Wednesday, April 1, 2009

José Mojica Marins: το μισανθρωπικό (και ολίγον παρανοϊκό) βάψιμο



Ο José Mojica Marins ή Zé do Caixão ή, απλώς, Coffin Joe αποτελεί μάλλον κάτι μοναδικό στην ιστορία του κινηματογράφου (ή κινηματόγραφου, όπως τον έλεγε και ο Κώστας Σημίτης…). Πρόκειται για έναν maestro της εναλλακτικής έκφρασης εκ Βραζιλίας, μια από τις σπάνιες φωνές ειλικρίνειας και διαφορετικότητας σε παγκόσμιο επίπεδο στο είδος εκείνο της έβδομης τέχνης που συνδυάζει τρόμο και σεξ – γενικότερα, στο exploitation.


Ο José κατάλαβε από πολύ ενωρίς τη ματαιότητα της συμβατικής έκφρασης. Τον κούραζε αφόρητα η συμβατική και ηθικολογική προσέγγιση σε κάθε μορφή τέχνης. Επέλεξε, λοιπόν, να ζήσει και να δημιουργήσει μοναχικά (σαν τον Outsider του Colin Wilson) – και το κατάφερε με αξιοσημείωτη καλλιτεχνική (αν και δεν θα λέγαμε και εμπορική) επιτυχία. Ο μακρύς και μοναχικός δρόμος της προσωπικής, εναλλακτικής έκφρασης ουδέποτε τον απέλπισε – αντίθετα τον όπλιζε με δύναμη και κουράγιο πρωτόγνωρο, αν και η εντελώς μοναχική, αντισυμβατική πορεία φαίνεται ότι τον πείραξε λιγάκι στα νεύρα…


Ο ανυπότακτος και ευφάνταστος σκηνοθέτης υπήρξε συνήθως ο ίδιος πρωταγωνιστής των εναλλακτικών κινηματογραφικών αριστουργημάτων του, εμφανιζόμενος επί της οθόνης ως το alter ego του, o Coffin Joe. O Joe, επαγγελματίας νεκροθάφτης, κυκλοφορούσε στον τόπο του ως ο τρελός του χωριού, το μίασμα, ο ιδιόρρυθμος και ενοχλητικός παρίας - ένας «λοξίας» του σκότους με μια παράδοξη οπτική. Πάντοτε ζώντας σε έναν καταθλιπτικό επαρχιακό μικρόκοσμο (να και πάλι το ζήτημα της επαρχίας, δηλ. του μικρού, κλειστού τόπου με τον στενοκέφαλο, οπισθοδρομικό κόσμο), αντιδρούσε φωνάζοντας «ο βασιλιάς είναι γυμνός»· κι εδώ που τα λέμε, όχι μόνο το φώναζε, αλλά μούγκριζε γεμάτος πάθος και οργή, κάνοντας και σχετικές γκριμάτσες αποστροφής (όσοι, ελάχιστοι, είχαν την τύχη να απολαύσουν τα μικρά κινηματογραφικά διαμάντια του ιδιόρρυθμου καλλιτέχνη, γνωρίζουν για τι μιλάμε…), γιατί ο πολύς κόσμος αδυνατούσε να συνταχθεί με τις απόψεις του και να αναγνωρίσει εκείνο που ο ίδιος θεωρούσε ως προφανές.


Ο λοξίας νεκροθάφτης ούτε στιγμή δεν μπορούσε να ανεχτεί την εξοργιστική, καταθλιπτική μικρόνοια των επαρχιωτών. Η δεισιδαιμονία, η θρησκοληψία, ο συντηρητισμός που κατατρύχει τους υπανάπτυκτους ανθρώπους του κλειστών τόπων εκνευρίζει τον José. Ευρύτερα, όμως, οι βασικοί στόχοι του καλλιτέχνη με τα κάπως διαταραγμένα νεύρα είναι ο αστικός κόσμος (bourgeois και petty-bourgeois) με τις συμβάσεις, τα τικ, τις αναστολές και τις νευρώσεις του, καθώς και η εκκλησία που, όπως μας δείχνει ο βλάσφημος José, λειτουργεί πάντοτε ως ο δεσμοφύλακας των ενστίκτων, ως ο δήμιος της λογικής… Μια περσόνα κατά πολλούς ανήθικη (ή, ακριβέστερα, α-ηθική), που δεν ανέχεται την κοινωνική σύμβαση· η θρησκευτική αποβλάκωση και η τρυφηλότητα των εκμαυλισμένων εκπροσώπων της λαμπερής αστικής παρακμής αποτελούν κόκκινο πανί για τον αινιγματικό καλλιτέχνη, τις οποίες χτυπά σαν χταπόδια, με όποιον τρόπο μπορεί – έναν τρόπο λίγο πρωτόγονο και γκροτέσκο, είν’ η αλήθεια, χωρίς, λ.χ., την ειρωνεία και λεπτότητα ενός Bunuel ή ενός Chabrol.


Το ως άνω περιγραφέν μίσος, από ένα σημείο και πέρα, λαμβάνει διαστάσεις ευρύτερα μισανθρωπικές. Ο José ζει σε έναν κόσμο που βασιλεύει – πρέπει να βασιλεύει – μόνον ο ίδιος. Στην αντίληψή του δεν υπάρχει χώρος για άλλους βιρτουόζους… Όλοι, με εξαίρεση την ευγενή του ύπαρξη, είναι αδύναμοι και συμβατικοί – ως εκ τούτου αξιοκατάκριτοι και απορριπτέοι. Τους αδύναμους να καταλάβουν αλλά και να δράσουν σύμφωνα με τον αιώνιο νόμο των ενστίκτων, ο καλλιτέχνης δεν τους αντιμετωπίζει με κατανόηση – ούτε καν με συγκατάβαση. Βγάζει τον βούρδουλα και εφορμά (κυριολεκτικά), κοκκινίζοντας πλάτες... Η αποστροφή του προς τον (μέσο) άνθρωπο και την αδυναμία του (αντικατοπτρίζοντας, κατά μία έννοια, μια νιτσεϊκή οπτική) τον οδηγεί στη (νομιμοποιημένη στη συνείδησή του) επιλογή του φόνου – την απελευθερωτική δύναμη του οποίου εκθειάζει (καθώς και την ηδονή που προσφέρει, θυμίζοντας De Quincey και τη θεώρησή του περί φόνου ως μια από τις καλές τέχνες…).


Ο José είναι μονίμως θυμωμένος, με όλους και με όλα – ακόμη και με τον ίδιο του τον εαυτό. Στο μίσος έχει ανακαλύψει, ως άλλος Cioran, μια σχεδόν μεταφυσική δύναμη, που μπορεί και τον κρατά στη ζωή. Μισεί, όπως οι άλλοι αναπνέουν… Και εύχεται να τους δει όλους στην Κόλαση, με την οποίαν έχει μια αξιοπρόσεκτη καλλιτεχνική εμμονή, αναπαριστώντας την με ιδιαίτερη ενάργεια.


«Κουράστηκα από τους ανθρώπους» υποτονθορύζει ο εικονοκλάστης καλλιτέχνης στο αριστούργημά του «Απόψε θα πάρω την ψυχή σου». Και, αρνούμενος τις αυταρχικές θρησκευτικές υποχρεώσεις, σε μια κίνηση γεμάτη συμβολισμούς, θα ζητήσει να φάει κρέας, αν και Μεγάλη Παρασκευή… Η σύζυγός του, μια συμβατική μικροαστή, σαν κι αυτές που βλέπουμε παντού γύρω μας, επιχειρεί να τον συνετίσει. «Ξέχασες ότι σήμερα είναι Μ. Παρασκευή;» τον ρωτά με ανυπόκριτη αγωνία. «Και τι με νοιάζει; Θα φάω ό,τι θέλω και κανένας δεν θα με σταματήσει. Θα φάω κρέας σήμερα, ακόμη κι αν είναι ανθρώπινο», ουρλιάζει ο αντιδραστικός εγωκεντρικός και η αδύναμη σύζυγος κατεβάζει, όλο θλίψη, το βλέμμα.


Η περιφρόνηση προς κάθε τι κοινωνικά (και ιδίως θρησκευτικά) αποδεκτό βρίσκει στον μαυροφορεμένο, με την ελαφρά ανισορροπία, σκηνοθέτη τον κατ’ εξοχήν εκφραστή της. Ο επιτάφιος περνά, σε κλίμα κατάνυξης, έξω από το λιτό σπιτικό του José. Και λοιπόν; Εκείνος καταβροχθίζει, χωρίς ενοχές, ένα μπουτάκι αρνίσιο! Αυτό το αρνίσιο μπούτι λειτουργεί όπως ο σταυρός στα χέρια του Van Helsing. Ο σταυρός απομακρύνει τον Δράκουλα, ενώ το αρνίσιο μπούτι απομακρύνει τον ιερέα-επικεφαλής της ιεράς πομπής και σύνολο το Άγιο Πνεύμα από το φτωχικό του νεκροθάφτη-επαναστάτη. Μιλάμε για μια τεράστια, ανατρεπτική, επαναστατική κίνηση. Στο πρόσωπο του José (και στο αρνίσιο μπούτι) η εκκλησία βρίσκει τον μάστορή της - ή, αλλιώς, κόλαφος στην εκκλησία από ένα αρνίσιο μπούτι…


Όχι μόνο στο επίπεδο της καλλιτεχνικής έκφρασης, αλλά και στο προσωπικό επίπεδο, ο βίος του José Mojica Marins είναι διάστικτος από εκκεντρικότητα… Φορεί πάντοτε μαύρα ρούχα, μαύρο ημίψηλο, μαύρη μπέρτα, βάφει κατάμαυρα μαλλιά και γένια, ενώ διατηρεί τεράστια, φυσικά, νύχια – νύχια τόσο μεγάλα ώστε έχουν κυρτώσει ακολουθώντας μια κυκλική πορεία.


Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες, μέχρι στιγμής, πληροφορίες, ο παράδοξος αυτός άνθρωπος με τα σπασμένα νεύρα έχει αρπάξει ουκ ολίγους παπάδες και βολεμένους αστούς από τον λαιμό, λόγω και της διαταραγμένης προσωπικότητάς του, επιχειρώντας με αυτά τα χαρακτηριστικά μακρουλά του νύχια να τους… καρυδώσει. Δυστυχώς ή ευτυχώς (ανάλογα με το πώς το βλέπει κανείς), χωρίς αποτέλεσμα. Έτσι κι αλλιώς, οι συνάνθρωποί μας αυτών των κατηγοριών αναπαράγονται σαν τα κουνέλια, με αποτέλεσμα κάθε απόπειρα εξοντώσεώς τους να καθίσταται, εν τέλει, μάταιη.

 
Η ιδιαίτερη (και γκροτέσκα) αναπαράσταση της Κολάσεως από τον μεγάλο μαέστρο του εναλλακτικού τρόμου και της μισανθρωπίας: http://www.youtube.com/watch?v=pAdAixzYq-k&feature=channel_page

412 comments:

1 – 200 of 412   Newer›   Newest»
Anonymous said...

What the fack???!!!

Anonymous said...

Πρώτα φταίει ο πατριωτισμός, μετά οι επαρχιώτες, οι μικροαστοί, οι αστοί, μετά η εκκλησία και ότι άλλο λέει ο κάθε διαταραγμένος που παρουσιάζεις ως δήθεν πρωτοπορία.

Τρικυμία εν κρανίω έχεις και μάλιστα ανίατη.

Εσείς έχετε καταντήσει εκεί που την έχετε καταντήσει την Ελλάδα. Προβληματικοί, δήθεν μοντέρνοι είστε σε μόνιμα ψυχολογικά αδιέξοδα αφού ζείτε μια ζωή χωρίς στόχους και ιδανικά τσόγλανοι της ευκολίας....

Anonymous said...

ΑΡΗΣ ΣΠΙΝΟΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΠΟΜΠH ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΤΖΟΝ. Για να δούμε, θα τον προλογίσει;

αγιατολαχ said...

Τι φρίκουλο είναι αυτό που μας κουβάλησες μαιτρ;

Τελικά ακόμη και στα σούργελα πίσω είμαστε.

St-I said...

Κιαν μίλησε ο τύπος αυτός εναντίων των ανθρώπων της επαρχίας τί έγινε; Οι άνθρωποι της περιφέρειας ζουν μια χαρά ενώ αυτός είναι για τα σίδερα (όπως και κάποιοι άλλοι εδώ μέσα)..

Anonymous said...

Τέλειος σκηνοθέτης, τέλοιο και το βίντεο από το youtube. Thanks. Που βρίσκει κανείς τις ταινίες του;

Ioanna said...

ΩΡΑΙΑ Η ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΡΗ!

Anonymous said...

Εμένα αντίθετα μου φαίνεται πολύ βαρετή. Καλύτερα να ξαναδιαβάσω για τον σκηνοθέτη με τα μακριά νύχια.

dem> said...

Ενδιαφέρουσα η απόδοση της κόλασης σε αυτή την ταινία. Δεν είχα ξαναδεί κάτι παρόμοιο. Φαίνεται βέβαια ότι είναι μια φτηνή παραγωγή, αλλά η αναπαράσταση είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα από οτιδήποτε άλλο σχετικό έχω δει.

Anonymous said...

Σωστά το έχει συλλάβει ο άγνωστός σε μένα σκηνοθέτης. Η σύμβαση και η νεκρική ακαμψία που χαρακτηρίζει την καθημερινότητα του μεγάλου πλήθους από τη μία και η επικινδυνότητα και η τρομολαγνία της εκκλησίας που ωθεί τους ανθρώπους να ζούν αφύσικα από την άλλη, δημιουργούν την πραγματική κόλαση. Την κόλαση της επίγειας ζωής.

Anonymous said...

Κουραστικός ο Σπίνος. Μόνος του δεν τρβάει. Τους θέλουμε πάλι μαζί.

Anonymous said...

Έχω να γράψω κάτι για τον Παπαγιάννη. Νομίζω ότι αποτελεί μια ιδιόμορφη περίπτωση, κάπως σαν τον παράφρονα σκηνοθέτη της ανάρτησης. Τέτοιοι άνθρωποι δεν μπορούν εύκολα να ελεγχθούν όταν νιώσουν ότι θίγονται και προσβάλλονται. Ο ίδιος ο Παπαγιάννης είχε καταλάβει ότι τον εκμεταλεύονται. Είχε αρχίσει να φορτώνει. Ήρθε η προσβολη της καθοδήγησης που του την έδωσε. Και τελικά ήρθε η απόλυση. Αυτό που τον τρέλανε δεν είναι το ηθικό θέμα. Είναι το θέμα του εγωισμού. Φάνηκε ότι τελικά ο Χατζηνικολάου δεν υπολόγιζε τόσο τον ίδιο όσο τον Ζούγκλα. Αυτό είναι κυρίως που τον τρέλανε, αν ξέρει κανείς τον χαρακτήρα του. Φαίνεται και από την αντίδρασή του. Είναι εντελώς αψυχολόγητη και αντιεπαγγελματική. Άλλο να αντιδράσεις, ακόμα και όταν έχεις δίκιο, και άλλο να αντιδράς τόσο υπερβολικά σαν να δείχνεις ότι έχεις παραφρονήσει. Φαίνεται καθαρά ότι κάτι βαθύ τον πείραξε.

Anonymous said...

http://nonews-news.blogspot.com/2009/04/blog-post_56.html

http://nonews-news.blogspot.com/2009/04/blog-post_6140.html

Anonymous said...

ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΘΩΔΗ ΒΑΦΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ.....;;;;

Saint said...

Ανεξάρτητα από το τι λέει και αν τα λέει έτσι(γιατί επίτρεψέ μου βαψομαλλιά να έχω αμφιβολίες κατά πόσο μεταφέρεις με ακρίβεια τις προθέσεις του freak που παρουσιάζεις/μάλλον τις τεντώνεις για να πεις αυτό που θες εσυ΄),κοινωνικός συντηρητισμός και εκκλησία είναι όπως λέει και ο 12,54 οι δύο όψεις της πραγματικής κόλασης. Κόλασης που είναι δύσκολο να την αλλάξεις.Τουλάχιστον εμείς εδώ την έχουμε σχετικά καλά.Όμως Αμερική, Μ. Ανατολή κ.α.; Εκεί ζουν με βάση αυτά τα κριτήρια πραγματική κόλαση.

Anonymous said...

Πρωτότυπος!

Marwood said...

Τον coffin joe είναι αλήθεια ότι δεν τον ήξερα. Παρ' όλα αυτά, ψάχνοντας μετά από αυτή την ανάρτηση, διαπίστωσα ότι έχει πολλά κοινά στοιχεία με τον Rob Zombie σκηνοθέτη και frontman των White Zombie, των οποίων είμαι μέγας fan.

Πιθανολογώ ότι μπορούν να βρεθούν επιρροές του εν λόγω και στην ταινία του Rob Zombie, House of 1000 Corpses η οποία απέκτησε σημαντικό cult status ακόμα και στην Ελλάδα.

Επίσης φαίνεται ότι ο ίδιος ο Rob τον έχει σε εκτίμηση γιατί έχει χρησιμοποιήσει αποσπάσματα από διαλόγους και ηχητικά εφέ ταινιών του σε τραγουδια των White Zombie.

Ioanna said...

ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ ΠΑΛΙ ΓΜΤ Κ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΑΦΟΡΗΤΑ ΕΧΩ Κ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ!ΟΥΦ

Anonymous said...

ο παπαγιάννης παρουσιάζει ένα μήνυμα ΠΡΟΣ Xatzinikolaou που αναφέρεται για το λιγδιάρη μάκη
ρε παπαγιάννη μήπως τα έχεις μπερδέψει λίγο, αλλό ΠΡΟΣ και άλο ΑΠΟ
νομίζω?

al.el. said...

Κ. Marwood, η ταινία House of 1000 corpses πως γνωρίζετε ότι είναι δημοφιλής στην Ελλάδα; Δεν την ξέρω, αλλά θα ήθελα να την μάθω.

Anonymous said...

επίσης στη φωτογραφία φαίνεται καθαρά ο κέρσορας o οποίος εμφανίζεται μόνο οταν γράφεις εσύ μήνυμα και όχι σε αυτά που δε΄χεσαι
μάγκες μας δουλεύει ψιλό γαζί ο παπαγιάννης....

Anonymous said...

Ιωάννα trash είναι και ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης. Για να μη λες ότι σας κατηγορούν ότι είστε trash μόνο εσείς.
Περαστικά. Τί έχεις; Πυρετό;

Anonymous said...

Πράγματι, ΠΡΟΣ Χατzηνικολάου; Όχι ΑΠΟ;;;

Marwood said...

Δεν θυμάμαι αν προβλήθηκε στις αίθουσες στην Ελλάδα, πάντως κυκλοφορεί σε dvd, και στον κύκλο των fans των ταινιών τρόμου χαίρει μεγάλης εκτιμήσεως, και λόγω του Rob Zombie που είναι cult φιγούρα σε αυτούς τους κύκλους. Θα έλεγα ότι είναι ενας "for real" Marilyn Manson, οι δε White Zombie ένα από τα καλύτερα συγκροτήματα των 90s κατά τη γνώμη μου.

Anonymous said...

Ε και σιγά, τί λέει αυτό το μήνυμα; Μου φαίνεται εξαντλήθηκε πριν καλά καλά αρχίσει τις αποκαλύψεις ο παπατζών.

άμα το λέει η σούφρα σου said...

Η κατά Coffin Joe αναπαράσταση της κολάσεως θα μπορούσε κάλλιστα να είναι Δαλιανίδης from hell. Αυτό που μας λέει ο συμπαθής (και ελαφρώς λοξός) δημιουργός δεν είναι τίποτα άλλο από αυτό που μας έχουν ήδη πει οι Sade, Sartre, Bunuel, Cocteau, Lynch και τόσοι άλλοι, ότι το Κακό συνυπάρχει με το Καλό, δεν νοείται η ύπαρξις του ενός χωρίς την ύπαρξη του άλλου (το νόημα λχ θα είχε ο χριστιανισμός χωρίς την κόλαση, η νδ χωρίς το πασοκ, ο χ"νικολάου χωρίς τον παπαγιάννη κλπ). Αφήστε τους καθώς πρέπει ηθικολόγους να λοιδωρούν, είναι σφιχτά εναγκαλισμένοι με εμάς τους "κακούς" και όλοι μαζί στροβιλιζόμαστε στον ρυθμό του danse macabre σαν φιγούρες του Brueghel. Εύγε στον κ. Βαψομαλλιά γιά το έξοχο πορτρέτο.

Ioanna said...

ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ Κ ΔΕΝ ΞΟΔΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΉΛΕΦΩΝΟ Κ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΜΕ ΜΗΝΗΜΑΤΑ??ΤΟΣΟ ΤΣΙΓΚΟΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ???

Anonymous said...

Γι αυτό τον αποκαλούσε άλουστο τον Ζούγκλα από το μπλογκ του ο Παπ, ο Νίκος ήταν η πηγή του.

Anonymous said...

Με τη μόνη διαφορά κ. Σούφρα, ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση το "καλό" (με την έννοια του ανώτερου) πιστεύει ότι το εκπροσωπεί μόνον ο συγκεκριμένος τύπος με την καπελαδούρα και την μπέρτα και κανείς άλλος.

Anonymous said...

Για να καταχωριστεί κάποιος ως βρωμιάρης, κάθε πόσες μέρες πρέπει ν κάνει μπάνιο, δηλ 1 φορά την εβδομάδα τι είσαι, σκέτο βρωμιάρης, πολύ βρωμιάρης, αρκετά βρωμιάρης κλπ
Νομίζω ότι ο παπαγιάννης θα πρέπει να μας προμηθεύσει με σχετικό πίνακα ταξινόμησης, για να δούμε και εμείς σε ποια κατηγορία ενασσομαστε

Anonymous said...

Mα ναι Ιωάννα. Είναι γνωστός "σφιχτός" στα οικονομικά ο Χ. Επίσης δεν τρώει σχεδόν τίποτα. Προσέχει τη δίαιτά του. Εσύ πως είδες αυτή την εξέλιξη; Άξιζε μια τέτοια τύχη στον Γιάννη Παπαγιάννη;

Anonymous said...

Είναι αλήθεια αυτό που άκουσα ότι η Ιωάννα κάνει μπάνιο κάθε Σάββατο, όπως και ο Σπίνος;

Ioanna said...

2.09 ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ Κ ΓΕΛΑΣΑ!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΑ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΑ ΜΟΥ,ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ Κ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ.ΣΥΝΗΘΩΣ ΦΟΡΑΩ MISS DIOR

Anonymous said...

Δεν μπορώ να καταλάβω αγαπητέ Vapsomallia αν γράφεις ειρωνικά για όσους χτυπάει ο σκηνοθέτης, για τον ίδιο τον σκηνοθέτη ή και για τα δύο..

άμα το λέει η σούφρα σου said...

Ο τύπος με την μπέρτα κ. 2:06 τονίζοντας την απέχθειά του προς το "καλό" αυτομάτως υποδύεται τον ρόλο του τρελλού του χωριού (χρειάζονται όρχεις γιά να το κάνει κανείς αυτό) ή/και επιχειρεί shortcut προς την αναγνώριση (αν δεχθούμε την ιταμή προσέγγιση). Σε κάθε περίπτωση λογικό (και ανθρώπινο) νομίζω είναι να θεωρεί ανώτερο κανείς ότι υποστηρίζει.

Ιωάννα, εγώ χρησιμοποιώ Μενούνος (πρέπει προφανώς να κάνω αναβάθμιση πριν γνωριστούμε, τι προτείνεις;)

Anonymous said...

Ιωάννα να ανεβάσεις στο youtube κανένα βιντεάκι να από το μπάνιο σου. Όχι να είσαι τελείως γυμνή, αλλά να δείχνεις πως μπαίνεις και μετά πως βγαίνεις και έτσι να δημιουργήσεις μια ερωτική ατμόσφαιρα. Έτσι θα σε δει με άλλο μάτι και ο Παπαγιάννης, όχι όπως στο EXTRA που σε βλέπει όλο ντυμένη.....

Ioanna said...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΟΥΦΡΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ MEETING STH ΒΑΛΑΩΡΙΤΟΥ ΒΑΛΕ ΚΑΤΙ ΣΕ DIOR,HUGO ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΑΝΙ ΕΧΩ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΛΟ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΩ

άμα το λέει η σούφρα σου said...

Ιωάννα μου, η επιθυμία σου διαταγή, σου υπόσχομαι ότι η μυρωδιά της Dior θα σκεπάσει την αφόρητη βαρβατίλα της Βαλαωρίτου την μέρα εκείνη - καληνύχτα και περαστικά, σε θέλουμε φορτσάτη το Σάββατο.

Anonymous said...

hatzinikolaou ή hazinikolaou?

Anonymous said...

Ιωάννα, τι γνώμη έχεις για το brazilian; Είναι πιστεύεις απαραίτητο;

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Ο Παπαγιάννης με αυτά που κάνει και όπως τα κάνει θα χάσει στο τέλος το δίκιο του. Και θα ξαναθριαμβεύσει ο Χατζηνικολάου που χειρίζεται τα θέματα πιο ψύχραιμα. Παπατζών κράτα ένα μέτρο και μην μπαίνεις στα πολύ μικρά.

Anonymous said...

Άμα η εκκλησία μπορούσε να αποδυναμωθεί από τέτοια νούμερα.. Άρρωστος άνθρωπος είναι..

Anonymous said...

http://2.bp.blogspot.com/_f-3mDyreLdU/SdSH4QYCjbI/AAAAAAAASSI/viXbz9wUn1g/s1600-h/DSC00872.JPG.απο μικρος στα βασανα η λεζαντα της φωτο του παπαγιαννη μπλογκ.το μωρο διαβαζει ..αυγη.ε βεβαια .ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΖΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ KNOW HOW ΣΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ.....

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
ΒΑΡΣΟΣ said...

Μια και το post αφορά καταστάσεις τρόμου, θυμήθηκα το μεγάλο Άγγλο εκκεντρικό, μακαρίτη τραγουδιστή και πολιτικό, Screaming Lord Sutch, για τον οποίο πιστεύω πρέπει να κάνεις ένα αφιέρωμα κάποια στιγμή αγαπητέ Βαψομαλλιά. Η έλλειψη πολιτικού οράματος των Βρετανών, δυστυχώς δεν άφησε μια τέτοια μορφή να γίνει πρωθυπουργός, αν και σε κάποιες περιπτώσεις τα πήγε εξαιρετικά καλά. Το κόμμα Official Monster Raving Loony Party, του οποίου υπήρξε ιδρυτής, πάλεψε για σημαντικά ζητήματα, όπως την υποχρεωτική 24ωρη λειτουργία των pub προκειμένου να μπεκροπίνει ο Άγγλος πολίτης όλη μέρα. Παρόλα αυτά ήταν το πρώτο που πρότεινε ψήφο στα 18 χρόνια, "διαβατήριο" για τα κατοικίδια ζώα και άλλες προχωρημενιές, που κάποια στιγμή υϊοθετήθηκαν.
Νομίζω ότι ένα βίντεο από συγκέντρωση στελεχών του κόμματος στη Westminster Bridge, είναι ότι πρέπει. Παρατηρήστε το εξαιρετικό τέλος του βίντεο.

Official Monster Raving Loony Party

Ioanna said...

ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΑΓ... ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΩΝ ΛΙΓΟΥΡΙΔΩΝ!!!!

Anonymous said...

Αν ήταν λιγούρηδες θα σε έβλεπαν και θα τους τρέχαν τα σάλια, όχι ο εμετός...

nikfrag said...

κατω τα χερια σας απ' το μωρακι...

άμα το λέει η σούφρα σου said...

Σωστός ο Βάρσος που μας υπενθύμισε την ύπαρξη του βρετανού Βεργή, εύγε.

Σωστός όμως και ο ευτραφής Ron. Ιωάννα, δεν φαντάζομαι να πτοείσαι από αυτές τις κακοήθειες, είσαι πλάσμα ανωτέρου χαρακτήρος εσύ.

nikfrag said...

εεεεε, μα με βγαλαν απ' τα ρουχα μου πια...

Ioanna said...

2.38 στο έχω ξαναπεί..τέτοιου είδους σχόλια δε με αγγίζουν όποτε βρες κάτι ποιο επικοδομοιμητικό να κάνεις...

Anonymous said...

κατάστημα που πουλάει γόβες νούμερο 42-46 διαφημίζεται τώρα στο extra. Ιωάννα το γνωρίζεις?

Anonymous said...

Η Ιωάννα τι νούμερο φοράει; Εγώ την κόβω για 50.

Anonymous said...

Ιωάννα μη δίνεις σημασία στους κακεντρεχείς. Έχεις σκεφτεί να υιοθετήσεις ένα λουκ ΄λούφα και παραλλαγή' με άρβυλα;

Anonymous said...

Wow!!! Ο Βάρσος τώρα και στο blogspot!!! Πρόκειται περί μιας ενδιαφέρουσας και απαραίτητης επιχειρηματικής καινοτομίας: Παρακαλώ, δύο ρυζόγαλα, ένα τσουρέκι και 20 μπριός. Κάντε και καμιά ανακαίνιση στο μαγαζί στην Κηφισιά...

Anonymous said...

Ο Παπαγιάννης ή θα φέρει τα πάνω κάτω στον χώρο της παρηκμασμένης δημοσιογραφίας, ως ο τρελός που βρέθηκε και τα λέει έξω από τα δόντια, ή θα οδηγηθεί στην περιθωριοποίηση. Το σύστημα στην πραγματικότητα μόνο από κάτι τέτοιες "διαρροές" κινδυνεύει, από κάποιους ανθρώπους ειδικής ψυχοσύνθεσης που όταν νιώσουν προσβεβλημένοι συμπεριφέρονται σαν πληγωμένα ζώα και είναι έτοιμα να δαγκώσουν. Το θέμα βέβαια είναι και πόσο διεφθαρμένος και κουφός είναι και ο κόσμος. Θα ακούσει αυτά που αποκαλύπτονται από τις διαρροές του συστήματος ή θα γυρίσει να ξαναδοξάσει τους δημοσιογράφους σελέμπριτις του σταρ σύστεμ;

horror fan said...

Ενδιαφέρουσα περίπτωση δείχνει ο Marins. Δεν έχω δει δυστυχώς τίποτα δικό του ολοκληρωμ΄ενο, μόνο αποσπάσματα που βρήκα στο Youtube. Δείχνει χονδροειδούς αισθητικής αλλά και γιαυτό τον λόγο ενδιαφέρων. Ο χώρος των ταινιών τρόμου είναι ένας χώρος με διαμάντια. Οπωσδήποτε παραμελημένος σε σύγκριση με άλλα είδη, αλλά οι πιστοί του είναι αρκετοί και φανατικοί. Φυσικά τις περισσότερες φορές τα διαμάντια βρίσκονται έξω από την αμερικάνικη αγορά, που για τα δικά μου γούστα είναι ιδιάιτερα βαρετή. Τα προφανή δείγματα τρόμου, η έντονη χρήση της μουσικής, οι απλοϊκοί συμβολισμοί κάνουν τις αμερικάνικες ταινίες τρόμου τις περισσότερες φορές βαρετές. Από τις άλλες χώρες όμως έχουν προέλθει και συνεχίζουν να βγαίνουν μικρά και μεγάλα αριστουργήματα. Vapsomallia ευχαριστώ για την γνωριμία με έναν πολύ ενδιαφέροντα σκηνοθέτη. Έψαξα και είδα ότι έχει κυκλοφορήσει και μια κασετίνα του σε σχήμα φέρετρου αλλά είναι αρκετά σπάνια πια. Οι ελληνικές εταιρίες διανομής ας φροντίσουν να κυκλοφορήσουν καμιά ολοκληρωμένη συλλογή των ταινιών αυτών και εδώ.

V. said...

Τον συγκεκριμένο σκηνοθέτη-ηθοποιό τον γνώρισα κι εγώ κατά τύχη. Βρισκόμουν έξω και μια φίλη βραζιλιάνα, γνωρίζοντας την αγάπη μου για το είδος αυτό ταινιών, μου μίλησε για τον JMM. Τη ζήτησα, όταν θα ξαναπάει στη χώρα της, να μου φέρει να δω κάτι και αυτό ήταν... κάθε χρόνο, έκτοτε, κυνηγούσα βραζιλιάνες όχι για τους γνωστούς και αναμενόμενους λόγους, αλλά μπας και βρώ υλικό... Άτεχνο βέβαια σινεμά, πρωτόγονο - αλλά και γι΄ αυτό ιδιαίτερο και ενδιαφέρον.

Ούτε εμένα μου αρέσουν "horror fan" τα περισσότερα αμερικάνικα φιλμ του είδους (εκτός εάν μιλάμε για κάποια παλαιά, κλασσικά και μερικές σύγχρονες εξαιρέσεις). Είμαι πιο πολύ της βρετανικής σχολής, με τους περίεργους χαρακτήρες, τη μουντάδα, που προσθέτει στη δημιουργία ατμόσφαιρας, και τα παράδοξα σενάρια. Βέβαια, υπάρχουν και άλλες σχολές ταινιών τρόμου, όπως η γαλλική, η οποία έχει βγάλει αριστουργήματα. Ταινίες με το λυρισμό και τον σουρεαλισμό του Jean Rollin δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να βρει εύκολα, αλλά και ανάλογες ταινίες από μικρές χώρες που δεν τις πιάνει το μάτι σου, όπως το (τσέχικο) αριστούργημα "Valerie and her Week of Wonders", αν θέλει κάποιος να πάει στον "ποιητικό" (συγγνώμη, απεχθάνομαι την λέξη, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα) κινηματογράφο. Για τον αγγλικό τρόμο θα έγραφα, βέβαια, πολλά, αλλά θα ήθελα να μείνω στον γαλλικό, τονίζοντας, τώρα που το σκέφτομαι, ένα ακόμη αριστούργημα (κατά τη γνώμη μου) του είδους, το "Yeux sans Visage" (Μάτια Χωρίς Πρόσωπο" στην ελληνική εκδοχή) του μεγάλου Georges Franju - ένα κομψοτέχνημα του υπαινικτικού τρόμου...

Μια μικρή υποσημείωση για τις ταινίες με ζόμπι (που εγώ τις βαριέμαι λιγάκι). Θα ήθελα να συστήσω την ταινία "The Living Dead at the Manchester Morgue" γυρισμένη από ισπανό σκηνοθέτη, τον Jorge Grau, αλλά γυρισμένη εξ ολοκλήρου στην υπέροχη ατμοσφαιρική εξοχή της Αγγλίας - νομίζω ότι είναι η μόνη ταινία με ζόμπι γυρισμένη σε τέτοιο setting...

ΥΓ. Και να μην ξεχάσουμε την ελληνική συνεισφορά στο είδος, το "The Devil's Man" (ή "Land of the Minotaur") του Κώστα Καραγιάννη (του ανθρώπου που έκανε δημοσιογράφο τον φίλο του Γιάννη Παπαγιάννη, Γιώργο Λιάγκα), με Peter Cushing και Donald Pleasence παρακαλώ...

ΥΓ2. Λοχαγέ, έχεις δίκιο για το Loony Party... Πάντοτε θαύμαζα, τις ημέρες της ανακοίνωσης των εκλογικών αποτελεσμάτων, την υπομονή και πειθαρχία των "σοβαρών" πολιτικών, να κάθονται στην εξέδρα με έναν εκπρόσωπο του συγκεκριμένου κόμματος, με τον οποίον, μάλιστα, προχωρούσαν και σε ανταλλαγή χειραψιών... Μεγάλες, απολαυστικές στιγμές μιας χώρας με εντελώς ιδιαίτερη κουλτούρα...

ΥΓ3. Αναγκάστηκα να λογοκρίνω μερικά απρεπή σχόλια για την φίλη μας την Ιωάννα. Την Ιωάννα μας, αγαπητές φίλες και φίλοι, νομίζω ότι πρέπει να την αγαπούμε όλοι και να την φροντίζουμε. Εκτός και αν αυτά τα σχόλια τα έγραψε κάποια από τις πολυάριθμες αντιζήλους της, όπως, λ.χ. η Μίνα Ιορδανίσου...

Ioanna said...

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΒΑΨΟΜΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΤΡΩΓΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΓΩΓΗ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΜΑΜΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗ ΧΟΥΦΤΑ ΤΟΥ....

V. said...

Ιωάννα μου γιατί να χαλάμε τις καρδιές μας; Να φτάσουμε κι εμείς σε δυσάρεστες διενέξεις όπως του φίλου μας του Γιάννη με τον εκνευριστικό και ευσεβιστή Χατζηνικολάου; Άλλωστε, για να σε πειράξουν μάλλον έγραψαν αυτά τα σχόλια και είμαι βέβαιος ότι δεν τα εννούσαν (ως αντίζηλό σου εννούσα φυσικά την φίλη μας Μίνα Ιορδανίδου και όχι Ιορδανίσου, όπως έγραψα κατά λάθος...).

Και, επί τη ευκαιρία, να πληροφορήσω κάποιους φίλους ή φίλες που ρωτάνε σχετικά, ότι δύο φίλμς του Marins κτκλοφορούσαν - παραδόξως - στην Ελλάδα από την εταιρία New Star. Δεν γνωρίζω εάν κυκλοφορουν ακόμα...

ΥΓ. Ιωάννα, σήμερα το μεσημέρι δεν μπόρεσα να δω την εκπομπή. Γύρω στις 4 και μισή το απόγευμα, όμως, είδα στο κέντρο, στην οδό Πανεπιστημίου, χαμηλά, τον πανελίστα Αποστόλη Βελώνη (τον κομμωτή των σταρ) με μαύρο μακό, παντελόνι παραλλαγής, μαύρα trainers ΝΙΚΕ και δύο σακούλες Glou στο χέρι και σε θυμήθηκα...

Anonymous said...

Ποιος είναι ο Αποστόλης Βελώνης;

Anonymous said...

Ιωάννα, ενώ ο Βαψομαλλιάς ζητά να σε συμπαθήσουμε, οι εμμονές σου και η λαική εκφορά του λόγου σου κουράζουν ακόμα και τους καλοπροαίρετους. Πάντως η Μίνα μου φάνηκε ομορφότερη.

Anonymous said...

Ομορφότερη όλων 10:08, πρέπει να σου φαίνεται η χούφτα σου...

Anonymous said...

Ιωάννα και η χούφτα δεν είναι άσχημη. Έχει πολλές χάρες....

Anonymous said...

Διακρίνω τη χαριτωμένη ευγένεια της δεσποινίδος Ιωάννας. Θα προσέθετα και τις εμμονές της.

Anonymous said...

Εγώ θα την προτιμούσα από το να βλέπω το δράκουλα.

Anonymous said...

Ίσως η Ιωάννα έχει λίγα νεύρα γιατί απόψε, λόγω απεργίας, δεν θα δει τον αγαπημένο της Γιάννη Παπαγιάννη. Σύνδρομο στέρησης λέγεται αυτό.

Anonymous said...

11:28 εδώ έχουμε συμπτώματα συνδρόμου στέρησης εμείς απόψε που δεν έχουμε Παπαγιάννη, δεν θα έχει η Ιωάννα;

Anonymous said...

Όχι και πιο ωραία αυτή Η Μίνα Ιορδανίδου από την Ιωάννα Δεμέντη.

Anonymous said...

Εγώ πάντως στις φωτογραφίες που είδα τη βρήκα ομορφότερη. Έχει λιγότερο άγρια έκφραση και πιο ωραίες καμπύλες, αν και πάλι υπολείπεται σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Anonymous said...

Λυκομήτρος και Μητσιάς δε θα κάνουν δηλώσεις για το θέμα Παπαγιάννη;

valaoritis said...

Τον Μητσιά τον είδα σήμερα πολύ στεναχωρημένο. Μάλλον η απόλυση Παπατζών πρέπει να είναι η αιτία. Πρέπει να τον συγχαρούμε γιατί έχει αφήσει το μαλλί να ξεβάψει και είναι πιο ωραίος έτσι. Μπράβο Μανώλη!

Anonymous said...

Αυτό το μωρό που διαβάζει την Αυγή ο Παπαγιάννης είναι?
Τι συμβαίνει ακριβώς, τον είχαν απαγάγει οι κομμουνιστές όταν ήταν μικρός στα πλαίσια του παιδομαζώματος, απαντήστε παρακαλώ
Η μήπως το μωρό συμβολίζει τον μέσο όρο του IQ των αναγνωστών της "καλής" εφημερίδας....

MUSIC THROUGH THE YEARS said...

Καλησπέρα.Εκπληκτικός τύπος φίλε Βαψομαλλιά.Η προσωπικότης του θέλει ανάλυση.Εσύ αδελφέ τον σκιαγραφείς πολύ εύστοχα.Η παρουσία του εδώ μού δίνει αφορμή να υπενθυμίσω εις τούς πολυπληθείς αναγνώστας τού ιστολογίου,οτι προκειμένου να απολαύσουν δρακουλιάρηδες,νεκροθάφτες,φρόκαλα και εκτρώματα πάσης μορφής,δεν είναι ανάγκη να μπούν στο έξοδο αγοράς DVD.Αντίθετα με όλες τίς πολιτισμένες χώρες τού κόσμου όπου τά φαντάσματα βγαίνουν στις 12,εδώ έχουμε την εξής πρωτοτυπίαν.Βγαίνουν κάθε βράδυ στίς 9 καί λένε δελτίο.Σαρακοφαγωμένα φέρετρα ανοίγουν καί αποκαλύπτουν τη σήψι,τη βρώμα και την δυσωδία μιάς κοινωνίας πλαστικής,πιστωτικής,εκπορνευμένης και αλλοτριωμένης.Ο αρχιδρακουλιάρης εκφωνητής προειδοποιεί τά θύματά του γιά τά κακκά της μοίρας τους,για νέα μέτρα,για περισσότερη αφαίμαξη,γιά νέφη απο τη Σαχάρα,γιά ληστείες,δολοφονίες,φαληρημένα ταμεία καί άλλα καλούδια.Στό διπλανό κανάλι ο γιός τού Φρανκενστάιν,ανακοινώνει αυξήσεις,αυξήσεις γενικώς.Καί τέλος μετά τα δελτία βγαίνει ο Μέγας Ιεροεξεταστής,μέ πάνελ εκλεκτό.Καταπατήσεις,λαδώματα,αποδράσεις,όλα τα σφάζει,όλα τα μαχαιρώνει.Αποκαμωμένος ο φτωχός λάτρης των ταινιών τού είδους,με το μαχαίρι στο λαιμό προσπαθεί να κοιμηθεί.Και βλέπει στόν ύπνο του τον ποιητή να λέει.ΣΕ ΧΩΡΑ ΜΑΚΡΙΝΗ ΚΑΙ ΑΡΥΤΙΔΩΤΗ ΤΩΡΑ ΠΟΡΕΥΟΜΑΙ.Αντε να την κάνουμε σιγά σιγά όσο είναι καιρός γιατί αδέλφια εδω ΠΑΡΑΒΡΩΜΑΕΙ.
Ευχαριστώ τον Μαίτρ για την φιλοξενία.
κ,Σελίδας

Anonymous said...

Σωστά ομιλεί ο κ. Σελίδας με την γνωστή γλαφυρότητά του. Έτσι έχουν τα πράγματα. Κε Σελίδα, είστε κι εσείς φίλος του δρακουλιάρικου είδους;

reporter X said...

Δεν γνωρίζω από που αντλεί ο Παπαγιάννης τη βεβαιότητα ότι τίποτα δεν μπορεί να τον κουνήσει από το EXTRA3, όπως γράφει και λέει. Εγώ ξέρω ότι τουλάχιστον πέντε ή έξι φορές (μπορεί και περισσότερες) ο ιδιοκτήτης του καναλιού ήταν εκτός εαυτού μαζί του, λόγω των υψηλών προστίμων του ΕΣΡ που έχουν επιβληθεί από κάτι "κόλπα" του Παπαγιάννη, και είχε σκεφτεί πολύ σοβαρά να τον σουτάρει. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι ο Παπαγιάννης είναι πολλαπλά χρήσιμος στον Βρυώνη. Το γιατί, για όσους δεν αντιλαμβάνονται, ας το πούμε καλύτερα μια άλλη φορά. Πάντως, ο Παπαγιάννης με τα τερτίπια του δύσκολα θα βρει (καλή) δουλειά αλλού. Εκτός εάν η συμφωνία είναι "τύπου EXTRA", οπότε το πράγμα ίσως αλλάζει...

Anonymous said...

Δυο χρόνια φτύσαμε αίμα. Τα κατάπιαμε όλα. Δεχθήκαμε τους εξευτελισμούς. Σκύψαμε το κεφάλι στις ύβρεις και τις Χριστοπαναγίες

Αυτό το πρώτο πληθυντικό δεν είναι χάρμα;

Anonymous said...

Δυστυχώς ο Παπατζόν δείχνει να έχει πάθει παράκρουση. Φαίνεται ότι πολύ του στοίχισε αυτή η απόλυση-απόρριψη. Δικαιλογημένα, δε λέω, αλλά θέλει κ' ένα μέτρο,

Ioanna said...

ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΕΠΩΝΥΜΑ Κ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ!ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΝΑ ΒΡΙΖΩ ΑΝΩΝΥΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΙΓΟΥΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΧΟΥΦΤΑΣ...ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ Κ ΜΕ ΦΩΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΝΩ Κ ΕΓΩ ΕΚΤΟΣ Κ ΑΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΨΥΧΟΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ PC ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ.

Anonymous said...

Ιωάννα, όταν αναφέρεσαι σε προβληματικούς εννοείς αυτους που χαρακτηρίζεις γρηγορο...δες;

Anonymous said...

Λιγούριδες ή λιγούρηδες;

Anonymous said...

χούφτα ή φούχτα;

Anonymous said...

Αγαπητή μου, τουλάχιστον η χούφτα μου δε μου προξενεί πονοκέφαλο ούτε εφιάλτες...

Φίλιππος said...

Ιωάννα βλέπεις ταινίες τρόμου με δράκουλες, τέρατα κλπ. ή σου αρέσουν, όπως στα πιο πολλά κορίτσια οι αισθηματικές ταινίες;

Anonymous said...

Ιωάννα, γιατί γράφεις "επώνυμα"; Μήπως σου αρέσει αυτή η φιλολογία που εκτυλίσσεται στο βαψομαλλιακό ιστολόγιο;

Ioanna said...

ΗΜΟΥΝΑ ΣΑΦΗΣ ΕΝΝΟΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ Κ ΛΕΝΕ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΦΩΤΟ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ SITE.

Anonymous said...

Ναι αλλά όλο με αυτούς ασχολείσαι και δε μας απαντάς...

Anonymous said...

Ιωάννα, όταν λες θα πέσει εννοείς από την ασχήμια;

MUSIC THROUGH THE YEARS said...

K.Aώνυμε 12,15.Ναί είμαι FUN των κλασικών ταινιών τού είδους.Μού αρέσουν οι παλιές μαυρόασπρες Αγγλικές παραγωγές,καθώς και Christofer Lee,Peter Cushing.........

Anonymous said...

Ιωάννα μπορείς να απαντήσεις αν σου αρέσουν οι ταινίες τρόμου ή μόνο οι αiθηματικές (ή τέλος πάντων ποιο είδος προτιμάς);

νεοδημοκράτης said...

Αυτός ο παπαγιάννης όλο πρόωρες εκλογές προβλέπει και όλο έξω πέφτει. Δέκα φορές μας έχει πει και από το blog και από την TV τα ίδια, αλλά τελικά πρόωρες δεν βλέπουμε.

Anonymous said...

Κάτι μου λέει ότι θα δούμε...

Anonymous said...

Ο Αρούλης μπλεγμένος σε σκάνδαλα; Ε αυτό μου είναι αδύνατον να το πιστέψω.

Anonymous said...

Ο Άρης πάντα σεβόταν τα βιβλία (και τις... βιβλιοθήκες) και γι αυτό προτίμησε για ανάθεση τον Μουσικόφιλο ισχνό εκδότη... Ουδεμία οσμή σκανδάλου. Ο Άρης είναι εκσυγρονιστής της φιλελεύθερης παράταξης και άρα είναι μακριά από σκάνδαλα.

Anonymous said...

H Manuela Arcuri πως σας φαίνεται;

Anonymous said...

Αυτό το είδαν τα λαγωνικά του μπλογκ; πως το ερμηνεύουν;

http://zorro-gr.blogspot.com/2009/04/blog-post_7319.html

Anonymous said...

Θα πάει ο Παπαγιάννης στο Πρώτο Θέμα;

Anonymous said...

ΙΩΑΝΝΑ ΣΑΝ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΦΟΤΟ......

economist said...

Οι Ελληνάρες βρίζουν την "κακιά" Μέρκελ, διότι δεν ενισχύει την Ελλαδάρα όπως θα έπρεπε. Την Ελλαδάρα με τη στρεβλή οικονομία, την πλήρη διαφθορά, την κατασπατάληση των κοινωτικών πόρων. Οι Ελληνάρες που βλέπουν την Ευρωπαϊκή Ένωση με καχυποψία και αντιπάθεια, δεν μπορούν να καταλάβουν ότι σε αυτή τη χώρα σχεδόν οτιδήποτε προχωράει, προχωράει από την πίεση της Ευρώπης και με τις επιδοτήσεις των κουτόφρακγων, τις οποίες οι ελληνάρες-λαμόγια προσπαθούν να τις βάλουν στην τσέπη και με ότι περισέψει να κάνουν και κανένα έργο.

economist said...

...κανένα έργο για τα μάτα του κόσμου βεβαίως...

Anonymous said...

Οι ενισχύσεις στους τεμπέληδες της ευφορης κοιλαδας ελαβαν τέλος.
Η φασολάδα επανέρχεται και μαζύ της και τα δέματα ...απο το χωριό με το ΚΤΕΛ ,ΓΙΑΤΊ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ,ΚΑΙ ΑΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ,Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΗΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΣΟΙΑΛΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.,

Anonymous said...

Οι σούπερ έλληνες βλέπουν παντού φαντάσματα. Όλοι τους κυνηγάνε, όλοι πριονίζουν την θέση της Ελλάδας. Δεν μπορούν να βγουν λιγάκι από τον μικρόκοσμό τους και να δουν την πραγματικότητα. Να δουν δηλ. πόσο ανεπαρκείς και κουτοπόνηροι δείχνουμε στο εξωτερικό και ως λαός και ως πολιτική ηγεσία.

Και εσείς εδώ ασχολείστε με την Ιωάννα Δεμέντη.

Anonymous said...

παιδια ολα ενταξει, τον αγαπαει παλι τον λαου-λαου ο παπατζων, ουφφφ, μου φυγε ενα βαρος

Anonymous said...

Τί γελοιότητες και κωλοτούμπες είναι αυτές ρε παπαγιάννη. Και τι κατάντημα να δέχεσαι να παραμένεις σε ένα κανάλι που ήθελε να σε διώξει μόνο και μόνο γιατί παρενέβη ο χατζηνικολάου στον ταμπελάρχη. Τί κατάντημα, τι υπέροχα ελληνικά, βαλκανικά πράγματα. Και το πλήθος από κάτω σε λίγο θα ξεχάσει όσα έχουν ειπωθεί. Γι αυτό είναι ανίατη η κατάντια μας!

Anonymous said...

Μεγάλη ντροπή του Παπαγιάννη. Τέτοιος εξευτελισμός δεν ξανάγινε. Γλύφει εκεί που έφτυνε και μετά κατηγορεί τους άλλους. Η ελληνική δημοσιογραφία είναι ένας μεγάλος κουβάς με σκατά.

βεζουβιος said...

Οι οβιδιακές μεταμορφώσεις του παπαγιάννη ξεπερνούν και την πιο νοσηρή φαντασία.

Σε χρόνο dt Ο βουτυρομπεμπές της πολιτείας γίνεται ο φίλος ο νικόλας το παιδί σπαθί κι άντε πάλι απ την αρχή.

Παπαγιάννη λεβέντη μου εσύ δεν είσαι εκκολαπτόμενος ζούγκλας όπως είπε ένας φίλος. Είσαι ο ίδιος ο αμαζόνιος.

I. said...

Ο ορισμός της κωλοτούμπας...

Anonymous said...

Στη θέση του θα ευχόμουν να ανοίξει η γη να με καταπιεί.

Anonymous said...

κατσε να σβησω και μερικα προηγουμενα ποστς και ολα ειναι ενταξει τωρα...

βεζουβιος said...

Καλό λαμόγιο όμως και ο λαου λαου.

Μόλις είδε ότι η απόλυση, του γυρίζει μπούμεραγκ άλλαξε το βιολί αμέσως.

Η σταθερότης του χαρακτήρος χαρακτηρίζει αυτούς τους δυο γίγαντες της ενημέρωσης.

Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα που έλεγε και ο ηλιόπουλος.

Μια καλή ιδέα είναι να γίνουν και κουμπαροι για να στεριώσει η φιλία καλύτερα.

Ρε τι γίνεται στο ελάντα.

Anonymous said...

ελα μωρε, δε γαμιεται, ποσοι να το πηρανε χαμπαρι; η μεγαλη μαζα των πελατων ειναι ανεπαφη, συνεχιζουμε την κονομα...

ασύμμετρες παπαριές said...

Σε λίγο ο παπατζον θα αφαιρέσει τις αναρτήσεις για τον λαου λαου οπότε όποιος θέλει να κρατήσει αρχείο απο αυτό το ιστορικό μαλλιοτράβηγμα ας το κάνει όσο είναι καιρός.

Απο αυριο θα επιστρέψουμε στον νικόλα το βαρκάρη το σερέτη τον ξηγημένο τον άντρα το βαρύ τον τιμημένο πουχει μπέσα και καρδιά μικρου παιδιου.

Anonymous said...

Ειναι λιγο αργα πλεον, εκεινες τις ωραιες με την αγριεμενη μουρη του χατζιαβατη τις εχει βγαλει εδω και ωρα, πολλη ωρα...

al.el. said...

Και πάνω που είχαμε αρχίσει κάποιες και κάποιοι εδώ να λέμε και καλά λόγια. Και εγώ η ίδια είχα εκπλαγεί με τον εαυτό μου που μου έβγαζε θετική διάθεση η στάση του Παπαγιάννη. Τέτοια ξεφτίλα δεν έχω ξαναδεί. Αηδία και μπόχα.

Anonymous said...

Ρε τον ξεφτίλα, ρε τον γελοίο. Όχι μόνο κατάπιε όσα έλεγε αλλά και αυτολογοκρίνεται. Σβήνει όλες τις αναρτήσεις εναντίον του Χατζηνικολάου, δηλαδή παίρνει πίσω με τον πιο εξευτελιστικό τρόπο όσα ο ίδιος μας πάσαρε ως αληθινά. Τέτοια ξεφτίλα δεν νομίζω να έχω ξαναδεί....

βλαξ said...

Ο Παπαγιάννης ο φουκαράς είναι αξιολύπητος. Βγήκε σκληρός και εκδικητής για να καθαρίσει το σύστημα και αποδείχθηκε ένα φοβισμένο ποντικάκι. Μόλις του έκαναν μπου τα αφεντικά ή του έριξαν λίγο τυράκι συμμορφώθηκε και ξαναμπήκε στην τρυπούλα του. Ιστορία για λύπηση.

Anonymous said...

Δεν μας ενδιαφέρει η στάση του γελοίου του Λιάτσου ρε Παπαγιάννη. Η δική σου στάση μας ενδιαφέρει που είναι για πολλές ντομάτες..

σουφραζετα said...

Ο κουρδιστός έχει αναπαράγει στο blog του όλες τις αναρτήσεις οπότε τζάμπα γίνεται ρόμπα ο παπατζόν σβήνοντας.

Πάντως για να αναγκαστεί να βάλει την ουρά στα σκέλια προφανώς έχασε το έδαφος κάτω απο τα πόδια του.

Είναι πολλοί οι νταβαντζήδες αρη.

Anonymous said...

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ. Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΑΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ (ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΗ) ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΝΟΜΙΖΕ ΠΩΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ. ΠΡΟΘΥΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ, ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΗΧΕΙΟΥ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΝ. ΟΤΑΝ Ο ΧΑΤΖΗΝΚΟΛΑΟΥ ΤΟΝ ΑΔΕΙΑΣΕ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕ ΤΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΥΤΟΑΝΤΡΗΛΙΚΙ ΤΟΥ, Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΓΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ. ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΘΗΚΕ. ΕΝΙΩΣΕ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ. ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ Η ΟΞΥΝΣΗ ΚΑΙ Η ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΣΤΟ EXTRA3 ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΧΙΟΥ, ΕΤΣΙ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ. ΟΤΑΝ Ο ΧΙΟΣ ΕΦΥΓΕ (Ο ΒΡΥΩΝΗΣ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ 4 ΕΚ. ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ. ΕΨΑΧΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΦΘΗΝΟ) ΠΗΡΑΝ ΩΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ OΧΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ, ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΧΑΡΙΤΑΤΟ. Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΩΣ "ΣΠΙΝΟΣ" ΤΟΥ ΧΑΡΙΤΑΤΟΥ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ "ΧΑΤΖΑΡΑΣ" ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΟ BLUE SKY. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΧΑΡΙΤΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟ EXTRA. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ.

Κρα said...

Ο αστείος παπ. παριστάνει τώρα ότι κάνει και κάποια κριτική προς τον Χατζη-νικολαου για το ότι... δήθεν δεν ήταν καλός στις... ερωτήσεις του προς... τον Τσίπρα!!! Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Άσε ρε κωλοτούμπα. Δεν ξεγελάς κανέναν πια.Λίγη τσίπα δεν έχεις;

άμα το λέει η σούφρα σου said...

Ελα μωρέ τώρα (όπως θα έλεγε και ο κ. Ελα Μωρέ Τώρα), ο Παπαγιάννης είναι ένα παιδί με υπέρμετρες φιλοδοξίες (με εμφανείς τάσεις κωλοπαιδισμού) στην χώρα που ο Νίκος, ο Ζούγκλας, ο Αρης κλπ γίνονται κάποιοι γιατί όχι κι αυτός; (σκέφτηκε). Το βήμα που του παρέχει το διαδίκτυο του επέτρεψε να ανεβάσει αυτήν την ξανθοπουλειάδα, εν συνεχεία να την βάλει εκεί που ξέρει και να ανέβει έτσι 1 ή δύο κλικ στην εκτίμηση κάποιων από τους πάτρονές του (ή έτσι νομίζει). Το μόνο θετικό από αυτήν την ιστορία ήταν το (μικρό) στραπατσάρισμα που υπέστη η ατσαλάκωτη εικόνα της αρσενικής Παναγιωταρέα και δεν το λέω χαιρέκακα, ο άνθρωπος αυτός ανάγκαζε τον Γιωργάκη (άλλος από κει) να αποκεφαλίζει βουλευτές online με την υπόθεση της τροπολογίας Πορτο Καράς αν θυμάστε. Infotainment γκρηκ σταϊλ χειρίστης ποιότητος.

Anonymous said...

Μα αυτή την ψευτοκριτική του προς τον Χατζηνικολάου τώρα για τη συνέντευξη με τον Τσίπρα, ο Παπαμπριγιάννης περνάει από το στάδιο της αστειότητας, στο στάδιο της λύπησης.

ανεμογκαστρι ητανε said...

Χθες:

Βουτυρομπεμπέ από την Πολιτεία, επειδή σου αρέσει να μιλάς με τα αφεντικά, μάθε ότι απο εκεί δεν απολύομαι ούτε με σφαίρες. Πρώτα θα κλείσει το μαγαζί και μετά θα φύγω εγώ. Φιλότιμη η προσπάθειά σου να απειλείσεις και να εκβιάσεις, αλλά βρήκες... Οθωμανικό τοίχο μπροστά σου. Την επόμενη φορά γλύφτη να είσαι πιο προσεκτικός.

Σημερα:

Πριν από λίγο μάθαμε ότι τηλεφώνησε στον επιχειρηματία Φ. Βρυώνη και του ζήτησε να μην απολυθεί ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης από το Extra 3! Η κίνησή του μας εντυπωσίασε γιατί απέδειξε ότι δεν έχει εμμονές και εμπάθεια. Μπορεί να μην συνεργαζόμαστε επαγγελματικά, μπορούμε όμως να ξαναχτίσουμε την φιλία μας από την αρχή.

Ρε γίγαντα αυτά δεν τα κάνει ούτε ο δήμος σταρένιος στις ελληνικές ταινίες.

αηδιασμένη said...

Παιδιά, και εγώ έβλεπα Παπαγιάννη φανατικά κάθε βράδυ, με όλα αυτά όμως που έγιναν μου ήρθε αναγούλα (και δεν είμαι η μόνη). Ας δώσουμε ένα μάθημα σε αυτόν τον καραγκιοζάκο: από σήμερα ΚΑΝΕΙΣ Παπαγιάννη!

Anonymous said...

Ο Παπαγιάννης θέλει να μας πείσει ότι δεν τρέχει τίποτα, ότι όλα είναι όπως πρίν, ότι συνεχίζει την κανονική ροή του σχολιασμού στο blog. καημένε Παπαγιάννη θυμίζεις το Χατζηνικολάου που το πρωί στο ραδιόφωνο προσπαθούσε να αστειευτεί για να δείξει ότι όλα είναι υπό έλεγχο, χωρίς όμως να τα καταφέρνει. Κανέναν πια δεν πείθεις.

Anonymous said...

αδυνατο να καταλαβω πως καποιοι πεφτουν απο τα συννεφα με τον παπατζων και τον καθε τζωντζων... they are all the same shit to me...

Zet said...

"Ανεμογκάστρι ήτανε" έχεις απόλυτο δίκιο. Άλλη γελοιότητα, άλλο καραγκιοζιλίκι αυτό με το EXTRA3 και τη σταθερή του θέση. Τέτοια ασυνάρτητα πράγματα δεν λέει ούτε ένας καθυστερημένος. Έχει χάσει εντελώς τον έλεγχο ο μπριλκριμάκιας

Anonymous said...

Να και οι μαγκιές τώρα. Να τις αφαίρεσα τις αναρτήσεις που χτύπαγα τον Χατζηνικολάου γιατί μου το ζήτησε ο ίδιος. "Έχετε κανένα πρόβλημα"; Ναι κάποιο πρόβλημα έχουμε.
Γιατί όταν μας πρήζεις επί τρεις μέρες με αποκαλύψεις και κριτική για τον Χατζηλαλάκη υποτίθεται ότι βάζεις την υπογραφή σου και μιλάς με εγκυρότητα. Το κατέβασμα αναρτήσεων είναι από τις πιο γελοίες κινήσεις που μπορεί να κάνει ένας δημοσιογράφος. Δεν μπορείς να το καταλάβεις;

Anonymous said...

Α πα πα, ο Παπαγιάννης ξεπέρασε και τον Ιωάννη Μελισσανίδη, διπλή πιρουέτα σάλτο μορτάλε. Να σε πάμε ρε μάγκα στους Παραολυμπιακούς μπας και δούμε άσπρη μέρα...

611 said...

Ίσως αδικούμε τον Παπαγιάννη. Έκανε το λάθος να ξεφύγει πέρα από εκεί που έφτανε το πάπλωμά του. Αυτό ήταν το λάθος του. Όταν το κατάλαβε, ηρέμησε και πρσπάθησε να διορθώσει την κατάσταση. Κατανοητό ότι όλοι εμείς θέλουμε να δούμε αίμα. Σκεφτείτε όμως ότι αυτός έχει γυναίκα και παιδιά και μιλάμε για τη δουλειά του από την οποία ζει. Κωλοτούμπα είναι αυτό που έκανε και απαράδεκτο, αλλά ας τον κρίνουμε με κατανόηση, αν και ο ίδιος είναι τρομερά επιπόλαιος.

Αχ. Τζάρτζανος said...

Καλά τι ορθοργραφία και συντακτικό είναι αυτό στην επιστολη του αδελφού Χνικολάου, είναι και διευθύνων σύμβουλος τρομάρα του

Anonymous said...

Χα χα χα, ο Ομέρ πότισε τον Παπατζόν με το επάρατο Εξαφανιζόλ
ΧΑ ΧΑ Χα δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω

Anonymous said...

telos o papajohn apo to apoklistikooooo?e ama ta vazeis me tin mafia..edo den katalavainoun xristo apo to lao pou fonazei apo ton zigo tis lathrometanasteysis,ston papajohn tha kolosoun oi ntavades tis cosanostra?

Ο ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ said...

Τι είναι αυτό, φορος τιμής στα αθάνατα ειτις με Μάκη Γιομπαζολιά και "Με ανοιχτά χαρτιά" και Τσοβόλα να ψάχνει τα χαρτιά του?
Και αν είναι έτσι, που είναι ο θεός ο Σπύρος ο Χατζάρας με την πράσινη γραβάτα???

Anonymous said...

Κλαψ, τώρα σε ποιανού τον ώμο θα τριβεται ο Καψαμπέλης?

Anonymous said...

ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΑΣ. POWER. ΠΙΣΤΕΥΩ Ο ΠΑΠΑΤΖΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΕΜΠΗ!

Anonymous said...

10.44 η Ιωάννα είσαι σε καταλάβαμε

Anonymous said...

ιωαννα το προσωπακι σου μου θυμιζει την ταλαιπωρημενη μουρη της γαιδουριτσας της μεντιας που ειχε η θεια μου στο χωριο η καυμενη για τσι δουλειες.ετσι ανοιγε και αυτη τα χειλια αποκαμωμενη το απομεσημερο στον ισκιο.παω τωρα να τραβηξω μια.(φωτογραφια με την μεντια..)

Anonymous said...

ημαρτον ρε.ποσο ακομα αυτος ο λαος θα εχει εξουσιαστες το σπερμα των τζακιων;η δημοκρατια του σπερματος.οι γεννημενοι να μας πηδανε λογω κληρονομικου χαρισματος.αει σιχτηρ κωλοελληνες που θα τους ξαναψηφισετε.παλι εσεις θα τους αποκαταστησετε εππαγγελματικα.

παρατηρητής said...

Μήπως ο καημένος ο Παπατζόν δεν είναι καλά και γιαυτό το λόγο δεν είναι στο δελτίο. Μεγάλη η πίεση που πρέπει να έχει δεχτεί. Από τη μία τα βάζει με τον Χατζηνικολάου και με επιχειρηματίες, από την άλλη αναγκάζεται να τα πάρει όλα πίσω και να τον κράζουν φίλοι και εχθροί. Δεν θα ήθελα να είμαι ούτε ψύλος στον κόρφο του.

Anonymous said...

Με την εκπομπή της Μπάρμπα και του Παπαγιάννη τι θα γίνει απόψε; Θα έχουμε εκπομπή; Θα την κάνει μόνη της η Βάνα; Ή μήπως καταργήθηκε αφού έτσι κι αλλιώς κρίθηκε ως χλιαρή και αποτυχημένη;

Anonymous said...

Παράξενο...

Η Ιωάννα δεν έχει πάρει θέση και δεν έχει πει κουβέντα για τον Παπαγιάννη αυτές τις μέρες, αν και το υλικό που υπάρχει είναι τεράστιο.

Ερώτηση:
Μήπως ο Παπαγιάννης τα βρήκε με την Ιωάννα όπως και με τον Χατζηνικολάου;;

Ioanna said...

ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΗΡΘΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ Κ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΓΡΑΦΩ ΕΠΩΝΥΜΑ Κ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΜΟΥ!ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΠΡΩΤΑ Κ ΜΕΤΑ ΑΝ ΕΧΟΥΝ @ ΑΣ ΜΕ ΚΡΙΝΟΥΝ!ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΛΙΓΟΥΡΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ???ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ??? ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΝΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΠΟΨΗ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΑ!

Anonymous said...

αδερφωνυμε

αν εισαι αντρας και βρίζεις

α. γυναίκα
β. ανώνυμα

μαλλον πρέπει να αναθεωρήσεις την άποψη σου για τον ανδρισμό σου,

και μάλιστα σε ένα πιτσιρίκι, κουκλί που εχει την ευθύτητα (ή έστω αφέλεια) να σχολιάζει επωνυμα.

λιγο αντρισμός ρεεεε?

Anonymous said...

Μπράβο Ιωάννα. Επέδειξες μεγάλο ανδρισμό με την ξεκάθαρη θέση σου.

Anonymous said...

Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ EXTRA3.

monitor said...

Εγώ πραγματικά λυπάμαι γι αυτή την εξέλιξη. Όσο επιπόλαιος και αν υπήρξε, όσο και αν υπερεκτίμησε τις δυνάμεις του, είναι κρίμα να μείνει ξαφνικά εντελώς άνεργος, ένας άνθρωπος με οικογένεια και μεγάλες υποχρεώσεις.

Anonymous said...

Αυτά παθαίνει κανείς όταν δεν έχει μέτρο. Έφαγε το κεφάλι του γιατί θεώρησε ότι τον παίρνει να κάνει τον καμπόσο. Για τον κόσμο καλά έκανε. Αλλά για τον εαυτό του τα σκάτωσε.

Anonymous said...

Και η Βάνα Μπάρμπα πριν από λίγο είπε ότι "απόψε είναι μια δύσκολη νύχτα" και ότι "η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη". Άλλαξε και τον τίτλο της εκπομπής. Καημένε Παπατζόν...

GM said...

Molis efyge o Papagiannis nasou kai epistrofi Spinou sto deltio. Gymnasia tou kanoun

Anonymous said...

Ίσωσ το δελτίο αποκτήσει περισσότερη ουσιία αν και λιγότερη πλάκα χωρις Παπ.

Anonymous said...

Τελικά η ειδηση δεν είναι ποιος έχει δώσει επιταγές στον Χατζηλαλάκη αλλά ποιος δεν έχει δώσει

Anonymous said...

Γιατί δεν μοίραζε κουπόνια ο Χατζηνικολάου όπως το ΚΚΕ?

Anonymous said...

apo deytera elpizo na analavei o agapimenos stefanos xios.

Anonymous said...

Ο Παπαγιάννης υπήρξε υπερφίαλος. Σκέφτηκε ρομαντικά και ξέφυγε εκτός πορείας. Ο ιδιοκτήτης του EXTRA3 Βρυώνης είχε σκεφτεί και πιο παλιά να τον διώξει και είχαν γίνει συζητήσεις και με τον διευθυντή του καναλιού και με 1-2 συμβούλους του. Ο βασικός λόγος ήταν τα υπέρογκα πρόστιμα αλλά και κάτι άλλο... Ο Βρυώνης είναι ανοιχτός στον Παπαγιάννης λόγω κάποιων ειδικών αποστολών που του είχε αναθέσει και αυτός είναι και ο λόγος που η θέση του Παπαγιάννη ήταν ενισχυμένη στο κανάλι. Ο διευθυντής του καναλιού έλεγε εμπιστευτικά ότι δεν μπορούσε να τον τιθασεύσει γιατί μιλούσε απ' ευθείας με τον Βρυώνη. Βρυώνης και Κουρής έχουν κάποιες ιδιαίτερες σχέσεις. Και ο Παπαγιάννης δεν είναι τόσο ισχυρός ώστε να μπορέσει να διασωθεί, από την στιγμή που τα έχει βάλει με παράγοντες μεγαλύτερους από το μπόι του που ζητάνε την αποπομπή του. Ο Βρυώνης δεν έχει τη δύναμη να τον στηρίξει στο κανάλι, γιατί ο ίδιος είναι ανοιχτός από εκατό πλευρές. Έτσι ο Παπαγιάννης μπαίνει σε μια πολύ δύσκολη φάση της καριέρας του και της ζωής του.

Anonymous said...

ok egine oti egine me ton xatzh apo ta alla mesa omws giati prepei na fygei??den einai adiko ayto???

Anonymous said...

Το όνομα του Χίου είχε ξαναριχτεί στο τραπέζι αλλά είχε απορριφθεί. ο Χίος θα ήθελε να επιστρέχει στο Δελτίο γιατί μισεί τον Παπαγιάννη και θέλει να πάρει την εκδίκησή του. Ο Χίος βέβαια είναι και πιο ακριβός. Θέλει τα τριπλάσια από τα δύο χιλιάρικα που έπαιρνε τον μήνα ο Παπαγιάννης.

Ioanna said...

ΑΝ Κ ΜΕ ΕΧΕΙ ΕΚΘΕΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Κ ΘΑΒΟΝΤΑΣ ΜΕ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ 12.33.

Anonymous said...

Και μετά μου λεγε κάποιος εδώ μέσα ότι δεν είναι τα ίδια σκατά ο Παπατζών με τον Βουτυρομπεμπε..
Καλά τον λέω εκκολαπτόμενο Ζούγκλα. Η απιστευτοαπίθανη κωλοτούμπα που κανε μου θύμισε τον έτερο απίθανο, τον Μάκη το Ζούγκλα στην υπόθεση με τα φρουτάκια, που είχε βγεί κανα εξάμηνο μετά και είχε δηλώσει ότι έκανε πλέον φιλική παρέα με τον..επιχειρηματία-ιδιοκτήτη των φρουτακίων που κυνηγούσε έξι μήνες πριν!!!
Από μια μεριά ευτυχώς που υπάρχουν κι όλοι αυτοί οι σκατάνθρωποι.
Για να τους βλέπουμε και να χαιρόμαστε που δεν είμαστε έτσι..

m. said...

Πραγματικός βόθρος τα ΜΜΕ και ειδικά οι μεγαλο-δημοσιογράφοι. Αλλά και οι μικρο-δημοσιογράφοι τις περισσότερες φορές δεν τα παίρνουν απλώς γιατί δεν μπορούν. Η διπλή τούμπα Παπαγιάννη του αφαίρεσε και τα τελευταία υπολείμματα αξιοπρέπειας και αξιοπιστίας.

Anonymous said...

iωαννα μου,μολις(καλα νωριτερα απο το μουσκιο) τραβηξα και στην αφιερωνω.http://g.imagehost.org/0645/1_13.jpg. και ενα τραγουδακι αφιερωμενο με πολυ ηδυμειγες ερωτικο μισος-λοβ του χειτ. http://www.youtube.com/watch?v=H3RFlx6spK8&feature=related

Ioanna said...

poly wraio to koynelaki!!

Anonymous said...

Ο Παπαγιάννης από την Real News του Χατζηνικολάου και των 120.000 φύλλων θα πάει στο ΑΡΘΡΟ του Τζαφέρη (της Βαλαωρίτου) και του Γέρου των 3000 φύλλων; Και μάλιστα με τα ψίχουλα που πληρώνει ο Γέρου, o άσχετος από εφημερίδες, που έφτιαξε, με χίλια λάθη, εφημερίδα που πούλαγε 45.000 και την έφερε να πουλάει 3;

Anonymous said...

Πέφτουν "μπαλωθιές" στο ΑΛΑΤΣΙ. Το αξίζει το κορίτσι. Ψηλό, ξανθό, με ωραία μάτια. Τα νέα 'φτασαν μέχρι την Κίσσαμο. Ο Κακαουνάκης είναι (πάλι) ερωτευμένος. Το μυστικό της...

ζωτικότητάς του είναι αυτό. Ο έρως (ο άτιμος που χρόνια δεν κοιτά) . Κάθε βράδυ πάει με το πρόσωπο στο μαγαζί του Σταύρου Θεοδωράκη και με παρέα το δημοσιογράφο Λάμπη Ταγματάρχη. Δημοσιογράφος είναι (ή εν πάση περιπτώσει θέλει να γίνει) και το κορίτσι. Η μύηση στα μυστικά του επαγγέλματος γίνεται από το σωστό άντρα. Το κορίτσι μαζί με τον επόμενο Μάη θα συμπληρώσει τους 28. Ο Κακαουνάκης είναι... Δε βαριέσαι. Είπαμε αυτό το ζήτημα χρόνια δεν κοιτά...
nonews-news

Anonymous said...

ΕΛΕΟΣ Η ΚΑΘΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΤΣΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΓΕΡΟΣ!!ΟΛΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΣΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ Κ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ!!ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ

Anonymous said...

Iωάννα

Μήπως θα ήταν σκόπιμο να κάνεις ένα τηλεφώνημα στον Παπατζών τώρα που περνάει δύσκολες στιγμές;

ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΗΣ said...

Ο βουτυρομπεμπές εννοείται ότι δεν είπε από ανωτερότητα του Ομέρ να μην απολυθεί ο Παπατζών (αν το είπε..), αλλά για να το παίξει του Παπατζών καλός, μια και ήταν ο μοναδικός τρόπος να τον σταματήσει από το μπαράζ ρεζιλέματος στο οποίο αφιερώθηκε ο παπατζών. Για σκεφτείτε το σενάριο να σουτάρεται ο Παπατζών από το ΕΧΤΡΑ, χωρίς να τον έχει "ενημερώσει" κάποιος για την αγαθοεργία του μπεμπέ; Τότε είναι που θα τον έσκιζε πραγματικά, γιατί θα τον θεωρούσε υπεύθυνο για την απώλεια ΟΛΩΝ των εισοδημάτων του...
Τα χρειάστηκε ο μπέμπης γιατί τον περίμενε πιο ήπιο και του βγήκε τρελός, δηλαδή ζουγκλας Νο 2. Ένας λόγος που τα χει καλά ο μπεμπές άλλωστε και με τον Ζούγκλα είναι το ότι τον έχει για μανιακό (όχι άδικα) και τον φοβάται. Σιγά μην τον συμπαθεί κιόλας.. Υπάρχει άνθρωπος να συμπαθεί αυτόν τον ελεεινό; Ποιος ξεχνάει άλλωστε τον τρελοζούγκλα, πώς ξηγήθηκε του Αναστασιάδη; Ο μοναδικός δε που έχει βρεθεί τόσα χρόνια να ξεβρακώσει έτσι τον κομπλεξικό βουτυράκο, είναι ο οξύθυμος παπατζών. Είναι δυνατόν κάποιος, όπως ο μπέμπης, που τεχνηέντως τόσα χρόνια εμφανίζεται αδέκαστος, να αφήνει κάποιον άλλο να γκρεμίζει την εικόνα που με τόσο κόπο έφτιαξε; Όλοι αυτοί για μια εικόνα ζούνε και από αυτήν τρέφεται όχι μόνο κομπλεξισμός τους, αλλά και το εισόδημά τους.
Α, ρε Παπατζών.. Διαφωνώ με όλους. Καλά έκανε και υπήρξε τσαμπουκάς ο Παπατζών. Τα ίδια έκανε κι ο Ζούγκλας και δεν έχασε τελικά. Βραχυπρόθεσμα εμφανίζονται οξύθυμοι και ανεξέλεγκτοι, που τσακώνονται με τα αφεντικά τους, αποκτούν κοινό από κάποιους ευκολόπιστους και μετά ξανά προς τη δόξα τραβάνε και κονομάνε. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρων οι κότες, αλλά στην προκειμένη περίπτωση μόνο προσωρινά. Αν δεν είχα εμπιστοσύνη στη γλωσσάρα του και την ελαστική του συνείδηση, θα ανησυχούσα πράγματι για το επαγγελματικό του μέλλον.. Δεν ανησυχώ όμως.. Τα σκυλιά που γαβγίζουν δυνατά, τα χρειάζονται όλοι..

Anonymous said...

Βουτυροτσαμπουκάς απεδείχθη κουτσομπόλη, την κωλοτούμπα παπατζων με διπλή έξοδο ούτε η Κομανέτσι δεν μπορεί να την κάνει. Ενας κάγκουρας είναι ο τύπος, τίποτα παραπάνω, πολύ αξία του δίνεις νομίζω.

Anonymous said...

ο πουροτενίστας κέρδισε το πρώτο σετ.

O ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ said...

Μια άλλη διάσταση της υπόθεσης είναι η προφανής προσπάθεια του Κουρή να γίνει legit. Είναι ένας τίμιος οικογένειάρχης μαφιόζος του old school δηλαδή ο άνθρωπος, με την έννοια ότι ο γιός του προς το παρόν δίνει την εικόνα του Michael Corleone (Al Pacino) στο Νονο Ι, όταν ήταν ένας ανυποψίαστος νεανίας, αξιωματικός μάλιστα, πριν η ζωή και η πένα του Puzo, τον οδηγήσουν σε άλλες ατραπούς.

Ετσι λοιπόν αποφάσισε ο σκουτεράκιας Κουρής, ότι η δεύτερη γενιά θα πρέπει να είναι καθως πρέπει και νομιμόφρων, και ποιος καλύτερος για να κουκουλωθούν δεκαετίες αλητείας βρωμιάς και δυσωδίας από τον θεσμικό, συστημ(ατ)ικό Νίκο Χ?

Το μαγαζί από ότι φαίνεται τρέχει σε στύλ "ερανικό", όπως και τα ελληνικά κόμματα άλλωστε. Τον ρόλο του Collector (μέγας διδάσκαλος ο Τσουκάτος) τον έχει ο Νικολάκης που έχει πρόσωπο για να εμφανίζεται στον κάθε παράγοντα για να ζητήσει τον οβολό (πέρα από τις στάνταρ χορηγίες βλ. Βαρδής κλπ), του "λογιστή" ο αδελφός του, του Consiglieri-δικηγόρου ποιος ξέρει, ο Λυκουρέζος ίσως (λίγο δύσκολο ο Φούσας).

Όλα αυτά ειναι ένα πολύτιμο μάθημα ζωής για τον μικρό και τίμιο Ανδρέα, που ίσως να "χαλάσει" και πάρει και αυτός το δρόμο που πήρε και Michael C. στο Νονό ΙΙ... Ισως βέβαια να του καλαρέσει του Νικολάκη το σπορ, και δικαίως να σκεφθεί, γιατί οχι εγώ, άλλωστε η δική μου παρουσία ειναι αυτό που χωρίζει τον άθλιο παπάκια από τα σίδερα της φυλακής, τώρα μάλιστα που θα έρθει στα πράγματα ο κατασυκοφαντημένος ως Σκέιτμπόρντερ Τζέφρυ, και λογικά του την έχει φυλαγμένη...

Anonymous said...

o skataounakis me ti poutsa na vgali 28 xrono.to poli poli na tou mini tipota apo piso apo to mesiko provlima.aytos den borei na skipsi re [gia bas kai skivei giaayto evale ton kinaido na krazei manesi]etsi kai tin vgali gia katourima,tha psaxnei tis petses.ayta einai otan paiderastes kai kokainomanis tis elit se pairnoun apo ta katsavraxa kai se kanoun asto.

Anonymous said...

lakis lazopoulos.to skouliki tis neas taksis.to treiler gia to svisimo ton foton.kargiolides paizete tin kinoniki mixaniki stis plates ton afelon.ala den tha petixete pote global leadership.periosioi tis kafrilas.

πατερα μεγαλωσα said...

Αυτό που δεν συνειδητοποίησε έγκαιρα ο παπαγιάννης είναι ότι στην ουσία εργοδότης του δεν ήταν ούτε ο λαου λαου ούτε ο χοντρολάλας ούτε ο βρυώνης αλλά οι χορηγοί όλων των παραπάνω.

Τα λεφτά του μυτιληναίου και των άλλων χορηγών έπαιρνε όλο αυτό το διάστημα και αυτοί τον απέλυσαν.

Ο λαου λαου είναι απλα η κουρτίνα της διαπλοκής.Ο παπατζόν δεν κάθησε λίγο να σκεφθεί τι υπάρχει πίσω απο την κουρτίνα και ότι ουσιαστικά δάγκωνε το χέρι που τον ταϊζε.

Anonymous said...

Υπάρχει όμως και ένα ηθικό δίδαγμα για τα παληκάρια της διαπλοκής απο αυτή την ιστορία.

Το δίδαγμα είναι ότι το παιγνίδι γίνεται όλο και πιο ανεξέλεγκτο.Παλιά βούλωνες τα στόματα σε 15-20 άτομα και είχες το κεφάλι σου ήσυχο.

Τώρα ο κάθε πικραμένος ανοίγει ένα blog και σε κάνει ρόμπα πριν προλάβεις να καταλάβεις απο που σούρθε.

Τα blogs με όλες τις στρεβλώσεις τους είναι η μοναδική μας ελπίδα να πάψουμε κάποια στιγμή να είμαστε κράτος κοτζαμπάσηδων και να γίνουμε κράτος δικαίου.

Με μηδέν κόστος σε ελάχιστα δευτερόλεπτα φτιάχνεις ένα blog και εάν έχεις να πεις κάτι αρκεί ένας σύνδεσμος απο ένα ήδη γνωστό blog για να αποκτήσεις τεράστια αναγνωσιμότητα σε μηδέν χρόνο.

Ειναι να μην τρώνε τις σόλες τους οι παραδοσιακοί εκδότες νταβαντζήδες;

Συνιστώ στον παπαγιάννη (που παρόλες τις τούμπες του εκτιμώ την τρέλα του) να μετατρέψει το blog σε εμπορικό και να αρχίσει να δέχεται διαφημίσεις ώστε να μην έχει ανάγκη να είναι γιουσουφάκι κανενός.

Αρκεί να φροντίσει να παιρνει διαφημίσεις απο μη κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες.

Anonymous said...

10:18 αυτό που λες είναι εν μέρει σωστό. Εν μέρει γιατί προϋποθέτει ότι ο Παπαγιάννης δεν θα εξαφανιστεί, ότι θα μπορέσει να επιβιώσει. Ένα δίδαγμα από αυτή την υπόθεση είναι και ότι η δημοσιογραφία είναι ουσιαστικά κάτι "θεσμικό". Δημοσιογραφείς μέσα στα "θεσμικά" όρια. Όταν είτε λόγω σκοπιμότητας είτε λόγω αφέλειας ξεφύγεις λιγάκι από τα όρια, σε τρώνε λάχανο. Δεν είναι τυχαίο αυτό που έκανε ο Παπαγιάννης (ανεξάρτητα από τα κίνητρά του, ψυχολογικά ή άλλα). Τα έβαλε με ισχυρούς και πήγε να χτυπήσει και τους χρηματοδότες του και αυτοί έδειξαν τα δόντια τους. Τον καθάρισαν με συνοπτικές διαδικασίες... Κρίμα για το παιδί (που δεν τον συμπαθώ ιδιαίτερα) που έχασε τη δουλειά του. Έτσι όμως είναι αυτές οι δουλειές. Τι συμπεριφορά να απαιτείς από Κουρήδες, Βρυώνηδες κλπ. Πλάκα κάνουμε;

Anonymous said...

ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΒΡΥΩΝΗ - ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΜΕ ΤΟ EXTRA3.

μας πηρε η μποχα said...

Σωστό αυτό. Ο Παπ (τον οποίον δεν γουστάρω) είναι ο νέος ηλεκτρονικός Ζούγκλας, αυτό το μέσο τον εκφράζει καλύτερα. Ας το κάνει portal το presmme να βγάζει και κάνα φράγκο. Ο ορίτζιναλ Ζούγκλας είναι σκιά του παλιού καλού (εμετικού) εαυτού του, έχει κουραστεί/βολευτεί. Στην πιάτσα εισέρχεται μία νέα γενιά δημοσιογράφων πιό αδίστακτων και αιμοβόρων από την παλιά και το πεδίο γίνεται ακόμα πιό ομιχλώδς με τις αλαπάλληλες τούμπες/αλληλοεπικαλύψεις/διαπλοκές. Ας πάρουμε ποπ κορν και μπύρα και ας απολαύσουμε αραχτοί στον καναπέ, η υπόθεση έχει σεκς, αίμα και πολύ γέλιο.

ghost rider said...

Τελικα να προλαβε να παρει τη hayabusa το παληκαρι;

Anonymous said...

10.18 Αρκεί να φροντίσει να παιρνει διαφημίσεις απο μη κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες..
καλα που θα τους βρει αυτους;υπαρχουν αλλου απο τα βιβλια ιστοριας;

Anonymous said...

ιωαννα;περιμενουμε φωτο 1.απο την παιδικη ηλικια να δουμε ανα ησουν ομορφη μπεμπα 2.απο καποιο ηλιοβασιλεμα με τις βελουδινες ακτινες του να λουζουν τα χρυσοποικιλτα μαλλια σου.

Anonymous said...

ιωαννα μηπως αρθογραφεις στα νεα της λουτσας (και σπατων);

Anonymous said...

καλα που θα τους βρει αυτους;υπαρχουν αλλου απο τα βιβλια ιστοριας;

Υπάρχουν τομείς της οικονομίας που δεν εξαρτώνται απο το κράτος.Εκτός εάν εσύ περιμένεις να σου πει το κράτος αν θα αγοράσεις bmw, fiat η sony τηλεοραση η αν θα ψωνισεις στον κωτσόβολο η στην ηλεκτρονική.

Σκυριανή said...

(Και) τα πρόσφατα γεγονότα δείχνουν το χάλι της δημοσιογραφίας. Το χάλι της δημοσιογραφίας όμως δεν είναι ανεξάρτητο από το γενικότερο χάλι. Εάν η δημοσιογραφία μπορούσε να λειτουργήσει στοιχειωδώς, η εξουσία θα ήταν καλύτερη, η οικονομία θα λειτουργούσε σε πιο ορθολογική βάση, η ατζέντα της δημοσιότητας θα ήταν διαφορετική και άρα διαφορετικά θα ήταν, σε ένα βαθμό, και τα κριτήρια του κόσμου. Η ελληνική δημοσιογραφία αποτελείται από γλείτσες, αγράμματους και αναξιοπρεπείς, έτοιμους να πουληθούν για ένα ταληράκι και λίγη δόξα. Και έτσι η πολιτική και οικονομική εξουσία μένει ουσιαστικά στο απυρόβλητο, εκτός κι αν κάποιος (όπως ο Παπαγιάννης) πάθει παράκρουση και μέσα στην παράκρουσή του τού ξεφύγουν κάποιες αλήθειες για τα πραγματικά αφεντικά του τόπου. Αμέσως όμως τον συνετίζουν και η ζωή συνεχίζεται όπως πριν...Από τέτοια δημοσιογραφία τί να περιμένει κανείς...

Anonymous said...

1.04 ατυχες το παραδειγμα.απολυτα εξαρτημενες απο το κρατος ειναι αυτα που αναφερεις.μονο τα της φορολογιας να σκεφτει κανεις ,τα κατω απο το φως αλισβερισια(πχ κανω γαργαρα τα ονοματα των μεγαλοαπατεωνων φοροφυγαδων με τα ομολογα εξωτερικου της eurobank με ανταλλαγμα λχ. τα προεκλογικα κοστη του χ κομματος)φτανει.ασε τα του του.παρακαλανε στις ηπα να τους σωσει το κρατος για την απληστια που κατερρευσε.το τι θα διαλεξεις εσυ στο τελευταιο κρικο της αλυσου εχει ηδη προκαθοριστει.και οχι μονο στα erp's των μπραντς ασφαλως..

Anonymous said...

Καλά τα λέει ο 5.13. Δύσκολα βρίσκεις επιχειρήσεις και του ιδιωτικού τομέα που δεν έχουν αλισβερίσι, έστω και έμμεσα, με το κράτος. Όμως, ούτε εκείνες ούτε η πολιτική τάξη χάνουν ποτέ. Το που φορτώνεται το κόστος ας το υποθέσουμε. Δεν είναι και δύσκολο...

Anonymous said...

Μα τι αερολογίες είναι αυτές που λέει ο Παπατζόν για το μήνυμα του κινητού. Επιχαίρει γιατί ο Χατζηπαπάρας επιβεβαίωσε την αποστολή του μηνύματος. Αφού ο τενίστας δέχεται μεν ότι έστειλε το μήνυμα, αλλά λέει ότι αφορούσε άλλο πρόσωπο. Και έχει κάθε δικαίωμα να το λέει, αφού ο Παπατζόν δεν μας έχει δείξει την ανταλλαγή μηνυμάτων για να δούμε αν πράγματι η συζήτηση αφορούσε τον Ζούγκλα, όπως λέει ο Παπαγιάννης ή κάποιον άλλον, όπως λέει ο βλαχοτενίστας. Με τί θέματα πάντως καθόμαστε και ασχολούμαστε (το λέω και ως αυτοκριτική)...

Anonymous said...

Αρχίζει η έμμεση προσπάθεια κουκουλώματος όσων έλεγε για τον Χατζηνικολάου από τον Παπαγιάννη. Η κωλοτούμπα ολοκληρώνεται. Κρίμα. Πολύ κρίμα.

μας πηρε η μποχα said...

Αφού κάνω και εγώ την αυτοκριτική μου γιά το με τι μαλακείες καθόμαστε και ασχολούμαστε νοήμονες και (υποτίθεται) σοβαροί άνθρωποι, να κάνω την σημειολογική παρατήρηση ύστερα από ενδελεχή οπτικό έλεγχο των 2 επίμαχων [χ]εσεμες ότι αυτό με τα πεζά γράμματα φαίνεται ως εξερχόμενο (πρός) ενώ αυτό με τα κεφαλαία ως εισερχόμενο (από). Αυτό που είναι κοινό είναι το όνομα του αποστολέα/παραλήπτη: XAZINIKOLAOU (μου αρέσει το ΧαΖηνικολάου, δεν ξέρω ποία η γνώμη σας).

Anonymous said...

προς τι η αυτοκριτικη; το γελιο μας βγαζουμε με κοπο... αυτοι βγαζουν το χρημα χωρις κοπο...

sms fanatic said...

Πραγματικά θαυμάσιος σε αυτό το βίντεο ο Παπατζων (προσέξτε τι κάνει ο γίγας από το 0:20 και μετά).

ex said...

Είναι βέβαιο πια ότι ο κωλοτούμπας έχει ρίξει γέφυρες προς το "βουτυρόπαιδο". Ποντάρω ότι σύντομα θα τους ξαναδούμε μαζί. Προβλέπω και τα σχόλια εκατέρωθεν. Ο τενίστας θα πει ότι έγινε παρεξήγηση (έτσι γενικά), ότι ο κωλοτούμπας είναι ευέξαπτος και γι αυτό αντέδρασε υπερβολικά, αλλά έχει ικανότητες και εμείς πιστεύουμε σ' αυτές. Οι παρεξηγήσεις είναι μέσα στο παιχνίδι στα επαγγελματικά και ειδικά στη δημοσιογραφία που είναι ένα επάγγελμα με μεγάλη πίεση, θα πει.

Ο κωλοτούμπας θα πει ότι ένιωσε να θίγεται και να αδικείται και αυτό τον έβγαλε εκτός εαυτού, γι αυτό και είπε πράγματα, μέσα στα νεύρα του, που δεν τα εννοούσε.

Κωλοτούμπα στο τετράγωνο και περαστικά τους.

Εμείς πράγματι γελάμε πολύ. Με τα χάλια τους.

Anonymous said...

9.55 αποδείχθηκες προφητικός. Ο Παπαγιάννης μόλις πριν λίγο ανέβασε Post και παραδέχεται συνάντηση. Τώρα περιμένουμε και τις δικαιολογίες της επανασύνδεσης. Συμφωνώ ότι θα είναι αυτές που λες χωρίς να κοκκινίσει κανένας από τους δύο κακομοίρηδες.

Anonymous said...

Ο Παπαγιάννης να αφήσει τις γελοιότητες και τις σαχλαμάρες για Γκιολια και άλλες τέτοιες μπούρδες και να μας πει το περιεχόμενο της συνομιλίας (συνομιλιών) με τον βεσπάκια Κουρή...

ο περίεργος said...

Παπατζών μας έλεγες ότι έχει ράμματα για τη γούνα του βουτηρόπαιδου και θα τον κάνεις να τρέχει. Επίσης απείλησες ότι αν σε διώξει από παντού και μείνεις μόνο με το pressmme θα τον εξοντώσεις.Πρώτον, αν είχεις στοιχεία τόσοο φοβερά όσο λες, γιατί δεν τα έβγαζες χάριν της ενημέρωσης; Δεύτερον, έστω και τώρα, για να δούμε,,, θα τα βγάλεις;;;

Ioanna said...

ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΟΚΤΙΚΟ!!ΖΩΓΡΑΦΙΣΕ ΠΑΛΙ!!!!

Anonymous said...

Το περίμενα ότι μία δημοσιογράφος σαν την Ιωάννα θα ήταν θαυμάστρια του τρωκτικού.

diaporon said...

Προσωπικά στον Παπαγιάννη δεν με ενοχλεί η προσπάθειά του να τα βρει με αυτούς που μέχρι προχθές έφτυνε. Και δεν με ενοχλεί γιατί είναι άνθρωπος και πρέπει να κάνει μια δουλειά για να ζήσει.
Με ενοχλεί όμως η φοβερή επιπολαιότητά του να μην μπορεί να σταθμίσει σωστά μια κατάσταση και το να λέει πράγματα με τρόπο αψυχολόγητο που μετά αναπόφευκτα πρέπει να τα πάρει πίσω. Τί σόι δημοσιογραφία θα κάνεις στα σοβαρά θέματα με αυτή την επιπολαιότητα?

Anonymous said...

Ναι Ιωάννα μου. Τα τρωκτικά είναι της πλάκας (μεταξύ μας, της πλάκας, εντελώς της πλάκας, είναι όλα τα "ενημερωτικά" blogs του κώλου που ανθούν στο ελληνικό περιβάλλον). Σαβούρα μερικών αγράμματων κομπλεξικών και γελοίων ανθρωπαρίων. Τί να κρίνουν, τί να πουν και πως να ενημερώσουν, αυτά τα ημιμαθή και κομπλεξικά κωλόπαιδα...

Anonymous said...

11:33 συμφωνώ απολύτως. Και το blog του Παπατζόν δεν λέει τίποτα εδώ που τα λέμε. Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, ο Παπατζόν δεν γράφει και τίποτα σπουδαίο, ούτε και είναι καλός στο γραπτό.

Εκεί που διακρίνεται είναι στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ του πάνε και είναι και καλός. Στο γραπτό υστερεί τρομακτικά και κάνει και πολλά γραμματικά και συντακτικά λάθη.

«Oldest ‹Older   1 – 200 of 412   Newer› Newest»