Friday, December 19, 2008

Ο Νίκος Καραχάλιος απαντά: "Δεν κρύβω την ηλικία μου"



Καταγγείλαμε τον Νίκο Καραχάλιο ως βαψομαλλιά – κάτι το οποίο αποδώσαμε στην κακή σχέση του φιλόδοξου στελέχους με τον Χρόνο που περνά. Στη λογική αυτή, ο Νίκος κρύβει και την ηλικία του, όπως αποδείξαμε αναφερόμενοι στη σελίδα του στο youtube: αντί να αναφέρει τα 39 χρόνια που του βαρύνουν την πλάτη, ο Νίκος, με ένα χαριτωμένο ψεματάκι, αλλάζει την ηλικία του και, αίφνης, από 39 δηλώνει 28!!! Σκαρώθηκε ένα αστειάκι στον πρώην Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού – ένα αθώο πείραγμα, έτσι… για να πικαριστεί λιγάκι, με αφορμή το συμπαθητικά γραφικό (και κουτοπόνηρο) γεγονός ότι κρύβει την ηλικία του (εκτός του ότι βάφει τα μαλλιά του…). Μέσω ψευδεπίγραφου λογαριασμού του youtube, αφιερωμένου στην τεράστια προσωπικότητα που ακούει στο όνομα Γιάννης Τσιριγώτης (ο άνθρωπος που ήθελε να νυμφευθεί αλλά δεν τον αφήνει ο «πεθερός» του, που καταγγέλλει όλο το νεοδημοκρατικό σύστημα ότι δεν του επιτρέπει να εκδώσει την εφημερίδα του Yellow Journal η οποία θα κάνει σκόνη τα προϊόντα του εκδοτικού κατεστημένου, που διαπρέπει – κατά δήλωσίν του – σε γερμανικά τηλεοπτικά κανάλια, που τρελαίνεται για τα ελληνικά σουβλατζίδικα, που, τέλος, έχει ως hobby του το κυνήγι θησαυρών !!! και που εικονίζεται στις δύο φωτογραφίες που δημοσιεύουμε), εστάλη μήνυμα στον κύριο Καραχάλιο, στη σελίδα του στο youtube (www.youtube.com/user/NK2717). Το μήνυμα έλεγε: «Κύριε Καραχάλιο, είμαι ο Γιάννης Τσιριγώτης, ένας συνάδελφός σας (δημοσιογράφος-επικοινωνιολόγος). Γιατί κρύβετε την ηλικία σας κύριε Καραχάλιο; Αυτό δεν είναι καθόλου σωστό. Μάθετε να έχετε σωστή σχέση με τον χρόνο και να μην κρύβετε τα χρόνια σας». Από τον ίδιο λογαριασμό εστάλη και δεύτερο, παρομοίου περιεχομένου, μήνυμα, χάριν εμπεδώσεως. Τα δύο μηνύματα δημοσιεύθηκαν, αυτομάτως, στη καραχάλειο σελίδα. Το αθώο αστείο είχε ολοκληρωθεί και το γιγαντιαίο «τσιριγώτικο» πνεύμα μπορούσε για λίγες ημέρες να αναπαυθεί...


Όμως, μας ανέμενε μια έκπληξη… Ο Νίκος Καραχάλιος απάντησε απολογούμενος, αφού φρόντισε πρώτα να σβήσει από την σελίδα του, εντελώς δημοκρατικά, τα επικριτικά «τσιριγώτικα» σχόλια. Η απάντησή του έχει ως εξής (σε greeklish, όπως ακριβώς εστάλη) : «Kurie tsirigwti, sas apadw ek merous tis omadas internet tou Nikou Karahaliou. Exei ginei lathos sto profile otan dimiourgithike kai anti tou 38 graftike 28. H alitheia einai oti paramelisame na to diorthwsoume dioti otan to prospathisame den ta kataferame (an boreite na mas diafwtisete sto pws na allaxoume tin ilikia tha itan efxis ergon). Exete apolito dikio padws kai sas efxaristoume poli pou episkeftikate to profile». kali sinexeia sto dimosiografiko sas ergo». Σημειωτέον ότι, από τα video που είχαν ανέβει στον λογαριασμό «Τσιριγώτης» (www.youtube.com/user/tsirigwtis), ήταν παραπάνω από εμφανές το στυλ (ελαφρό και ανέμελο – για να μιλήσουμε όσο πιο ήπια μπορούμε…) του «σχολιογράφου». Ο Νίκος, όμως, δεν κατάλαβε… Και απάντησε... Οι άνθρωποι αυτοί αποτελούν την πολιτική «ελίτ» της χώρας μας… Ευήθεις και βαψομαλλιάδες…


ΥΓ1. Τη στιγμή, όμως, που γράφονται αυτές οι γραμμές, ο Νίκος έσπευσε να αφαιρέσει και το δικό του σχόλιο. Προφανώς, κάτι αντελήφθη … Τώρα! (Το απαντητικό σχόλιο, πάντως, βρίσκεται καταγεγραμμένο και δημοσιευμένο στη σελίδα του κ. Τσιριγώτη, για όποιον επιθυμεί να δει και εκεί αυτό το μνημείο αφέλειας ή βλακείας...). ΥΓ2. Ο Νίκος συνεχίζει να σβήνει, δημοκρατικότατα, όλα τα σχόλια τα οποία εντοπίζουν την αντίφαση μεταξύ της εμφανιζόμενης στη σελίδα του και της πραγματικής του ηλικίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Τσιριγώτης έχει ήδη αρχίσει και αγριεύει από αυτή την σκαιά συμπεριφορά... ΥΓ3. Τελικώς, ο Νίκος απηύδησε και αφήρεσε εντελώς την ηλικία του από την σελίδα του στο youtube. Προσοχή! Την αφήρεσε - δεν την διόρθωσε δηλώνοντας την πραγματική του ηλικία (39)...

20 comments:

Anonymous said...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ. Ο ΛΑΛΑΣ (ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΘΩ ΑΛΛΑ ΕΚΤΙΜΩ ΑΡΚΕΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ) ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΑΡΣΕΣ: ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΔΡΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ.

άμα το λέει η σούφρα σου said...

Αγαπητέ Βαψομαλλιά σου αξίζουν πολλαπλά συγχαρητήρια:

α) γιά την θαυμάσια έμπνευση της δημιουργίας ενός clandestine channel στο Youtube εν είδει mole εν υπνώσει γιά μελλοντική χρήση.

β) γιά την σύλληψη (και άψογη εκτέλεση) της πλάκας της ίδιας - η οποία φέρνει στον νου μία άλλη τιτάνια πλάκα που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο τιτλοφορούμενη "the greatest prank call ever", είμαι βέβαιος δε ότι αν ο Νικολάκης ερχόταν αντιμέτωπος με κάτι παρόμοιο θα αντιδρούσε τουλάχιστον όπως το δυστυχές θύμα (όποιος δεν την γνωρίζει μπορεί να την δεί εδώ).

Η - προφανώς προς δημιουργία ανέξοδου εντυπωσιασμού - πομπωδώς αποκαλούμενη "omada internet tou Nikou Karahaliou" η οποία κατά πάσαν πιθανότητα απαρτίζεται τα εξής τρία μέλη: me, myself and I (όπου me o Νικολάκης), εάν δεν είχε μαύρα μεσάνυχτα από νέες τεχνολογίες (και δεν ήταν όλο "(βαμμένο) μαλλί, τσαντάκι και ιδέα" όπως λέγαμε παλαιότερα), θα φρόντιζε να απαντήσει στον "κ. Τσιριγώτη" με προσωπικό μήνυμα ηλεκτρονικού τχαυδρομείου μέσω Youtube (ακούς Νικολάκη; γίνεται και έτσι, ψάξ'το) και δεν θα αναρτούσε την όντως ευειδή απάντησή της (του) στα Channel comments της εν λόγω σελίδος, μνημείο μοναδικής βλακείας (ως προς το περιεχόμενο) και ασχετοσύνης (ως προς τον τρόπο).

Εν αναμονή των εμβριθών σχολίων της δίδος Ιωάννας γιά το ιλαρό αυτό συμβάν, διατελώ.

Anonymous said...

ΕΙΧΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΓΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΟΛΑ Ο κ. ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ. ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ 28! ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑ ΤΑΠΕΙΝΟ (ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΠΟΜΠΩΔΕΣ) "STRATEGY ADVISOR" (ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ!!). >>

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΑ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ (ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ ΠΟΛΥ! ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ;). >>

Anonymous said...

ο ιωάννης τσιριγώτης είναι πολύ πιο έξυπνος και ικανός από αυτόν τον καραχάλιο. βλέποντας τα ρεπορταζ του τσιριγωτη από γερμανία που έχετε στη σελίδα στο youtube και συγκρίνοντάς τα με τα αντίστοιχα βίντεο που έχει αυτάρεσκα ανεβάσει στη δική του σελίδα ο καρα-χάλιος, το συμπέρασμα είναι ότι ο τσιριγώτης θα ήταν πιο ικανός για γραμματέας πολιτικού σχεδιασμού της νου δου.

Anonymous said...

O tsirigotis exei akribws to idio epipedo spoudwn me ton Karahalio. Ptyxio kai metaptyxiako. Tha mporouse loipon aneta na brisketai sti thesi pou eixe o Karahalios.

Anonymous said...

Έντάξει, ο εν λόγω είναι λιγάκι γραφικούλης μ' αυτά και μ' αυτά, αλλά ο λόγος που του είχαν βάλει πάγο και εν τέλει το σούταραν με τον τρόπο τους, δεν ήταν η γραφικότητά του (άλλωστε ποιός θα ήταν σε θέση να την αξιολογήσει, ο Ζαγορίτης?!), αλλά το ότι δεν είχε πατέρα ή μπάρμπα για να του ζεστάνει την βουλευτική θέση όπως έχει το 90% της κυνοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ.
Οπότε νομίζω you should cut the guy some slack, ειδικά τώρα που είναι στο έδαφος με νοκ αουτ...

Anonymous said...

ΠΡΟΣ MARWOOD.

1. Ο ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΙΓΑΚΙ) ΓΡΑΦΙΚΟΣ. ΑΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΩΣ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ (ΓΙΑ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ) ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ ΑΡΚΕΙ.

2. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΤΕΡΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ. ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ: ΓΛΥΨΙΜΟ, ΟΣΦΥΟΚΑΜΨΙΑ ΚΛΠ. Ο ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΥΣ. ΣΤΟΥΣ ΜΗ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. Ο ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ.

3. Ο ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΝΟΚ ΑΟΥΤ. ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ.

Anonymous said...

Υπονοείς Ντόρα φίλε?

Anonymous said...

ΝΑΙ, ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗ ΜΙΑ Η ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΔΕΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΛΗΞΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΘΕΙ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ FOLIE DE GRANDEUR (ΟΠΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ) ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ. ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΟΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ, ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΚΕΦΤΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Η ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΞ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΕΩΣ ΩΣ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΣΕ ΟΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ, ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ, ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΙΖΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΖΟΥΝ.

Anonymous said...

Η Ιωάννα γράφει την εκπομπή του σαββάτου αυτή την ώρα και δεν μπορεί να πάρει θέση. Ίσως αργότερα. Ιωάννα περιμένουμε με αγωνία και τη δική σου τοποθέτηση.

Διονύσης said...

Πες τα ρε Βαψομαλλιά! Άντε γιατί πολύ μας έχουν ζαλίσει με τον πολιτικό φωστήρα που λέγεται Καραχάλιος. Μέχρι και ο Καρατζαφέρης τον αποκάλεσε "νουά" του πολιτικού σχειδασμού.

Πατσές και ποδαράκια δηλαδή.

άμα το λέει η σούφρα σου said...

Ο εν θέματι πολιτικός ανήρ καταφανώς ανήκει στην κατηγορία του ανδρός (και γυναικός) που ταλανίζουν αυτό που (κατ' ευφημισμόν) αποκαλείται "δημόσιος βίος" στην ψωροκώσταινα: αυτήν του coherent incompetent - γνωρίζουμε όλοι ποιοί είναι και που απαντώνται...

Anonymous said...

Auto k. soyfra, an mou epitrepete, einai kai ena megalo meros tou ellinikou provlimatos. Enas kosmos apoxaunomenos kai aplos orgismenos genikos kai aoristos kai mia politiki taksi, se pliri antistixisi me tin koini gnomi, opos tin perigrafeis, me ta MME na abantaroun auti tin parakmiaki metriotita aplos ektonfateonontas tin kini gnomi. Apelpisia..

Anonymous said...

"ektononontas" ithela na po..

Anonymous said...

Ευχαριστούμε για την ενθύμιση του αγαπητού Γιάννη Τσιριγώτη που κοσμούσε την τηλεόραση κατά το παρελθόν χαρίζοντάς μας πλουσιοπάροχα το γέλιο. Τα βιντεάκια Τσιριγώτη απλώς μοναδικά!

Anonymous said...

ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΣΤΟ YOUTUBE ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΩΣ ΦΟΝΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΦΙΛΟΔΟΞΟΥΣΕ (ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΕΙ) ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΖΑΓΟΡΙΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ) ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ.

Anonymous said...

μηπως κανεις γωριζει τι σημαινει το 2717 που υπαρχει διπλα απο το ονομα του Καραχαλιου στη σελιδα του στο youtube;

Anonymous said...

5:32 Ο ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΑΛΛΑΞΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΓΡΑΦΕ "STRATEGY ADVISOR" ΤΩΡΑ ΓΡΑΦΕΙ "COMMUNICATION STRATEGIST". ΕΠΙΣΗΣ ΚΟΒΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, ΕΝΩ ΠΙΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΓΚΡΙΘΟΥΝ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΛΥΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ..

Ioanna said...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΥΠΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΓΕΛΑΔΙΣΙΟ ΒΛΕΜΜΑ????

Anonymous said...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ ΙΩΑΝΝΑ. ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΣΑΜΟ ΣΤΗΝ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΨΥΧΗ ΚΑΘΕ ΑΝΔΡΑ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ. ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΚΡΥΟ ΑΥΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ? ΑΞΙΖΕΙ Η ΕΚΠΟΜΠΗ?