει για το πορτ-μπαγκάζ.

Πάντως αν ο 60άρης είναι κοτσωνάτος, χαραμίζεται με τη 45άρα.

Anonymous said...

Μα δεν είναι 45άρα ρε παιδιά η Τάνια. Είναι μικρότερη λέμε.

Anonymous said...

6.25 εντάξει ρε φίλε, βγάλε 5 το πολύ χρονάκια. Αυτά που γράφει ο 6.09 ισχύουν;

Anonymous said...

Αυτά τα ξέρει καλύτερα ο Λευτέρης με τα κορακί μαλλιά.

Anonymous said...

Ποιος είναι πάλι αυτός

Anonymous said...

Έχει χαθεί και ο Ζαγορίτης από προσώπου γης. Τι να κάνει άραγε αυτός; Θα ξαναπολιτευθεί;

Herman Van Rompuy said...

Statement following my meeting with George Papandreou, Prime Minister of Greece
Herman Van Rompuy

Anonymous said...

Να εμφανιστεί πάραυτα ο Λευτέρης να μας πει για το πορτ-μπαγκάζ. Από ότι κατάλαβα, ο Θεόφιλος ξέρει πόσο καίει στο χιλιόμετρο, ε να μας πει κι ο Λευτέρης πόσα λίτρα χωράει πίσω.

Anonymous said...

Γιά τον Λευτέρη

http://www.youtube.com/watch?v=RBd4PPZV6QI

Anonymous said...

Τωρα αυτο το Πολιτισμιολογος που δηλωνει η Στασινοπουλου της δημοσιογραφιας τι ειναι?

http://www.theoklitos.gr/

Anonymous said...

Σαν φόβητρο πλανιέται η απειλή του Παντελή πάνω από το διαδίκτυο. Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος πρέπει να διαφυλάξει το κύρος του υπουργού. Ας μην επιτραπεί σε άστοχα δημοσιεύματα να πλήξουν την προσωπικότητα του Παντελή.

Anonymous said...

ΤΣΙΦΟΥΤΙΔΗΣ λέγεται ο Θεόκλητος; (πολλά γέλια)

Anonymous said...

7.58, πολιτισμιολόγος [sic] σημαίνει απόφοιτος του Ανοιχτού Πανεπιστημίου στον τομέα του πολιτισμού.

Anonymous said...

Με το δημοτικό ασχολείται η Τάνια; Εδώ που τα λέμε, καθόλου περίεργο.

Anonymous said...

Μην γίνεσαι παιδί 7:58. Το "πολιτισμιολόγος" είναι "politismiologos" όπως μας πληροφορεί το έγκυρο google translate. Είναι να απορεί κανείς με την άγνοια μερικών ΚΔΩΑ εδώ μέσα.

Anonymous said...

Εκεί να πάει ο μπριγιαντίνης μπας και μάθει Ελληνικά.

Anonymous said...

Ελα τώρα, κακοήθειες. Δεν χρειάζεται να μάθει καμμία επιπλέον γλώσσα ο μπριγιαντίνης. Αρκεί η βαθειά γνώση της γλώσσας του Μοντεσκιέ. Την μιλάει σαν μουνί στον τεκέ.

Anonymous said...

τι έγιναν τα απογευματινά μαγκαζίνο σήμερα; ποιός απεργεί πάλι ρε πστη μου;

Anonymous said...

Ο μον ντιέ, κελ πεζοδρομιάκ εξπρεσιόν. Νεολογισμός; Ή απλά επειδή κάνει ρίμα το τεκέ με το Μοντεσκιέ; Ή μήπως επειδή ο μπριγιαντίνης από την πολλή μπριγιαντίνη μοιάζει με γλΥμένο μουνί; Νομίζω πάντως ότι έχετε τα προσόντα να διδάξετε στου Θεόκλητου.

Anonymous said...

8.17 οι τεχνικοί, το είπε κι ο Νίκος (μας) το πρωϊ ότι δεν θα τον δούμε στο δελτίο το βράδυ. Και αναρωτήθηκε με απορία για τη φόρμουλα που έχει βρεί ο Σκάϊ και δεν απεργούν. Πάντα κοντά στον εργαζόμενο ο Νίκος (μας). Ο Στάλιν της Λεωφ. Κηφισιάς.

Anonymous said...

Σε ωραία σάιτ συχνάζεις ξεφτίλα.

Anonymous said...

Καλά Αντιγόνη μου (Μεταξά), πως κάνεις έτσι και συ

Anonymous said...

Ευχαριστώ 8:29, ήμουν στους δρόμοι ολημερίς και δεν το πήρα είδηση. Φουλ της Σίας με Μπάμπη (και) απόψε δηλαδή.

Anonymous said...

Αναμένοντας την Σία απολαμβάνουμε Γκίζα με την ταλαντούχο Γιώργο Μυλωνά στο Giza Bar. Πολύ καλοί και οι δύο.

Anonymous said...

τον*

Anonymous said...

Το "ριψασπίς" [sic], που εξετόξευσε ο ρίψασπις σε ζητήματα σοβαρότητος Νίκος Σηφουνάκης, αποδίδεται όχι σε άγνοια από πλευράς του υφυπουργού, αλλά στην πίεση των στιγμών. Έτσι όλα μπαίνουν στη θέση τους.

Anonymous said...

Θα είναι γαλλικής παιδείας και προφοράς και αυτός, όπως ο μπγιγιαντινακιάς.

Anonymous said...

πγοφογάς

Anonymous said...

Και όμως, σύμφωνα με την πασοκική γραμματική τα τριγενή και δικατάληκτα επίθετα δύνανται να τονίζονται στην λήγουσα όταν οι "ιστορικές στιγμές" [sic] το απαιτούν. Εξαιρείται ο κρύψορχις.

Anonymous said...

Ή είμεθα κυβέρνησις ή δεν είμεθα. Να αλλαχθεί πάραυτα εις "κρυψορχίς"

Anonymous said...

Επίσης το "κρυψορχίς" δεν είναι τριγενές. Αλλά αφού είμεθα κυβέρνησις θα το κάνομε και αυτό -ώστε να ταιριάζει με τα όσα θα πάρει ο Λαός.

Anonymous said...

Μάλλον το "ναυαρχίς" είχε κατά νου ο ευκλεής πολιτικός ανήρ και τα έκανε ναυαρχίδ[ι]α.

Anonymous said...

Ρε μάγκες ο Μπάμπης ο Παπαδημητριου το κανελώνει το ρυζόγαλο;;;

Anonymous said...

Πλήρης δικαίωσις του Θεόδωρου Ρουσοπούλου από την ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη μας ενημερώνει τώρα η έγκυρη Ιωάννα Μάνδρου. Στο κενό έπεσαν οι συκοφαντίες της άθλιας τριάδας Αυτιά-Βλάχου-Ντάσκα. Ενας θεσμός που μπορούμε ακόμη να εμπιστευόμαστε.

Anonymous said...

Όλο άγνωστα ονόματα πετάτε σήμερα.

Anonymous said...

Εσκισε πάντως ο Παντελής από τα υπουργικά έδρανα σήμερα. Κονιοτροποίησε τους πολιτικούς του αντιπάλους με την ευφράδειά του και το λαμπρό πνεύμα του. Παντελή προχώρα, μην φοβάσαι τίποτα, είμαστε μαζί σου.

Anonymous said...

9:38 τώώώώώώρα, εδώ κι ένα τέταρτο.

Anonymous said...

Σηφουνάκης προ 5λέπτου στην Ελλη "έχω διαμέρισμα στα ανάκτορα" Στάη: "Η Λιν Μπράδερς"

Ελλη: "Λήμαν Μπράδερς"

Anonymous said...

"Η Λιν Μπράδερς" είπε ο Νικόλαος Σηφουνάκης προ ολίγου στην Έλλη Στάη. Λίμαν Μπράδερς, τον διόρθωσε η κυρία Στάη.

Anonymous said...

συμπέσαμε.

Anonymous said...

Πάσχει από φαρυγγίτιδα ο Νίκος Σηφουνάκης τις τελευταίες μέρες και κάνει θεραπεία με Αερολίν, εξ ου και το σαρδάμ (ίσως και το ριψασπίς εκεί να οφείλεται).

Anonymous said...

Αδεια καλοκαιρινή η Δέσποινα μας ενημερώνει ο μπρογιαντίνης; Μετά την εμφάνιση στον Στέφανο; Αν δεις εσύ άδεια να με φτύσεις είπε ο Μάκης στον υφισταμενό του; Ωχ, σκούρα τα πράγματα γιά το αγαπημένο μας όχι και τόσο ωδικό πτηνό.

Anonymous said...

Πολύ οξυμένα ανακλαστικά οι σχολιαστές, δεν τους ξεφεύγει τίποτα. Μπράβο παιδιά.

Anonymous said...

Ο Σηφουνάκης πάντως δεν φαίνεται να γνωρίζει καλά τις τηλεοπτικές τεχνικές. Κοίταζε απόψε οπουδήποτε αλλού εκτός από την κάμερα.

Anonymous said...

φταίει το Αερολίν

Anonymous said...

Πολύ αχάριστος αυτός ο Μάκης Goebbels-Τσολιάς. Tέτοιο μένος κατά του γιού του ανθρώπου που τον έκανε άνθρωπο (;), είναι ασυγχώρητο. Άσε που αμφισβητεί και το πάντα έγκυρο ρεπορτάζ του μπριγιαντίνη. Ο οποίος σαν ένδειξη σεβασμού δεν του λέει "παρακαλώ μη μιλάμε ο ένας πάνω στον άλλον".

Αρχοντούλα said...

Αχ μη μου τον περιπαίζετε γιατί ο Σηφουνάκης είναι πολύ ερωτικός άνδρας, σαν τον Παντελή και τον Ξυνόγαλο.

Anonymous said...

@9:38

Εγώ πάντως αν εργαζόμουν στον ΣΚΑΙ θα πήγαινα τοίχο-τοίχο. Με πιάνεις;;;

Anonymous said...

Αρχοντούλα, αφού σου αρέσουν οι ερωτικοί άνδρες, αν αντέχεις τόσο ερωτισμό μαζεμένο, τότε να πας στην 1η Πανελλαδική Σύσκεψη των Στελεχών του ΠΑ.Π.ΑΡ., στον πολυχώρο πολιτισμού «ΑΘΗΝΑΪΣ» (Καστοριάς 34-36, Βοτανικός, 104-47, Αθήνα) στις 24 Ιουνίου 2011 και ώρα 19:00. Θα είναι ο Γιάννης Walker Δημαράς. Και ο Μάκης.

Αρχοντούλα said...

Κάνατε διάνα, αγαπώ τον Δημαρά από τότε που ήμουνα παιδούλα και έπαιζε στους Ρεπόρτερζ.

Anonymous said...

Υπεργραφικός πασόκος στον μπριγιαντίνη. "Πολύ γέλιο" ©.

Anonymous said...

"Μα πείτε κάτι καλό για την Κυβέρνηση". Γονυπετής και πεοθηλάζων τον μπριγιαντίνη.

Anonymous said...

"Πάλι μιλάμε μαζί;" ©

Τρομερό show σήμερα στου μπριγιαντίνη.

Anonymous said...

Ποιός Νίκος, ποιός Πρετεντέρης, ποιός Μπάμπης. Κανένας. Ανύπαρκτοι όλοι. Μπριγιαντίνη είσαι ΤΕΡΑΣΤΙΑ μούρη. Τιτάνας της ενημέρωσης. "Γκαουλάϊτερ" του λαού.

Anonymous said...

Πολύ γέλιο, αλλά και πολλά νεύρα σήμερα ο Μπριγιαντίνης. Στριμώχθηκε από τον "προτελευταίο" τηλεθεατή που τον κατηγόρησε ως λαϊκιστή, αν και. για να λέμε την αλήθεια. τα είχε λιγάκι χαμένα και αυτός ο καημένος ο τηλεθεατής. "Δεν καταλαβαίνω τα ελληνικά σας" ήταν η απάντηση του Μπριγιαντίνη. Μιλάνε για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου;

Anonymous said...

Έχει πολύ πολιτισμό πάνω της η "πολιτισμιολόγος".

Anonymous said...

Όλοι οι κομμουνιστές σύντροφοι μαζί.

http://imageshack.us/m/832/4797/785386.jpg

Anonymous said...

Καλός αυτός ο Μόσιαλος, αλλά ολίγον πρήξορχις ή πρηξορχίς αν προτιμάτε...

Anonymous said...

Δεν πιάνει όμως μία μπροστά στον γίγαντα μόρφωσης και λεπτότητας Μιχελάκη.

Anonymous said...

Εντάξει, για να λέμε την αλήθεια καλός είναι αυτός ο Μόσιαλος. Ειδικά σε σχέση με ότι κυκλοφορεί, είναι άριστος.

Anonymous said...

ήθελα να μάθω που το βλέπεις το καλό εσύ

Anonymous said...

ποιος αξιοπρεπής άνθρωπος θα δεχόταν να γίνει φερέφωνο του καθυστερημένου αρχηγού του πιο βρωμερού κόμματος από καταβολής σύμπαντος?

Anonymous said...

Μωρέ μιά χαρά τα λέει. Ο τρόπος που τα λέει όμως και, το χειρότερο, η εξ αποκαλύψεως Βεβαιότητα γιά την ορθότητα των λεγομένων του μου θυμίζει τον σύντροφό του στην κυβέρνηση (αλλά και στον Ρήγα) Γιώργο Παπακωνσταντίνου. Με κάτι τέτοιες Βεβαιότητες ξεκίνησε και αυτός και όλοι είδαμε που κατέληξε μετά την σύγκρουση με το κτήνος , συγγνώμη με τον Κυρίαρχο Λαό ήθελα να πω.

Anonymous said...

Eίχε πρήξει πάντως πολλούς όρχεις στο LSE.

Anonymous said...

Η αλήθεια είναι ότι μετά την πρόσκρουση ο Γ. Παπακ έχει πάρει λίγο σασί και ίσως χρειάζεται καλίμπρα. Ο λόγος και των δύο πάντως μου προκαλεί οξεία πρηξορχίτιδα όπως λέει και ο φίλος παραπάνω. Πιθανώς πρόκειται περί του dreaded L.S.S.S (LSE Scrotum Swelling Syndrome).

Anonymous said...

μεγάλο κεφάλι επίσης, ίσως όχι όσο του μπαντελή, αλλά μεγάλο πάντως....

Anonymous said...

μπραβο στον 12:08

Anonymous said...

Why should a good, honest German taxpayer, a guy who saved his money, suddenly get a bill from the German government saying you have got to pay for some Greeks sitting on the beach drinking ouzo? That's absurd. - in Business Week

Jim Rogers

Anonymous said...

Dear Jim,

The exact same argument could be raised by a good, honest American taxpayer with respect to the Marshall plan. This is called isolationism. It prevailed in the US after WW1 culminating in the Versailles treaty which in turn led things to WW2. Masses are best left out of high politics, they just don't get it.

Anonymous said...

"The new Greek finance minister, Evangelos Venizelos, has at least a keen sense of humor. Last night he was presented to his European counterparts with a smile of irony: "I am the new victim," Venizelos snapped before Elena Salgado and others attending the summit... The international press considers Venizelos a populist politician with little credentials to navigate the choppy waters of international finance. After all, his appointment marks a militarization of Greek finances: Venizelos was the defense minister in Papandreou's Cabinet. And one of his greatest political rivals, the Prime Minister now stands at a position of great wear."

El Pais

Anonymous said...

Το πιο αστείο στην υπόθεση του θυμού του Παντελή είναι ότι αυτός, όπως και τόσοι άλλοι ψευτολαϊκοί, έχουν υιοθετήσει και αποθεώσει τα υπερεκτιμημένα και σε μαγάλο βαθμό λαϊκίστικα social media, τα οποία, ειδικά στον χώρο της πολιτικής, έχουν βοηθήσει στην επικράτηση του κανιβαλισμού, της αερολογίας, της φαντασιοπληξίας και της μαζικής κτηνωδίας. Ο Παντελής ήταν από τους πρώτους πολιτικάντηδες που τα αγκάλιασε χωρίς αναστολές. "Η γνώμη του λαού", Facebook, "Πες κι εσύ τη γνώμη σου, μετράει!", γελοία συνεχής χρήση του μικρού ονόματος στην ιστοσελίδα για να χαϊδέψουμε τις μάζες ("Ο Παντελής μιλάει.../ο Παντελής είπε στη βουλή.../ο Παντελής θέλει να ακούσει τη γνώμη σου...) κλπ. Τώρα λοιπόν που ο κανιβαλισμός των social media στράφηκε εναντίον του Παντελή, ο μεγάλος (αλλά μικρός) Παντελής διαπιστώνει αναρχία, τραμπουκισμό και, πως να το πω, δεν του αρέσουν μωρέ αυτά του μικρού Παντελή.
Παντελή, θα κάτσεις να τα λουστείς τώρα όλα αυτά και να μάθεις να σου αρέσει. Έτσι έχουν πια τα πράγματα, αφού θες να παραστήσεις τον πολιτικό. Αυτοί είναι σήμερα οι εξευτελιστικοί κανόνες του παιχνιδιού της μαζικής πολιτικής. Δεν θα χαϊδεύεις μόνο τις μάζες. Θα φας και τη χλαπάτσα Παντελή.

Anonymous said...

Αρκεί να μην νομίσουν οι "ξένοι" ότι όλοι οι Έλληνες είμαστε τόσο υπέρβαροι σαν τον Ευάγγελο και τόσο φαιδροί σαν τον Παντελή.

Anonymous said...

Kι αν είσαι Παντελής
τον εξευτελισμό θα υποστείς

Anonymous said...

Αχ Παντελή αχ Παντελή

δυνατέ μας βουλευτή

και τρανέ πολιτευτή

γιατί κάνεις σαν παιδί

αν συνεχίσεις το βιολί

θα σε πούνε ριψασπί...

Anonymous said...

Ο καθηγητής Μπαρουφάκης σε επανάληψη (προς εμπέδωση) στο Μένγκα και στον (καταδικασμένο) Αυτιά. Είπαμε κύριε καθηγητά δεν υπάρχει κακή δημοσιότης, αλλά όχι κι έτσι...

Anonymous said...

Πάντως ο Αυτιάς, 10:25, σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες και σε πλήρη αντίθεση με τους άλλους δύο συναδέλφους του, έτρεμε σαν τον ψάρι εν όψει της δικαστικής απόφασης. Δειλό παιδί αυτός ο Αυτιάς. Εξαιρετικά δειλό παιδί. Σε αντίθεση με τα τηλεοπτικά, όπου παριστάνει τον κόκορα.

Anonymous said...

Ο Τέλλογλου στον Μπάμπη τώρα μας αφηγείται την περιπέτειά του. Τυχαία έπεσα πάνω του χθες κάπου στο κέντρο. Μισοριξιά ο Τάσος, φφφφφ του κάνεις και πάρτον κάτω. Ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια: φορούσε τζόκεϋ και μεγάλα γυαλιά ηλίου (περούκα δεν πρόσεξα).

Anonymous said...

Αμάν ρε Νίκο (μας). Λάμψη FM έχεις καταντήσει. Ξέρω Ναϊτζίριανς που διαλαλούν την πραμάτεια τους σε χαμηλότερους τόνους.

Anonymous said...

10:31 ενώ αντίθετα ο αδελφός του Τάσου είναι ψιλοχτισμένος.

Νίκος και τα μυαλά στα κάγκελα said...

Συγκλονιστικό ποσοστό 1,1% λαμβάνει το ΠΑ.Π.ΑΡ σύμφωνα με δημοσκόπηση της ALCO που φιλοξενεί ο Νίκος μας. Πάμε γιά (σ)κατολίσθηση ή λαdσλαϊνd όπως είναι βέβαιο ότι θα μας πει από στιγμή σε στιγμή.

Anonymous said...

PAnteli eisai kwlotoumpas . Giorgos Stamatiou tou Xrhstou kai ths Amalias

(από το "γουόλ" του Παντελή στο fecebook (sic)

http://www.facebook.com/pages/%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CF%82-%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%85/48412607053?sk=wall

Γιάννης "Γκαουλάϊτερ" για πάντα said...

11.41, στα Γαλλικά μπορεί να το πεί ο δικός σας;

Anonymous said...

11.58

Γιώργος Γερακομάτης
Παντελή πιάσε τους φοροφυγάδες και κλείστους φυλακή και άσε τις διώξεις!
Ετσι κι αλλιώς αυτοί που σε βρίζουν δεν έχουν τ'αρχίδια να το κάνουν επώνυμα!

Anonymous said...

http://www.facebook.com/note.php?note_id=206676246036882&comments

Anonymous said...

Κ. ΝΟΝΤΑ ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ.
Maraki Naziara

(από τον πολτό του fecebook)

«Oldest ‹Older   1 – 200 of 2099   Newer› Newest»